GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο (και) με το Ε9...

Στα χέρια ιδιωτών όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα... . Από τον Κώστα Δημητρίου . ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΡΩΝEΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕ...

Στα χέρια ιδιωτών όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα...

.

Από τον Κώστα Δημητρίου

.

ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΡΩΝEΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ – ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ. ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ (ΑΦΜ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΕΚΝΩΝ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΥΠΟ Ε9 KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ. ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΥΕΕΑΔ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΓΓΠΣ) ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ.
ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Ε9 ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ....
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ…..
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ.
--------------------------------------------------------

14 σχόλια

  1. Kαλά όλα αυτά που γράφετε αλλά τις απαντήσεις θα τις εμφανίσετε ποτέ ή τις κλειδώσατε για πάντα στο μπαούλο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το πρόγραμμά τους", οι στόκοι...

    Τα συμβόλαιά τους υλοποιούν!
    Τι σημασία έχει αν είναι παράνομα ή αντισυνταγματικά;
    Αυτοί ανέλαβαν να κάνουν έναν φόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ? ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι βλάκας ή κάνεις τον βλάκα?
    Αν γίνει κάτι τέτοιο χαλαρά τρώνε πρόστιμο οι εταιρείες.
    Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον ΟΠΑΠ που είχε πάρει τα στοιχεία των συνδρομητών του ΟΤΕ και του έκοψαν ένα τσουχτερό πρόστιμο και εκτοτε δεν έκανε τίποτα παρόμοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορουμε να ξερουμε τα ονοματα των εταιριων; Πως μπορουμε να μπλοκαρουμε την ολη διαδικασια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι πότε θα τα ανέχονται αυτά οι ραγιάδες και δε θα πάρουν τα όπλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, γιατί οι διευθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν στις εφορείες δεν δίνουν ποτέ το Ε9μας άμα τους το ζητήσουν διάφοροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει καταλάβει κανείς πόσο σοβαρό είναι αυτό
    Αυτός ρε παιδιά είναι λόγος να βγούμε στους δρόμους να πάρουμε κεφάλια είστε σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορουσε να εισπραχτει αυτο το χαρατσι με τους λογαριασμους της ΔΕΗ,τουλαχιστο θ αποφευγαμε την ταλαιπορια,αλλα φαινεται αλλα εχουν κατα νου οι φωστηρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με πείσατε.
    Από σήμερα αναλαμβάνω την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων.
    Κάποιοι από εσάς να αναλάβουν τον έλεγχο των τιμών, την υγεία, παιδεία κλπ και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε μπουμπουνα, τους ιδιωτες περιμενανε για να βγουν στη φορα τα δεδομενα;
    Οοτε θελει κανενας κατι, αρκει να σκασει το σωστο παραδακι και η δουλεια γινεται.
    Εχουν βγει δεδομενα στην πιατσααα.
    Τωωρα το μαθαινεις εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:15 μμ
    ΣΩΠΑ ΡΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ;

    ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΕ, ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ-DNA ΣΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρομοιως, στη Λαρισα, τις μισθοδοσιες της αεροποριας τις εκτυπωνει σε φακέλους γνωστο καταστημα πληροφορικής. Η αεροπορια δινει καθε μηνα στο καταστημα το cdrom με τις μισθοδοσιες στο καταστημα , και το καταστημα εκτυπωνει τους φακέλους. Στους φακελους φαινονται τα προσωπικα στοιχεια οσων δουλευουν στην Αεροπορια Λαρισας ( στρατιωτικο και πολιτικο προσωπικο) και επίσης αν το καταστημα θελει θα μπορουσε ευκολα να κανει αντιγραφο του μηνιαιου cdrom αποδοχων ολων των εργαζομενων στην αεροπορια λαρισας. Ο λόγος που η αεροπορια δεν εκτυπωνει μονη της τους φακελους, ειναι οτι δεν σκεφτηκε εκει μεσα καποιος να πει να αγορασουν ενα εκτυπωτη laser με τροφοδοσια σελιδων απο το πανω μερος. Η αποφαση επιλογης αυτου του τροπου εκτυπωσης , ειναι του εποπτη της 110 μοιρας. Αυτο το γεγονος γινεται τουλαχιστον εδω και 3 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση