GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο περίπτερο, δίπλα στο υπουργείο...

. Του Γιάννη Πάλλη . Είδα, σε σας , το πρωί την προβολή που κάνατε στην "Παρασκευή+13" για το θέμα του Αλογοσκούφη και ανεβαίνον...

.
Του Γιάννη Πάλλη
.
Είδα, σε σας, το πρωί την προβολή που κάνατε στην "Παρασκευή+13" για το θέμα του Αλογοσκούφη και ανεβαίνοντας στην Αθήνα πήγα να την αγοράσω. Στο περίπτερο που τη ζήτησα όμως, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, μου είπαν ότι δεν την είχαν.
Είχε εξαντληθεί ή είχαν κατέβει από το παρακείμενο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και την είχαν ...μαζέψει για να μην υπάρχει;
Ευτυχώς, την βρήκα στη γειτονιά μου και την απόλαυσα.
---------------------------

4 σχόλια

  1. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    ΜΑΡΙΑ ΑΑΑ !!! -ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ !!! ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ;

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σύμβουλος της ΑΤΕ η Deloitte & Touche για πώληση ποσοστού της Ασφαλιστικής
    Πηγή: Express.gr 23/05/08-08:09


    Mε την πρόσληψη της Deloitte & Touche ως χρηματοοικονομικού και νομικού συμβούλου της ΑΤΕ, ξεκινά ατύπως η διαδικασία για την πώληση πακέτου μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστική μαζί με το management της εταιρίας καθώς και το δικαίωμα διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου της Αγροτικής Τράπεζας.

    Βάσει της εισήγησης του συμβούλου πώλησης η διοίκηση της ΑΤΕ θα αποφασίσει το πακέτο μετοχών ΑΤΕ Ασφαλιστικής που θα διαθέσει. Η διοίκησή της έχει θέσει, πάντως, το γενικό περίγραμμα δηλώνοντας ότι το ποσοστό που θα διατεθεί θα κινείται μεταξύ 40% με 51%, ενώ ο αγοραστής θα λάβει και δικαίωμα προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου της ΑΤΕ.

    Κατ’ αρχήν ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει επιδείξει ο γαλλικός όμιλος Groupama, o οποίος έχει αποκτήσει και τη Φοίνιξ από την Εμπορική Τράπεζα και σύμφωνα με πληροφορίες και ο γερμανικός όμιλος Ergo ο οποίος στην Ελλάδα διατηρεί τη Victoria. Κύκλοι των εταιριών του γνωστού επιχειρηματία του κλάδου Ασφαλειών Π. Ψωμιάδη αφήνουν να εννοηθεί ότι θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από πλευράς εταιριών του επιχειρηματία (Ασπίς Πρόνοια, Commercial Value κ.ά.).

    Η ΑΤΕ κατέχει απευθείας το 84,08% της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ενώ το Μετοχικό Εσωτερικού κατέχει το 3,02% και δύο συνεταιριστικές οργανώσεις το 0,47%. Η καλή πορεία των αγορών πέρυσι ωφέλησε ιδιαίτερα και την ΑΤΕ Ασφαλιστική. Κατέχοντας το 46% της ΑΤΕ ΑΕΔΑΚ ενίσχυσε τα ενοποιημένα κέρδη της με 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ από το 33,38% της ΑΤΕ ΑΧΕΠΕΥ ενέγραψε κέρδη 3 εκατ. ευρώ. Τα αποτελέσματα θα επηρεάζονταν αρνητικά κατά 7,4 εκατ. ευρώ αν ομόλογα εσωτερικού είχαν αποτιμηθεί σε εύλογη αξία. Η εταιρία τα μετέφερε από το χαρτοφυλάκιο διαθεσίμων προς πώληση στο χαρτοφυλάκιο διακράτησης ως τη λήξη τους.

    Σημειώνεται, και αυτό έχει επίσης τη σημασία του, ότι η σύμβαση του κ. Ι. Παυλίδη, διευθύνοντος συμβούλου της ΑΤΕ Ασφαλιστική, η οποία λήγει τον επόμενο μήνα δεν έχει πλέον χρονική ισχύ εναρμονιζόμενη με τις συμβάσεις των υποδιοικητών της ΑΤΕ, ενώ δημιουργήθηκε θέση αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου με αρμοδιότητες στις τραπεζοασφαλιστικές εργασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ καραγκιοζακο Γιάννη Πάλλη διαφήμιση στην εφημερίδα θέλεις να κάνεις για να πάμε σαν μαλάκες να την αγοράσουμε , μου θυμίζεις τα λαμογια που θέλουν να τους στείλεις μήνυμα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ,αλλά δεν σου λένε πως το κάθε μηνυματακη που τους στέλνεις ,χρεώνεσαι 500 δραχμές 1,5 ευρώ
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση