GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιχάθηκα...

.. Γράφει ο Γιαννης Κωνσταντέλλος . Κυριοι της ΔΕΗ, αγράματοι που μπήκατε στη επιχείρηση με μοναδικό σας προσόν την κοματική σας ταυτότητα...

..
Γράφει ο Γιαννης Κωνσταντέλλος
.
Κυριοι της ΔΕΗ, αγράματοι που μπήκατε στη επιχείρηση με μοναδικό σας προσόν την κοματική σας ταυτότητα, μεχρι πού θα το πατε...
Τα δικά μου παιδιά με πανεπηστημιακά πτυχία και όχι μόνο, ειναι μεροκαματιάρηδες όπου τύχει, που το πάτε ... Λίγο φιλότιμο ΡΕΕΕΕ...
Σκεφτείτε και μας που δεν εχουμε διακόπτες να κατεβάσουμε και παίρνουμε σύνταξη πείνας.
Υ.Σ. Μιλώ για αγαμματους και αναφέρομαι στην πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΔΕΗ.

157 σχόλια

  1. Της μάνας σου το κοινόχρηστο μουνί παλιομαλάκα προπαγανδιστή μουνόπανο Κωνσταντέλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εσύ γιατί ψηφίζεις τους ίδιους στις εκλογές;

    ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DIKIO EXEIS ANTHROPE MOU.
    OLOI OI KOUMOUNES EINAI MESA EKEI.
    XESTA KANANE THN ELLADA MPOURDELO.
    OLOI OI AXRISTOI EINAI PANTOU.
    ZHTW H PRAGMATIKH DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH.
    O KOUMOUNISMOS EINAI PETHAMENOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κυριοι της ΔΕΗ, αγράματοι που μπήκατε στη επιχείρηση με μοναδικό σας προσόν την κοματική σας ταυτότητα, μεχρι πού θα το πατε...
    Τα δικά μου παιδιά με πανεπηστημιακά πτυχία και όχι μόνο, ειναι μεροκαματιάρηδες όπου τύχει, που το πάτε ... Λίγο φιλότιμο ΡΕΕΕΕ...
    Σκεφτείτε και μας που δεν εχουμε διακόπτες να κατεβάσουμε και παίρνουμε σύνταξη πείνας.
    Υ.Σ. Μιλώ για αγαμματους και αναφέρομαι στην πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΔΕΗ.



    Καλώς τον γραμματιζούμενο μαλάκα!
    Η "πλειοψηφία" της ΔΕΗ είναι υπάλληλοι με ανώτεροι η ανώτατη εκπαίδευση και αρκετοί εξ αυτών διαθέτουν πολύχρονη διεθνή εμπειρία .
    Αλλά είπαμε, ο νεοδημοκράτης μαλάκας πάντα ξεχωρίζει...
    Αει σιχτήρ ρε κομματοκοπρόσκυλο Κωνσταντέλλο, ρε αει σιχτήρ αγράμματε αληταρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. diladi eepeidei esi ekatses sta avga sou askises tin kommatiki sou peitharxia kai sto telos kateliskes na perneis sidakseis peina tha ta valeis me aftoys poy agonizontai gia ergasiaka dikaiomata pou exoun plirosei?afto les?i epeidei den agonistikes esi pote,souy ftene kai oi alloi poy agonizontai me opoio tropo mporoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ ΜΑΣ

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ 33 ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥΣ ??

    ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΦΤΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ...

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΚΑΛΛΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXAXAXA χαβαλε που εχετε ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙΣ. ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ (=ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΛΥΣΗ
    122 εκατ. ευρώ θα ζημιωθεί η ΔΕΗ εξαιτίας Μυτιληναίου
    Του Νικου Νικολαου

    Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, έστω και συρόμενο, απέκτησαν ήδη αρκετή εμπειρία από τις επιδρομές στα γραφεία της ΔΕΗ προκειμένου να παρεμποδίσουν τη διοίκησή της να προχωρήσει στη δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής ρεύματος με λιθάνθρακα. Μια λύση, που όμως είναι αναπόφευκτη και επιβεβλημένη, αν θέλουμε η ΔΕΗ να παραμείνει ο μεγάλος εθνικός παραγωγός, μια και εν ονόματι της ψευδεπίγραφης απελευθέρωσης της αγοράς, το κράτος δεν της επιτρέπει να δημιουργήσει νέες μονάδες με πρώτη ύλη το φυσικό αέριο.

    Οι επιδρομές, όμως, και το κομματικό αβαντάρισμα των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ γίνονται με το πρόσχημα ότι τα «προοδευτικά» κόμματα έχουν χρέος να προασπίσουν τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, κάτι που δεν συμβιβάζεται βέβαια με τις πράξεις τους, αφού ισοδυναμούν με τη νομοτελειακή αποδυνάμωση της ΔΕΗ και τη μακροπρόθεσμη κυριαρχία των ιδιωτικών μονάδων. Το ότι άλλωστε αυτά τα δύο κόμματα ουδόλως ενδιαφέρονται για την ενδυνάμωση της ΔΕΗ, προκύπτει ευθέως και από την ένοχη σιωπή τους στο μέγα σκάνδαλο των ζημιών που υφίσταται η κρατική επιχείρηση από τις επιθέσεις που δέχεται από το συγκρότημα Μυτιληναίου!

    Οπως έγραψε η «Καθημερινή» στο φύλλο της στις 29 Φεβρουαρίου, η «Αλουμίνιον της Ελλάδος», η μεγαλύτερη βιομηχανία του συγκροτήματος Μυτιληναίου, επέτυχε με «δικονομικό παίγνιο» απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, με βάση την οποία παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2009 η αποικιακή σύμβαση του 1960, που είχε ως γνωστόν υπογράψει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τη γαλλική Πεσινέ, σε μια περίοδο όμως που η Ελλάδα είχε ανάγκη για ξένες επενδύσεις και βιομηχανίες που θα αξιοποιούσαν τον μεταλλευτικό της πλούτο.

    Πέραν αυτού του χαρατσιού ο Μυτιληναίος, ως γνωστόν, διεκδικεί και τον αποχαρακτηρισμό της μονάδας αυτοπαραγωγού συμπαραγωγού ισχύος 335 ΜW, που σχεδίασε και υλοποίησε για την ηλεκτροδότηση της «Αλουμίνιον», σε μονάδα συμπαραγωγού, που του δίνει το δικαίωμα να πουλάει τις παραγόμενες κιλοβατώρες σε υψηλή τιμή στο σύστημα και ο ίδιος να αγοράζει σε χαμηλή τιμή από τη ΔΕΗ.

    Εκανα ρεπορτάζ στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ για να έχω στοιχεία όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειες εις βάρος της από τη δικαστική αναβολή και πληροφορήθηκα τα εξής:

    - Εάν η «Αλουμίνιον» εντασσόταν στο τιμολόγιο Α-150, που πληρώνουν όλες οι μεγάλες βιομηχανίες, τότε θα πλήρωνε σήμερα 54 ευρώ / MWH. Με το ειδικό τιμολόγιο τον Ιανουάριο 2008 πλήρωσε 38 ευρώ / MWH.

    - Εάν οι τιμές αυτές διατηρηθούν ως έχουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2009, που θα εκδικαστεί η αναβληθείσα υπόθεση, τότε στο 16μηνο που μεσολαβεί η ΔΕΗ θα χάσει έσοδα 53 εκατ. ευρώ συγκριτικά με τις τιμές που πληρώνουν οι άλλες μεγάλες βιομηχανίες.

    - Ας σημειωθεί ότι το μέσο κόστος της φθηνής λιγνιτικής παραγωγής βάσης χωρίς οποιοδήποτε κέρδος, η απόδοση είναι 52 ευρώ / MWH και της λοιπής θερμικής παραγωγής βάσης άνω του 70 ευρώ / MWH.

    - Ετσι, και αν ακόμη δεχθούμε ότι παραχωρείται ειδικά στην «Αλουμίνιον» ένα μέρος της λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής με τιμή στο μέσο κόστος χωρίς κέρδος ή απόδοση, πάλι η ΔΕΗ θα ζημιώσει 47 εκατ. ευρώ. Εάν δε η τιμολόγηση γίνει στο μέσο κόστος της θερμικής της παραγωγής βάσης χωρίς κέρδος ή απόδοση, τότε η αντίστοιχη ζημία της ΔΕΗ θα είναι περίπου 65 εκατ. ευρώ.

    - Εάν δεχθούμε ότι η «Αλουμίνιον» θα πουλάει το ρεύμα στη ΔΕΗ στην τιμή 75 ευρώ / MWH και θα το αγοράζει πάλι πίσω προς 38 ευρώ / MWH, τότε η ΔΕΗ θα χάσει στους προσεχείς 16 μήνες περίπου 122 εκατ. ευρώ. Η «Αλουμίνιον» θα κερδίσει αντίστοιχα από την πώληση του ρεύματος στην αγορά περίπου 42 εκατ. ευρώ και από την αγορά με το ειδικό τιμολόγιο, έναντι του τιμολογίου Α-150 των μεγάλων βιομηχανιών, 53 εκατ. ευρώ, ήτοι συνολικά 95 εκατ. ευρώ.

    - Στις παραπάνω ζημιές της ΔΕΗ θα πρέπει να συνυπολογισθούν το κόστος της αγοράς δικαιωμάτων διοξειδίου του άνθρακα που θα πληρώσει η ΔΕΗ, όπως επίσης και μια εύλογη απόδοση στα κεφάλαιά της.

    Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τον κ. Τσίπρα. Ας καβαλήσει τη μοτοσικλέτα του, ας ειδοποιήσει και τις κάμερες και ας πάει στα γραφεία του κ. Μυτιληναίου, για να μάθουμε και εμείς τι επιδιώκει η Αριστερά!











    Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τον κ. Τσίπρα. Ας καβαλήσει τη μοτοσικλέτα του, ας ειδοποιήσει και τις κάμερες και ας πάει στα γραφεία του κ. Μυτιληναίου, για να μάθουμε και εμείς τι επιδιώκει η Αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 40 εκατ.ευρω τον χρονο μιζες στην
    ενεργεια.
    ποιος τα δινει?
    ποιοι τα παιρνουν?
    ποιοι μαλακες τα πληρωνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ?
    ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.
    ΜΙΖΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ
    ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΤΗΝ ΡΑΕ
    ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΜΜΕ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ. Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ; ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κυρ γιαννη πενηντ' αρχιδια εισαι.μαλλον οι γιοι σου ειναι βλαμμενοι και συ εισαι ο παπαρας πατερας τους γιαυτο δε βρισκουν δουλεια με τοσα πτυχια.για να γραφεις αυτα πρεπει να εχεις φαει πολλες μουτζες στη ζωη σου.

    για να εξεγερθεις δε χρειαζεται να εισαι ουτε μπλε ουτε κοκκινος ουτε πρασινος...
    κατσε και φαε τη συνταξη σου και μη μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι κανουν απεργια οι αγραμματοι ρε παιδια??
    το οτι εινε αγραμματοι οι πιο πολλοι εινε σιγουρο και εξακριβωμενο αλλα δεν εχει να κανει με την απεργια,και δεν φταινε κ αυτοι αφου διορισθηκαν χωρις προσοντα.
    Σημερα ομως κυριοι εχασα λογο τις διακοπης τις ΔΕΗ 350 κιλα κρεας και σκοπευω για να μην παω κουβα να το κρατησω με οποιο τροπο μπορω και να το στειλω μετα στα σπιτια σας σαν δωρο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλοι εργάτες της ΔΕΗ προχωράτε και η πλειοψηφία είμαστε μαζί σας.
    μακάρι να παραλύσουν όλα, να μην έχουμε να φάμε μπας και γίνει κανα μπαμ γιατί αλλιως θα πήξουμε στις μαλακίες του καθε κωσταντέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι γιατι αμα δε σας το κοβει η δεη πουλατε παντα φρεσκα!!κρατα τα για το πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διόρθωση.

    Ο Κωσταντέλλος είναι αγράμματος.

    Οι της ΔΕΗ είναι αγράμμματοι.

    Και εμείς είμαστε ΜΜΜαλλλλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί έχει άδικο ρε σεις; Δεν κατάλαβα. Ότι η πλειοψηφία μπήκε με μέσο είναι ψέμα; Ότι οι περισσότεροι είναι αγράμματοι είναι και αυτό ψέμα; Ότι υπάρχουν μορφωμένοι άνεργοι είναι και αυτό ψέμα; Ή μήπως είναι δίκαιο; Επιχειρήματα να λέτε όταν διαφωνείτε. Τις βρισιές κανένας δεν τις παίρνει στα σοβαρά.

    Ο ανώνυμος λεχρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ασχετο, αλλά αναρωτιέμαι η μάστιγα της ΔΕΗ χτύπησε Κολονακι, Εκαλη, Φιλοθέη, Καβούρι'Βουλιαγμένη ή μόνο τα λοιπά.....δηλ. εμάς; Γνωρίζει κανεις; Απλά το έχω απορία

    Όσο για την απεργία της ΔΕΗ από την μία κατανοώ από την άλλη ρε παιδιά αγανακτώ, σχιζοφρενικοί θα καταντήσουμε αν συνεχιστει αυτή η κατάσταση στην Ελλαδα μας, δεν αναφερομαι κομματικά απλά που πάμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τις απεργιες δε γινεται τιποτα.Βούρδουλας χρειάζεται!
    Πάρε το νόμο στα χέρια σου!

    http://neofaliro.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. e nai re 11:26 μμ AFOU TO EIPA.ME TH DEH...ta idia tha leme?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11.26
    TO ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΕΟΠΟΛΕΣ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.
    ΟΣΟ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟΣΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Σημερα ομως κυριοι εχασα λογο τις διακοπης τις ΔΕΗ 350 κιλα κρεας "

    Kαλώς τον ΧΟΝΤΡΟΧΑΣΑΠΗ !

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΣΑΠΙΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν πριν χρόνια το ίδιο πάθαινε ο ΟΤΕ. Η ΔΕΗ ανακάλυπτε την ΤΕΛΑΣ και όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές έφευγαν μαζικά από τον ΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. na pa na gamh8ei h DEH kai kai oi mpastardoi pou katavazoun tous diakoptes. To reyma anhkei ston ellhniko lao kai oxi sta vrwmolamogia tous epaggelmaties syndikalistes. H apergia kai twn Dehtzhdwn kai twn trapezikwn einai paranomh. Xanontai ekatomyria! Oxi aplws eprepe na apoly8oun gia ayto pou kanoun alla na mpoun kai fylakh. Na gamh8oun oi ntavatzhdes pou me to etsi 8elw katapatoun to nomo. Xylo se dehtzhdes pou katevazoun tous diakoptes stous agrotes pou kleinoun tous dromous kai stous foithtes pou kanoun katalhpseis.Makronhso kai retsinolado!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηρεμείστε ΟΛΟΙ.

    Ηρεμείστε. Είναι κατανοητές οι εντάσεις, αλλά αντί να βρίζετε και να απαξιώνετε ο ένας τον άλλο, συζητήστε.

    Κύριε Κωνσταντέλλο, σήμερα σου φταίνε οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, αύριο θα σου φταίνε οι άλλοι εργαζόμενοι.

    Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο αυτή την διακυβέρνηση.

    Η ανέχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, φτάνουν σε κρίσιμα όρια.

    Αυτοί που κυβερνούν δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος, εξεγείρετε. Δεν τους εμπιστεύετε καθόλου.
    Η κοινωνία ΦΟΒΑΤΑΙ πως ότι και να πιάσουν, θα το κάνουν "χειρότερο" και ο κόσμος, έχει άλλα προβλήματα να τον απασχολούν. Εχει τις τράπεζες να τον κλέβουν κάθε μέρα, τα δάνεια να κινδυνεύουν να τους πα΄ρουν το σπίτι, το αυτοκίνητο. Ο κόσμος τρώει με βερεσέ, μετακυλίει τα χρέη του από κάρτα σε κάρτα και έχει από ΠΙΣΩ μια κυβέρνηση απίθανων ηλιθίων, απατεώνων που έχει βάλει στο μάτι τα αποθεματικά των ταμείων τους, τις ασφαλιστικές εισφορές τους και κοιτάζει πως θα τους τα πάρει.

    Κύριε Κωνσταντέλλο, κάντε μου την χάρη και ζητείστε από τον διαχειριστή του μπλόγκ να κατεβάσει την ανάρτησή σας.

    Δεν είναι ΚΑΙΡΟΣ για να στρέφεται ο ένας εργαζόμενος εναντίον του άλλου. Πρέπει όλοι μαζί , με αισθήματα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ να πούμε ένα αποφασιστικό ΟΧΙ.

    Οι μέρες που έρχονται θα βγάλουν στους δρόμους εκατομμύρια εργαζόμενους, που με αοφασιστικότητα θα ανατρέψουν το σε βάρος μας κλίμα. Θα είναι κρίμα σ'αυτή την ΘΥΕΛΛΑ Δημοκρατίας που θα σαρώσει την ΣΑΠΙΛΑ, να είστε απέναντι.

    Αυτά που βλέπετε, αυτά που ζείτε, είναι σαν αυτά που θαυμάζατε πέρισυ στην Γαλλία.

    Θα γίνει της Γαλλία κύριε Κωνσταντέλλο.

    Θα ξαναγίνουμε Κοινωνία Αλληλεγγύης και Αλλαγής.

    Ελάτε μαζί μας.

    Χωρια΄της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Dear Bloopers θα σας πω τι ακριβως μου θυμιζετε.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ!

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 21 ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΛΥΜΗΡΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!

    ....ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ...

    ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!!



    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ







    Dear Bloopers θα σας πω τι ακριβως μου θυμιζετε.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ!

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 21 ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΛΥΜΗΡΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!

    ....ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ...

    ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!!







    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απεργια μεχρι τελος...η ΔΕΗ πρεπει να παει στον Μυτιληναιο τελεια και παυλα..και οταν παει προς τα κει εγω θα εχω ετοιμο το φωτοβολταικο μου και θα σας εχω γραμμενους εκι που ξερετε δημοσιοι καταχραστες του κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. για καθιστε ρε παιδια: οι αγραμματοι δεν εχουν δικαιωμα στην εργασια?σαν να μου λετε οτι δικαιωμα δεν εχουν οι αναπηροι οι αλλοθρησκοι κτλ.οσοι κλαιγονται εδω περα, μαλλον ειναι εκτος δημοσιου και θα θελαν πολυ να ειναι εκει...το βισμα ειναι βισμα και ολοι μας το εχουμε χρησιμοποιησει καποια φορα.μη κρυβεστε πισω απο τις μασκες σας ελληναρες-αδικημενοι,μιζεροι,καταθληπτικοι,στενομυαλοι-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα ακοινώνητα τομάρια της ΔΕΗ πάλι έστρωσαν κάτω τον χάρτη και αποφάσισαν σε ποιά περιοχή θα κόψουν το ρεύμα.

    Μας έχουν γαμήσει τα αρχεία, τους σκληρούς, σε λίγο χτυπάνε όλα μπιέλα με τις καθημερινές διακοπές.
    Οι εταιρίες που πουλάνε UPS θα έπρεπε να τους δίνουν προμήθεια.
    Μας έχουν γαμήσει το δικαίωμα στην εργασία.

    Αλλά τι περιμένετε... με εκβιασμούς προς τους πολιτικάντηδες τρύπωσαν στις θέσεις τους αυτοί οι τομαριστές και με εκβιασμούς προς την κοινωνία συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για χαρα παληκαρια...ειμε ο χασαπης της γειτονιας σας και σας εχω ετοιμασει εκπληξεις με τα κρεατικα μου!!!
    2 βδομαδες μετα την ληξη τις απεργιας θα σας εχω κατι σπαλες κατι γαρδουμπες κατι κοτοπουλα,ΠΑΜΦΡΕΣΚΑ.
    ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΤΙΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΙΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όταν πριν χρόνια το ίδιο πάθαινε ο ΟΤΕ. Η ΔΕΗ ανακάλυπτε την ΤΕΛΑΣ και όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές έφευγαν μαζικά από τον ΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11:35 μμ μας τρομαξες ρε φιλε...τωρα δε θα κοιμηθω...υπαρχετε ακομα εσεις οι νοσταλγοι της χουντας?δακτυλακι και υπνο μαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κατω η χουντα των συνδικαλιστων....

    Ολοι παπαρες παρτακιδες ειναι....

    Δουλευουν καμμια εκατοστη μερες καθε χρονο και το παιζουν και επαναστατες....

    νταβατζηδες του κωλου ειναι...

    ειχα παει μια φορα για μια αιτηση στην Δεη, Πεμπτη, μπαινω στο γραφειο 6-7 ατομα μεσα, ενας μιλουσε στο τηλεφωνο, οι αλλοι τρωγανε πασατεμπο και λεγανε για τον Ριβαλντο...

    Τους λεω θελω να κανω μια αιτηση.. μου λενε "κλεισαμε τωρα, εχουμε συνελευση" (1 το μεσημερι ηταν) ελα αυριο

    τους λεω αυριο δεν μπορω να περασω δευτερα?
    "τι λες αγορι μου, την δευτερα ειναι της αγιας ξαπλωστρας"
    [και μην μου πειτε οτι ο καθενας σας δεν εχει παρομοια ιστορια που του εχει συμβει!)

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΡΟΜΠΕΣ

    Ολο το χρονο πινετε φραπε και παιζετε το πουλι σας και μου θελετε και απεργια..?

    Ποια χρηματα εχετε πληρωσει (που λενε και καποιο φιλοι εδω μεσα) και θελετε να υπερασπιστειτε? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ???

    ΟΥΥΣΣΤΤΤ κατι τετοια με κανουν να λεω οτι καλυτερα νατα πουλησουν ολα στους ιδιωτες..μονο και μονο για την κοροιδια ασς το κανουν ρε πουστη μου!!!!!!!!!

    δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο..


    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11:37 μιλάς για πάρτη σου μάλλον...εγώ και πάρα πολλοί άλλοι δεν κυνηγήσαμε ποτέ βίσμα και δεν μας πέρασε ποτέ η ιδέα να δουλέψουμε στο καταθλιπτικό δημόσιο.

    Γι αυτό θέλουμε να μην μας χαλάνε τη δουλειά αυτά τα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γι αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα μαγγες γιατι ο ενας κοιταει πως θα γαμισει τον αλλον.Αντι ο κοσμος να κοιταει πως θα ανεβασει τον μισθοτου η την συνταξητου κοιταει πως θα μειωθει του απεναντιτου.
    Αυτο εχουν καταλαβει οι πολιτικοι και μας γαμουν μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μη γράφετε τα ΨΕΜΑΤΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

    Το πρόγραμμα διακοπών του ρεύματος, είναι επινόηση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Η απεργία γίνεται με το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.

    Αυτό σημαίνει ότι παράγεται ρεύμα όσο χρειάζεται για να λειτουργήσει η χώρα.

    Η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφασίζει πως θα το διαχειριστεί.

    Ακόμη και αν δεν παρήγαγαν ούτε ένα Κιλοβάτ, θα μπορούσε η ΔΕΗ , εννοώ η Διοίκηση, το Υπουργείο Ενέργειας, να αγοράσει από το Διασυνδεμένο δίκτυο, από την Βουλγαρία, την Αλβανία την Ιταλία ενέργεια.

    ΑΥΤΟΙ αποφάσισαν όμως να μας ταλαιπωρήσουν, για να χτυπήσουν τους απεργούς.

    ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    Αυτοί κανονίζουν το μπάχαλο της αγοράς.

    Αυτοί πρέπει να χρεωθούν και την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΡΕΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΡΕΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ...ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ...ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΖΒΑΝ ΠΑΡΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11:47 οι πολιτικοί απλώς έχουν καταλάβει ότι είσαι έτοιμος να τους δώσεις και κώλο για μια θέση στο δημόσιο και γι αυτό σε γαμάνε.

    Τα άλλα που λες είναι κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μη γράφετε τα ΨΕΜΑΤΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

    Το πρόγραμμα διακοπών του ρεύματος, είναι επινόηση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Η απεργία γίνεται με το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.

    Αυτό σημαίνει ότι παράγεται ρεύμα όσο χρειάζεται για να λειτουργήσει η χώρα.

    Η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφασίζει πως θα το διαχειριστεί.

    Ακόμη και αν δεν παρήγαγαν ούτε ένα Κιλοβάτ, θα μπορούσε η ΔΕΗ , εννοώ η Διοίκηση, το Υπουργείο Ενέργειας, να αγοράσει από το Διασυνδεμένο δίκτυο, από την Βουλγαρία, την Αλβανία την Ιταλία ενέργεια.

    ΑΥΤΟΙ αποφάσισαν όμως να μας ταλαιπωρήσουν, για να χτυπήσουν τους απεργούς.

    ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    Αυτοί κανονίζουν το μπάχαλο της αγοράς.

    Αυτοί πρέπει να χρεωθούν και την ευθύνη.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 6 Μάρτιος 2008 11:46 μμ

    nai malaka nostalgw poly thn eptaetia kai mhn antimilas giati 8a eisai prwtos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΩΡΙΑΤΑΚΟ ,ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??
    ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΗΠΩΣ?
    ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΖΕΤΕ ΕΠΙ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 11:51 αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έκαναν επίσημη δήλωση οι απεργοί προκειμένου να μην συκοφαντηθεί η απεργία τους και να έχουν την κοινωνία με το μέρος τους.

    Δεν το κάνουν όμως γιατί θέλουν να την εκβιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τι μας λες ρε Χωριατη?

    Να αγοραζουμε ρευμα.. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...??
    και ξερεις ποσο κοστιζει? το εχεις σκεφτει καθολου?

    Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ...ρε δεν αγοραζουμε λιγακι ρευμα να κανουν και αυτοι τις απεργιες τους με την ησυχια τους...?

    Αντε γαμηθειτε ρε..εχετε χασει την μπαλα ολοι...

    τι ειναι τα εκατομυρια ευρω, ΣΤΡΑΓΑΛΛΙΑ ΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "για καθιστε ρε παιδια: οι αγραμματοι δεν εχουν δικαιωμα στην εργασια?σαν να μου λετε οτι δικαιωμα δεν εχουν οι αναπηροι οι αλλοθρησκοι κτλ.οσοι κλαιγονται εδω περα, μαλλον ειναι εκτος δημοσιου και θα θελαν πολυ να ειναι εκει...το βισμα ειναι βισμα και ολοι μας το εχουμε χρησιμοποιησει καποια φορα.μη κρυβεστε πισω απο τις μασκες σας ελληναρες-αδικημενοι,μιζεροι,καταθληπτικοι,στενομυαλοι-

    6 Μάρτιος 2008 11:37 μμ"

    Φίλε μου μιας και μίλησες πολιτισμένα θέλω να το συζγτήσουμε λιγο. Δεν είπα εγώ ότι δεν έχουν δικαίωμα εργασίας. Εγώ είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα να βάζουν μέσο για να προσληφθούν και να μείνουν απέξω μορφωμένοι άνθρωποι που αξίζουν τη θέση πιο πολύ. Όσο για το μέσο που είπες ότι όλοι έχουν χρησιμοποιήσει εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αν και είχα τη δυνατότητα να το κάνω, στον στρατό πχ (αν δεν πήγαινα εγώ φυλάκιο θα πήγαινε κάποιος άλλος). Βάλε μια βρισιά για αυτούς που το χρησιμοποιούν για να επαυξήσω...

    Ο ανώνυμος λεχρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η απεργία έχει σκοπό να τραβήξει την προσοχή της κοινωνίας και του κράτους και όχι να εκβιάζει όπως γίνεται με την απεργία της ΔΕΗ. Αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι αλητεία.ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 6 Μάρτιος 2008 11:53 μμ pare fora kai klase mou tarxidia .paliomalaka.ela patra na m ta klaseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 6 Μάρτιος 2008 11:53 μμ pare fora kai klase mou tarxidia .paliomalaka.ela patra na m ta klaseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τί δεν ισχύει;
    Δεν ισχύει ότι δουλεύει τ απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας;

    Δεν ισχύει ότι θα μπορούσαν να αγοράσουν ρεύμα μέσω του διασυνδεδεμένου δικτύου από τις γειτονικές χώρες;

    Δεν το έχετε ακούσει εοιδικά το καλοκαίρι όταν είναι να αντιμετωπίσουν τις αιχμές φορτίου;

    Δεν ισχύει ότι το πρόγραμμα διακοπών το καθορίζει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι οι απεργοί;

    Πάτε καλά ρε παιδιά;

    Συνέλθετε.

    Το πρόβλημα είναι ότι έχουν πέσει τα σκυλιά των ΜΜΕ, και δεν μπορούν να ακουστούν οι φωνές τους.

    Περισσότεροι μπακάληδες, κρεωπώλες και μανάβηδες βγήκαν στα ρεπορτάζ , παρά συνδικασλιστές.

    Μην παίζετε το παιχνίδι τους.

    Ολοι ενωμένοι. Αλληλεγγύη.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. sapouni 8a se kanw re paliokoumouni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 7 Μάρτιος 2008 12:01 πμ afou tha exw gamisei th mana sou ...kane me oti thes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε χωριάτη θα ήθελα να με ενημερώσεις αν ξέρεις. Γιατί λένε ότι 14 μονάδες παραγωγής ρεύματος είναι εκτός λειτουργίας; Δεν το έκαναν οι εργαζόμενοι; Ειλικρινά ρωτάω δεν ξέρω. Η ΔΕΗ επίτηδες τις έκλεισε; Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει να ξέρουμε τι παίζει.

    Ο ανώνυμος λεχρίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. egw milaw me epixeirhmata kai esy xydaiologeis. giayto 8a gineis sapouni kai koumpia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ...φτουσου ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. apo pote oi fasistes exoune epixeirimata....ante rixe kana xylo na xelampikareis...giourouki.re ousttt koprit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κωνσταντέλλο file moy , les mlkies.
    sthn deh ergates kai an8rwpous poy na xeroun apo duleia 8eloun kai exoyn, epishs omws exoyn kai morfomenous, dhladh apo tei kai aei, an den xereis mhn milas. kai sthn telikh an to skefteis einai monadikh etairia poy enw oi an8rwpoi duleyoun se a8lies syn8hkes, oi dhmosioi ypallhloi einai se arketa kales se sxesh me toys ergolabous klp. kai etsi prepei na einai. to problhma einai oi idiotikoi ypalhloi na duleyoun se kalyteres syn8hkes kai oxi se xeiroteres oi dhmosioi kai enow to asfalistiko kai ola ta ypollhpa. ta kserw poly kala ta pragmata giati exw dulepsei kai se ergolabo kai se dhmosia( GIA symbash 2 mhnwn) sth deh. gia auto skase.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    7 Μάρτιος 2008 12:09 πμ







    Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    7 Μάρτιος 2008 12:09 πμ












    Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    7 Μάρτιος 2008 12:09 πμ









    Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    7 Μάρτιος 2008 12:09 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προστάτης εμάς των ομοφυλόφιλων, μπροστά στην απειλή του να μείνει η χώρα στο σκοτάδι, έχει λύση και στο ενεργειακό.


    Όταν το ΠΑΣΟΚ έλθει στην κυβέρνηση, θα μου συνδέσει ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος στον κώλο, έτσι ώστε την ώρα που με γαμάνε να αποθηκεύεται η ενέργεια σαν ηλεκτρική. Τα γαμήσια που τρώω θα διασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.


    Τέτοιες μεγαλοφυείς ιδέεςτου Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 7 Μάρτιος 2008 12:12 πμ Otan 8a sapizeis sto mpountroumi 8a ta katalaveis ta epixeirhmata mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ntroumpou ntroumpou ntroumpou ntroum tha sapisw sto boudroum!a dream come true!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Συμφωνω απολυτα με τον 12,17 να δουμε τους μισθους σας και το ξανασυζηταμε.ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ
    ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
    ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,στην Ελλαδα εργαζοντε με το πουλι στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μιλάνε οι της ΔΕΗ οτι σέβονται τους καταναλωτές !!!
    Έλεος!!!
    Όταν κόβουν το ρεύμα απροειδοποίητα;
    ..σε ασθενείς κλπ. σε ποιον δίνουν λογαριασμό;
    Η πλειοψηφία των εργαζομένων με ΑΣΕΠ διορίστηκε;;; Φυσικά ΟΧΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ κι αυτό διότι ααφήνουν μεγάλες περιοχές ακι χωρίς νερό!!!
    Όπως συνέβη απόψε στο Μεσολόγγι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ουστ βολεμένοι κώλοι της ΔΕΗ! Γαμιέστε ρε!!!!!!!!!!!! και σεις και τα παπαγαλάκια σας, βρωμόκωλοι, bloopers και λοιποί συγγενείς, και οι άλλοι κατά φαντασίαν εργαζόμενοι της πούτσας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ntroumpou ntroumpou ntroumpou ntroun pws 8a se gamaw sto boudroum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Οι μισθοί μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα ίσως,όπως και τα "έξοδα παράστασης" και τα "οδοιπορικά" και τα "λοιπά έξοδα", αλλά οι ώρες εργασίας... κομμάτι δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. οπως γαμισανε οι κομμουνιστεσ την παλιοφαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κυριε Κωσταντελο Γιαννη εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις,
    εχω και γω παιδι με διδακτορικο και εχω το ιδιο ακριβως προβλημα,
    ολοι αυτοι ετσι μπηκαν και επι πασοκ και επι Ν.Δ.Και συγουρη δουλεια εχουν και λουφες κανουν και εφ απαξ δυνατο θα παρουν και συνταξαρα.αλοιμονο απο μας αγαπητε Γιαννη,Μωρε αδικο ειχε ο μεγαλος Ανδρεας Παπανδρεου οταν τους αποκαλουσε Τα ρετιρε?
    Αμ στην Ελλαδα ζουμε φιλε Γιαννη και οι αξιες σαν αυτες των παιδιων μας μενουν στο περιθωριο και μεσουρανους οι αγραμματοι οπως πολυ σωστα εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ιερή η απεργία δεν λέω αλλά τα πράσινα τρωκτικά που διορίστηκαν από το παράθυρο μας έχουν πιει το αίμα τόσα χρόνια μαζί με πρασινομπλε λαμόγια που μας κυβερνούν.

    Κώστακη από τα ψιλά έπρεπε να αρχίσεις πρώτα μείωση μισθών των βουλευτών μια σύνταξη και μια η βουλευτική τέλος, αν και εφόσον δεν έχεις έξτρα εισοδήματα κότεψες όμως και έχασες δεν πείθεις πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μιάς και διορθώσαμε τα ορθογραφικά λάθη ας πάμε και στην ουσία.

    Προτείνω:

    1) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΗ

    2) ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗ, για παράδειγμα, ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    3) ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗ ΙΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    Μήπως, αν δημοσιοποιηθούν αυτά τα νούμερα, θα γίνει σαφές σε όλους ότι ο "αγώνας" τους δεν είναι παρά εκβιασμός για διατήρηση προνομίων.

    Μήπως, αν δημοσιοποιηθούν τα παραπάνω νούμερα θα αποτελέσουν πρόκληση για την ασφάλιστη γενιά των 700 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Για όλα φταίει η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Να καταργηθεί τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. κ. Κωνσταντέλο έχεται μεσάνυχτα όσον αφορά τα θέματα της ΔΕΗ.Εσείς νομίζεται ότι ΔΕΗ είναι τα καταστήματα που πληρώνεται το λογαριασμό σας και διαμαρτύρεσται όταν τύχει να μην δουλεύουν τα κλιματιστικά και υδρώνεται περιμένοντας στην ουρά για δέκα λεπτά.Δεν είναι όμως έτσι.Δεν γνωρίζεται ότι για να έχεται εσείς την άνεση να ανάβεται το φως όποια στιγμή ξυπνήσεται το βραδυ για κατούρημα κάποιοι άνθρωποι εργάζονται σε Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς και σε Λιγνιτωρυχία ή κρέμονται σαν τους πελαργούς στους πυλώνες χωρίς κλιματιστικά το καλοκαίρι ή θέρμανση το χειμώνα με -20 C και ένα μέτρο χιόνι.Επίσης δεν γνωρίζεται ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι αγράμματοι αλλά οι περισσότεροι έχουν τελειώσει Πανεπιστημιακές σχολές και η ανάγκη τους έκανε να εργάζονται εκεί και στο τέλος αγάπησαν αυτό που κάνουν προσφέροντας φθηνό ρεύμα στο Λαό.Είμαι δε βέβαιος ότι ποτέ δεν θα στέλναται τα καμάρια σας να εργαστούν εκεί γιατί θα κάνατε αυτό για το οποίο κατηγορείται τους άλλους καιπου πολύ καλύτερα εσείς γνωρίζεται.Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αγώνας αξιοπρέπειας πάνω απ όλα...ενημερώσου πρώτα και μίλα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΥΨΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Κ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ Ο Λ Ο Ι ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ Κ ΑΡΑΝΧΟ!

    ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!

    ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΟ.
    ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑ ΕΞΕΠΑΦΗΣ ΔΥΟ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.
    ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΠΝΗΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. DEN 8A EPREPE OI KREATAGORES NA EXOYN GENNHTRIES???

    MPOREI NA MOY APANTHSEI KAPOIOS ARMODIOS KREATOSAPILEMPORAS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. DEN 8A EPREPE OI KREATAGORES NA EXOYN GENNHTRIES???
    Δεν θα επρεπε να ειχε καταργηθει και η μονιμοτητα? Γιατι μονο ετσι θα δουλευε σωστα το υγειονομικο και θα εξασφαλιζε τους καταναλωτες. Μην μου πεις τωρα ΟΤΙ ξερεις υπηρεσια δημοσιου να δουλευει σωστα γιατι θα εινε μεγαλο ψεμα.
    Οταν λοιπον ολο το δημοσιο το ξυνει κανονικα και τα περνει διπλασια απο τον ιδιωτη γιατι να μην σου κατσει την σαπιλα ο κρεοπολης,πρεπει μηπως να σε λυπηθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ... H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....

    Ισοκράτης 436 - 338 π.χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τους ατάλαντους απογόνους των πολιτικών
    που μας κυβερνούν
    σε αυτή την άθλια κληρονομική δημοκρατία του κώλου.
    Τους χρηματόδουλους γλείφτες της εξουσίας και των πλουσίων, τους ασφαλιστές, τους ασφαλίτες.
    Τις πόρνες που μεταμφιέζονται σε τραγουδίστριες,
    τους ερωτευμένους με το κινητό τηλέφωνό τους,
    τους τιμωρημένους με πλαστικές κάρτες
    από την τραπεζική διαιτησία,
    τους οπαδούς
    και τους σημαιοφόρους
    με τα καμένα βούρλα
    στον εγκέφαλο.

    Τζίμης Πανούσης
    ΤΑ ΝΕΑ 17/3/2006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ...@ Αντι ο κοσμος να κοιταει πως θα ανεβασει τον μισθοτου η την συνταξητου κοιταει πως θα μειωθει του απεναντιτου....
    6 Μάρτιος 2008 11:47 μμ

    Φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει να παίρνει κάποιος τα διπλά απο σένα.
    Θα σου το εξηγήσω απλά.
    Έστω οτι εσύ παίρνεις 1500 € το μήνα και εγώ 3000 € το μήνα.
    Αν εσύ ξοδεύεις 1400 € το μήνα και εγώ 2000 € το μήνα, τότε συμβαίνουν τα εξής:
    Πρώτον, εγώ έχω ένα επίπεδο διαβίωσης 40% περίπου ανώτερο από το δικό σου και
    δεύτερον, μου περισσεύουν κάθε μήνα δεκαπλάσια από αυτά που περισσεύουν σε σένα. (Εσένα σου μένουν 100 και εμένα 1000 € το μήνα).
    Αυτό σημαίνει οτι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω δεκαπλάσια περιουσιακά στοιχεία από σένα.
    Δηλαδή αν εσύ θα έχεις ένα διαμέρισμα, εγώ θα έχω δέκα!!!
    Τα οποία προφανώς θα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την εισοδηματική μας διαφορά.
    Και φυσικά εγώ θα έχω αλλάξει οικονομική τάξη!!!
    Καταλαβαίνεις τώρα οτι και μικρές εισοδηματικές διαφορές οδηγούν σε τεράστιες οικονομικές ανισότητες;
    Αυτή την οικονομική αλήθεια δεν την διδάσκουν στο σχολείο.

    DOMINUS

    Υ.Γ. Αν κάποιος ρωτήσει:
    "Και τι θέλεις δηλαδή να παίρνουν όλοι τα ίδια;"
    Απαντάω: Όχι, αλλά να ξέρουν τι συμβαίνει όταν δεν παίρνουν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. PROS 12:58
    ARA ME AYTO POY MOU LES OSO SOSTOI EINAI OI DEHTSIDES ALLO TOSO EINAI KAI OI KREOPOLIDES. KAI OI DYO MAS EXOYN XESMENOYS.

    DEN FTAEI TO DHMOSIO FILE MOY FTAINE AYTOI POY TO KATANTHSAN ETSI... H KA8E KYBERNHSH DIORIZE TOYS DIKOYS THS DIXWS KRITHRIA KAI A3IOKRATIA GI AYTO KATANTHSE ETSI TO DHMOSIO. ARA KALYTERA NA KATHGORISEIS THN KYBERNSH KAI OXI TOYS ERGAZOMENOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Electricity in Karachi out


    A massive power outage left Karachi, Pakistan -- the nation's largest city with a population of 15 million people -- without electricity on Thursday, an official said.

    The city uses power from a national electricity supplier to make up for its shortfall. When the supplier suddenly cut power for an unknown reason, a short occurred, knocking out electricity to all of Karachi, a spokesman for Karachi Electric Supply Corp. told CNN.

    Power was expected to return by Thursday evening.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ...@ Αντι ο κοσμος να κοιταει πως θα ανεβασει τον μισθοτου η την συνταξητου κοιταει πως θα μειωθει του απεναντιτου....
    6 Μάρτιος 2008 11:47 μμ

    Φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει να παίρνει κάποιος τα διπλά απο σένα.
    Θα σου το εξηγήσω απλά.
    Έστω οτι εσύ παίρνεις 1500 € το μήνα και εγώ 3000 € το μήνα.
    Αν εσύ ξοδεύεις 1400 € το μήνα και εγώ 2000 € το μήνα, τότε συμβαίνουν τα εξής:
    Πρώτον, εγώ έχω ένα επίπεδο διαβίωσης 40% περίπου ανώτερο από το δικό σου και
    δεύτερον, μου περισσεύουν κάθε μήνα δεκαπλάσια από αυτά που περισσεύουν σε σένα. (Εσένα σου μένουν 100 και εμένα 1000 € το μήνα).
    Αυτό σημαίνει οτι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχω δεκαπλάσια περιουσιακά στοιχεία από σένα.
    Δηλαδή αν εσύ θα έχεις ένα διαμέρισμα, εγώ θα έχω δέκα!!!
    Τα οποία προφανώς θα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την εισοδηματική μας διαφορά.
    Και φυσικά εγώ θα έχω αλλάξει οικονομική τάξη!!!
    Καταλαβαίνεις τώρα οτι και μικρές εισοδηματικές διαφορές οδηγούν σε τεράστιες οικονομικές ανισότητες;
    Αυτή την οικονομική αλήθεια δεν την διδάσκουν στο σχολείο.

    DOMINUS

    Υ.Γ. Αν κάποιος ρωτήσει:
    "Και τι θέλεις δηλαδή να παίρνουν όλοι τα ίδια;"
    Απαντάω: Όχι, αλλά να ξέρουν τι συμβαίνει όταν δεν παίρνουν τα ίδια.

    7 Μάρτιος 2008 1:16 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 12:36
    Δούλεψα 14 χρόνια σε ατμοηλεκτρικους σταθμούς σε κατασκευές και συντηρήσεις στα καζάνια της ΔΕΗ γνωρίζω πολύ καλά τις συνθήκες που δουλεύεται όλη
    Τα μπουκάλια τα Ουίσκι οι ρετσίνες και τα γριλ δεν σταματούν ποτέ το Οχτάωρο δεν το τηρείται ποτέ. Στις κολώνες ανεβαίνουν μόνον για βλάβες κάτι λίγα άτομα σε όλη την Ελλάδα και την συντήρηση την κάνουν εργολάβοι
    με προσωπικό των 700 εύρο.

    Αυτές τις ημέρες τις απεργίας κλείνουν τις πύλες και δεν αφήνουν το προσωπικό των εργολάβων να δούλεψη με αποτέλεσμα περνούν έτσι και αλλιώς λίγα χρήματα μισθό χάνουν και τις απεργίας και καταλαβαίνετε.
    και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν γιατί εάν δουλέψουν μόνο οι εργολάβοι θα φανεί πολύ καλά ότι οι μονάδες και τα ορυχεία δεν χρειάζονται τους τεμπελχανάδες και χαραμοφάηδες με λίγες εξαιρέσεις υπάλληλους τις ΔΕΗ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. "Ενας τεχνίτης της ΔΕΗ έχει προσδόκιμο ζωής από 10-20 χρόνια λιγότερο από εσάς."

    Ο τεχνίτης ΔΕΗ Χαλανδρίου που επιδιόρθωσε μισή βλάβη την μέρα και μετά πλακώθηκε με συναδέλφους του στα ούζα, έχει 10-12 χρόνια ζωής λιγότερα από τον μέσο όρο!!!

    Συμπέρασμα: Τα πολλά ούζα βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ποιός συνδικαλισμός, ε όχι & τους εργατοπατέρες συνδικαλιστές...
    Τό ταμείο συνδικαλιστικών στελεχών
    που έλεγε το ΠΑΣΟΚ το ΄81 οτι θα καταργούσε τί έγινε; Μήπως απλά στο διάστημα που μεσολάβησε από τό 1981 μπήκαν στο κόλπο εκτός απο δεξιούς & τα καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ & της στενότερης & ευρύτερης αριστεράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  91. Ρε καθίκια, ρε αλήτες, ρε εθισμένοι καταχραστές κλέφτες μαφιόζοι νεοδημοκράτες με τα παπαγαλάκια σας!


    Ενας τεχνίτης της ΔΕΗ έχει προσδόκιμο ζωής από 10-20 χρόνια λιγότερο από εσάς.

    Ρε κομματόκοπρόσκυλα, ο άνθρωπος αυτός ΖΕΙ με το καρκινογόνο κλοφέν, αναπνέει καρκινογόνο αμίαντο, έρχεται καθημερινά σε επαφή με βαρέα μέταλλα (πχ PB) μπουσουλάει και έρπει από ανθρωποθυρίδες στην κόλαση την ίδια.

    Ρε παπαδάκια του Πάπα της Διαφθοράς, εραστές της κυβέρνησης των αρχειοθετημένων σκανδάλων, οι άνθρωποι αυτοί στα ορυχεία πεθαίνουν κατά κανόνα από ασθένειες του αναπνευστικού, κρέμονται από κλουβιά σε πυλώνες ΥΥΤ, παθαίνουν συχνά ατυχήματα η δυστυχήματα, έχουν σχεδόν πάθει εθισμό στις ηλεκτροπληξίες, κάνουν την πιο βαριά και ανθυγιεινή δουλειά και σέρνονται συχνά στα δικαστήρια για πράγματα που δεν φταίνε!

    Ολα αυτά για να ζούμε καλύτερα εμείς, για να έχουμε ένα υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής και ανάπτυξης ενώ πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ πολύ αυξημένες σε σχέση με άλλους εισφορές που γίνονται κεφάλαιο της ΔΕΗ.

    ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος, αφού το κράτος δεν χρειάζεται να καλύψει έλλειμμα, το ταμείο τους είναι κατά πολύ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ.

    Εσείς ΚΛΕΦΤΕΣ ενώ χρωστάτε παντού, ενώ τα κάνατε σκατά με τον Τσιτουρίδη, τα ομόλογα, τους κουμπάρους, τον κομπιναδόρο (απάτη σε βάρος του Δημοσίου ΚΑΙ των ψηφοφόρων) καντινιέρη Μαγγίνα (θα ξεράσω με τον γλοιώδη που ήταν απόψε στον ΑΛΦΑ) με τις εισφοροαπαλλαγές των δικών σας και με την χρήση των περιουσιών των ταμείων για να σωθεί ο Αλογοσκούφης και ο προϋπολογισμός του, ΤΩΡΑ θέλετε να βάλετε χέρι και στα λεφτά αυτών των ανθρώπων!

    Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας δούμε στην φυλακή η στον τάφο, εσάς που κλέβετε, εσάς που καταστρέφετε την χώρα με όλη την υποδομή και κοινωνική της συνοχή.

    Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η μελλοντική κυβέρνηση στον τόπο είναι δικαστήρια για όλες αυτές τις πολιτικές μαφιόζικες συμμορίες που από την θέση κλεμμένης εξουσίας λυμαίνονται την χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πολυφαγία και πολυποσία συνεπεία της παχυλής μισδοδοσίας των υπαλλήλων της ΔΕΗ, συνδυαζομένης μετά της αργοσχολίας, μειώνουν το προσδόκιμο ζωής τους κατά 10-12 έτη, σύμφωμα με έρευνα διεθνούς ινστιτούτου.

    Ως εκ τούτου, προτείνεται περικοπή αμοιβών, αύξηση ωρών απασχόλησης και εισαγωγή προγραμμάτων αθλητισμού εις τους χώρους εργασίας.

    Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των υπαλλήλων ΔΕΗ για ανάκτηση της αποδοτικότητας, φυσικής κατάστασης, και μακροζωϊας τους. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, αλλά με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα θα νιώσουν πολύ καλύτερα. Καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. DIKIO EXEIS KONSTANTELO MOU.
    OLOI OI KOUMOUNES EINAI MESA EKEI.
    XESTA KANANE THN ELLADA MPOURDELO.
    OLOI OI AXRISTOI EINAI PANTOU.
    ZHTW H PRAGMATIKH DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH.
    O KOUMOUNISMOS EINAI PETHAMENOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αυτοι που διαμαρτυρονται που ζουνε?
    Δε βλεπουν οτι τα πραγματα πανε κατα διαόλου? η παρακμη ειναι παντου? βαζει πλάτη ειναι ο λαός και κονομανε τα λαμόγια?

    Αν δε γινει διακοπή ρευματος αν δεν γινουν απεργιες αν δεν κλεισει το χρηματιστηριο τα λαμογια του κρατους θα συνεχισουν να πλουτιζουν και να μας γραφουν στα αρχιδια τους?

    Τωρα που δεν εχετε ρευμα αφηστε το τηλεκοντρολ και συμπαρασταθειτε στους απεργους γιατι απειλουμαστε όλοι.

    Η κυβερνηση θα εφαρμοσει το διαιρει και βασιλευε.
    ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πουλήστε τη τη γαμημένη τη ΔΕΗ να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. για ολους οσους φωναζουν για τα σκληρα εργαζομενα παληκαρια της ΔΕΗ...

    Τραβηξτε για καμμια μερα σε ενα περιφερειακο γραφειο της ΔΕΗ... να παρετε μια ιδεα ποσο σκληρα εργαζονται...

    στην ωρα επανω θα εχετε βαρεθει!!!!!!!!!!!
    ΠΑΙΔΕΣ, δεν κανουν απολυτως τ ι π ο τ α !!!!!

    Ειλικρινα, προσωπικα απορω πως περναει το εξαωρο -εφταωρο τους...

    ενταξει να πιεις ενα φραπε το πρωι και να κουβεντιασεις για τον αποκλεισμο του ολυμπιακου απο την τσελσι.. μετα?

    κανα μισαωρο εφημεριδα? αντε, ας πουμε ναι..
    ΜΕΤΑ?

    Μ Ε Τ Α ?

    να ποιασεις καμμια κουβεντουλα για το καινουργιο μοντελλο της Σεατ... να πεις καμμια μαλακια για το μπουζουκι που θα πας την Παρασκευη το βραδυ (για να ξεδωσεις και λιγο!) ...

    Μ Ε Τ Α ?
    σκεφτειτε το.. δεν περνανε τα δευτερολεπτα, τα λεπτα, οι ωρες ετσι απλα...ε φ ι α λ τ η ς
    Δεν σας εχει συμβει εσας αυτο? δεν μπορειτε να το νιωσετε?

    Για αυτο σας λεω, μην τους "πυροβολειτε"..

    Οι ανθρωποι εχουν δικιο...

    -partyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Eyxomai na kleisoun ta dyo sixamata DEH kai OTE oso to dynaton grhgorotera. OUST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κυριε Κωσταντελλο, κατ'αρχην μαλλον τα παιδια σου ειναι ντεμπεληδες για να μην μπορουν να βρουν δουλεια.Δευτερον μαθε πως ολα γυρω σου δεν ειναι φως νερο τηλεφωνο και χεσιμο... μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δυστυχως οι βολεμενοι ΦΑΣΙΣΤΟκουμουνιστες του ευρυτερου Δημοσιου τομεα,με μηδενικη η ελαχιστη κοινωνικη και ακαδημαικη μορφωση(οχι απαντες,αλλα οι περισσοτεροι)που αποδεκνυεται απο την χυδαια φρασεολογια κρυμμενη πισω απο την ανωνυμη ψυχολογια του οχλου,και την "δυναμη " του να κλεινω το κοινωνικο αγαθο που λεγεται ρευμα οποτε θιγονται οποια δικαια ,και κεκτημενα,αποδεικνειουν τα παραπανω..Πολλες κοινωνικες και επαγγελματικες ομαδες θιγονται απο το ασφαλιστικο,φανταστειτε ο χειρουργος να κανει σταση εργασιας κατα την διαρκεια χειρουργειου!Θα ηταν αλητης και δολοφονος!Φανταστειτε τωρα κατα την διαρκεια ιατρικης πραξης ,με τον ασθενη υπο μικροεπεμβατικη εξεταση,να κοβεται το ρευμα,χωρις προειδοποιηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Οι μισθοί και οι συντάξεις των υπαλλήλων ΔΕΗ, ιδιαίτερα των παλιών, είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ, όχι μόνο για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και για τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

    Όταν απεργούν θυμούνται την αλληλεγγύη, ενώ τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους.

    Φτάνει πιά, τους σιχαθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Το πρόγραμμα διακοπών για σήμερα 7/3/08.

    Καλά μας δουλεύει η διοίκηση της ΔΕΗ , τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, που τα φορτία είναι περισσότερα δεν υπάρχουν διακοπές ?

    Είχε απόλυτο δίκαιο συνδικαλιστής της ΔΕΗ , χθες που είπε πως η διακοπές είναι υπερβολικές και γίνονται εσκεμμένα από την διοίκηση της ΔΕΗ για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον των εργαζομένων.

    Είμαστε κοντά στους απεργούς της ΔΕΗ, η δύναμη των εργαζομένων είναι η απεργία, αρκεί αυτή να γίνετε εφ’ όσον έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές λύσεις και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.





    Ώρες διακοπής
    Γεωγραφικό διαμέρισμα
    Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης




    18.00-20.00
    Αττική
    Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά, Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Κολλέγιο, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Κολωνάκι, Ζάππειο, Θησείο, Μοναστηράκι, Μουσείο, Εξάρχεια




    20.00-22.00
    Αττική
    Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό, Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Χαλκηδώνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Ανω Λιόσια, Σεπόλια, Πλ. Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ, Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Καρέας, Βύρωνας, Ιλίσια, Γουδί, Νέος Κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μηπως μας δουλευουν οι συνδικαλιστες τις ΔΕΗ ?Ακου προγραμμα διακοπων..εξαλλου απο το προγραμμα που εχουν το θρασος να κοινοποιουν τωρα και οχι απο τις πρωτες ωρες της απεργιας,επιβεβαιωνονται ολες οι διακοπες ρευματος..αρα ποια διοικηση μας λενε?Και να ξεκαθαρισω πως αυτη η κυβερνηση και οι διοικησεις που εχει διορισει ειναι γνωστες πλεον για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που τις διακρινει..

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ δυναμεις τις αριστερας ..που ΤΟΛΜΑΤΕ να βαζετε το ΠΑΣΟΚ στην ιδια μοιρα με την κυβερνηση του Ζαχοπουλου,των υποκλοπων,των κουμπαρων ,του βασικου μετοχου ,των 3 ΔΕΝ ,που γινανε 3 ΝΑΙ ,των πακιστανων,και ενα σωρο αναριθμιτων καθημερινων σκανδαλων

    εεε η υγειης αριστερα ακουει?

    ακραιοι φαστιστοαριστεροι εξαιρουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ρε δε πατε να πηδηχτείτε όλοι οι μαλάκες της ΔΕΗ μας έχει σκίσει με τις κολοδιακοπές, μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. """Υ.Σ. Μιλώ για αγαμματους και αναφέρομαι στην πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΔΕΗ."""



    Μήπως εννοείς αγάμμητους;


    Ρε Ζώα της ΔΕΗ, γαμώ την παναγία σας, μου έχετε σακατέψει το ρούτερ με τις διακοπές κάθε τόσο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΗΜΟΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ (ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΙ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑΥΜΑΖΑ ΤA ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ, ΡΟΔΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΠΕΣ, ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.. ΤΣΟΥΠ... ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΜΕΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟΥ Ε? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΜΟΥ Ε? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    Υ.Γ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ..
    Ή ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΧΩΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 4ΩΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΦΟΥΣ) ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΥΤΗ?????

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ = ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ *

    ΠΩΠΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ :S

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αγράμματοι δεν είναι οι περισσότεροι ούτε κουτοί. Στο κάτω κάτω και κοματόσκυλο να γίνεις, θέλει λίγο μυαλό. Ανήθικοι σε ένα βαθμό είναι. Ποιος όμως μπορεί να είναι ακέραιος 100% σε αυτό τον κόσμο ? Θέλει πολλά "μπαλάκια" αγαπητέ μου για να μην συμβιβαστείς σε τίποτα και δεν γεννιούνται όλοι με .. αυτά. Σαν τις κότες είμαστε εως ένα βαθμό οι άνθρωποι. Όπου πέφτει το καλαμπόκι εκεί θα τρέξουμε. Αν το παίξεις ακέραιος μάλλον ... θα μείνεις νηστικός και θα σε φάνε άλλες κότες. Και αν φάνε μόνο εσένα έχει καλώς. Αν έχεις παιδιά και υποχρεώσεις, αυτά γιατί να πληρώσουν τη δική σου ακεραιότητα ? Δυστυχώς σε αυτή την εποχή που ζούμε έφτασε να αγοράζεται και η αξιοπρέπεια. Κότες λοιπόν αρμόζει ... καλύτερα και ως ένα βαθμό είναι και συμπαθές σαν δίποδο, ώστε να μην παρεξηγείται κανένας. Άσε που οι περισσότεροι τους ζηλεύουμε. Όσο ποιο πολλές βρισιές τόσο μεγαλύτερη η ζήλεια και η εμπάθεια. Γ. Μπ-ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Καποιος ειπε..
    ......


    Αν δε γινει διακοπή ρευματος αν δεν γινουν απεργιες αν δεν κλεισει το χρηματιστηριο τα λαμογια του κρατους θα συνεχισουν να πλουτιζουν και να μας γραφουν στα αρχιδια τους?
    ...
    Τι λες ρε φίλε? Η ΔΕΗ ειναι ΔΕΚΟ...
    δεν ειναι κανενος..ειναι του δημοσίου..
    Η διοίκηση κόβει το ρεύμα?
    Δηλαδή ο πρόεδρος? ο γραμματέας? ο ταμίας? τα μέλη της επιτροπής διοίκησης?

    .................
    Οσο για τον ανθρωπο που έγραψε το σχόλιο , τον κ Κωσταντέλλο..διαβασα τι τους έχετε σύρει..
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑς ΞΕΡΕΤΕ..
    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΠΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑς ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ?
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ?
    Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ?

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ????????????

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΘΕΣΘΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ..!!

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?? ΟΚ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..
    ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ..ΠΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΩς ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟς..ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ..
    ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΟΡΘΟΡΓΡΑΦΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Έχεις ποτέ σου ακούσει ρε homo sapiens Κωσταρέλλο για τον κοινωνικό αυτοματισμό; Μάλλον όχι αν κρίνω από τις μαλακίες που λες. Σημαίνει ηλίθιε την στροφή του ενός εργαζόμενου κατά του άλλου. Επομένως. Εργαζόμενος δεν υπήρξες ποτέ και από τα σπήλαια σε έχωσαν κατ' ευθείαν στα υπόγεια κάποιου προπαγανδιστικού μηχανισμού. Και αφού βγήκες μοναχός δεν θα σε σηκώσουν τα 123 πτυχία των παιδιών σου γιατί η βλακεία σου είναι ασήκωτη..

    Όσο για σένα μωρή νύφη από τον Καναδά μάθε ότι δεν μασάμε. Οι περισσότεροι από εσάς τους "ομογενείς" φιλέλλληνες είστε. Πρόσφατα ένας από εσάς ο Δημήτρης Σούρας ως σύμβουλος τύπου του πρωθυπουργού σας συναίνεσε στην αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία και δεν άνοιξε ούτε μία Ελληνική μύτη. Λοιπόν πάρε τα πτυχία σου και τράβα από εκεί που ήλθες γιατί με αυτά εδώ δεν σε δέχονται ούτε σε γυμνάσιο..
    eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μαρικα παρεμας μια πιπα και σαλτα γαμισου παλιοπατσαβουρα εσυ και ο κωνσταντελος.Μουνοπανα ραγιαδες τουρκοσποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. "Άσε που οι περισσότεροι τους ζηλεύουμε. Όσο ποιο πολλές βρισιές τόσο μεγαλύτερη η ζήλεια και η εμπάθεια. Γ. Μπ-ος"

    Το θράσος σας ΔΕΗτζήδες συνδικάλες δεν έχει όρια. Προκαλείτε με τα λόγια σας και με τα έργα σας. Εκτός αυτού, σας φτύνουν και λέτε πως βρέχει.

    Κάτω η χούντα των συνδικαλιστών ΔΕΗ.

    "Έχεις ποτέ σου ακούσει ρε homo sapiens Κωσταρέλλο για τον κοινωνικό αυτοματισμό;"

    Εσύ eugene neaderdal έχεις ακούσει ότι αυτό που κάνουν οι συμμορίες συνδικαλιστών ΔΕΗ ονομάζεται "ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ";;;

    Μήπως έχεις υπόψη σου ότι ο Marx αποκαλούσε τέτοιες κάστες προνομιούχων τύπου ΔΕΗ με τον όρο "εργατική αριστοκρατία";

    Δεν ξέρεις ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το καθεστώς του οποίου τους αποθράσυνε στο έπακρο, τους κατήγγειλε στο τέλος ως "μισθολογικά ρετιρέ";

    Κάτω η χούντα των κρατικοδίαιτων προνομιούχων της ΔΕΗ, και λοιπών ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. H ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΗ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 7 Μάρτιος 2008 11:29 πμ

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ

    ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι!!!
    1. Η απεργία γίνεται ενάντια στον κάθε Μυτιληναίου που τρώει με 10 μασέλες Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ";
    2. Πόσο κατοχυρωμένο δικαίωμα ήταν του αλήτη που σε προηγούμενη απεργία κατέβασε το διακόπτη στα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης σε αεροδρόμιο;
    3. Η δικαιολογημένη διαφωνία για το ασφαλιστικό, γιατί έχει σαν στόχο το ευρύ κοινό (ή μήπως βλακωδώς νομίζετε ότι στο σπίτι του πρωθυπουργού, του διοικητή της ΔΕΗ και των εργατοπατέρων γίνονται 2ωρες διακοπές;)
    4. Ρε εξυπνοπούλια της ΔΕΗ, είστε σίγουροι ότι οι ακάματοι εργατοπατέρες σας, σας καθοδηγούν με βάση το δικό σας συμφέρον και όχι με βάση το δικό τους; Έχετε πάρει χαμπάρι ότι η τακτική των εργατοπατέρων εξυπηρετεί τελικά την κυβέρνηση γιατί έχει στρέψει όλον τον κόσμο εναντίον σας με αποτέλεσμα σχεδόν όποιος είναι εκτός ΔΕΗ να δικαιώνει a-priori (sic) την κυβέρνηση;

    Αν πάντως δεν το κάνουν επίτηδες οι εργατοπατέρες, τότε είναι πραγματικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ ως manager (γιατί ως manager των συμφερόντων σας τους έχετε σε αυτή τη θέση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ουστ λαμόγια Δημόσιοι Υπάλληλοι. Σεβαστείτε τον πολίτη και προσφέρετε τις υπηρεσίες για τις οποίες σας πληρώνουμε. Αν δεν σας αρέσει αλλάξτε δουλειά. Αλλά ποιος να σας προσλάβει όταν ο κώλος έχει γίνει 2 μέτρα από το καθισιό και είστε οι πιο άχρηστοι άνθρωποι που υπήρξαν ποτέ. Αμά αυτός είναι συνδικαλισμός τότε δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μήπως υπέπεσε από λάθος στα βαρύκοα αυτιά ρε ανώνυμε δεινόσαυρε η φράση εξίσωση προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.. Μήπως ξεστραβώθηκες ποτέ σου πάνω στον Λένιν για να μάθεις ότι αυτό ζητάει η εργατική τάξη να καταργήσει είναι την τρίτη και όχι την πρώτη θέση.. Πως να τ' ακούσεις. Προϋποτίθεται νοημοσύνη για να τα καταλάβεις σπηλαιώτη! Και συ έχεις τόση όση σου χρειάζεται για να απορροφάς τις μαλακίες της κυβέρνησής σου..

    Όσο γι αυτούς που που παπαγάλισες μερικά κλισέ τους κατάλαβες τόσα όσα ένας ανθρωποπίθηκος εμπρός στην κονσόλα ενός αεροπλάνου ή όσα εσύ εμπρός στον Παρθενώνα. Επειδή όλοι οι άλλοι πλην του Μαρξ, τα χρησιμποίησαν ακριβώς για τον ίδιο λόγο που σήμερα τα χρησιμοποιεί το γένος των δεινοσαύρων που μας κυβερνά. Όσο για τον Μαρξ μάθε βακτήριο της ερήμμου ότι δεν είσαι σε θέση να αποσυνθέσεις τις λέξεις του, αφού όταν τα είπε τα είπε για τοιυς μπράβους τα λαμόγια και τα τσιράκια της τότε εξουσίας. Ηλίθιε!
    eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. οι γενικοι διευθυντες της ΔΕΗ φοβουνται απο τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ φαστιστοψευτοαριστερους συνδικαλιστες....που να καταθεσουν μηνυση?θα τους καψουν ζωντανους!


    κατσε μακακα Ελληνα χωρις ρευμα!!!!!

    ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ
    αλλα καλα να παθουμε αφου Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΑΜΑΝΛΗ!

    ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!

    "ΖΩ για να δω μια μερα την Ελλαδα να γινει Σουηδια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΑΝΤΊ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΆΖΟΥΜΕ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 1.17
    Η μονιμοτητα στο δημοσιο πρεπει να καταργηθει κυριοι ειτε το θελετε ειτε οχι.
    DEN FTAEI TO DHMOSIO FILE MOY FTAINE AYTOI POY TO KATANTHSAN ETSI... H KA8E KYBERNHSH DIORIZE TOYS DIKOYS THS DIXWS KRITHRIA KAI A3IOKRATIA GI AYTO KATANTHSE ETSI TO DHMOSIO. ARA KALYTERA NA KATHGORISEIS THN KYBERNSH KAI OXI TOYS ERGAZOMENOYS.
    Αγαπητε 1,17 αν πας σε μια υπηρεσια αυριο να κανεις την δουλια σου και σ αντιμετωπιζει το καθε τσουτσεκι εκι μεσα με υφος καρδηναλιου και στυλ αν θελω σε εξυπηρετω εγω πρεπει να τα βαλω με την κυβερνηση?? η μηπως θα πω οτι μπινελικι εχω στο αρχιδι που εινε πισω απο την καρεκλα και δεν το κουναει ουτε γερανος?
    Θα αφησω δηλαδη τον αμεσο υπευθηνο και θα ψαχνω την κυβερνηση γιατι τον διορισε??
    Η λυση αγαπητε εινε να καταργηθει ο χουντικος νομος τις μονιμοτητας και μετα θα δεις ποσο γρηγορα φτιαχνουν ολα.
    Ποιος εχει ομως τις μπαλες να το κανει?
    Κανενας γιατι στο μπουρδελο μεσα ακομα και η τσατσα κανει πιπες αν τα παρει.
    Λοιπον αγαπητε οποτε χρειαζωμε κατι απο δημοσια υπηρεσια και με αντιμετωπιζουν σαν πολιτη δευτερης κατηγοριας τους βριζω οτι εχουν ιερο σαν τελευταια αντιδραση στο βουρκο που εχουμε πεσει.
    Μαλιστα την επομενη φορα θα αρχισω να χρησιμοποιω και βια για ολα αυτα τα τσογλανια που εμεις πληρωνουμε για να τοπαιζουν εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. NA ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΙς ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ Η ΟΧΙ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ηρεμείστε.

    "....Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο γραμματέας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ρίζος Ρίζος κατήγγειλε ότι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι προβοκατόρικες, καθώς δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα για περισσότερο από μισή ώρα έως 40 λεπτά για κάθε περιοχή.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Ρίζος, ως προσωπικό ασφαλείας εργάζεται το 40% του δυναμικού της ΔΕΗ -ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που ορίζει ο νόμος-, ενώ μόνο 600 - 900 ΜW είναι εκτός. Ο γραμματέας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα κατά της διοίκησης της ΔΕΗ για την μεθόδευση -όπως είπε- για να χτυπηθεί ο απεργιακός αγώνας, για το ασφαλιστικό των εργαζομένων στη ΔΕΗ...."

    Αυτά ξέρουμε.

    Ακόμη ξέρουμε πως η ΔΑΚΕ συμμετέχει στην απεργία.

    Ακόμη ξέρουμε, ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, φεύγει.

    Ο.Κ. και γώ ταλαιπωρήθηκα. Ολοι ταλαιπωρηθήκαμε΄και το μυαλό μου πήγε στους απεργούς πρώτα. Μετα΄είδα ότι δεν υπα΄ρχει καμμία καταγγελία για "κατάχρηση" εκ μέρους τους.

    Σκεφτείτε αυτό το απλό.

    Στις δημοκρατίες, υπάρχουν, άνθρωποι απ'όλα τα κόμματα στα συνδικάτα. Αν κάποιοι συμπ[εριφέρονται παράνομα, οι άλλοι τους αποκαλύπτουν.

    Οι άνθρωποι παλεύουν για να μη ξεπουληθεί η ΔΕΗ και για να μη ενοποιήσουν το ταμείο τους με το ΙΚΑ, ώστε με τα αποθεματικά τους να βουλώσουν οι τρύπες του ΙΚΑ που με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν κλείνουν.

    Εσείς τώρα τι ακριβώς θέλετε;

    Να μας πούνε ωραία πάρτε τα αποθματικά του ταμείου μας.

    Εσείς όσοι ανήκετε σε ταμεία εύρωστα, στέργετε σε κάτι τέτοιο;

    Η λύση δεν είναι να κλέβει ο ένας από τον άλλο.

    Η λύση είναι να αλλάξει αυτή η κοινωνία της κακομοιριάς , της ανέχεις και της ανεργείας, με μια κοινωνία, όπου όλοι θα έχουν εξασφαλίσει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ, έχουν δεν έχουν δουλειά.

    Να φτιάξουμε αυτό το ρημάδι το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους, να γίνουμε χώρα Αλληλεγγύης, να αποκτήσουμε ΌΛΟΙ την ΒΑΣΙΚΗ ΜΝΙΜΟΤΗΤΑ στο δικαίωμα ζωής και μετά να έχουμε όλα τα δίκια να απαιτήσουμε από τους Δημόσιους Υπάλληλους, να παραιτηθούν από την Τερατώδη και Προνομιακή Μονιμότητά τους. Θα καταλάβουν και οι ίδιοι, ότι η Μονιμότητά τους, είναι Αντισυνταγματικό Προνόμιο, στρεβλώνει την Συνταγματική Ισότητα όλων των Πολιτών, πλέον.

    Κάποτε οι υπόλοιποι , ηταν αγρότες και είχαν κατοχυρωμένο το Δικαίωμα στη ζωή με τον αγροτικό κλήρο. Τώρα η συντριπτική πλειοψηφία είμαστε εργαζόμενοι στην πόλη.

    Θέλουμε και μείς μια στιχειώδη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, αυτήν του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

    Αλληλεγγύη λοιπόν στους απεργούς στην ΔΕΗ, αν θέλουμε αύριο να απαιτήσουμε και για ΜΑΣ ένα Κράτος Δικαίου , μια Κοινωνία Αλληλεγγύης, μια Στοιχειώδη Μονιμότητα για ΟΛΟΥΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΛΠ.

    ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ !!!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΖΟΥΓΛΑ!

    ΜΗΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΜΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Κ@ΛΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Κ@ΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ

    "Ζω για να δω αυτη την Κωλοχωρα,να γινει καποια μερα Σουηδια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Αλλυλεγγύη στον αγώνα ποιών?

    Στον αγώνα των τεμπέληδων, των χαραμοφάηδων, των κομματόσκυλων που το μόνο που κάνουν καλά στη ζωή τους είναι να γλύφουν?

    Τί είδος φασισμού είναι αυτός που όποιος γουστάρει μας κόβει τα βασικά αγαθά για τα οποία μάλιστα πληρώνουμε σαν πούστηδες?

    Δε πα να δουλέψετε ρε λαμόγια, γαμώ τις απεργίες σας τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι. Κόψτε επιτέλους τη μονιμότητα μπας και σοβαρευτεί αυτή η κωλοχώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Η διοίκηση προκαλεί τίς διακοπές (γιά νά διαβάλλει τούς απεργούς), ενώ υπάρχει επάρκεια παραγωγής ρεύματος μέ τό προσωπικό ασφαλείας, σύμφωνα μέ τούς απεργούς.
    Αφού λοιπόν τό προσωπικό ασφαλείας τό λειτουργεί τό μαγαζί, οι υπόλοιποι είναι αμοιβόμενες (καί πολύ καλά) γλάστρες όταν δέν απεργούν.
    Τελικά μήπως αυτοδιαβάλλονται μόνοι τους παραδεχόμενοι τήν ανυπαρξία λόγου ύπαρξης τους στή ΔΕΗ ?
    Ευχαριστώ εκ τών προτέρων γιά τά βρισίδια πού θά γραφτούν. Ετσι κι' αλλιώς τό νά ζεί κανείς σ' αυτή τή χώρα είναι μιά καθημερινή ταπείνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Οχι μωρέ 2.08, γιατί να σε βρίσει κανείς.

    Απλά η ΔΕΗ δεν είναι μόνο παραγωγή, είναι και συντήρηση και μελέτη και λογιστήρια και κυρίως, το προσωπικό ασφαλείας, αν χαλάσει μια μονάδα, δεν θα μπορέσει να την διορθώσει.
    Υποχρέωση έχει να παρέχει ρεύμα σε Νοσοκομεία, Σχολεία, οργανισμούς κοινης ωφέλειας όπως ύδρευση, αποχέτευση κλπ.

    Αυτή την στιγμή σύμφωνα με τους απεργούς, από τα 11 GW παραγωγικής δυνατόττας, είναι εκτός το 10% περίπου. Δηλαδή 980 MW και όμως η Διοίκηση έχει αφήσει τον κόσμο στην ταλαιπωρία με τις μαλακίες της.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Παιδιά ηρεμήστε. Κάθε αγώνας για να γίνει επιτέλους κάτι καλύτερο σ’ αυτή τη χώρα είναι επιβεβλημένος. Αλλά εδώ υπάρχει ένα θεματάκι. Μου κόβει εμένα το ρεύμα η ΔΕΗ. Κι εσένα και του Α και του Β. Νοιάζει κανένα από τον υπάλληλο των υπουργείων μέχρι τον Πρωθυπουργό; Σε βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργό το έχει κόψει το ρεύμα άραγε η ΔΕΗ; Στη βουλή το έκοψε; Σε όσους με λαμογιές το παίρνουν τσάμπα (δεν λέω γι’ αυτούς που πραγματικά πρέπει να έχουν δωρεάν ρεύμα) το έκοψε; Άκουγα το πρωί ότι στην Εκάλη το ρεύμα κόπηκε από τις 2 το πρωί και για δύο ώρες. Big Deal που λένε και οι «φίλοι» μας οι Αμερικανοί. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ όπως και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Αλλά υπάρχουν και κάποια αλλά στην όλη υπόθεση. Αν μείνει στον τόπο καμία η κανένας μέσα σε κάποιο ανελκυστήρα από κρίση πανικού ή καμία γιαγιά από καρδιά τι θα πουν μετά; Συγνώμη; Να μην χρησιμοποιείτε ανελκυστήρες; Ε, ΟΧΙ. Και κλείνω με την πληροφορία ότι δεν είμαι κομμουνιστής κι αυτό για να προλάβω κάποιους πριν με κατηγορήσουν. Και το κείμενο το έγραψα στο Word με Ελληνική διόρθωση γιατί κι εγώ όπως όλοι μας ένας αγράμματος ιδιωτικός υπάλληλος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Κοιτάτε.

    Οι περισσότεροι, θέλετε να μην σας ενοχλούν. Και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ αυτό ακριβώς θέλουν.

    Ετσι είναι όλοι οι άνθρωποι.

    Αν ενοχλούσε εσάς η Κυβέρνηση, θα τα κάνατε όλα λίμπα.

    Αν για παράδειγμα, σας απελευθέρωνε τα κλειστά επαγγέλματά σας και επέτρεπε στον καθένα να κάνει την δουλειά σας, αν δεν απαιτούνταν προδιαγραφές για να ανοίξει κανείς ένα τυροπιτάδικο, ένα εστιατόριο, ένα κρεωπωλείο, λέμε. Τότε όλοι αυτοί θα ξεσηκώνονταν.

    και μου την βαράει που όλοι αυτοί οι καριόληδες, που διαμαρτύρωνται, έχουν πάει τον καφέ 5 ευρώ, το αρνάκι βουλγαρίας 15, πουλάνε σαβούρα και κόπτονται ότι θα χαλάσουν λόγω των ψυγείων κλπ κλπ.

    Το πρόβλημα δεν είναι οι εργαζόμενοι, αλλά οι αισχροκέρδια.

    Φωνάζουν, επειδή δεν θα μπορέσουν για κανά δίωρο να κλέψουν . Κάθε ώρα που περνάει χάνουν χρυσάφι οι απατεώνες.

    Δεν ήταν ποτέ έτσι παλιά. Ο κόσμος σεβόταν τους απεργούς. Πώς γίναμε έτσι γαμώτι.

    Χαλαρώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Το 3.07 το έγραψα εγώ

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ρε διαταραγμένε eugene, μήπως σήμερα δεν πήρες τη σωστή δόση από τα ψυχοφάρμακά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Και κάτι άλλο το οποίο έχει και δεν έχει σχέση με την απεργία της ΔΕΗ. Διάβασα προσεκτικά όλα τα σχόλια στο blog και έβγαλα στο εξής συμπέρασμα. Αυτά που γράφουν οι μισοί είναι καθόλα ή εν μέρη σωστά , ενώ οι υπόλοιποι κάθεστε και τσακώνεστε γιατί; Γιατί ο ένας είναι κομμουνιστής ο άλλος φασίστας ο τρίτος δεν ξέρω κι εγώ τι και ούτω καθ’ εξής.
    ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κουνήσετε τη σημαιούλα στις εκλογές κι από εκεί και πέρα να βγει το κόμμα κι ας καεί ο κόσμος. Οι άλλοι από την άλλη θεωρούν ότι, ότι και να κάνει ένα κόμμα που είναι στην κυβέρνηση είναι μαλακία και βγαίνουν με τη μία να το κράξουν. Σας ενδιαφέρει επιτέλους να πάει αυτός ο άμοιρος ο τόπος μπροστά ή σας ενδιαφέρει να βολέψετε τους εαυτούληδές σας σε καμία μίζερη θεσούλα γλείφοντας τα @@ρια κάποιου γλοιώδη πολιτικού; Αυτή είναι η Ελλάδα που φαντάζεστε; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΟ ΣΑΣ; Η λαμογιά έχει φτάσει στο έπακρο και η πούτσα που τρώει ο καθένας μας κάθε μέρα έχει πιάσει πάτο, δεν μπαίνει πιο βαθειά. Κι εσείς; Κατηγορείται ο ένας τον άλλο για σκατά στα οποία δεν ευθύνεστε καν εσείς. Θα με ρωτήσετε, «ωραία ρε μεγάλε και τι να κάνουμε;» Δυστυχώς σ’ αυτό δεν έχω απάντηση. Μήπως όμως η αρχή είναι να ξεκολλάμε σιγά σιγά από κάποια πράγματα και να βλέπουμε αυτή τη ριμάδα την πραγματικότητα; Έτσι κι αλλιώς εγώ όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, είμαι ένας αγράμματος ιδιωτικός υπάλληλος. Αφήνω λοιπόν να το σκεφτούν αυτοί που έχουν τα πτυχία.
    Η ΠΑΡΩΠΙΔΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΙΝΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. να παρουν τον πουλο οι τις δεη τωρα που το παιζουν αγωνισταραδες οταν γλυφαν κωλους βουλετων καλα ηταν αλλα ετσι εμαθαν στο αραλικι και στην μονιμοτητα,ολο το δημοσιο να παρει τον πουλο.γαμω την νδ και το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΦΙΛΤΑΤΟΙ,

    ότι και να πειτε δεν με πειθετε.

    Mόνο το 30% (πανω-κατω) της ΔΕΗ ειναι πραγματικά εργαζόμενοι

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    Ηρθαν να μου συνδεσουν το ρευμα στο καινουργιο μου διαμερισματα.

    και διάλεξαν μερα ΚΥΡΙΑΚΗ. γιατι τοτε ειναι τριπλες οι υπερωριες.

    Ωραια λεω, Κυριακη τι να κανουμε.

    Και βλεπω ερχονται 2 τυποι, που κοντευαν να βγουν στη συνταξη. Ρώτησα και έναθα ότι ετσι κανουν οι παλιοι ΔΕΗτζηδες, πηδανε τους νεους και πανε αυτοιι και παιρνουν τις μεγαλες υπερωριες.

    Τι ψαχνουμε ρε αδέρφια !

    Εδω μέσα έχει γίνει το:

    Who fucks whom!

    Ενα απέραντο μπουρδέλο

    που είπε και ο εθνάρχης!

    αντε καλά κουλουμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Φίλε "Ανώνυμε Λεχρίτη", ελπίζω να βεβαιώθηκες πλέον, από τις ειδήσεις των 8, γι'αυτό που σας έλεγα για το ποιά είναι η κατάσταση με την ενέργεια και ποιός ευθύνεται για τις διακοπές.

    Ηρεμείστε λοιπόν και να θυμάστε πάντα.

    Εχουμε μια ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που συνειδητα΄ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ τους εργαζόμενους.

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και εμπιστοσύνη στους άλλους εργαζόμενους.

    Ολοι μια γροθιά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Σιχάθηκα

    Σιχάθηκα και γώ Γιάννη Κωνσταντέλλο την "αγία τριάδα" του ΑΛΤΕΡ.

    Χ"Νικολάου , Τράγκα και το τσουτσέκι τον Παυλόπουλο.

    Ο τελευταίος ειδικά σήμερα, έκανε όλη την βρωμοδουλειά.

    Κουνούσε ένα χαρτί όπου διασαφηνιζόταν υποτίθεται η θέση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, την οποία του είχε εναχυριάσει πιθανότατα ο Χ"Νικολάου, που του την είχε δόσει η Πετραλιά και έλεγε στον συνδικαλιστή.

    Γιατί απεργείτε , γιατί βυθίζετε την Ελλάδα στο σκοτάδι, αφού εδώ φαίνεται ξεκάθαρα, ότι η Κυβέρνηση σας εντάσει στο ΙΚΑ με "πλήρη αυτοτέλεια", προνομιακά.

    Ο συνδικαλιστής του είπε ότι δεν το έχει αυτό το χαρτί και να του πεί που το βρήκε και αυτός ο Αλήτης , η προσωποποίηση του ΑΛΗΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, έκανε με απορία ότι ήταν μέσα στο νομοσχέδιο.

    Βρε λακέδες του Κουρή, βρε αλήτες, που εξανίστασθε ότι δήθεν δεν ξέρατε ότι αυτό το χαρτί ήταν η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, αλλά η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί, επειδή κωλόπαιδα, δεν διευκρινίζεται τι θα γίνει με τα 11.5 δίς ευρώ που είναι το αποθεματικό των υπαλλήλων της ΔΕΗ.

    Η νίκη ένακε ένα βήμα και θα το ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ θέλετε δεν θέλετε αληταράδες.

    Φτού σου Χ"Νικολάου. Θάρθει η ώρα σου και θα είναι πολύ άσχημη. Συμμαζέψου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Κωνσταντέλο δεν έχεις δίκιο.Αντί να κατηγορούμε τους απεργούς να κάνουμε και εμείς με τα σωματεία μας απεργία.ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.ΤΕΡΜΑ Η ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Σιχάθηκα
    το ότι όλοι οι Δημοσιογράφοι "αντί να ενημερώνουν" εκτελούν "συμβόλαια παιχνιδιών εξουσίας".

    Σιχάθηκα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ.

    Την ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που θέλετε να φάτε ζωντανό τον διπλανό σας. Βγείτε στους δρόμους όλοι ρε.......να μη μείνει τίποτα όρθιο. Δε βλέπετε την κατάντια μας, πιόνακια είστε όλοι ρε. Βολεμένοι κρετίνοι νεοέλληνες. Τρώτε ότι σας πασάρουν τα παπαγαλάκια και τα ΜΜΕ και δε χορταίνετε. Δική σας κρίση και βούληση δεν έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Α ρε κακομοίρη Παπαγιάννη.

    Αντε ακόμη σήμερα τραμπουκοτσαμπουκάδες ασφαλίτικους και από αύριο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    Δεν σε παίρνει Παπαγιάννη.

    Σε ξεπερνάει το παιχνίδι.

    Φαγώθηκες και στο ΕΧΤΡΑ3 και εδώ με τους απεργούς που καταστρέφουν την χώρα και τώρα θα πρέπει να ομολογήσεις ότι έκραζες αλήτικες μαλακίες.

    Σας το έχω ξαναπεί. Ούτε το Πρεςς Τζιάρ, θα μπορέσετε να κατευθύνετε, με αναρτήσεις αγανακτισμένων προβοκατόρων.

    Ή θα λέτε την αλήθεια ή θα χάνετε τα παιχνίδια.

    Καψαμπέλη λυπάμαι που σε στήριξα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εχει πλάκα.
    Ο Δικηγόρος ο Σταυριανάκης, έχει άποψη για το ποιά είναι η λύση στο Ασφαλιστικά.

    Ρε τι ειν τούτοι;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ο Πασβαντίδης τους έχει πάρει τα σόβρακα.

    Ετσι θα αρχίσει να γίνεται σε όλα τα ΜΜΕ, αν το ΠΑΣΟΚ ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα της κοινωνίας.

    Θα βλέπουμε τους αστέρες της TV να τραυλίζουν.

    Ετσι παιδιά, να τους πάρουμε τα σόβρακα, να ξεσκεπαστούν σαν τον Τράγκα, να δεί όλος ο κόσμος τι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ είναι.

    Τα μαλακισμένα του ΛΑΟΣ, θα καταραστούν την ώρα που βγήκαν στα κανάλια.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΓΑΠΗΤΕ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 1:14,

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ KAI ME ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...
    1. "ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ",
    2. "ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΓ#$%^ΤΗ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ",
    3. "ΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΒΥΖΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ"
    4. "ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΛΑΣΗ" Κ.Ο.Κ

    ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΗΛ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Η’ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ, ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

    ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Τους έχει γαμήσει ο δικηγόρος των απεργών και αυτόν και το αλήτη τον Σπίνο, που διασπείρουν ψεύδη.

    Θα φάτε καλά.

    Ελπίζω να σας κανει και καμμιά μήνυση και να κλαίγεστε ότι φιμώνουν τον τύπο.

    Θα γελασει πολύς κόσμος με την εκτίμηση που έχετε για τον ρόλο σας.

    Ολοι έχουν καταλάβει ότι δεν έχετε σχέση με την δημοσιογραφία και δεν πρόκειται να βρείτε κανέναν συμπαραστάτη.

    Οι μαλακίες για ευπρέπειες Παπαγιάννη, αλλού.

    Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους.


    Σεβασμό αλήτες.

    Αυτό που είδατε ήταν μόνο η αρχή. Εχετε πολλά να δείτε ακόμη.

    Οι τσαμπουκάδες και οι τραμπουκισμοί αλλού.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Για τον φιλΣυμφωνω εν μερη μαζι σου φιλε μου ο τον 11,21
    και θα σου εξηγησω γιατι.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΕ ΑΠΛΟΣ.
    ΡΩΤΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΕ ΔΟΘΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ(ΚΛΕΨΙΑ πχ).ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. BRAVOOOOOO. ZITO I AMERIKI, KATO O KOMMOUNISMOS, ZITO I DIMOKRATIA, KATO OLI I MALAKES SAN KE SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Oli esis i ahristi tis DEH tha fate ton kolo sas se ligo. Tha sas exafanisoun, paliomalakes, apateones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ναι ρε ανώνυμε neaterdal παίρνω από τα φάρμακα που παίρνεις κι εσύ και όλοι, αλλά εμένα δεν με πιάνουν..
    Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ τα μασάω.. Και τα φτύνω.. Δεν τα καταπίνω σαν χάχας όπως εσύ.. Έτσι δεν με παραμυθιάζει το κάθε τσατσόνι του τύπου πρετεντέρης και ο κάθε γελοίος του τύπου παυλόποουλος.
    Γι αυτό ρε χαχόλε μπες στο καβούκι σου επειδή έξω κυκλοφορούν απεργοί και συλλαμβάνουν κάθε μαλάκα..

    eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Φαντάσου τι θα γινότανε αν η Πουλημένη (ΓΣΕΕ) δεν ήταν πουλημενη και τράβαγε μια 3ήμερη γενική...!Θα τα παίζανε!
    το άλλο το καλό που έκαναν κάποτε τα αναρχικά συνδικάτα στην Ισπανια(εκει οι αντιεξουσιαστές κάνουν και σοβαρότερα πράγματα από το να πετάνε πετρούλες....): κατέβαιναν ας πούμε σε κινητοποίηση τα λεωφορεία, ε οι οδηγοί δούλευαν αλλά δε δέχονταν εισητήριο...αντίστοιχα φανταστείτε στη ΔΕΗ να έκλειναν τους μετρητές και να έδιναν τσάμπα ρεύμα τι θα γινόταν!!! κλείστε για ένα 24ωρο τους μετρητές και δείτε πως όλος ο κόσμος θα ταχθεί με το μέρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ? Η ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. eugen,

    έχεις δίκιο τα ψυχοφάρμακα δε σε πιάνουν, ανίατε. Κοίτα πίσω σου, έρχεται ο ψυχίατρος με δυό νοσοκόμους και τον ζουρλομανδύα.

    Τα ψυχιατρεία δεν απεργούν! Την πάτησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω, είμαι από χωριό. Απλά πτάγματα. Αν δεν καταλάμβαναν, με ατιμώρητο ψευτοτσαμπουκά, 19 εργοστάσια, δεν θα γινόταν διακοπές.

    Γιατί "κατέλαβαν" τα εργοστάσια. Γιατί θέλουν να παίρνουν 3πλάσιους μισθούς και συντάξεις με τα λεφτά των άλλων. Μόνο για πάρτη τους αγωνίζονται, και για κανέναν άλλο. Γι αυτό θεωρώ ότι κάνουν ζημιά σε μένα και στο σύνολο.

    Το τι λέει ο κάθε Ρουσσόπουλος και ΧηΝικολάου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Τι δουλειά τους κάνουν, όποια κι αν είναι αυτή. Εγώ ούτε καν τους ακούω.

    Και κάτι άλλο. Ακόμη και δίκιο να είχαν, που δεν έχουν, με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, μόνο αγανάκτηση προκαλούν. Αλλά δεν τους νοιάζει, διότι με τις διαρκείς παραχωρήσεις του κράτους και την ατιμωρησία, έχουν γίνει πωρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Σου έχει κανείς σπηλαιώτη Neaterdal ότι οι ψυχασθενείς είναι ευφιείς; Γι αυτό εντάξει. Το παραδέχομαι. Με νίκησες. Ή πιο σωστά με εξουθένωσες. Όπως έχει γράψει κι ο Λεμπέσης η βλακεία είναι ανίκητη. Να ο μόνος λόγος που κυκλοφορείς ελεύθερος.

    eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. O Schiller είχε πεί ότι ακόμη και οι θεοί είναι αδύναμοι μπρος στην ανθρώπινη βλακεία. Τον Λεμπέση δεν τον γνωρίζω. Μήπως είναι κι αυτός ένας από τους "ευφιείς";;

    Άντε περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. όχι δεινόσαυρε, είναι ο μεταφραστής και ο μπόγιας τους και σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων εσχάτως εμφανίστηκε στην χώρα μας. Γι αυτό να προσέχεις μην πολυκυκλοφορείς στο διαδίκτυο...

    eugene

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση