GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους κρατάει ο Χριστοφοράκος...

. Δεν ανησυχεί για τις εξελίξεις! Αίσθηση από τις φωτογραφίες που αποκαλύψαμε... . Πολύ άνετος εμφανίζεται στις κοινωνικές συναναστροφές το...

.

Δεν ανησυχεί για τις εξελίξεις! Αίσθηση από τις φωτογραφίες που αποκαλύψαμε...

.

Πολύ άνετος εμφανίζεται στις κοινωνικές συναναστροφές του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος της Ζήμενς. Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις εξελίξεις και φέρεται να θεωρεί ότι το παιχνίδι των ερευνών, παρά τα όσα λέγονται, θα "παγώσει".

Την εξήγηση για την "άνεση" του αυτή δίνει το ότι έχει κρυμένους "άσους" για πάρα πολλούς. Ηδη οι φωτογραφίες που αποκαλύψαμε έκαναν αίσθηση και θεωρούνται ενδεικτικές της "δύναμης" που κρύβει ο Μιχ. Χριστοφοράκος: Ελυνε κι έδενε πέρυσι τέτοια εποχή, κατά την επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Αθήνα, μολονότι είχε σκάσει το σκάνδαλο με τις μίζες και η χιονοστιβάδα είχε αρχίσει να τα σαρώνει όλα...

--------------------

17 σχόλια

  1. Γιατί να νοιαστεί ο Χριστοφοράκος; Ο Σενέκας έλεγε: οι νόμοι για τους ισχυρούς είναι ιστός αράχνης και για τους αδύνατους τείχος αδιαπέραστο. Και ισχυρός σήμερα είναι ο καταλληλότερος που γράφει τους νόμους εκει που δεν πιάνει η μελάνη. Έχει λοιπόν δύναμη ο Χριστοφοράκος.
    Έτσι γράψει και αυτός τους νόμους στα άγραφα.
    Όλα στο φως! έλεγε ο άλλος με το μουσουλίνειο ύφος, που με καθυστέρηση 70 ετών καμαρώνουν οι φίλοι του!
    Να τον χαίρονται. Τέτοιος τους πρέπει!

    (για να δω και τώρα θα σας πειράξει το σχόλιο εσάς τους ελεγκτές;)


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να νοιαστεί ο Χριστοφοράκος; Ο Σενέκας έλεγε: οι νόμοι για τους ισχυρούς είναι ιστός αράχνης και για τους αδύνατους τείχος αδιαπέραστο. Και ισχυρός σήμερα είναι ο καταλληλότερος που γράφει τους νόμους εκει που δεν πιάνει η μελάνη. Έχει λοιπόν δύναμη ο Χριστοφοράκος.
    Έτσι γράψει και αυτός τους νόμους στα άγραφα.
    Όλα στο φως! έλεγε ο άλλος με το μουσουλίνειο ύφος, που με καθυστέρηση 70 ετών καμαρώνουν οι φίλοι του!
    Να τον χαίρονται. Τέτοιος τους πρέπει!

    (για να δω και τώρα θα σας πειράξει το σχόλιο εσάς τους ελεγκτές;)


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να νοιαστεί ο Χριστοφοράκος; Ο Σενέκας έλεγε: οι νόμοι για τους ισχυρούς είναι ιστός αράχνης και για τους αδύνατους τείχος αδιαπέραστο. Και ισχυρός σήμερα είναι ο καταλληλότερος που γράφει τους νόμους εκει που δεν πιάνει η μελάνη. Έχει λοιπόν δύναμη ο Χριστοφοράκος.
    Έτσι γράψει και αυτός τους νόμους στα άγραφα.
    Όλα στο φως! έλεγε ο άλλος με το μουσουλίνειο ύφος, που με καθυστέρηση 70 ετών καμαρώνουν οι φίλοι του!
    Να τον χαίρονται. Τέτοιος τους πρέπει!

    (για να δω και τώρα θα σας πειράξει το σχόλιο εσάς τους ελεγκτές;)


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όμως , παρ' όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες δέστε τα ποσοστά της ντροπής (Ναυτεμπορική)

    "Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 29,2% στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ 25,3% το ΚΚΕ 7,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 14 και ο ΛΑΟΣ 4,3%. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου (με το λευκό και το άκυρο) φτάνει το 15,8%."

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NON STOP HITS RADIO ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΤΟΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΗΝ 17Ν.ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ κ.ΤΣΕΚΟΥ

    Είναι απαράδεκτο να είναι προφυλακισμένο το Θύμα και οι θύτες , οι απανταχού θύτες , να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ


    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aν ανυσηχούσε για κάθε τι που γράφει ο καθένας

    δεν θα έφθανε ο άνθρωπος εκεί που έφθασε (όπως κι αν το δει κανείς)

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται , θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου ‘’Εθνάρχη ‘’ του χοντρού ‘’καταλληλότερου’’αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .
    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ιδιωτικά κανάλια κάνουν την τρίχα-τριχιά για τη Ν.Δ., ενώ για τις ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ τουμπεκί. Ποιοί ταϊζουν τους καναλάρχες; Οι τρομοκρατημένοι πράσινοι ή τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά τους;
    Κακόμοιρε Καραμανλή, να δώ πως θα ξεμπλέξεις με τη μαφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ......ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΔΕΣ.....ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΑ......ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.....ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΑΤΕ.....ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ.....ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.....ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.....ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ......ΑΝΤΕ ΜΖΕΥΤΕΙΤΕ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ?
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΟΤΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΕΑ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυβέρνηση ήθελε η πρώτη φάση της υπόθεσης Siemens να κλείσει με Τσουκάτο! Προέκυψε όμως... Λιάπης και «έκλεισε» εσπευσμένα, για να «πάρει χρόνο» και να γίνει ανασύνταξη...
    Η «ιστορία Λιάπη» εγείρει, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ένα μείζον θέμα πολιτικής ηθικής. Σε αντίστοιχες ιστορίες του παρελθόντος η ΝΔ και ο Καραμανλής, ως αντιπολίτευση, «χάλαγαν τον κόσμο», κατήγγελλαν «διαπλοκή» και ζητούσαν «παραιτήσεις». Σήμερα τα αντιμετωπίζουν ως... θεμιτή κοινωνική συναναστροφή!
    Πού πήγαν, άραγε, τα λάβαρα της διαφάνειας; Είναι κάτι που, ευτυχώς, διερωτώνται και αρκετοί μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ... Αρκεί;
    Τουλάχιστον ο... κακός Σημίτης τους απέπεμπε, ενώ οι Αρχιερείς της κάθαρσης τους... καλύπτουν!
    Και παρότι το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τα... δωράκια, οι οικοσκευές, τα ταξίδια αναψυχής κ.λπ., εντούτοις αυτές οι δευτερεύουσες πτυχές του σκανδάλου «φωτίζουν» την έκταση και το βάθος του, πολύ πιο καθαρά απ ό,τι οι κύριες πλευρές του! Γιατί οι τελευταίες «καλύπτονται» και «προφυλάσσονται» μεθοδικά, από τους πρωταγωνιστές τους...
    Εντάξει, πολιτική ευθύνη δεν... υπάρχει!
    Τσίπα;
    Και μετά οι πολιτικοί γενικώς, και ειδικώς της ΝΔ, ...κορδώνονται και κόπτονται για την... «πολιτική αξιοπιστία»!
    Παιδιά, σας πήραν χαμπάρι.


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΨΑΘΙΝΟ καπέλο και βερμούδα περνούσε σχεδόν απαρατήρητος. Εντάξει- τα γένια του έχουν ασπρίσει. Και, καθισμένος με την παρέα του σε παραθαλάσσια ταβέρνα της Τήνου, έδειχνε διαφορετικός από τις φωτογραφίες των εφημερίδων - όλες από την εποχή που ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ζίμενς κι είχε το κοστουμάτο ύφος ενός παράγοντα των μπίζνες. Ωστόσο, ήταν αυτός.
    ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ το καλοκαίρι του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, αλλά ο παραθεριστής με το ψαθάκι είναι ο άνθρωπος στον οποίο οδηγούν όλα τα νήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Από τη Γερμανία, όπου ήρθαν πρώτα στο φως τα μαύρα ταμεία της Ζίμενς, ώς την Ελλάδα. Από βραστήρες αυγών, αγροτεμάχια, ταξιδάκια και τηλεφωνικά κέντρα έως αναρίθμητες οφ σορ με εξωτικά ονόματα.
    ΑΠΟ ΤΟ 1974 και μετά, όλες οι κρίσιμες φάσεις - κι όλες οι κρίσεις- της ελληνικής δημόσιας ζωής προκύπτουν τους θερινούς μήνες. Η υπόθεση Ζίμενς δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξαιρετικός είναι ο πολυεστιακός της χαρακτήρας. Αγγίζει τα δύο μεγάλα κόμματα. Δύο πρώην πρωθυπουργούς. Τις τρεις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Αλλά και έναν θίασο από παρένθετα πρόσωπα, αχυρανθρώπους, συγγενείς, κολλητούς, στελέχη ΔΕΚΟ και λογιστές ή γραμματείς του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού.
    ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ συνυπάρχουν οι ατομικές διαπομπεύσεις με τα ερωτηματικά για τη διαφάνεια της δημόσιας ζωής. Τα πλυντήρια- στεγνωτήρια υποδηλώνουν πως η πολιτική μπορεί να είναι αιώνια προίκα. Ωστόσο, η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών προς τα κόμματα ρίχνει απότομο φως σε ένα ζήτημα ταμπού: το πολιτικό χρήμα εν Ελλάδι.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ μιας εβδομάδας που ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατ΄ αγνώστων για τη Ζίμενς, ο γενειοφόρος με το ψάθινο καπέλο καθόταν στο τραπέζι ώστε να βλέπει θάλασσα. Είχε μάλλον έναν λόγο παραπάνω να εκτιμά τη θέα του κυκλαδίτικου ηλιοβασιλέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ti άνοστες ερωτήσεις κάνεις ρε Καψ;
    Να σου πω εγώ γαμώ το φελέκι μου.
    Όλους τους συνδαιτημόνες του στις φωτΟγραφήσεις κατά καιρούς, στις δεξιώσεις, στα ταξίδια και τα γκλάμουρ γκαλά τους.
    στους αιθέρινους γάμους και τα νυφοπάζαρα τους
    ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ
    ΑΥΤΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Κύριε υπουργέ η λιμουζίνα της SIEMENS έφθασε», είπε ο μπάτλερ, κάνοντας μια ελαφρά υπόκλιση.

    Εκείνη τη στιγμή, ο Μισέλ Λιαπί έριχνε μια τελευταία ματιά στον ολόσωμο καθρέφτη του σαλονιού του, καθρέφτη που είχε κληρονομήσει από το θείο του, επιθεωρώντας το κουστούμι του.

    Ήταν από πενιέ βαμβάκι, με μοντέρνα ραφή, δύο κοψίματα πλάτης, ριγέ φόδρα, πέτο ραμμένο, οι τσέπες του σακακιού τετραγωνισμένες, κουμπιά από ξύλο καρυδιάς, ψηλά ρεβέρ.

    Μιλάμε για κουστούμι exclusive, της SIEMENS.

    Με προτεταμένο το πηγούνι, ψηλός, στητός, καμαρωτός-καμαρωτός, βγήκε από την έπαυλή του και-αναγκαστικά- έσκυψε, κάπως, για να μπει στο αυτοκίνητο.

    Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ένα αεροπλάνο της SIEMENS AIRLINES. Εκεί βρήκε την παλιοπαρέα με την οποία θα συνταξίδευε.

    Ηλιοκαμένους από τη δουλειά προμηθευτές του δημοσίου, τσακισμένους από την πίκρα και την ορφάνια εργολάβους, χτυπημένους από τη μοίρα μεσάζοντες του εν Αθήναις γραφείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης SIEMENS.

    To διασκέδασαν στη διαδρομή, απολαμβάνοντας ένα εξαίσιο γεύμα από αστακό SIEMENS.

    Στο αεροδρόμιο του Μονάχου τον περίμενε μια απαστράπτουσα λιμουζίνα της SIΕMENS RENT A CAR, η οποία τον οδήγησε στο ξενοδοχείο SIEMENS HOTEL.

    Εκεί, ένιωσε σαν στο σπίτι του. Το ξενοδοχείο είχε τα χρειώδη για τον Μισέλ Λιαπί:

    Τρεις πισίνες, γυμναστήριο, water sports,σάουνα, χαμάμ, μανικιούρ-πεντικιούρ, αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, πινγκ-πονγκ, γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, μπαρ με απαλή μουσική και χίλια δυο…

    Εγκαταστάθηκε στην υπερπολυτελή σουίτα και απόλαυσε την υψηλή αισθητική, τον κοσμοπολίτικο αέρα, την απόλυτη πολυτέλεια και την ελευθερία που απέπνεε ο χώρος.

    Γιατί ο υπουργός ήταν γεννημένος για τέτοια κλίματα. Δηλαδή ήταν προορισμένος να απολαμβάνει, εν ονόματι του λαού, τα κρασιά ανάλογα με το φαγητό του.

    Λα μπρούσκο, το βαθυκόκκινο αφρώδες Ζινφαντέλ με τη χαριτωμένη και ελαφρά γεύση, Καμπερνέ Φραν, Μπονζολέ, Σοβινιόν, Μερλό με το βαρύ άρωμα. Aλλά μετά από ένα απολαυστικό δείπνο, προτιμούσε πάντα ένα λικέρ SIEMENS.

    Η Αυτού Εξοχότης, ο Εξάδελφος υπουργός Μεταφορών, ο οποίος επόπτευε τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ, τον ΗΛΠΑΠ, τον ΗΣΑΠ, την ΕΘΕΛ, το Τραμ, την Ολυμπιακή και τη SIEMENS, μαζί με όλη την κατατρεγμένη από την παλιοζωή συντροφιά του, μεταφέρθηκε την άλλη μέρα με μίνι μπας της SIEMENS και παρακολούθησε στο γήπεδο της SIEMENS τον αγώνα SIEMENS-ΠΙΤΣΟΣ (3-0).

    Επέστρεψε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου και την επόμενη κατέβηκε ευθυτενής, όπως πάντα, για την αναχώρηση. Πήγε στη ρεσεψιόν, πλήρωσε με την κάρτα του και η ρεσεψιονίστ του είπε ευγενικά:

    -Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της SIΕMENS!

    Έκανε ένα μορφασμό αμηχανίας.

    -SIEMΕNS; SIEMENS; Τι είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω…

    Κατευθύνθηκε απορημένος προς τη λιμουζίνα της SIEMENS που τον περίμενε να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο για να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο της SIEMENS, το οποίο θα επέστρεφε στη χώρα με τη διπλή ονομασία SIEMENS-HELLAS…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση