GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερεις παραιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ...

...στον απόηχο της "σκιώδους" κυβέρνησης! . Τέσσερεις παραιτήσεις είναι συνολικά ο (αρνητικός) απολογισμός στο ΠΑΣΟΚ από τον πρό...

...στον απόηχο της "σκιώδους" κυβέρνησης!
.
Τέσσερεις παραιτήσεις είναι συνολικά ο (αρνητικός) απολογισμός στο ΠΑΣΟΚ από τον πρόσφατο σχηματισμό της "σκιώδους κυβέρνησης". Ενοχλημένοι γιατί δεν αξιοποιήθηκαν, υπέβαλαν τις παραιτήσεις από επικεφαλής των ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικών Τομένων Εργασίας) που είχαν εκλεγεί οι:
Χάρης Τσιόκας (Μεταφορών και Επικοινωνιών). Έγινε σκιώδης ο Νίκος Σηφουνάκης
Γιάννης Διαμαντίδης (Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) . Εγινε "σκιώδης" η Ελπίδα Τσουρή.
Γιάννης Δριβελέγκας (Τουριστικής Ανάπτυξης). Έγινε "σκιώδης" η Αντζελα Γκερέκου
Βαγγέλης Αργύρης (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) : 'Εγινε "σκιώδης" ο Βασίλης Έξαρχος.
----------------------

10 σχόλια

  1. Τέσσερις και...βάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 104 θα έπρεπε να είναι...αλλά ας όψεται η προσδωκία της καρέκλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι δεν παραιτήθηκαν για τη καρέκλα (χαράς τα πόστα) αλλά γιατί δεν έχουν να πουν τίποτα στον «άχρηστο» κα στη συμμορία του. Μπράβο τους και αν δημοσιοποιήσουν και τους λόγους της παραίτησης, δέκα φορές μπράβο τους. Κι ας βγει ο Οικονόμου και οποιοσδήποτε μαλάκας της συμμορίας του «χάχα» να τους πει αποστάτες. Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το πατριωτάκι μου κ. Αργύρη
    -----------------------------------

    Γιατί ρε Βαγγέλη μας το έκανες αυτό, και δεν δέχθηκες το πόστο που σου ανέθεσε ο Γιωργάκης;
    Αυτός σε επέλεξε και σε τοποθέτησε στο συγκεκριμένο πόστο, λόγω προϋπηρεσίας σου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
    Εγώ πάντως προσωπικά σε δικαιολογώ γι' αυτή σου την απόφαση, για δύο λόγους;
    α. Ο "σκιώδης" δεν έχει έχτρα μισθό, μίζες, ρεμούλες, τραπεζώματα κ.λ.π.
    β. Ως "σκιώδης" δεν μπορείς να εγκρίνεις πλέον παράνομες επιδοτήσεις, κάποιων επίλεκτων αγροτοπατέρων, από τις οποίες έπαιρνες χοντρές...μίζες, κυρίως από τον Δήμο Πασσαρώνος, απ' όπου και κατάγεσαι.

    Ξέρω εγώ τι σου λέω... Βαγγελάκη, άλλωστε στον ίδιο νομό ψηφίζουμε....

    Και το κακό δεν είναι ότι σε ξέρω μόνο εγώ, σε ξέρουν και όλα τα "γιουσουφάκια" που διόρισες στη ΔΩΔΩΝΗ, ΣΒΕΚΗ, ΠΙΝΔΟ και πίνουν νερό στο όνομά σου.

    Και για την ιστορία:

    Τα "γιουσουφάκια" που διόρισες, τα διόρισες με το αζημίωτο.

    Μήπως κάνω λάθος;

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gianioti an mathis ti ekane sti Thessalia to patriotaki sou, tha soy figei i magkia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα φάντασμα πλανάται εσχάτως πάνω από την Ελλάδα «των ωραίων, πλούσιων και πετυχημένων»: το φάντασμα του Τσίπρα. Το διαισθάνεσαι παρακολουθώντας τις συζητήσεις στα τηλεπαράθυρα και στα «τοκ σόου», το διαπιστώνεις διαβάζοντας όσα γράφουν πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι στενά συνδεδεμένοι με το «κόμμα της αγοράς, της γκλαμουριάς και της λαμογιάς». Ηταν αναμενόμενο. Η απαξίωση των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας και η (δημοσκοπική προς το παρόν) εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποσταθεροποιήσει το πολιτικό τοπίο.

    Τα ισχυρά κέντρα εξουσίας, βλέποντας ότι τα γέρικα άλογα δεν τραβάνε πια, σχεδιάζουν να ξεφορτωθούν τις φθαρμένες φιγούρες του πολιτικού θεάτρου σκιών, όπως τους αποκαλούν στα σαλόνια, και να ξαναμοιράσουν την τράπουλα. Οι «ρεαλιστές πολιτικοί και δημοσιογράφοι» του δεξιού και αριστερού εκσυγχρονισμού έχουν ήδη αναλάβει δράση να μπερλουσκονοποιήσουν την Ελλάδα. Να προωθήσουν τη «γόνιμη συνάντηση των νεοφιλελεύθερων της Αριστεράς με τους νεοφιλελεύθερους της Δεξιάς» και την τερατογένεση ενός ή και δύο πολιτικά δίδυμων κομμάτων, χωρίς παρωχημένες ιδεολογικές αναστολές περί Δεξιάς και Αριστεράς, που θα σώσουν την Ελλάδα (και τα συμφέροντα των ισχυρών) από τους «κόκκινους».

    Την επιτυχία αυτής της τεχνητής πολιτικής γονιμοποίησης υπονομεύει η είσοδος στην πολιτική σκηνή των τρομερών παιδιών της ομάδας Τσίπρα. Φωνάζουν, όπως και το παιδί του παραμυθιού, ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και ο κόσμος τούς ακούει. Λένε ότι αυτή η Ελλάδα δεν τους αρέσει και θέλουν να την αλλάξουν και ο κόσμος συφωνεί. Αρνούνται, παρά τις πατρικές συμβουλές των πραγματιστών, των σωφρόνων και των γερόντων, «να εγκαταλείψουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας κάθε ουτοπική μπαρούφα περί κοινωνικού κράτους, εργασιακών δικαιωμάτων, ανακατανομής εισοδημάτων και πολιτικού ελέγχου της οικονομίας» και ο κόσμος τούς στηρίζει.

    Γι΄ αυτό ο Τσίπρας πρέπει να εξοντωθεί, πολιτικά και ηθικά. Η εντολή στους σπεσιαλίστες των μίντια έχει δοθεί, η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε το επόμενο διάστημα είναι αν υπάρχουν και μέσα στο κόμμα του Συνασπισμού πληρωμένοι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα σοβαρολογουμε ρέ παιδιά. Δηλαδή αν επανέλθει τό ΠΑΣΟΚ στήν εξουσία,Πίστευε Ο Διαμαντίδις κι ο δριβελέγκας πως θάπαιρναν Υπουργείο? Θεέ καί κύριε..
    Αφηστετο παιδιά , καλύτερα νά ξαναχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. balte neoys balte episthmones..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση