• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

  Συμπεράσματα...

  ..

  ... από τη συνάντηση του Π. Τατούλη με τους bloggers. Έγινε η αρχή χθες...
  .. .

  Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
  .

  Αντιμετώπιζα πάντα με διστακτικότητα τις συναντήσεις των πολιτικώνμε τους bloggers, διστακτικότητα που την βάφτιζα μέσα μου ως ένδειξη αντισυμβατισμου και οχι ως πράξη φόβου απέναντι σε αυτόν που κριτικάρεις φύσει και θέσει.
  Ο Πέτρος Τατούλης κατάφερε να μου ανατρέψει αυτό το συμπλεγμα, επιβεβαιώνοντας μια απο τις αρχές της ψυχοθεραπείας οτι τα συμπλέγματα καθυποτάσσονται με την αλήθεια. Η συνάντηση, η χθεσινή, αναμφισβήτητα μπορεί να γινει ευκολα πρωτοσέλιδο στα συμβατικά ΜΜΕ αφου είχε την συνταγή για πρωτοσέλιδη επιτυχία:
  -Συναίνεση οτι το τέλος του δικομματισμού, οπως τουλάχιστον το γνωρίζουμε, επέρχεται και αν καποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί ίσως οφείλεται στην υπολανθάνουσα συνδεση του έρωτα με την πολιτικη αφου στην πολιτική, οπως και στον έρωτα, ο κερατάς το μαθαίνει πάντα ετεροχρονισμένα και πάντα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.
  -Κριτική σε ενα συστημα εξουσίας και ΜΜΕ που έχει καθυποτάξει στην μετριότητα τον ενεργό πολίτη μα πάνω όλα η συνειδητοποιήση της δύναμης της ψήφου ως μηχανισμός πιεσης αλλά και αλλαγής απο τους πολίτες.
  Κατά την άποψη μου, ομως, τα πρωτοσελιδα της κοινωνίας ειναι αλλού και συντάσσονται μέσω αυτών των συζητήσεων. Τα πρωτοσέλιδα της κοινωνίας βρίσκονται στην απόρριψη του ηθικισμού ως τρόπου ασκησης μιας κατά κόρον ανήθικης, μα ηθικολάγνας, πολιτικής. Mα πάνω απο όλα βρίσκονται στην διάχυτη ανάγκη την μαγεία και την ουτοπια του διαδικτυου να την μετουσιώσουμε σε δυναμη ανατροπής σε ολους τους τομείς της καθημερινότητας μας μα πάνω όλα στο να αλλάξουμε στους εαυτούς μας.
  Έγινε η αρχή...
  ------------------------
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  8 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Ιουλ 2008, 6:52:00 μ.μ.

  Ρε Λουτράδη δε μας παρατάς με τον άχρηστο κομπλεξικό Τατούλη; Κάνε μας τη χάρη!

  Όσο ήταν στην καρέκλα ήταν όλα μέλι-γάλα, τώρα ανακαλύπτει το τελος του... δικομματισμού!


  Μωραϊτης απηυδισμένος

  Ανώνυμος είπε... 17 Ιουλ 2008, 6:56:00 μ.μ.

  Λουτραδη ή κοτοϊδο μεγάλο είσαι, η λαμόγιο και εσύ σαν τον Τατούλη.

  Αν ηταν ακόμη υπουργός αρχίδια συναντηση θα είχες και όλοι οι μαλάκες υπόλοιποι bloggers που πήγατε, αϊ πηδηχτήτε καριόληδες, απλά ψάχνετε και εσείς ενα σύνδεσμο να μπείτε στο σύστημα της αρπαχτής, άνεργοι αλήτες είστε σαν τους τριακοσους, και οχι του Λεωνιδα.

  Ανώνυμος είπε... 17 Ιουλ 2008, 7:11:00 μ.μ.

  Συμπέρασμα :

  Δέν υπάρχει αντιδραστικώτερη και πλέον ποθητή από τούς κυριαρχούντες στην ελληνική δημόσια ζωή, πονηρούς λαμογιάρηδες,

  κουτοπόνηρη γκιαούρικη συμπεριφορά,

  από την παραλυτική διαγνωστική υπερανάλυση τού κακού, με την ταυτόχρονη συνεπή επιμονή, στό "μή πράττειν τίποτα".

  Έτσι, τό επικίνδυνο (εν δυνάμει) πόπολο, αφ' ενός μέν εκτονώνεται (Μωρέ, πέσ'τους τα Χρυσόστομε), αφ' ετέρου δέ εκπαιδεύεται στην αποδοχή (άσε μωρέ, δέν γίνεται τίποτα ..)

  Συγχαρητήρια !!

  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε... 18 Ιουλ 2008, 3:05:00 π.μ.

  http://irakleionews.blogspot.com/
  ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2008, 7:47:00 π.μ.

  Ρε τι γίνεται. Τα προβατάκια βελάζουν ευχαριστημένα τώρα που ο Τατούλης σας αράδιασε δύο-τρεις ανώδυνες μπαρούφες και σας πέταξε ένα ψίχουλο σημασίας για να χτίσει το προφίλ του τώρα που έχει κόντρα με τον Καραμανλή. Ποιός αλήθεια νοιάζεται που κάποιοι που γράφουν τα ημερολόγιά τους στο ίντερνετ συνάντησαν ένα ιδιόρρυθμο πολιτικό;

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2008, 9:54:00 π.μ.

  Ως υπουργός, ο Τατούλης φωτογραφιζόταν σε ένθετα περιοδικά του Συγκροτήματος με το πούρο στο χέρι. Τότε ήταν όλα καλά κι ωραία. Μην βαυκαλίζεστε όρνεα!
  Markos

  stamos-dynami είπε... 11 Ιαν 2009, 10:53:00 μ.μ.

  ~* Ο άνθρωπος είναι πράγματι , ένα απίθανο πλάσμα , πραγματικά απίθανο , διότι κάνει θαυμάσια πράγματα .- Έχει ένα θαυμάσιο δημιουργικό μυαλό , διότι δημιούργησε το χρόνο , αλλά ο χρόνος τον δυναστεύει .Ο Άνθρωπος που αγαπάει , είναι απελευθερωμένος από τις ετικέτες .- ( Λεό Μπουσκαλία .)

  stamos-dynami είπε... 11 Ιαν 2009, 10:54:00 μ.μ.

  ~* Η επιστήμη έχει βρεί , ότι τίποτε δεν μπορεί να εξαφανισθεί ,, χωρίς κανένα ίχνος .- Τίποτε μέσα στη φύση , ούτε ακόμη αυτό το μικροσκοπικό μόριο , δεν μπορεί να εξαφανισθεί , χωρίς κανένα ίχνος .- Η φύση δεν γνωρίζει εξαφανίσει .- Στο σύγχρονο κόσμο μας , πολλοί άνθρωποι φαίνεται να αισθάνωνται ότι η επιστήμη , έχει ΄κατά κάποιο τρόπο , καταστήσει αυτές τις « θρησκευτικές ιδέες ¨» άκαιρες ή πεπαλαιωμένες .- ( Β. Φ. Μπράουν .).-

  Item Reviewed: Συμπεράσματα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr