GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισαν οι συλλήψεις των bloggers...‏

70 σχόλια

  1. Απορώ πώς ο λαός ανέχεται τέτοια βρωμόσκυλα που λέγονται δικαστές και κυκλοφορούν ανάμεσά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααχχχ... μου πήρες τα πρωτεία οπότε θα μιλήσω σχετικά με το θέμα.

    Τι έφαγα σήμερα;

    (πες σκατά, μέσα θα πέσεις).

    -----------------------------------

    Επιτέλους!!! τα συνέλαβαν τα γουρούνια... Άντε και σουβλάκια θα φάμε αύριο.

    Ζήτω το ΕΘΝΟΣ (όχι η εφημερίδα ρε...).

    ->ΕΓΩ<-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλοφόρησε ο Ανάποδος Τύπος! www.anapodos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ
    HELP-HELP-HELP
    BLOGGER ΟΝΟΜΑΤΙ ΡΕΛΛΟΣ
    ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Β
    ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΔΙΟΤΙ
    ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΥΟUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    VIDEO GIA TON KAFE KATA BANIZELOY.
    H DIKH EINAI SYNEXEIA ΑΠΟ
    ΧΘΕΣ 03,03,2008 ΟΠΟΥ ΔΥΟ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΡΟΣ
    ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ
    ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ
    ΑΘΗΝΩΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΩΣ ΝΑ ΑΝΕΥΡΟΥΝ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ
    ΗΡΩΙΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ
    ΑΙΝΤΑ-ΚΟΛΟΒΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΑ
    Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 124
    ΤΗΛ. 6946-787957 ΚΑΙ
    6948-667215 ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ
    ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ
    ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ MH ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
    bloggers.
    me agaph dhmhtrios rellos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΡΣΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    http://press2-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Να γιατί μας «λούζουν»!


    Σου λένε οι Έλληνες επιχειρηματίες των ΜΜΕ, ας τους απαξιώσουμε αυτούς τους «μπλογκάδες», μη συμβούν τα παρακάτω και σε μας! Μη καταντήσουμε όπως μερικοί συνάδελφοι μας στην Αμέρικα!
    Άσε καλύτερα, σκέφτονται κάλιο γαϊδουρόδενε ( τον πελάτη) παρά γαϊδουρογύρευε στο διαδίκτυο…


    Zogby: 67% Say Traditional Journalism Out of Touch

    UTICA, New York -- Two thirds of Americans 67% believe traditional journalism is out of touch with what Americans want from their news, a new We Media/Zogby Interactive poll shows.

    The survey also found that while most Americans (70%) think journalism is important to the quality of life in their communities, two thirds (64%) are dissatisfied with the quality of journalism in their communities.

    Meanwhile, the online survey documented the shift away from traditional sources of news, such as newspapers and TV, to the Internet most dramatically among so-called digital natives people under 30 years old…

    …The survey finds the Internet not only outweighs television, radio, and newspapers as the most frequently used and important source for news and information, but Web sites were also cited as more trustworthy than more traditional media sources nearly a third (32%) said Internet sites are their most trusted source for news and information, followed by newspapers (22%), television (21%) and radio (15%).

    Πηγή: www.Zogby.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. >Εχθρική η θέση Βενιζέλου για τα blogs και τους bloggers.


    Από το blog του ΒΒ διαβάζουμε:

    [...]Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.
    Ευάγγελος Βενιζέλος[...]

    __________________

    Δικό μας σχόλιο:


    Στην τελευταία πρόταση είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Τα blogs είναι επικοινωνία ομάδας, είναι δημόσιος μεν χώρος, αλλά ιδιωτικής συζήτησης! Κάτι σαν να "υπαγορεύεουν" τι θα μπορεί να πει κάποιος στην παρέα του σε ένα εστιατόριο ή στους φίλους του σε μια βόλτα στο πάρκο.

    Τα blogs δεν είναι δημόσια πηγή επίσημης ενημέρωσης, ως εκ τούτου θεωρούμε την θέση ΒΒ εχθρική για τα blogs και τους bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΚΑΦΕ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο
    ΗΓΕΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ
    ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ
    ΜΟΝΟΝ.
    ΤΟ 120 ΠΑΡ. 4 ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ
    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΠΑΡΑΤΑΙΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ
    ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗ ΜΕΡΑ
    ΑΝΑΖΗΣΤΕ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Τσουπίδης πότε θα συλληφθεί;
    ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟ Τ.Τ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο POST-CHEF ZUMWINKEL!

    --- Στην Γερμανία έπιασαν τον πρόεδρο του ΕΤΑ-ΤΤ, όπως εδώ ο Τσουπίδης, να κλέβει! Όμως εκεί είναι Γερμανία και οι άθλιοι πολιτικοί, δεν έχουν προσβάσεις, στην σωστή γερμανική δικαιοσύνη! ΟΧΙ όπως εδώ να καλύπτεται ο κλέφτης και απατεώνας που ζημίωσε τον ελληνικό λαό, από τον πρωθυπουργό ΝΔ και να αποσύρεται αξιοπρεπώς! Εκεί η δικαστική αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι και τα γραφεία του KLAUS ZUMWINKEL και στην τσέπη των δικαστών αστυνομίας υπήρχε και χαρτί σύλληψης, εάν βρισκόταν έστω και η παραμικρή ένδειξη εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου! Εδώ ήταν αποδεδειγμένη η οικονομική κατασκοπία του γιου, του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Τσουπίδη, που εργαζόταν στην χρηματιστηριακή των εβραίων «Μόργκαν» για το ομόλογο και κανένας πουλημένος στην εξουσία ΝΔ, αρχηγικός δικαστής, δεν έκανε τίποτα. Μετά από λίγο όλα τα χρήματα πηγαίνουν στις Cayman-Inseln σε οφ σορς εταιρίες και αποκρύβονται και οι δικαστές μια και κοιμήθηκαν πρώτα κάνοντας πλάτες στους απατεώνες, δεν βρίσκουν τίποτα αργότερα, διότι έχουν συγκαλυφθεί. Πρόστυχοι και άθλιοι αρχηγικοί δικαστές στο άθλιο κράτος του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που δεν βλέπουν τον αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο!http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεκτή έκανε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει για λόγους υγείας ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αιμίλιος Μεταξόπουλος. Η αίτηση αποφυλάκισης έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία (3 προς 2).

    Στον κ. Μεταξόπουλος έχει επιβληθεί 25ετής κάθειρξη, καθώς καταδικάστηκε μαζί με άλλους για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 2 δισ. δραχμών την περίοδο 1992-1998 απο το Πάντειο.
    Τελικά σ' αυτή τη χώρα, όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες, οι μεγαλοαπατεώνες και οι καταχραστές είναι άρρωστοι. Οι φυλακές τους είναι μόνο για τους Εθνικιστές. Πού θα πάει όμως... θα ξανανοίξει το Long Island...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.32

    Γράψε κι άλλα τέτοια για τα "αδικοκρατούμενα εθνίκια".

    Σύσσωμη η Ελληνική Γιαουρτοβιομηχανία θα σε ευγνωμονεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα


    Ο Λαός απαιτεί ουσιαστική αλλαγή

    Ο Λαός θέλει από «το ΠΑΣΟΚ να μην είναι μέρος της κρίσης του συστήματος, μας θέλει, ως μέρος και δύναμη της λύσης για την Ελλάδα και απαιτεί μια μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στέλνοντας μήνυμα σε πολλούς αποδεκτές, υπογράμμισε ότι, «υπάρχουν λίγοι και ισχυροί, οι παρασιτικοί, οι οποίοι θέλουν το κράτος λάφυρο και είναι αυτοί που φοβούνται το ΠΑΣΟΚ». Και πρόσθεσε: «Σήμερα, υπάρχει στη χώρα μας ένα νέο κατεστημένο, συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό, οικονομικό, μιντιακό, από το οποίο εμείς καλούμαστε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο - από την κυβερνητική μας εποχή. Το κάνουμε και γινόμαστε η δύναμη ανατροπής για το αύριο». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής και παρουσίασε την πρόταση του για μια Νέα Εθνική Στρατηγική που «θα δώσει τα εχέγγυα, τις δυνατότητες και την σιγουριά στην χώρα να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και την παγκόσμια πολιτική σκηνή». Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έθεσε την εθνική κόκκινη γραμμή, κάλεσε τα Σκόπια να αναγνωρίσουν την αναγκαιότητα συμβιβασμών και έστειλε μήνυμα στις ΗΠΑ να ασκήσουν πιέσεις στην γείτονα χώρα και όχι στην Αθήνα.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά πώς μπορώ να ανεβάσω ένα καινούργιο θέμα γ... την ασχετίλα μου; Εστειλα το παρακάτω με e mail αλλά μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Βοηθήστε χριστιανοί! Δεχθείτε το λοιπόν εδώ σαν σχόλιο. Ας με συγχωρήσει ο... Porky...

    Τα νόμιμα κ. Χατζηνικολάου, τα νόμιμα!

    Το άκουσα κι' αυτό χθες από τον "μέντορα" της ελληνικής δημοσιογραφίας, και δεν πίστευα στ' αυτιά μου. Εγκατέλειψε την Χαζοπουλιάδα, έτσι την λέω εγώ, κι' έπιασε το εθνικό προς βορράν πρόβλημα, το οποίο εδώ και κάτι δεκαετίες έχει προκύψει αλλά οι κυβερνώντες σφύριζαν αδιάφορα, και τώρα αίφνης όλοι αποφασίσαν να λύσουν. Ενα θέμα το οποίο αυτές τις μέρες πουλάει περισσότερο. Περί μηχανής του κιμά άλλωστε πρόκειται και όχι περί μέσων φερέγγυας και αξιόπιστης μαζικής ενημέρωσης. Μόλις οι, εκείθεν του Ατλαντικού κυρίως, "φίλοι" μας προικίσουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, θα το ξεχάσουμε!

    Θα με ρωτήσετε : Τι άκουσες, πες μας, μάς έσκασες! Μα άκουσα αυτό που κι' εσείς ακούσατε φίλοι μου, αλλά ξεπεράσατε γιατί, ενδεχομένως, νομίσατε ότι έκαναν πουλάκια τα αυτιά σας. Είπε λοιπόν κάποια στιγμή ο άνκορμαν του Alter :

    "Υπάρχουν πάνω από 30 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στα Σκόπια και έχουν προσθέσει στην επωνυμία τους την λέξη Μακεδονία, μεταξύ των οποίων και κάποιες κρατικές. Γνωρίζω τα ονόματά τους, αλλά δεν θα τα κατονομάσω, επειδή έχω τώρα το δικό μου ραδιόφωνο και θα τους χάσω από πελάτες!!!" Και χαμογέλασε με αυταρέσκεια ο μεγάλος, θαρρείς και ξεστόμισε τεράστιόν τι ευφυές απόφθεγμα! Ουδείς βεβαίως αντέδρασε, του "επαναστάτη" Αδωνι συμπεριλαμβανομένου. Τις λες; Να μπουν στο μάτι του οικοδεσπότη και να μην τους ξαναστολίσει στο πάνελ της εκπομπής του; Αυτό θα ήταν απώλεια και επικοινωνιακό πλήγμα για το ψηφοθηρικό προφίλ τους...

    Μάλιστα, αυτό είπε πάνω κάτω ο πολύς κ. Νίκος Χατζηνικολάου στην χθεσινοβραδυνή του εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο". Δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα, σας λέω, οι καλοί "συνάδελφοι". Αποθρασύνθηκαν εντελώς. Καβάλλησαν για τα καλά το καλάμι.

    Δεχθείτε λοιπόν κύριε Χατζηνικολάου μια συναδελφική συμβουλή από κάποιον μεγαλίτερό σας (σε ηλικία γιατί στο ταλέντο δεν μπορώ να σας φτάσει) δημοσιογράφο : Οφείλετε να επιλέξετε μεταξύ δημοσιογραφίας και επιχείρησης. Διότι, ως γνωστόν, άλλο πράγμα τα φράγκα της διαφήμισης των ραδιο-φονικών εκπομπών σας, και άλλο πράγμα το λειτούργημα της ενημέρωσης. Τι πάει να πει ξέρω ποιες είναι οι εταιρείες αλλά δεν τις κατονομάζω για να μην τις χάσω από πελάτες του ραδιοφώνου μου; Αν ήταν έτσι, θα εδραστηριοποιούντο σαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι και οι εκδότες των εφημερίδων και των τηλεοπτικών καναλιών. Ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Τεγόπουλος, ο κ. Μπόμπολας, ο κ. Κυριακού, ο κ. Βαρδινογιάννης και πάει λέγοντας. Ξέχασα όμως. Αυτοί δεν χρειάζεται να μπουν σ' αυτή την διαδικασία. Εχουν βρει σκυφτούς θεράποντες της ενημέρωσης και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους!

    Τα νόμιμα λοιπόν κ. Χατζηνικολάου, τα νόμιμα. Ετσι δεν είπε προσφάτως ο έτερος "μέντορας" της "δημοσιογραφίας";

    Θα υπενθυμίσω ότι βραβεύεται κάθε χρόνο ο κ. Χατζηνικολάου σαν ο καλίτερος εκπρόσωπος του καθοδικού σωλήνα της αποχέτευσης που έχουν τοποθετήσει στα σπίτια όλων μας. Πάντα έτσι γίνεται άλλωστε. Φέτος θα βραβευτεί, υποθέτω, και σαν ο καλίτερος ραδιο-φονικός παραγωγός. Για να προσέχουμε εμείς οι "ατάλαντοι", που βάλλουμε αναιτίως κατά των "ικανών", "αμερόληπτων", "ακομμάτιστων", και "επιτυχημένων" (λέγε με φραγκάτο) "συναδέλφων" μας...

    Διεπίστωσα, τελικώς, ότι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι που θέλουν να με κάνουν να μην με ενοχλεί τίποτε...

    Ιωσήφ Παπαδόπουλος
    Ως δείγμα μη μεταλλαγμένου προϊόντος.

    Υ.Γ. Α, ξέχασα να σας πω και το άλλο. Ο "Ταρζάν" ανοίγει εφημερίδα στο διαδίκτυο! Το ανακοίνωσε χθες επισήμως στον "Κίτρινο Τύπο" του! zougkla.gr Αλήθεια Μάκη, έτσι θα γράφεται; Θα έχει λέει απ' όλα ο νέος διαδικτυακός μπαχτσές του. Μέχρι και blog θα διαθέτει! Το κυριώτερο όμως είναι ότι θα διαθέτει "κουμπί". Ξέρετε, αυτό που μόλις το πατήσει ο Μάκης εξαφανίζεσαι! Οποιος πρόλαβε πρόλαβε κύριοι. Κρυφτείτε, έρχεται ο "Ταρζάν" ο εκδικητής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.29

    Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έθεσε την εθνική κόκκινη γραμμή, κάλεσε τα Σκόπια να αναγνωρίσουν την αναγκαιότητα συμβιβασμών και έστειλε μήνυμα στις ΗΠΑ να ασκήσουν πιέσεις στην γείτονα χώρα και όχι στην Αθήνα.


    Ζητήθηκε από τον υπάλληλο της Πρεσβείας να εκφέρει γνώμη? Με ποιό δικαίωμα τα λέει αυτά ο Αμερικάνος υπήκοος Υπ. Εξ. των Ιμίων & του Οτσαλάν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σας παρακαλέσω ευγενικά αυτή τη φορά σε θέμα με τίτλο "Αρχισαν οι συλλήψεις των bloggers...‏" να μην "σχολιάζετε" ότι σας καβ^%$σει!!!

    Βρείτε ένα αντίστοιχο με το σχολιασμό θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. >Εχθρική η θέση Βενιζέλου για τα blogs και τους bloggers.


    Από το blog του ΒΒ διαβάζουμε:

    [...] Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.
    Ευάγγελος Βενιζέλος [...]

    __________________

    Δικό μας σχόλιο:

    Στην τελευταία πρόταση είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Τα blogs είναι επικοινωνία ομάδας, είναι δημόσιος μεν χώρος, αλλά ιδιωτικής συζήτησης! Κάτι σαν να "υπαγορεύουν" τι θα μπορεί να πει κάποιος στην παρέα του σε ένα εστιατόριο ή στους φίλους του σε μια βόλτα στο πάρκο.

    Τα blogs δεν είναι δημόσια πηγή επίσημης ενημέρωσης, ως εκ τούτου θεωρούμε την θέση ΒΒ εχθρική για τα blogs και τους bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOOPERS

    neoinileias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένας δήμαρχος υποτελής

    Δυστυχώς όσοι εμετική αηδία κι προκαλούν τα παραδικαστικά υπολειμματικά σταγονίδια σε διάφορα δικαστήρια, πράμα που έχει να κάνει με μαφιόζικα συνονθυλεύματα ανάξιων δικηγορίσκων, η ευθύνη είναι αποκλειστικά και μόνων των πολιτών που δεν δείχνουν αλληλεγγύη.

    Που λοιπόν να βρω τη δύναμη και το κουράγιο να καταγγείλω τη συνεργεία του Δήμου Σκύρου, δικονομίσκων της Χαλκίδας για ένα καρβέλι ψωμί, και λειτουργών της Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της Χαλκίδας, που επί δεκαετίες καταχράζονται τη δημοτική περιουσία αλλά και ως απάνθρωπα κτήνοι οφθαλμοφανές, απαγάγουν το δίκαιο δημόσια σε δρόμους και πλατείες και με σενάρια προαποφασισμένα, βιάζουν ξεδιάντροπα κάθε ίχνος εναπομείναντος σεβασμού και αξίας.

    Τιμή λοιπόν και δόξα στο ομόφωνο των αποφάσεων του Δ.Σ. Σκύρου της κατάχρησης του δημοσίου χρήματος στη Σκύρο.

    Τιμή λοιπόν και δόξα στη συνεργεία του Δ. Σκύρου στη συντήρηση και διαιώνιση του μέρους της ευθύνης του για το παραδικαστικό Χαλκίδας

    Τιμή λοιπόν και δόξα στην κάλυψη σιωπής που παρέχουν τοπικά επιτελεία των κομμάτων.

    Τιμή λοιπόν και δόξα στους βουλευτές του νομού Χαλκίδας (σίγουρο το ότι είναι Ευρωπαίοι κι' έχουνε και δυο αυτιά, μόνο που το ένα θα το έχουν στουπώσει με βουλοκέρι να μην τους ενοχλεί τα περί διαφθοράς) που αντιπροσωπεύουν τα προβλήματα του λαού αλλά εκπροσωπούν καλύπτοντας τους, τους καταχραστές της περιουσίας του Δ. Σκύρου.

    Τιμή λοιπόν και δόξα στη μεγάλη συναίνεση για μη τοποθέτηση υποστήριξης συνδυασμών (2006) από τα κόμματα.

    Κύριε Τσίπρα είστε νέος, πόσοι από τους ανωτέρω να έχουν άραγε ήδη εκφράσει την υποστήριξη τους σε εσάς.

    Με δεδηλωμένη λοιπόν το ακομμάτιστο της διαφθοράς στη Σκύρο κατά πρωτοβουλία του Δημάρχου και αποδεδειγμένο κατ' ουσίαν την εμπλοκή στη διαπλοκή, ανεξέλεγκτων πολιτικών, δια ίδιον ιδιωτικό συμφέρων, δεν είναι ευκαιρία να συγκαλέσετε, πέρα από ψηφοθηρία, συστράτευση για στραγγαλισμό των κοινού ποινικού δικαίου, πολιτικοβατών, επίορκων και καταχραστών του δημόσιου χρήματος στη Σκύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο όνομα της ελευθερίας του πολίτη του καταπατάνε την ελευθερία για να του επιβάλουνε την δικιά τους…
    φυσικά αν και κάποιοι βλογκερ το βγάλανε τα μάτια …
    μα πάλη δεν αποτελεί η δημοκρατία ..τρομοκρατία και εργαλείο των Εβραίων κατακτητών της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10.53

    1. Τα λευκά και οι κουρτίνες μπαίνουν στο ίδιο πρόγραμμα;

    2. Μήπως ξέρεις πόσο πάνε οι φράουλες σήμερα;

    3. Εχω να παρατηρήσω ότι πάντα υπήρχαν καλές και κακές παραστάσεις στο θέατρο.

    4. Το να είναι κανείς εκτός θέματος δηλώνει μόνο αντικοινωνική συμπεριφορά ή μπορεί να ενέχει και στοιχεία ψυχολογικής παθήσεως;

    5. Σήμερα δικάζεται άνθρωπος για τα βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

    6. Επιφυλάσσομαι για χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε σεις ΒLOOPERS, σχετικά με το 8:32
    Όταν έκανε τις απάτες του και τα κονόμαγε ο Μεταξόπουλος ήταν καλά? Όταν έκανε μπάνιο σε μαρμάρινες μπανιέρες και χρυσές βρύσες και όταν βολτάριζε με την Ferrari ήταν καλά?
    Τώρα έχει πρόβλημα υγείας?
    Εσάς απ' όλο το γραπτό η αναφορά στην Μακρόνησο σας πείραξε?
    Γι' αυτό σας λέω ότι είσαστε για τον πούτσο!
    Διεκδικήτε το αλλάθητο σαν τον Πάπα!
    Στην ουσία είσαστε ένα μάτσο ξερόλες που πεταγώσαστε σαν την πορδή εκεί που δεν σας σπέρνουν.
    Τραβάτε γαμηθήτε πρωί πρωί και τις απειλές σας κάντε τις μασούρι και ταπώστε μετά τον κώλο σας γιατί όταν ανοίγετε το στόμας σας κάνει ρεύμα και βρωμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στεκι διερχομενων,πουτανες ,νταβαδες,πρεζονια,μανεκεν,εφοπλιστες ,κομματοσκυλα,αναρχικοι ,κουμουνιστες ,βασιλικοι, δεδεκαθειστες,εμο,γιαγιαδες, παπουλακια,γιαπιδες, φασιστες,αριστεροι,φιλελευθεροι ,αποτυχημενοι,ανεραστοι,δημοκρατες,πουστηδες,ανεργοι,ενα μωσαικο της κοινωνιας μας το Πρες,μικρογραφεια της κοινωνιας και καποιοι κατουρανε πανω στον ταφο της κοινωνιας αυτης γιατι καποιοι απο ολους αυτους θελησαν(?) να παρανομησουν.....

    ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΣ....ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.

    συλληψεις και κουραφεψαλα...

    μπεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11.08

    Σου συνιστούμε να περιορίσεις τον αυνανισμό σου στο μισό δηλαδή στις 200 φορές ημερησίως.

    Μετά όταν επανέλθει η όρασή σου και ξεμαλλιάσει η χούφτα σου να κοιτάξεις στην κορυφή και δεις ότι αυτά τα γράφεις σε μια ανάρτηση με τίτλο "Αρχισαν οι συλλήψεις των bloggers...‏".

    ΜΑΛΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριοι του ΠΑΣΟΚ

    Αν το ΠΑΣΟΚ δεν δόση απαντήσεις στις ερωτήσεις της Κας Παπανδρέου και του Κου Πάγκαλου δεν πρόκειται να ανακάμψει.
    Β. Παπανδρέου (κάποιοι πλούτισαν στο ΠΑΣΟΚ ) Ποιοι η μήπως όλοι;
    Β. Παπανδρέου ( Στο ΠΑΣΟΚ δεν κάναμε κάθαρση, (Ποιοι είναι οι ακάθαρτοι η μήπως όλοι;
    Θ. Πάγκαλος (Όταν κάναμε καταγγελίες για απάτες παίρναμε την απάντηση αφήστε τα αυτά κάνουν κακό στο κόμμα, καλά δεν ήμαστε στην κυβέρνηση,)
    Σε ποιες περιπτώσεις αναφέρετε ο Κος Πάγκαλος;
    Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσεις κε Παπανδρέου και να πάρεις αποφάσεις που έπρεπε να είχες πάρει από την πρώτη εκλογή σου.
    Για να μην γίνει πραγματικότητα το σύνθημα του Λαζόπουλου ( Γιώργο προχώρα το 20% είναι κοντά) και τώρα το τρίτο κόμμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. >Εχθρική η θέση Βενιζέλου για τα blogs και τους bloggers.


    Από το blog του ΒΒ διαβάζουμε:

    [...] Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.
    Ευάγγελος Βενιζέλος [...]

    __________________

    Δικό μας σχόλιο:

    Στην τελευταία πρόταση είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Τα blogs είναι επικοινωνία ομάδας, είναι δημόσιος μεν χώρος, αλλά ιδιωτικής συζήτησης! Κάτι σαν να "υπαγορεύουν" τι θα μπορεί να πει κάποιος στην παρέα του σε ένα εστιατόριο ή στους φίλους του σε μια βόλτα στο πάρκο.

    Τα blogs δεν είναι δημόσια πηγή επίσημης ενημέρωσης, ως εκ τούτου θεωρούμε την θέση ΒΒ εχθρική για τα blogs και τους bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα

    Εγώ παρεπιδημώ τη Συγγρού και την Τρικούπη - μη φοβάστε, ελάτε να διασκεδάσετε.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άπαιχτε babis και Τζων. Είμαι fan σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι ρε BLOOPERS είμαι μαλάκας!
    Είμαι μαλάκας γιατί σταμάτησα να γαμάω τις ξεκολιάρες τις μανάδες σας απο το μουνί και από τον κώλο. Μετά τις τσιμούκωνα κιόλας για να μου καθαρίζουνε από τα σκατά τους το πουτσοκέφαλό μου. Τέλιώνοντας τις έχυνα στα μούτρα και αυτές το φυλάγανε για να σας φτι΄΄αξουνε κραμούλα να φάτε γιατί είσαστε αχόρταγοι πούστηδες και θέλετε τα χύσια μέσα σας.
    Γάμα, γάμα τις μανάδες σας λοιπόν βαρέθικα και τώρα την παίζω κάνοντας προπόνηση για να γαμήσω και τους πατεράδες σας τους λάκηδες και τις αδελφές σας και τις γυναίκες σας και ότι γενικότερα σας έχει μείνει αγάμητο.
    Αγλαρόπουστες! Φυσάτε ρε την μύτη σας να φύγουνε τα φλόκια που έχουνε φτάσει στο άδειο σας κεφάλι.
    Απόκρειες έχουμε! γιατί δεν βάζετε ένα χοντρό παλούκι στον κώλο σας να κάνετε τους μεζέδες? Που ξέρετε, μπορεί να σας "φάει" κανένας "πεινασμένος" λαθρομετενάστης και να ξεχαρμανίση στον κώλο σας! Ή μπορεί να σας γαμήση κανά σκυλί! Η καλύτερή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επικοινωνήστε με bloggers της Αμερικής Αγγλίας κτλ

    τουλάχιστο να τους εκθέσουμε όσο μπορούμε.

    (κύπριος blogger)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. BLOOPRES!!!!!

    "Τα blogs είναι επικοινωνία ομάδας, είναι δημόσιος μεν χώρος, αλλά ιδιωτικής συζήτησης!"

    BLOOPRES συμφωνούμε για την ελευθερια
    έκφρασης στο BLOGS αλλα μην βιάζεις τη λογική μας. Ο διάλογος στα blogs είναι δημόσιος από τη στιγμή που ότι λέγεται εκεί εκτίθεται εκουσίως σε όλους.


    διωτικός είναι ο διάλογος σε κλειστά forum και private blogs.

    Ο παραλληλισμός με την συζήτηση μιας παρέας σε δημόσιο χώρο είναι γελοίος.

    Ο ορθολογισμός είναι αναπόσπαστο στοιχειο του φιλελευθερισμού που επικαλείστε στο blogs σας και εδώ τον παραβιάζεται απόλυτα .
    Το επιχείρημα σας συνιστά περισσότερο dogma, στοιχειο που συναντάται στην θρησκεία και σε ανορθολογικά συστήματα πεποιθήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. poy einai oi alloi.. eseis legate oti eiste kamia douzina http://mesapola.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Aγαπητέ φίλε 12.28
    συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά τα μπέρδεψες.

    Ο δημόσιος διάλογος αποσκοπεί στη διαμόρφωση κοινής γνώμης και στη λήψη των αποφάσεων.

    Ο διάλογος σε δημόσιο χώρο ( τόπο) δεν συμπίπτει με τον δημόσιο διάλογο, κάλλιστα μπορεί να αφορά στην, γνώμη, πεποίθηση, προκατάληψη, ιδιαίτερη γνώση ή πληροφορία του κάθε ατόμου που εμπλέκεται σε αυτήν την αλληλοδραστική σχέση.

    Λέμε, λοιπόν, σε δημόσιο χώρο αυτό που πιστεύουμε, όχι ως φορείς εξουσίας ή ιδιαίτερου κύρους ή επιφορτισμένοι με συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργία (Τύπος), αλλά ως ελεύθεροι πολίτες.

    Ο δημόσιος διάλογος είναι πολιτικό φαινόμενο.
    Ο διάλογος σε δημόσιο χώρο είναι κοινωνικό φαινόμενο.
    Οι εξουσίες και οι θεσμοί του κράτους και ευρύτερα της πολιτείας δεν μπορούν να παρεμβαίνουν προληπτικά στα κοινωνικά φαινόμενα, στη κοινωνική διαδικασία και στον διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ ιδιωτών – στις φιλελεύθερες αστικές δημοκρατίες, αυτά – αλλά αποκλειστικά να καταστέλλουν την παρανομία, όπου και όταν αυτή εκδηλώνεται.

    Και κάτι άλλο, στις δημοκρατίες δεν υπάρχει η έννοια των «ιδιώνυμων αδικημάτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΡΕ


    ΧΑΖΟΚΑΨΑΜΠΕΛΗ


    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΩ



    ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

    ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ


    ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ


    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ


    ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ


    ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


    ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ


    ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΡΝΑ ΑΡΘΡΑ


    ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΚΕΣ


    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΦΗΜΕΙΔΕΣ


    ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΩΔΕΙΤΕ?

    ....ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΟΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ???


    ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οκ BLOOPERS ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΣΩΣΤΟΙ !ΑΝΑΡΤΗΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ!!

    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ..ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εδω ο κοσμος και καιγετε και το ....... χτενιζετε ,
    ο κοσμος υποφρερει κυριοι , καντε κατι , καζανι που βραζει η Ελλαδα .

    agrotes.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. H κατάσταση με τα blog δείχνει πολιτική αντιπαλότητα. Αρκετοί δεν θέλουν νέα πεδία αναμετρήσεων στα πολιτικά δρώμενα,
    Οι κοινωνική περίσταση θέτει πιεστικά τα προβλήματα.

    Η επώνυμη συμμετοχή στο διάλογο δεν είναι πρόβλημα η ανώνυμη συμμετοχή είναι δικαίωμα.

    Νομίζουμε ότι κάποιοι βουλευτές που θέτουν το ζήτημα είναι υποκριτές, επειδή όλοι τους τη ζωή κρύβονται πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία.

    Ποιο ορθό θα ήταν να ζητήσουν να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία.



    neoinileias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@

















    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@



























    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@


































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@











































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@
















































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. PROS PRESS-GR
    TI EGINE H ANARTHSH APO TOYS BLOOPERS TOY KANADA
    THN DIAGRACATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Aγιε πολύ καλά τα λες.

    1.Αλλα εγώ δεν εννοώ το δημόσιο διάλογο με την πολιτική του έννοια αλλα με την κυριολεκτική. Διάλογος ( για οτιδήποτε θέμα) σε δημόσιο χώρο
    και μάλιστα με δυνατότητα ακρόασης από τον οποιδήποτε.

    Μη μου πεις ότι δε διακρίνεις διαφορα s αυτό από την ιδιωτική επικοινωνία κλειστού club η με email;

    Βεβαια η τοποθέτηση σου αυτή
    είναι βάζει το θέμα στην ουσιαστική του διάσταση, σε αντίθεση με το άτυχο επιχείρημα των bloopers.

    2.Δεν συμφωνώ με τον ορισμό σου. Ο διάλογος που αφορά πολιτικά θέματα είναι πολιτικός, ανεξάρτητα από τη θεσμική θέση αυτών που συμμετέχουν.

    Ονομάζοντας τον κοινωνικό διάλογο αφαιρείς την ουσία αλλα και την πολιτική σημασία και αξια της συμμετοχής πολιτών s αυτόν.
    Kαι μη ξεχνάς ότι κάθε διάλογος γίνεται για να πείσει. Αυτός είναι ο στόχος του (έστω και υποσυνείδητα).

    Η αξια και το βάρος των επιχειρημάτων κρίνονται από τον καθένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 4 Μάρτιος 2008 2:01 μμ

    --
    Γαμω την πουτανα τη μαννα που σε γενναγε φρικιο...

    Ρε πουστη τι βρισκεις αντι να βαλεις ενα σχολιο Α,Χ π.χ να το γραφεις 10 φορες????

    Τι βρισκεις ρε νουμερο???

    Τι να σου βρισω βρωμοπουστα ,εσυ θελεις "κασαρι"..

    Ξερεις τι ειναι το "κασσαρι"??
    Οχι?
    Να σου πω εγω.
    Το τροχιζεις και σου παιρνει το κεφαλι ..."χραπ"...

    Ε! αμαν ρε μπινε επι τελους!! ....

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. AΓΙΕ:
    Καταλαβαίνω πάντως ότι το έξυπνο(νομικού τύπου;;) επιχείρημα σου
    εναντια στον έλεγχο της επικοινωνίας.

    Όμως έτσι ορίζονται by default ,(κατά αρχήν), ως αναξιόπιστα και δίχως κύρος τα blogs.

    Από την άλλη μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας όταν ξέρουμε ότι η συμμετοχη s αυτά επαγγελματιών ή ειδικών, μονο ανιδιοτελής κοινωνικός διάλογος δεν είναι.... Και καθοδήγηση, και στοχευμένη διαμόρφωση γνώμης επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΟΣ ΩΚΕΝΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΙΚΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΨΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΜΟΛΥΣΝΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ !!!!
    Ε ? ΤΙ ΛΕΤΕ ?


    αγροτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπερδευτικα....το σχολιο του Τζων ειναι δημοσιος διαλογος ,δημοσια εκφραση,κοινωνικος διαλογος,παρανομη πραξη,ιδιωτικη επικοινωνια με τον 2:01 μμ... τι σκατα ειναι???
    Ερωτηση στον 2:09 μμ

    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ


    ΧΑΖΟΚΑΨΑΜΠΕΛΗ


    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΩ



    ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

    ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ


    ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ


    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ


    ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ


    ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


    ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ


    ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΡΝΑ ΑΡΘΡΑ


    ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜIΚΕΣ


    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΦΗΜΕRΙΔΕΣ


    ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. O 2.09

    Συμμετοχη στον Δημόσιο διάλογο είναι.
    Όπως είπα όμως:
    "Η αξια και το βάρος των επιχειρημάτων κρίνονται από τον καθένα ."

    ΥΓ. στην προκειμενη δεν έχει άδικο για το μαλακα με το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    4 Μάρτιος 2008 2:35 μμ

    ==
    Να σου πω εγω τι ειναι.
    Μην μπερδευεις αλλους ..

    Ειναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ!

    Σε καλυψα??

    ΟΧΙ ???

    Βγαινεις δεν βγαινεις ,ετερον εκατερον,λες η δε λες,κανενα δεν νοιαζει..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ,να ταλαιπωρεις καποιους???

    Αμα εισαι ο "σεντονακιας" ..."μπεεεεε" θα σε εκανα εγω να βελαζεις αλλιως...

    Ακου! το "μπεεεε" θα σου φαινοταν .."μελωδια"!
    Ακου που σου λεω....

    Ανωμαλα ,ψυχασθενη ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χαχαχαχα οχι και ο "σεντονακιας" ρε Τζων.

    Δεν μου φαινεται για συμμετοχη σε δημοσιο διαλογο....περισσοτερο με ιδιωτικη επικοινωνια μοιαζει αφοσον απευθυνεται σε καποιον συγκεκριμενα οπως και η μεταξυ μας κουβεντα.Το οτι υπαρχουν ματακηδες δεν αιρει τον χαρακτηρα,αυτης της κουβεντας μας..παρολο που δεν γνωριζομαστε

    μπεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μπεεεεεεεεεεε

    4 Μάρτιος 2008 3:05 μμ

    ==
    Ε! αει γαμισου τοτε.

    "περισσοτερο με ιδιωτικη επικοινωνια μοιαζει αφοσον απευθυνεται σε καποιον συγκεκριμενα οπως και η μεταξυ μας κουβεντα"
    ..
    Αμα εχουμε να "κουβεντιασουμε" κατι .."ιδιωτικα", αλλη η φαση..

    Αφου δεν εισαι ο ψυχανωμαλος σεντονακιας ,κατσε στο καβουκι σου.

    Τι τα θες και μπερδευεσαι με τους μεγαλους??

    Ασε να μεγαλωσεις και ποιος ξερει .."ισως" τα καταφερεις καλυτερα απο μενα..

    Αει γαμισου,αισθανομαι οτι "πεφτω" συζητωντας μαζι σου

    τζων

    Y.G ,
    Και υπ οψιν εγω δεν ασχολουμαι με "υποκειμενα" που δεν αναφερονται σε μενα.
    Κατι τετοιο ειναι σπανιο.
    Οσοι ομως με "σχολιαζουν" με το νικ τζων που.."διαθετω" εχουν την απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κανω αυτο που κανεις και εσυ γατε Τζων..γλαφω αυτο που πιστευω και ας ειμαι μικλος και ενα ασημαντο πλοβατακι!!!


    μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μπεεεεεεεεε

    4 Μάρτιος 2008 3:24 μμ

    ==
    Μια φολα να το γλαφεις.
    Μια φολά...

    Μα τι ζωον εισαι, δεν εχεις καταλαβει που διαφωνω????

    λε μπλεξαμε με μικλους..

    ρε ουστ γαμωτο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. λε ουστ γαμωτο
    λε λε λε λε ποσες φολες θες να το γλαψω

    μπεεεεεεεεε

    υγ.πλοβατακι ειμαι...αλλα που να καταλαβεις εσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φίλοι, ο ορισμός που ανέφερα για να διακρίνω τον δημόσιο διάλογο από τον εν γένει διάλογο στον δημόσιο χώρο, δεν είναι νομικίστικος, αλλά αποτελεί συστηματική αντιμετώπιση του ζητήματος από την πολιτική θεωρία.

    Σημασία δεν έχουν οι προθέσεις του καθενός, αλλά το διαδραστικό πλαίσιο εντός του οποίου λαμβάνει χώρα ο διάλογος και ο τυπικός ή άτυπος ρόλος των υποκειμένων αυτού του διαλόγου.
    Πράγματι, είναι δυνατόν το κύρος ενός υποκειμένου στον διάλογο που διεξάγεται σε δημόσιο χώρο να αποδειχθεί αυξημένο και η παρέμβασή του να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία ως άποψη που αξιοποιείται στον δημόσιο διάλογο. Όμως, αυτό το "κύρος" δεν προκύπτει από τον ρόλο του στην διαδικασία, ούτε από κάποιο εξωτερικό στοιχείο ή εντολή εκπροσώπησης, αλλά αποκλειστικά και μόνο από την αξία των επιχειρημάτων του, ή και των πληροφοριών του.

    Εάν ένα blog καταλήγει να αναδειχθεί σε πιο αξιόπιστο Μέσο από τα παραδοσιακά και τα υπόλοιπα ΜΜΕ και να καταστεί στοιχείο του δημόσιου διαλόγου, δεν σημαίνει ότι η λειτουργία του αποσκοπεί σε αυτό.

    Εδώ θα πρέπει να γίνει σαφές ότι είναι άλλο πράγμα η λειτουργία ενός μέσου και άλλο πράγμα η ενδόμυχοι πόθοι των προσώπων που εμπλέκονται στη διαδικασία.
    Όταν μελετάμε τα φαινόμενα εξετάζουμε λειτουργικές σχέσεις, δομές και συστημικές αναφορές και όχι τις προθέσεις των ατόμων που αλληλοδρούν στο πλαίσιο του φαινομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Boycott Greece!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟ FACE BOOK!!

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΤΣΙ..


    http://www.facebook.com/group.php?gid=2204957887
    City/Town:
    Skopje, Macedonia

    http://www.petitiononline.com/umd/petition.html


    Αντι λοιπον να τρωγεστε για το ποια ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΛΟΓΟ!!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ....ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


    ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. υγ.πλοβατακι ειμαι...αλλα που να καταλαβεις εσυ!!!

    4 Μάρτιος 2008 3:37 μμ

    ==
    Αντε να βοσκησεις τοτε.

    Για αλλο πραγμα τα πηρα στο κρανιο εγω,για αλλα μου μιλας εσυ.

    Συνεννοηση και γαμω..

    Ρε μπας και εχεις προβλημα με τα .."Ελλινικος"??

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ (ασε και μιλαω και αλλες γλωσσες) αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ.

    Μου την δινουν οι "σεντοναδες"!

    Αμα το θεμα δεν σε αφορα γιατι πρεπει να τρωμε την ωρα μας???????
    Και να χαλαμε και την διαθεση μας????

    Is that clear??
    Understood????

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Την ανησυχία του για τις εσωτερικές και τις διεθνείς εξελίξεις εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στον Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια συνάντησής τους την Τρίτη.

    Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο τη νέα γενιά και διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή.

    Εκτός αυτού δήλωσε πως ο ΣΥΝ αντιμετωπίζει τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου με μεγάλη ανησυχία και εξέφρασε την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε συμψηφισμό σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

    Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα ο πρόεδρος του ΣΥΝ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα οφείλει να παλέψει για μια κοινώς αποδεκτή λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό.

    Ωστόσο, ανέφερε πως οι εξελίξεις στο Κόσοβο είναι περισσότερο ανησυχητικές από το πρόβλημα της ονομασίας, το οποίο, όπως επεσήμανε, «μας ταλαιπωρεί εδώ και 15 χρόνια και θα έπρεπε να είχε λυθεί».

    Ο κ. Τσίπρας καταδίκασε κάθε ενέργεια αλυτρωτισμού εκ μέρους των Σκοπίων, υποστηρίζοντας ότι το θέμα της ονομασίας δεν πρέπει να λυθεί στη βάση ξένων παραγόντων και συμφερόντων.

    Σε ό,τι αφορά το επικείμενο συλλαλητήριο για το φλέγον ζήτημα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ εξέφρασε την αντίδρασή του και υποστήριξε πως θα ήταν σημαντικό να πραγματοποιούνταν συλλαλητήρια για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. AΓΙΕ:

    Αφού έχεις τόσο (επιστημονικά πλέον) εμπεριστατωμένη θέση, γιατί δεν σχολιάζεις απευθείας ΚΑΙ στο blog του Benny, μια και η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή τις απόψεις τού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τζων,

    Σε διάβασα χτες και με απογοήτευσες. Πως μπόρεσες να πιστεύσεις ότι ήμουν εγώ ο μαλάκας με τα κεφαλαία που σε έβριζε; Ουδεμία σχέση.

    Φιλικά
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. AΓΙΕ είσαι μεγάλη πουτάνα!! (με την καλή έννοια), με την θεωρητική σου κατάρτιση.
    Η ουσία όμως είναι ίδια και κρίνεται από το αποτέλεσμα (της επιρροής στην κοινή γνώμη).

    Έτσι τo blog μπορεί να γίνει ο δούρειος ίππος ή το ασφαλές καταφύγιο μέσα από το οποιο θα παίζονται τα ίδια και χειρότερα παιχνίδια με τα παραδοσικά ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@



























    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@


































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@











































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@
















































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@


















    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@



























    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@


































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@











































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@
















































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@















    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@



























    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@


































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@











































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@
















































    ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δείτε στη δεξιά στήλη του indy.gr το δημοσίευμα με τίτλο «Περίεργες συμπτώσεις στην υπόθεση του press-gr»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. O ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ κ. Μάκης μετά την μεγάλη επιτυχία του press -gr μπλόγκ εσκέφθη ότι εδώ έχει ψωμί και μέλλον.
    Γιατί να μη μπεί στα blogs;
    Όμως ο άρχοντας της τηλε- δημοσιογραφίας ο πρώτος διδάξας την άποψη της κρυφής κάμερας και τη δύναμη των κονέ με τις εξουσίες, ξεχνά μια βασική παράμετρο ''έχει απωλέσει στα μάτια των μπλόγκερς την αξιοπιστία'' γιατί ήταν συνεργαζόμενος των νταβατζήδων των ΜΜΕ περιφέρομενος από καναλίου εις κανάλιον διαλαλώντας την όποια πραμάτεια του.
    Οι μπλόγκερς μάκη δεν καλουπώνονται, γιαυτό και θα αποτύχει η ηλεκτρονική σου εφημερίδα.
    Δεν θα πάρουμε την πραμάτεια σου, δημοσιογράφε, κάτσε στον αλτερ τον αλφα τον αντένα να ξενυχτάς την κοινωνία με τις επιτυχίες σου.
    Εμείς σου ευχόμαστε να έχεις καλά προγνωστικά που όμως δεν τα βλέπουμε γιατί έχουμε τη γνώση και είμαστε οι ίδιοι εκδότες της σκέψης μας.
    Άρα δεν είσαι αναγκαίος, δεν πληρείς τις προδιαγραφές του ιδανικού κόσμου μας, άρα κάθησε στο ρεπορτάζ όπως διατυμπανίζεις.
    Είσαι μεγάλος για μπλόγκινγκ και τα κίνητρά σου για επιτυχία κλονίζουν την ταπεινότητα μας.
    Τα ποντίκάκια bloger TO EIDAN TO TYRI μέσα στην μεγάλη παγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φιλικά
    Τ.

    4 Μάρτιος 2008 4:22 μμ

    ==
    Eνταξει ΤΗΡΩΝ ,το "τζωνυ" με .."ξενισε"..

    Εδω ειμαι ο "τζων" ...
    Καταλαβαινεις..

    Δεν ειπα σε κανενα οτι ειμαι ο "τζωνυ"..

    Συμπερανα "κακως " οτι καποιος με ηξερε....απο παλια.

    Ελπιζω να σε καλυψα.

    Ρε φιλε ,ναι ρε γαμωτο σε θυμαμαι και πολυ καλα μαλιστα..

    Μηπως ξερεις .."οι αλλοι " που πηγανε??

    Καναμε καλη πλακα τοτε..

    Και το ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ!
    Τους "καναμε" και το κλεισαν το "λαμπρακισταν φορουμ"!!!

    Κατι ειναι και αυτο.
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάρτιος 2008 4:56 μμ
    ===

    Επανηλθα...

    Ρε πουστη "κασαρι" σου χρειαζεται..

    Ρε απροσαρμοστο σκατο,ΓΙΑΤΙ πρεπει
    να το γραφεις γαμω το .ριστο σου 6 φορες?????

    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ?????????


    Καποια "υποκειμενα" δεν επρεπε να ζουνε.
    Και να ξοδευουν το οξυγονο που αναπνεουν οι ανθρωποι...

    Δεν υπαρχουν μονο οι ανθρωποι.
    Υπαρχουν και τα ανθρωποειδη..
    Και αυτα ΠΡΕΠΕΙ να πεταχθουν στον Καιαδα..

    Κατι ξεραν οι αρχαιοι προγονοι μου Σπαρτιατες...

    ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!

    Οι απροσαρμοστοι στον ΚΑΙΑΔΑ!!!!

    Να μεινουμε με τους φυσιολογικους ανθρωπους.

    Αρκετα πια...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ Natural Viagra Plus
    Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικό χάπι στον κόσμο. Το χάπι πού έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στην κοινότητα του Χόλλυγουντ. Το χάπι των επώνυμων καί απλών καταναλλωτών. Τώρα μπορούν να το γνωρίσουν και οι Έλληνες.
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ. 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    www.eco-herbs.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση