GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελπιδοφόρα στάση...

. Από τον Γ. Ζωχιό . Πρωτοαγιά στο Πεδίον Άρεως: ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ από απεργούς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Ελπιδοφόρα στάση κατά υ...

.
Από τον Γ. Ζωχιό
.
Πρωτοαγιά στο Πεδίον Άρεως: ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ από απεργούς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
Ελπιδοφόρα στάση κατά υποστυλωμάτων του εκμεταλλευτικού, άδικου, ληστρικού, καταπιεστικού συστήματος
.
-----------------------------------------

6 σχόλια

  1. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ.... ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

    ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"...


    ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ......

    ΕΙΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ..... ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Ζωχιέ!

    Επιασες την ουσία των πραγμάτων.
    Αυτό ακριβώς που γράφεις συνέβη.

    Τα άλλα των καναλιών περί δήθεν αντιπαράθεσης κομμάτων και ρίψης γιαουρτιών είναι μπούρδες.

    Πες τα ρε φίλε, έπιασες κέντρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ σωστά τα λέει ο φίλος ζωχιός.Είναι κρίμα που αγωνιστές του συνασπισμού και του σεκ έτρωγαν τα γιαούρτια και τα μπουκάλια που προορίζονταν για τους προδ'οτες της πασκε γσεε που συγκυβερνουν τον τόπο με τη μη προκήρυξη απεργιών για τις αυξήσεις και το ασφαλιστικό.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σοσιαλιστική κοινωνία – Ελλάς

    Περιγραφή του οράματος της ΠΑΣΟΚικής ιδανικής σοσιαλιστικής κοινωνίας –Τι οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχτισε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία.

    Έτσι, για να ξέρετε τί ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια.

    Η «ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία» που δημιούργησε το κίνημα «του λαού και του εργάτη» στην Ελλάδα περιγράφεται με απλά λόγια στο ρητό «Να δουλεύουν οι μισοί, για να ζουν οι άλλοι μισοί», η καλύτερα «να ζουν οι μισοί εις βάρος των άλλων μισών, και όλοι μαζί εις βάρος των παιδιών τους».

    Οι πρώτοι, τα παραγωγικά μέλη αυτής της κοινωνίας (=παραγωγοί πλούτου), είναι όλοι αυτοί οι οποίοι απασχολούνται στον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, ΕΕ κτλ). Όλοι αυτοί θα δουλεύουν για τους άλλους μισούς Έλληνες, αυτούς οι οποίοι «απασχολούνται» στον Δημόσιο Τομέα (=καταναλωτές πλούτου).


    Οι μισθοί των Δ.Υ. θα είναι υπερδιπλάσιοι των αντιστοίχων των Ι.Υ. Παράλληλα οι ασφαλιστικές εισφορές των μελών του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας (=ιδιωτικός τομέας) θα είναι πολλαπλάσιες από όλες τις άλλες αντίστοιχες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το δημόσιο και ο ανώμαλος τρόπος σκέψης του ΝεοΈλληνα

    Η φορολογία των φυσικών προσώπων θα είναι η υψηλότερη από τις αντίστοιχες των χωρών της Ε.Ε. Μόνο έτσι θα χρηματοδοτήσει το κράτος τα εφάπαξ επιδόματα των Δ.Υ.

    Όποιος δεν απασχολείται στον Δημόσιο Τομέα θα θεωρείται πολίτης Β' κατηγορίας, άχρηστος και ανίκανος, και εάν δεν έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία από γονικές παροχές θα θεωρείται καταδικασμένος να ρεύει σε έναν υποανάπτυκτο τριτοκοσμικό ιδιωτικό τομέα. Θα δουλεύει για 700 ευρώ το μήνα σαν το σκύλο, για «την Ελλάδα ρε γαμώτο».

    Οι νέες γενιές θα πληρώνουν με εφάπαξ φορολογία για τα χρεολυσία των δανείων του μεγάλου αείμνηστου ηγέτη της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου.

    Η χώρα δεν θα στηρίζεται σε έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα, αποτέλεσμα της πλήρους ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ της χώρας από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα βάρη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των χρεών και των εξοχικών των Δ.Υ. καλούνται να σηκώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιδιώτες. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    Στόχος και όνειρο όλων των νέων αυτής της χώρας θα είναι πλέον μόνο το Δημόσιο. Μόνο έτσι θα πάει αυτή η χώρα «μπροστά». Μέχρι να βουλιάξει τελείως.

    Ακόμα και οι θέσεις για σκουπιδιάρηδες στον Δ.Τ. θα απαιτούν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, γνώσεις Αγγλικών επιπέδου Proficiency, γνώσεις πληροφορικής, πολυτεχνική ιδιότητα και αναγνώριση τέκνου οικογένειας εθνικής αντίστασης με τον Δημοκρατικό στρατό του Άρη Βελουχιώτη». Επίσης πιστοποιητικό ότι οι γονείς του υποψηφίου ήταν αγωνιστές του 81, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου δηλαδή. Έτσι για να εφαρμοστεί η... "αξιοκρατία με τον ΑΣΕΠ".

    Τα εφάπαξ και τα εξτρά επιδόματα των Δ.Υ. θα τριπλασιαστούν. Για μια «δίκαιη κοινωνία». Παράλληλα θεσμοθετείται το ιδιωτικό φροντιστήριο για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( για μια «δωρεάν παιδεία» ), το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία ( για μια «δωρεάν υγεία» ) και το γρηγορόσημο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ( για «την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη» ).

    Για μια «δίκαιη κοινωνία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα Ρουσσοπουλάκια που δεν ντρέπονται , αλλά μέσα στη Δεξιά ξεφτίλα τους συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι για όλα φταίει το Πα.σο.κ. , εν έτει 2008 , είναι οι ίδιοι που προσπαθουν να καταστρέψουν το PRESS-GR και ΓΡΆΦΟΥΝ ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ , αφιερώνω το κάτωθι ενημερωτικό – ιστορικό κείμενο , ‘’σεμνά και ταπεινά ‘’ :


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..............................................................................................
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 11:35

    Φίλε, μούπεσε εκεί κάπου στο περίπτερο της γειτονιάς μας ένα πενηντράκι. Σε παρακαλώ, πέρασε, ψάξε λίγο-εσύ είσαι ανοιχτομάτης- να το βρεις και να το πάρεις για τον κόπο που έκανες να σκεφτείς και να γράψεις τόσα ωραία πράγματα! Ή μήπως ρειάζεσαι πιο πολλά; Αν χρειάζεσαι, έχω πρόχειρα πέντε από το ένα χέρι και πέντε από το άλλο. Πάρτα λοιπόν να μη σου τα χρωστάω!

    ΥΓΙΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση