GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζικά στο blog του BBC...

. Παρακαλώ όπως παρακινήσετε τον κόσμο να συνεχίσει να συμμετάσχει μαζικά στο blog του BBC για το όνομα της Fyrom όπου κυρίως Σκοπιανοί προ...

.
Παρακαλώ όπως παρακινήσετε τον κόσμο να συνεχίσει να συμμετάσχει μαζικά στο blog του BBC για το όνομα της Fyrom όπου κυρίως Σκοπιανοί προσπαθούν να παραπληροφορίσουν του επισκέπτες για το όνομα. Κρατήστε το θέμα σε υψηλή θέση με ανάλογες αναρτήσεις καθημερινά, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει η συζήτηση στο μπλογκ.
Επισκεφθείτε το εδώ.

Κάποιοι Έλληνες ήδη προσπαθούν. Ας δώσουμε ένα μάθημα στους παραχαράκτες της Ιστορίας.
Το Θράσος κάποιων έχει φτάσει σε σημείο απιστευτο. Υπάρχει Σκοπιανός με ψευδώνυμο SolunISours, ο οποίος μάλιστα προκαλεί λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι σύντομα ελεύθερη!!!
Γίνετε μέλη στο ΒΒC (η εγραφή απαιτεί μόνο ψευδώνυμο και κάποιο email το οποίο και ανύπαρκτο να είναι μπορείς να μπλοκάρεις για 4 μέρες) και δώστε μαζικά απαντήσεις σ' αυτούς που επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Γ.Α.
--------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση