GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο πνευματικός του Ρουσόπουλου...

. Από το http://www.dentnews.net/ .. Δεν αναφερθήκαμε τότε, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε πως στην Τελετή Έναρξης του 28ου Πανελλήνιου Οδον...

.
..
Δεν αναφερθήκαμε τότε, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε πως στην Τελετή Έναρξης του 28ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, επίσημος καλεσμένος του κ. Αλεξίου και ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος, Μοναχός της Σιμωνόπετρας και νυν Μητροπολιτής Λαυρεωτικής και Μεσογαίας. Ο Μητροπολίτης, που σύμφωνα με την επίσημη μαρτυρία, είναι ο περιβόητος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ του Θοδωρή Ρουσόπουλου. Η δε ομιλία του, είχε χαρακτηριστεί από τον κ. Αλεξίου, Προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, ως πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα.
Βέβαια εν μέσω σκανδάλου Βατοπεδίου και γενικότερης κρίσεως της Εκκλησίας δεν περιμέναμε στην Τελετή Έναρξης να παραβρεθεί ένας τόσο στενά συνδεδεμένος με τον άμεσα θιγόμενο κ. Ρουσόπουλο. Πόσο μάλλον να παραβρεθεί ένας κληρικός - μοναχός για να μιλήσει στην τελετή έναρξης ενός οδοντιατρικού συνεδρίου. Αλλά όταν οι σχέσεις του διοργανωτή κ. Αλεξίου είναι ΤΟΣΟ στενές με την κυβέρνηση … κάποια διαφημιστικά χατίρια είναι αναμενόμενα !
Ακολουθούν φωτογραφίες από τη βραδιά !
---------------------------------------

23 σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά την συμπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, συνέχισε τις σπουδές του στο Harvard και το M.I.T. (Η.Π.Α.), όπου και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους (Master) και διδακτορικό (Ph.D). Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό εργαστήριο του New England Deaconess Hospital (Η.Π.Α.). Παράλληλα διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτείων (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little. Δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Harvard και του M.I.T., στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτά είναι τα προσόντα του Μεσογαίας Νικόλαου και εξηγούν γιατί εδωσε ομιλια σε οδοντιάτρους.Αυτό που δεν εξηγείτε είναι γιατί εσύ δεν έκανες τον κόπο να τα ερευνήσεις πριν γράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E! Kαι που είναι το στραβό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΥΠΝΑ ΘΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΕ ΕΧΩΝΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ?Ο ΠΑΠΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλασική περίπτωση διαπλοκής! Ας ερωτηθούν ο αρχι-οδοντίατρος και ο μητροπολίτης, γιατί ο Χριστούλης δεν είχε οδοντιατρικές επιδόσεις, δεν χάλαγαν τότε τα δόντια των κατοίκων της Παλαιστίνης; Αφού χρειάστηκε η επιστήμη για να αντιμετωπίσει και αυτό το πρόβλημα, τι ρόλο έπαιζε ο θεός, στον οποίο προσέτρεχαν οι άνθρωποι για να χορτάσουν την πείνα τους και να γίνουν καλά; Βοήθησε ποτέ σ' αυτού τους τομείς η θρησκευτική πίστη; Έβγαλε κάποιος φαφούτητς δόντια ή έστω τεχνητή μασέλα; Μόνο με επινοημένα θαύματα έκαναν καλά (λέμε τώρα) οι μάγοι τους ασθενείς!

    Όταν σε μερικές δεκαετίες τελειοποιηθεί και διαδοθεί η τεχνική της αντικατάστασης ζωτικών ανθρώπινων οργάνων με βλαστοκύτταρα, μάλλον μόνο οι καντηλανάφτες θα μείνουν στις εκκλησίες, για να προλάβουν να πάρουν καμιά σύνταξη. Τα άλλα θα τα φροντίζει ο γιατρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. _


    +++++++++++++++++++++
    ΜΑΥΟ(Ν) ΟROS?
    +++++++++++++++++++++



    Εκείνο που ξέρω εγώ

    (και που θα έπρεπε να ρωτήσει ο πρετέντερ, αν δεν το γνώριζε),

    είναι οτι δεν έχει υπάρξει, μέχρι τώρα, "express αποχαρακτηρισμός δάσους" χωρίς να έχει κυλίσει στο λούκι...

    (και στις τσέπες των αναμεμιγμένων, στο κόλπο)

    ...ένας πακτωλός από πολιτικό χρήμα

    (μαύρο, φυσικά).


    Λέτε, από το 2004 και μετά, να έχουν υπάρξει εξαιρέσεις στον κανόνα; Μακάρι!!



    παμισος


    _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΣΑΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ κορίτσια, τα μάθατε τα καλά τα νέα;
    Το πασόκ κατέθεσε νομοσχέδιο για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων.
    Χαράς ευαγγέλια για το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο και τον Τακούλη το Ζαχαράτο που είναι, από τα σημαντικότερα σήμερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ.
    Μπορούμε τώρα όλα τα καλά κορίτσια να ζήσουμε ανεμπόδιστα και νόμιμα τον έρωτά μας. ………………………………………
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, τελικά αυτό το Χαζο-γκιόργκο θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για λίγα ψηφαλάκια;
    Τι ιδανικά παίρνουν τα παιδιά μας από τέτοιες πρωτοβουλίες (έχουμε τις αδελφές καθημερινά στην τηλεόραση, τώρα το Χαζο-γκιόργκο θέλει να επισημοποιηθεί και θεσμικά η ομοφυλοφιλία).
    Κάποτε τον ΛΥΠΟΜΟΥΝ για τη βλακεία του και μάλιστα γελούσα μαζί του.
    Τώρα βλέπω ότι τελικά είναι ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Παπαντρέου. Θα κάνει και θα τάξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε οποιονδήποτε για να πάρει την ψήφο μας, χωρίς αρχές και χωρίς ντροπή.
    Εάν για τις λίγες χιλιάδες ψήφους των ομοφυλόφιλων εκτίθεται έτσι, φαντάσου πόσο εύκολα θα παραδοθεί στους καναλάρχες / επιχειρηματίες που μπορούν να του προσφέρουν εκατομμύρια ψήφους.
    Μόνο αμόρφωτοι και φανατικοί είναι δυνατό να ψηφίζουν αυτό το σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Roussw ψέμματα μας είπε.
    Επέμενε συνέχεια ότι μένει σε ένα διαμερισματάκι 63 τετραγωνικών , με υπόγειο.
    Ποιός έχει λοιπόν το Ανάκτορο στο Καπανδρίτι με τα γήπεδα και την πισίνα των
    134 τετρ.μέτρων ;
    Παρουσίασαν στην τηλεόραση των κατάλογο των ακινήτων του από την δήλωσή του στη Βουλή και το ζεύγος Ρουσσόπουλου ,έχει ... ΔΩΔΕΚΑ ακίνητα , συμπεριλαμβανομένων δύο ... Πύργων στην Μάνη !!!
    Αν παρουσίασαν ψέματα να τους μυνήσει .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα μερικοί στο πασόκ (επώνυμα στελέχη δίπλα στο Γιωργάκη) συμφωνούν να ονομαστεί Μακεδονία η Βαρδαρία έτσι; Και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι.
    Από το καλό στο καλύτερο, θα πάτε μπροστά παιδιά μου!
    Φαντάσου να γίνει ο Χαζο-γκιόργκο πρωθυπουργός, με την προιστορία του στο σχέδιο Ανάν που ήθελε να διαλύσει την Κύπρο.
    Θα γυρίζει γύρω γύρω στο τάφο του ο Αντρέας με αυτό το χαζοκούταβο που λέει ότι είναι γιός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χέστηκε η φοράδα μες στο αλώνι από τα υψηλά νοήματα στην ομιλία του σεβασμιότατου.
    Υπάρχουν αρκετοί με αντικειμενικά σημαντικότερες επιδόσεις από ότι ο παπας. Έχουν όμως το μειονέκτημα να μην είναι κομματόσκυλα η θρήσκοι και μάλλον βρίσκουν βαρετές τέτοιες εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να προσέχουμε λίγο πριν ισοπεδώνουμε τα πάντα γιατί γινόμαστε γραφικοί, για να μην πω κάτι βαρύτερο.

    Όπως ανέλυσε και άλλος σχολιαστής ό Μεσογαίας είναι ένας διαπρεπής επιστήμονας που αποφάσισε σε μεγάλη ηλικία να γίνει κληρικός.

    Κάποιοι έχετε τέτοιο πάθος ενάντια στην εκκλησία που παθαίνετε αλλεργία με το ράσο.

    Και εμείς οι υπόλοιποι με το ύφος σας φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO GAY ADELFATO ...OI FILOI TOY VALIANNATOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eίναι πολύ συνηθισμένο σε ιατρικά συνέδρια να γίνεται μια ομιλία στην τελετή έναρξης από ένα ομιλητή συνήθως μη ιατρό. Αυτό δεν σημαίνει καμιά διαπλοκή.
    Το περίεργο είναι ότι ο Μεσογαίας μετά από μια επίσκεψη στο Άγιο όρος αποφάσισε να γίνει καλόγερος και εξελίχθηκε σε μητροπολίτη. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ο μελλοντικός αρχιεπίσκοπος. Πάντως είναι σημαντική προσωπικότητα της εκκλησίας. Τώρα αν κάποιοι δεν αισθάνονται θρησκευτικό συναίσθημα είναι θέμα που δεν ενοχλεί, όπως και το αντίθετο. Ο καθένας βρίσκεται κοντά ή μακριά από την εκκλησία ανάλογα με την προσωπικότητά και την ψυχική του δομή. Σημασία έχει πως αισθάνεται καλύτερα ο καθένας. Το να βρίζουμε ή να κάνουμε επιθέσεις προς τη μία ή την αντίθετη πλευρά είναι μάλλον ένδειξη ανωριμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε....είπαμε...οχι ακι τον Νικόλαο.....Ρε σεις στο τέλος θα γίνετε γραφικοί...Από την μύγα πατε να βγάλετε ξύγκι...
    Εόιστε φοβεροί...αλλά και αξιολύπητοι....Αντε είδαμε ράσο και γίνατε όλοι ταύροι...Τρομάρα σας...Για τον μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, τι να πούμε?Οτι είναι επιστήμονας με μια λαμπρή καριέρα?
    Κοιτάξτε λίγοτο βιογραφικό του και οχι αυτό που έβαλε στην αρχή ο φίλος αναγνώστης...Αυτά είναι μερικά απο όσα έκανε ο /νικόλαος...Δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα με τις γνώσεις του Χατζηνικολάου και επειδή έγινε παπάς σε μεγάλη ηλικία κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν...
    Ασχετοι. Το ξέρετε ότι οταν ήταν να γίνει ο Νικόλαος Μοναχός στο Αγιο όρος και αναγκαστικά έπρεπε να φύγει από την NASA που βρισκότανε εκεινο τον καιρό, ο Διευθυντής της NASA του έδινε ανοιχτή επιταγή προκειμένου να κάτσει να δουλεύει στη NASA...Δηλ. του είπε πάρε να συμπληρώσεις μόνος σου τι μισθό θες να παίρνεις κάθε μήνα προκειμένου να κάτσεις μαζί μας...Αλλά αυτός προτίμησε το Αγιο όρος και την Ιερωσύνη....Ασχετοι τι ανάγκη έχει ο Νικόλαος τα λεφτά?
    Αφου αγνόησε χιλιάδες δολλαρια τον μήνα?Εχει ανάγκη τα ψωροδίφραγκα του Ελληνικού Δημοσίου?
    Και κάτι άλλο φίλοι μου άσχετοι επειδή τυγχάνει και τον ξέρω προσωπικά, ό,τι τον μισθό του ως επίσκοπος τον δίνει σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο με άρρωστα παιδιά....Είπατε τίποτα?
    Ξανα μιλήστε για τον Ν ικόλαο...Καραγκιώζηδες...
    Καλά ήθελα να ήξερα ποιος άσχετος γράφει αυτά σε συτό το blog????
    Δεν ρωτάει πρώτα?
    Αντε παίρνουμε έναν και τον σπιλώνουμε?
    Σαν δεν ντρέπεστε λίγο....Φθηνοί...
    Πάτρα.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ???
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ.....
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ....
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.....ΚΑΛΟ....ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....ΠΑΙΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TRIZOUNE TA KOKALA TOU ANTREA KOPRITH GIWRGO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλεος έθιξα το σούργελο της ιεράς ζώνης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ?
    ΡΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
    Ο ΝΙΚΟΑΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΣΝΕΣ????
    ΚΑΛΟ....
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,...ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΒ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΑΣΧΕΤΟΙ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ....ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ....ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ...ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ????
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ????
    ΑΝΙΔΕΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα τελευταία 5 χρόνια παρατηρείται μια συνεχιζόμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης σχετικά με τα εθνικά θέματα. Όπως είναι φανερό η κοινή γνώμη , η αλλιώς οι πολίτες της χωράς αγνοούν παντελώς τις εξελίξεις των εθνικών θεμάτων και ασχολούνται κυρίως με τα όσα τους προβάλουν οι μεγάλοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν και ενημερώνονται για τις πραγματικές εξελίξεις στην ασφάλεια ,την εξωτερική πολιτική και τα αμυντικά θέματα.

    Πριν από ένα χρόνο όλοι οι έλληνες πληροφορήθηκαν πως ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την Βαρντασκα (Σκόπια) με σκοπό να εκδηλώσει τη συμπαράσταση του στην εθνικιστική κυβέρνηση των Σκοπίων. Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν αφίσες της οικολογικής κίνησης που συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουν τα Σκοπιά ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Δεκάδες free press εφημερίδες που κατακλύζουν τους σταθμούς του μετρό καταπιάνονται με τα σοβαρά ζητήματα των εθνικών θεμάτων και οι συγγραφείς τους εκδηλώνουν με μισός τα ανθελληνικά τους αισθήματα, διατυμπανίζοντας πως οι ίδιοι είναι προοδευτικοί και οι αντιφρονούντες φασίστες. Διαμορφώνουν μια στρεβλή εικόνα για τα εθνικά θέματα και ανιστορούν με ζηλευτή ακρίβεια τα γεγονότα των ελληνοτουρκικών και ελληνο-βαλκανικών σχέσεων.

    Στην διαμάχη για το όνομα των Σκοπίων υπερασπίζονται θέσεις οι οποίες είναι κατάφορα αντίθετες με τα ελληνικά συμφέροντα. Οι Έλληνες πάντα έχουν άδικο, όποιοι πιστεύουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι ο κρυφός πόθος των Ελλήνων είναι φαντασμένοι και επικίνδυνοι. Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική , ο Ελληνικός στρατός ήταν στρατός κατοχής και πραγματοποίησε σφαγές (λες και οι αντίπαλοι μας ήταν άγγελοι φωτός) στην Κύπρο οι Έλληνες και ο εθνικισμός τους κατέστρεψαν την ειρηνική συμβίωση και άλλες συναφείς προοδευτικές αηδίες που εξοργίζουν και τον πιο αδιάφορο για τα κοινά πολίτη.

    Παρόλα αυτά τα ενδο-ελλαδικά κέντρα συνεχίζουν να κραυγάζουν για ανθρωπινά\ δικαιώματα και για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών αδιαφορώντας και προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Για αυτούς τα εθνικά θέματα δεν υπάρχουν. Η εθνική ασφάλεια δεν απειλείται από την είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων!!! Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα!!! Οι γείτονες δεν μας απειλούν. Φυσικά οι τούρκοι δεν διεκδικούν τίποτα , oΑλβανικός εθνικισμός είναι φαντασία μας και τα σχέδια για διάσπαση της Ελλάδος συνομωσιολογίες!!!

    Οι ειδήμονες στα εθνικά θέματα σπαζοκεφαλιάζουν προσπαθώντας να βρουν λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα έχοντας στο ερευνητικό τους μικροσκόπιο τις διεθνείς σχέσεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων. Η εμμονή τους αυτή και οι διαμαρτυρίες(απόλυτα ορθές) τους για την μη ρεαλιστική προσέγγιση της εξωτερικής μας πολιτικής τους στερεί την δυνατότητα να δουν πως οι αντίπαλοι μας έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό και διαφθείροντας συνειδήσεις και δομές, διαμορφώνουν τις συνθήκες για την διάλυση του ελληνισμού στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να εξαπολύσουν πυραύλους για να μας πλήξουν. Χρησιμοποιούν την μαλακή ισχύ και τα βρώμικο χρήμα για να διαβρώσουν εκ των έσω την Ελλάδα. Η συνταγή έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν από τους νατοϊκούς υπερατλαντικούς φίλους μας. Τώρα δοκιμάζεται και στην Ελλάδα. Οι χώροι της ανθελληνικής προπαγάνδας και οι συνωμοτικοί κύκλοι είναι γνωστοί. Η προκλητική στάση των πολιτικών μας σε ζητήματα μετανάστευσης είναι επίσης γνωστή. τα μέτωπα πολλά ,τα πρόσωπα και οι κύκλοι καλά προστατευμένοι. Το ερώτημα ,όμως ,παραμένει: θα καταλάβουμε πως τα εθνικά θέματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την εσωτερική κατάσταση μιας χώρας ή θα βρεθούμε προ εκπλήξεως όταν θα είναι πολύ αργά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μία είναι η ΛΥΣΗ!
    Να μαζευτούν όλοι όσοι "γέννησαν" το ΠΑΣΟΚ και στάθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα (χωρίς επαγγελματικές σχέσεις), να κατηφορίσουν στην Αθήνα απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να πλακώσουν στο ξύλο όσους σήμερα ξεπουλάνε όνειρα κι ελπίδες!
    Αλλά, πρώτα να κλείσουν τον Γιώργο σ' ένα δωμάτιο και με χαστούκια να του θυμίσουν ότι είναι γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να συνέλθει!
    Αλλοιως μαζικα ψηφιζουμε ΛΑΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΟΥΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση