GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσκυνήστε...

. Από το pentanostimi.blogspot.com .. Ακουω στο ραδιοφωνο την κυραζαχαρεα τα λεει σεμνα και ταπεινα και σιγανα κι ωραiα ακουω στο ραδιοφω...

.
Από το pentanostimi.blogspot.com
..
Ακουω στο ραδιοφωνο την κυραζαχαρεα τα λεει σεμνα και ταπεινα και σιγανα κι ωραiα
ακουω στο ραδιοφωνο δηλωσεις βουλγαρακη τα λεει σεμνα και ταπεινα σαν γαργαρο νερά κιακουω για συμβολαια με λαβρους ρασοφόρους και για αλογοσκούφια μετρα αλλά και φόρους ακουω φωνες ακουω κραυγες ακουω δικαιολογίες ακουω επιχειρήματα και λαικες σοφίες να μη δουλευει η συζυγος τι τρε μπαναλ που ειστε κι εσεις, ο,τι μαζευετε, στα τέκνα σας αφήστε ολα για εκει να γίνονται σε δυσκολο καιρό γιατί πώς θα τη βγάλουνε με εξακοσια ευρώ;

----------------------------

5 σχόλια

  1. gia osous lene oti den exei protaseis to pasok.,. 8a tis bazw egw afou den to kanei kaneis

    Τρεις προτάσεις για «πόθεν έσχες» των 300

    Τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις που, αν ποτέ εφαρμοστούν, θα μπορεί ενδεχομένως κανείς να βγάλει άκρη με τις μεταβολές στα περιουσιακά στοιχεία των 300 από τότε που κατέλαβαν βουλευτικά έδρανα, υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βερελής.


    Σύμφωνα με τον βουλευτή, ο Δ. Σιούφας «τον ενημέρωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενσωμάτωση των παρατηρήσεών του στην επεξεργασμένη πρόταση που θα προτείνει προς τα κόμματα και το σώμα».

    Οι προτάσεις Βερελή έχουν ως εξής :

    **Να παρατίθενται κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης όλα τα κονδύλια αναλυτικά που χρησιμοποιήθηκαν στη μεταβολή καθ' οιονδήποτε τρόπο της περιουσίας, κινητής ή ακίνητης.

    **Να παρατίθεται πλήρες αρχείο και ιστορικό των μεταβολών της περιουσίας, από την απόκτηση της βουλευτικής ιδιότητας, με την παράθεση τόσο των αγορών, ανεγέρσεων, κληρονομιών αλλά και των πωλήσεων και των εξ αυτών εσόδων.

    **Κατά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνεται πλήρης -και όχι αποσπασματική και ενδεχομένως επιλεκτική- παράθεση όλων των στοιχείων και των μεταβολών. Για τον σκοπό αυτό να υπάρχει πληρωμένη καταχώρηση της αναλυτικής παρουσίασης των «πόθεν έσχες» των βουλευτών στον Τύπο, που θα περιέχει τα πλήρη στοιχεία και τη διαχρονική εξέλιξή τους με ενιαίο και αναλυτικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξεχάσουμε την αμαρτωλή του σχέση με τη μονή Βατοπεδίου

    από Ιστοριοδίφης 8:39πμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 8:56πμ, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008)
    θεματικές: Ανένταχτο
    Ο δικομματισμός κερδοσκοπεί με το Βατοπαίδι

    Φωνάζει τώρα το ΠΑΣΟΚ για το Βατοπαίδι, ξεχνώντας πως αυτό παραχώρησε τη λίμη Βιστωνίδα στο μοναστήρι του Εφραίμ.

    http://news.pathfinder.gr/greece/politics/501117.html

    Σε συνέντευξη τύπου με αιχμή «την παραχώρηση δεκάδων δημόσιων εκτάσεων, οικοπέδων και άλλων ακινήτων στη μονή Βατοπεδίου»,τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης και βουλευτές

    Η υπόθεση αυτή αρχίζει επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1999-2003 και ολοκληρώνεται επί των κυβερνήσεων της Ν.Δ.

    Ιδιαίτερα σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι το ελληνικό δημόσιο δεν άσκησε, ως όφειλε, ούτε τις πολιτικές-νομοθετικές δυνατότητες ούτε τα ένδικα μέσα που διέθετε, αλλά παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της κυριότητας επί τεράστιων εκτάσεων περί τη λίμνη Βιστωνίδα, τις οποίες διεκδικούσε η Μονή Βατοπεδίου με αμφισβητούμενα «χρυσόβουλα» προ της συστάσεως του ελληνικού κράτους.

    Ενώ επί 75 χρόνια δεν είχε τεθεί θέμα κυριότητας των σχετικών εκτάσεων, ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 1999-2003 ουσιαστικά κατοχυρώθηκαν δημόσιες εκτάσεις ή εκτάσεις που είχαν επί δεκαετίες παραχωρηθεί σε αγρότες οι οποίοι και τις καλλιεργούσαν, υπέρ της Μονής Βατοπεδίου. Ενδεικτικό είναι ότι στις καταγγελίες που κάναμε εκείνη την περίοδο (2003) δεν υπήρξε απάντηση ούτε εισακούστηκαν εισηγήσεις υπηρεσιακών παραγόντων (εφορία αρχαιοτήτων) που διαφωνούσαν με τους όλους χειρισμούς


    Φωνάζει το ΠΑΣΟΚ αλλά ξεχνά την αγυρτία της Τίμιας Ζώνης που περιόδευε στην βίλλα της Εκάλης. Μας θυμίζει τα συμβάντα ο Ιός της Ελευθεροτυπίας.

    http://www.iospress.gr/ios1998/ios19980412c.htm


    ΘΑΥΜΑΤΑ. Από τη Μονή Βατοπεδίου έφτασε στην Αθήνα η Αγία (ή Τιμία) Ζώνη της Παναγίας το καλοκαίρι του 1995. Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί περίμεναν ώρες ατέλειωτες για να ζήσουν το προσωπικό τους "Θαύμα". Και παραδίπλα οι πάσης φύσεως έμποροι επένδυαν και κερδοσκοπούσαν. Ο πατέρας Εφραίμ που έφερε το λείψανο, ευχαρίστησε τον χορηγό της επιχείρησης, Φοίβο Χριστοδουλίδη, ιδιοκτήτη της ΛΑΝΤΑ ΕΛΛΑΣ, μίλησε για τα θαύματα του λειψάνου, αλλά και για τον αγώνα της Μονής του στο πλευρό των Σέρβων αδελφών του, που εκείνη την εποχή ξεπάστρευαν αμάχους μουσουλμάνους, πολίτες της Σεμπρένιτσα. Αλλά τί μας φταίει ο ηγούμενος (που ήρθε από τον Μεσαίωνα), όταν οι πολιτικοί αρχηγοί της εποχής, Παπανδρέου και Μητσοτάκης, έσπευδαν -μαζί με τα απαραίτητα τηλεοπτικά συνεργεία- να πάρουν το μερίδιο τους από το προσκύνημα του "ιερού λειψάνου";



    Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

    ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan anorgasmikes kai xronioagamites kuries lene tis eidiseis mou thimizoun ti k. zaxarea

    kala re xatziniko ti sxisma einai auto?
    toso poly fovase th k. makri?

    H 8es na yperaspistis ton pousti tis xronioagamitis anorgasmikis 8igateras?

    ma poso arximakakas ginese otan kremiese apo tin koukoula tou xountopatera Tragka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η πρώτη θητεία Καραμανλή περάσει στην ιστορία ως «περίοδος των κουμπάρων», η δεύτερη θητεία δικαιούται αυτονοήτως να ονομαστεί «περίοδος των συζύγων». Οι επαγγελματικές δραστηριότητες τεσσάρων (τουλάχιστον) υπουργικών συζύγων έχουν (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) απασχολήσει ως τώρα την επικαιρότητα. Και αυτό είναι νέο φαινόμενο στην ελληνική πολιτική.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κύριε Μάνεση. Λυπάμαι αλλά αντικειμενικός δεν είστε !! Στην σημερινή σας εκπομπή στον Alpha αναφερθήκατε στην περαίωση του Υπουργείου των Οικονομικών και κάνατε δύο σφάλματα. Το ένα ήταν ότι χρησιμοποιήσατε σαν παράδειγμα τον ευατόν σας λέγοντας ότι ενώ είχατε, κατά το παρελθόν, κάνει περαίωση, το Υπουργείο των Οικονομικών σας "ξαναφορολόγησε". Δεν μας είπατε όμως κύριε Μάνεση, γιατί !! Μπορείτε να μας το πείτε; Το δεύτερο σφάλμα ήταν ότι δημόσια παροτρύνατε τους φορολογούμενος να μη κάνουν περαίωση, χωρίς να αιτιολογήσετε την παρότρυνση.
    Κύριε Μάνεση σας πληροφορώ ότι το άρθρο 68 του Νόμου 2238/1994 είναι σαφέστατο στο πότε γίνεται επανέλεγχος.
    Έκανα παρέμβαση τηλεφωνικά για να προφυλάξω και εσάς και τον παρευρισκόμενο κύριο Ορέστη Σεϊμένη, αλλά δυστυχώς δεν μου δώσατε το λόγο.
    Κύριε Μάνεση οφείλετε στους τηλεθεατές σας πιο έγκυρη ενημέρωση.

    Χρήστος Γιαννόπουλος
    τέως Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Ελέγχου
    Υπουργείου Οικονομικών
    gianchristos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση