GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παντελής Οικονόμου στο Press-gr...

. . Αποκαλυπτική συνέντευξη για το πολιτικό σύστημα, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, την Αριστερά, τη συγκυβέρνηση, το κατεστημένο, τους νταβατζήδες και τ...

. .
Αποκαλυπτική συνέντευξη για το πολιτικό σύστημα, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, την Αριστερά, τη συγκυβέρνηση, το κατεστημένο, τους νταβατζήδες και τον ΟΤΕ...
.
Συνέντευξη στον Ανδρέα Καψαμπέλη
.
Ιστορικό, αλλά όχι φθαρμένο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο Παντελής Οικονόμου. Με θητεία ως βουλευτής Α' Αθηνών, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, επικεφαλής πολλών κρίσιμων κομματικών Επιτροπών, όπως για την σύνταξη του Προγράμματος, και σήμερα εκπρόσωπος του εσωκομματικού ρεύματος των "Ελλήνων Σοσιαλιστών", πάντοτε είχε το πολιτικό θάρρος των απόψεων του που οι περισσότερες -αν και ακούγονταν "αιρετικές"- στην πορεία επιβεβαιώνονταν. Κι ας είχε αυτό κόστος για τον ίδιο. Μετά το πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ διεκδίκησε τη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του Γιάννη Ραγκούση και απέσπασε τον αξιοσημείωτο αριθμό των 43 ψήφων που ήταν μια πολιτική έκπληξη με πολλά μηνύματα. Σήμερα, καταθέτει τις απόψεις του χωρίς περιστροφές για όλους και για όλα...

"Να αποσυρθεί το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε ως εδώ τη χώρα..."
Για τη σημερινή κρίση του πολιτικού συστήματος, η απάντηση για τον Π. Οικονόμου είναι να αποσυρθεί το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε στο σηεμρινό αδιέξοδο...
ΕΡ: Το σημερινό πολιτικό σκηνικό πνέει όντως τα λοίσθια ; Και αν ναι, καλό δεν είναι αυτό ;
ΑΠ: Το βέβαιον είναι ότι αδυνατεί να παράξει λύσεις και υπηρεσίες για το πολιτικό σώμα, δηλαδή τον λαό. Τα ίδια προβλήματα μένουν άλυτα εδώ και δέκα περίπου χρόνια. Και σ' αυτά προστίθενται νέες δυσκολίες οι οποίες, πράγματι, επιδεινώνουν τις συνθήκες της ζωής μας. Να αποσυρθεί το πολιτικό προσωπικό το οποίο δοκιμάστηκε και οδήγησε ως εδώ ναι. Να καταρεύσει το σύστημα με απρόβλεπτες παρενέργειες για το εθνικό και δημόσιο συμφέρον όχι.
,
Απόλυτο ΟΧΙ στην συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ...
Κατά τον Π. Οικονόμου, "μερίδα του κατεστημένου" προωθεί ως "αναπόφευκτη" λύση την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος απαντά με ένα "απόλυτο ΟΧΙ" στο ερώτημα και αν ο ίδιος θα έμενε στο ΠΑΣΟΚ σε μια τέτοια περίπτωση...
ΕΡ: Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Πάμε για συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ; Εσείς θα μείνετε στο ΠΑΣΟΚ σε μια τέτοια περίπτωση ;
ΑΠ: Μερίδα του κατεστημένου, η κυρίως υπεύθυνη για τα σημερινά αδιέξοδα, επιχειρεί να παρουσιάσει την λύση αυτή ως αναπόφευκτη. Και διευκολύνεται από την στάση δυνάμεων της παλιάς αριστεράς οι οποίες αποκλείουν προκαταβολικά κάθε προοπτική άλλης λύσης. Διακινδυνεύω και εγώ την πρόβλεψη ότι, μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. Και ευτυχώς, γιατί εαν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η διαιώνιση της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης θα ήταν αναπόφευκτη. Όμως το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα θα προέκυπτε και στην περίπτωση που η Δεξιά κατάφερνε να συμμετέχει, με οποιονδήποτε τρόπο, στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Όχι μόνον επειδή είναι δεξιά. Ούτε καν επειδή είναι και αδέξια. Πριν απ’ όλα γιατί, αποδεδειγμένα πια, έχει συμβιβαστεί με την γενικευμένη παρακμή και, συνεπώς, δεν ενδιαφέρεται για τον τερματισμό της. Για ποιό λόγο άραγε θα συνέπραττε το ΠΑΣΟΚ στο καταστροφικό αυτό - για τον λαό αλλά και για το ίδιο - σενάριο ; Η απάντησή μου λοιπόν είναι ένα απόλυτο ΟΧΙ στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Και η θέση μου αυτή, νομίζω, ενισχύεται, μέρα με την μέρα, όλο και περισσότερο.
,
Οι "κακές παρέες" με τους νταβατζήδες...
Τις μεγαλοστομίες για νταβατζήδες τις χρεώνει σε άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά -με αφορμή όσα ακούστηκαν στην εσωκομαμτική αναμέτρησης της 11ης Νομεβρίου από τους Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλο-τονίζει με σημασία ότι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν "κακές παρέες"...
ΕΡ: Τι απέγινε η μάχη του ΠΑΣΟΚ με τα εκδοτικά συμφέροντα, την διαπλοκή κλπ ; Σαν να τελείωσε ... στις 11 Νοεμβρίου. Και τώρα οι πρωταγωνιστές εκείνης της αναμέτρησης μοιάζουν να μην έχουν ανάλογες αγωνίες.
ΑΠ: Οφείλω να υπενθυμίσω πάντως ότι οι κούφιες μεγαλοστομίες περί νταβατζήδων δεν προέρχονται από εμάς. Ίσως επειδή – και αυτό εισπράξτε το παρακαλώ ως αυτοκριτική – όχι ένας και δυο από εμάς, από κάποιο σημείο και μετά, ξεχάσαμε τους δικούς μας ανθρώπους και μπλέξαμε με «κακές παρέες». Και, έχω την αίσθηση ότι, δεν έχουν ακόμη βάλει μυαλό όλοι.
,
Για τον Γ. Παπανδρέου και τον Ε. Βενιζέλο: Να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι...
"Οποιος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι έχει μεν δικαίωμα να φιλοδοξεί για τον εαυτό του και να το παλεύει, είναι τελείως απίθανο «να του βγει» δε, στερείται της ελάχιστης ωριμότητας η οποία προϋποτίθεται για παραγωγική συμμετοχή στα δημόσια πράγματα" είναι η απάντηση που δίνει στο ερώτημα που συζητείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Το μήνυμα που στέλνει είναι σαφέστατο...
ΕΡ: Ο Γιώργος Παπανδρέου «τραβάει» ως αρχηγός ; Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να διεκδικήσει πάλι την ηγεσία ή έχει «καεί» ; Είναι ερωτήματα που αποτελούν κοινό μυστικό στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
ΑΠ: Τα πρόσωπα, ασφαλώς, παίζουν ρόλο - κάποιες φορές καθοριστικό μάλιστα - στην διαμόρφωση των εξελίξεων. Αμελητέες για τα πολιτικά πράγματα ( πρέπει να ) είναι, αντιθέτως, οι προσωπικές επιδιώξεις. Όχι επειδή δεν υπάρχουν ή είναι καταδικαστέες εξ αρχής, αλλά, απλούστατα, επειδή είναι τόσες πολλές ( άλλες θεμιτές, άλλες αθέμιτες) ώστε τελικά να μην είναι δυνατή η επιβεβαίωση οποιασδήποτε από αυτές. Ιδίως όποτε αδυνατίζει η κοινή πολιτική βάση για τέτοια εγχειρήματα. Κοντολογίς, όποιος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι έχει μεν δικαίωμα να φιλοδοξεί για τον εαυτό του και να το παλεύει, είναι τελείως απίθανο «να του βγει» δε, στερείται της ελάχιστης ωριμότητας η οποία προϋποτίθεται για παραγωγική συμμετοχή στα δημόσια πράγματα.
.
Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για το ΠΑΣΟΚ...
ΕΡ: Χαμογελάτε αισιόδοξα κι ‘εσείς, όπως και η Χαριλάου Τρικούπη, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ;
ΑΠ: Είναι ανθρώπινη η ικανοποίηση από τις θετικές ενδείξεις. Όπως στοιχειώδες καθήκον σου είναι να αγωνίζεσαι για να έχουν συνέχεια. Το οποίο επιβάλλει να μπορέσεις να δώσεις πειστικές απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Δυο από αυτά μόνον : τι διαφορετικό και καλλίτερο θα έκανε μια κυβέρνηση χωρίς συμμετοχή της δεξιάς μετά τις εκλογές ; ποιές δυνάμεις, πέραν του ΠΑΣΟΚ, θα μπορούσαν να στηρίξουν ένα τέτοιο πολιτικό σχέδιο ; Για να έχεις τις απαντήσεις αυτές χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Και ο διαθέσιμος χρόνος είναι λίγος.
.
Επεται συνέχεια, από μένα...
ΕΡ: Η «αντάρτικη» υποψηφιότητά σας για την θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ τι συμβόλιζε; Έχετε βρει την απάντηση στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια είστε «στην απ’ έξω» ;
ΑΠ: Την ανάγκη να δοθεί ένα τέλος στην εύλογη ( κατασκευασμένη όμως στην πραγματικότητα ) αγωνία της λαϊκής μας βάσης για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Αλλά και στον αποκλεισμό, εδώ και αρκετά χρόνια, της αριστερής πτέρυγας του Κινήματος από θέσεις πολιτικής ευθύνης. Με διάφορα προσχήματα και μεθοδεύσεις. Με την υποψηφιότητα όλα αυτά κατέρρευσαν. Και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ ενισχύσαμε και την απήχησή μας αυξήσαμε και από την «απ’ έξω» μπήκαμε στην «από μέσα» δυνατά! Και έπεται συνέχεια.
.
Υπονομεύεται το δημόσιο συμφέρον με την εκχώρηση του ΟΤΕ!
ΕΡ: Το ΠΑΣΟΚ τι λέει τελικά για τον ΟΤΕ ; Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η διαφωνία αφορά μόνο ... την τιμή.
ΑΠ: Ασφαλώς το να εκχωρεί η κυβέρνηση την διοίκηση μιας δημόσιας επιχείρησης και να εισπράττει άλλος το τίμημα για την απόκτηση του δικαιώματος αυτού συνιστά πρωτοφανή υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος. Και εθνικού θα έλεγα, δεδομένου ότι οι τηλεπικοινωνίες είναι ταυτοχρόνως και υποδομή και ανάπτυξη έρευνας και τεχνολογίας καθοριστικής σημασίας για την συμμετοχή της χώρας στον διεθνή καταμερισμό της εργασίας. Γι’ αυτό άλλωστε υποστηρίζουμε ότι ο χώρος αυτός ( όπως και η ενέργεια άλλωστε ) δεν προσφέρεται για τον κορεσμό του νεοφιλελεύθερου πάθους για ιδιωτικοποιήσεις. Εαν δώσαμε κάποτε την εντύπωση ότι η θέση μας αυτή δεν είναι αταλάντευτη, πολύ κακώς.
--------------------------------------------

45 σχόλια

  1. Σύλληψη gay μεγαλοδημοσιογάφου!
    http://taxalia.blogspot.com/2008/04/blog-post_428.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την αφορμή του ατυχήματος Φ. Παπανδρεόυ με το ποδήλατο νομίζω ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να «σηκωθεί» το θέμα του ποδηλάτου σαν μέσο μεταφοράς αναψυχής και άσκησης για τις πλατιές κοινωνικές μάζες με προφανή οφέλη για την κοινωνία την οικονομία και το περιβάλλον.

    Ειδικότερα στις πόλεις να υπάρξει πρωτοβουλία/ πίεση για την δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων.

    Ειδικά η Αθήνα έχει μείνει πίσω από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ενώ ταυτόχρονα ο δήμαρχος αρνείται να συζητήσει για δίκτυο ποδηλατοδρόμων αν και υπάρχει ομόφωνο σχετικό κοινωνικό αίτημα.

    Μ.
    http://athensfewercarsmorespace.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι σε συγκυβέρνηση με τους δεξιούς συκοφάντες και τα λαμόγια.

    Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala na sas po ti katalaba apo ti syzythsh ta idai me palia oti mas leei to pasok prepi na enothi prepi na pich th dejia AMA theloyn na rijoyn thn dejia na koitaxtoyn ston kathrefth kai meta na pesoyn apo kanena mpalkoni gia na rijoyn th dejia mpas kai isixasoyme apo aytoyhs giait me tosoys malks 30% poy toys chfhzoyn den blepo allh lish)
    gia ote
    epishs ston ote den ipe ti tha kani aplos oti einai antithetos bre malk tosa xronia poy pollate tis symosies epixhrisis ti den jeratai oti einai kako gia to kratos malks kai otra lete oxi ti oxi afoy kai esis gia polima ton thelatai
    επισης γιατι ρε τσογλανια γιατι του καναντε ερωτηση για το ασφαλιστικο ροταντασ τον γιατι ακριβοσ θα κανει ακι οχι αυτεσ τισ μαλκσ του δεν σμφωνω γιατι οι νδ κανι αυτο και κανει εκεινο οραια ρε φιλε το βλεπο τι κανι για πεσ εσυ τι θα εκανες αλλα δεν φταιτε εσεις φταιει τοσ υστημα οπου αμα τον ροτουσατε θα ελεγε και αυτος παλι οτι δεν συμφωνει και μπλα.. πλα.. μπλ.. ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας ευχαριστο εσας αυτου του οραιου πραγματικα δεν το λεω με ειρονια site giati afhnetai thn eleytheri gnomh alla kai epidh me ths erothsh sas apodijate ali mia fora ths mparoyfes poy leie to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος



    kai toys eaytoys toys dhladh re file me doyleyeis afoy kai esy dejio lamogio eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε να ξυπνήσει το ΠΑΣΟΚ, να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και να παρέμβει δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΘΑΝΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΗΠΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ CHARLTON HESTON(προφερεται ΧΕΣΤΟΝ! ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ LOWER).O ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΥ:ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΚΗΔΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΠΟΥ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΥΜΠΟΡΟΦΟΡΩΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΩ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΝ ΕΡΑΙΝΑΝ ΜΕ ΚΑΛΥΚΕΣ ΑΠΟ MAGNUM 357 ,SCORPION KAI UZI.
    O AΠΟΘΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΓΝΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ ΕΝΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΥΣΩΜΟΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ,ΤΗΣ CIA,ΤΗΣ DIA,ΤΗΣ ΚΟΝΤΗ-ΛΙΖΑ ΠΡΑΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν κανω λαθος,αυτον το "εφαγε" η πασοκοσκυλια με εκεινο το "θρυλικο"!!:

    "Θα φορολογησετε τα "ρεπος"??

    "Βεβαιως" ! η απαντηση του..

    Βλεπετε .."ολα"! ,μην χεσω, τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια ειχαν .."ρεπος"!!
    Η ηξεραν η εμαθαν ποτέ τι παει να πει "ρεπος"..
    Και μετα ακουω να λενε οτι ο "λαος ψηφιζει ελευθερα" και "εκφραζει την ..βουληση του ..ελευθερα"!!

    Προσωπικα, δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη για τον τυπά.
    Αλλα...
    Αυτος τελειωσε πολιτικα!.

    "Βεβαιως"!
    Κατι θα κονομησε ,δεν μπορει,καλοντυμενο τον βλεπω,και "καλοταισμενο"..

    Αλλα ειπαμε ο .."λαος" εκφραζει ελευθερα την ..βουληση του!!

    Ασε ρε φιλε ανοιξε κανα σουβλατζιδικο,η ζησε με αυτα που κονομησες..

    Το πολυ πολυ να γινεις κανενας ανδριανοπουλος της Ν.Δ ..

    Αν και αυτο το βλεπω δυσκολο.
    Υπαρχει αυτη την εποχη "υπερπροσφορα" στην Ν.Δ ,και κατα πασαν πιθανοτητα δεν εχεις καμμια τυχη..

    Αει και καλο πασχα.
    Σε κοβω για "χριστιανο"!..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά τί συζητάμε τώρα...

    Είναι δυνατόν να θέλει να συγκυβερνήσει η Δεξιά με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ???

    Το ΠΑΣΟΚ παλεύει μανιωδώς να διώξει από τις τάξεις του όλα τα βαρίδια με το αμαρτωλό παρελθόν όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

    Θα τους πάρει η Νέα Δημοκρατία για να την κάνουν όπως έκαναν το ΠΑΣΟΚ???

    Είναι δυνατόν να συγκυβερνήσει η Δεξιά με αρχιλαμόγια μιζαδόρους του στυλ Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, Βάσως Παπανδρέου κτλ...???

    Αυτοί οι ίδιοι βγήκαν και εμμέσως πλην σαφώς είπαν ότι επί ΠΑΣΟΚ "τα έπαιρναν" μέχρι και οι κλητήρες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αμα πιστέψουμε οτι "αριστερή πτέρυγα ΠΑΣΟΚ" έχει ως εκπρόσωπο ΤΟΝ που συνέβαλε τα μέγιστα παρεα με Βασούλα-Παπουτσή-Σουλαδάκη ώστε να διαλυθεί το 1983 η πιό δυναμική οργάνωση Πασοκ εκείνη της ΛΕΣΒΟΥ (προς χάριν αριστερο-χουντικού αγροτοπατέρα πουχε οικονομικές δοσοληψίες απο το 1978 με Γενηματά και πολιτικά νταλαβέρια με ΝΔ αλλά και ΚΚΕ)...
    ...ΆΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΟΥΜΕ ...ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΝΟΥΜΕ ...στα γέλια και στα κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 22 Απρίλιος 2008 1:58 μμ έγραψε:

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος.


    Κακό αυτό, δεν θα υπάρχει κάποιος τότε να αναλάβει τα κυβερνητικά πόστα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δυστηχώς ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι..Κοπριες πολιτικοί στην Ελλάδα..αλλά μιλάμε για τέτοιες κοπριές, που μας φθάσαν στο σημείο να πιστεύουμε οτι μονο μια δικτακτορία μπορεί να φέρει την Ελλάδα μπροστά!!! Ναι κύριοι είστε αναξιόπιστη και δεξιοί και αριστεροί και κεντρώοι. Η ΠΑΣΟΚΟΙ γιατί κυβέρνησαν επι μια 20 ετια την Ελλάδα και αντί να φέρουν την κοινωνική δικαιοσύνη φέραν την κοινωνική ανισότητα. (εδω θα πρέπει να παραδεχτείτε όλοι , ότι το ΠΑΣΟΚ σε αυτά είναι μανούλα) . Νέα Δημοκρατία απλά οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν οι περρισότεροι εχουν χασει την μπάλα..άκρως επικύνδυνοι. Αριστερα, η ελαφροαριστερά ζεί στο όνειρο. Η άλλη η παλιά αριστερά στο ίδιο μοτίβο καμμιά αλλαγή . Τέλος εν αναμονή των αγίων ημερών ίσως μας λυπηθεί ο Θεός και μας στείλει εναν δικτάκτορα ή το κλιγότερο εναν Βασιλιά

    τεως ΠΑΣΟΚ ως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δύο γνωστοί τραγουδιστές νησιώτικων επιτυχιών, συνελήφθησαν από το Λιμενικό, στη Νάξο, ως πιθανοί παραλήπτες ασυνόδευτου δέματος, που περιείχε 7,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Το δέμα είχε φτάσει στο νησί με το πλοίο "Μπλου Σταρ Νάξος".

    Οι λιμενικοί προχώρησαν στις συλλήψεις, αφού προηγουμένως είχαν συλλάβει τον αποστολέα του δέματος, ο οποίος στην κατάθεση του, υποστήριξε ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν οι παραλήπτες.

    Οι δύο τραγουδιστές αναμένεται να φτάσουν στον Πειραιά το μεσημέρι, για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.



    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ


    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ



    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ


    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

    Η

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(ΔΕΞΙΑ)



    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ

    σοσιαΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιά μέρα ο Γιωργάκης αγοράζει το καινούργιο του ποδήλατο. Το παίρνει λοιπόν και πάει στον δρόμο να κάνει βόλτα.
    Η μητέρα του ήταν στο μπαλκόνι και έβλεπε και τον Γιωργάκη να κάνει ποδήλατο.
    Ξαφνικά ο Γιωργάκης έχει γκαζώσει και τρέχει γύρω γύρω από το σπίτι.
    Έχει πιάσει τρελή ταχύτητα και λέει στην μάνα του......

    - Κοίτα κοίτα μαμά πως πάω με το ποδήλατό μου!!!!!

    -Μπράβο Γιωργάκη........
    Βουυυυμμμμμ , βουυμμμμμμ γκαζώνει και άλλο ο Γιωργάκης

    - Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς χέρια!!!!!!!!!

    -Μπράβο Γιωργάκης........
    Βουυυυμμμμμ , βουυμμμμμμ γκαζώνει και άλλο ο Γιωργάκης

    - Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς πόδια!!!!!!!!

    -Μπράβο Γιωργάκη........
    Βουυυυμμμμμ , βουυμμμμμμ γκαζώνει και άλλο ο Γιωργάκης

    - Κοίτα κοίτα μαμά ... χωρίς ΔΟΝΤΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -Γιατί δεν πρέπει να γελάς όταν βλέπεις έναν Αλβανό πάνω σε ένα ποδήλατο;
    -Γιατί μπορεί να είναι το δικό σου ποδήλατο!





    Γιατί δεν πρέπει να γελάς όταν βλέπεις τον Γιωργάκη πάνω σε ένα ποδήλατο;

    Περίμενε και σε λίγο που θα ξαναπέσει θάχει περισότερο γέλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Α...ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

    ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΑ!

    ΑΡΝΙ ΕΩΣ 4 ΕΥΡΩ
    ΝΤΟΜΑΤΑ 0,50 ΕΥΡΩ
    ΜΑΡΟΥΛΙ 0,20
    ΨΩΜΙ 0,50ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΤΣΟΥΡΕΚΙ 1 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ 2-3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ
    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 0,20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ

    ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ.

    ΤΟ 11ΑΡΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    1.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

    2.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ,ΖΥΓΙΣΤΕ,ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΤΕ.

    3.ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΛΑΔΙΚΟ,ΑΚΡΙΒΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΘΗΝΗ(ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ Η ΣΑΚΟΥΛΑΣ)

    4.ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΑΡΝΙΑ.ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΘΗΝΑ!

    5.ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ .ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

    6.ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ!ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

    7.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!ΦΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΦΕΥΓΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ!!!

    8.ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΤΕΡΣΕΙΒ.ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

    9.ΒΑΛΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΩΝ.

    10.ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    11.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΜΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ!
    ΜΗ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΙ!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
    ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ Α...ΤΙΜΟΥΛΑ!!!!!!!!




    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Α...ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

    ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΑ!

    ΑΡΝΙ ΕΩΣ 4 ΕΥΡΩ
    ΝΤΟΜΑΤΑ 0,50 ΕΥΡΩ
    ΜΑΡΟΥΛΙ 0,20
    ΨΩΜΙ 0,50ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΤΣΟΥΡΕΚΙ 1 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ
    ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ 2-3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ
    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 0,20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1,5 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ

    ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ.

    ΤΟ 11ΑΡΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    1.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

    2.ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ,ΖΥΓΙΣΤΕ,ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΤΕ.

    3.ΨΩΜΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΛΑΔΙΚΟ,ΑΚΡΙΒΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΘΗΝΗ(ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ Η ΣΑΚΟΥΛΑΣ)

    4.ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΑΡΝΙΑ.ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΘΗΝΑ!

    5.ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ .ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

    6.ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ!ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

    7.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!ΦΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΦΕΥΓΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ!!!

    8.ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΞΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΤΕΡΣΕΙΒ.ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

    9.ΒΑΛΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΩΝ.

    10.ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    11.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΜΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ!
    ΜΗ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΙ!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
    ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ Α...ΤΙΜΟΥΛΑ!!!!!!!!




    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρακαλώ πείτε στον κύριο Οικονόμου που έχει το άφατο θράσος να παρουσιάζεται ως ειδήμων στα οικονομικά οτι λέει ανοησίες σχετικά με την παραχώρηση των μετοχών του ΟΤΕ σε τρίτους.

    Θα επαναλάβω (λυπάμαι για αυτό κύριε Οικονόμου) ότι ο Βγενόπουλος αγοράς τις μετοχές του απο την αγορά... Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ; Απο την ελεύθερη αγορά...

    Επομένως το τίμημα το εισπράττει διότι το κράτος έμεινε με τον σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη (τις μετοχές του στον ΟΤΕ) αφού δεν πούλησε τις δικές του μετοχές... ιδανική λύση που πρακτικά επαναφέρει τον έλεγχο στον αποσυντεθειμένο χάριν των δικών σας ενεργειών ΟΤΕ

    Θυμάστε ασφαλώς εκείνο τον κωμικό διευθύνοντα σύμβουλο που φώναζε ταμπουρωμένος απο την Πάτρα ενάντια στην απόλυσή του αχρηστεύοντας το έργο του ομολογουμένως ικανού καθηγητή κυρίου Παπούλια.

    Άρα κύριε οικονόμου, οταν δύνεται συνέντευξη να μην λαϊκίζετε διότι την επόμενη φορά μόνο ηλίθιοι θα σας ψηφίσουν αφού οι άλλοι ακούνε αυτά που λέτε και ανατριχιάζουν απο την ελαφρότητα του είναι σας..

    Ντροπή για τις ανακρίβειες της συνέντευξής σας. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΛΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΟΥΚΙΑΔΗΣ.
    ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΤΑΠΑΙΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΛ.) ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΡΗΓΚΑΝΟΜΙΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
    ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ
    ΨΑΛΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΑΙ.
    ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ
    ΞΕΜΠΡΟΣΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΦΟΓΟΚΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΡΟΥΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ
    ΑΛΟΙΩΣ ΝΤΖΙΦΟΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.
    ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΔ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΝΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ
    ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΟ ΚΚΕ
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΙΝΙ,
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΠΙΑ.
    Η ΣΗΜΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΓΚΑΡΚΑΝΑ ΣΠΡΑΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΟΥΚΙΑΔΗ ΚΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΤΟΡΑΣ, ΒΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ;(ΜΑΚΗ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ
    Η ΥΦΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΗΓΚΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ................

    Κατι θα κονομησε ,δεν μπορει,καλοντυμενο τον βλεπω,και "καλοταισμενο"..

    Αλλα ειπαμε ο .."λαος" εκφραζει ελευθερα την ..βουληση του!!

    Ασε ρε φιλε ανοιξε κανα σουβλατζιδικο,η ζησε με αυτα που κονομησες..

    Το πολυ πολυ να γινεις κανενας ανδριανοπουλος της Ν.Δ ..
    .....

    τζων

    22 Απρίλιος 2008 2:13 μμ

    ==================================


    cool down boy!

    Ολα τα απίδια δεν μπαίνουν στον ίδιο σάκο!

    ...θα τον προτιμούσες ντυμένο με στυλάκι Τσίπρα/Σκανδαλίδη δηλαδή;
    ΔΗΘΕΝ του κερατά που λένε!

    ...έλα τώρα, τον ρόλο των ΜΜΕ μη κάνεις ότι δεν τον ξέρεις! Υπονοείς πως φαγώθηκε και γιατί!

    ...το χρήμα κι ο έρωτας δε κρύβονται...αλλά ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΠΟΤΕ! Αμα λοιπόν πιστεύεις και δουλεύεις πάνω σε συγκεκριμένο τομέα , γιατί να τον αλλάξεις για να ανοίξεις σουβλατζίδικο;

    ...άσε τον Ανδριανόπουλο ήσυχο. Είχε καλούς κουμπάρους!Φάνηκε αυτό!


    Νομίζω ότι είναι κρίμα,
    ο Παντελής Οικονόμου να βρίσκεται εκτός πολιτικής σκηνής, ενώ παρελαύνουν στο περιστήλιο της Βουλής ορδές ξανθών,αργυρωνίτων, αδαών,διαπλεκομένων,ασχέτων,
    ανθελλήνων ...διεγνωσμένα παίδων!


    IDEFIX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ...!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΖΙΒΑΝΑΣ,ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ΞΕΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΟ ΚΑ ΕΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑ ΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.
    ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.Π.Ο

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!

    υγιεις φιλαθλος του Ολυμπιακου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΕ


    Mε τέτοια ελληνικά,
    τέτοια σύνταξη,
    τέτοια ορθογραφία,
    τέτοια επιχειρήματα,
    ποιός ταλαίπωρος σε πληρώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. A..τιμουλα...

    13.Αν κατα τυχη βρετε στο δρομο τον Μπαζιωτοπουλο ..ριξτε τον εναν πουτσο τζαμπα...αναγκες εχει το παιντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. RALLY....FM..ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥΛΟΦΩΝΟ!!

    RALLYFM
    TO ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑ
    ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ CAYENNE H NA AKOYΣΕΤΕ
    ΟΝ ΑΙR ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ:
    ΙΜΕKOROIDO KENO STO KALOSTOMALAKA1453μ.χ
    που ξερετε μπορει να ειστε και εσεις ενα απο τα χιλιαδες κοροιδα
    που θα τσιμπησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΗΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΕΑΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΣΟΓΚΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΕ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ======================
    ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ========================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δηλαδή για να καταλάβω. ΤΙ παραπάνω εισέφερε στις γνώσεις μας ο κ. Οικονόμου; ΤΙ άγνωστο μας είπε; ΠΟΥ μας "φώτισε?" Κατ` εμέ είναι για τα μπάζα ΟΛΟΙ όσοι πιστεύουν ότι ο δικομματισμός μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα μας. ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ απο ΓΝΩΣΤΑ αφεντικά. ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ του κατεστημένου και της άρχουσας τάξης.
    Ας βγούνε μωρέ να καταγγείλλουν ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΠΕΡΜΑΚΕΤΑΔΕΣ. Ας βγούν να καταγγείλλουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ, τον ΜΠΟΥΣ και τα τσιράκια του. ΜΟΝΟ ένας ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ μας έμεινε. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ αδέλφια μου.

    ΜΠΕΣ-ΔΕΣ-ΜΑΘΕ και ΜΕΤΑ ΠΕΣ:
    skeftomasteellhnika.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. argyris sideris


    ...απλά ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι από τους λίγους που μας θύμισαν τι θα πει
    "ΈΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" :

    θέσεις-αξίες-πιστεύω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ? Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ? O KΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ?)

    4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EU ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ

    ΓΙΑ ΤΟΝ 4% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΗΣΕΙ Η ΝΔ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ?

    ΤΡΑΓΚΑΣ: ΔΗΛ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕΡΛΙΝ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ?

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΑΓΑΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΚΑΝΑΝ OLYMPIC GAMES ΜΕ 30 ΔΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ 30 ΔΙΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ..... ΑΑΑΑΑ (ΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ================================


    ...απλά ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι από τους λίγους που μας θύμισαν τι θα πει
    "ΈΝΤΙΜΗ KAI ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" .


    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η άλλη η παλιά αριστερά στο ίδιο μοτίβο καμμιά αλλαγή .

    to exo akoysi polles fores oi aristera exi mini piso re paidia symfono me ayto os ena shmeio prosopika to KKE dhladh einai oligon katheto se kapoies apochs oxiala oxi kai o SYRIZA einai kai aytos kolimenos den leo bebaia oti eiani se merikes apochs ligo perirgos alla oxi kai exi mini piso opos kai to KKE ipame oxi kai toso .Telos otan lete piso akoma kai gia to KKE peste sepoies ideologies kai apochs poy akibos einai piso.
    Akoma giati ta pososta toy SYRIZA anebainoyn???? kai ayto ginotna kai prin apo to tsimpra asxeta ama oi PASOKI lene oti ftaiei o tsi.. giati eipidh einai dejioi kai aytooi synithizoyn na proothoyn arxhgoys kathosetsi toys boyleyoyn oi chfoi
    tha sas po giati ANEBAINI O SYRIZA
    1 PROTA EPITELOYS KATALABAN KAPOIOI TI MALKS EINAI TOY PASOK KAI THS ND TI LAMOGIA KIA TH DEJIOI KAI OI DYO KATHOS OI PASOKI TO PAIZOYN KAI ARISTEROI OI MALKS
    2 ME TIS PROTASIS TOY ASXETA AM AOI PASOKOI KATHOS NOMIZOYN OTI KYBERNHSH EINAI O SYRIZA KAI EXOYN MBERDECI THN ANTIPOLITEYSH LENE OTI DEN EXOYN PROTASESI TOY SYRIZA KAI POS EINAI ALLAZONES!!!AKOY NA DIS NA SE LEIEI TORA O BANIZELOS KAI OI BASO ALAZONA TI ALLO THA AKOYSO
    3 DNE XI POTE KYRBENHSH TI XORA ARISTERA GIA NA DITE POSO PROSTA EINAI OI APOCHS TIS
    4 YPARXEI AKI MIA ENYSXISI APO TON TSI.. ALLA APLOS KOLISE TON KATALYLO KAIRO DEN PISTEYO NA EINAI PANO 3% TO ALLO THA ERXONTAN KAI ME TON ALAVANO
    5 OI AGANAKTHSH TOY KOSMOY !!!!!!!APO TOYS MALKS JEROYN AYTOI
    TELOS IPARXOYN AKI ALLOI LOGOI anna afyrc .cbac talrcrc κατα τη γνομη μου αμα τορα πιστευεται οτι ειναι καλυτεροι οι ακροδεξιοιν που πριν 50 χροναι μασ καρφοναν στουσ γερμανουσ και μετα μας διερεσαν σε δυο κομματια ξεσικονοντασ δεξοιυσ και αριστεροσ στα οπλα τι να σασ πο ειστε αξιοι τισ μοιπας σα αμα ειναι να βγει ο φασιστασ ο Κακα και ο Αδωνης τι να πω ψηφιστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γαιιτ μεχρι και αυτοι ειναι καλύτεροι!!!!ισωσ οι φασιστεσ να ειναι οι μονοι χειροτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. file 12.19

    me kourazoun ta greekish...ara..
    I copy/paste to proigoumeno...

    ================================


    ...απλά ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι από τους λίγους που μας θύμισαν τι θα πει
    "ΈΝΤΙΜΗ KAI ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" .


    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμε... A.τιμούλα... (22 Απρίλιος 2008 5:55 μμ)

    να προσέχεις διότι μπορεί να σου συμβεί αυτό που δεν θα ευχόσουν... και εσύ (22 Απρίλιος 2008 5:41 μμ) γραφέα... με συγκίιιιινησεεεεες με την ποιότητα του λόγου σου... Βαθυστόχαστη σκυλίσια επινόηση...

    Έχει πολλούς κωλοτρύφτες σαν και σένα εδώ για να στείλω τον μπόγια μιά και καλή... Θάρθει που θα θάρθει για την Α. Τιμούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΤΙΤΛΟΙ ΟΙ ΛΥΜΠΕ-ΒΑΝΔΗΣ

    Ο ΓΕΡΟ-ΡΙΜΠΟ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ 700.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ. ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ...

    ΤΕΖΑ Ο ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ
    ΤΕΖΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΤΟ CAS ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ;


    ΤΕΖΑ Ο ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

    ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    ΡΙΞΤΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ

    ΑΕΚΑΚΙΑΡΘΡΟ44, ΑΕΚΑΚΙΑΡΘΡΟ44


    ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

    ΤΕΖΑ Ο ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η ΣΦΥΡΙΖΕΙ
    ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΙΟ
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ΤΟ MILK GATE ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Κ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ME ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O Παντελής Οικονόμου,είναι ένας από τους λίγους ρομαντικούς αλλά και έντιμους εναπομείναμτες σοσιαλιστές.Είναι ο άνθρωπός που λέει τα πράγματα με το όνομά τους,γεγονός που το πλήρωσε με την πρότασή του για φορολογία των ρέπος.Αντί δηλ.να πληρώνουν φόρο αυτοί που κερδοσκοπούν από μια ανώμαλη νομισματική κατάσταση,από τη συμπίεση του εθνικού νομίσματος,προτίμησαν να φορολογούν το μικροκαταθέτη.Αυτό είναι το κίβδηλο σύγχρονο πολιτικό σύστημα στο οποίο επιβιώνουν και επιπλέουν οι φελλοί γιατί φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12.55


    συνελήφθη ο babis????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΙ "ΓΑΜΩ", ΤΗΝ ΒΑΡΗΓΔΟΥΠΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ!!
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ Press-gr, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ???
    ΠΟΛΛΑ....ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.... ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ!!
    ***ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΥΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΤΟΣΩΠΟ ΡΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???
    ΟΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ .....ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση