GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο! Ο λογαριασμός 078761Ζ...

. . ...στην BNP PARIBAS της Γενεύης είναι ο πιο "καυτός". Θα μάθουμε σε ποιον ανήκει; . Στην Τράπεζα BNP PARIBAS της Γενεύης υπ...

.
....στην BNP PARIBAS της Γενεύης είναι ο πιο "καυτός". Θα μάθουμε σε ποιον ανήκει;
.
Στην Τράπεζα BNP PARIBAS της Γενεύης υπάρχει ο λογαριασμός 078761Ζ.
Στο λογαριασμό αυτό κατά το 2003 και 2004 έχουν γίνει διαδοχικά εμβάσματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το καθένα. Συνολικά είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ.
Από τις κινήσεις που έγιναν στο λογαριασμό αυτό, προέκυψε -κατά την σχετική έρευνα του εισαγγελέα Π. Αθανασίου- ότι συνδέεται με τη διακίνηση χρήματος από εμπλεκόμενα με το σκάνδαλο της Siemens στελέχη της εταιρείας. Είναι, μέχρι στιγμής, ο πιο "καυτός" λογαριασμός που έχει εντοπιστεί.
Αυτό λένε οι πληροφορίες μας.
Τα ερωτήματα είναι:
Σε ποιον ανήκει αυτός ο λογαριασμός;
Ποιος κρύβεται πίσω από αυτόν;
Έχει ζητηθεί το "άνοιγμά" του;
Έχει κινηθεί η αναγκαία διαδικασία δικαστικής συνδρομής;
-----------------------------------------

23 σχόλια

  1. http://www.enosikentroon.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia ton levedi giati den lete kouveda;;;
    dite tis ekpobes tou:
    http://www.enosikentroon.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει βρε παιδια, ολα καλα, εγω πιστευω οτι οντως φαγανε και
    μαλιστα παραπανω απο αυτα που βλεπουμε ... μιλαμε για τρελλη μασα και οι ΜΠΛΕ και οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ και μαλιτσα με το που βγαινει ενα ονομα απο εδω καπακι βγαινει αλλο ενα απο εκει ... ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ εχει τσαμπουκαλευτει ομοιως και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ... ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ...

    Εσεις που τα βρισκετε τα στοιχεια ;; Θα μας λυσετε την απορια ;; Ποιος τα διαρρεει ;; ειναι στοιχεια απο ανακρησεις οποτε φευγουν απο την Ασφαλεια, ειναι στοιχεια απο δικογραφιες οποτε "φευγουν" απο γραμματεις και παρατρεχαμενους της Δικαιοσυνης, ειναι απο την ΕΥΠ και τι σχεση εχετε με αυτην ;; ειναι απο κομματικα στελεχη που κι αυτα τα βρισκουν με τη σειρα τους απο που ;; και τι σχεση εχετε με αυτους ;;
    ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ...

    Dilalara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρωτηστε τον Θεμιστοκλη ή Θεμο ή κομιστη.

    Αυτος ξερει καλα απο BNP PARIBAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες, αν δεν είναι κανενός ο συγκεκριμένος λογαριασμός, μπορείτε να θεωρήσετε ότι είναι δικός μου. Να συμμετάσχω κι εγώ μια φορά, ρε παιδιά, σε κάποια αρπαχτή... από τα χρόνια του Κοσκωτά όλο στην απ' έξω βρίσκομαι!

    Μόνο τα μισά από τα χρήματα διεκδικώ εγώ, τα υπόλοιπα θα σας τα μοιράσω απλόχερα, φτάνει να υποστηρίξετε τήν αξίωσή μου! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι μου καλοί, φίλοι μου αγαπημένοι, με κατατρώει μια απορία:

    Από τόσες και τόσες πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην αγαπημένη μας πατρίδα, μόνο η Siemens λάδωνε; Όλες οι άλλες (πετρελαιάδες, πολεμοκάπηλοι, νοσοκομειακός εξοπλισμός, εταιρίες τροφίμων και ποτών, τράπεζες, σύμβουλοι, υπηρεσίες κ.ά.) ερχόντουσαν με μια απλή αίτηση στο χέρι και περίμεναν να τους εγκριθεί η προμήθεια; Μπουχαχαχαχα...

    Υποψιάζομαι ότι πετάγονται στον αέρα ιστορίες για τη Siemens για να καλυφθούν πολλά άλλα... Δίνεται ο Τσουκάτος για λιντσάρισμα για να τη γλιτώσουν άλλοι, πολύ μεγαλύτεροι... Άμα το ψαράκι Τσουκάτος (στον Κορυδαλλό το σοσιαλιστικό λαμόγιο!) τσίμπησε 1 εκατομμ. ευρώ, φανταστείτε πόσα τσίμπησαν οι από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον πουστη τον καψαμπελη εχει τωρα και λογαριασμο στο εξωτερικο ,και τσεκαρει αν μπορουν να τον ανοιξουν??

    αει στα διαλα παρασανταλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Prezatv has been googlebombed! Write inside Google's search field "θα γαμήσω φέτος;", press "I'm feeling lucky" and wait for the results! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο θα μας λογοκρίνετε, τόσο θα σας χέζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλος ενας λογαριασμος.....αλλη μια μιζα...για το ποτε θα αλλαξει κατι σε αυτον τον τοπο εχετε καμμια πληροφορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ
    ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.
    ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο78761Ζ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΟΝΟ 100.000
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
    ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ-ΔΗΜΟΥΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως και αυτό το θέμα θα ξεχαστεί όπως όλα όσα γίνονται;
    ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΡΘΙΑ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 100 χρόνια Αλαβάνοι στη Βουλή...το παλαιότερο πολιτικό τζάκι της χώρας

    Κάθε φορά που ακούμε την έκφραση «πολιτικό τζάκι» το μυαλό μας πάει στους Καραμανλήδες, στους Μητσοτάκηδες και στους Παπανδρέου.

    Η αριστερή προπαγάνδα δεν επιτρέπει να πάει το μυαλό μας σε ανθρώπους που μετά βδελυγμίας αποδοκιμάζουν τέτοιες καταστάσεις. Ανθρώπους που βιάστηκαν... για να μπούνε στην πολιτική...

    Ποιον εννοώ; Ποιον εννοώ άραγε;

    Μα τον Αλέκο φυσικά...

    Σε κάποιες εφημερίδες (Ελευθεροτυπία), σε άρθρα σχετικά με τα «πολιτικά τζάκια», γίνεται η εξής απλή αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνασπισμού:

    «Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος είναι γιος κεντρώου βουλευτή»

    Σε κάποιες άλλες βέβαια, όπως το δημοκρατικό «Έθνος» δεν γίνεται καθόλου αναφορά στον Γενικό Γαμάουα και τα άρθρα αναλώνονται στο Κεφαλογιάννη, τον Αναγνωστόπουλο τον Τζιτζικώστα και στους «Τρεις Καραμανλήδες και δύο... Μητσοτάκηδες», κάνοντας γαργάρα την περίπτωση του Αλέκου...

    Κι όμως ο Αλέκος προέρχεται από το παλαιότερο «πολιτικό τζάκι» που υπάρχει στην Ελλάδα
    (μαζί μ΄αυτό των Βαρβιτσιώτηδων ίσως)

    Ο μπαμπάς του ήταν βουλευτής της Ένωσης Κέντρου πριν από τη χούντα...

    Αλλά και ο παππούς Κωνσταντίνος Αλαβάνος ήταν επί 20 και πλέον έτη,
    βουλευτής των Φιλελευθέρων προπολεμικά.

    Ήταν βουλευτής Τήνου από το 1915 έως το 1936 που τον «κατήργησε» ο Μεταξάς...

    Σ΄όλα αυτά τα χρόνια ο παππούς εκλεγόταν Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος της Βουλής ανάλογα με το αν κυβερνούσαν οι Φιλελεύθεροι ή όχι και το γεγονός αποκρύπτεται συστηματικά...





    Παράλληλα την ίδια εποχή ο αδελφός του παππού ο Αλέξανδρος Αλαβάνος (από τον οποίο προφανώς ο Αλέκος κληρονόμησε και το Όνομα) ήταν Πρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (είναι το ΝΠΔΔ που από το 1835 διαχειρίζεται την περιουσία της Παναγίας της Τήνου και είναι ανεξάρτητο από την Εκκλησία της Ελλάδος). Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος «κανόνιζε» δημοπρατήσεις διαφόρων έργων (υδραγωγείο, Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών) και προμήθεις (πετρέλαιο κλπ.)...



    Κάποια στιγμή γύρω στο 1932 (στα τελειώματα του Βενιζέλου) τους πήραν πρέφα και οι Ράλλης και Ζαβιτσιάνος κατήγγειλαν στη Βουλή τα «έργα και τις ημέρες» του Αλέξανδρου Αλαβάνου στο Ίδρυμα, οπότε βγήκε ο παππούς Κωνσταντίνος Αλαβάνος και τον υπερασπίστηκε. Τον λόγο «υπεράσπισης» μάλιστα τον εξέδωσε και σε βιβλίο με τίτλο: «Αγόρευσις Κ. Αλαβάνου, βουλευτού Τήνου, Αντιπροέδρου Βουλής: απόκρουσις των διατυπωθέντων κατά της Διοικήσεως του Ι. Ιδρύματος Τήνου υπό των βουλευτών κ.κ. Π. Ράλλη και Κ. Ζαβιτσιάνου: (από τα εστενογραφημένα πρακτικά)», Αλαβάνος, Κωνσταντίνος Ν., Εκδόσεις: Καλογρίδη, Αθήναι, 1932.

    Απ ότι φαίνεται την Τήνο την έχουν πάρει «επ' ώμου» οι Αλαβάνοι εδώ και 100 χρόνια... μιας και εδώ και 100 χρόνια περίπου είναι στη Βουλή...

    όταν μιλάμε για τζάκια λοιπόν να μας έρχεται στο μυαλό και ο αυτοδημιούργητος και να μην μας παραμυθιάζει ότι έγινε πολιτικός επειδή έφαγε μερικές μπάτσες στην ασφάλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ!!
    ο λογαριασμός άνοιξε στο όνομά μου μιά και εγώ λειτούργησα σαν μεσολαβητής.Για να βρείτε τον τελικό παραλήπτη αρκεί να λύσετε τον γρίφο του αριθμού του λογαριασμού που παραπέμπει στο απόρρητο τηλέφωνο του παραλήπτη αν βάλετε στη σωστή σειρά τα νούμερα του λογαριασμού.
    Και λίγη βοήθεια ακόμα :
    έχουμε 078761Ζ... όπου Ζ10 είναι ο κωδικός κλήσης(210)
    τα υπόλοιπα 4 ψηφία δηλαδή 7876 και τα 3 που λοίπουν σχηματίζουν τον ζητούμενο αρ.τηλεφώνου.
    Καί άλλη βοήθεια:πρώτο νούμερο το 8 και τελευταίο το 7.
    Αρκετά μέχρι εδώ,μαντέψτε τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Ellada exei tin dinatotites kai paragei axies. Oxoi mono autous tous skerveledes pou loimainontai ta dimosia tameia ND+PASOK+SYPIZA!

    Oust tempelxanades foustides.

    Anti na exagoume oti kalitero exoume kairos einai na dwsoume mia klotsia sto politikooikonomiko katestimeno tis 3-kommatikis bxeftilas .


    POTE xana psifos sto trio ND PASOK SYPIZA


    PS Kai oi SYPIZAtoi sasan oures tou katestimenou kala exoune faei....Exetai dei kanena apo tous autous na kanei kammia pragmatiki douleia?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα..


    Ρίγη εθνικής συγκίνησης και περηφάνιας μας διακατέχει όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος με την χθεσινή εμφάνιση και το διάγγελμα του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου A. Παπανδρέου.
    Ένας Παπανδρέου από τα παλιά όνομα και πράγμα έστειλε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες.: Είμαι εδώ ελάτε μαζί μου.. κοινός εχθρός είναι η διαφθορά και η διαπλοκή. Δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να δώσουμε τέρμα στο άγος της διαφθοράς και της διαπλοκής που κατατρέχει τη χώρα μας.
    Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, κάθε δημοκράτης, κάθε αγωνιστής αισθάνθηκε ανακούφιση και είδε ένα φως ελπίδας μέσα στη θολούρα , την καταχνιά και την αβεβαιότητα που έχει κατακλύσει από παντού τον τόπο μας .
    Μια κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση , μια κυβέρνηση πνιγμένη η ίδια στα σκάνδαλα και στη διαφθορά και ένα δημόσιο βίο να μην μπορεί να βρει την περπατησιά του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου σαν Γιωργαρος πλέον, όρθωσε το ανάστημα του λοιπόν και έδειξε το δρόμο σαν ο κατάλληλος ηγέτης στην κατάλληλη στιγμή . «¨Όλα στο φως»

    Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι, ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι . Με καινούργιο κουράγιο και δύναμη , συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ , για μια πατρίδα με όραμα και προοπτική όπου όλοι οι συμπατριώτες μας θα απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατίας ,της ισοπολιτείας και του σοσιαλισμού .

    Με εκτίμηση και αγάπη για κάθε ενα από εσάς

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ??ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ,ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΙΜΙΣΤΕΣ -ΜΙΖΕΣ ΚΤΛ)ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΥΤΑ?ΤΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΩΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΥΤΟΙ?
    ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΖΟΜΠΙ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

    Άκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΣΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΣΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΣΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EXEIΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ κε ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΗΞΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση