GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με απλά λόγια...

. Μήπως το μαχαίρι που θα φθάσει μέχρι το κόκκαλο είναι ...Siemens ; . Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ .. Εάν ισχυρισθώ ότι έχω λαδώσει τα 2 κόμμα...

.

Μήπως το μαχαίρι που θα φθάσει μέχρι το κόκκαλο είναι ...Siemens;

.



Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ

..

Εάν ισχυρισθώ ότι έχω λαδώσει τα 2 κόμματα εξουσίας στην ΕΛΛΑΔΑ θα πέσουν ολοι επάνω μου να με απειλούν με αγωγές μηνύσεις κλπ.

Όταν το ίδιο γεγονός καταγγέλλεται στο δικαστήριο της Γερμανίας , όπου τους καταγγέλλουν και τους φτύνουν, αυτοί λένε ψιχαλίζει.

Με απλά λόγια, γιατί δεν στρέφονται νομικά εναντίον εκείνων που καταγγέλλουν τους χρηματισμούς των κομμάτων και να ζητήσουν την απόδειξη η μη των καταγγελιών;

Οι ίδιοι ωρύονται και απειλούν με το μαχαίρι που θα φθάσει στο κόκαλο [αλλά μάλλον το κόκαλο είναι siemens] αλλά δεν φθάνει ουδέποτε, κλπ,κλπ.

Έχω λοιπόν δικαίωμα να πιστεύω ότι οι σύγχρονοι πολιτικοί μας , είναι διαπερασμένοι έως το μεδούλι με την λογική, το μαγαζί να είναι καλά και εμείς καλύτερα και ότι προλάβουμε και εξ-οικονομήσουμε.


Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΤΗ SIEMENS ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;

--------------------

17 σχόλια

  1. To ζητούμενο είναι ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ, αυτή τη στιγμή, κατέχουν την λίστα με το "ποιός πήρε πόσα", στην Ελλάδα.

    Σίγουρα, την λίστα αυτή την έχουν και οι ανταγωνιστές της Ζίμενς - και μάλιστα με λεπτομέρειες σημαντικότερες από αυτές της γερμανικής δικογραφίας. Ας είναι καλά οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών τους...

    Αυτό σημαίνει ότι όσο εμείς δεν βγάζουμε στο φως τα δικά μας -"χύμα"!!!- , κάποιοι μπορούν να μας εκβιάζουν. Και φυσικά, όταν υποκύπτουμε στον εκβιασμό, κάνουμε τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

    Τι μου θυμίζει, αυτό το υποθετικό σενάριο;

    Ας πούμε ότι κάποιος πάει σε μία παντρεμένη γυναίκα και της λέει:

    "Εχω φωτογραφίες που σε δείχνουν, στην καφετέρια, με τον γκόμενο. Αν μου κάτσεις, δεν θα τις δώσω στον άντρα σου..."

    Τι θα γίνει, όμως, αν αυτή "κάτσει";

    Απλά, ο επόμενος εκβιασμός θα είναι:

    "Έχω βίντεο που σε δείχνει να το κάνεις μαζί μου. Τι μου δίνεις για να μην το δώσω στον άντρα σου;"

    Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πιστεύω ότι καιρός είναι να σταματήσουμε τις μαλακίες με τις συγκαλύψεις και τις επιλεκτικές διαρροές και να βγάλουμε ΟΛΑ τα σκατά μας στο φώς, να τελειώνουμε. (Και να "πάμε για άλλα", φυσικά! Κόβει η πουτάνα το πήδημα;)

    Υπάρχει όμως και μία άλλη πτυχή του προβλήματος.

    Από τη στιγμή που μία εταιρία ομολογεί ότι λάδωσε, τότε οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να της λέει, για τα επόμενα χρόνια:

    "Πόσα μου δίνεις κάτω από το τραπέζι, για να μην σου ρίξω το πρόστιμο που προτείνει ο Μάνος;"

    Μύλος!!!

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρεία αυτή είναι ένας από τους χιλιάδες προμηθευτές του δημοσίου.

    Η ίδια εκβιαστική πολιτική που εφαρμόζει χρόνια τώρα η πολιτική μαφία (όλα τα κόμματα συμμετέχουν), χρησιμοποιείτε προς όλους τους προμηθευτές του δημοσίου.

    Αν η συγκεκριμμένη εταιρεία πλήρωσε μόνο τα 12 τελευταία χρόνια περίπου 100 εκ. ευρώ, φανταστείτε τι έχει εισπραχτεί συνολικά.

    Και δεν βάζω μέσα τις επιχειρήσεις που εκβιάζονται (με φόβητρο τον ΣΔΟΕ) και τα ακουμπάνε μετρητά στους κουμπάρους.

    και ο μή ενημερωμένος τίμιος πολίτης σκέπτεται ακόμα αν θα ψηφίσει Γιωργάκη, Κωστάκη, Αλέξη ή Παπα ρηγα.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΚΥΡΟ. Για να καταλάβουν ότι το σύστημα δεν λειτουργεί πλέον και το κυριότερο για να καταλάβει η πολιτική μαφία ότι πλέον ο κόσμος ξύπνησε.

    Και μην υποκείψετε στην ηλιθιότητα του ότι "τα λευκα+άκυρα πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα".

    Ας βγεί πρώτο κόμμα με 12% συμμετοχή και ας δούμε πως θα κυβερνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μηχανισμός προπαγάνδας είναι τέλεια οργανωμένος. Από τα πρωινάδικα στα μεσημεριανά με αποκορύφωμα τις ειδήσεις των οκτώ, δουλεύουν γκαιμπελικά οι εξαγορασμένοι "ενημερωτές" μας. Ακόμη και η 21η Απριλίου δεν ήταν τόσο καλοκουρδισμένη. Η χειρότερη στιγμή για τη δημοκρατία στη χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο εσείς θα φρενάρετε τα σχόλιά μας, άλλο τόσο κι' εμείς θα σας γράφουμε και θα σας αγνοούμε.
    Βρε μαλάκες αν εγώ θέλω να παρέμβω σε ένα σχόλιο, πότε θα το κάνω; Όταν θα κρεμάσετε άλλα 30 θέματα από πάνω.
    Τι αντίληψη είναι αυτή ρε παιδιά;
    Ή πολύ ηθικολόγοι είστε ή πολύ μαλάκες.
    Άντε βγάλτε αυτή τη μαλακία του μετριασμού σχολίων κ.λ.π. σκατά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο άνθρωπο δεν βρήκαν να πούν ότι τα πήρε, στον καλοκάγαθο Λιάπη βρήκαν να την πέσουνε; Γελάει όλη η Ελλάδα με τις καραγκιοζο-φήμες, ΜΟΝΟ ΟΙ SUPER-ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ μπορούν να τα πιστέψουν αυτά.
    Το marketing της Χ.Τρικούπη δεν είναι αυτό που ήτανε.
    Keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to wodi o prothipourgos ean mboroume na ton leme giati oanthropos ine asxetos .egine prothipourgos logo thiou tou megaliterou klefti otan ekinos itan prothipourgos ton afise kambosa ekatomiria ke mas kani tora ton semno tapino.o antropos den exi doulepsi pote stin zoi tou apo pou ta exi ta ekatomiria ...enas metanastis germany

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβαμαι δεν μπορει να γινει τιποτα...

    Θα πρεπει απ αρχης,να αλλαξουν τα αεροπλανα "της απατης του αιωνα" ,θα πρεπει να αλλαξει ο ...ΟΤΕ,θα πρεπει να αλλαξει η ΔΕΗ κλπ κλπ ..
    Ολα ειναι της Ζημενς!!

    Οχι ,ΟΧΙ δεν ειναι δυνατον..

    Κρεμαλες βεβαιως,βεβαιως μπορουν να στηθουν...
    Πασοκοσκυλαιικα κουφαρια να αιωρουνται ,και ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιων τους...

    Βεβαιως θα υπαρξουν καποιες "πουτανες" "νομιμες κληρονομοι",αλλα αν γινει νομος"εκτελουνται και οι οι ενεργητικοι/παθητικοι αποδεκτες περιουσιας παρανομων ενεργειων....

    Θα την ..κανουμε οι πουτανες και οπου φυγει,φυγει....
    Αμα ξερει οτι η κρεμαλα την περιμενει να δουμε αυτες τις πουτανες ,αμα...(ξανα)δοκιμασουν...

    Λαιμητομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν οι καιροί γυρίσματα κύριοι Μπόμπολα, Λαμπράκη, Αλαφούζο, Κυριακού, Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη και Κουρή.
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
    Οσες δεκάδες ρεπορτάζ για την ακρίβεια και να κάνετε καθημερινά, ο λαός ξέρει ότι είναι κυρίως εισαγόμενη λόγω του πετρελαίου.
    Όση δυνανάλογα πολλή λάσπη και να ρίξετε στη Ν.Δ. ο λαός έχει κοινή λογική να κρίνει ότι δεν συμψηφίζεται ένα ταξίδι για μπάλλα με τα 100 εκατ ευρώ που τσέπωσε ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ το σημιτο-πασόκ από τη Μίζενς.
    Όσο και εάν καλείτε ΜΟΝΟ τους "γραφικούς" κεκέδες Νεοδημοκράτες πολιτικούς σαν άλλοθι ενάντια στα επικοινωνιακά τζιμάνια του πασόκ, ο λαός ξέρει ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη.
    Όσο και εάν έχετε πλημυρίσει με "πράσινα μαγκάκια" τη μπλογκόσφαιρα, ο λαός ξέρει ότι απλά αναπαράγουν τα "ρεπορτάζ" των εξαγορασμένων σας καναλιών.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    Οι ελπίδες σας ότι οι παλιές καλές σημιτικές μέρες θα ξανάρθουν έχουν ήδη αρχίσει να σβήνουν, για πάντα.
    Keep walking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυβέρνηση ήθελε η πρώτη φάση της υπόθεσης Siemens να κλείσει με Τσουκάτο! Προέκυψε όμως... Λιάπης και «έκλεισε» εσπευσμένα, για να «πάρει χρόνο» και να γίνει ανασύνταξη...
    Η «ιστορία Λιάπη» εγείρει, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ένα μείζον θέμα πολιτικής ηθικής. Σε αντίστοιχες ιστορίες του παρελθόντος η ΝΔ και ο Καραμανλής, ως αντιπολίτευση, «χάλαγαν τον κόσμο», κατήγγελλαν «διαπλοκή» και ζητούσαν «παραιτήσεις». Σήμερα τα αντιμετωπίζουν ως... θεμιτή κοινωνική συναναστροφή!
    Πού πήγαν, άραγε, τα λάβαρα της διαφάνειας; Είναι κάτι που, ευτυχώς, διερωτώνται και αρκετοί μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ... Αρκεί;
    Τουλάχιστον ο... κακός Σημίτης τους απέπεμπε, ενώ οι Αρχιερείς της κάθαρσης τους... καλύπτουν!
    Και παρότι το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τα... δωράκια, οι οικοσκευές, τα ταξίδια αναψυχής κ.λπ., εντούτοις αυτές οι δευτερεύουσες πτυχές του σκανδάλου «φωτίζουν» την έκταση και το βάθος του, πολύ πιο καθαρά απ ό,τι οι κύριες πλευρές του! Γιατί οι τελευταίες «καλύπτονται» και «προφυλάσσονται» μεθοδικά, από τους πρωταγωνιστές τους...
    Εντάξει, πολιτική ευθύνη δεν... υπάρχει!
    Τσίπα;
    Και μετά οι πολιτικοί γενικώς, και ειδικώς της ΝΔ, ...κορδώνονται και κόπτονται για την... «πολιτική αξιοπιστία»!
    Παιδιά, σας πήραν χαμπάρι.


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΨΑΘΙΝΟ καπέλο και βερμούδα περνούσε σχεδόν απαρατήρητος. Εντάξει- τα γένια του έχουν ασπρίσει. Και, καθισμένος με την παρέα του σε παραθαλάσσια ταβέρνα της Τήνου, έδειχνε διαφορετικός από τις φωτογραφίες των εφημερίδων - όλες από την εποχή που ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ζίμενς κι είχε το κοστουμάτο ύφος ενός παράγοντα των μπίζνες. Ωστόσο, ήταν αυτός.
    ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ το καλοκαίρι του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, αλλά ο παραθεριστής με το ψαθάκι είναι ο άνθρωπος στον οποίο οδηγούν όλα τα νήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Από τη Γερμανία, όπου ήρθαν πρώτα στο φως τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς, ώς την Ελλάδα. Από βραστήρες αυγών, αγροτεμάχια, ταξιδάκια και τηλεφωνικά κέντρα έως αναρίθμητες οφ σορ με εξωτικά ονόματα.
    ΑΠΟ ΤΟ 1974 και μετά, όλες οι κρίσιμες φάσεις - κι όλες οι κρίσεις- της ελληνικής δημόσιας ζωής προκύπτουν τους θερινούς μήνες. Η υπόθεση Ζίμενς δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξαιρετικός είναι ο πολυεστιακός της χαρακτήρας. Αγγίζει τα δύο μεγάλα κόμματα. Δύο πρώην πρωθυπουργούς. Τις τρεις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Αλλά και έναν θίασο από παρένθετα πρόσωπα, αχυρανθρώπους, συγγενείς, κολλητούς, στελέχη ΔΕΚΟ και λογιστές ή γραμματείς του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού.
    ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ συνυπάρχουν οι ατομικές διαπομπεύσεις με τα ερωτηματικά για τη διαφάνεια της δημόσιας ζωής. Τα πλυντήρια- στεγνωτήρια υποδηλώνουν πως η πολιτική μπορεί να είναι αιώνια προίκα. Ωστόσο, η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών προς τα κόμματα ρίχνει απότομο φως σε ένα ζήτημα ταμπού: το πολιτικό χρήμα εν Ελλάδι.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ μιας εβδομάδας που ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατ΄ αγνώστων για τη Ζίμενς, ο γενειοφόρος με το ψάθινο καπέλο καθόταν στο τραπέζι ώστε να βλέπει θάλασσα. Είχε μάλλον έναν λόγο παραπάνω να εκτιμά τη θέα του κυκλαδίτικου ηλιοβασιλέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ)ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    -ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    -ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    -ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o Δ.Χ. 1:04 ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tha pigainoyn stis plateies gia ψήφαλακια και me anesi θα τους λένε δώσε κατι απο τη ζήμενς να σε ψηφίσω
    και τελικά θα παιρνουν ενα @....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσο εμεις που δεν εχουμε ιδιοτελη συμφεροντα με κοματα κατηγορουμε οι μεν τους πασοκους οι δε τους νουδουδες οτι τα παιρνουν το πραγμα τους πηγαινει πολυ καλα.
    ολλοι τα παιρνουν γιατι αν υπηρχαν καθαροι θα τους ειχαν ξετιναξη τους βρωμικους.
    Θυμηθητε τον.κ Ανωμεριτη.Την περιοδο Μητσοτακη ειχε για το ΠΑΣΟΚ το
    γραφειο τεκμηριωσης (των σκανδαλων της ΝΔ). ειδατε αργοτερα να γινη κατι?
    Απο το 2000 εως το 2004 οι αλλοι μας βεβαιωναν οτι οι κακοι ΠΑΣΟΚΟΙ θα καθισουν στο σκαμνι. ειδατε κανεναν στο σκαμνι? μαλλον σε αναπαυτικες πολυθρονες ειναι ολλοι τους.για αυτο η ξεσηκωθητε η κλαψτε την μοιρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. που ειναι ρε οι βαλιτσες με τα εκατομμύρια€πουλα των μιζών;
    αυτό θέλει ο κοσμακης
    αστε τα μαχαιρια ta kokala και τα κουραφέξαλα
    γιατί θα πατώσετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Keep walking!

    7 Ιούλιος 2008 2:49 μμ

    Καλά εσύ ευρήσκεσαι ....αλλού !
    Οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις είναι τα στηρίγματα του χοντρού ''καταλληλότερου''.
    Γιαυτό και ο Μίνως δεν είναι στην φυλακή .
    Οι Κουριάδες και οι δύο είναι με την Ν.Δ.
    Βουνό οι κρατικές διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «Κύριε υπουργέ η λιμουζίνα της SIEMENS έφθασε», είπε ο μπάτλερ, κάνοντας μια ελαφρά υπόκλιση.

    Εκείνη τη στιγμή, ο Μισέλ Λιαπί έριχνε μια τελευταία ματιά στον ολόσωμο καθρέφτη του σαλονιού του, καθρέφτη που είχε κληρονομήσει από το θείο του, επιθεωρώντας το κουστούμι του.

    Ήταν από πενιέ βαμβάκι, με μοντέρνα ραφή, δύο κοψίματα πλάτης, ριγέ φόδρα, πέτο ραμμένο, οι τσέπες του σακακιού τετραγωνισμένες, κουμπιά από ξύλο καρυδιάς, ψηλά ρεβέρ.

    Μιλάμε για κουστούμι exclusive, της SIEMENS.

    Με προτεταμένο το πηγούνι, ψηλός, στητός, καμαρωτός-καμαρωτός, βγήκε από την έπαυλή του και-αναγκαστικά- έσκυψε, κάπως, για να μπει στο αυτοκίνητο.

    Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ένα αεροπλάνο της SIEMENS AIRLINES. Εκεί βρήκε την παλιοπαρέα με την οποία θα συνταξίδευε.

    Ηλιοκαμένους από τη δουλειά προμηθευτές του δημοσίου, τσακισμένους από την πίκρα και την ορφάνια εργολάβους, χτυπημένους από τη μοίρα μεσάζοντες του εν Αθήναις γραφείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης SIEMENS.

    To διασκέδασαν στη διαδρομή, απολαμβάνοντας ένα εξαίσιο γεύμα από αστακό SIEMENS.

    Στο αεροδρόμιο του Μονάχου τον περίμενε μια απαστράπτουσα λιμουζίνα της SIΕMENS RENT A CAR, η οποία τον οδήγησε στο ξενοδοχείο SIEMENS HOTEL.

    Εκεί, ένιωσε σαν στο σπίτι του. Το ξενοδοχείο είχε τα χρειώδη για τον Μισέλ Λιαπί:

    Τρεις πισίνες, γυμναστήριο, water sports,σάουνα, χαμάμ, μανικιούρ-πεντικιούρ, αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, πινγκ-πονγκ, γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, μπαρ με απαλή μουσική και χίλια δυο…

    Εγκαταστάθηκε στην υπερπολυτελή σουίτα και απόλαυσε την υψηλή αισθητική, τον κοσμοπολίτικο αέρα, την απόλυτη πολυτέλεια και την ελευθερία που απέπνεε ο χώρος.

    Γιατί ο υπουργός ήταν γεννημένος για τέτοια κλίματα. Δηλαδή ήταν προορισμένος να απολαμβάνει, εν ονόματι του λαού, τα κρασιά ανάλογα με το φαγητό του.

    Λα μπρούσκο, το βαθυκόκκινο αφρώδες Ζινφαντέλ με τη χαριτωμένη και ελαφρά γεύση, Καμπερνέ Φραν, Μπονζολέ, Σοβινιόν, Μερλό με το βαρύ άρωμα. Aλλά μετά από ένα απολαυστικό δείπνο, προτιμούσε πάντα ένα λικέρ SIEMENS.

    Η Αυτού Εξοχότης, ο Εξάδελφος υπουργός Μεταφορών, ο οποίος επόπτευε τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ, τον ΗΛΠΑΠ, τον ΗΣΑΠ, την ΕΘΕΛ, το Τραμ, την Ολυμπιακή και τη SIEMENS, μαζί με όλη την κατατρεγμένη από την παλιοζωή συντροφιά του, μεταφέρθηκε την άλλη μέρα με μίνι μπας της SIEMENS και παρακολούθησε στο γήπεδο της SIEMENS τον αγώνα SIEMENS-ΠΙΤΣΟΣ (3-0).

    Επέστρεψε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου και την επόμενη κατέβηκε ευθυτενής, όπως πάντα, για την αναχώρηση. Πήγε στη ρεσεψιόν, πλήρωσε με την κάρτα του και η ρεσεψιονίστ του είπε ευγενικά:

    -Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της SIΕMENS!

    Έκανε ένα μορφασμό αμηχανίας.

    -SIEMΕNS; SIEMENS; Τι είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω…

    Κατευθύνθηκε απορημένος προς τη λιμουζίνα της SIEMENS που τον περίμενε να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο για να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο της SIEMENS, το οποίο θα επέστρεφε στη χώρα με τη διπλή ονομασία SIEMENS-HELLAS…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση