GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην ομογένεια των ΗΠΑ...

. Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου . Προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομογένεια και ειδικά στη Νέα Υόρκη, είναι ο πρόεδρος τη Βουλής τ...

.
Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου
.
Προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομογένεια και ειδικά στη Νέα Υόρκη, είναι ο πρόεδρος τη Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας τον οποίο τιμά με την ανώτερη διάκριση, αυτή του Grand Marshal (τελετάρχη) της παρέλασης στην ξακουστή 5th Avenue του Manhattan την Κυριακή 6 Απριλίου η οργανωμένη ομογένεια δια της Ομοσπονδίας Ελλ.Σωματείων Μείζονος ΝΥ.
Φέτος η ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ συμπληρώνει 70 χρόνια από την ίδρυση της και επεχείρισε να εορτάσει με ένα συνέδριο του οποίο οργάνωνει επισήμως από τον περασμένο Μάϊο(2007) και υποστήριξε ολόκληρη η πολιτική ηγεσία Ελλάδος και Κύρπου (δείτε σχετικά εδώ http://www.hellenisminamerica.com) η ίδια η ομοσπονδία εν τέλη απαξίωσε και ανέβαλε λόγω των αφόρητων πιέσεων οργανωμένων συμφερόντων που δρπουν στους κόλπους της Ομογένειας.
Τελικά το συνέδριο με απόφαση της Επιτροπής Παιδείας της οποίας προϊσταται ο διεθνούς φήμης καθηγητής Συστημικής Συναμικής στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της ΝΥ Fordham κ. Νικόλαος Γεωργανζτάς ο οποίος σε μια αποκαλυπτική του συνέντευξη του ταράζει τα νερά για ακόμα μια φροά (δείτε εδώ) και προσκαλεί τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Αμειρκής Δημήτριο στο Συμπόσιο που γίνεται το Σάββατο 5 Απριλίου στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Αυτή την περίοδο επικρατεί ένταση στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων σύμφωνα με όσα αποκαλυπτικά αναφέρονται σε καθημερινή βάση στο δημοφιλές διαδικτυακό πρακτορείο www.GreekAmericanNewsAgency.com
-----------------------------------------------------

10 σχόλια

  1. ΠΙΕΣΕΙΣ....

    Τις τελευταίες ημέρες περιμένοντας την σύνοδο του Βουκουρεστίου ακούγεται συνέχεια το κακόφωνο ρεφρέν: "Η Ελλάδα δέχεται πιέσεις..." 'ώστε να μην υποβάλει βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στοΝΑΤΟ αν δεν λυθεί πρώτα το θέμα του ονόματος. Κανείς δημοσιογράφος αναλυτής, ή σχολιαστής δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει στους Έλληνες τι είναι τέλος πάντων αυτά οι πιέσεις και πως εκδηλώνονται σε πρακτικό επίπεδο. Εκτός αν θέλουνε να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ηΡάισ παίρνει τηλέφωνο την Ντόρα και τις λέει απλά και με ειλικρίνεια: "Ντόρα μου αν μου το κάνεις αυτό (το βέτο) δεν θα σου ξαναμιλήσω.."
    Επειδή φανταζόμαστε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, και αφού μελετήσαμε τη σχετική βιβλιογραφία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία γεύση του τι είναι και πώς εκδηλώνονται αυτές οι "πιέσεις"

    Οι πιέσεις μπορούν να χωριστούν σε δυο κατηγορίες εξωγενείς που πιέζουν από τα έξω προς τα μέσα και ενδογενείς μέσα στο ίδιο κράτος στόχο.

    Α. Εξωγενείς

    1. Οικονομικές

    α. Παρακράτηση της οικονομικής βοήθειας Η Ελλάδα έχει κακή εμπειρία Όταν κατεστραμμένη από τον πόλεμο εξαρτατωντα από την αμερικάνικη βοήθεια για να επιβιώσει, η απειλή και μόνο της διακοπής της ήτανε αρκετή για να ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις κατά το πως ήθελαν οι Αμερικανοίανθύπατοι.
    Σήμερα μετά τις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού (άτιμες χωματερές τι μας κάνετε..) η Ελλάδα πάλι έχει ανάγκη βοήθειας.
    β. Οικονομικός αποκλεισμός Χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Ιαπωνίας πριν από τον πόλεμο όταν πάγωσαν το Ιαπωνικά κεφάλαια και απειλήθηκε ο ιαπωνικός λαός με πείνα και στερήσεις, για να οδηγηθούμε στο Περλ Χάρμπορ και από εκεί στην Χιροσίμα.
    γ. Οικονομικές κυρώσεις Με την απειλή οικονομικών κυρώσεων οι Αγγλογάλλοι και το Ισραήλ υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν από την διώρυγα του Σουέζ που είχαν καταλάβει το 1956.
    δ. Εισαγωγές Μείωση των εξαγωγών της χώρας στόχος προς ΗΠΑ. Οι Έλληνες εξαγωγείς θα θυμούνται το φιλί Ανδρέα-Αραφάτ.

    2. Πολιτικές
    α. Ταξιδιωτικές οδηγίες Θυμόμαστε την ταξιδιωτική οδηγία Reagan
    β. Συκοφαντία και απειλές. Πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας πόση χολή δεν έριχναν τα αγγλοσαξονικά μέσα ενημέρωσης για την ασφάλεια κλπ.
    γ. Μειονότητες Όλα τα κράτη έχουν κάποια μειονότητα και αν δεν έχουν δημιούργησε την και χρησιμοποίησε την για απειλή
    Οι Άγγλοι απείλησαν με σλαβομακεδονική μειονότητα κατά την διάρκεια του Κυπριακού αγώνα. Οι δε Αμερικάνοι με την μουσουλμανική μειονότητα
    δ. ανθρώπινα δικαιώματα. Εδώ δεν έχουμε να πούμε τίποτα, απλά γελάμε με το θράσος και την υποκρισία

    3. Στρατιωτικές
    α. Καθαρή στρατιωτική επέμβαση Οι πεζοναύτες είναι πάντα 'έτοιμοι
    β. Άρνηση παράδοσης στρατιωτικού υλικού.

    Β. Ενδογενείς

    1 Δημιουργία Χάους

    α. Αντιπολίτευση. Οποιαδήποτε αντιπολίτευση, αρκεί να είναι φωνακλάδικη, τσαμπουκαλού και πεζοδρομιακή.

    β. Εργατικά συνδικάτα. Καλά ταϊσμένοι εργατοπατέρες είναι αρκετοί να διαλύσουν το κράτος και να το αναγκάσουν να υποκύψει.
    Η απεργία των φορτηγατζήδων στη Χιλή που έφερε το τέλος του Αλιέντε είναι καλό παράδειγμα.

    γ. Φοιτητικές ενώσεις. Η νεολαία είναι ανιδιοτελής και διψάει για ένα καλύτερο αύριο τι το ποιο εύκολο να την χειραγωγήσει με ωραία λόγια και συνθήματα και να την κατεβάσεις στα πεζοδρόμια.

    2. Κοινή γνώμη

    α. Δημοσιογράφοι. Τα δικά μας τα παιδιά είναι έτοιμα να ρίξουν λάδι στην φωτιά να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να χλευάσουν τους αντιπάλους και νασυκοφαντήσουν όποιον τολμήσει να υψώσει διαφορετική φωνή. Το συγκρότημα El Mercurio στην Χιλή με άφθονα δολάρια έκανε την καλή δουλειά.

    β. Καθηγητές Έχουν όλα τα εχέγγυα να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για τα χειρότερα παρουσιάζοντάς τα ως καλύτερα.
    Ευτυχώς στην Ελλάδα ο Μεταξόπουλος μας έδωσε να καταλάβουμε τι κουμάσια είναι.

    γ. Διανοούμενοι (οτιδήποτε σημαίνει ο όρος). Με όλο τον αέρα που τους δίνει ο τίτλος θα δώσουν το στίγμα της υποταγής Δεν ξεχνάμε τους 270 "διανοούμενους" που υπέγραψαν υπέρ του σχεδίουΑνάν, η τους τύπους και τι τύπισες που υπέγραψαν το κείμενο τις Αυγής 13/3/08.

    δ. Υπόκοσμος. Σε κάποια στιγμή όταν η αντιπολίτευση δεν είναι αρκετή θα χρειασθεί η βοήθεια του υποκόσμου και των περιθωριακών. Η δράση τους ήτανε και είναι πολύ αποτελεσματική όπως δείχνει η ανατροπή τουΜοσαντεχ στο Ιράν.

    ε. Σκάνδαλα. Πάντα βοηθάνε. Αν δεν υπάρχει κανένα δημιούργησε το. Τα ΜΜΣ(κοταδισμού) θα πάρουν τα ασήμαντα και θα τα κάνουν σημαντικά και η κοινή γνώμη θα ασχολείται με τα κωλομέρια της Τσέκου και τα κρέατα του Ζαχόπουλου.

    δ. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η δράση των "οικολόγων" που δεν εξυπηρετούνται από τον Μπουργκας-Αλεξανδρούπολη είναι γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα κόλπα στην ομογένεια άρχισαν όταν ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ τον κατάπτυστο ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) πραξιποπηματικά για να ελέγχει την ομογένεια με κάποιο κεντρικό όργανο παρκάμπτωντας όλες τις ελληνικές πολιτιστικές, εκκλησιαστικές και λοιπές οργανώσεις που υπήρχαν!

    Παραθέτω το εξής όσν αφορά στις ΗΠΑ:

    «Μόλις ο Έλληνας μετανάστης φτάσει στις ΗΠΑ και προτού περάσουν μια δύο εβδομάδες, πληροφορείται από τους λομπίστες, ότι για να «προοδεύσει» και να μπορέσει να χτίσει τη νέα του ζωή πρέπει να ενωθεί με ένα πολύ ισχυρό Ελληνοαμερικανικό οργανισμό, ο οποίος (του λένε) ότι είναι απολύτως πατριωτικός και Ορθόδοξος Χριστιανικός. Θα διαπιστώσει ότι αυτός ο οργανισμός έχει μεγάλη πολιτική δύναμη, και ακόμη έχει ανθρώπους στη Γερουσία των ΗΠΑ και αλλού. Φυσικά ενθουσιασμένος, ο Έλληνας μετανάστης γίνεται μέλος αυτής της οργάνωσης. Αλλά για να γίνει «πλήρες» μέλος, προσκαλείται σε κάποιες κλειστές συγκεντρώσεις. Γίνεται έτσι πλήρες μέλος του ΑΧΕΠΑ! Αυτός ο υποτιθέμενος οργανισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, που έχει σκοπό να αποσπάσει τους Έλληνες συμπατριώτες μας από την Χριστιανική Πίστη των Πατέρων τους και από την πατρίδα τους. Αλλά βρίσκεται ήδη στη «παγίδα» και δεν μπορεί να κάνει τίποτα να αντιδράσει.»


    Παραθέτω παρακάτω άλλη πραξικοπηματική ενέργεια του ΠΑΣΟΚ στην Ομογένεια της Γερμανίας:


    Ο κ. Καρκαμπάσης (τότε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη Dortmund της Ρηνανίας Βεστφαλίας) σε συνεργασία με τον τότε υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτη μαζί με μερικούς μόνο ανθρώπους της προσωπικής του επιλογής (βαμμένοι Πασοκτζήδες του διπλωματικού σώματος), χωρίς να ειδοποιήσουν τις ελληνικές κοινότητες, συλλόγους και ανθρώπους που χρόνια είχαν αναπτύξει κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα και ήσαν γνωστοί στο χώρο τους, στις 02.06.1995 καλεί στο Dortmund μια συγκέντρωση (κάποιοι Πασοκτζήδες επιχειρηματίες που δεν μένουν στη Γερμανία αλλά στην Ελλάδα και εδώ διατηρούνε μόνο υποκαταστήματα με κάποιες εταιρίες τους) στην οποία παρευρίσκεται και ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών κος Νιώτης από την οποία εκλέγεται με κοοπτάτσια ένα όργανο το οποίο αυτόβαφτίζεται ΣΑΕ.

    Όταν μας έγινε γνωστό, δια ψιθύρων, το θλιβερό συμβάν στις 7.06.05 στέλνουμε την παρακάτω σχετική επιστολή προς τον Πρόξενο.


    Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Dortmund
    Hansastrasse 101-103
    Γενικό Πρόξενο κ. Καρκαμπάση
    Με φαξ: 0231 142477, στις 07.06.1995

    Αξιότιμε κύριε Γενικέ!

    Στα πλαίσια της συγκέντρωσης που κάνατε στις 02.06.95 στο Dortmund με τη συμμετοχή του υφυπουργού εξωτερικών κ. Νιώτη, Σας στέλνουμε αυτό το φαξ: Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε το νόημα της συνάντησης Σας στο χώρο των συμπατριωτών μας για συζήτηση.

    Α. Να Σας στείλουμε τις ερωτήσεις μας με φαξ και να μας απαντήσετε?
    Β. Να κάνουμε μια τηλεφωνική συζήτηση όποτε το θελήσετε?
    Γ. Να Σας συναντήσουμε προσωπικά όποτε θέλετε και όπου θέλετε?

    Μετά τιμής
    Ανέστης Κελλίδης»

    Όταν μετά από αρκετές μέρες, αφού δεν είχαμε πάρει καμία απάντηση στο παραπάνω μας αίτημα, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επαφή με τον Γενικό Πρόξενο. Μια γυναικεία φωνή που σήκωσε το ακουστικό και στην οποία εξηγήσαμε τους λόγους του τηλεφωνήματος, μας είπε ξερά.! «Ο κ. Γενικός δεν δίνει συνεντεύξεις» και μας έκλεισε το τηλέφωνο.

    Από τότε και πέρα ο ΣΑΕ ο οποίος εκλέγεται στην Ελλάδα και ουδεμία σχέση έχει με την ομογένεια και τα τεκταινόμενα εις αυτήν, δρα αυτόνομα και αυτοβούλως ως εκπρόσωπος όλης της Ομογένειας!!!

    Γιατί βιάστηκαν να ιδρύσουν από μόνοι τους, οι πληρωμένοι διπλωμάτες του ελληνικού κατεστημένου, (κατά τα άλλα της Ελληνικής Δημοκρατίας) το ΣΑΕ? Γιατί παρέκαμψαν τη βάση του Ελληνισμού της ξενιτιάς? Ποίοι ήταν οι λόγοι της βιασύνης τους, να ελέγξουν «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ» την κοινωνικοπολιτική συμπεριφορά του εξωελλαδικού Ελληνισμού και πως το εκμεταλλεύονται σήμερα?

    Το ΣΑΕ λοιπόν οργανώθηκε από τα πάνω (τότε ΠΑΣΟΚ) με τη διαμεσολάβηση του διπλωματικού σώματος της τότε ΠΑΣΟΚικής κυβέρνησης για να αποκεφαλίσει την οργανωτική βάση του εξωελλαδικού Ελληνισμού και να παραδώσει τα ηνία της καθοδήγησης του στα χέρια των ΑΧΕΠΑτζήδων (Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο μεγαλύτερος ΑΧΕΠΑτζής!) που είναι προέκταση του άξονα των Λευκών Αγγλοσαξόνων Προτεσταντών και του Σιωνοφασιστικού Novus ordo seclorum απ΄ όπου ελέγχεται η πολιτική της παγκοσμιοποίησης. Αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν από αυτήν την Ιστορία...

    Γειά και χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An 8ymame kala, to Synedrio auto htan na ginei kai prin 1 xrono ... Anablh8hke xwris na enhmerwsoun kanena ... phgame sto Fordham University kai den yphrxe kaneis. Oi diorganetes den apantousan oute sta thlefwna tous ... etsi den einai ???

    Krima ...

    mailgiorgos@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεπουσεια κρουσματα Ιστοριας απο τον Σκανδαλακη (βουλευτη Λακωνιας ΝΔ) στην πολη του Κληαργουοτερ της Φλωριδας.

    Θελω να σας διαβιβασω οτι σε ενα λογιδριο που εξεστομισε ο Λακωνας Σκανδαλακης, προσκεκλημενος της επιτροπης παρελασεως για τον ξεσηκωμο του Ελληνισμου το 1821, (η οποια γινεται καθε χρονο στην περιοχη) ο κυριος αυτος με περισσο θρασος μας "επεπληξε" οτι η σπιθα της Επαναστασης στις 23 Μαρτιου 1821 ξεκινησε απο την Λακωνια (Αεροπολη) και οχι εξω απο το εκκλησακι των Αγιων Αποστολων της Καλαματας οπου οι Οπλαρχηγοι και Καπεταναιοι ορκιστηκαν "Ελευθερια η Θανατος" γεγονος Ιστορικο που δεν δεχεται φιλονικια απο κανεναν που σεβεται τον εαυτον του και πολυ περισσοτερο την Ιστορια της Φυλης του.
    Αλλα ο Σκανδαλακης ειναι ενας απ τους τριακοσιους πουχουν μετατρεψει την Πατριδα μας σε ξεφραγο απμελι, κοινως μπαχαλο, κοινως μπουρδελο. Τι να πη κανεις.

    Του νομιζε οτι ετσι θα μπορεση να εκδουλευση μερικους παρεβρισκομενους Λακωνες (και πιθανον ψηφοφορους συγγενεις τους στην Λακωνια)οι οποιοι μπορει κατα την γνωμη του να ειναι μονιμοι "πιαταδες".
    Ο κυριος αυτος θα πρεπει να μαθη οτι, τον "Καραγκιοζη πολλοι τον αγαπησαν και τον συμπαθησαν". Τα καραγκιοζιλικια ουδεις.

    Φιλικα
    Δημητρης Γκιζας
    Ταμπα, Φλωριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΤΕΥΧΟΣ ΠΗΡΕΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΕ ΣΤΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kyrie Giorgo (mailgiorgos@yahoo.com) kanete lathos.

    To 1o Symposio PAIDEIA egine kanonika, perisi sto Fordham (May 5th). Den eixe megalo koino, peripou 20, alla egine...Me ton k. Georgantza (chair) mporeite na epikoinwnhsete opote 8elete, einai ka8hghths kai endiaferetai eilikrina gia ton ellinismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 15ετία πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Έλληνες και Ελληνίδες,
    Μπορείτε να διακρίνετε καθαρά την υπεύθυνη στάση του ηγέτη της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Αυτοί που κατηγορούσαν το Γιώργο Παπανδρέου όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στα τουρκικά εδάφη που κάποτε ήταν ελληνικά, δεν λένε τίποτα όμως για τις κουμπαριές και δεν θυμούνται πόσο ισχυρή ήταν η Ελλάδα όταν αυτός ήταν υπουργός εξωτερικών.

    Εύχομαι και ελπίζω για το καλό της χώρας μου, να μη χρειαστεί να ξανακαλέσουμε κάτω από εκείνες τις συνθήκες -όπως κάναμε τότε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή- άλλον ηγέτη από τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη για να συμμαζέψει τα συντρίμμια που μπορεί να αφήσει πίσω της η δεξιά παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ομογένεια της Αμερικής και αν γίνεται της καριόλας απο δοσίλογους αμερικανοπράκτορες. Μπουρδέλο έχουν γίνει μεταξύ τους, το kalami.net γράφει πολύ συχνά για τα χάλια τους.

    Και οι Ομογενείς που έχουν πραγματικα καλές προθέσεις ειναι πραγματικα μετέωροι. Απο την μία στην Αμερική τα αμερικανοπρακτόρια γενιτσάρια και τα ελληνοκομματόσκυλα, και στην Ελλάδα η μασωνία και ο δοσιλογισμός των εθνοπροδοτών.

    Για ψάξτε στο http://www.greekalert.com/2008/03/kinhmato.html να δείτε πώς εκατομμυριούχοι ομογενείς ερχόντουσαν με δολλάρια να κάνουν υπερστούντιο στην Ελλάδα και να γυρνάμε υπερπαραγωγές χωρις έλεγχο απο το ανθελληνικο χολυγουντιανο εβραικο λομπι και Βενιζέλοι, Πετραλιάδε,ς Ζαχόπουλοι και Γιωργάκηδες τους πετάγαν έξω με τις κλοτσιες. Στα Σκοπια όμως υπάρχουν μεγαθήρια Αμερικανικα στουντιο για να κανουν αινίες για τους ''Μακεδονες του Αιγαίου''.

    Εδω το πολυ πολυ να γυρισουμε ταινία του Ξυριζα για αλβανους ήρωες λεωφορειοπειρατες και ουκρανές παραδουλεύτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση