GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά την εκλογή Ομπάμα...

. Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Τώρα που εκλέχτηκε ο Ομπάμα , (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμά μου της 11ης Οκτ.2008, αλλά και εδώ δείτε και ...

.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Τώρα που εκλέχτηκε ο Ομπάμα, (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμά μου της 11ης Οκτ.2008, αλλά και εδώ δείτε και το της 29ης,για τους "αντάρτες") είμαι βέβαιος ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν περίπου την Κυριακή 11 Σεπτ.2011 και θα τις χάσει βέβαια η ΝΔ...
Επίσης, η δημιουργία τρίτου κόμματος των επιχειρηματιών και των ΜΜΕ,προς διευκόλυνση των μητσοτακικών να ρίξουν τον Καραμανλή και από αρχηγό ΝΔ και να υπάρξει αμερικανόδουλο, αντιρρωσικό κόμμα εξουσίας, δεν θα περπατήσει, δεν θα τελεσφορήσει.
Ο Καραμανλής,θα είναι πρόεδρος της ΝΔ για περίπου πέντε τετραετίες ακόμα. Θα παραιτηθεί περίπου στα 73 του,όπως άλλωστε και ο θείος του,ανεξαρτήτως των όσων εκλογικών ηττών.
Οδεύουμε προς ποιοτικά νέο δικομματισμό: Εναλλαγή του ΠΑΣΟΚ ή κράματος ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, με (ακραιφνή) ΝΔ,χωρίς μητσοτακικές προσμίξεις (πιο πολλές φορές ΠΑΣΟΚ/ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, και λιγότερες ΝΔ, σε μέση αναλογία περίπου 2-3 προς 1).
-------------------------

26 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ?

    Επίσημες πηγές του Πασοκ φέρουν την Μαρία Δαμανάκη να χάνει την κομματική ιδιότητα Πασοκ (και την βουλευτική σύντομα)μετά από καταγγελίες στελέχους - που φέρεται να έφαγε και τον Βαλλιανάτο- και εμφανίζεται πολύ δυναμικός, αποφασισμένος, με στοιχεία...που καίνε πολλούς!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και οι "φίλοι της" κατηγορείται και για υποθέσεις όχι μόνο κομματικές αλλά και για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου (εγκληματικές)δηλ. "σύσταση συμμορίας"!!

    ΄Ηδη έχουν κατατεθεί ενανίον της
    4 μυνήσεις και υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον της για ποινικά και άλλα αδικήματα!!

    Κρίμα γιατί η Μαρία Δαμανάκη δεν καταλαβε ότι άλλαξαν οι εποχές γρήγορα...ότι η αλλαγή που έρχεται θα σαρώσει πολλούς "παρείσακτους" σε κάθε κόμμα!!

    Κάλά ξεμπερδέματα Μαρία και αν θες μια συμβουλή:
    - Προσπάθησε να γυρίσει σπίτι της αυτή που "χώρισες" γιατί αυτή η υπόθεση θα σε καταστρέψει.....
    ΄Ασε την κοπέλα να κάνει παιδί και άσε τις υιοθεσίες παιδιών από Αιθιοπία(έπαιρνες μίζα για θιοθεσίες)?

    Κατάλαβε Μαρία ότι γέρασες....
    - Μας θυμίζεις το ποίημα του Μαλακάση:
    "Στην κουφάλα σου
    εφώλιασε βουερό μελίσσι
    γέρικη ελιά,
    τώρα όντας σου στη δύση...
    ποιος να σε... ψηφίσει??

    Μην ξεχνας ότι αφήνεις παιδιά πίσω σου!!! Δεν θα ζεις για πάντα...να τα προστατεύεις!! ΄Ασε που μπορεί να έχουμε βεντέττες!!

    Γιώργο παπανδρέου ...διέγραψέ την τώρα σαν τον Βαλλιανάτο...είναι βαρίδι πλέον για το Πασοκ του μέλλοντος!!


    ΝΟΝΗ ΠΑΣΟΚ
    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 11/07/2008 06:01:00 μμ 4 σχόλια
    Ετικέτες ΣΧΟΛΙΑ

    7 Νοέμβριος 2008 6:44 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσεχτε...
    μην κοβετε τα σχολια εναντιον Δαμανακη...υππαρχουν μυνησεισ...κατα παντοσ..υπευθυνου....
    και ισωσ και γαι σασ
    αν τα κοψετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΟ ΑΠΣΟΚ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝΝ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ..ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες και τον καφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aκρωτηριανάκη,
    κρύβε λόγια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αφορμή την νίκη του Μπαράκ Ομπάμα και την χαρά, που γέννησε σε πολλούς αριστερούς πολίτες και γενικά δημοκράτες – λίγες σκέψεις:
    Ο εγγενής αντι-αμερικανισμός των Ελλήνων, που ξεκίνησε μεν από την Αριστερά και είχε μια βάση, ως προς τους ιστορικούς λόγους που τον εξέθρεψαν, συνεχίζεται ανόητα ακόμα και σήμερα και μάλιστα από τα πιό αντιδραστικά και ακροδεξιά στοιχεία.
    Μάλιστα σήμερα τα στοιχεία αυτά, είναι και ακραιφνείς οπαδοί της Νέας Ρωσίας του Πούτιν, σύμφωνα με το δόγμα Ελλάς-Ρωσία-Ορθοδοξία.
    Αυτοί οι φασίστες ξέχασαν γρήγορα τα....«κομμούνια-θα γίνετε σαπούνια» της Μόσχας και τώρα ερωτοτροπούν με την ρωσική αρκούδα, ενώ διέγραψαν μεμιάς τον- εδώ και εξήντα χρόνια- μέντορά τους- τις ΗΠΑ, από του οποίου τα χρήματα από το πλάνο Μάρσαλ κάποιοι ομοιδεάτες τους και πρώην λαδέμποροι, μαυραγορίτες, συνεργάτες των Ναζί κλπ, έγιναν η σημερινή Αστική Τάξη της Ελλάδος, την ίδια ώρα που οι Αριστεροί συνωστίζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά. Τι υποκρισία!!!
    Αυτοί οι αντιδραστικοί Ελληναράδες-Νεοέλληνες είναι πρώτοι στο μπλα-μπλά, στις λαμογιές, στον πολιτικαντισμό, είναι οι πρώτοι ξερόλες, οι πιό καφενόβιοι και καφετέριοι στην Ευρώπη, οι πιό «θρησκευόμενοι», οι πιό σεξιστές, οι πιό ρατσιστές και ξενοφοβικοί, οι πιό συνομωσιομανείς εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη.
    Αποτελούν οι ίδιοι – δηλ. τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, τα λαμόγια του βατοπεδίου, οι κουμπάροι, οι ψωμιάδηδες και καρατζαφέρηδες της πολιτικής- ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ της Σάρα Πέιλιν, του Μπούς, της σκοταδιστικής, μισαλλόδοξης και πολεμοχαρούς χριστιανικής Δεξιάς και γενικά όλων των υπερατλαντικών λαμογιών!!
    Σύμφωνα μ’αυτούς ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ» ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!
    Δεν ντρεπόμαστε λέω γω?
    Που καταντήσαμε η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης και που μας ξεπέρασαν ακόμη και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, που απέκτησαν οικονομία της αγοράς μόλις το 1990!!!
    Κατά τα άλλα μπλα-μπλά και λαμογιές....Αυτή είναι η Ελλάς σήμερα κύριοι (που βαδίζει σύμφωνα με τη.....δεξιά του Κυρίου)!!

    Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη του Μπαράκ Ομπάμα!! Δίνει σε όλο τον κόσμο μιά ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Μακάρι να μην διαψευστούμε!!

    Left Liberal from Thessaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re file de mas les kai kana matsaki gia to sabatokuriako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ!

    Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΖΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔOΞΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΕΠΕΙΔH ΟΜΩΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ).
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΝΟΟΥΛΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ + ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ = LOVE FOR NEVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΙΩ, ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
    ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΧΑΣΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη κύριέ μου αλλα αυτο το 2011 μονον σαν εφιάλτη στο δρόμο με τις μπλέ λεύκες μπορώ να το φανταστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλη ένα αξιόλογο ρεπορταζ από την σημαία της ελληνικής σοβαρής δημοσιογραφίας, το press-gr. Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μετά ξύπνησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά ρε θωμά, το 2001!...
    Εγώ τον βλέπω ΤΟ ΠΟΛΥ μέχρι τις ευρωεκλογές...
    Και βεβαίως θα τις χάσει!..
    Τέλος πάντων, ελπίζω να μη μας ξεσκίζει με τις.. "μεταρυθμίσεις" του για πολύ ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μετά ξύπνησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΙΩ, ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΣΤΟ ΔΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΦΤΕΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΗΝ @ΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΧΑΣΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AS KANOUME THN YPO8ESH ERGASIAS POU TA PANIKOBLHTA PASOKIA ME PANIKO KRAZOUN:

    O BALLIANATOS EINAI DAKTYLOS ALLWN!!


    KAI AN ETSI EINAI TO PRGAMA TI MAS LEI AUTO GIA THN KRISH TOU GIWRGAKH ??????

    AN O AN8RWPOPS EINAI ANIKANOS NA DIALE3EI TOUS AN8RWPOUS TOU?? AN KANEI TETOIA AUTOKTONIKA LA8H PWS EMEIS MPOROUME NA TOU EMPISTEUTOUME THN ELLADA!

    POTE POTE POTE!

    O AN8RWPOS EINAI APLA ANIKANOS!!!!


    KAI TO XEIROTERO...

    DEN TO EXEI PAREI PREFA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε Θωμά πες μας τι παίρνεις και δεν μας δίνεις...
    ούτε η πυθία να ήσουν..
    αλήθεια μήπως ξέρεις και τους αριθμούς του Λοττο (εάν είναι στείλε μου email μη γίνουμε και πολλοί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΕΛΦΗ...κλπ..
    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....
    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΧΤΡΕΣ!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΟΥΝΑΚΙ)...ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."
    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?
    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ"
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...
    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"...
    ΜΕΤΑ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ..ΠΟΡΝΕΙΑ...ΑΠΕΙΛΕΣ...ΜΙΖΕΣ...ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΦΙΑ" ΖΩΓΙΑΝΩΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ....ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ...ΧΩΡΙΖΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...ΕΚΒΙΑΖΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΝΕΣ...ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΧΕ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΠΑΙΔΙΩΝ"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ "ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ!!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΑΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ".
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
    ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΠΑΛΟΥΚΙΑ...ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΑ MYRJAM DAMANAKI ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...

    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ " ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΘΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΠΟΥΣΤΟ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ

    ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ;


    Α) ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

    Β) ΝΑΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΛΑΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    Γ) ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

    Δ) ΟΧΙ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ

    Ε) ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε ανεγκέφαλοι, ο Βαλιανάτος σας μάρανε? Από αυτά που γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα, αυτός ο άνθρωπος με τις ιδιαιτερότητες σας πείραξε? Ο Μητσοτάκης που δήλωσε ότι το όνομα θα το έχουμε ξεχάσει σε 10 χρόνια δεν το θυμάστε? ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ...????? ΝΟΥΜΕΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θωμά βεβαίως και θα τις χάσει τις εκλογές το 2011 απο όσους έχουμε αντέξει μέχρι τότε, αλλά μας απογοητεύεις άσχημα τρία χρόνια ακόμα με χοντρό είναι πάρα πολλά για τις αντοχές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Βαλιανάτος μου είναι απεχθής για πολλούς λόγους. Όμως ο κυριότερος είναι γι αυτό το παιγνίδι που παίζει με τους θεσμούς, τα όρια της ανοχής του κοινού αισθήματος, και την ερωτοτροπία του με την ύβρη. Ο (πρώην) σύμβουλος του εν δυνάμει πρωθυπουργού... λοιπόν, έχει επινοήσει μια αποτελεσματική τακτική για να λέει ανενόχλητος ότι θέλει. Οχυρόνεται πίσω από την "ιδιεταιρότητά" του για να μας αδειάζει στα μούτρα τις το βόρβορο του εγκεφάλου του. Έτσι όταν κάποιος επιχειρήσει να τον αντικρούσει θα τον βρει οχυρομένο πίσω από από το κλασικό ρεπερτόριό των μειονοτήτων. Δεν τολμάμε να τον ακουμπήσουμε τον Βαλιανάτο μήπως και μας πει ρατσιστές. Ά, και φασίστες... μη το ξεχάσω το τσιτάτο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση