GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυρίστε τώρα τον απατεώνα ηγούμενο...

. ...που πήγε να μετατρέψει το Αγιον Ορος σε μεσιτικό γραφείο! . Του Κώστα Φεραίου . Η δέσμευση των λογαριασμών του Εφραίμ και των υπολοίπ...

.
...που πήγε να μετατρέψει το Αγιον Ορος σε μεσιτικό γραφείο!
.
Του Κώστα Φεραίου
.
Η δέσμευση των λογαριασμών του Εφραίμ και των υπολοίπων είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Εχει όμως περιεχόμενο, αφού ο ηγούμενος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων;
Εν πάση περιπτώσει, μείζον θέμα αναδεικνύεται και το ηθικό που για το Αγιον Ορος έχει μεγαλύτερη διάσταση. Ο ηθικός σκανδαλισμός και ο διασυρμός είναι τεράστιος.
Η κάθαρση δεν αρκεί να είναι νομική και πολιτική. Για το Αγιο Ορος πρέπει να είναι πρωτίστως ηθική. Χρειάζεται ένας ηθικός εξαγνισμός. Χρειάζεται το Αγιο Ορος να αποκτήσει και πάλι το κύρος του, το διεθνές, που έχει πληγεί. Χρειάζεται να ξαναγίνει πνευματικός φάρος από μεσιτικό γραφείο που κάποιοι προσπάθησαν να το μετατρέψουν.
Γι' αυτό και οι υγιείς δυνάμεις που υπάρχουν εκεί έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται και να ζητούν πρωτοβουλίες ηθικής επανόρθωσης. Το πρώτο βήμα λοιπόν δεν είναι απλώς η νομική παραπομπή του Εφραίμ. Είναι η απομάκρυνσή του από τη θέση του ηγουμένου. Ακόμη και η καθαίρεσή του...
Ο ηθικός σκανδαλισμός για έναν μοναχό είναι τέτοιος ήδη που δεν χρειάζονται οι ποινικές διαδικασίες για να καταδειχθεί. Το Άγιον Ορος τώρα πρέπει να εκπέμψει δυνατά το Φως του, όπως λένε οι ταπεινοί μοναχοί του, και να στείλει τα ηχηρά μηνύματά του.
Μόνον τότε, θα σταθεί δυνατόν πραγματικά ν΄αρχίσει να εκτονώνεται η κατάσταση.
-------------------------------------

31 σχόλια

  1. Μην είστε τόσο επιθετικοί με τον ένα που έχει προβληθεί. Ο Εφραίμης αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, πίσω ή κάτω από αυτόν υπάρχουν δεκάδες και εκατοντάδες άλλοι, άσε τους συνεργαζόμενους με αυτό τον εσμό των μαυροντυμένων κηφήνων, στην κυβέρνηση, στη δημόσια διοίκηση, στους δικηγόρους, μηχανικούς και συμβολαιογράφους.

    Το αίτημα δεν μπορεί να είναι να "ξυριστεί" ο Εφραίμης, εδώ κυκλοφορεί με γένια κάθε παλαβός και άπλυτος. Το αίτημα πρέπει να είναι: Έλεγχος στα περιουσιακά και οικονομικά όλων των μονών και όλων των μητροπόλεων, κοινοποίηση των αποτελεσμάτων και, τελικά, διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το Άγιον Ορος τώρα πρέπει να εκπέμψει δυνατά το Φως του..."

    Ποιο φως του ρε άρρωστε, τα τουρκόχαρτα τα διάβασες, ότι ο Μουράτης τους χάρισε τα κτήματα γιατί συμμάχισαν οι άγιοι πατέρες μαζί του; Δεν κατάλαβες ότι έφυγαν οι Οθωμανοί και έμειναν οι δωσίλογοι συνεργάτες τους στη χώρα; Αν υπάρχει ελπίδα να λάμψει κάτι, είναι η φωτιά που θα κατακαίει αυτούς τους προδότες και το καραγκιοζ-μπερντέ που έχουν στήσει για να κλέβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei to vlema tou diavolou

    ALLA AN TON AFHSOYNE SE KAMIA PLATEIA

    META APO 1.000.000 potses tha einai se thesi na vlipi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα όσα γράφει ο Φεραίος για τον Εφραίμ ισχύουν και για τον σημερινό προκαθήμενο της Ελλαδικής εκκλησίας.
    Το εκκλησιαστικό αυτό συνάφι είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας διαφθοράς στην ελληνική κοινωνία. Γιατί το κρατίδιο των καλόγερων πρέπει να πάρει τριπλό καθαρκτικό, ενώ εδώ ούτε κάν γίνεται συζήτηση για κάθαρση; Γιατί τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δε μιλάς κ. Φεραίο και για αυτούς που ήσαν διαχρονικώτατα συνοδοιπόροι σε όλη αυτή την ιστορία και σε κάθε βαθμίδα της εξουσίας και της επιχειρηματικότητος με οποιονδήποτε τίτλο ή θέση; Το ταγκό χορεύεται από δυο κ.Φεραίο. ΄Η μήπως λόγο παραπέρα το θέμα κάνει τζιζζζ;
    Και κάτι άλλο. Ας μην συγχέουμε την ακτημοσύνη των μοναχών ως φυσικά πρόσωπα, με τη δυνατότητα που έχουν οι μονές ως νομικά πρόσωπα να έχουν περιουσία.
    Η Εκκλησία της Ελλάδος μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες μπορεί και επιβάλεται να κάνει έλεγχο στο έσχες και στο πόθεν των μοναχών μέσα από τις φορολογικές τους,αν υποχρεούνται να κάνουν, δηλώσεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΜΕΣΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΄Οχι βεβαίως με το τρόπο που γίνεται(!!!) το πόθεν και το έσχες των πολιτικών και των άλλων αστέρων της καθημερινότητάς μας.
    Γιατί ο μοναχός όταν αποφασίσει να μονάσει,ΠΡΕΠΕΙ να έχει τακτοποιήσει όλα του τα εγκόσμια ,περιουσιακά οικονομικά κλπ, και να πάει στο μοναστήρι ΜΟΝΟ με αυτά που κυριολεκτικά φοράει. 'Οποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο αποκτήσει με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο πχ κληρονομιά, κατά τη διάρκεια της μοναχικής του ζωής, αυτό σύμφωνα με το εκκλησιαστικό δίκαιο αλλά και τους νόμους της πολιτείας,αυτομάτως ανήκει στο μοναστήρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πατριάρχης και η Ελληνική πολιτεία διώκουν τους φτωχούς μοναχούς της μονής Εσφιγμένου γιατί δεν αναφέρουν στις προσευχές τους το όνομα του Πατριάρχη, διαμαρτυρόμενοι για τις σχέσεις του με τον Πάπα.
    Οι ασκητές μοναχοί της Εσφιγμένου δεν έχουν χρήματα, σουίτες ,τρόφιμα ,ηλεκτρικό ,φάρμακα για τους γέροντες κλπ ,είναι όμως οι κακοί του Όρους και ζουν ελεύθεροι πολιορκημένοι .αποφασισμένοι ακόμη και να πεθάνουν προκειμένου να μην εγκαταλείψουν την μονή και τον τόπο της προσευχής των και της μοναξιάς τους .

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΟΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΥΙΤΕΣ .ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ Σας ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός θα γίνει πνευματικός φάρος βρε μαλάκα; Τι φώς θα εκπέμψει; Μαύροι είναι και απ' έξω κι από μέσα. Τον σκοταδισμό πρεσβεύουνε. Την σήψη και την ανωμαλία. Αυτή που βλέπεις είναι η πραγματική τους εικόνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βαρθολομαίος που είναι ο ηγέτης του Αγίου Όρους πού είναι? Γιατι δεν ασχολείται κανείς μαζί του? Δεν έχει και αυτός ευθύνες? Στο απυρόβλητο ο Οικουμενικός Πατριάρχης? Δικός του χώρος δεν είναι το Αγ. Όρος? Εκτός και αν παίζονταιδιάφορα παιχνιδάκια συμφερόντων μεταξύ κατασκευαστικών εταιριών....!!!! που λυμαίνοτναι το Αγ. Όρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MARA MARA MARA
    pare mia.....
    pso..l...a....r.....aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κολοκυθια δεν προκειται να γινει τιποτα.Θα μας πρηξουν τα @@ για κανα μηνα μετα θα μπει ενα ελαχιστο προστιμο,το οποιο δεν προκειτε να πληρωθει ποτε και ειμαστε ΟΚ

    Prof.Brain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αρχισαν οι άθεοι σκοταδιστές και υποκριτές να βγάζουν τον εμετό τους
    αλλά από άσχετους τζιποκράτορες και μοδάτα preety boys τι να περιμένεις?
    να γνωρίζουν απο Φως? σιγά μη χαλάσουν την ησυχία τους...τον διπλανό τους να κλέβουν και να κοροιδεύουν, την κονόμα τους να βγάζουν και μετά εκμεταλλευόμενοι κάποιους επίορκους ιερείς βυσσοδομούν εναντίον παντός φιλανθρώπου για να μη νιώθουν και άσχημα επειδή ξεχωρίζουν σαν τους φελλούς
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σσστ... Αφήστε τις ύβρεις και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η υπέροχη Ελλας επιτέλους ζει καιρούς Ρασπουτιν. Επιτέλους το "οπιο" του λαου θα το τσακίσουμε.
    Επιτέλους Τα 70 χρόνια των "Μπολσεβίκων" είναι μπροστά μας!
    ΜΕ αρχηγό τον Μπους, τον Μπράιζα και την ΚοντοπιθαροΛίζα!
    Αντε συντροφια τον βρήκατε τον εχθρό!!απάνω του!!!
    Στο κάτω κάτω το πειραμα στο Σερν ξεκίνησε...Ολες οι μαυρες τρυπες της Βλακείας και της ηλιθιοτητας μας περιμένουν...

    Ως τις 4 Νοεμβρίου έχουν καιρό οι ομόφωνοι καταχθόνιοι να περάσουν το δηλητήριό τους.
    Ηδη ο στοχοσ να δηλώνεται, ότι ένας διαχειριστής καλογερος, γεννημα και θρέμμα του καιρού μας, ειναι Κύπριος, μετά τα γεγονότα της Ανορθωσης, έχει επιτευχθή!
    Ιδού νέος εχθρός!!!

    Παιξτε, παιξτε κορόιδα!!!Το δόκανο και το τυρί πάει πακετο με ότι τεκταίνεται χωρίς να παίρνετε χαμπάρι...
    Αλλά τι σας νοιάζει τους περισσότερους; Το κράτος-Πολι, η Αθηνα, είναι ο ορίζοντάς σας και το σύνορό σας.
    Δουλοπαροικοι σε μια σιχαμερή πόλη που την βρωμίζετε όσο μπορείτε περισσότερο, την καταστρέφετε ενσυνείδητα και στη λύσσα σας να φτύσετε και να ορμήσετε, σφιγετε όλο και περισσότερο τις λεμαριές σας.
    Απ τα ξυραφάκια για τον ξέρισμα του Εφραίμ, κρατείστε κανένα.
    Θα σας χρειαστεί να κάνετε χαρακίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καποιες αλλες καλογριες (στην Κορινθια) εκοψαν, λεει, το νερο στο χωριο που ειναι διπλα στο Μοναστηρι. Να ενα ακομα ΣΟΒΑΡΟ θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΦΡΑΙΜάκο
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΡΚΕΙ!!
    ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:10...
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ...............................
    Ο Εφραίμ ο μεσίτης κι ο Ρουσόπουλος ο προσκυνητής
    *******************************

    Τον Ιούλιο του 2006 ο Έλληνας πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέπτεται το Άγιον Όρος… Ήταν οι καιροί που τα δόγματα της σεμνότητας και ταπεινότητας κυριαρχούσαν στην πολιτική προπαγάνδα, παρόλο που τα σκάνδαλα πλέον είχαν ξεσπάσει για τα καλά… Η ιδέα για το ταξίδι αυτό ήταν του κ. Θοδωρή Ρουσόπουλου. Και αποφασίστηκε παρά το γεγονός ότι υπήρχαν έντονες διαφωνίες από άλλους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Πράγμα που καταγράφεται στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Οι λόγοι που κάποιοι συμβούλευαν τον πρωθυπουργό να αποφύγει μια τέτοια επίσκεψη αναφέρονταν στη Μονή Βατοπεδίου και τις διεκδικήσεις των μοναχών. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός γνώριζε για την υπόθεση. Πέραν των πολλών δημοσιευμάτων, είχαν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Ιούλιο του 2004, επιστολές από τους δικηγορικούς συλλόγους Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, που προειδοποιούσαν για το μεγάλο σκάνδαλο. Ο κ. Καραμανλής, ωστόσο, αποφάσισε να πάει… Κινητοποιήθηκαν, μάλιστα, συνεργεία για να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα… Όπως και έγινε…

    Την επίσκεψη αυτή θυμήθηκε ένας μοναχός, ο Νικόδημος, από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας. «Έγιναν τότε σατανικά πράγματα», είπε ο καλόγερος, που ξέσπασε χθες στα ραδιόφωνα… Άνδρες ασφαλείας, που συνόδευαν την πομπή των επισήμων, απαγόρευαν με κάθε τρόπο να πάρουν πλάνα από τις μονές, που επισκέφθηκε το πρωί… Ούτε στις Καρυές, ούτε στη Μέγιστη Λαύρα. «Υπήρχε μια σπουδή να φύγουν γρήγορα»… Όπως έμαθαν οι καλόγεροι των άλλων μονών και βγήκαν τότε από τα ράσα τους, η σπουδή των συνοδών του πρωθυπουργού ήταν να φτάσουν πριν τις 8 στη Μονή Βατοπεδίου, απ’ όπου θα προλάβαιναν τα δελτία των 8. Και ήθελαν από ’κεί να υπάρξουν αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα. Για να ικανοποιηθεί και ο πνευματικός του υπουργού Επικρατείας… Αποτελεί και αυτή η επίσκεψη απόδειξη ότι ο ηγούμενος Εφραίμ και η χρυσοφόρα Μονή Βατοπεδίου είχαν την άνωθεν «κοσμική» ευλογία… κατευθείαν από το Μαξίμου.

    (το αντέγραψα απο ΣΤΟΚΑΡΦΙ )

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΛΟΥΘΗΡΟΣ
    έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βιτεμβέργης, από όπου το 1512 πήρε και το διδακτορικό του δίπλωμα στη Θεολογία. Μια επίσκεψή του στη Ρώμη τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τις απόψεις του σχετικά με την Παπική εκκλησία βλέποντας τη διαφθορά που επικρατούσε εκεί σχετικά με τα συγχωροχάρτια και την "ειδική" για ιερωμένους πορνεία.

    Ύστερα από μελέτη της Προς Ρωμαίους Επιστολής πείστηκε πως η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου ήταν αποτέλεσμα μόνο της Θείας Χάρης και της πίστης κι όχι των αγαθών ή μη έργων. Για το λόγο αυτό ήρθε σε σύγκρουση με το θεσμό του συγχωροχαρτιού, που έδινε τότε η Καθολική Εκκλησία και με τον τρόπο αυτό δινόταν άφεση των αμαρτιών.

    Στις 31 Οκτωβρίου 1517, και ενώ είχε ήδη εκφράσει τις αντιθέσεις του σε σχέση με τις πρακτικές της Καθολικής Εκκλησίας στους φοιτητές του, θυροκόλλησε στην εξώπορτα του μητροπολιτικού ναού της Βιτεμβέργης τις 95 θέσεις του, που αποτελούσαν μια ανοιχτή επίθεση εναντίον του παπισμού.
    (Αντιγραφή από wikipedia)

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ;
    ΠΟΤΕ ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ πάλι δε χάνω την πίστη μου, μια και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του Χριστού, θα τους γαμήσουμε την Παναγία!

    Σας φιλικοασπάζομαι,

    Πατήρ Σουλπίκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!!!!!ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Μπαρτόλομιου που είναι ρε παιδιά ο Μπαρτόλομιου; Αυτός ο πράσινος οικουμενιστής; Δικό του μπαϊράκι δεν είναι το ΄Ορος;
    Τον Χριστόδουλο ήξερε να αφορίζει.
    Μπαρτόλομιου,επί το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟΝ Βαρθολομαίο, ξεχνάς σε ποιών τον θρόνο κάθεσαι. Ιωάννης ο Χρισόστομος, Μέγας Βασίλειος, Μέγας Φώτιος, Γρηγόριος ο Θεολόγος, Γρηγόριος ο Ε΄έτσι ενδεικτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ ΕΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΕΣΤΙΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
    ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕ ΥΣΤΕΡΗΣΕΙ.
    ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΚΗΝΩΣΕΝ.
    ΕΠΙ ΥΔΑΤΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΜΕ.
    ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ.
    ΩΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΒΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΨΑΛΜΟΣ 22 ΚΒ΄
    ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΙΔΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΜΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ.

    ΗΣΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    ΤΕΤΥΦΛΩΚΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΠΩΡΩΚΕΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ , ΙΝΑ ΜΗ ΙΔΩΣΙ ΚΑΙ ΝΟΗΣΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΩΣΙ ΚΑΙ ΙΑΣΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΗΣΑΪΑ ΧΟΡΕΥΕ, ΠΗΔΑΓΕ ΚΑΛΟΓΕΡΕ κλπ.κλπ. ΄Ηχος πλ΄Α΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΙΔΟΥ ΓΑΡ ΕΝ ΑΝΟΜΙΑΙΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΝ .
    ΣΥ ΜΟΝΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑ ΩΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝ ΤΩ ΚΡΙΝΕΣΘΑΙ ΣΕ.
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΟΡΤΑΣΘΗΣΟΝΤΑΙ.
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΔΕΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΕΝΕΚΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΣΤΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.
    ΔΙΚΑΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ ΜΕ.

    ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ
    ΕΦΕΡΑΣΙΝ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ
    ΕΙΣ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ;
    ΚΑΛΟΓΕΡΟΚΥΚΛΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ
    ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ
    Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ
    ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΤΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ:

    ΜΕΓΑΛΕ, ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΘΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΚ Ή ΤΗΝ ΖΙΛΕΤ, ΓΙΑ ΣΠΟΝΣΟΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ.

    ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ;





    ΛΕΠΙΔΑΣ Ο ΘΕΟΣΕΒΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ήταν ένας σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης.
    Δεν φαινόταν σχεδόν πουθενά. ΄Ηθελε να κάνει τον πολιτισμένο και τον αδιάφορο για ότι συνέβαινε στο βασίλειό του. ΄Ομως είχε άλλους πιστούς υπηρέτες για να κάνει τις δουλειές του. ΄Ηταν όμως και πολύ μα πολύ έξυπνος. ΄Ετσι κάποια μέρα κατάλαβε πως οι σκλάβοι του άρχισαν να βαριούνται και να αγανακτούν με τους υπηρέτες του που τόσα χρόνια στη δούλεψή του είχαν γίνει και αυτοί άπληστοι και αχόρταγοι για εξουσία.
    Κάθισε και σκέφθηκε πως αργά ή γρήγορα οι σκλάβοι θα επαναστατούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν για να βάλουν άλλους υπηρέτες στη θέση των κακών υπηρετών που τόσα χρόνια τους ταλαιπωρούσαν.
    Βρήκε τον ποιό ύπουλο και τον ποιό έμπιστό του.
    Τον έριξε με τρόπο δίπλα σε αυτούς που υπολόγιζε πως σε λίγα χρόνια οι σκλάβοι θα όριζαν για υπηρέτες τους.
    Μάζεψε και άλλα μικροαφεντικά και τους εξήγησε το σχέδιό του.
    Αυτοί τσίμπησαν γιατί πίστεψαν πως ο σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης θα τους έδινε την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί πιστοί υπηρέτες του.
    ΄Ετσι και έγινε. ΄Ηρθαν οι νέοι στη θέση των παλιών υπηρετών. Ο ύπουλος και πιστός στον αφέντη υπηρέτης απέκτησε εξουσία που ούτε την είχε φανταστεί. Πλούτη και δόξα,αλλά πάνω απ΄όλα την εμπιστοσύνη του νέου μεγαλοϋπηρέτη. Γρήγορα πολλοί σκλάβοι αλλά και άλλοι υπηρέτες κατάλαβαν το παιχνίδι αλλά δεν μιλούσαν γιατί τους βόλευε και αυτούς και μέθυσαν γρήγορα από τη γλύκα της εξουσίας.
    Ωσπου κάποια μέρα το σκοτεινό αφεντικό κατάλαβε πως ο νέος μεγαλοϋπηρέτης δεν ήταν και τόσο του χεριού του και αποφάσισε γρήγορα γρήγορα να τον βγάλει στην άκρη. ΄Ετρεξαν όλοι που ήθελαν την εύνοιά του και κατέθεται ο καθένας μπροστά στο θρόνο του ότι ήξερε και δεν ήξερε για τους μεθυσμένους νέους υπηρέτες.
    ΄Ετσι κάποια μέρα άρχισαν οι σκλάβοι και οι άλλοι μικροϋπητέτες να αναρωτιούνται τι στο καλό είχε συμβεί. Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διώξουν τον ύπουλο και έμπιστο υπηρέτη.
    Μέχρι όμως να το καταφέρουν αυτό, το σκοτεινό και υποχθόνιο αφεντικό θα έχει βρει και θα έχει βάλει άλλους υπηρέτες να του κάνουν τα θελήματα.
    ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    # posted by Ανώνυμος : 15 Σεπτέμβριος 2008 5:21 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχα
    οι χριστιανοι δεν έχουν που να κρυφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση