GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες περί φακελώματος...

. ΑΓΡΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ από ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ. Το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι δεν κρατάει στα αρχεία του τις λίστες με τα ονόματα και τα στοιχεία των φίλων τ...

.
ΑΓΡΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ από ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ.
Το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι δεν κρατάει στα αρχεία του τις λίστες με τα ονόματα και τα στοιχεία των φίλων του Κινήματος που συμμετέχουν στις διαδικασίες εκλογών αυτού. Αντ' αυτού αυτές όχι μόνο υπάρχουν αλλά και χρησιμοποιούνται στις διάφορες κομματικές ενέργειες, όπως πχ στην προσέλκυση νέων μελών στην ΠΑΣΠ στα Πανεπιστήμια.
Έτσι υπάρχουν για να ξέρουν ποιος είναι ΠΑΣΟΚ και να κινηθούν αναλόγως ψηφοθηρικά οι εκάστοτε υπεύθυνοι σχολών.Στο ίδιο κλίμα φακελώματος κινείται και η ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής ΑΠΘ που φαίνεται πώς κάνει την κατηγοριοποίηση των φοιτητών... προετοιμαζόμενη για τις Φοιτητικές Εκλογές της 9ης Απριλίου... Δυστυχώς...
Τέτοια φαινόμενα φακελώματος θα έπρεπε να είναι καταδικαστέα από όλους σε όποιον χώρο και να ανήκουν και ειδικά από ένα "Σοσιαλιστικό Κίνημα"... Αλλά το ΠΑΣΟΚ με την κατρακύλα που έχει πάρει φαίνεται πως δεν έχει πλέον ηθικούς ενδοιασμούς.
Κατεβάστε τις λίστες να δείτε πώς μας φακελώνουν...
http://rapidshare.com/files/100862100/LISTES-PASOK_MELH-FILOI_-LISTES-PASP-ODONTIATRIKHS.rar.html
Φ.Π.

40 σχόλια


  1. Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει δημοκρατία.
    Η εκτελεστική εξουσία ταυτίζεται απόλυτα και ελέγχει τις άλλες δύο.

    Η εκτελεστική αποφασίζει και διατάζει την νομοθετική να "ψηφίσει" και την διορισμένη και ελεγχόμενη δικαστική να επιβλέψει την εφαρμογή.

    Με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων επιβάλλεται η χρήση οιουδήποτε μέσου για την απομάκρυνση των χουντικών από την εξουσία και την διενέργεια εκλογών με σκοπό την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

    )
    ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΕ

    Δεν πας να κάνεις καμιά δουλειά να δεις πως βγαινει το μεροκαματο στην οικοδομη,στο σουπερ μαρκετ στα εστιατόρια στους φουρνους στα χωράφια.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ 25 ετιες κοπάνες εφ ἀπαξ και 15 μισθους και ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΡΕ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ 3 ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ….ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΡΕΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε σκατιάρη.
    Αν κάποιος είναι χάρβαλο και δεν ξέρει τι του γίνεται με φίλους και μέλη, είναι το ΠΑΣΟΚ.
    Αντίθετα τόσο το ΚΚΕ, εδώ και 35 χρόνια, όσο και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά λίγο ως πολύ και οι άλλες παρατάξεις, όχι μόνο καταγράφουν τα μέλη τους, αλλά το έχουν χέσει το ζήτημα, με τα ψηφοδέλτια όπου για τις 9 θέσεις του ΔΣ, κατεβαίνου 300 ή και περισσότεροι κάθε φορά.

    Αει γαμήσου λοιπόν τσουτσέκι που σε μάραεν τι κάνει η ΠΑΣΠ, η διαλυμένη.
    Ψεύτη φασίστα.

    Επίσης όταν λές το ΠΑΣΟΚ είχε πεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία των φίλων, κατάλαβες τι εννοούσε;

    Οτι δεν θα τα δόσει σε δημόσια έκθεση. Οχι ότι δεν θα ξέρει ούτε το ίδιο ποιοί είναι αυτοί που του δήλωσαν μόνοι τους ότι είναι φίλοι.

    Ελεος μωρέ μαλάκες ΚΟΥΡΑΔΟΚΕΦΑΛΟΙ.

    Ελεος με την μαλακία σας.

    Πάντως Μάκη Κουρή , αν σε βρώ ποτέ μπροστά μου θα σου ρίξω την κλωτσιά σου κωλόπαιδο.

    Αν σε κλωτσήσει κανείς ποτέ να ξέρεις μαλάκα ότι είμαι εγώ.

    Κατάλαβες πουλημένο τομάρι και σύ και ο αδερφός σου.
    Πόσα ρε λεχρίτες πήρατε από τον Ρουσόπουλο για να κάνετε συνέχεια αυτή την βρώμικη δουλειά.

    Εσύ καψαμπέλη και η κόρη σου, μη ξαναβγείτε σε τηλεόραση.
    Αλλιώς να βγείτε και να διαχωρίσετε την θέση σας.

    Και να μην κλαίγεστε που μπούκαραν οι αστυνομικοί στο σπίτι σας.

    Καλά σας κάνανε και έπρεπε να σας κάνουν χειρότερα μαλάκες.

    Αλήτες.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PARAPLHROFORHSH LIGO PRIN TIS FOITITIKES, TYXAIO...???
    TO PASOK PLIN THN EKLOGH PROEDROU TO 2004 SE OLES TIS ALES DIADHKASIES TOU SYMETEXEI KANEIS AN EINAI H' GRAFTEI EKEINH TH STIGMH MELOS 'H FILOS. TO KSEREI KAI H KOUTSH MARIA PLIN THS PONHRHS.
    OPOTE F PS H' OPOS ALIOS LEGESE BRES ALO TROPO NA PAREIS KAMIA PSIFO STIS EKLOGES STO TMHMA SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Afou idea to xali tis PASP...pare ke tin ΔΑΠ-ΝΔΦΚ gia na goustaris!!!1


    http://geo-ponos.blogspot.com/2008/03/blog-post_9792.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι εμφανές, μετά τα όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν στο συνέδριο της περασμένης εβδομάδας, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το ΠαΣοΚ και την πολιτική.

    Είναι επίσης εμφανές ότι οι συγκρούσεις στο ΠαΣοΚ ουδεμία σχέση έχουν με ιδεολογικές διαφορές. Οι μάχες που δίνονται (και θα δοθούν) αφορούν αποκλειστικά και μόνο το ποια κομματική παρέα θα ελέγξει το κόμμα μετά την (προδιαγραφόμενη) ήττα και στις επόμενες εκλογές.

    Αυτόν τον δεύτερο πόλεμο διαδοχής ο κ. Παπανδρέου θέλει να τον κερδίσει. Θέλει να ξαναδιαδεχθεί τον εαυτό του. Θέλει να διατηρήσει τη διεύθυνση της εταιρείας και να πετάξει έξω τους «μετόχους» που ζητούν αλλαγή «διοικητικού συμβουλίου» με το αιτιολογικό ότι η επιχείρηση δεν μοιράζει πλέον μέρισμα.

    Ελάχιστοι είναι σήμερα οι πολιτικοί που μπορούν να απεξαρτηθούν από το ναρκωτικό της εξουσίας. Που έχουν τη δύναμη να αποσυρθούν όταν φθάσει για αυτούς το τέλος εποχής. Να πάνε σπίτι τους αναγνωρίζοντας τα λάθη τους και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. Το βέβαιο είναι ότι ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε οι αντίπαλοί του στο κόμμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι όμως δύσκολο για μένα να καταλάβω- και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας- πώς ο άνδρας μπορεί να αποποιείται κάθε ευθύνη για τις αποτυχίες που οδήγησαν το ΠαΣοΚ σε αποσύνθεση, να αρνείται κάθε κριτική στο πρόσωπό του.

    Αν όμως οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου είναι μεγάλες, δεν είναι μικρότερες οι ευθύνες των «άλλων ΠαΣοΚ». Ο κ. Παπανδρέου έχει τουλάχιστον το θάρρος (ή την υπεροψία) να αυτοπροταθεί ως συνεχιστής του εαυτού του. Τα «άλλα ΠαΣοΚ», το αριστερό με τις κοινωνικές ευαισθησίες και το εκσυγχρονιστικό με τον ορθολογισμό και τη νεωτερικότητα, τι κάνουν; Ερώτηση ρητορική· δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο οι «μέτοχοι» του ΠαΣοΚ. Αμοραλιστές όσο και ο άσπονδος πρόεδρός τους, μπορούν να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που στέλνουν οι δημοσκοπήσεις. Καταλαβαίνουν ότι το εμπόρευμα έχει πλέον βρωμίσει, αλλά περιμένουν να μείνει το μαγαζί χωρίς πελάτες για να το ανακαταλάβουν.

    Αυτή είναι η λογική της σύγκρουσης στο ΠαΣοΚ. Παπανδρεϊκοί και ρευματικοί, παλαιοπασόκοι και εκσυγχρονιστές είναι εγκλωβισμένοι σε αυτή τη λογική. Και είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο της επιχείρησης, μη βλέποντας ότι οι μετοχές κινδυνεύουν να τεθούν εκτός διαπραγμάτευσης στο πολιτικό ταμπλό.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala re type eisai sobaros?pas kala?Esena logika tora kapoios prepei na s kanei mynhsh!!Pos einai dynaton na dineis ta euaisthhta prosopika dedomena etsi eleuthera sto internet?pas kala?oloi autoi logika prepei na mazeutoun na se mynhsoun kai na s paroun tou kosmou ta lefta..

    Kata t alla se peiraxe to PASOK.Pragmatika an kapou yparxei eisaggeleas...thn exeis katsei...


    KAI KALA THA S KANEI!!!


    N.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τελειώνουμε με τους μαλάκες έναν-έναν εδώ πέρα, γιατί πήξαμε πίά.

    Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ο νεώτερος αυτοπροσώπως.
    Εγραψε μια μαλακία και την έχει κανει κόπυ-πέιστ 100 φορές.

    Για να δούμε μαζί τις μαλακίες του.
    --------------

    Είναι εμφανές, μετά τα όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν στο συνέδριο της περασμένης εβδομάδας, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει το ΠαΣοΚ και την πολιτική.
    -----
    Είναι εμφανές λέει ότι ο ΓΑΠ δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ, λές και είχαμε συμφωνήσει ότι αυτό είναι το σωστό να κάνει και τώρα τον "απογοήτευσε" τον μαλάκα.

    Την ίδια παπαριά δεν θα την έγραφε ο Μάρξ, για τον Καραμανλή, ούτε ακόμη και για τον Βενιζέλο, που "έχασε".
    Ούτε λόγος βέβαια για την Παπαρήγα ή τον Τσίπρα.
    Φαίνεται κάτι μέσα του τον συγκρατεί να μη το παρακάνει με την μαλακία.

    -------------------
    Είναι επίσης εμφανές ότι οι συγκρούσεις στο ΠαΣοΚ ουδεμία σχέση έχουν με ιδεολογικές διαφορές. Οι μάχες που δίνονται (και θα δοθούν) αφορούν αποκλειστικά και μόνο το ποια κομματική παρέα θα ελέγξει το κόμμα μετά την (προδιαγραφόμενη) ήττα και στις επόμενες εκλογές.
    ----------
    Τώρα εδώ τι να του πεί κανένας.
    Προφανώς σε ένα κόμμα, οι "παρέες" δεν μπορεί να είναι "ιδεολογικές ομάδες". Αν ήταν ιδεολογικές ομάδες, τότε θα ήταν διαφορετικά κόμματα.

    Την ίδια εξυπνάδα, ξανά δεν θα την έγραφε βέβαια για την ΝΔ ή το ΚΚΕ. Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν κάπως τα πράγματα, αλλά εκεί είναι θεσμοποιημένες οι τάσεις και τα διαφορετικά κόμματα που τον συναπαρτίζουν. Δεν θα ήταν ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν σκέτο ΡΙΖΑ.
    ------------------
    Αυτόν τον δεύτερο πόλεμο διαδοχής ο κ. Παπανδρέου θέλει να τον κερδίσει. Θέλει να ξαναδιαδεχθεί τον εαυτό του. Θέλει να διατηρήσει τη διεύθυνση της εταιρείας και να πετάξει έξω τους «μετόχους» που ζητούν αλλαγή «διοικητικού συμβουλίου» με το αιτιολογικό ότι η επιχείρηση δεν μοιράζει πλέον μέρισμα.
    ---------
    Εντάξει αν αλλάξει κανείς τα ονόματα, το ίδιο πράγμα ισχύει αιωνίως σε όλα τα κόμματα.
    Για Μάρξ , τέτοια κοινοτυπία, είναι απαράδεκτη.

    ----------

    Ελάχιστοι είναι σήμερα οι πολιτικοί που μπορούν να απεξαρτηθούν από το ναρκωτικό της εξουσίας. Που έχουν τη δύναμη να αποσυρθούν όταν φθάσει για αυτούς το τέλος εποχής. Να πάνε σπίτι τους αναγνωρίζοντας τα λάθη τους και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους. Το βέβαιο είναι ότι ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε οι αντίπαλοί του στο κόμμα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
    -------
    Εγώ δεν ξέρω κανέναν.
    Εσύ που ξέρεις "ελάχιστους", μας λές έστω έναν;
    Τρίχες πάλι.

    ---------

    Είναι όμως δύσκολο για μένα να καταλάβω- και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας- πώς ο άνδρας μπορεί να αποποιείται κάθε ευθύνη για τις αποτυχίες που οδήγησαν το ΠαΣοΚ σε αποσύνθεση, να αρνείται κάθε κριτική στο πρόσωπό του.
    --------
    Μπορεί να το κάνει επειδή ξέρει κάτι παραπάνω από σένα και κυρίως καταλαβαίνει μερικά πράγματα καλύτερα από σένα.
    Ας πούμε πολλοί αναλυτές λένε ακριβώς αυτό.
    Το πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρόβλημα προσώπων, αλλά πρόβλημα στρατηγικής.
    Γι'αυτό και έγινε και το συνέδριο.
    Για να βρούνε την στρατηγική και όσι τον Μεσία που θα τους σώσει.
    ----------------

    Αν όμως οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου είναι μεγάλες, δεν είναι μικρότερες οι ευθύνες των «άλλων ΠαΣοΚ». Ο κ. Παπανδρέου έχει τουλάχιστον το θάρρος (ή την υπεροψία) να αυτοπροταθεί ως συνεχιστής του εαυτού του.
    ---------
    Εδώ αρχίζει να γίνεται καθαρό, ότι ο ΜΑΡΞ, προτίμησε να κάνει κόπυ πέιστ , ένα κείμενο από τις πρίν τις 11/11 εποχές, αφού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ότι στο συέδριο δεν ετίθετο θέμα αρχηγού.

    Στο ΠΑΣΟΚ τον αρχηγό δεν τον εκλέγει το συνέδριο ΜΑΡΞ όπως στα άλλα κόμματα, αλλά με γενική ψηφοφορία η βάση του.

    Αφού δεν ξέρεις , τι γράφεις μαλακίες ανθρωπέ μου;
    -----------

    Τα «άλλα ΠαΣοΚ», το αριστερό με τις κοινωνικές ευαισθησίες και το εκσυγχρονιστικό με τον ορθολογισμό και τη νεωτερικότητα, τι κάνουν; Ερώτηση ρητορική· δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο οι «μέτοχοι» του ΠαΣοΚ. Αμοραλιστές όσο και ο άσπονδος πρόεδρός τους, μπορούν να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που στέλνουν οι δημοσκοπήσεις. Καταλαβαίνουν ότι το εμπόρευμα έχει πλέον βρωμίσει, αλλά περιμένουν να μείνει το μαγαζί χωρίς πελάτες για να το ανακαταλάβουν.

    Αυτή είναι η λογική της σύγκρουσης στο ΠαΣοΚ. Παπανδρεϊκοί και ρευματικοί, παλαιοπασόκοι και εκσυγχρονιστές είναι εγκλωβισμένοι σε αυτή τη λογική. Και είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο της επιχείρησης, μη βλέποντας ότι οι μετοχές κινδυνεύουν να τεθούν εκτός διαπραγμάτευσης στο πολιτικό ταμπλό.

    Karl Marx Jr

    ---------
    Βαρέθκα να σου γράψω και για τα άλλα.
    Το πρόβλημα δεν το έχει το ΠΑΣΟΚ, αλλά η επαγγελματική σου επάρκεια ΜΑΡΞ.
    Σου αναθέσαν να γράψεις ένα κείμενο και σύ είσαι ανίκανος.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.


    Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.



    Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.



    Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.


    Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.



    Κανάλια χωρίς δημοσιογράφους είναι σαν πόλεις χωρίς σκουπίδια. Μαγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαός Διορισμένος ποτέ νικημένος!

    Εμπρός στον αγώνα συναδελφοι,αν κατσουμε με σταυρωμένα χέρια σε λίγο θα μας ζητάνε να δουλέψουμε κιόλας!


    Λαός Διορισμένος ποτέ νικημένος!

    Εμπρός στον αγώνα συναδελφοι,αν κατσουμε με σταυρωμένα χέρια σε λίγο θα μας ζητάνε να δουλέψουμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΤΣΙΠΡΙΑ


    Ρε μπαμπά μέχρι να μεγαλώσει ο Τσίπρας, την Ελλάδα θα την κυβερνάει ο Καραμανλής ??

    Αλέξη επειδή είμαι με το μπετόνι στο χέρι, πες μου που έχει δέσει το
    τάνκερ απο τη Βενεζουέλα, να πάω
    να γεμίσω.





    ΤΣΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    Είχατε καλομάθει με τα ΓΚΑΛΟΠ

    Τέρμα πλέον τα ΓΚΑΛΟΠ, αν ξαναδείτε να μου γράψετε.

    Ο νωών νοείτο

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» (17,2%) πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.



    Ο γιωργάκης, εν είδει εργολάβου, χτίζει το «νέο, νέο» (δικό του) πασοκ με παλαιά υλικά (εντός πωλούνται μπάζα οικοδομών και υλικά κατεδαφίσεως).


    Πυλώνες του «νέου, νέου» πασοκ είναι η Μαργαρίτα-μήτηρ του «μέλλοντος πρωθυπουργού» (σταθερή αξία – θα μουμιοποιηθεί και θα τοποθετηθεί στην είσοδο της Χ. Τρικούπη – επισκέψεις με εισιτήριο), ο Δημήτρης Ρέππας, ακραιφνής γεωργακικός (ο νόμος του οποίου μείωνε τις συντάξεις κατά 20% έως 40% από φέτος - οδοντίατρος γαρ, ξεδόντιασε τους εργαζόμενους - ελάχιστοι το θυμούνται, ακόμη λιγότεροι το αναφέρουν – ψιλά γράμματα), η Φώφη Γεννηματά (θα αξιοποιηθεί ως σκιώδης υπουργός Γεωργίας – σκιάχτρο, διώχνει το δάκο, το βέλιουρα και τη μουχρίτσα λόγω περίσσιας ομορφιάς – γιά τη θέση αυτή διαγκωνίζεται με την άλλη κούκλα, τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου), ο Νίκος Αθανασάκης (ο γνωστός Αρκούδος, το πρόπλασμα του οποίου εκχωρήθηκε στη Mattel για να γίνει λούτρινο κουκλάκι-σκιάχτρο της original δεξιάς – γιατί το «νέο, νέο» πασοκ διαχωρίζει τη θέση του από το νεοδεξιό Σημιτικό πασοκ).


    Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στο μυαλό (το ποιό? το αχρησιμοποίητο, brand new) του γιωργάκη αν θα επιστρατευθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μετά την άβολη εμφάνισή του στο Συνέδριο, όπου αναγκάστηκε να σηκώσει τα χέρια με το γιωργάκη στα πλαίσια της ενότητας (το παζλ που λέγαμε), του προτάθηκε διαφημιστικό του Rexona – απερρίφθη γιατί ο μπουφές στα γυρίσματα δεν ήταν καλός.


    Κι ο Κωνσταντίνος Σημίτης, περιοδεύει ανά τας Ευρώπας τρίβοντας τα χέρια του που εκχώρησε το ήδη κατεδαφιζόμενο οίκημα.

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να τελειώνουμε με τους μαλάκες έναν-έναν εδώ πέρα, γιατί πήξαμε πίά.


    Χωριάτη, αφού μιλάς στον καθρέφτη σου, τον πούλο και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σοσιαληστρικό απολίθωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πουλημενοι μεγαλοδημοσιογραφοι μας παιζουν το παιχνιδι των επιχειρηματιων για τους οποιους δουλευουν. Και φυσικα γραφουν και λενε οτι τους διατασουν. Αυτο ειναι της παση γνωστο. Οσο για τους μικροτερους δημοσιογραφους κανουν τουμπεκι γιατι εχουν αναγκη τα λιγα λεφτα που παιρνουν.

    Το κοινο στοιχειο παντως και των μεγαλοδημοσιογραφων και των μικρων σημοσιογραφων ειναι οτι τελικα και οι δυο καστες κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο. Απλα οι μεν κανουν τουμπεκι για μεγαλα ποσα και οι δε για μικροποσα. Οι μεν δουλευουν για το ψωμι τους και οι δε για το παντεσπανι τους. Οι ευθυνες ομως που προκυπτουν απο τις ενεργειες που ειναι η καθημερινη παραπληροφορηση του Ελληνικου λαου ειναι κοινες. Κι επειδη ακουως πολλες φορες δημοσιγραφους να επικαλουνται το επιχειρημα οτι αναγκαζονται να κανουν πραγματα για να θρεψουν την οικογενεια τους θα τους πω οτι υπαρχουν πραγματα και πραγματα που κανει κανεις για να "ζησει την οικογενεια του" . Μπορει να γινει και εμπορος ναρκωτικων για τον ιδιο λογο "για να θρεψω την οικογενεια μου" . Εχει καταντησει αγαπημενη καραμελα του καθενος που αισθανεται οτι εχει τη φωλια του λερωμενη. Το οποιο ειναι μια πιο ευπρεπης φραση αντιστοιχη του : "Αμαρτησα για το παιδι μου"

    Ας μην επικαλουνται λοιπον διαρκως αυτη τη γελοια δικαιολογια. Κι αλλοι εχουν οικογενειες που υποφερουν αλλα δε γινανε ουτε εγκληματιες ουτε πουλημενοι δημοσιογραφοι-αλλος για πολλα αλλος για λιγοτερα...

    Αισθανονται αραγε υπερηφανοι που οι δικες τους οικογενειες ζουν ανετα επειδη αυτοι επληξαν με παραπληροφορηση ολες τις υπολοιπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι ξοφλημενος ο Γιώργος ελάτε να εκλέξουμε νεο πρόεδρο στο πασοκ, παρτε μέρος στην μεγάλη κουβέντα που άνοιξε εδώ:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/ayton-theloyme-gia-arhhgo-sto-pasok.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χωριάτης

    20 Μάρτιος 2008 4:25 μμ

    Κανένας ''σύντροφε'' δεν μου ανάθεσε οτιδήποτε .
    Δεν έχω ανάγκη από καθοδηγητές .
    Η πικρή αλήθεια πονάει .
    Στο μαγαζάκι στην Χαριλάου Τρικούπη 50 , κάποιοι ‘’τύποι’’ αγωνίζονται
    για τις καρέκλες τους .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο ταμείο τον αδελφό του Νίκο που κανονικό μεροκάματο στην ζωή του δεν έχει δουλέψει .
    Μόνο για ‘’θαμπά’’ δακτυλίδια τομά να μιλά το τεμπελόπαιδο .
    Διαχειρίζεται τα δις των κρατικών επιχορηγήσεων προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης .
    Χρειάζονται να έχει ένας πολιτικός άνδρας αρχίδια για να παραιτηθεί μετά μια εξευτελιστική ήττα . Δεν τα έχει ο Γ.Α.Π.
    Την μαλακία της 11.11.2007 θα την κλάψετε πολλές φορές γιατί τα παιντιά δεν θα φύγουν ούτε νεκρά από το μαγαζάκι .
    Οι ιλαροτραγωδίες που έγιναν για τα επιστρεφόμενα 2 δις του Τσοβόλα από το ΔΗΚΚΙ θα είναι μηδέν αυτών που θα επακολουθήσουν την άλλη μέρα από τις επόμενες
    εκλογές .
    Τότε θα δω ποιός θα σας φταίει . Ο Πρετεντέρης η Μπόμπολας ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φακελώνονται μεταξύ τους επειδή είναι "το όλον πασοκ" και ψάχνονται να δούνε μη τους ξεφύγει κανένας και πάει σε άλλη φράξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και επειδή το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις να σε ενημερώσω ότι πολύ πιο επίσημα αρχεία μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ έχουν πέσει στα χέρια νεοδημοκρατών, οι οποίοι τα συμβουλεύονται πάντα πριν από οποιαδήποτε πρόσληψη ιδιωτική ή δημόσια.
    Με τις υγείες μας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Karl Marx Jr.

    Οτι είχα να πώ για το κείμενό σου το είπα.

    Το κείμενο αυτό είναι εκτός τόπου και χρόνου , όπως σου είπα και δεν βλέπω να βρήκες έστω και μια διαφωνία , σε ότι γράφω, αλλά με περίσιο θράσσος, πάς πάρα κάτω.

    Σε κατ΄λαβαίνω. Λές τον πόνο σου.

    Αυτό με κάνει να πρέπει να σου ζητήσω συγνώμη για το συμπέρασμά μου ότι το κάνεις "επαγγελματικά", πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου να το λέω, αλλά έλα στην θέση μου και παρακολούθα έναν τύπο που κάνει 100 φορές κόπυ πέιστ, ένα κείμενο που έχει γραφεί για άλλη ιστορική περίοδο. Πλήρης αστοχία σε όλα.

    Εντάξει σου ζητάω συγνώμη γι'αυτό και αναγνωρίζω ότι το έγραψες από "καυμό".

    Σεβαστό αλλά , δεν φτάνει.

    Τώρα για τα καινούρια που γράφεις, δεν έχω να πώ τίποτε.

    Το τί θα γίνει στο μέλλον και τι θα αποδειχτεί, μπορείς να το λές εσύ και οι καφετζούδες, εγώ δεν τα ξέρω αυτά, για να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω.

    Εγώ με την ίδια ένταση που στεναχωριέμαι όταν γρ΄φεται κάτι ψευδές για το ΠΑΣΟΚ ή τον ΓΑΠ, στεναχωριέμαι και όταν το ψέμα στρέφεται κατά του Τσίπρα ή της Αλέκας ή ακόμη και του Καραμανλή.

    Δεν με ενδιαφέρει να γίνουν κακά, σατανικά, τα άλλα κόμματα για να κερδίσει η δική μου επιλογή, η Κεντροαριστερά που θα γίνει πραγματικότητα είτε το θέλει ο Τσίπρας είτε όχι, είτε το θέλει ο ΓΑΠ είτε όχι.

    Εγώ θέλω όσο το δυνατόν καλύτερα γενικώς κόμματα.

    Η Δημοκρατία έχει ανάγκη τα πολλά καλά κόμματα και όχι το "ένα καλό" το δικό μου.

    Με βλέπεις ότι όπως μου την βαράν τα "ψέματά" σου μου την βαράν και οι μαλακίες της Ιεράς Συνόδου και τα υπονοούμενα για τον Τσίπρα ή οι σεξιστικές αναφορές απαξίωσης του καραμανλή.

    Ολα αυτά μας διώχνουν από το "ζητούμενο" που είναι να έχουμε έναν "λογικό κώδικα" επιλογής και όχι έναν "παροπρμητικό, συναισθηματικό, ιδεοληπτικό.

    Τρελαίνομαι με τον Λαζόπουλο, ακριβώς γι'αυτό.

    Η "φτηνή" διακωμώδησή του, γίνεται διδαχή, γίνεται κριτήριο για εκατομμύρια τηλεθεατές, αντί να γίνεται κριτήριο η "λογική" αντιπαράθεση με τις λα΄θος θέσεις του.

    Η φτήνια, κάθεται και βουλώνει την τρύπα από όπου θα μπορούσε να περάσει η γνώση.

    Τέλος πάντων, γράψε ότι θέλεις. Πιό πολύ από ενδιαφέρον για σένα έγραψα το σχόλιο παρά από ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ ή τον ΓΑΠ.

    Ποιός τους γαμεί αυτούς, με ενδιαφέρει ο κόσμος που κουβεντιάζει εδώ μέσα, περισσότερο.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Χωριάτη,

    Το σχόλιο δεν το έγραψε ο blogger.
    Σου διευκρινίζει, λοιπόν, ο σχολιάζων ότι για να το λέει το είδε και το έζησε. Ψάξε αν θες τι έγιναν τα φλασάκια με το μητρώο που χάθηκαν μετά τις εκλογές της 11-11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικά όλη η κόπρος του Αυγίου έχει μαζευτεί σ αυτό το μαγαζάκι που στήσαται? Ο κάθε βαρεμένος εμπαθείς μπορεί να γράφει ότι θελει?Μπάβο σας.. κύριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ζήτημα είναι ποια είναι η κόπρος σ'αυτή τη χώρα και τι πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί όσοι την ανέχονται. Ή μήπως είναι απλώς συμφέροντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Diavaste twra parapolitika, H Nea vomva sto pasok:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/bomba-sto-pasok.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε Χωριάτη,

    Το σχόλιο δεν το έγραψε ο blogger.
    Σου διευκρινίζει, λοιπόν, ο σχολιάζων ότι για να το λέει το είδε και το έζησε. Ψάξε αν θες τι έγιναν τα φλασάκια με το μητρώο που χάθηκαν μετά τις εκλογές της 11-11.

    ----------
    ναί φίλε μου, αυτό το καταλαβαίνω και κάτι είχα ψιλοακούσει τότε.

    Οτι χάθηκαν κάποια φλασάκια με το μητρώο.

    Ομως αυτό δικαιολογεί τον τίτλο για φακελώματα;

    Και δαρμένος και φταίχτης;

    Ελεος.

    Και εν πάσει περιπτώσει, επιτρέπεται να ανεβάζει στο διαδίκτυο το αρχείο και μετά να λέει ότι κάποιοι άλλοι το κάναν;

    Οχι φίλε.
    Είναι κακούργημα αυτό που έκανε, δεν σεβάστηκε τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων ανθρώπων και τουλάχιστον εγώ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ.

    Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας και να τον συλλάβει.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ante re tsutsekia afiste ti proeklogiki propaganda anoithoi.pio komma re malakes den exei listes?gia peite mu ena!to kserete oti osoi einai sto akel benun psifodeltio sti pks xoris kan na tous rotisoun?ainte oloi bgikate na kanete tous eksipnus.kai otan milaei to pasok gia mi dimosiopiisi enoei mi dimosia ekthesi ton grammenon me ti thelisi tous sta mitrwa tou kommatos.den iparxei komma pagosmiws pou na min exei listes !telos i propaganda!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χθές είχαμε μία ώρα διακοπή ρεύματος. Σήμερα είχαμε δύο ώρες γιατί όπως φαίνεται οι αντιδημοκράτες της ΔΕΗ ενέτειναν τον αγώνα τους καθώς βλέπουν ότι τα ψωμιά τους τελειώνουν και το ασφαλιστικό οδεύει προς ψήφιση. Δεν το πήραν χαμπάρι , ότι οι ψεύτικοι αγώνες ((Γιαλαντζί λέγαμε στο χωριό μου)) δεν έχουν αποτέλεσμα.Αυτοί οι τεμπελχανάδες της ΔΕΗ νόμισαν ότι θα τους περάσει και πάλι ο εκβιασμός όπως τα παλαιότερα χρόνια ,τότε που επί μέρες βύθιζαν την χώρα στο σκοτάδι και κέρδιζαν αυτοί για τον εαυτούλη τους υψηλούς μισθούς και συντάξεις.Τότε ο κόσμος ήταν πιο καθηστερημένος και ήταν πιο ανεκτικός και πιο αφελής , ως και βουλευτή έκανε έναν από αυτούς τους αγωνιστέ ς του κώλου, εκβιαστές του κερατά . τον θυμάστε εκείνον τον σπουδαίο άνδρα τον Πιπεργιά, επί εποχής του, μου είχε καεί μια τηλεόραση που μόλις είχα πάρει και τότε οι τηλεοράσεις κόστιζαν πολύ , σχεδόν μισό μισθό.Ευτυχώς φέτος δεν είχα καμμιά απώλεια, μόνο που κλείστηκα μια μέρα στο ασανσέρ και όταν βγήκα το μυαλό μου πήγε σαυτόν τον Γκαιμπελίσκο της ΓΕΝΟΠ τον Ρίζο , που αν τον τύχαινα μπροστά μου θα τον γαμούσα τον κολοπούστη .Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι αυτοί οι βολεμένοι ότι το ασφαλιστικό πρέπει να λυθεί. Ολοι έχουν ομολογήσει ότι δεν πάει άλλο , σε λίγο τα παιδιά μας δεν θα παίρνουν σύνταξη, αν δεν γίνει κάτι.Το ασφαλιστικό θα ψηφισθεί , δεν γίνεται διαφορετικά είναι μάλιστα πολύ ήπιες οι διατάξεις του .Αλλωστε στους ασφαλισμένους μετά το 1993 δεν αλλάζει τίποτε ισχύει ατόφιος ο νόμος Σιούφα και Ρέππα. Ελάχιστους πριν το 1993 θίγει ο νόμος , αυτούς που βγαίναν πριν τα 60 στην σύνταξη, σιγά τα λάχανα και βγήκαν όλοι στους δρόμους.Ολοι σ’αυτήν την χώρα ζούμε και όλοι συμφωνούμε με τα μέτρα που περιλαμβάνει το ασφαλιστικό, πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ,άλλωστε αυτοί δεν κάνουν και τίποτε άλλο από το να αρνούνται τα πάντα, χωρίς ποτέ να προτείνουν κάποια λύση. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα στελέχη τα κυριλέ που έχει ποιον να πείσουν;Είναι πολύ συγκυριακή αυτή η αύξηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και οφείλεται στην κρίση που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάποτε θα τελειώσει.Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτοί που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παιδιά του λαού ,αυτοί είναι όλοι τους βολεμένοι .Δεν ταιριάζει σ’αυτούς να πλευρίζουν τον εργάτη και τον φουκαρά ταλαίπωρο της κοινωνίας, ας είμαστε σοβαροί ,ο Κωνσταντόπουλος , ο Κουβέλης, ο Παπαγιαννάκης, ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης,ο Στρατούλης, ο Μαργαρίτης,ο Παπαδημούλης, ο Τσίπρας άσε αυτός ακόμη μικρός είναι, σας κάνουν αυτοί για φτωχολογιά, δηλαδή σας φαίνονται αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά πιο κάτω από σας ;Πως τους κόβεται αλήθεια ; Δεν σας φαίνεται αλήθεια, με τις κουστουμάρες τους, τις γραβατάρες τους τα ωρολόγια τουςκαι με το ύφος του αλάνθαστου Πάπα που έχουν ,ότι φαντάζει λίγο αστείο αυτοί άνθρωποι του Κολωνακίου να μιλούν για τον εργάτη;Προχθές Ο κ. Λαφαζάνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά το κλείσιμο της χωματερής από συνδιακαλιστές για να εμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών , ο μεγάλος λοιπόν αυτός πολιτικός κ. Λαφαζάνης αντιλήφθηκε ότι οι εν λόγω συνδικαλιστές ,δεν είχαν πρόθεση να παρεμποδίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά ήθελαν οι άνθρωποι απλώς να συνεδριάσουν στα γραφεία τους που είχαν λέει ο κ. Λαφαζάνης μέσα στο χώρο της χωματερής ??? Ελεος κ. Λαφαζάνη ποιον κοροϊδεύεις ; όλους εμάς τους Αθηναίους πολίτες που είδαμε με ανακούφιση ,μετά από τόσες μέρες να αρχίζει η αποκομιδή των σκουπιδιών από ομάδα ανθρώπων της καθαριότητας που έλυσαν την απεργία τους και να εμποδίζονται στην εργασία τους από άλλους που συνεχίζουν να απεργούν και σύ το μόνο που είδες ήταν ότι ήθελαν , να συνεδριάσουν στα γραφεία τους μέσα στη χωματερή? Γιατί κ. Λαφαζάνη πάντα οι θέσεις σου είναι τόσο προκλητικές ; Δεν έχεις καταλάβει ότι τέτοιες θέσεις επιδοκιμάζονται μόνο από ένα ποσοστό 4% του Ελληνικού Λαού; Κάνετε συνεχώς σκληρή κριτική για όλα τα θέματα που συμβαίνουν σ’αυτήν την κακομαθημένη πράγματι Ελληνική κοινωνία και πάντα βγάζεται έξω τους εαυτούς σας αυτοαποκαλούνενοι προοδευτικοί πολίτες . Μιλάτε για την διαφθορά που μαστίζει πράγματι την Ελληνική κοινωνία , αλλά και πάλι βγάζεται έξω τους εαυτούς σας. Να συμφωνήσουμε κάπου ότι το πιο διεφθαρμένο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας είναι το δημόσιο. Ξέρετε ότι στο Ελληνικό δημόσιο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποσοστό 13 % , όταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του Ελληνικού λαού είναι 5% σύμφωνα με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Τώρα αν αμφισβητείται το 13% σας προκαλώ να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις εκλογές συλλόγων υπαλλήλων του δημοσίου . Τι σημαίνει λοιπόν αυτό το 13% κ. Λαφαζάνη ; Σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, όταν βγάζετε τους εαυτούς σας έξω απ’ όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας .Προσέξτε μήπως εσείς και οι όμοιοι σας είστε ένα από τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνία!Και πόσα άλλα παραδείγματα μπορώ να αναφέρω με αυτούς τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ &του ΚΚΕ αλλά ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι προκλητικοί όλα τα ξέρουν και δεν σέβονται τους ανθρώπους των δύο μεγάλων κομμάτων , που στο κάτω –κάτω τους θέλει το 80% του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.Από δω μπορώ να συμπεράνω ότι την Δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι δεν την πολυπιστεύουν μόνο λόγια είναι.Λαλίστατοι σε όλα , αλλά όταν γυιός στελέχους του Σύριζα πιάσθηκε σαν κοινός κλέφτης τραπεζών και κάτοχος πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων , κάνανε την πάπια και δεν μάθαμε βεβαίως, ποιος είναι ο πατέρας, αλλά ευτυχώς μάθαμε το γεγονός , διότι το ΜάΪο του 2007 ούτε και το γεγονός μάθαμε, για την κόρη πάλι στελέχους του Σύριζα, που έκανε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Κρύβονται οι μπαμπάδες των προοδευτικών, κρύβονται μην τυχόν τους μάθουν και δεν θα μπορούν να ασκήσουν το προσφιλές τους έργο της ύβρεως ,της συκοφάντησης της Δεξιάς , της υπεράσπισης των τρομοκρατών –κουκολοφόρων-ταραξιών-διαδηλωτών. Αυτά κύριοι είναι αλήθειες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ,αλλά δυστυχώς το συνάφι της αριστερής υπερπλειοψηφίας στην δημοσιογραφία , δεν τα αναδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. poios einai kubernhsh to pasok h nea dimokratia???????????mmmmmmmm......... tora re lamogia pou γλειδοσε το αντερο σας βγαζετε τη φαρμακερη γλοσσα σας!!!!!!!!!!ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!! O ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11.22 με την όπισθεν έλα, όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kala re malakes eseis pou exete to blogs pou eiste kai mesa sta pragmata kai kserete kai ti piatsa den elegxete ti anevazete?afinese to kathena na grafei ti malakia tou kai na tin kanei eidisi?edw tithete ena thema.eseis loipon den gnwrizete oti kathe komma kathe politikos foreas kathe vuleutis ktl ktl exei listes me meli filous psifoforous ktl! ti einai auta ta karagiozilikia pou anevazete proeklogika,gia onoma tou theou dld.kostis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε μαλάκα Καψαμπέλη μας έκαψες εμάς που είμαστε στη λίστα

    Τώρα θα μας περιποιηθούνε όχι η ΠΑΣΠ βέβαια αλλά οι ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ

    Ήδη 2 παιδιά που είναι στη λίστα γνωστοί μου απολύθηκαν...
    Η χούντα είχε την EAT-ΕΣΑ ο καθυστερημένος αλής έχει τον Καψαμπέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ατρακύλα έχεις στοκεφάλι σου πουλημένε!



    ΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλά ρε τι απέγιναν οι λίστεσ?
    χώθηκαν οι χάκερσ του ΠΑΣΟΚ KAI ΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ BLOG?
    ΕΛΕΟΣ!!!
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ..

    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ LINK ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ.
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ.
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι αλλά πρόλαβαν να τις κατεβάσουν μόνο καμιά 10.000 δεξιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. vlakes katevaste auti tin eidisi xanete tin ektimisi pou sas exume.ksipnistee xaivania tou press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. mpravo re maga!!prwta dhmosiopoieis ola ta onomata tou A k tou E etous kai meta katargeis to link!!!eisai polu super!!ola to kommatoskula to idio eiste alla eseis eiste kai pio hli8ioi pou sas diareoun kai oi listes!!th lista thn exoun parei pleon sxedon oloi kai mazi kai ta onomata twn foithtwn!!!exeis akousei pote tpt gia proswpika dedomena??krima re k eixa se ektimish to press-gr!!prepei kapoios na elegxei ta post epitelous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση