GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιόζεφ και η Μάγδα...

. Γράφει ο Πατρινός . Το ζεύγος των επίσημων προπαγανδιστών του κόμματος του ανιψιού, με το μικρό σπίτι στην Καισαριανή -και τ’ άλλα σκόρπια...

.
Γράφει ο Πατρινός
.
Το ζεύγος των επίσημων προπαγανδιστών του κόμματος του ανιψιού, με το μικρό σπίτι στην Καισαριανή -και τ’ άλλα σκόρπια ανά την επικράτεια-, περνάει δύσκολες στιγμές.
Η Μάγδα έμεινε χωρίς δουλειά μετά την χάρη που μας έκανε να αναστείλει την επαγγελματική της ιδιότητα. Ότι προηγήθηκε και ότι ακολούθησε της «11ης Σεπτεμβρίου» για την εγχώρια αλλά και για την παγκόσμια δημοσιογραφία έχει τα βασικά χαρακτηριστικά της Ρουσοπούλειας θεώρησης για το πώς ασκείται η πολιτική: προχειρότητα, ψέμα, ανακολουθία, λαϊκισμός, προσπάθεια αποπροσανατολισμού και επιχειρήματα που προσβάλουν τον κοινό νου.
Ο Θεοδωράκης και ο Κωστάκης μας είπαν ότι το κακό ΠΑΣΟΚ και διάφοροι άλλοι είναι οπισθοδρομικοί και υποστηρίζουν ότι η γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν. Για το γελοίο του επιχειρήματος σας παραπέμπω στην αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 που το κακό ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει την αναθεώρηση της παρ. 2 του α. 116 του Σ. για την λήψη θετικών μέτρων υπέρ των γυναικών.
Επτά τουλάχιστον λόγοι συνηγορούν γιατί η σύζυγος του Γιόζεφ της ΝΔ δεν πρέπει να κάνει την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλεία που έκανε, έχοντας πάντα στο νου ότι όταν ασκείς πολιτική εξουσία και για θέματα σχετιζόμενα με αυτή, δεν είσαι αθώος μέχρι της αποδείξεως της ενοχής σου όπως ο πολίτης-αλλά ένοχος μέχρι αποδείξεως της αθωότητας σου.
- όταν ο σύζυγος ελέγχει την κρατική διαφήμιση και εσύ εργάζεσαι σε Μ.Μ.Ε. υπάρχει υπόνοια επιλεκτικής αντιμετώπισης του μέσου αυτού, από τον ελέγχων τους κρουνούς του δημοσίου χρήματος που σπαταλιέται για διαφήμιση, αφού από αυτό θα πληρωθεί το πλούσιο συμβόλαιό σου.
- η free press εφημερίδα που έχεις υπάρχει υπόνοια ότι θα τύχει επιλεκτικής αντιμετώπισης από τον σύζυγο στην κατανομή της διαφήμισης.
- Το ότι είναι αθλητική κάνει τα πράγματα ποιο επικίνδυνα αφού ο πρώτος σε έξοδα για διαφήμιση κρατικός οργανισμός είναι ο ΟΠΑΠ με τα τόσα τυχερά παιχνίδια που απευθύνονται κατά προτεραιότητα στον ανδρικό πληθυσμό που συνήθως διαβάζει αθλητικές εφημερίδες.
- η free press εφημερίδα που έχεις βασίζεται για την επιβίωσή και για την κερδοφορία της αποκλειστικά στην διαφήμιση αφού δεν καταβάλλεται αντίτιμο για την αγορά της και από την στιγμή που το κράτος είναι ο παράδεισος και σύζυγος ο άγιος Πέτρος του παραδείσου…
- αντιδεοντολογική συμπεριφορά έναντι των υπολοίπων συναδέλφων σου αφού ο Θόδωρος μεταξύ “τυρού και αχλαδιού” λέει αυτά που οι άλλοι δημοσιογράφοι δεν θα μάθουν ακόμα και αν λιώσουν σόλες και σόλες στην διαδρομή Μαξίμου - Βουλή.
- δεν μπορείς να θεωρείσαι αντικειμενική δημοσιογράφος, το επάγγελμά σου δηλαδή να είναι να λες αλήθειες στον λαό και να ξεσκεπάζεις την παρανομούσα εξουσία την στιγμή που ο σύζυγος είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος για το αντίθετο.
- δεν μπορεί το 2005 να αποχωρούσες οικειοθελώς από το δελτίο του MEGA λέγοντας η ίδια ότι η ιδιότητά σου ως συζύγους του Θοδωρούλη δεν συμβαδίζει με αυτή της παρουσιάστριας και τώρα να κλαίγεσαι που σε κριτικάρουν λέγοντας στην ουσία τα ίδια που έλεγες και εσύ τότε.
Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε την δικαιολογία του Τεο ή Γιόζεφ ότι τα πολυτελή σπίτια που απέκτησε δεν τα απέκτησε από παράνομη δραστηριότητα αλλά με δάνειο και αυτό αποπληρώνεται κυρίως από τα «μιστά» της Μάρας ή Μάγδας -δικαιολογία που ο Κωστάκης υιοθέτησε και είχε πει ότι τον καλύπτει. Τώρα που η κα. Ρουσοπούλου δεν θα λαμβάνει πλέον «μιστά» τι θα γίνει θα τους το κατασχέσει η τράπεζα σαν του απλού κοσμάκι;
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

28 σχόλια

  1. Πολλές ανακρίβειες λες καλυπτόμενος ταχα απο αρθρα του συνταγματος.
    1) το ότι αναφέρερεσαι στό δικαίωμα των γυναικών να εργάζονται , αυτο δεν λέει τίποτα , παρά μόνο γενικολογίες.
    2)Στην συγκεκριμένη περίπτωση κάνεις υποθέσεις που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.
    3) Η εν λόγω κυρία είπε ότι το αθλητικό έντυπο στο οποίο μετείχε κατά ένα ποσοστό ποτέ δεν επήρε κρατική διαφήμηση!!!! Σε αντίθεση με άλλα έντυπα.
    4) Από τους επτά λόγους που ανέφερες οι τέσσερις πρώτοι είναι το ίδιο αναμάσημα γιά την κρατική διαφήμηση που θα μπορούσε να πάρει το έντυπο!!! και οχι ότι πήρε.
    5) Σχετικά με την επιλεκτική ενημέρωση απο΄τον συζυγό της για πολιτικά θέματα ποτέ δεν προέκυψε κάτι τέτοιο γιατί πρωτοι οι συνάδελφοι της θα έβγαιναν να φωνάξουν.
    6)Όταν της έδιναν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνεντεύξεις μεταξυ των οποίων και ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου δεν μίλησε κανείς!!!!
    7) στο ότι δεν θα παρουσίαζε θέματα που ίσως θα έθιγαν την πολιτική σταδιοδρομία του συζύγου της δεν λέει τίποτα γιατί υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιογράφοιπου μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά.
    8) Τέλος σχετικά με την ακίνητη περοουσία τους υπάρχει το πόθεν έσχες των βουλευτων,υπουργών,δημοσίων λειτουργών κλπ που όπως ξέρουμε όλοι, μένει μόνο στην δήλωση και ποτέ δεν έχει γίνει ουσιαστικός έλεγχος πως τα απέκτησαν!!! Πως πχ υπουργοί του ΠΑΣΟΚ από τα χαμόσπιτα στο Κερατσίνι και Κοκκινιά απέκτησαν βίλες δεκα δωματίων και πάνω στα πανάκριβα βόρεια προάστια?? Και σε τελευταία ανάλυση να κάνουν έλεγχο αν η εν λόγω κυρία και ο συζυγός της πράγματι πήραν δανειο κλπ. Κάτι που είναι από όλους μας επιθυμητό.
    Να σου πω όμως τι συμβαίνει τώρα.Κάθε ένας βλέποντας την πτώση της ΝΔ θα προσπαθήσει να πει εναντιον όσα περισσότερα μπορεί προκειμένου να αποκτήση πιστοποιητικά
    που θα παρουσιάσει στην επόμενη κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει οτιδήποτε προς ίδιον όφελος!!! Εδώ είναι Ελλάδα , δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na agiasei to stoma sou file mou. kai ligo tsipa bre adelfe.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: εκκολαπτήριο μελλοντικών διακεκριμένων κυβερνητικών στελεχών των μεγάλων κομμάτων του δικομματισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλτε και ένα θέμα αν η Μάρα ή ο Θοδωρής είχαν κάνει ποτέ σκονάκι όταν ήταν στο γυμνάσιο ρε γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά. Τέτοια μικροψυχία και χολή; Πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πάθεις δηλητηρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά! Τέτοια μικροψυχία, μίσος και χολή; Πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πάθεις δηλητηρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ζαχαρέα και το PRESS.GR
    - "ΥΠΟΝΟΙΑ" επιλεκτικής αντιμετώπισης στη διανομή της κρατικής διαφήμισης στο ALTER ή REAL FM που εργάζεται η Ζαχαρέα η που είναι συνιδιοκτήτης (Free Press).
    Ομολογία ότι επικρίθηκε και κατακρίθηκε γιατί υπήρχαν "ΥΠΟΝΟΙΕΣ".
    Αν δεν κάνω λάθος με "ΥΠΟΝΟΙΕΣ" μόνο ο Χιτλερ και η χούντα δίκαζε και καταδίκαζε.
    - "Αντιδεοντολογική" συμπεριφορά έναντι των συναδέλφων της αφού θα είχε πρόσβαση στην πηγή των κυβερνητικών ειδήσεων που οι συνάδελφοί της δεν είχαν.
    Δεν μας λέτε όμως όπως και όλοι οι κατήγοροι της Ζαχαρέα ποια είδηση είχε κατά αποκλειστικότητα όταν εργαζόταν στο MEGA, τον ALPHA ή στο ALTER και το REAL FM;;;
    Με την ίδια λογική πρέπει να αναστείλει τη δημοσιογραφική του ενασχόληση και ο Δελατόλας επειδή είναι κουμπάρος του Ρουσόπουλου.
    Ο ........... γιατί είναι φίλος του και γενικά όλοι όσοι τυχόν είχαν γνωριμία μαζί του πριν γίνει υπουργός, γιατί γαι όλους θα αιωρούνται υπόνοιες.
    Οι δημοσιογράφοι που δεν έχουν συγγενική σχέση με τον εκάστοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο έχουν την ίδια πάντα πληροφόρηση;;
    Δηλαδή ο Παπαχρήστου των ΝΕΩΝ στο ΠΑΣΟΚ και ο Χιώτης του ΒΗΜΑΤΟΣ στη ΝΔ δεν έχουν ιδιαίτερη πληροφόρηση από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντίστοιχα;;
    - αντικειμενική δημοσιογραφία, αλήθεια στο λαό.
    Αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχει "αντικειμενική πληροφόρηση" αν ναι πέστε μας να ξέρουμε που θα την βρούμε.
    Η Ζαχαρέα σχολίαζε τα της ΝΔ με την ίδια "αντικειμενικότητα" που σχολιάζει η Μακρή, ο Κανελάκης, ο Βερύκιος κ.λπ. τα του ΠΑΣΟΚ. Μπορώ να πω ποιο αντικειμενικά από αυτούς.
    Εξάλλου δόξα το θεό υπάρχουν τόσα κανάλια και ο καθένας έχει την πολυτέλεια να ενημερώνεται "αντικειμενικά".
    Για την "αλήθεια στο λαό" δεν έχω να πω τίποτα είναι περιττό.
    - η Ζαχαρέα αποχώρησε από το MEGA λόγω "ασυμβιβάστου". ΜΕΓΑ ψέμα. Αποχώρησε αφού παρουσίασε τις ειδήσεις επί 8 μήνες και έφυγε όταν τελείωσε η σαιζόν και στη συνέχει πήγε στον ALPHA και παρουσίαζε ειδήσεις με Χατζηνικολάου στη συνέχεια με Στάη και αποχώρησε λόγω διαφωνίας με την Στάη. Δέχθηκε και τότε επιθέσεις (αρχικά από ALPHA και τον Χατζηνικολάου ανεξάρτητα αν σήμερα για ιδιοτελείς λόγους την υποστηρίζει και στη συνέχεια της επιτίθενται ο Πρετεντέρης από το MEGA).
    - για τα "μιστά" της Μάρας βιάζεστε. Τόσοι "αλτρουιστές" συνάδελφοι δεν θα την βοηθήσουν να αντεπεξέλθει οικονομικά τώρα που τους έκανε τη χάρη να αποχωρήσει από τη δουλειά και να αφήσει κενές τόσες θέσεις εργασίας;;

    Η "καλοπροαίρετη" και "αντικειμενική" κριτική σας για το ζεύγος Ρουσόπουλου είναι εμφανέστατη.
    Τόση "αντικειμενικότητα" όση ζητάτε και από τη Ζαχαρέα υποθέτω.

    Πάντως μία παροιμία λέει:
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Καραμαλής θέλει με τον ανασχηματισμό να πάρει παράταση ζωής θα πρέπει να τους αλλάξει όλους.
    Να βάλει καινούργια πρόσωπα παντού.

    Αν δηλαδή έχουμε τον Αβραμόπουλο σε άλλο Υπουργείο αυτό δεν είναι ανασχηματισμός.

    Αν έχουμε τον Αλογοσκούφη σε άλλο Υπουργείο αυτό δεν είναι ανασχηματισμός.

    Αν έχουμε τον.... αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Και πάνω από όλα αυτοί που θα μπούνε Δεν θα είναι της αρπαχτής της λαμογιάς του τέννις του καφέ και της βόλτας με κότερα.

    Ας μην ξεχνάτε πως όλοι έμεις είμαστε προιστάμενοι σας και όχι ο Καραμανλής . Δεν σας πληρώνει ο καραμαλής. Εμείς σας πληρώνουμε.

    Σας έχουμε προνόμια (αυτοκίνητα, φρουρούς ....μέχρι και τους καφέδες και τις εφημερίδες σας πληρώνουμε) για να κάνετε τη δουλειά σας όπως εμείς κρίνουμε και εκτιμούμε.

    Δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε να σας πληρώνουμε τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλάχιστον οι αυθεντικοί Γιόζεφ και Μάγδα (Γκέμπελς) είχαν την αξιοπρέπεια να αυτοκτονήσουν μαζί στο τέλος...

    Ο σημερινός "Γιόζεφ" ουτε κάν παραιτείται,κι'ας χαντακώνει την ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΡΙΝΕ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗ "ΡΟΖ ΒΙΛΑ
    ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ"...ΤΟ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ κατα τον
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ....ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ
    ..ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ,ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΙΒΥΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ...

    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΡΙΝΕ,,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!

    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ..ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???

    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ "ΦΥΛΑΚΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε αλήτες συγκρίνετε ένα όργανο της πιο ανελέητης δικτατορίας που πέρασε από τη γη με πολτικό ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που ποτέ δεν εκλεισε τηλεόραση,ραδίοφωνο η εφημερίδα και σας επιτρέπει να βρίζετε 24 ώρες το 24ωρο.
    Ψευτοδημοκράτες της δεκάρας και άσχετοι από κάθε έννοια πολιτικού καθεστωτος και ανιστόρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. ταδε κανει καλα τη δουλεια του. κανεις δεν εψαξε σε βαθος ολα οσα σχεδιαζει και πραγματοποιει. 1ον. Ανήκε στην Αριστερα τρμάρα του. 2ον προσχωρησε στην Δεξια (τρμάρα στους δεξιους με ολη τη σημασια)γιατι?. 3ον αρχισε το πλιατσικο γιατι?.μήπως ο ανθρωπος δεν εχει ιδεολογια και αφου δεν εβλεπε "προκοπη" με την αριστερα βρηκε την ευκαιρια. και οτι προλαβει να αρπαξει?
    Τελικα η Ν.Δ. την παταει απο διαφορους σωγαμπρους οπως π.χ. και με Μητσοτακηδες και σε αντισταθμισμα σκοτωνει τα γνησια παιδια της.

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πατρινέ αυτόν που επιτίθεται σε γυναίκα γιατί του φταίει ο άνδρα της είναι ΑΝΑΝΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις ο άντρας της έγινε υπουργός -και μάλιστα υπεύθυνος για τα ΜΜΕ, τον τρόπο λειτουργίας τους και την αντιμετώπισή τους από το κράτος- η κ. Ζαχαρέα "αναβαθμίστηκε" και έγινε από μισθωτή, στέλεχος. Ο μισθός ρεπόρτερ (γύρω στις 2.000 ευρώ το μήνα να τον υπολογίζετε) αντικαταστάθηκε από αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

    Σύμπτωση, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ιστορικό της ανόδου της Ι.Μ. Βατοπαιδίου, τον ρόλο του ηγούμενου κ. Εφραίμ και τις αμφιλεγόμενες ανταλλαγές εκτάσεων του Δημοσίου, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής.

    Ο ηγούμενος της Μονής, κ. Εφραίμ, ανέλαβε την ηγεσία τη Μονής σε ηλικία 34 ετών, το 1990, και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να την αναστηλώσει και να της δώσει κύρος και αίγλη.

    Η Μονή απέκτησε ξεχωριστή δυναμική και διεθνή δικτύωση και πολλοί υπουργοί (τόσο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας) έγιναν τακτικοί επισκέπτες.

    Το ενδιαφέρον για τα ακίνητα εκδηλώθηκε πρώτη φορά το 1988, όταν δύο πολίτες που συνδέοντας με το μοναστήρι κατέθεσαν υπεύθυνες δηλώσεις, με τις οποίες ανέφεραν ότι η Μονή είναι ιδιοκτήτρια των 45.000 στρεμμάτων της λίμνης Βιστωνίδας και των 25.000 στρεμμάτων γης γύρω από τη λίμνη.

    Σε αυτές τις δηλώσεις στηρίχθηκε απόφαση του Κεντρικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου των Δημόσιων Κτημάτων, που αποδέχθηκε την κυριότητα της Μονής σε αυτές τις εκτάσεις.

    Μετά την ανάκληση των αποφάσεων των υφυπουργών Οικονομικών κ.κ. Δρυ και Φωτιάδη, με τις οποίες αναγνώρισαν την παραχώρηση, Δημόσιο και Μονή βρέθηκαν στα δικαστήρια.

    Τον Ιούνιο του 2004 οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν ότι δεν επιθυμούν έκδοση απόφασης και έτσι ίσχυσε προηγούμενη απόφαση (7 Ιουνίου 2004) του υφυπουργού Οικονομικών Π.Δούκα, στην οποία αποδεχόταν την γνωμοδότηση του Συμβουλίου, που απέρριπτε την επανεξέταση των ευνοϊκών γνωμοδοτήσεων για τη Μονή.

    Στις αρχές του 2005 το Δ΄Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους γνωμοδότησε υπέρ της ανάθεσης στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου από το υπουργείο Αγρ.Ανάπτυξης της αρμοδιότητας για την ανταλλαγή των εκτάσεων.

    Με απόφαση που υπεγράφη στις 5 Ιουνίου 2006 (από τους κ.κ. Μπασιάκο και Κοντό) μεταβιβάζονται ακίνητα υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΚΕΔ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την ανταλλαγή με τις εκτάσεις του Βατοπαιδίου.

    Σε δεύτερη απόφαση (26 Ιουλίου 2006), που, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, υπεγράφη από τους κ.κ Μπασιάκο, Κοντό και Δούκα, το Δημόσιο προχώρησε στην επίμαχη διαδικασία της ανταλλαγής των ακινήτων.

    Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις των ορκωτών εκτιμητών του Δημοσίου για την αξία των εκτάσεων είναι αρκετά χαμηλότερες ακόμα και από τις αντικειμενικές αξίες.

    Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ακίνητο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με αντικειμενική αξία 8.470.896 ευρώ, κοστολογήθηκε μόλις 1.107.044 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:36

    Ο μισθός ρεπόρτερ (γύρω στις 2.000 ευρώ το μήνα να τον υπολογίζετε) αντικαταστάθηκε από αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

    ==============================

    Ακριβώςε αυτό είναι που όλοι ψιθυρίζουν. Ότι, τηρουμένων των προσχημάτων, η μάγδα βρέθηκε, ξαφνικά, σε τέτοιες θέσεις ώστε να δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν νομότυπος εισπράκτορας του γιόζεφ, από τη στιγμή που ο γιόζεφ μπορούσε να ελέγχει την κρατική διαφήμιση.

    Αλλη μία περίπτωση του "νόμιμου, άρα ηθικού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ερώτημα.

    Όταν έβαλαν την μαγδα να λεει τις ειδήσεις στο Νταβατζοκάναλο, ήταν πρώτη στις μετρήσεις της Α-γκε-μπε.

    Κάτι ακούω απο τα κεραμίδια. Σαν νιάου-νιάου μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΥΟΙΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΒΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο κα. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΠΡΕΓΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. opoiow exei stoixeia na ta paei
    sto eisaggelea...sanida

    i kalitera ston proedro tou areiou
    pagou ton kolia an den ton vrei as paei sto kokkino

    laspologoi rixnete laspi ston anemistira kai giname kolos kai ante na aplosei tora me tetoia vroxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πατρινε δεξιος ειμαι και τον αλλο μηνα διοριζομαι στο δημοσιο... ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παπ.
    Αν θέλει να ξανακυβερνήσει η ΝΔ θα πρέπει ο Καραμανλής να δανειστεί τα αρχίδια του συχωρεμένου θείου του και να ξαναπάρει πίσω όλα τα κτήματα του Ελληνικού λαού που τα διεκδικούν τα μοναστήρια και η ιδιαίτερα η μονή βατοπαιδίου.
    Φτάνει τόση λατρεία στο ράσο, φτάνει τόση αδιαφορία.
    Καραμανλή ξύπνα πολλά έλεγες και λίγα κάνεις, έχεις πολλούς ανίκανους υπουργούς τριγύρω σου και άσχετους συνεργάτες, τα λάθη σου είναι πολλά.
    Παπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. oxi giati ego eimai idi diorimenos

    patrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. The glorious ancient Greece of Pericles, Leonidas, Alexander, Plato,
    Socrates, and Aristotle, has been degraded to a kleptocracy, the
    miserable modern Greece of Comical Costas, Horse Hat, Sioux Pikatsou,
    Duke of Hazard, Prima Dora, Funny Pal, Spin Teo, Cheetah Ridis,
    Vulgar Aches, Mitsot Aches, Meimar Aches, Hajic Aches, Hajid Aches,
    Mavro Gialouras, Sue Sarakatsanos, Aris Salome, Chancellor Abraham,
    Pakis Fanfaron, Lia Piss, Barbie Tsiotis, Byron Polysnafu, Ever
    Bulldozer, Orphan Ass.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o protos pou sxoliase to artho einai o rousopoulos sigoura
    poios tha kathotane na grapsei oles autes tis paparies gia na dikaiologisei ta adikailogita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΕ βΟΥΡΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ....ΤΣΑΜΠΑ ...
    ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΔΩΣΑΤΕ" ΤΣΑΜΠΑ ...

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .... (δεν υπάρχεις καν γι' αυτόν) ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ... ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ?????

    ΚΑΛΑ... ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ, ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ???? !!!! (το μεγιστο που μπορεις να βγάλεις σε 2 μηνες, αυτός το πληρωνει για να φάει σε ένα βράδυ) ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ... (και εσυ επιμένεις να τον πληρώνεις γι' αυτό !!!)
    ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ! ! !

    ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (δεν το ειχα σκεφτει αυτό - σκεφτόμουν μόνο οτι ταυτίζεστε και ονειρεύεστε, οτι αισθάνεστε πως είστε και εσεις σαν αυτούς ... κάποιοι... ε ρε γέλια !!!)

    Νου. Δου. ΤΟ IQ ΤΟΥ ΡΑΔΙΚΟΥ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΆ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ....
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!!
    ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ .... ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ...
    Η ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ...
    Η...
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ....

    ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΑ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ...) ... "ΦΑΓΏΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ...
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΤΕ. ...

    ΜΕΤΆ ΤΟ PRESS ROOM ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΤΌ ΧΏΡΟ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ...

    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ....

    ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΡΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΩΠΟ .....
    ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ....ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ !!!
    ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ... ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ...

    Α!!! ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ "ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΔΩΡΟ" .... ΣΤΟΚΟ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ...
    ... ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΗΛΉΣ ...

    ΕΧΟΥΝ EXTRA STOCK(ΟΥΣ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΊΣΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ...
    ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ ...
    ΕΧΩ ΚΆΤΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΆ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ....
    ....
    ....
    ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ....
    ....
    ....
    ΜΗ ΤΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΙ .... ΣΧΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΠΙ .....3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση