GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συνέδριο των Οικολόγων...

. Από την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων - Πράσινων . Με κυρίαρχο σύνθημα «Πράσινη Λύση στην Κρίση: οικονομία, κοινωνία, περιβάλλον» ...

.
Από την Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων - Πράσινων
.
Με κυρίαρχο σύνθημα «Πράσινη Λύση στην Κρίση: οικονομία, κοινωνία, περιβάλλον» οι Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποιούν το εκλογικό συνέδριό τους στην Αθήνα στις 5,6 και 7 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας έτσι την καμπάνια τους για τις ευρωεκλογές. Στο συνέδριο θα ανακοινωθεί και η ευρω-λίστα των Οικολόγων Πράσινων, η οποία καθορίζεται μέσα από ψηφοφορία μεταξύ όλων των μελών.
Το Συνέδριο ξεκινάει την Παρασκευή 5/12 στις 6:00μμ (στο ξενοδοχείο Classical Athens Imperial, Αχιλλέως 2-6 & Μεγ. Αλεξάνδρου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Στάση Μετρό Μεταξουργείο) με ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η Πράσινη Απάντηση στην Οικονομική και Οικολογική Κρίση» Κεντρικοί ομιλητές είναι οι:
· Μόνικα Φρασόνι, συν-πρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο,
· Βούλα Τσέτση, Γραμματέας της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο,
· Μαρία Βασιλάκου, αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος των Αυστριακών Πράσινων και βουλευτής στο κοινοβούλιο της Βιέννης
· τα πρώτα τέσσερα άτομα της ευρω-λίστας των ΟΠ.
Το Σάββατο 6/12 και την Κυριακή 7/12 τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων θα συνεδριάζουν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο γύρω από θέματα που αφορούν στην συγκεκριμενοποίηση της τακτικής, του χρονοδιαγράμματος και των θέσεων για την καμπάνια των ευρωεκλογών (εκλογική διακήρυξη, θέσεις για την Ευρωπαϊκή Συνθήκη, την κρίση και την ακρίβεια, κείμενα πολιτικής της κοινής καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος).
Το Σάββατο 6/12, στη 1:00μμ οι σύνεδροι θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις πολιτών για την προστασία του κλίματος στο Σύνταγμα. Η Μόνικα Φρασόνι θα παρουσιάσει στους δημοσιογράφους και την κοινή πανευρωπαϊκή καμπάνια των Πράσινων για το κλίμα.
Σε μια εποχή καθοριστικής και αλληλένδετης κλιματικής, περιβαλλοντικής και οικονομικής κρίσης, οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να αλλάξουν τις κεντρικές πολιτικές. Επιδιώκουν να κερδίσουν επιρροή όχι μόνο ασκώντας κριτική αλλά και παρουσιάζοντας επεξεργασμένες προτάσεις και επιδιώκοντας λύσεις που θα βελτιώσουν άμεσα την ποιότητα ζωής των πολιτών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν συνεκτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και της ακρίβειας, για τη διαφάνεια και την εξάλειψη της διαφθοράς, προωθώντας ταυτόχρονα ένα μοντέλο συμμετοχικής δημοκρατίας με διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι απαιτούν ριζικές αλλαγές στα κυρίαρχα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης αλλά και στις αξίες και τις καθημερινές πρακτικές όλων μας σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο.
Ας αποτελέσει η σημερινή οικονομική κρίση ευκαιρία για μια επανεξέταση των σημερινών οικονομικών και κοινωνικών προτεραιοτήτων, για μια νέα αρχή στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από ένα εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης, οικολογικό, αντικαταναλωτικό και κοινωνικά αλληλέγγυο, μέσα από μια Νέα Πράσινη Κοινωνική Συμφωνία (Green New Deal).
----------------------------------

15 σχόλια

  1. «Δεν είμαστε Έλληνες»!
    Του Ξενή Ξενοφώντος

    Ύστερα από πολυήμερη σκληρή αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔ και άλλα οργανωμένα σύνολα για το θέμα της Ιστορίας και του Αγώνα της ΕΟΚΑ, ο Υπουργός Παιδείας έβαλε νερό στο κρασί του θεωρώντας το θέμα λήξαν.
    Ο καταλύτης που ανάγκασε τον Υπουργό ν' αλλάξει πορεία πλεύσης ήταν η πρωτοσέλιδη παρουσίαση δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία το 72% των πολιτών τάσσονται εναντίον της κυβερνητικής πρόθεσης για αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας, ενώ μόνο το 41% των ΑΚΕΛικών τάσσονται υπέρ.
    Το γεγονός αυτό έπεσε σαν κεραμίδα στα κεφάλια των ΑΚΕΛικών επικοινωνιολόγων, οι οποίοι έδωσαν πάραυτα σαφείς οδηγίες για αλλαγή τακτικής. Τα ηνία πήρε αμέσως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έσπευσε να διαμηνύσει με το γνωστό ύφος του ότι δεν κινδυνεύει η ελληνικότητα της Παιδείας μας, ούτε ο τόπος οδεύει σε δρόμο αφελληνισμού. Στην προεδρική συχνότητα συνδέθηκε αμέσως ο Υπουργός Παιδείας, ο οποίος με ομιλίες του σε μνημόσυνα ηρώων της ΕΟΚΑ και με μεταμορφωμένες δημόσιες δηλώσεις του, εξήρε το μεγαλείο των μαρτύρων της Κυπριακής Ελευθερίας και των ηρώων του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα.
    Το τραγικό, όμως, της όλης σκηνοθετημένης συγχορδίας είναι ότι, την ίδια ώρα, τα ΑΚΕΛικά όργανα και οι συνοδοιπόροι τους κτυπούσαν πισώπλατα την ελληνικότητα της παιδείας μας και της εθνικής μας φυσιογνωμίας, με ενέργειες που κάθε άλλο παρά ευθυγραμμίζονταν με τις προεδρικές διαβεβαιώσεις και τις υπουργικές νουθεσίες. Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς σύγχυσης, που προκαλούν στο λαό κατά αριστοτεχνικό τρόπο οι δόκτορες της ΑΚΕΛικής προπαγάνδας, οι πολίτες παρακολουθούν με αμηχανία τα τεκταινόμενα και ευλόγως διερωτώνται:
    • Μήπως είναι τυχαίο γεγονός το ξέσκισμα και κάψιμο ελληνικών σημαιών από νεολαίους της ΕΔΟΝ (χωρίς να τους προκαλέσει κανένας), υπό την απόλυτη ανοχή του ΑΚΕΛ και την πλήρη κάλυψη της Κυβέρνησης;
    • Είναι τυχαία η στάση μερίδας μαθητών να εναντιωθούν στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου σε σχολική γιορτή; (Ενός υπέροχου Ύμνου, που εκθειάζει μόνο το υπέρτατο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και τίποτε άλλο).
    • Είναι τυχαία πράξη η προσπάθεια των καθοδηγητών της ΕΔΟΝίτικης επαγρύπνησης να εμποδίσουν την είσοδο ελληνικών σημαιών στη μαθητική εκδήλωσης προς τιμήν της εξέγερσης του Πολυτεχνείου;
    • Είναι τυχαία η (στρατευμένη) αρθρογραφία που βλέπουμε συχνά-πυκνά στον Τύπο, η οποία αναφέρεται σε ελληνόφωνη και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα της Κύπρου;
    • Είναι τυχαία η κυβερνητική απόφαση που οδήγησε στη σιωπηλή υποστολή της ελληνικής σημαίας από το ΡΙΚ, η οποία ήταν αναρτημένη για πολλές δεκαετίες;
    Τα παραδείγματα της ανθελληνικής νοοτροπίας των κυβερνώντων ή καλύτερα της συγκροτημένης προσπάθειας για αποεθνικοποίηση της Παιδείας και σταδιακής εδραίωσης της κυπριακής συνείδησης (η οποία θα έχει ως μετεξελικτική κατάληξη τη δημιουργία κυπριακού έθνους στην Κύπρο), είναι πολλά και συχνά.
    Όμως, για εκείνους που διατείνονται ότι κινδυνολογούμε, τους αποκαλύπτουμε την περίφημη δήλωση του Ανδρέα Χρήστου, νυν δημάρχου Λεμεσού, πρώην βουλευτή και Υπουργού και ΑΚΕΛικού πρωτοκλασάτου ιστορικού στελέχους, με την οποία αμφισβητεί την ελληνικότητά μας ως Ελληνοκύπριων πολιτών.
    Ιδού τι είπε κατά λέξη ο Ανδρέας Χρίστου κατ’ ιδίαν στον πρώην πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Χρήστο Γ. Ζαχαράκι (βιβλίο «Άκρως απόρρητο ειδικού χειρισμού» - Κατάθεση μνήμης και στοχασμών 1979 - 2004, έκδοση Α.Α. Λιβάνη, σελ. 343).
    «Ο ισχυρισμός για ύπαρξη Ελληνισμού στην Κύπρο συνιστά εσφαλμένη και αναληθή θέση. Η χρήση της ελληνικής γλώσσας από τους Ε/κυπρίους αποτελεί συμπτωματικό γεγονός, γιατί αυτή επεβλήθη από μερικές εκατοντάδες Έλληνες όταν στην Κύπρο ζούσε γηγενής πληθυσμός 500.000 ατόμων, επί των οποίων θα μπορούσαν να έχουν υπερισχύσει οι Αιγύπτιοι ή οι Φοίνικες!».
    Ξεκάθαρη και θαρραλέα, λοιπόν, η ομολογία του ΑΚΕΛικού ανώτατου στελέχους, ο οποίος «ρίχνει άπλετο φως στην ιστορική πραγματικότητα» αποκαλύπτοντας τις πραγματικές μακρόχρονες επιδιώξεις του κυβερνώντος κόμματος.
    Εμείς τι άλλο μπορούμε να πούμε; Απλώς τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών και στην οργή της ίδιας της Ιστορίας!
    Πηγή: εφημερίδα «Σημερινή», 27/11/2008
    * Αμερικανοτσολιάδες και στην Κύπρο!
    Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις 22:44 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέγα ερώτημα προς τους κυρίους Πράσινους ( Ο καθένας τρέχει να καλύψει και μια άκρη, μπας και ξεκοκκαλισει τίποτα και αυτός) όλοι αυτό κάνουν....
    Αλλά ας επανέλθω στο ερώτημα.
    Είσαστε έτοιμοι αν κατεβαίνοντας στις επόμενες εκλογές και ο λαός στην παραζάλη που έχει σας βγάλει πρώτο κόμμα να κυβερνήσετε;
    Δεύτερο μέγα ερώτημα, η ΔΕΗ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιεί λιγνίτη κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, θα καταργήσετε αυτόν τον τρόπο παραγωγής;
    Και αντικαθιστώντας τον έχετε υπολογίσει πόσο θα ανέβει η κιλοβατώρα;
    Θα το κάνετε και πόσα χρόνια θα χρειαστήτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου... καταρχήν δ ανήκω στους οικολόγους... μιλώντας απλά και λογικά...πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν 1 κόμμα ,όχι..είναι πολύ σημαντικό όμως να κερδίσουν έδρες στη βουλή έτσι ώστε να ακούγεται και η άποψη τους...λοιπόν επειδή μαλλον σε κόβω για πασοκο ή ΝΔ πρέπει να σου πω ότι καλά είναι να ανφέρεσαι με αντικειμενικότητα κ να μην λες αερολογίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.....αλλά και στις αξίες και τις καθημερινές πρακτικές όλων μας σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο."

    ΣΧΟΛΙΟ
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ "ΑΛΛΑΓΕΣ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ...... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ"...ΠΟΥ ...
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΥΝ
    "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟ 6ο ΚΟΜΜΑ;;;;;"
    http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μέγα ερώτημα προς τους κυρίους Πράσινους ( !!!>???) όλοι αυτό κάνουν..."(???). ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ' ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ...

    -Λοιπόν λύσεις πολλές υπάρχουνε ... Για την ενέργεια π.χ. :
    http://www.bhc.gr/periodiko-bhc/periodiko-25/25_10.html

    Τώρα ... Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιμένουμε στην πολυκεντρική ισόρροπη βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη, στον αποκλεισμό της κατασκευής νέων ανθρακικών μονάδων παραγωγής ενέργειας, στη στήριξη και την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) με έμφαση στις κοινωνικές επιχειρήσεις και τον οικιακό τομέα, στον τερματισμό των άμεσων ή έμμεσων επιδοτήσεων στα ορυκτά καύσιμα, στην απαγόρευση πώλησης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, στην ενίσχυση της εγχώριας έρευνας και εφαρμογής για νέες τεχνολογίες ΑΠΕ, αλλά και στα άμεσα μέτρα περιορισμού της σπατάλης και εξοικονόμησης ενέργειας σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην κατοικία, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μεγάλης κλίμακας, με έμφαση τα σχολεία.

    Ακόμα ...
    Διερευνώντας τη βιοκλιματική οικιστική παράδοση. :
    http://www.medsos.gr/content/view/243/

    Τέλος ένα Παραμύθι.. :

    Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πολύ άσχημη πόλη. Βία, εγκλήματα,
    κυκλοφοριακό, ατυχήματα, ναρκωτικά, βρωμιά και γκρίζοι δυστυχισμένοι
    πολίτες. Και δεν ήταν καμιά μικρή πόλη, είχε έξι μύρια κατοίκους που είχαν παραδοθεί εντελώς στην μαυρίλα.... : Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ :
    http://prasinesselides.wordpress.com/
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ...
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ...
    www.ecogreens.gr/gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ .

    ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασίστες των παρακυβερνητικών οργανώσεων, παρασιτικοί, μοχθηροί εχθροί αποκέντρωσης-αυτάρκειας, πιόνια των αυτο-καταστροφικών ψοφο-ιερατείων, να δούμε ποιος θα σας ταΐζει, μόλις καταρρεύσουν οι ραδιενεργοί σας γκόρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΑΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ,ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.



    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση..στον..
    Φίλε μου... καταρχήν δ ανήκω στους οικολόγους..
    Εγώ έκανα ένα υποθετικό ερώτημα, και κάποια άλλα όχι υποθετικά, το αν θα κυβερνήσουν σαν υποθετικό απαντιέτε εύκολα, τα άλλα είναι το παλούκι και εκεί δεν θέλω αερολογίες, και το τι είμαι είναι δική μου υπόθεση, εκτός και αν αυτό είναι κώλυμα στο να μετάσχω σε ένα εντελώς ανοιχτό φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ....

    - XA! XA! ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΧΕΙΣ ???

    (ΥΓ -ΤΑ ΣΚΟΤΟΣΕΣ ΤΑ ΕΛΗΝΙΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραπολιτικο :
    Σαββατο μεσημερι14.04 ο Αλογοσκουφης ο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας του Λουδοβικου διεσχιζε απο την (ακρη και με προφυλαξεις το Συνταγμα) οταν τον διασταυρωσε τυχαια ο γνωστος αρχηγος των πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος που ειχε ενα μαζιτου ενα αρθρο για "τη σεισαχθεια". O dr koytsoykow htan o manadikos politikow poy symparastauhke to meshmeri stoys ma8htes toy Moysikoy Sxileioy Hlioypolhs oi opoioi diamartyrontan giati to ypoyrgeio toyw "ekopse ta leoforia enoe"
    Oι "αυλικοι" προστατευσαν τον Αλογοσκουφη φοβουμενοι πιθανον μην "πεσουν αυγα" στην μεση του Συνταγματος, ενω ο ιδιος ο δρ δεν κανει τετοιες ενεργειες!!
    Για να αποφευχθει η ενταση ο δρ Κουτσουκος "αφησε" τον αποτυχημενο υπουργο - υπευθυνο της οικονομικης τραγωδιας να "περασει" αφου ετσι και αλλιως τον περιμενει ο λαος παρα κατω....
    Ερχονται εκλογες....γιατι αν δεν γινουν μπορει να γινει της Βομβαης απο τους υπερδανεισμενους νεοσκλαβους....
    Εξω οι αριστοκρατες απο τις Βερσαλλιες...θα τα πουμε στις
    10 Δεκεμβριου στην παλαικη πορεια - απεργια....
    Ο λαος ενωμενος ποτε νικημενος
    Δαφνη Πασοκ Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον Θανάση (12:07): Με τόσο χονδροειδή λάθη κατά τη γραφή της ελληνικής γλώσσας που χρησιμοποίησες, γιατί εσύ θα πρέπει να θεωρείσαι πιο «Έλληνας» από Οικολόγους και ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή σε κόβω για οπαδό του Καρατζαφέρη, κακώς αναρωτιέμαι. Στην αμόρφωτη μάζα απευθύνεται ο εν λόγω «καλός Έλληνας και Χριστιανός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ". ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".

    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!

    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.

    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


    Από xondroulis στις Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2008 @ Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2008 3:54 πμ
    | Permalink

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ". ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".

    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!

    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.

    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον Σόρος τον έχετε καλέσει; Έστω τη Ρεπούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση