GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει σχέση αυτός ο γάμος στο Καρπενήσι;...

Οι καταθέσεις - φωτιά για την Siemens, η διάψευση Μητσοτάκη και οι ημερομηνίες που συμπίπτουν! . .. Αποκαλύψαμε (εδώ) τα ονόματα των τρι...

Οι καταθέσεις - φωτιά για την Siemens, η διάψευση Μητσοτάκη και οι ημερομηνίες που συμπίπτουν!
...
Αποκαλύψαμε (εδώ) τα ονόματα των τριών στελεχών της Siemens που έδωσαν τις καταθέσεις - φωτιά. Μικές, Τσάκαλου και Οικονομάκου. Σε αυτές κάνουν λόγο για πληρωμές που δεν αφορούσαν έξοδα της εταιρείας.
Οι ημερομηνίες που αναφέρουν για τις πληρωμές αυτές τα τρία στελέχη της Siemens συμπίπτουν χρονικά με το εξής κοινωνικό γεγονός: Στις 15 Ιουλίου 2006 είχε γίνει ο γάμος του (γιού της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη) Κώστα Μπακογιάννη με την Κάλλια Καμπουρίδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας "Ευρυτανικά Νέα" ανάμεσα στους 300 προσκεκλημένους ήταν και ο πρώην διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα Μιχ. Χριστοφοράκος (Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας με τα ονόματα των καλεσμένων και τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το γάμο), ο οποίος εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο. Από την ιστοσελίδα της εφημερίδας, πήραμε και τη φωτογραφία που έχει λεζάντα: "Περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι, άνθρωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας, παρακολούθησαν τον γάμο στο Νόστιμο Ευρυτανίας".
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει "πλούσιο από κάθε άποψη" τον γάμο.
Θα μπορούσε να είναι αυτή η "κοινωνική εκδήλωση" στην οποία αναφέρονται οι μάρτυρες; - αυτό υπαινίσσονται κάποιοι ασχολούμενοι με την όλη υπόθεση. Κι αν είναι αυτή, το γεγονός συνιστά απόδειξη για άλλου τύπου υπόγειες σχέσεις;
Θυμίζουμε ότι ο Κων. Μητσοτάκης έκανε προ ημερών λόγο για "αναπόδεικτη λάσπη". Προς το παρόν πάντως τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις.
(Το ερχόμενο Σάββατο στο Καρπενήσι γίνονται τα βαφτίσια του γιου του Κ. Μπακογιάννη).
---------------------------------

13 σχόλια

  1. Με την ευγενική χορηγία της
    Miesens Oil.

    γιατί το λάδι στην Ελλάδα,
    "είναι θέμα Εθνικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. MIESENS OIL

    Λαδώνει Σταθερές Κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι γεγονότα προσπαθούμε να συνδέσουμε τώρα............??
    Γάμοι.. Βαπτίσια κ.τ.λ!!!
    Μα γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι την ανάμειξη στελεχών της Ν.Δ στο σκάνδαλο με τη SIEMENS μέσα απο τις αναφορές στελεχών της εταιρίας.
    Συγκεκριμένα.. άξιο αναφοράς είναι το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (18/05/08) ''Μίζες 2% για πολιτικούς'' το οποίο έχει προκύψει απο αναφορά στελεχών της εταιρείας με επιστολή τους στην ελληνική δικαιοσύνη. Γράφοντας σε συγεκριμένο σημείο της επιστολής..το οποίο ο διερμηνέας το χαρακτήρησε ως δυσανάγνωστο *(τι παράξενο!!!)*.. ''2%,politic''.Το οποίο αναφέρεται βεβαίως σε στελέχη οχι μόνο της Ν.Δ αλλα και του ΠΑΣΟΚ. Οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος έχει να πεί κάτι περί αυτού... Το έγγραφο φαίνεται πραγματικό, και στην τελικη αν δεν είναι μπορούν να βγούν και να το διαψεύσουν οι θιγόμενοι- η δικαιοσύνη πάντως το έχει στα χέρια της.Κυρίες και κύροι αναγνώστες η πραγματικότητα είναι ολοφάνερη μπροστά σας.Γιατί προσπαθείτε να το αρνηθείτε?. Κάνατε λάθος επιλογή.Είναι ώρα να τη διορθώσετε.Δώστε το πραγματικό σας μήνυμα στις επόμενες εκλογές.Μην τους δίνεται άλλα περιθώρια για σπατάλες με σκοπό την καταστροφή του δημόσιου πλούτου.Ας νιώσουν στο πετσί τους την απώλεια της εξουσίας.Αυτό θα τους πειράξει.Να είστε σίγουροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OPOIOS ANAKATEBETE ME THN POLITIKH 8ELEI DEN 8ELEI 8A EMPLAKEI SE SKANDALA.

    EKS ALLOY OI IDIOI TO EPIDIOKOYN NA TOYS APOKALEI O KOSMOS KLEFTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΤΕΡΜΑ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΙ


    Οχι πια στο οπισθοδρομικό, σταλινικό, απαρχαιωμένο, κρατικιστικό "Σιγά τον Πολυέλαιο".
    Οχι πια!

    Τώρα, προχωρούμε σταθερά, αποφασιστικά, εκσυγχρονιστικά, φιλελεύθερα και μεταρρυθμιστικά!

    Με σίγουρα, σταθερά βήματα,
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ
    "Σιγά το Πολ-ηλιέλαιο".

    Νέα Δημοκρατία,
    Ξέρει από "καλό Λάδι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να γίνει; Από πού αλλού θα μαθευτούν οι λαμογιές σε βάρος μας από τους ψευτοοικολόγους;
    U.S. and Russian science Academies against global warming propaganda
    ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

    Για τους φοβικούς σκοταδιστές, οπαδούς τής συλλογικής ενοχοποίησής μας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, όπως ο πολυδιαφημισμένος, κερδοσκόπος νομπελούχος, ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων και οι απανταχού φανατικοί ψευτοοικολόγοι του:
    Collective incrimination for climatic changes? NO !
    The science academy Royal Society of London, recently has become a vocal advocate of climate alarmism. They even tried to enlist other science academies into joining them in an alarmist manifesto. However, the U.S. National Academy, though sharing some of these views, decided not to sign up, and the Russian Academy of Sciences has taken an opposing position.
    http://www.nysun.com/opinion/foggy-science-in-london/77404
    S. Fred Singer, a professor emeritus of Environmental Sciences at the University of Virginia, is the former director of the U.S. Weather Satellite Service. Reviewer also of IPCC reports.

    Κομπίνες με το εμπόριο κλιματικού τρόμου τής IPCC
    καταγγέλλει ο
    http://www.guardian.co.uk/environment/2008/may/21/environment.carbontrading
    http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk
    http://aftarkia.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάγανε, φάγανε, φάγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tsourekia pia me tin euritania kai to karpenisi kai tous mpakoggianeous...enas htan o paylos mpakoggianis efyge kai tora paei kai i koutsi maria sto karpenisi na pantreftei ktl ktl ...bre euritanes piaste kana xaxali na tous kinigisete odemia sxesi den exoun oloi aftoi me to paylo mpakoggiani esto kai an prokite gia to gio tou..xesmeno ton exoune kai o kathe enas trebikse to dromo kai kratisane mono to onoma tou ....i mia ta eftiakse me ypourgo tou pasok ...i alli ta eftiakse me ton ippodromo ..ti karpenisi mou lete kai kourafeksala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σύζυγος του γιού της Κας Μπακογιάννη ΄συμμετέχει σε επιχείρηση εστιάσεως. Μήπως πρέπει να διερευνηθεί με τι ποσοστό συμμετέχει και πιοί είναι οι άλλοι μέτοχοι. Ενδεχομένως η έρευνα να είναι έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο δεν δημοσιεύθηκε το σχόλειο μου σχετικά με την αναφορά που έκανα στο πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας της προγούμενης Κυριακής, τα ξημερώματα της Κυριακης 25 Μαίου. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος .. παρακαλω απαντήστε μου. Διαφορετικά θα επιχειρήσω να βάλω άλλα πράγματα στο μυαλό μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μας είπατε εαν είχε πάει στην φιέστα της Ευρυτανίας και το εξώγαμο του Τέρρυ Χρυσσού .



    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΙ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση