GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τρελά κέρδη του ΟΠΑΠ...

...και η αδιαφορία του για χιλιάδες πολίτες! .. Από τον Γιώργο Ταχλαμπούρη . Με αφορμή την δεύτερη ληστεία σε ένα χρόνο που γίνεται στο Πρ...

...και η αδιαφορία του για χιλιάδες πολίτες!
..
Από τον Γιώργο Ταχλαμπούρη
.
Με αφορμή την δεύτερη ληστεία σε ένα χρόνο που γίνεται στο Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατέρα μου. Πριν μερικούς μήνες το βράδυ εισέβαλαν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατέραμου δυο ληστές με όπλα και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια με την απειλή όπλου του έκλεψαν 1600 ευρώ. Πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 10.30 το πρωί μπήκαν 3 Αλβανοί όλη τους με όπλα και χωρίς κουκούλες και αφού ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα μου και του έσπασαν τα πλευρά του έκλεψαν 1200-1300 ευρώ και λήστεψαν και έναν πελάτη που ήταν παρόν στο πρακτορείο, μεταφέραμε τον πατέρα μου στο Κρατικό Νικαίας αιμόφυρτο και επειδή δεν πήγε με ασθενοφόρο και είχαν απεργίααρνήθηκαν να τον περιθάλψουν και αναγκαστήκαμε να πάμε στο METROPOLITANκαι να πληρώσουμε πολλά, η δε αστυνομία έκανε περίπου μισή ώρα να έρθειμε την δικαιολογία πως ήταν 17 Νοέμβρη και είχαν και δύο κλοπές και δενυπήρχαν διαθέσιμα περιπολικά.
Σχεδόν κάθε μέρα ληστείες γίνονται σε πρακτορεία υπάρχουν αρκετήπράκτορες που έχουν μείνει ανάπηροι η έχουν μεγάλες βλάβες από τηνληστείες που έχουν γίνει και υπάρχουν και πάρα πολύ νεκροί που τους έχουν πυροβολήσει οι ληστές. Για να καταλάβετε την όλη κατάσταση, ο μέσος όρος του ποσοστού κέρδουςτον πρακτορείων είναι 5 – 6% δηλαδή αν εμείς παίξουμε σε έναπρακτορείο ένα ΚΙΝΟ που κάνει 0,50 λεπτά ο πράκτοράς βγάζει περίπου 0,02 λεπτά (αυτά τα γράφω για να καταλάβει ο κόσμος τι κερδίζει ένα πρακτορείο και τι ο ΟΠΑΠ).
Τα κέρδη του ΟΠΑΠ έχουν ως εξής: Αύξηση 35,2% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο εξάμηνο του 2008,διαμορφούμενα στα 385,8 εκατ. ευρώ, υψηλότερα από τις προβλέψεις τωναναλυτών. Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν 16,2%, στα 2,7 δισ., ενώ τα EBITDAαυξήθηκαν 40,1%, στα 556,1 εκατ. ευρώ. Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του ThomsonFinancial News, προέβλεπαν ότι τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠστο α' εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης θα διαμορφωθούν στα 380,6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι ο ΟΠΑΠ είχε μετά φόρων κέρδη 19,5 εκατ. ευρώ στο β΄τρίμηνο του 2007 από μια αντιστροφή κόστους, σε σχέση με τη λογιστικήτακτοποίηση της σύμβασης με την Intralot.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του α' εξαμήνου 2008 ο Πρόεδρος τουΔιοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Χρήστος Χατζηεμμανουήλ σημείωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνεχιζόμενη καλή πορεία τωνμεγεθών μας. Η συνεισφορά των παιχνιδιών ΚΙΝΟ και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παραμένει σημαντική, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε εντατικά τις προσπάθειες για έλεγχοτων εξόδων μας. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδό μας όσον αφορά στις βασικές προτεραιότητες που είχαμε θέσει για το 2008. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκετο κείμενο της σύμβασης με τους πράκτορες, άρχισε η υλοποίηση τηςεταιρικής αναδιοργάνωσης και από σήμερα ξεκινάει ο εμπλουτισμός του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ με νέες μορφές στοιχηματισμού».
Δηλαδή μιλάμε για «αμύθητα» κέρδη !!! Να λάβετε δε υπόψη ότι υπάρχουν χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια ευρώ ταοποία είναι από κερδισμένα δελτία παικτών και δεν έχουν ζητηθεί ποτέ !!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ; ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ; ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΟΠΑΠ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣ ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ( http://www.opap.gr/pages.fds?PageID=399&langid=1 ) http://www.opap.gr/
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ: (ΣΤΟ info@opap.gr )
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (http://www.opap.gr/pages.fds?PageID=399&langid=1 ) http://www.opap.gr/ Το παρόν κείμενο θα το βρείτε σε forum εδώ http://www.aparadektoi.gr/component/option,com_smf/Itemid,372/topic,12728.0/
και σε blog στο http://assos.multiblogs.gr/
Παρακαλώ στείλτε το με e-mail σε όσους μπορείτε μπας και o ΟΠΑΠ κάνει κάτι.
-----------------------------------

8 σχόλια

  1. Ηρεμησε λιγο φιλαρακο....Δουλευεις με 8-12% μςσο ορπ.Τα πρακτορεια μεσο ορο κανουν 10000+ καθαρα το μηνα ευκολα.Πειραια και Αθηνα εχουνε γινει τραπεζες. Να παρετε σεκιουριταδες να σας φυλανε.
    Ο ΟΠΑΠ να παει να γαμηθει γιατι αντι να δωσει λεφτα σε υγεια και παιδεια τα δινει σε τυπους σαν το Ζαχοπουλο για να τα μοιραζει σε μαλακες φτωχοκουλτουριαρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλαράκο ας σπάσουν το δικό σου πατέρα στο ξύλο 2-3 φορές άγρια και να δω τη ηρεμία σου.
    επίσης από τι στιγμή που δεν ξέρεις καλό είναι τις αναλήθειες σου να τις κρατάς για τον εαυτό σου.
    έχει δίκιο το παλικάρι για το ποσοστό που παίρνει ο πράκτορας.
    με το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού είστε μαλάκες και πάτε όλοι μέρα και παίζετε τα λεφτά σας στο στοίχημα..καλά να πάθετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε φίλε είσαι καλά . τι ζητάς ? είσαι τελείως παράλογος σε όλα , ακόμη και με την αστυνομία που άργησε να έρθει , εγώ θα σου έλεγα ότι περνούσαν από έξω από το μαγαζί του πατέρα σου και τους έπιαναν , τι θα γίνονταν ? μετά από ένα μήνα ξανά έξω θα ήταν , άσε ρε μεγάλε , το σύνθημα είναι ένα: ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΠΑΠ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.Ο ΤΖΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.''ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ ΝΗΣΙ''.ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ;H ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ;.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ.ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΛΕΙΦΕΤΕ;ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ;META ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε εγώ δεν θα σε κατακρίνω καλά κάνεις και βγάζεις 0,02€ στο κάθε δελτίο ΚΙΝΟ. Αν πάλι υπολογίσω με απλά μαθηματικά 10 δελτία ΚΙΝΟ στο 10λεπτο (που είναι στάνταρ περισσότερα) 10*0,02=0,2 *6(10λεπτα)=1,2 * 8(ώρες την ημέρα)=9,6 *25 (Βάζω λιγότερες μέρες απο οτι δουλεύει ενα πρακτορείο)=240....Και σου λέω εγώ οτι παίρνεις 200 ή ακόμα και 160 το μήνα ΜΟΝΟ απο το ΚΙΝΟ.....Μην υπολογίσουμε Λαχεία,ΠΡΟΠΟ,Στοίχημα,ΕΧΤΡΑ3, και αλλα.
    Εσύ λοιπόν τι μας λες ?? Οτι όποιος εχει μαγαζί πρέπει η εταιρία που αντιπροσωπεύει (π.χ. ΑRMANI) να τον ασφαλίζει ?
    Αν θες ασφάλεια έλα να δουλεψεις στον Ιδιωτικό τομέα και να πάρω εγώ το ΠΡΟΠΟ σου.....

    ΝΑ μην σε δερνουν να μην εχεις και αγχος που δεν βγάζεις λεφτα.


    ΡΕ δεν μας παρατάτε πατε όλοι και γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας και υπογράφετε ως ανώνυμοι.......
    Αν επρεπε να δινετε το ονομα σας δεν θα μίλαγε κανείς.
    Επίσης αφού έπεσες 2 !!! φορές θύμα ληστείας (ο Πατέρας σου ) και κλοπής γιατί δεν δίνεις λίγα λεφτά σε μια security να είσαι και ησυχος ??

    Αλλα είπαμε....ολα δικά μας τα θέλουμε...μηπως θεςλεις οι πελάτες να σου κανουν την ασφάλεια ????

    Τι ειναι αυτά ρεεεεεεε??????

    Αντε απο δω που κλαίογνται και οι πράκτορες τώρα.....
    Σεβομαι τον πατέρα σου που τον εκλεψαν 2 φορες και τον εδειραν αλλα δεν αναλογίζεσαι γιατί ?????
    Μηπως εχουν μάθει τα κλεφτρόνια οτι δεν κανει τιποτα για να προστατευθει και γιαυτό ερχονται και ξαναρχονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επίσης θεωρώ κοροιδία το κείμενο "ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog"

    Αν ισχύει αυτό γιατί υπάρχει το παρακάτω "Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου.
    "

    Θα μας τρελλάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:40,
    καλώς ειπομένα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση