GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα και σε προσφορά!

. Από τους grbloopers team . Τώρα και σε προσφορά!‏ .

.
Από τους grbloopers team
.
Τώρα και σε προσφορά!‏
.

13 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα ποίημα αφιερωμένο στην σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Όταν ανοίξω το γυαλί
    κλεψιά θα αντικρίσω
    ρεμούλα αδελφάκι μου
    και θέλω να τους φτύσω.

    Η γή μας να με καταπιεί
    να με σκεπάσει λάκκος
    μιλάει για την ηθική
    και ο Μιχαλολιάκος,
    που με τους ψευδομάρτυρες
    την έβγαλε ωραία
    και τα μανικετόκουμπα
    φορέσανε παρέα.

    Μπροστά και ο Μαγγίνας μας
    σερβίρει μια γκαζόζα
    στην βίλα που θα έπρεπε
    να ρίξει η μπολντόζα.

    Νάτος κι’ο Τσιτουρίδης μας
    δηλώσεις μία- μία
    νομίζει πως ξεχάσαμε
    που αδειάσαν τα ταμία.

    Σύμβουλος του Πρωθυπουργού
    μένει ο Κεφαλογιάννης
    νομίζει θα αθωωθεί
    στο στόμα μη τον πιάνεις.

    Ακόμη και ο Σαμαράς
    μιλάει με αγωνία
    μη πέσει απ’τη Κυβέρνηση
    η Νέα Δημοκρατία.

    Και οι κουμπάροι χαροποί
    πίνουνε καρτέλ-γαλα
    ξέρουνε πως τα σκάνδαλα
    θα γίνουνε γαργάρα.

    Ζαχόπουλους αμέτρητους
    έχει αυτός ο τόπος
    αλλά αυτός προέκυψε
    ν’ αυτοκτονήσει πρώτος

    κρίμα γιατί η Νατάσσα μας
    θα έπαιρνε πτυχία
    εκτός από ιατρική
    και στην αστρονομία.

    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα για τρίτη φορά στον ALTER τον Κώστα Χαρδαβέλα να παρουσιάζει στην εκπομπή του ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ την υπόθεση του ήρωα καταδρομέα κ. Αλεξίου που η Ελλάδα εγκατέλειψε ,όπως και τόσους άλλους πολεμιστές ,χωρίς ηθική και οικονομική βοήθεια, στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και του θανάτου. Μετά από τόσες φορές που παρακολούθησα την εξέλιξη της υπόθεσης θέλω να πώ :
    - Συγχαρητήρια στους ένδοξους Έλληνες που προσέφεραν τέτοιες θυσίες για την πατρίδα τους άσχετα αν η σύγχρονη Ελλάδα δυστυχώς δείχνει να μη τις αξίζει.
    - Συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαβέλα για την ανάδειξη του θέματος.
    - Συγχαρητήρια σε αυτούς που έστω και καθυστερημένα έσπευσαν να βοηθήσουν και δημιούργησαν την υποδομή για χειρισμό παρομοίων υποθέσεων.
    - Ντροπή και αίσχος στο Ελληνικό κράτος που εγκατέλειψε αυτούς του ήρωες επί 40 χρόνια αβοήθητους να αργοπεθαίνουν. Το κράτος των μιζαδόρων , της αρπαχτής ,των κουμπάρων και των κάθε λογής απατεώνων δεν βρήκε επί τόσα χρόνια λίγα χρήματα για να σώσει την ζωή και την αξιοπρέπεια των σύγχρονων ηρώων του.
    - Ντροπή και αίσχος στους Ελλαδίτες και Κύπριους μεγαλοεπιχειρηματίες που θησαυρίζουν από την Ελλάδα και την Κύπρο και δεν έσπευσαν να καλύψουν την αναλγησία του κράτους.
    - Ντροπή στους τοπικούς άρχοντες και την εκκλησία του Βόλου που επί τόσα χρόνια δεν έδωσαν την παραμικρή βοήθεια σε αυτόν τον ετοιμοθάνατο ήρωα. Πού ήταν οι μεγαλόσχημοι Επίσκοποι με τα παχιά λόγια αγάπης και πατριωτισμού ;;Που ήταν ο αστείος δήμαρχος Βόλου που στο τέλος της υπόθεσης όταν έφτασε η βοήθεια στον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο Αλεξίου βγήκε μπροστά στην κάμερα να κάνει δηλώσεις. (τι κρίμα να μη μπορείς να πετάξεις γιαούρτι από την τηλεόραση).
    - ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και βρήκε ευκαιρία να αραδιάσει τις πατριωτικές κορώνες του. Το κόμμα σας κ. Βελόπουλε (που κατά καιρούς το ψήφιζα και εγώ )να αποδείξει με έργα και όχι με λόγια την αγάπη του για την Ελλάδα. Ποιός κ. Βελόπουλε για τον ΛΑΟΣ αποτελεί πρότυπο ; Ο ήρωας μαχητής της Κύπρου κ. Αλεξίου ή ο φυγόστρατος βουλευτής του κόμματός σας κ. Αϊβαλιώτης ;; Ψευτοπατριώτες και υποκριτές του ΛΑΟΣ στην νεολαία του κόμματός σας ποιόν θα προβάλατε προς μίμηση ;; Αυτόν που ως κληρωτός στρατιώτης άφησε οικογένεια και σπίτι και πήγε σε μυστική και εκ των προτέρων καταδικασμένη αποστολή στην Κύπρο ή τον βουλευτή σας κύριο Αϊβαλιώτη που επί σειρά ετών προσπαθούσε από τις Βρυξέλες να αποφύγει την στράτευσή του με διάφορα πιστοποιητικά ;;;Ακόμη και αληθή να είναι τα δικαιολογητικά του (εγώ δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω )νομίζετε κ. Βελόπουλε και κ. Καρατζαφέρη ότι η προσπάθεια αποφυγής της υποχρέωσης της στράτευσης είναι ενέργεια που πρέπει να επιβραβεύεται;;; Αν έτσι πιστεύετε δικαίωμά σας ,αλλά τότε αφήστε τα παχιά πατριωτικά λόγια στις διάφορες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διαπλοκή του δεξιού κράτους σε όλο του το μεγαλείο!!!!

    Ταγματασφαλίτες, αποστάτες, προβοκάτορες, προδότες των συμφερόντων του Ελληνικού λαού όλοι μαζί ενωμένοι
    Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    Oι χουντοφασίστες δεξιοί, ακροδεξιοί προβοκάτορες του Περισσού και της Κουμουνδούρου βρήκαν ευκαιρία με τη διαγραφή Σημίτη να βγάλουν τη χολή τους εναντίον της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

    Ρε δεν βλέπετε που η δεξιά θα μας πάρει και τα παντελόνια θέλετε να μιλάτε για έναν πολιτικό που είναι αδιάφθορος;

    Τόσο ηλίθιοι ήσαστε, ή είσαστε τίποτα κουμπάροι από αυτούς που έχουν ορμήξει στο κράτος, σαν τα κοράκια και τους γύπες;

    Υποστηρίζετε ρε βόιδα το καταλληλότερο και τους προβοκάτορες.

    Υπάρχει και η παροιμία " κάποιος έκοψε τη π----α του να φοβερίσει τη γειτόνισσα"

    H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.

    Μόνο ανασυγκροτείται, για να πάει την Ελλάδα μπροστά σε αντίθεση με τις καταστροφικές πολιτικές της δεξιάς που προκαλούν συμφορές στον απλό κόσμο και φέρνουν την Ελλάδα πίσω στη πολιτική της ψωροκώσταινας.

    Άμα θέλει ο κόσμος να έχει δικαίωμα στην ελπίδα, θα πρέπει να ψηφίσει το Γιώργο Παπανδρέου για πρωθυπουργό, που είναι αδιάφθορος έχει εκσυγχρονιστικές και καινούργιες ιδέες και ικανός να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει μαζευτεί.
    Θυμηθείτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών πόσες μεγάλες επιτυχίες είχε σημειώσει η Ελλάδα και πως οι Έλληνες κοιμόντουσαν ήσυχοι αφού ήταν σίγουροι ότι τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα ήταν εξασφαλισμένα.

    O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.

    Αφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
    Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.

    Θεωρώ ότι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, έχει καταφέρει να χειραγωγήσει τον κόσμο και είναι ο λόγος που δεν θέλει το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Έχουν καταφέρει όλα τα βάρη να έχουν πέσει στη μεσαία και στη κατώτερη οικονομικά τάξη. Αυτό ενώνει όλους αυτούς γι’αυτό πολεμάνε λυσσαλέα το Γιώργο Παπανδρέου, επειδή διαισθάνονται ότι θα κληθούν να πληρώσουν αυτά που τους αναλογούν εάν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοσκωτάς, Κουτσόγιωργας, Χάλαγκ, κωλόσπιτο, Σούλης Αποστολόπουλος, καλαμπόκι, Τόμπρας, Άκης, Λαλιώτης, Κουλούρης, Τσουκάτος, Μαντέλης, Μαντάς, κλπ


    ή

    "Πως να κονομήσετε σε βάρος του μαλάκα του Έλληνα που σας ψηφίζει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο ποίημα έγραψε ο προηγούμενος... Aπλά RESPECT !!!!

    Οδηγούμαστε από το κακό στο χειρότερο...

    Ρεμουλα-Διαφθορά-Κάλυψη...
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. FΤι καλά που θα ήταν αν βγαίνατε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και να γράφατε συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη
    συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη
    συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη συγνώμη.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΩΩΩΩΩΩ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ –ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ- ΘΕΛΕΙ ΞΕΜΠΑΖΟΜΑ.
    ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΕΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΣ Η ΓΙΑ ΤΟ Νερό; πόσιμο ΝΕΡΟ δεν έχει το Ηράκλειο χρόνια τώρα οι Ηρακλειοτες πεινούν εμφιαλωμένα ,ποτέ η δεξιά δεν κέρδισε εδώ της εκλογές μετά το 1974 ,ο ΚΑΘΕ δήμαρχος θέλει να κάνει έργα με υπεράξιες να φτιάχνει οικόπεδα ποτέ δεν κατέβηκαν στον λαό ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ αλλά δεν πειράζει εδώ είναι οι ψήφοι σας ( ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ) το 50% το νερό που αντλείτε χάνετε , εσείς λέτε επίσημα 30% χάνετε όμως από το σάπιο δίχτυο της ΔΕΥΑΗ χρόνια τώρα ,αλλά βλέπετε το νερό δεν έχει υπεραξίες; Δεν έχω γράψει ποτέ για μένα και ποιος είμαι εδώ αλλά στα Δειλινά έκαναν το κεντρικό δρόμο Παύλου Μελά ένα ωραίο τερατούργημα και αναγκάστηκα (ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΚΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ,ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ (Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ) ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ (ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΖΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ (ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ) .
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΟΜΜΑ Η ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΔΕΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ (ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΗΤΑ) ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΔΕΞΙΟΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ- ΠΑΣΟΚΟΣ – ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ- ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΨΗΦΗΣΩ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΤΙ ΕΙΜΑΙ;. ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Τηλέμαχος Μπούντζουκας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.08 μμ γιατί μου φαίνεσαι δεξιός προδότης συκοφάντης, και ψεύτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:44 μμ. ΕΓΡΑΨΕ-10.08 μμ γιατί μου φαίνεσαι δεξιός προδότης συκοφάντης, και ψεύτης;
    (γιατί μου φαίνεσαι ένας μάπας Ανώνυμος όσο το δεξιος προδότης πέτυχες στόχο ηλίθιε ,εχω γνωρησει δεξιούς πιο παληκάρια απο κατι αριστεριστές μαλάκες σαν έσενα ειχαν το θαρος να γραφουν ΩΜΑ ,έλα να ξεβρακωθούμε να θες θα αρχίσω πρώτος το στριπτίζ ; Αλλιος σκάσε και ΓΛΥΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gia ton 2:44

    "..10.08 μμ γιατί μου φαίνεσαι δεξιός προδότης συκοφάντης, και ψεύτης;""

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.08 μμ γιατί μου φαίνεσαι δεξιός προδότης συκοφάντης, και ψεύτης;""

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΕΣΑ ΚΙ
    ΕΞΩ.
    ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    Υπάρχουν δυο ειδών επαναστάτες. Αυτοί που πιστεύουν σε έναν άλλο πολιτισμό και θέλουν να ανατρέψουν το σύστημα και αυτοί που είναι εκτός του συστήματος και των απολαβών του και θέλουν απλώς να το καταλάβουν για να μετάσχουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Φοβούμαι πως η Αριστερά σήμερα κατάντησε να είναι το δεύτερο είδος.

    ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση