GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χαράλαμπος Δημητρίου είναι...

.. ...ο Νομικός Σύμβουλος του Γ. Αλογοσκούφη που κατηγορείται, κι αυτός, για σειρά κακουργημάτων στην υπόθεση της εξαγοράς της "Γερμαν...

..


...ο Νομικός Σύμβουλος του Γ. Αλογοσκούφη που κατηγορείται, κι αυτός, για σειρά κακουργημάτων στην υπόθεση της εξαγοράς της "Γερμανός"!

.

Αποκαλύψαμε πρώτοι τις δικαστικές εξελίξεις για την "Γερμανός" και μέσα σε μια εβδομάδα επιβεβαιωθήκαμε...

Τώρα, μπορούμε πάλι πρώτοι να σας ενημερώσουμε και για κάτι άλλο.

Στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ, τα οποία αντιμετωπίζουν την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με βαρύτατες κατηγορίες, συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Χαράλαμπος Δημητρίου. Είναι μέλος του ΔΣ από την 1η Σεπτεμβρίου 2004 μέχρι και σήμερα....

Πρόσωπο γενικά άγνωστο. Ομως...

Ο κ. Δημητρίου είναι ο επίσημος ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη!

Ιδού το επίσημο βιογραφικό του από την ιστοσελίδα του ΟΤΕ ( εδώ):

"Χαράλαμπος Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές Σπουδές (LL.M) στο London School of Economics. Έγινε δεκτός στο Δ.Σ.Α. το 1981 και στη συνέχεια στο Εφετείο Αθηνών και στον Άρειο Πάγο. Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος σε διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Επί του παρόντος διατελεί ειδικός Νομικός Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών"

Δεν είναι καταπληκτικό; Ο Νομικός Σύμβουλος του υπουργού Οικονομίας να κατηγορείται ότι έχει συμμετάσχει στην τέλεση σειράς κακουργημάτων ενώ είναι εκείνος που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τα έχει αποτρέψει;

Πρόσφατα στο ΔΣ του μπήκε ως μέλος και ένας άλλος στενός συνεργάτης του Γ. Αλογοσκούφης. Ο Λεωνίδας Κορρές. Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ.

------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ συνέχεια για το ίδιο θέμα, σε λίγο μόνο από το Press-gr!

---------------------------------------------

15 σχόλια

  1. Ένα ποίημα αφιερωμένο στην σεμνή και ταπεινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Όταν ανοίξω το γυαλί
    κλεψιά θα αντικρίσω
    ρεμούλα αδελφάκι μου
    και θέλω να τους φτύσω.

    Η γή μας να με καταπιεί
    να με σκεπάσει λάκκος
    μιλάει για την ηθική
    και ο Μιχαλολιάκος,
    που με τους ψευδομάρτυρες
    την έβγαλε ωραία
    και τα μανικετόκουμπα
    φορέσανε παρέα.

    Μπροστά και ο Μαγγίνας μας
    σερβίρει μια γκαζόζα
    στην βίλα που θα έπρεπε
    να ρίξει η μπολντόζα.

    Νάτος κι’ο Τσιτουρίδης μας
    δηλώσεις μία- μία
    νομίζει πως ξεχάσαμε
    που αδειάσαν τα ταμία.

    Σύμβουλος του Πρωθυπουργού
    μένει ο Κεφαλογιάννης
    νομίζει θα αθωωθεί
    στο στόμα μη τον πιάνεις.

    Ακόμη και ο Σαμαράς
    μιλάει με αγωνία
    μη πέσει απ’τη Κυβέρνηση
    η Νέα Δημοκρατία.

    Και οι κουμπάροι χαροποί
    πίνουνε καρτέλ-γαλα
    ξέρουνε πως τα σκάνδαλα
    θα γίνουνε γαργάρα.

    Ζαχόπουλους αμέτρητους
    έχει αυτός ο τόπος
    αλλά αυτός προέκυψε
    ν’ αυτοκτονήσει πρώτος

    κρίμα γιατί η Νατάσσα μας
    θα έπαιρνε πτυχία
    εκτός από ιατρική
    και στην αστρονομία.

    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα για τρίτη φορά στον ALTER τον Κώστα Χαρδαβέλα να παρουσιάζει στην εκπομπή του ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ την υπόθεση του ήρωα καταδρομέα κ. Αλεξίου που η Ελλάδα εγκατέλειψε ,όπως και τόσους άλλους πολεμιστές ,χωρίς ηθική και οικονομική βοήθεια, στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και του θανάτου. Μετά από τόσες φορές που παρακολούθησα την εξέλιξη της υπόθεσης θέλω να πώ :
    - Συγχαρητήρια στους ένδοξους Έλληνες που προσέφεραν τέτοιες θυσίες για την πατρίδα τους άσχετα αν η σύγχρονη Ελλάδα δυστυχώς δείχνει να μη τις αξίζει.
    - Συγχαρητήρια στον κ. Χαρδαβέλα για την ανάδειξη του θέματος.
    - Συγχαρητήρια σε αυτούς που έστω και καθυστερημένα έσπευσαν να βοηθήσουν και δημιούργησαν την υποδομή για χειρισμό παρομοίων υποθέσεων.
    - Ντροπή και αίσχος στο Ελληνικό κράτος που εγκατέλειψε αυτούς του ήρωες επί 40 χρόνια αβοήθητους να αργοπεθαίνουν. Το κράτος των μιζαδόρων , της αρπαχτής ,των κουμπάρων και των κάθε λογής απατεώνων δεν βρήκε επί τόσα χρόνια λίγα χρήματα για να σώσει την ζωή και την αξιοπρέπεια των σύγχρονων ηρώων του.
    - Ντροπή και αίσχος στους Ελλαδίτες και Κύπριους μεγαλοεπιχειρηματίες που θησαυρίζουν από την Ελλάδα και την Κύπρο και δεν έσπευσαν να καλύψουν την αναλγησία του κράτους.
    - Ντροπή στους τοπικούς άρχοντες και την εκκλησία του Βόλου που επί τόσα χρόνια δεν έδωσαν την παραμικρή βοήθεια σε αυτόν τον ετοιμοθάνατο ήρωα. Πού ήταν οι μεγαλόσχημοι Επίσκοποι με τα παχιά λόγια αγάπης και πατριωτισμού ;;Που ήταν ο αστείος δήμαρχος Βόλου που στο τέλος της υπόθεσης όταν έφτασε η βοήθεια στον επί χρόνια εγκαταλελειμμένο Αλεξίου βγήκε μπροστά στην κάμερα να κάνει δηλώσεις. (τι κρίμα να μη μπορείς να πετάξεις γιαούρτι από την τηλεόραση).
    - ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ στον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και βρήκε ευκαιρία να αραδιάσει τις πατριωτικές κορώνες του. Το κόμμα σας κ. Βελόπουλε (που κατά καιρούς το ψήφιζα και εγώ )να αποδείξει με έργα και όχι με λόγια την αγάπη του για την Ελλάδα. Ποιός κ. Βελόπουλε για τον ΛΑΟΣ αποτελεί πρότυπο ; Ο ήρωας μαχητής της Κύπρου κ. Αλεξίου ή ο φυγόστρατος βουλευτής του κόμματός σας κ. Αϊβαλιώτης ;; Ψευτοπατριώτες και υποκριτές του ΛΑΟΣ στην νεολαία του κόμματός σας ποιόν θα προβάλατε προς μίμηση ;; Αυτόν που ως κληρωτός στρατιώτης άφησε οικογένεια και σπίτι και πήγε σε μυστική και εκ των προτέρων καταδικασμένη αποστολή στην Κύπρο ή τον βουλευτή σας κύριο Αϊβαλιώτη που επί σειρά ετών προσπαθούσε από τις Βρυξέλες να αποφύγει την στράτευσή του με διάφορα πιστοποιητικά ;;;Ακόμη και αληθή να είναι τα δικαιολογητικά του (εγώ δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω )νομίζετε κ. Βελόπουλε και κ. Καρατζαφέρη ότι η προσπάθεια αποφυγής της υποχρέωσης της στράτευσης είναι ενέργεια που πρέπει να επιβραβεύεται;;; Αν έτσι πιστεύετε δικαίωμά σας ,αλλά τότε αφήστε τα παχιά πατριωτικά λόγια στις διάφορες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Loosers School of Economics.


    We produce Today, the common law prisoners of Tomorrow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ . ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΜΠΕΤΟΥΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διαπλοκή του δεξιού κράτους σε όλο του το μεγαλείο!!!!

    Ταγματασφαλίτες, αποστάτες, προβοκάτορες, προδότες των συμφερόντων του Ελληνικού λαού όλοι μαζί ενωμένοι
    Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    Oι χουντοφασίστες δεξιοί, ακροδεξιοί προβοκάτορες του Περισσού και της Κουμουνδούρου βρήκαν ευκαιρία με τη διαγραφή Σημίτη να βγάλουν τη χολή τους εναντίον της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

    Ρε δεν βλέπετε που η δεξιά θα μας πάρει και τα παντελόνια θέλετε να μιλάτε για έναν πολιτικό που είναι αδιάφθορος;

    Τόσο ηλίθιοι ήσαστε, ή είσαστε τίποτα κουμπάροι από αυτούς που έχουν ορμήξει στο κράτος, σαν τα κοράκια και τους γύπες;

    Υποστηρίζετε ρε βόιδα το καταλληλότερο και τους προβοκάτορες.

    Υπάρχει και η παροιμία " κάποιος έκοψε τη π----α του να φοβερίσει τη γειτόνισσα"

    H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.

    Μόνο ανασυγκροτείται, για να πάει την Ελλάδα μπροστά σε αντίθεση με τις καταστροφικές πολιτικές της δεξιάς που προκαλούν συμφορές στον απλό κόσμο και φέρνουν την Ελλάδα πίσω στη πολιτική της ψωροκώσταινας.

    Άμα θέλει ο κόσμος να έχει δικαίωμα στην ελπίδα, θα πρέπει να ψηφίσει το Γιώργο Παπανδρέου για πρωθυπουργό, που είναι αδιάφθορος έχει εκσυγχρονιστικές και καινούργιες ιδέες και ικανός να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει μαζευτεί.
    Θυμηθείτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών πόσες μεγάλες επιτυχίες είχε σημειώσει η Ελλάδα και πως οι Έλληνες κοιμόντουσαν ήσυχοι αφού ήταν σίγουροι ότι τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα ήταν εξασφαλισμένα.

    O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.

    Αφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
    Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.

    Θεωρώ ότι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, έχει καταφέρει να χειραγωγήσει τον κόσμο και είναι ο λόγος που δεν θέλει το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Έχουν καταφέρει όλα τα βάρη να έχουν πέσει στη μεσαία και στη κατώτερη οικονομικά τάξη. Αυτό ενώνει όλους αυτούς γι’αυτό πολεμάνε λυσσαλέα το Γιώργο Παπανδρέου, επειδή διαισθάνονται ότι θα κληθούν να πληρώσουν αυτά που τους αναλογούν εάν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι καθόλου τρομακτικό, ο Ιβάν ο Τρομερός να δεις τι συμβούλους είχε αλλά μεθοδικά και σταθερά τους ξεκαθάριζε!
    Τέτοια να ξεσκεπάζονται κι ας έχουν διακυβερνητική προυπηρεσία!

    Τους άραπες όμως να που δεν δείχνουν για ανθρώποι πρέπει δημόσια να τους ζητήσει συγννώμη ο άλογος νους!(εδω είναι η αντίφαση, άλογος νους και συγνώμη είναι σε κόντρα σχιζοφρενκή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:30

    «Ποιο είναι το κόμμα που, ενώ διαγράφει την ελεύθερη σκέψη, ανέχεται (και ευνοεί) απόψεις που υποστηρίζουν ότι "κατέστρεψε τη χώρα"; Που αδυνατεί να ορθοποδήσει απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης; Που αρνείται το παρελθόν και την ιστορία του; Που δεν διδάχτηκε από τις αλλεπάλληλες ήττες; Που ταυτίζεται με την ήττα, την προεξοφλεί αλλά ούτε κι αυτήν δεν μπορεί να διαχειριστεί; Είναι το κόμμα που νομίζει ότι είναι site και περιμένει η κοινωνία να κάνει login. Που νομίζει ότι με VAIO, e-mail και SMS συγκινεί και συσπειρώνει. Που ο ηγέτης του νομίζει ότι είναι Administrator, moderator, blogger και έχει την πλήρη νομή-κυριότητα του κόμματος-site, συμμετοχικά αλλά μοναχικά. Και υποκριτικά "φοβήθηκε" ότι η διάδοχη κατάσταση, που ίσως το έβγαζε από το αδιέξοδο, θα το πήγαινε "ντεμέκ" δεξιά! Που ευνοεί "αυλές" και "κάστες κολλητών". Και υποτιμά τη νοημοσύνη της κοινωνίας τόσο, ώστε στελέχη του υποστηρίζουν ότι θα είχε τον ίδιο ηγέτη, ακόμη κι αν τον έλεγαν διαφορετικά! Οσο, βέβαια, κατρακυλά, τόσο μεγαλώνει και η μυωπία του. Από τα μαθηματικά διδάχτηκε μόνον αφαίρεση και διαίρεση. Γι' αυτό και, δίχως αιδώ, διαγράφει ιστορικά στελέχη του. Και παζαρεύει την αξιοπιστία του ευαγγελιζόμενο συνεχώς κάτι αόριστα "νέο". Αιφνιδιάζεται και πανικοβάλλεται από την αλλαγή ηγεσίας σε άλλο κόμμα, δίνοντας τη φαιδρή εικόνα δον Κιχώτη που σκιαμαχεί. Κι ενώ ο αρχηγός του διατείνεται ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη χώρα σαν λάφυρο, ο ίδιος χρησιμοποιεί το κόμμα σαν λάφυρο.
    Λες και του έγινε γονική παροχή.
    Το μετέτρεψε, λοιπόν, σε "πριγκιπάτο".
    Δυστυχώς για εμάς, που ακόμη το στηρίζουμε, κατάντησε θλιβερή καρικατούρα του ένδοξου παρελθόντος. Αλήθεια, ποιος εμπιστεύεται ένα κόμμα που δεν σέβεται και απαξιώνει την ιστορία του, διχάζει τους υποστηρικτές του, τρώει τις σάρκες του; Που είναι διαρκώς σε κρίση;
    Ως πότε οι άλλοτε σφοδροί αμφισβητίες της προηγούμενης ηγεσίας θα "ποιούν την νήσσαν";
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ έχει όνομα: λέγεται Γιώργος Παπανδρέου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @6.51

    Μαντέλης Τσουκάτος και (σύντομα) βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτ'α έγραψε ο Σουρής πριν 130-140 χρόνια. Έχει αλλάξει τίποτα? Και ποιός ευθύνεται για τις εκλογές των κυβερνήσεών μας? Διαβάστε το ποίημα αν δεν βαριέστε...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ

    Ποιός είδε κράτος κλασσικό
    σ' όλη τη γη μοναδικό
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;

    Να τρέφει όλους τους αγρούς
    νάχει εφτά Πρωθυπουργούς
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;

    Νάχει βουλή ωσάν κι αυτή
    με Τσουτσουνάτο βουλευτή
    να γεμίζει κάθε μέρα
    απο λόγια τον αέρα;

    Νάχει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;


    Νάχει και άντρες θηλυκούς
    σακατεμμένους φθισικούς
    να τους δέρνουν να τους γδύνουν
    και φωνή να μην αφήνουν;

    Να θέλει δα κι απ την Τουρκιά
    χωρίς να ρίξει τουφεκιά
    χίλιες χιλιάδες στρέμματα
    ν' άυξήσει με τα ψέμματα;

    Γεώργιος Σουρής 1853-1919

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:21

    Τα ονόματα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν κατεβαίνουν σε εκλογές .
    Πρόβλημα για το Πασοκ είναι αυτοί που σήμερα πολιτεύονται.
    Έστω και αν είναι ... πρίγκηπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.51 μμ, λυπάμαι γιατί ανακυκλώνεις ζητήματα που έχουν λυθεί με δημοκρατικό τρόπο και γίνεσαι νεροκουβαλητής στο μύλο της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ->7.58

    Μην κάνεις το δικό σου πρόβλημα, "πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ".
    Εσείς, εσύ και οι δικοί σου δηλαδή το έχετε, το ΠΑΣΟΚ όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:04

    Τέτοια τρέλλα μόνο η Μαριλίζα κουβαλούσε όταν στο Συνέδριο του 1996 δήνωνε ότι
    '' δεν χαρίζω το Πα.σο.κ. στον Σημίτη''
    είχε την τρέλλα ότι είχε το Πασοκ μέσα στο κακάσχημο αιδοίο της .

    Προσωπικά έχω μόνο την ταπεινή μου ψήφο , αλλά με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , όπως δείχνουν τα πράγματα οκτώ μήνες μετά την επανεκλογή του , γίναμε οι καλλίτεροι πελάτες της Νέας Δημοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση