GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Αννα Παναγιωταρέα...

.. Από τη Σοφία Ιορδανίδου .. Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας. Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, το τελευταίο διάστημα έκανα μια σοβαρή προσπά...

..
Από τη Σοφία Ιορδανίδου
..
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας.
Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, το τελευταίο διάστημα έκανα μια σοβαρή προσπάθεια, σε συνεργασία με την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή, να διοργανώσω τη διημερίδα: «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα».
Σέβομαι το "blogging", το θεωρώ σημαντικό τρόπο δημόσιας έκφρασης και αυτός ήταν ο λόγος που σκέφτηκα να προτείνω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ. να εγκρίνει τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης. Επρόκειτο, ουσιαστικά για την πρώτη συνάντηση του ακαδημαϊκού κόσμου με δημοσιογράφους που εκπροσωπούν την παραδοσιακή δημοσιογραφία και με bloggers. Αναμφισβήτητα, υπήρχαν κενά που ελπίζω να αναπληρωθούν στη συνέχεια.
Όλοι όμως, νιώθω, συμφωνήσαμε ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μας δίνει το έναυσμα να εκφραστούμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, καλοπροαίρετη ή όχι. Στις εργασίες της διημερίδας συζητήθηκε έντονα το πρόβλημα της ηλεκτρονικής ανώνυμης ή ψευδώνυμης συκοφαντίας.
Σας παραθέτω την επιστολή που δέχθηκα λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών της διημερίδας - για την οργάνωση της οποίας, αν μη τι άλλο είχα ξοδέψει ατέλειωτες ώρες - και την απάντησή μου στον αποστολέα της. Σας ενημερώνω ταυτόχρονα ότι η επιστολή έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και κοινοποιηθεί σε πάρα πολλούς αποδέκτες.
Δεν αντιστέκομαι να μοιραστώ μαζί σας ότι νιώθω να περιφρονούνται κόποι μιας ζωής σε σχέση με τις σπουδές και τα πτυχία μου, να ασκείται βάναυση και παράφορη κριτική στην επαγγελματική μου τιμή και υπόσταση, καθώς και να χλευάζεται μια ανθρώπινη, προσωπική μου εξομολόγηση στη συγγραφή ενός βιβλίου μου.
Ζητώ τη γνώμη σας για το είδος της άμυνας που μπορεί να αναπτύξει ένας πολίτης που δέχεται μια τόσο επιθετική στο ύφος και ατεκμηρίωτη στο περιεχόμενο επιστολή.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Πολύ φιλικά

-------------------
κ. Πετράκη, καλησπέρα σας.
Αρχικά, σας ευχαριστώ για την επιστολή που μου στείλατε (
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=44202509680)
την οποία και σας γνωστοποιώ ότι έχω κοινοποιήσει, μαζί με την απάντησή μου στον κόσμο του "blogging". Επειδή κρίνω τις καταγγελίες που περιέχει σοβαρές, θα σας παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου σε μια προσπάθεια διευκρίνησης επίμαχων σημείων της, καθώς επίσης και να παρευρεθείτε στην κρίση μου για να υποστηρίξετε δια ζώσης τις καταγγελίες σας με στοιχεία και μαρτυρίες που έχετε στη διάθεσή σας και που είμαι σίγουρη ότι αποδεικνύουν τα λεγόμενά σας.
Σας ευχαριστώ,
Στη διάθεσή σας
Σοφία Ιορδανίδου

----------------------

16 σχόλια

  1. Γιατί μας ζαλίζετε τους όρχεις με την Ιορδανίδου, αυτό το σούργελο και υπηρέτρια (και δεν ξέρω τι άλλο...) του Τσοχατζόπουλου; Καλύτερα πείτε μας τι δουλειές είχε πάρει επί ΠΑΣΟΚ για να βγάλει κι ο κόσμος τα συμπεράσματά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ. ΕΞΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΡ, ΜΕΣΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΟΚΤΩΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An eustathoun oi kataggelies milame tote gia ena megalo skandalo sto pligomeno soma ton Dimosion Panepistimion..thimizei poli to... didaktoriko ... apo tin piso porta tis Natassas opou egine didaktoras prin parei to ptixio!!!!to dianoeiste?Kai fisika den ta leo ego,alla to biografiko tis pou exei diabasei tosos kai tosos kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ?

    1."Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, το τελευταίο διάστημα έκανα μια σοβαρή προσπάθεια, σε συνεργασία με την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή, να διοργανώσω τη διημερίδα: «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα»."

    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ "να οργανώσω".

    2."Σέβομαι το "blogging", το θεωρώ σημαντικό τρόπο δημόσιας έκφρασης και αυτός ήταν ο λόγος που σκέφτηκα να προτείνω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ. να εγκρίνει τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης. Επρόκειτο, ουσιαστικά για την πρώτη συνάντηση του ακαδημαϊκού κόσμου με δημοσιογράφους που εκπροσωπούν την παραδοσιακή δημοσιογραφία και με bloggers.

    ΑΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ. Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ? ΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ? ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ? ΩΣ BLOGGER?

    3."Αναμφισβήτητα, υπήρχαν κενά που ελπίζω να αναπληρωθούν στη συνέχεια."

    ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ? ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ?

    4.".....έναρξη των εργασιών της διημερίδας - για την οργάνωση της οποίας, αν μη τι άλλο είχα ξοδέψει ατέλειωτες ώρες".

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.ΕΜΠΕΙΡΙΑ. (ΠΟΛΛΟΙ "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΎΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ.) ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΕΘΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ. ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ?

    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ.

    1."διδάσκουσα για ένα χρόνο με βάση το Π.Δ. 407 στο εν λόγω Τμήμα (στο Ηλεκτρονικό Βιογραφικό της φαίνεται να διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!), η παριστάνουσα τη δημοσιογράφο αλλά κυρίως γνωστή ανά το Πανελλήνιο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στη «δημοσιογραφική οικογένεια»".

    ΕΙΣΤΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ 407. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 407.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1268/82 ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ.

    2."«Σπούδασε Συγκριτική Λογοτεχνία και Θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Queen College της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο CUNY στη Νέα Υόρκη και το 1989 μετέφερε την εργασία του διδακτορικού της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης»! (βλ. Βιογραφικό, τότε που έβγαλε βιβλίο με τις εκδόσεις Λιβάνη)."

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΌΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ 3-ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ 3 ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ 5 ΕΤΗ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ 7-ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΑΝΑΚΉΡΥΞΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    3."«Σπούδασε Συγκριτική Λογοτεχνία και Θέατρο στο Πανεπιστήμιο Queens College της Νέας Υόρκης. Ενδιάμεσα, με ένα χρόνο υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, έζησε και σπούδασε στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο CUNY στη Νέα Υόρκη, ενώ ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο ΑΠΘ»! (βλ. Βιογραφικό, στο βιβλίο της των εκδόσεων Ιανός)."

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΧΡΟΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ".

    4."«Σπούδασε Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Queens College της Νέας Υόρκης, έκανε μεταπτυχιακό στη Συγκριτική Λογοτεχνία και ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Με τη διατριβή της για τον Πιραντέλλο ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως δημοσιογράφος διαπιστευμένη στο Λευκό Οίκο, ως εκφωνήτρια της «Φωνής της Αμερικής» και ανταποκρίτρια ελληνικών εφημερίδων, ενώ δίδαξε ως Λέκτορας Ιταλικής γλώσσας και Λογοτεχνία στο Queens College».

    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ.

    ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ "BLOGGING" ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΤΥΧΟΝ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΎ, ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    Υ.Γ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ. Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOGING!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να συμφωνήσω με τον 11:04 και να επαυξήσω λιγάκι: Πράγματι, ο Δρ Κουτσούκος αποτελεί εγγύηση για σωστή και σε βάθος διδασκαλία, όχι μόνον στον τομέα της Δημοσιογραφίας, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Διστακτικά, όμως, θα ήθελα να προσθέσω, αν μου επιτρέπεις, ότι μιας αντίστοιχης (υψηλής) ποιότητας δουλειά, μπορεί να κάνει κι ο... Κρόγιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πόθεν προέκυψε το "Παναγιωταρέα", βρείτε τι τις σέρνουν στα μπλογκς της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
    με λίγο γκουγκλ
    ιστορίες για βλάχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aνωνυμε-27 Οκτώβριος 2008 10:27 μμ

    Εγραψες μια νταλικα πραμα για την βιβλιογραφια της υποψηφιας...Ιορδανιδου,για το PhD,τουλαχιστον αυτη περασε και απο μερικες πορτες πανεπιστημιων... Δεν γραφεις ομως λεξη για το PhD της Νατασσας της νηπιαγωγους.Ηρθε για λιγοτερο απο ενα εχαμηνο στο Βοστον και πηρε το PhD ενας θεος ξερει πως, πριν καν παρει το πτυχιο Ιατρικης απο το ΑΠΘ....αυτο δεν ειναι ντροπη και σκανδαλο?....γιατι σας πιανει μουγγα οταν προκειται για τον συρφετο της δεξιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μόνον που εμπλέκεστε με την Παναγιωταρέα, κυρία μου, αρκεί!
    Έχετε ήδη αυτοχαρακτηριστεί ανήθικη και δόλια, πωρωμένη και εξώνητη, ανερμάτιστη και ύπουλη.
    Αλλοίμονο, στο Πανεπιστήμιο και στη νεολαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.en-drasei.gr/%CE%9F%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B12008/tabid/66/Default.aspx

    Την Κριτική Επιτροπή που παρακολούθησε όλες τις παραστάσεις και απένειμε τα βραβεία αποτελούσαν οι (αλφαβητικά): Αντώνης Θεοδωρακόπουλος (ηθοποιός), Σοφία Ιορδανίδου (δημοσιογράφος, πανεπιστημιακός), Κώστας Λιάκουρης (συνθέτης, θεατρικός συγγραφέας), Γιάννης Ρήγας (σκηνοθέτης, ηθοποιός) και Άκης Τσονίδης (σκηνοθέτης, ηθοποιος, καλ/κός δ/ντής του Φεστιβάλ).

    ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ?
    ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΔ 407 ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://pacific.jour.auth.gr/emmeis/issues/17/17kouventa1.htm

    Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και η κ. Σοφία Ιορδανίδου, στενή φίλη του Ντίνου Σιώτη και καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ.

    ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΜΑΝΘΟΣ, ΤΣΑΤΣΑΚΟΥ) Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    Ή ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ Βασιλική Ζιώγα ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:
    "Το είπε και ο ΑΝemos "Και μην ξεχνάτε: Τα αυριανά λαμόγια της εξουσίας είναι αυτοί που σήμερα μιλάνε για τη Συμμετοχική Δημοκρατία και Δημοσιογραφία των Πολιτών σε πάνελ-καναπέδες Δελούδης!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δεν αντιστέκομαι να μοιραστώ μαζί σας ότι νιώθω να περιφρονούνται κόποι μιας ζωής σε σχέση με τις σπουδές και τα πτυχία μου, να ασκείται βάναυση και παράφορη κριτική στην επαγγελματική μου τιμή και υπόσταση, καθώς και να χλευάζεται μια ανθρώπινη, προσωπική μου εξομολόγηση στη συγγραφή ενός βιβλίου μου."

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ -ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ- ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ "ΦΙΛΟΔΟΞΕΊΤΕ" ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ. ΓΙΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΩΣ? ΜΕ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ?
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ.
    "Σέβομαι το "blogging", το θεωρώ σημαντικό τρόπο δημόσιας έκφρασης "

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.jour.auth.gr/fdidaktiko.html

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΘ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΔ 407 ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΒΟΗΘΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΠ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ - ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ) ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

    Δουλκέρη Αναστασία, αν. καθηγήτρια 5ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Παναγιωταρέα Αννα, αν. καθηγήτρια 4ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Βέγλης Ανδρέας, αν. καθηγητής 6ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Πασχαλίδης Γρηγόρης, αν. καθηγητής 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Βαλιούλη Μαίρη, επίκ. καθηγήτρια 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Καϊτατζή-Γουϊτλοκ Σοφία, επίκ. καθηγήτρια 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Δεληγιάννη Ελισάβετ, επικ. καθηγήτρια 5ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Μυστακίδου Αικατερίνη, επικ. καθηγήτρια Διεθνή έκθεση ισόγειο κτιρίου 1
    :: Καλλίρης Γεώργιος, επικ. καθηγητής Διεθνή έκθεση ισόγειο κτιρίου 1
    :: Λυβάνιος Δημήτρης, επικ. καθηγητής 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Γαρδικιώτης Αντώνης, επικ. καθηγητής Ισόγειο Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Νόττας Βασίλης, επίκ. καθηγητής 4ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Τσουρβάκας Γεώργιος, επικ. καθηγητής 6ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Βερβεροπούλου Ζωή, λέκτορας 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Σβαλίγκου Χαριτωμένη, λέκτορας 4ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Τζωαννοπούλου Μαρίνα, λέκτορας 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Πολίτης Περικλής, λέκτορας 2ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Μπαλτζής Αλέξανδρος, λέκτορας 4ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46
    :: Φραγκονικολόπουλος Χρήστος, λέκτορας 1ος όροφος Νέου Κτιρίου, Εγνατίας 46

    το Διδακτικό Προσωπικό σύμφωνα με το άρθρο 5 του Π.Δ. 407/80
    Αβδελίδης Κωνσταντίνος
    :: Αβραάμ Ευαγγελία
    :: Βασδέκης Χρήστος
    :: Δημητρακοπούλου Δήμητρα
    :: Ιορδανίδου Σοφία
    :: Κεχαγιάς Δημήτρης
    :: Μυλωνά Ιφιγένεια
    :: Νεράτζης Παύλος
    :: Τόπτσης Ηλίας
    :: Τροχίδης Κωνσταντίνος
    :: Τσακμάκης Γιώργος
    :: Χολέβας Μάρκος

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ?
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ BLOGING!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ζητώ τη γνώμη σας για το είδος της άμυνας που μπορεί να αναπτύξει ένας πολίτης που δέχεται μια τόσο επιθετική στο ύφος και ατεκμηρίωτη στο περιεχόμενο επιστολή."

    ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΜΩΣ.
    ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. " Επειδή κρίνω τις καταγγελίες που περιέχει σοβαρές, θα σας παρακαλούσα να επικοινωνήσετε μαζί μου σε μια προσπάθεια διευκρίνησης επίμαχων σημείων της, καθώς επίσης και να παρευρεθείτε στην κρίση μου για να υποστηρίξετε δια ζώσης τις καταγγελίες σας με στοιχεία και μαρτυρίες που έχετε στη διάθεσή σας και που είμαι σίγουρη ότι αποδεικνύουν τα λεγόμενά σας."

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ "ΕΠΙΜΑΧΩΝ" ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ BLOGING?
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ? Ή ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ?
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΘ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ki o Koskwtas (gra'tsia Kosko'ta)
    eixe didaktoriko :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση