GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανοί αντιφασίστες στην Ελλάδα...

. Aπό το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Την Τετάρτη, 22 Οκτώβρη, ...

.
.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη, 22 Οκτώβρη, έρχεται στην Αθήνα μια ομάδα νέων Γερμανών αντιφασιστών με επικεφαλής τη βουλευτίνα της Αριστεράς κ. Γκέσιν Λέτς.Θα παραμείνουν στην Ελλάδα μια εβδομάδα και θα επισκεφθούν τις μαρτυρικές πόλεις Δίστομο και Καλάβρυτα. Ταυτόχρονα θα συναντηθούν με τις τοπικές αρχές στην Καισαριανή και την Κοκκινιά,θ α δώσουν συνέντευξη τύπου και θα συζητήσουν με εκπροσώπους Κομμάτων, Αντιστασιακών οργανώσεων και απλούς πολίτες, για το μεγάλο θέμα των γερμανικών επανορθώσεων.Καλούμε τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις γερμανικές οφειλές αλλά και όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται γιαυτό το μεγάλο εθνικό θέμα, να είναι μαζί μας στην άφιξη των Γερμανών αντιφασιστών την Τετάρτη, 22/10, στις 20.30 στο αεροδρόμιο αλλά και στις άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Μανώλης Γλέζος και ο Γεν. Γραμματέας Ευάγγελος Μαχαίρας
----------------------------------

3 σχόλια

  1. Gia na tous poume kai kati gia tous Slabo_boulgarous tiss Bardarskas mpas kai einai eilikrineis kai baloune kanena xeraki!

    Giati auti i PRASINH OIKOLOGA proodeutikaria Germanida bouleutis Beer kai alloi tou Germanikou 'Socialistikou' xwrou polu mas taxoune pri3ei!!!

    Etsi gia na doume an eir8an gia tzampa diakopes i gia kati ousistikotero!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω μία απορία
    οι γερμανοι που ήταν και πολύ φανατικοί δεν κάναν υποστολή της σημαίας το βράδυ;
    στον στρατό αν δεν κάναμε υποστολή της σημαίας το βράδυ τρώγαμε καμπάνα.
    ο γλεζος λέει ότι ήταν επάνω στον ιστό της και την κατέβασε
    μήπως μας ψιλοκοροιδεύει και την πήρε απλά από καμμιά αποθήκη στην ακρόπολη που την είχαν φυλαγμένη οι γερμανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ?ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ 'ΚΥΚΛΟΙ' ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΣΙΓΗΣΕ.ΤΟ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΓΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΛΑΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ?Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση