GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον κοροΐδεψε ο Νικήτας...

. Ο νυν υπεύθυνος των Δημοτικών Ιατρείων έβριζε δημοσίως τον προκάτοχό του - ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να τον απομακρύνει αλλά το ...ξέχασε! ....

.

Ο νυν υπεύθυνος των Δημοτικών Ιατρείων έβριζε δημοσίως τον προκάτοχό του - ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να τον απομακρύνει αλλά το ...ξέχασε!

.

Του Δημοτικού

.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο στενός φίλος του Νικήτα Κακλαμάνη Παύλος Θεοδωράκης -τον οποίο εκτός από Σύμβουλο υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης τον έχει ορίσει και υπεύθυνο για τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας- βρισκόταν στο συνηθισμένο στέκι του στην περιοχή του Ψυρρή. Κουβεντιάζοντας με μια διπλανή παρέα, άρχισε να αναφέρεται στον προκάτοχό του Θεόδωρο Καλομοίρη. Οι αναφορές αυτές όμως ήταν αρνητικές και απαξιωτικές, για τον ίδιον αλλά και το έργο που είχε επιτελέσει. Κάποια στιγμή χρησιμποίησε και έναν χυδαίο χαρακτηρισμό.
Για κακή του τύχη, στην παρέα βρισκόταν κι ένα στενό συγγενικό πρόσωπο του κ. Καλομοίρη. Την επομένη, ο κ. Καλομοίρης επικοινώνησε με τον δήμαρχο της Αθήνας εκφράζοντας τη διαμαρτυρία και την οργή του.

Ο κ. Κακλαμάνης τον καθησύχασε και τον διαβεβαίωσε ότι ο Π. Θεοδωράκης θα απομακρυνθεί αμέσως από τη θέση του.

Η δέσμευση του δημάρχου όμως φαίνεται ότι έμεινε στα λόγια. Ο Π. Θεοδωράκης παραμένει στη θέση του -  και στο γραφείο του. Κι έτσι η συνέπεια λόγων και έργων του Νικήτα αποτελεί για άλλη μια φορά αντικείμενο συζητήσεων στο χώρο του Δήμου.

--------------------------------------------

8 σχόλια

  1. Το να κάνεις απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για κάποιον που δεν είναι μπροστά, είναι απλώς ανάγωγο.

    Η ταμπακιέρα είναι το αν οι απαξιωτικοί αυτοί χαρακτηρισμοί ήταν βάσιμοι ή όχι. Αν ήταν αβάσιμοι, ο θιγόμενος ας πήγαινε στον εισαγγελέα, όχι στον δήμαρχο να κάνει "ντα" τον εκστομίσαντα.

    Αν ήταν να μην "τα χώνουμε" εις βάρος κάποιου που δεν είναι παρών, τότε κάθε φορά που κάποιος θα έγραφε, στον μπλογκ, τη λέξη "Αλογοσκούφης" ή "Βουλγαράκης", όλοι οι άλλοι θα έπρεπε να τον στήνουμε στη γωνία.

    Οι πράξεις μετράνε! Και όχι ο εκ των υστέρων σχολιασμός τους από τρίτους, αν οι πράξεις είναι επιλήψιμες. Κι αν ο σχολιασμός είναι συκοφαντικός, είπαμε: στον εισαγγελέα!







    Ξέρει κανείς να απαντήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το υποκειμενο ειχε διοριστει επι Υπουργιας Κακλαμανη Διοικητης στο Ψυχιατρείο Χανίων.
    Πολλοι θυμουνται ακομα την Ψυχοπαθητική συμπεριφορά ενος συμπλεγματικου κοντού ανθρώπου που πιστευε οτι ειναι τουλαχιστον ο Παπας.
    Φαινεται οτι η σχεση τους ειναι ιδιαιτερως στενή για να τον σέρνει από δω και απο κεί και να τον διοριζει οπου βρεί μην και μεινει ανεργος ο Παυλος
    Να τον χαιρεστε και αυτον και τον Δημαρχο που ψηφίσατε Αθηναιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε πολύ μπροστά σ'αυτή τη χώρα!!!
    Έχουμε gay δημάρχους, gay υπουργούς, gay πρωθυπουργούς και δε συμμαζεύεται!!!!!

    γαμώ την πουστοχώρα που ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ. ΗΤΑΝ,- ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ¨ΕΛΠΙΣ¨ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.
    ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΕΗΣ , - ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ..ΝΤΟΡΕΣ !
    ΠΟΛΥ ..ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ! ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄60
    ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΙΛΑΜΕ .........
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Kaklamanis ektos tou na vgeni na vri kanena gamia den xeri tipota alo meta sou lei dimarxos .malakes dexioi ATHINEOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το νόημα του ποστ είναι ποιο ακριβώς; Μήπως θα έπρεπε τώρα να κρίνουμε τους δημάρχους και από το πόσο καλοί διαιτητές είναι ανάμεσα σε δυο ενήλικες καθόλα ικανούς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους; Ή μήπως να το ρίξουμε στο κατιναριό όπως κάνετε εσείς για να υποστηρίξετε με τον πιο άστοχο τρόπο το συμπέρασμα που θέλετε διακαώς να βγάλετε; διάβασα και εγώ για κοροϊδία και ασυνέπεια λόγων-πράξεων και νόμιζα ότι έγινε κάτι σοβαρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με αφορμή το, από Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008, δημοσίευμα που ανερτήθη στον διαδικτυακό τόπο (press-gr.blogspot.com) έχω να δηλώσω τα κάτωθι:

    Καταρχήν ονομάζομαι Χάρης Κατσιβαρδάς, είμαι αιρετός σύμβουλος στο 4ο (τέταρτο) δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Έτυχε να παρίσταμαι και εγώ στο προπεριγραφέν περιστατικό με αποτέλεσμα να καταστώ, εκών-άκων ,αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς του γεγονότος που έλαβε χώρα.

    Εφόσον επληροφορήθην δια τηλεφώνου το δημοσίευμα, αφενός από τον κύριο Καλομοίρη και αφετέρου από τον κύριο Θεοδωράκη, βεβαιώνω πως το περιεχόμενο του περί ού ο λόγος δημοσιεύματος, είναι ανακριβές και ανυπόστατο. Ουδέποτε υπήρξε φραστική επίθεση στο πρόσωπο του κυρίου Καλομοίρη εκ μέρους του κυρίου Θεοδωράκη με σκοπό να σπιλώσει την τιμή ή την υπόληψή του πρώτου, είτε να απομειώσει την αξία του έργου του κατά τη παρελθούσα θητεία του στο Δήμο Αθηναίων.

    Ως εκ τούτου, καταθέτω υπεύθυνα, ότι πρόκειται περί παρανοήσεως και βεβαιώνω πως, το υπό κρίση ζήτημα θεωρείται και από τις δύο πλευρές ως λήξαν, κατόπιν συνεννόησης μου και με τα δύο πρόσωπα τα οποία φέρονται να βρίσκονται σε προστριβή, δυνάμει του επίμαχου ηλεκτρονικού δημοσιεύματος.

    Επιπρόσθετα θέλω να διευκρινίσω πως με την παρούσα δήλωση, δεν λογοκρίνω ουδένα, διότι σε καμία περίπτωση δεν έχω αρμοδιότητα ούτε εισαγγελέα μήτε συνηγόρου για τους ισχυρισμούς και τα λεγόμενα του καθέκαστου τρίτου. Ο καθείς έχει αναφαίρετο δικαίωμα να εκθέτει ακωλύτως τις απόψεις του δημοσίως εφόσον ενεργεί σύννομα και καθ’υπαγόρευσιν του πολιτικού του πολιτισμού.

    Ανέλαβα την πρωτοβουλία, επωνύμως να δηλώσω τα ανωτέρω καθότι εκτιμώ δεόντως, αμφότερα τα πρόσωπα που φέρονται ως εμπλεκόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και με τους δύο.

    Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω ευθαρσώς πως γεννήθηκε εκ του μη όντως μια έριδα η οποία είναι ουσία αβάσιμη.

    Μετά τιμής,
    Χάρης Κατσιβαρδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση