GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρπόλησαν" το Ταμείο Πυροπλήκτων...

. Το μετανομάζουν για να μπορεί το αδηφάγο κράτος να βάλει χέρι στα συγκεντρωμένα εκατομμύρια και να τα διαθέσει όπως γουστάρει!! Θέλω τα χ...

.
Το μετανομάζουν για να μπορεί το αδηφάγο κράτος να βάλει χέρι στα συγκεντρωμένα εκατομμύρια και να τα διαθέσει όπως γουστάρει!! Θέλω τα χρήματά μου πίσω....
.
Γράφει ο ΣταύροςΤάμις
.
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
ΣΗΜΕΡΑ 30 -4-08 ακουσα στη πρωϊνη εκπομπη "Καλημερα Ελλαδα" ότι τα ποσα που ειχαν συγκεντρωθει για τις αναγκες των πυροπαθων συνανθρωπων μας ΔΕΝ δοθηκαν σε εκεινους (σκόμα...) γιατι διατεθηκαν αλλου, όπως για ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ... ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(!!!) που ηταν απλήρωτοι μερικους μηνες!!!
Μαλιστα το ταμειο αρωγης πυροπαθων στο οποιο (όπως ακουσα απο τον ιδιο) προεδρος ειναι ο καθ' ολα αξιος και τιμιος κ. Μολυβιατης, μετονομάστηκε σε ταμειο αντιμετώπισης ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ή καπως έτσι) για να ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλα παντως ΟΧΙ στους πυροπαθεις, για τους οποιους και δημιουργηθηκε αρχικα!!
Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικης Βουλής: Αυτα τα χρηματα, προσωπικα τουλάχιστον, τα έδωσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για να πάνε στα ΧΕΡΙΑ των συνανθρώπων μας που ΚΑΗΚΑΝ τα σπιτια τους, τα χωραφια τους, τα ζωα τους, η ΖΩΗ τους ΟΛΗ, δεν τα έδωσα για να καλυφτουν οι (ΑΙΩΝΙΕΣ) αναγκες του (ΑΔΗΦΑΓΟΥ) κρατους για να πληρώσει μισθοδοσιες υπαλληλων του!!!!!
Αυτο που έγινε το θεωρώ τουλαχιστον ΑΤΙΜΟ!!!!! Τα χρηματα αυτα ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, αλλα στους συνανθρωπους μας.
Εαν το κρατος ειναι τοσο ΠΟΥΣΤΙΚΟ που ουτε το ιδιο βοηθαει τους εχοντας αναγκη, αλλα ουτε και τη προσφερομενη βοηθεια αφηνει να διατεθει εκεί που πρέπει και εαν μέχρι τέλους Μαϊου δεν έχει δωσει ΟΛΑ τα χρηματα στους πυροπληκτους, τοτε, προσωπικα τουλάχιστον, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ, (έχω ακόμα την τραπεζικη αποδειξη καταθεσης τους) και το ιδιο καλώ να κάνουν και ολους τους άλλους που έδωσαν και αλλη φορα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τηλεμαραθώνιο για ο,τιδηποτε αναγκη, απλά θα ΚΛΕΙΝΩ την τηλεοραση και δεν προκειται να ξαναδωσω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ!
Μηπως αυτό θα θέλατε σε τελευταια αναλυση;...
Τα σχολια δικα σας.
----------------------------------

24 σχόλια

  1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


    ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ


    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκαναν και τα έφαγαν , διότι όλοι αυτοί που τα έδωσαν ήταν μαλάκες και τους περίσσευαν , οπότε τώρα έπιασαν τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ ρε φιλαρακι...

    Τι ρομαντικός που ήσουν όταν έδινες τα ευρώ σου για να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου...

    Δεν έχεις καταλαβει ότι οποιαδήποτε καταστροφή - προβλημα συνανθρώπου ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα κονομήσουν κάποιοι μέσω τηλεμαραθωνίων;;;


    Χαχαχαχαχα ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΦΙΛΕ!!

    Πρέπει να νίωθεις πολύ μαλάκας τωρα ε ;;;

    Δηλαδή τι νόμιζες... οτι ΜΜΕ διέθεσαν τον πολύτιμο τους χρόνο ΕΤΣΙ... γιατι ειναι ψυχοπονίαρηδες τα πουλάκια μου... ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΕ... χαχααχααχαχαχαχαχααχ
    αααααααααααααααχαχαχαχαχαχ
    αααχαχχαχαχααχαχαχαχ

    Μα τόσο θύμα είσαι φίλε...

    αχαχαχαχαχαχαχααχ

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΩ;

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΘΥΜΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΗΣΥΧΟΥ ΥΠΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!

    Nikolaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. //


    Φαντάζομαι ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι προσωρινό και αργότερα θα τα καλύψουν τα λεφτά, αλλιώς εάν αποδειχθεί ότι τα δόσανε οπουδήποτε αλλού εκτός απ'τους πυρόπληκτους, τότε είναι όντως για ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ !!!


    //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με συγχωρείτε δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά όταν το κράτος δεν πληρώνει τους μισθούς για την προστασία των πολιτών για να δίνει τα λεφτά σε διάφορους με μαύρες σακούλες, θα κάνει ανθρωπισμό εκεί που δεν έκανε το χρέος του? Το κράτος δεν έχει καμία δουλειά να κάνει ανθρωπιστικό έργο, φτάνει να κάνει το καθήκον του και να προστατεύει τους πολίτες. Αν και οι πολίτες τόσο μυαλό έχουνε και τους αξίζει, αφού έχουν γίνει καμιά δεκαριά τηλεμαραθώνιοι από το τσουνάμι και μετά, (σαν είδαν ότι έχει ψωμί η κομπίνα), για διάφορες αιτίες που ήταν ούτως η άλλως υποχρέωση του κράτους και ας μου πεί ένας τι έγινε με αυτούς τους μαραθώνιους όπου χαριεντίζονται οι υπουργοί. Το κράτος η θα παίρνει φόρους ή θα παίρνει ανθρωπιστικές δωρεές. Αν είναι να μην παίρνει φόρους (από τους πιό αδύνατους τουλάχιστον...αλλά τι λέω τα κότερα έχουν φοροαπαλαγή σε αυτόν τον τόπο) να παίρνει ότι έχουμε την καλωσύνη να του δώσουμε...έλεος και με το κράτος και με τη βλακεία των πολιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "....Γράφει ο Σταύρος Τάμις tamgr.blogspot.com......"

    Επί της ουσίας του θέματος, ουδεμία αντίρρηση...

    Όμως ...

    Πούστικα κράτη ΔΕΝ υπάρχουν ! Δέν έχουν άλλωστε τα χρειαζούμενα αξεσουάρ (π.χ.κεφάλι γιά πούστικες σκέψεις, κώλο γιά.... κ.λ.π).
    Υπάρχουν ΜΟΝΟΝ πούστηδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Συγκεκριμμένοι. Με ονόματα, με τίτλουε και μέ πόστα κρατικά.
    Και όποιος δεν λέει τά ονόματά τους, αλλά μπίτ ΠΟΥΣΤΙΚΑ, αναθεματίζει αορίστως το κράτος, το μόνο πού κάνει είναι να δίνει ΑΛΛΟΘΙ στούς πούστηδες, εκτρέποντας την οργή τού ανόητου πόπολου ΕΚΤΟΣ ονομάτων.
    Δώσε λοιπόν ΟΝΟΜΑΤΑ των αρμοδίων πούστηδων, ειδ' άλλως είσαι και σύ ένας απ' αυτούς και καλές κονόμες και χαρά στά σκέλια σου, κε tamgr.blogspot.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ
    ..................................

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός στη Μόσχα τα πήγε καλά, όπως τα είχε πάει καλά και με το βέτο για το θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι. Και ας θυμώνουν οι παλιοί μας φίλοι και σύμμαχοι, οι Αμερικανοί. Η πραγματικότητα είναι ότι το άνοιγμα της Αθήνας προς το Κρεμλίνο είναι μια σημαντική στρατηγική κίνηση που μόνο καλό θα κάνει στη χώρα μας, τόσο στα κρίσιμα ενεργειακά ζητήματα όσο και στην εξωτερική πολιτική. Η πρόσδεση της Ελλάδας μόνο στο αμερικανικό άρμα μέχρι σήμερα δεν έχει αποδώσει, με πρόσφατο παράδειγμα τη στάση της Ουάσιγκτον στο θέμα των Σκοπίων.
    Μόνο που ο κ. Κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του δεν πρέπει να ξεχνούν ότι κάθε θαύμα κρατάει τρεις μέρες και στην εξωτερική πολιτική ίσως και λιγότερο. Η Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές, στις οποίες θα έχει συμπληρώσει 6 ή 7 χρόνια διακυβέρνησης, θα κριθεί στην καθημερινότητα των πολιτών. Και αυτή κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο πιο επώδυνη.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Τώρα.., που τίποτα δεν έχω, πια,
    να περιμένω απ' τους "ανθρώπους"..,
    θα φύγω μόνος μου..,
    στα πιο ψηλά..,
    στων ζώων και των πουλιών
    τους τόπους..!

    Και.., αφού κλάψω
    με κραυγή σπαρακτική..,
    καταπώς σκύλα ορφανή...
    που φαρμακώσαν τα μωρά της..,
    θε να χαθώ απ' των "ανθρώπων"
    τη ζωή..,
    μιας και δε βρίσκω τίποτα, πια,
    να αντιτάξω
    στην τόση αθλιότητά της..!

    Κι άμα τα ζα και τα πουλιά.., εκεί..,
    τη γλώσσα τους μου μάθουν
    να μιλώ..,
    σαν με δεχτούν μες στα δικά τους καταφύγια..,
    ίσως μπορέσω, τότε, να δεχτώ,
    και, τη δειλή "συγγνώμη"
    του Θεού..,
    που λεία μ' έριξε στα φίδια..!...

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.siopi.gr
    Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
    Σχηματοποίηση λόγου (στίχων μου), θεογονία, κοσμογονία,...
    Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εθισμένοι Αλήτες!
    Εθισμένοι Κλέφτες!
    Εθισμένοι Καταχραστές!

    Μολυβιάτη σκουλίκι,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ αξιοπρέπειας, πατσαβούρι!


    Καψάμπελη, είσαι και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΛΗΤΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.

    Υπάρχουν κι άλλες αξίες από την εμπορικότητα και την επισκεψιμότητα ΗΛΙΘΙΕ, έχεις αναγάγει σε δημοκρατική αξία το νταβατζιλίκι κοπρίτη αρχισκουπιδάρχη δημοσιοκάφρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RE PAIDIA TI DINETE XRHMATA GIA TETOIES PERIPROSEIS.

    PANTA YPARXOYN OI ARMODIOI POY 8A
    TA EPENDYSOYN SE VILES KAI POTELH AYTOKINHTA.

    AN 8ELETA NA DOSETE KAPOIA BOH8EIA
    KALYTERA EINAI KAT'EY8EIA STO XERI AYTON POY EXOYN THN ANAGKH PARA OPOS EGINE TORA.

    AFOY ZOYNE SE ENA KRATOS MPOYRDELLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOO.

    WWW.MPANANIA_GREECE.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ".... From Mitsos with love
    30 Απρίλιος 2008 4:26 μμ..."

    Ρέ Μήτσο, αφελής είσαι κι' εσύ, μου φαίνεται..

    Σιγά μήν κάτσει η Αλεξία και η παρεούλα της, να ασχοληθεί με GRSEX και διαφήμιση ...
    ΑΠΛΩΣ είναι όλοι τους ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ τού κιαρατά...
    Ασχολούνται με το blog, από ένα ημίωρο, το πολύ, κάθε πού ξυπνάνε απ' τόν ύπνο, μιά το πρωϊ στίς 11.00 και μιά το απόγευμα ..... στίς 19.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν έχει πάει έστω και ένα λεπτό (σεντ) σε σκοπό διαφορετικό από εκείνο που ήταν ο προορισμός του τότε θα πρέπει να ξηλωθούν άπαντες οι υπεύθυνοι, να τιμωρηθούν και να ατιμασθούν παραδειγματικά και δημόσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================
    Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.
    ===================================



    ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΧΙΣΤΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΗΤΑΝ 150.000.000,00 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτέλους!

    Να και μερικά σεντόνια που αξίζει να διαβαστούν!!!

    Πρεςς, τα βλέπετε τι κάνετε;
    Μπάααα... αναισθησία πλήρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ φίλε wert01gf,

    φοβάμαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα κάποτε με το να ανακοινώνεις λινκς για μουσική.

    Εμείς παίζουμε βέβαια, αλλά πληρώνουμε δικαιώματα μετάδοσης μέσω του live365.com. Επιπλέον, επειδή τα δικαιώματα αυτά ΔΕΝ καλύπτουν το download παρά μόνο το streaming, δεν το έχουμε ενεργοποιήσει παρότι από τον server υπάρχει σαν δυνατότητα.

    Εντελώς φιλικά σου τα γράφουμε αυτά, ελπίζουμε να το ξανασκεφτείς.

    Αν πάντως θέλεις να συνεχίσεις (και το concept των πολυμέσων στα blogs μας αρέσει πολύ), μπορείς να "παίζεις" on-line από sites που καλύπτουν εκείνα με δικούς τους πόρους τα πνευματικά δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο!

    moderation στα σχόλια, αλλά... όλα κι όλα! τα ποστς του grsex παραμένουν στη θέση τους!

    Μα καλά, δεν ντρέπεστε έστω λίγο; Λίγο, για δείγμα δηλαδή! Αναισθησία...

    Κρίμα την υποστήριξη, κρίμα την υποχρέωση που αναλάβαμε κάποτε για εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νόμισε κανείς ότι η αλητεία του κράτους είχε σταματήσει; Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ (ΤΟ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ -ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ- ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το θέμα αυτό πρέπει να το έχετε αναρτημένο κάθε μέρα σαν πρώτη είδηση για ένα μήνα .
    Δείχνει σε όλο του το μεγαλείο ποιό είναι το Ελληνικό κράτος .
    Είναι το κράτος των μεγάλων απατεώνων που έχουν καταγωγή τους τον Κωλέτη τον Μαυροκορδάτο τον Συγγρό , τον μεταξά , τον Παπάγο τον Κραμανλή κλπ.
    Ο μολυβιάτης είναι μια ορτινάντσα που μας τον έχουν παρουσιάση ώς σοβαρό άνθρωπο. Κάνετε λάθος το μόνο που ήταν , ήταν η καμαριέρα του γέρου Καραμανλή.
    Τα λεφτά θα τα φάνε όλα κάνοντας μικροπολιτική όπως έχουν φάει όλατα ταμεία του κράτους .
    απο που να αρχίσει κανένας είναι όλα σε αδιέξοδο ,απο τα διόδια που προπληρώνουμε για έργα που θα τελειώσουν σε δέκα χρόνια ;απο τον αβραμόπουλο που το παίζει αστέρας και έχει αφήσει την υγεία στο δρόμο είναι άπειρα τα προβλήματα δεν υπάρχει τόπος που μπορούν να περιγραφούν . Δεν υπάρχει λύση Ο Μακρυγιάννης είχε πεί , ότι έαν ήξερε ότι θα μας κυβερνήσουν αυτοί που έκαναν την επανάσταση το 21 δεν θα έδιωχναν τους τούρκους τέτοια χάλια είναι κύριοι η χώρα αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Σταύρο Τάμη,

    Δυστυχώς το «κράτος» ή καλύτερα η σιχαμερή γραφειοκρατία του με τις απίθανες δικαιολογίες της είναι και άτιμη και πούστικη...

    Θα σε παρακαλέσω να υλοποιήσεις την απειλή σου διότι θα έχει μεγάλη σημασία.

    Θα σε παρακαλέσω, αν έχεις την δυνατότητα, να μηνύσεις το Ελληνικό Κράτος και τον ίδιο τον κύριο Μολυβιάτη προσωπικά για κακοχρησία και συνεχή εμπαιγμό των πυρόπληκτων με κανόνες που άλλαξαν μετά την συγκέντρωση των χρημάτων. (π.χ ελέχθη εκ των υστέρων οτι μόνο τα μισά χρήματα θα δοθούν για την κάθε κατασκευή).

    Που ακούσθηκε να ζητούν απο τους ιδιοκτήτες παλαιών παραδοσιακών σπιτιών άδειες οικοδομής όταν ξέρούν ως κράτος οτι δεν υπάρχουν.

    Θέλουν έτσι με τεχνητές δικαιολογίες για προφανή θέματα να χειρισθούν τα χρήματα όπως θέλουν και να κάνουν κακής ποιότητας μικροπολιτική...

    Αγαπητέ Σταύρο, αν μπορέσεις να μηνύσεις το «κράτος» και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, η πράξη σου θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ενάντια στη λογική της κακοχρησίας που την ξέρουν και κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους.

    Πρόκειται για εξαιρετικής σημασίας υπόθεση και σε παρακαλώ να υαλοποιήσεις την απειλή σου διότι θα θέσεις ένα προηγούμενο ενάντια στην ασυδοσία και στην «πουστιά» του «κράτους»

    Για να σου δώσω μια δική μου θέση για το πόσο σιχαμερή είναι η γραφειοκρατία θα σου πω οτι θα έπρεπε να παραδώσουν στους πυρόπληκτους τυποποιημένες κατασκευές χαριτωμένων οικιών με τοπικό χαρακτήρα και να μη επανακατασκευάσουν κανένα πετρόκτιστο που φτιάχτηκε εκτός αντισεισμικών κανονισμών και είναι πρακτικά άχρηστο μετα την φωτιά.

    Η επανακατασκευή είναι πολύ ακριβή υπόθεση με μέτρια αποτελέσματα έτσι και αλλιώς...

    Όμως κανείς δεν έθιξε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα... οτι δηλαδή δεν επανακατασκευάζεις τα παλιά δαπάνες των δωρητών...

    Επιπλέον, δεν είναι δυνατόν ο κάθε πυρόπληκτος να ζητά ότι θέλει εμφανίζοντας πονηρές υπερτιμολογήσεις στο κράτος. Μετράς (το κράτος με τους μηχανισμούς του) αριθμό δικαιούχων, καμένα σπίτια και μέλη οικογενειών και παρέχεις έτοιμα σπίτια τυποποιημένης αλλά οχι κακής κατασκευής και μεγέθους ανάλογου με την οικογένεια εκάστου...





    Πρακτικά οι δικαιούχοι διαλέγουν απο τα σχέδια το είδος / χαρακτήρα της τυποποιημένης κατασκευής αλλά οχι και το μέγεθός της που καθορίζεται απο το μέγεθος της οικογένειας του δικαιούχου.

    Ο δικαιούχος απλά προσφέρει τη γη εγκατάστασης του σπιτιού που μπορεί να είναι το οικόπεδο της παλαιάς καμένης κατοικίας.

    Αν δεν προτείνει εντός έξη μηνών οικόπεδο ανέγερσης χάνει τα δικαιώματα του και μένει εκτός νυμφώνος...

    Με τα απλά αυτά βήματα λύνεις το πρόβλημα στέγασης πυρόπληκτων με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα αντι να το σέρνεις διότι έχεις άλλες σκέψεις και σε συμφέρει ο στρουθοκαμηλισμός...

    Αν δεν βοηθούν οι άλλοι (π.χ. του ΥΠΕΧΩΔΕ) τους στέλνεις στον αγύριστο και παραιτείσαι κύριε Μολυβιάτη... Δεν θα μας λείψεις... να είσαι σίγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kante tous munisi mipos kai mpei kapoios mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση