GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Γάζα το νέο Ολοκαύτωμα...

. Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας ( http://www.nikosklitsikas.gr/ ) .,, Συνεχίζεται στη Γάζα, χωρίς καμία αντίδραση από τη λεγόμενη πολιτισμένη...

.
Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας
(
http://www.nikosklitsikas.gr/)
.,,
Συνεχίζεται στη Γάζα, χωρίς καμία αντίδραση από τη λεγόμενη πολιτισμένη Δύση, το Ολοκαύτωμα του παλαιστινιακού λαού. Η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά και οι διεθνείς οργανισμοί σιωπούν καλύπτοντας τα εγκλήματα της ναζιστική πολιτικής του χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Ο παλαιστινιακός λαός βιώνει τον αποκλεισμό, το εμπάργκο και τις συνεχείς αεροπορικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού στα κατεχόμενα. Στην περιοχή που περικλείει το τοίχος του αίσχους, το τοίχος του απαρτχάιντ, οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των Παλαιστινίων κατοίκων στο Ισραήλ είναι απερίγραπτες. Οι ισραηλινοί χασάπηδες διαπράττουν διαρκή εγκλήματα πολέμου, αγνοώντας όλες τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Καθημερινά, σε κάθε σημείο ελέγχου (Check-Point), οι ισραηλινοί στρατιώτες εξευτελίζουν γέροντες, γυναίκες, παιδιά, σκοτώνοντας κάθε όνειρο για το μέλλον αυτού του μαρτυρικού λαού. Οι ελλείψεις σε τρόφιμα, νερό, συνθήκες υγιεινής οδηγούν στο θάνατο. Η παραμικρή ειρηνική διαμαρτυρία καταπνίγεται με δακρυγόνα και πυροβολισμούς. Το ναζιστικό Ισραήλ υλοποιεί την «εθνική εκκαθάριση» ενός λαού, κάτω από τα αδιάφορα μάτια και τη σιωπή των “πολιτισμένων” ευρωπαίων.
Κι όλα αυτά το 2008, 60 χρόνια πένθους από τον πόλεμο του 1948, την επέτειο της Nakbah (καταστροφής), που οι μεγάλες δυνάμεις άρπαξαν τη γη ενός λαού οδηγώντας στην προσφυγιά 850.000 οικογένειες, καταστρέφοντας 532 χωριά, δολοφονώντας χιλιάδες αθώους.
Για μια ακόμη φορά οι διεθνείς φορείς μένουν απαθείς! Απάθεια, σιωπή, συνενοχή και στην ουσία υποστήριξη της ναζιστικής πολιτικής του Ισραήλ! Κι όμως, οι “πολιτισμένες” κυβερνήσεις της Δύσης, οι διεθνείς οργανισμοί, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις δεν “χάνουν” την ευκαιρία να διαδηλώσουν τις ευαισθησίες τους για τον Δαλάι Λάμα (
http://press-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_4705.html), για τους Κοσσοβάρους του UCK (http://kolasmenoi.blogspot.com/2008/04/uck.html), για τους εισβολείς στην Κύπρο, για την «παραβίαση» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κούβα, για όλες εκείνες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που εξέλεξαν κυβερνήσεις μη ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ…
Το ελάχιστο, που θα έπρεπε να πράξει σήμερα ο λεγόμενος πολιτισμένος κόσμος, συνίσταται σε λίγα κι απλά:
- Να τεθεί τέλος στο εμπάργκο των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Γάζα
- Να πέσει το ναζιστικό τοίχος του αίσχους στην Παλαιστίνη
- Να υπάρξει σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης
- Να υψωθεί μια κραυγή διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες νηπίων από τα ναζιστικά στρατεύματα του Ισραήλ
-----------------------------------

17 σχόλια

  1. ο λόγος για όλα αυτά, κι ακόμα χειρότερα, είναι που οι άραβες αρνιούνται την ύπαρξη του κράτους του ισραήλ.

    αν την αποδεχτούν λύνονται όλα τα προβλήματα και η παλαιστίνη θα ξαναγίνει η βιβλική γη της εδέμ.

    ανώτερα από το ντουμπάι.


    δικαιούνται ή όχι κράτους εκεί οι εβραίοι;

    οι σημερινοί εβραίοι, έχουν σχέση με τον αρχαίο ισραηλίτικο λαό που κατοικούσε σε αυτά τα μέρη;

    όσο από μας έχουμε περάσει τα 50, θα έχουμε μάθει στο σχολείο, το δημοτικό, της εποχής του 50-60, στο μάθημα της παλαιάς διαθήκης (θρησκευτικά γ δημοτικού) για τους πολέμους μεταξύ εβραίων και φιλισταίων - οι σημερινοί φίλιστινς - δηλαδή οι παλαιστίνιοι.

    κρατάει χιλιετίες αυτή η κόντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ειναι η "λατινικη" αμερικη, ηλιθιε βλαχε? Συμμορφωσου λιγο, μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι αιγυπτιοι. Η παλαιστινη δεν ειναι ο αληθινος τους τοπος. Ποτε δεν υπηρξε καπου ενας τετοιος.
    Φυσιολογικα επρεπε να φερονται με πολυ προσοχη απεναντι στους Παλαιστινιους, γιατι σ' αυτους ανηκε παντα η περιοχη.
    Κλεβουν ενα μερος απο την παλαιστινικη γη και επιπλεον τους αποδεκατιζουν!
    Αφου βρηκαν πατριδα στις ΗΠΑ, καλα ειναι να συγκεντρωθουν εκει και να σταματησουν τα εκτροπα εις βαρος των νομιμων κατοχων της Παλαιστινης, δλδ των Παλαιστινιων.
    Μεταξυ τους ειναι βεβαια συγγενεις.
    Ειναι και οι δυο αραβικης καταγωγης ή παραπλησιες φυλες. Ξεκινησαν απο την Αιγυπτο, με τη διαφορα οτι οι εβραιοι εκαναν διαφορα σουλατσα και σ' αλλα μερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to σωστό είναι να δημιουργηθεί ένα κράτος παλαιστινίων και εβραίων και να ζήσουν οι άνθρωποι ειρηνικά και αδερφωμένα με κάθε άτομο να εχει μία ψήφο.Το φασιστικό κράτος του Ισραήλ πρέπει να καταργξθεί όπως καταργήθηκε και το άπαρτχάιντ της νοτίου αφρικής.
    Εμείς που είμαστε κάπως μακρια μπορούμε να κάνουμε τα εξής
    1,να ενισχύσουμε την ελληνική οργάνωση intifada www.intifada.com και να συμμετάσχουμε στις δικές τους δράσεις.
    2.Να συμμετάσχουμε στις λεγόμενες αντιιμπεριαλιστικές αντιαμερικανικές και αντιισραιλινές πορείες και εκδηλώσεις σαν και αυτή πχ που έκανε το σεκ πριν ένα μήνα και δεν συμμετείχε η υπόλοιπη αριστερά πλην των κκε μλ3.Να συμμετάσχουμε στο παγκόσμιο μπουκοτάζ των ισραηλινών προιόντων πχ η ζαχαρίνη του σούπερ μάρκετ του μαρινόπουλου αλλά και άλλα προιόντα.
    4.Στο μπουκοτάζ των αμερικάνικων εταιρειών που επιβραβεύτηκαν από τη ναζοστική χούντα του ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ ΙΒΜ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΤΥΣΑΡΚ ΚΑΜΕΛ κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αντισημιτισμός είναι ποινικό αδίκημα, ΑΛΛΑ:

    “Tob shebe- goyyim harog!”

    "Simon ben Yohtai, (ή Yohai ή Yochai, αλλά και Rabbi (ραβίνος) Simeon): .. “Tob shebe goyyim harog” = “The best among the Gentiles deserves to be killed” = «Ο κάλλιστος μεταξύ των Μη- Εβραίων αξίζει να δ ο λ ο φ ο ν η θ ε ί», (: Yer. Kid. IV. 66c - Massek. Soferim xv. 10 - Mek., Beshal-lah, 27 a - Tan., Wayera, ed. Buber, 20, “www.Jewish Encyclopedia.com – Simeon ben Yohai”.

    Οι ΠΡΩΤΟΙ διδάξαντες την τυφλή τρομοκρατία ποιοι ήταν, -άραyes?

    «Στις 22 Ιουλίου 1946, ένα από τα πλέον άνανδρα, ψοφοειδή, ποταπά και θρασύδειλα εγκλήματα της καταγεγραμμένης Ιστορίας έλαβε χώρα. Αναφερόμαστε στην ανατίναξη του King David Hotel της Ιερουσαλήμ. Ενενήντα δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την παράνομη επίθεση και σαράντα πέντε τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων υπήρξαν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, κατώτερα στελέχη και υπαλληλικό προσωπικό, αμφοτέρων των φύλων. Το King David Hotel εχρησιμοποιείτο για την στέγαση της Γραμματείας της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης και της Βρεττανικής Στρατιωτικής Διοίκησης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περί την μεσημβρίαν της 22ας Ιουλίου, όταν τα γραφεία ευρίσκοντο σε πλήρη δραστηριότητα. Οι επιτιθέμενοι, μεταμφιεσμένοι σαν γαλατάδες, μετέφεραν τα εκρηκτικά σε (“containers”) δοχεία- κουτιά- χαρτοκιβώτια γάλaκτος, τα τοποθέτησαν στο υπόγειο του ξενοδοχείου και ετράπησαν σε φυγή.

    Ο υπουργός Εσωτερικών της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης, Sir John Shaw, δήλωσε σε τηλεγράφημά του: “Σαν επικεφαλής της Γραμματείας, η πλειοψηφία των νεκρών και των τραυματιών ήταν προσωπικό μου, πολλούς από τους οποίους γνώριζα προσωπικά για ένδεκα χρόνια. Ήταν κάτι περισσότερο από συνάδελφοι, Βρεττανοί, Άραβες, Εβραίοι, Έλληνες, Αμερικανοί. ανώτεροι αξιωματούχοι, αστυνομικοί, ο προσωπικός μου ακόλουθος, ο σοφέρ μου, αγγελιοφόροι, φύλακες, άνδρες και γυναίκες, νεαροί και ηλικιωμένοι, υπήρξαν φίλοι μου. Κανένας δεν θα ευχόταν να εξυπηρετείται από πιο επιμελή, πιστή και ειλικρινή ομάδα απλών και καθώς πρέπει ανθρώπων. Το μόνο τους έγκλημα ήταν η αφοσιωμένη, ανιδιοτελής και αμερόληπτη υπηρεσία τους στην Παλαιστίνη και τον λαό της. Για όλα αυτά ανταμείφτηκαν με εν ψυχρώ ομαδική δολοφονία”.

    Μολονότι μέλη του Irgun Z'vai Leumi ανέλαβαν την ευθύνη για αυτό το έγκλημα, έκαναν δημοσίως γνωστό, αργότερα, ότι πήραν την συγκατάθεση και την έγκριση της Διοίκησης της Haganah (= Άμυνα) και, ακολούθως, της Ιουδαϊκής Αντιπροσωπείας (: Jewish Agency)», δήλωση που έγινε στην Βουλή των Κοινοτήτων, από τον Βρεττανό Πρωθυπουργό Clement Attlee, (War Office Document 261/562, Public Record Office, London]).

    May 1948: Ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ, κόμης Folke Bernadotte της Σουηδίας, διαμεσολαβητής μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών, πρότεινε στην πρώτη του αναφορά, (16- 9- 1948), ότι ο ΟΗΕ θα πρέπει να επικυρώσει «το δίκαιο των Αράβων προσφύγων να επιστρέψουν στα σπίτια τους στις υπό τον έλεγχο των Ισραηλινών περιοχές, την συντομότερη δυνατή ημερομηνία». Οι Ισραηλινοί απάντησαν με τον γνωστό τους σιωπηλό τρόπο: την επόμενη ημέρα ο Bernadotte δολοφονήθηκε στην Ιερουσαλήμ.

    April 9, 1948: «Σήμερα το πρωί, οι τελευταίοι στρατιώτες του Lehi και Etzel εγκατέλειψαν το Deir Yassin και οι δυνάμεις μας εισέβαλαν στο χωριό. Αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε την διοίκηση του χωριού, μετά από το ότι οι ομάδες των αποστατών άνοιξαν ένα νέο εχθρικό μέτωπο και έφυγαν, αφήνοντας τις δυτικές γειτονιές του χωριού ανοιχτές σε εχθρική επίθεση. Οι ομάδες των αποστατών δεν πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση .. Θα μπορούσαν να έχουν επιτεθεί σε εχθρικές οργανώσεις στην περιοχή της Ιερουσαλήμ και να ελαφρύνουν το φορτίο που φέρει η πόλη. Αλλά επέλεξαν ένα από τα ήσυχα χωριά της περιοχής, που δεν συνδέεται με καμία από τις επιθέσεις των οργανώσεων- συμμοριών, από την αρχή της παρούσας εκστρατείας. ένα από τα λίγα χωριά που δεν έχει επιτρέψει την είσοδο οργανώσεων- συμμοριών σε αυτό.

    Για μια ολόκληρη ημέρα, οι στρατιώτες του Etzel και Lehi έμειναν και σφαγίασαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όχι για τον σκοπό της επιχείρησης, αλλά κάτω από μια προμελετημένη δράση, που είχε στόχο μόνο την σφαγή και τον φόνο. (: Διακόσιοι πενήντα άνθρωποι σφαγιάστηκαν. Ακρωτηρίασαν σώματα, ακόμη και προ θανάτου, και οι ένοχοι απέκοψαν μέλη ή άνοιξαν τις κοιλιές άλλων. Θηλάζοντα μωρά σφαγιάστηκαν στις αγκαλιές ανήμπορων, απροστάτευτων, αδύναμων μανάδων. Από αυτούς τους διακόσιους πενήντα ανθρώπους, είκοσι πέντε έγκυες γυναίκες τρυπήθηκαν με ξιφολόγχη στην κοιλιά, ενώ ήταν ακόμη ζωντανές. Πενήντα δύο παιδιά ακρωτηριάστηκαν υπό το βλέμμα των ίδιων τους μανάδων και, μετά, φονεύθηκαν με αποκεφαλισμό. Με την σειρά τους, και οι μανάδες τους φονεύθηκαν και ακρωτηριάστηκαν τα σώματά τους). Επίσης, πήραν λάφυρα και, όταν τέλειωσαν την δουλειά τους, έφυγαν», επίσημο ανακοινωθέν της 10ης Απριλίου, περί του Deir Yassin, απο τον David Shaltiel, διοικητή της Haganah, (Dan Kurzman, Genesis 1948 [New York: New American Library, 1972], σελ. 181).

    “Miraculous simplification of our task” = «Θαυμαστή απλοποίηση της Αποστολής μας», δήλωσε ο Σιωνιστής Weizman.

    “Without Deir Yasin there would be no Israel”= «χωρίς το Deir Yasin δεν θα υπήρχε Ισραήλ», Ben Gurion, ο πρώτος Πρόεδρος του Ισραήλ.

    Ο Menachem Begin, - που …τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ-, ως επικεφαλής του Irgun σχεδίασε την καταστροφή του King David Hotel, αλλά, και την Σφαγή του Deir Yassin. Ο δε πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Shamir, υπήρξε, επισήμως, μέλλος της ίδιας ("gang") οργάνωσης- συμμορίας.

    @

    «Αυτό μπορεί να συσχετισθεί με το ότι ο Μ έ γ α ς Φ ι λ ε ύ σ π λ α χ ν ο ς δηλώνει πως τα παιδιά τους είναι νομικά α-πάτερα, αφού [πράγματι έτσι, επίσης,] είναι γραμμένο: “ων ως ό ν ω ν η σαρξ αυτών και ως ί π π ω ν τα αιδοία αυτών”, (Ιεζεκιήλ, ΚΓ΄, 20)», Yebamoth, 98a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Οι πληροφορίες, τις οποίες πρόκειται να καταθέσω σχετικά με το συμβάν στην Kibya, βασίζονται σε πληροφορίες των παρατηρητών του ΟΗΕ και, ειδικά, του επικεφαλής Προέδρου της Μεικτής Επιτροπής Ανακωχής. Μετά την λήψη Ιορδανικής διαμαρτυρίας ότι ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στην Kibya, κατά την διάρκεια της νύχτας της 14ης προς την 15η Οκτωβρίου, και μεταξύ των ωρών 9:30΄ μ.μ. και 4:30΄π.μ., μια ερευνητική ομάδα του ΟΗΕ ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ για την Kibya, στις 6:30΄ π.μ. της 15ης Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, επίσης, αναχώρησε για την Kibya το ίδιο πρωί.

    Προσεγγίζοντας το χωριό, είδε ότι περίπου τριάντα με σαράντα κτίρια είχαν απολύτως κατεδαφιστεί, συμπεριλαμβανομένων του σχολείου, του αντλιοστασίου, του αστυνομικού σταθμού και του τηλεφωνείου. Δίπλα στον αστυνομικό σταθμό, ένα φορτηγό ήταν εξ ολοκλήρου κατεστραμμένο από φωτιά. Οι «τράχηλοι» και οι πυροκροτητές των συνδέσεων των εμπρηστικών βομβών βρέθηκαν εκεί δίπλα.

    Γαζωμένα από σφαίρες κορμιά στις εισόδους και σημάδια πλήθους σφαιρών στις πόρτες των κατεδαφισμένων σπιτιών μαρτυρούσαν ότι οι ένοικοί τους είχαν εξαναγκασθεί να παραμείνουν εντός αυτών, μέχρις ότου τα σπίτια τους ανατιναχτούν. Στην δυτική περίμετρο του χωριού και κατά μήκος της, υπήρχαν μερικοί μικροί κρατήρες και βρέθηκαν κάποιες ουρές από κελύφη όλμων δυο ιντσών. Τέσσερα ρήγματα, περίπου τριών μέτρων πλάτους, είχαν ανοιχτεί στο προστατευτικό τείχος που περιτριγύριζε το χωριό. Θραύσματα, εύκολα αναγνωρίσιμα σαν μέρη Bangalore τορπιλών, βρέθηκαν κοντά σε αυτά τα ρήγματα. Έως ότου ο Πρόεδρος έφυγε από την Kibya, είκοσι επτά πτώματα ξεθάφτηκαν από τα χαλάσματα. Οι χωρικοί έψαχναν και για άλλους, που ήξεραν ότι βρίσκονταν θαμμένοι κάτω από τις πέτρες των γκρεμισμένων κτιρίων. Πίστευαν ότι ο αριθμός των θυμάτων θα έφθανε τους εξήντα ..

    Οι μαρτυρίες ήταν ομοιόμορφες στην περιγραφή μιας νύχτας τρόμου, κατά την διάρκεια της οποίας οι Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στο χωριό τους ανατινάζοντας κτίρια, πυροβολώντας με αυτόματα όπλα και ρίχνοντας χειροβομβίδες, κατά των εισόδων των σπιτιών και των παραθύρων. Ένας αριθμός χειροβομβίδων που δεν εξερράγησαν, σταμπαρισμένες με εβραϊκά γράμματα που παρέπεμπαν σε πρόσφατη ισραηλινή κατασκευή, και τρεις τσάντες με ΤΝΤ βρέθηκαν μέσα και γύρω από το χωριό. Ένα επείγον συμβούλιο της Μεικτής Επιτροπής Ανακωχής έλαβε χώρα το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου»,

    κατάθεση του στρατηγού Van Bennike, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, «Επίσημα Αρχεία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, 26 Οκτωβρίου 1953».

    (: Ρε, παιδιά, τα διαβάζεις όλα τούτα και σου ’ρχεται, εσένα, του ξένου, να πας να …καταταγείς στην Χαμάς και στην Χεζμπόλα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά, σκέφτεσαι, ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ συμβαίνουν και τώρα! Συν το ότι, σήμερα, εμείς, οι Δυτικοί χαμπουργκεροχοντροκομμένοι, τηλεορασοαποβλακωμένοι και πουτσομουνοδονητοχορτασμένοι, νομίζουμε ότι οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ανατινάζουν πρώτοι Συναγωγές, σχολεία και καφενεία Εβραίων. Η αλήθεια είναι, ΟΜΩΣ, ότι οι Εβραίοι ξεκίνησαν την «τυφλή» Τρομοκρατία, -αυτή που δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της αμάχους. Οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ανατινάζονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ σαν καμικάζι, μόλις, το …1994!!!

    @

    «Όλες οι χώρες είναι [σαν] ζύμη …πίτουρων, απέναντι στην γη του Ισραήλ», Kethuboth, 111a

    ΥΓ. Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι Σιωνιστές. Υπάρχουν κι εκεί, στο Ισραήλ, αλλά και σ' όλο τον Κόσμο Εβραίοι καλοκάγαθοι άνθρωποι, που είναι διαλακτικοί και συζητήσιμοι. ΆνΘρωποι που αγωνίζονται και φυλακίζονται για την αντίθεσή τους στους Σιωνιστές και τους συμμάχους τους, "Λευκούς Αγγλο- Σάξωνες Προτεστάντες" (WASP). Εμείς κάνουμε κριτική χωρίς να κινδυνεύουμε να πάμε φυλακή, (ελπίζω, τουλάχιστον!), ενώ οι έφεδροι αεροπόροι που αντέδρασαν και δεν πήγαν να βομβαρδίσουν κατοικημένες περιοχές στον τελευταίο πόλεμο στον Λίβανο, ή, ακόμά και ορθόδοξοι με κοτσιδάκια Εβραίοι ("Νeturai Karta" = φύλακες της πόλης) πήγαν μέσα! Το ζητούμενο είναι πώς οι νουνεχείς πολίτες ΟΛΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ θα πάρουν τις τύχες του Πλανήτη στα χέρια τους... Αυτό έχετε να κάνετε οι νεότεροι, συν-εργαζόμενοι και συν-εννοούμενοι μέσω του Διαδικτύου. Θέλει δουλειά, ΑΛΛΑ: "ό,τι ΑΞΙΖΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ κι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ" -Μάρω Βαμβουνάκη, ή "ΧΑΛΕΠΑ ΤΑ ΚΑΛΑ"- Χείλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Na'sai kala. Epitelous kapoios exhghse sta goyms pws tous vlepoun oi "eklektoi" tou "monadikou alhthinou theou" thn anastash tou opoiou giortazoume shmera tromara mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kατά τα άλλα όλοι οι ευαίσθητοι δυτικοί διαμαρτύρονται για "την καταπάτηση των αθρωπίνων δικαιωμάτων των Θιβετιανών από τους Κινέζους".
    Αυτό λέγεται υποκρισία ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερωτηση
    υπάρχει ο εβραϊκός λαός που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη;

    Είναι οι σημερινοί Ισραηλινοί;
    Ντόπιοι και διασποράς;
    Κάποιος πιο πριν έγραψε για ξενοδοχείο King David σαν έδρα της Παλαιστινιακής Κυβέερνησης το 1948.
    Αυτό λέει πολλά.

    Αν ναι, τότε γιατί οι Άραβες δεν το αφήνουν να υπάρξει; Οι Άραβες εντός των κόλπων του έχουν δικαίωμα ψήφου;

    Το 2001, με τα αεροπλάνα - καμικάζι... πανηγύριζαν ή όχι οι Παλαιστίνιοι της Γάζας; Νομίζω τό έδειχνε το cnn live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Όταν η Livia Rokach διάβασε το ημερολόγιο του Moshe Sharett, (: Πρόεδρος του Ισραήλ και υπουργός Εξωτερικών, -να μην το ξεχνάμε), εξήγαγε και μετέφρασε τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία αναφορικά με τους στρατηγικούς στόχους του Ισραήλ, μετά το 1948, που μπορούν να συνειδητοποιηθούν μέσω των εξής σημείων:

    «(α) Νέες εδαφικές προσαρτήσεις, μέσω πολέμου. Μολονότι η εκεχειρία του 1949- 50 παραχώρησε κατά 1/3 μεγαλύτερη έκταση από ό,τι το σχέδιο διαμερισμού των Η. Ε., η ηγεσία του Ισραήλ δεν ήταν ούτε με αυτό το μέγεθος του κράτους ικανοποιημένη, τα σύνορα του οποίου είχε δεσμευθεί ότι θα σεβόταν, σύμφωνα με τα διεθνή δεδομένα. Η εδαφική διάσταση θεωρήθηκε ότι είναι ζωτικός παράγοντας για την μετατροπή του Ισραήλ σε περιφερειακή δύναμη.

    (β) Πολιτικές όπως και στρατιωτικές ενέργειες, ώστε να προκληθεί η εξάλειψη όλων των Αραβικών και Παλαιστινιακών ισχυρισμών σχετικά με την Παλαιστίνη, μέσω της αποβολής των Παλαιστινίων προσφύγων του πολέμου του 1947- 49 σε απομακρυσμένα μέρη του Αραβικού κόσμου, όπως, επίσης, και εκτός αυτού.

    (γ) Υπονομευτικές επιχειρήσεις, σχεδιασμένες να κατακερματίσουν τον Αραβικό κόσμο, να ματαιώσουν το Αραβικό εθνικό Κίνημα και να δημιουργήσουν καθεστώτα-μαριονέτες, που να έλκονται προς την περιφερειακή Ισραηλινή ισχύ», Livia Rokach, Israel's Sacred Terrorism, σελ. 3.

    ..Έχοντας πειραματισθεί, προηγουμένως, με αυτήν την γενική ιδέα και έχοντας έναν αδίστακτο υποψήφιο να ηγηθεί μιας τέτοιας Μονάδας, ο Dayan μηχανεύτηκε- απεργάστηκε την αποδοχή του Γενικού Επιτελείου στο προτεινόμενο σχέδιο τού ταξίαρχου Michael Shaham να σχηματιστεί «μια Μονάδα ειδικών δυνάμεων που θα μπορούσε να επιχειρεί πέρα από τις γραμμές εκεχειρίας, για αντίποινα και προληπτικές επιθέσεις εναντίον των Αράβων ..

    Ο σχηματισμός αυτής της νέας Δύναμης και η απόκλιση από τους κανόνες που αυτή υπονοούσε, ήταν το ξεκίνημα της πορείας τού Arik Sharon προς την δόξα», Uzi Benziman, “Sharon: An Israeli Ceasar”, (New York: Adama Books, 1985), σελ. 42 και 40.

    Ονομάστηκε Μονάδα Καταδρομών 101 κι έγινε «μια ομάδα αιμοδιψών τυχοδιωκτών, που αποζητούσε την ευκαιρία να πυροβολήσει εναντίον άλλων», ό.α., σελ. 44. Τον Σεπτέμβριο του 1953, τους δόθηκε η αποστολή «να εκτοπίσουν την φυλή των Βεδουίνων Azama από την Negev Desert (Μαύρη Έρημο)». Όταν ακόμα και κάποιοι από τους άνδρες του Sharon «εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους, σχετικά με το να χρησιμοποιηθεί μια κορυφαία Μονάδα του στρατού στην καταπολέμηση μιας ομάδας άοπλων πολιτών», ο Sharon απάντησε:

    «Με το να εκτοπίσουμε τους Βεδουίνους, η χώρα διατηρεί την κυριαρχία της. Οι Βεδουίνοι μεγαλώνουν συνηθισμένοι στο να βλέπουν την γη μας στην έρημο σαν δικιά τους και, αν δεν δράσουμε, τώρα, θα μπορούσε στο μέλλον να γίνει πολύ δύσκολο να κατασκευάσουμε νέες εγκαταστάσεις, ή δρόμους», (σελ. 48- 9).

    Τελικά, η Μονάδα Καταδρομών 101 εξουσιοδοτήθηκε να οργανώσει και να φέρει εις πέρας μια επιδρομή εναντίον του Παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού El-Burj στην λωρίδα της Γάζας. Το σχέδιο του Arik ήταν να παγιδεύσει τους Άραβες πρόσφυγες μεταξύ διασταυρούμενων πυρών δύο ομάδων στρατιωτών του, σκοτώνοντας έναν μεγάλο αριθμό αυτών.

    Ένα μέλος της 101ης, ο Shmuel Falah εναντιώθηκε». Καθώς βρισκόντουσαν γύρω από την φωτιά, συζητώντας το σχέδιο της επιδρομής, ο Falah ανακοίνωσε: «Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτό το είδος της επιδρομής! Θα έπρεπε να προσβάλουμε στρατιωτικούς στόχους μέσα στην Αίγυπτο και όχι πολιτικούς στόχους. Μετά την επιτυχία μας σε μια τέτοια αποστολή, οι Άραβες αντάρτες θα εστιάσουν τις δραστηριότητές τους εναντίον του δικού μας πληθυσμού πολιτών- αμάχων…».

    Ο Arik δεν απάντησε απ’ ευθείας στον Falah. Αντ’ αυτού, του πρόσφερε έναν μικρό ρόλο στην ανατίναξη του σπιτιού ενός Άραβα διοικητή, που ζούσε κοντά στον καταυλισμό. Ο Falah, μαζί με δυο άλλους στρατιώτες, δέχτηκε αυτή την ανάθεση.

    (Σσ. Πάντα και παντού, θα υπάρχουν κάποιοι που θα σώζουν την Τιμή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας! Κι όταν βρίσκονται ανάμεσα σε «ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ», τους πρέπει «Τιμή και Δόξα» αντιστρόφως ανάλογη της μοχθηρότητας που τους περιβάλλει. Πότε, όμως, και πώς, θα βρεθούν όλοι αυτοί οι αξιοπρεπείς του ανθρωπίνου γένους μαζί, -αναστενάρη κάβουρά μας;

    Απάντησις: Όταν μάθουν την παγκόσμια Ιστορία…

    Γιατί: ΙΣΤΟΡΙΑ = ΓΝΩΣΙΣ => ΣΟΦΙΑ και: «Ένθα σοφίης δει, βίης έργον ουδέν», (όπου υπάρχει Ειρήνη η βία μένει άνεργη), Ηρόδοτος, ο προ-προ- παππούλης του ανθρωπίνου είδους των Αρχαίων Ελλήνων! [Απλή συνωνυμία με το 85% των σημερινών Ελλήνων, που υπό την ηγεσία του Καρα- αμαν- Αλή τού Βου , έκαψαν το σήμα κατατεθέν της Αρχαίας Ελληνικότητας, την Ολυμπία. Τι κρίμα! Σώθηκε από (α) κατακλυσμούς, -Ωγύγου, Δευκαλίωνος κ.ά., (β) Περσο-μαρδοχαιο- βαρβάρους, -που έθαβαν ζωντανά παιδιά για τους …θεούς τους, (γ) Βαρβαρωμαίους, -που ψυχαγωγούνταν (!;!) στην θέα κατασπάραξης ζωντανών ανθρώπων από θηρία, (δ) φονιάδες και φραγκοφονιάδες Φράγκους (= Γότθους) Χριστιανούς, -που, τον ...1ο αι. μ.Χ., ήταν κανίβαλοι κι αιμομίκτες, και (ε) τους βαρβαρικότερους όλων, ή, just, «Ες έδαφος φέρειν», Υπαρκτο-χριστιανούς τού -και καλά!- Βυζαντίου, και,

    εν τέλει,

    κάηκαν από κάτι μπουχέσες του Κερατά, ή Ρωμηούς από την Ρώμη Μακρακώμης, Αγουλινίτσας, Πέρα Ταταύλα και Διαβολιτσίου! Πώς, ρε, κουμπάρε, να μην κάνουμε «τσίου» κι εμείς;!; Γελάγαμε με την «Μαύρη Αθηνά» και, τώρα, κλαίμε, γιατί μας προέκυψε «Ερμής του Πραξιτέλους, ο Άραψ»!

    Φταίνε, όμως, αυτά τα κωλόπαιδα των Εξαρχείων που βάλαν τις φωτιές, όπως είπε η μόνη χήρα παγκοσμίως που φέρει, αν και ξαναπαντρεμένη, το όνομα του …μακαρίτη! Ξεφύγαμε, όμως, και θα λακήσει ο … Arik, παρ’ όλω που τον «βαλσαμώσανε ζωντανό» οι Εβραίοι του]).

    Το αποτέλεσμα της αποστολής της 101ης Μονάδας, ήταν θανατηφόρο. Δεκαπέντε μέλη του καταυλισμού νεκρά και μεταξύ τους παιδιά και γυναίκες. Στην συζήτηση απολογισμού της επιχείρησης, ένας αριθμός ανδρών εκδήλωσε την αντίθεσή του:
    «Είναι λίγες εκατοντάδες αξιοθρήνητων προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, ο πραγματικός μας εχθρός;», ρώτησαν με δυσπιστία. Ο Arik απάντησε:
    «Οι γυναίκες είναι πουτάνες των Αράβων που περνούν πίσω από τις γραμμές μας (“infiltrators”) και επιτίθενται στους πολίτες μας. Εάν δεν δράσουμε δυναμικά εναντίον των προσφυγικών καταυλισμών, θα μετατραπούν σε άνετες φωλιές δολοφόνων», ό.α, σελ. 49- 50.

    @

    «Ο Rab Judah είπε στο όνομα του Samuel: Η ακίνητη περιουσία ενός «ειδωλολάτρη» είναι το ίδιο με την ακατοίκητη- έρημη γη. όποιος την πατήσει- κατακτήσει πρώτος, αποκτά και το δικαίωμα ιδιοκτησίας»,
    Baba Bathra, 54b

    ΥΓ. (Άμα λάχει, να 'ουμ', Ναούμ, ΣΥΜΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Twra na se karfosw sto Dhmhtra na sou pw ego....Panagiwtakh, mh stamatas! Roufianepse mas olous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eφυγαν οι Ισραηλινοι απο το λιβανο, Η Χεζμπολλαχ ήλθε πιο κοντα, πεταει πυραυλους. Εφυγαν απο τη Γαζα η Χαμας Πεταει τους γνωστους Πυραυλους Κασσαμ, καθε μερα αλλα οι αγαθες ψυχες της Αριστερας νομιζουν οτι οι Παλεστηνιακοι πυραυλοι εχουν καραμελλες. Καμικαζι ανατιναζονται σε καφενεια σκοτωνοντας πολιτες και η δικοι μας διανοούμενοι λένε "Πολεμος ειναι , ο καθεις και τα όπλα του". Σωστα λένε, πολεμος γινεται και το Ισραηλ χτυπαει με ότι εχει. Οταν ο Μπαρακ τους εδινε το 98% των οσων ζητουσαν +τη μιση Ιερουσαλήμ, ο Αραφατ κηρυσσε την Ιντιφαντα.
    Ενα κρατος και για τους δυο??Για κουτούς ψαχνετε? Δεν εχει σκοπο το Ισραηλ να αυτοκτονησει. Το πιο σωστο ( ή το λιγοτερο κακο) ειναι δυο κρατη , με αναγνωριση του Ισραηλ απο όλους τους Αραβες και ειρηνευτικη δυναμη του ΟΗΕ στα συνοτρα.Blix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και οτι εγινε πριν απο 60 τόσα χρονια, εγινε.ΤΩΡΑ τι γινεται!!
    Και μην ξεχνατε¨: Αν υπαρχει καπιοα διαφορα αναμεσα στη Μουσουλμανικη Ανατολή και τη Δυση των Δικαιωματων του Ανθρωπου, το Ισραηλ ειναι το Προκεχωρημενο φυλακιο της Δυσης!!
    Blix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mathe prwta na syllavizeis...Mr peritmhmene

    BliaX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Hello Web site owner! Just want to assume i always as if your service most.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/choosing-business-credit-card]choosing business credit card[/url] small business credit card zero percent interest [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/daily-calendar-template]daily calendar template[/url] calendar template pages [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/car-battery-ratings]car battery ratings[/url] car battery inverter [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/cheap-digital-photo-frames]cheap digital photo frames[/url] digital photo frame fujifilm 800x600 [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/the-best-fitness-gym]the best fitness gym[/url] fitness gyms that are selling machine [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-plans]green home plans[/url] retro fitness gym pa [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/electrolysis-hair-removal]electrolysis hair removal[/url] hair removal 77055 [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/healthy-homemade-pizza]healthy homemade pizza[/url] home made pizza recipies [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/featherlite-horse-trailers]featherlite horse trailers[/url] horse trailers sale indiana [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/schwinn-hybrid-bikes]schwinn hybrid bikes[/url] hybrid bike price [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-library]itunes library[/url] itunes en espanol [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/arthritis-knee-pain]arthritis knee pain[/url] knee pain guide [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/white-lavender-plants]white lavender plants[/url] lavender plant growing secrets [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/refurbished-mini-mac]refurbished mini mac[/url] apple mini mac laptop [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/pachira-money-tree]pachira money tree[/url] money tree questions [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-seeds]organic vegetable seeds[/url] organic vegetable soup recipe [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/sniper-paintball-guns]sniper paintball guns[/url] paintball gun 98 [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/weeres-pontoon-boats]weeres pontoon boats[/url] pontoon boats 4sale [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/online-project-management]online project management[/url] project management questions [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/download-ps3-games]download ps3 games[/url] ps3 games zone [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/treatment-for-thyroid-problem]treatment for thyroid problem[/url] thyroid problems lymph nodes [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/free-turnkey-websites]free turnkey websites[/url] turnkey website template [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/vitamin-d-toxicity]vitamin d toxicity[/url] vitamin d info

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση