GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίδωρο...

.

.

22 σχόλια

  1. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως αποδεικνύεται από τις αναλυτικές καταστάσεις των τραπεζικών τους πράξεων η Μονή Βατοπαιδίου εκδίδει επιταγή 700.000 ευρώ από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Η επιταγή αυτή εισπράττεται από την offshore Torcaso Investment Limited στις 15 Ιουνίου 2007, η οποία εμφανίζει ως διεύθυνση Αθήνας στην Π. Καλλιγά 23 και ΑΦΜ στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών.

    Πρόκειται για μέρους της αγοράς της Μονής από την Torcaso πενταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα στα Πατήσια.

    Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, το τίμημα ήταν ….3.7 εκατ. ευρώ.

    Το οικόπεδο της πολυκατοικίας είχε αγοραστεί το 1999 από την offshore και η άδεια οικοδομής για την ανέγερση της εκδόθηκε το 2002 .

    Πίσω από την Torcaso Investment Limited βρίσκεται κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις .

    Το γραφείο του βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.

    Γιατί δεν βγαίνει μόνος του το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να δηλώσει την ….συναλλαγή του με την Μονή Βατοπαιδίου ;
    Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ πίσω από την Torcaso Inv. Lim.

    Τι φοβάται ; Υπάρχει ένοχο μυστικό στην συναλλαγή των 3.7 εκατ. ευρώ και ποιο είναι αυτό;

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δειτε πασοκια ποιος ειναι στη 2η εταιρεία. ουουουου ο παγκαλος τα λεει αλλα τα κολοκανανλα και οι εφημεριδες και οι πρεσσιδες κιχ.

    η χουντα των μμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΉΣΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ξεφύγω σήμερα λίγο από το κλίμα των ημερών-και αρκετά από την «γραμμή» του κόμματος- και θα αναφερθώ στην αγαπημένη μου Ιστορία, μιας και Δεκέμβριος μπαίνει και πολλοί επιμένουμε να θυμόμαστε τα Δεκεμβριανά. Δεν τα θυμόμαστε με κακία απέναντι σε αυτούς που μετέτρεψαν τότε την Αθήνα και την Αττική ολόκληρη σε ένα απέραντο σφαγείο. Το να συγχωρεί κάποιος είναι ένα προτέρημα το οποίο αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής του. Το να θυμάται και να μην λησμονεί όμως, είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα. Τα παρακάτω τα βρήκα στο ίντερνετ φυσικά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, είναι ιστορικά γεγονότα που είχε την τόλμη και το κουράγιο να καταγράψει κάποιος και που αναφέρουν βήμα προς βήμα την...Εθνική αντίσταση που έκαναν οι «αγωνιστές» του ΕΛΑΣ εν μέσω γερμανικής κατοχής: Στις 7-1-1943 Δυνάμεις του ΕΛΑΣ επιτίθεται στην Ήπείρο εναντίον του ΕΔΕΣ για να τον διαλύσουν και αφοπλίζουν φυλάκιο του ΕΔΕΣ στην Τατάρνα.
    = Στις 1-3-43 Δυνάμεις του ΕΛΑΣ αφοπλίζουν δολίως και διαλύουν την Αντάρτικη ομάδα του ταγματάρχη Κωστόπουλου στο Μομβούνι Καρδίτσας. Οι αξιωματικοί συλλαμβάνονται και οδηγούνται αλυσοδεμένοι στο χωριό Κολοκύθι. O δε Αρχισμηνίας Κωστορίζος εκτελείται στο δρόμο.
    = Στις 9-3-43 ο ΕΛΑΣ διαλύει με δόλο στο Αυγερινό Βοΐ το Αντάρτικο τμήμα Σιδηροπούλου τον οποίον και εκτελεί μαζί με 10 αξιωματικούς του και πολλούς άντρες.
    = Στις 10-3-43 ο ΕΛΑΣ εκτελεί μετά από φρικτά βασανιστήρια τους άνδρες της Αντάρτικης ομάδας Αγουριδέων, που αποτελούνταν από 14 άτομα στο Μικρό Λιθάρι, επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί σε αυτόν.
    = Στις 7-5-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει με δόλο το αντάρτικο τμήμα του Γιατρού Παπαϊωάννου στην Τριχωνίδα.
    = Στις 13-5-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει, για πρώτη φορά, με δόλο το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων. Συγχρόνως διαλύει στην Φθιώτιδα την Εθνική Αντάρτικη Ομάδα του Λοχαγού Κρανιά.
    = Στις 14-5-43 ο ΕΛΑΣ διαλύει αιφνιδιαστικά την ομάδα του ταγματάρχου Καραμπέκιου στο Ξηρόμερο.
    = Στις 16-5-43 ο ΕΛΑΣ επιτίθεται κατά του τμήματος του Γιατρού Χούτα στο Βάλτο.
    = Στις 23-6-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει, για δεύτερη φορά, το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων (Δεύτερη διάλυση).
    = Στις 12-7-43 Το ΚΚΕ υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Κομμουνιστικό κόμμα Βουλγαρίας (ΚΚΒ) για την ίδρυση Σοβιετικής Δημοκρατίας στη Βαλκανική.
    = Ενώ στις 10-8-43 ο ΕΛΑΣ υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Αλβανικό ΚΚ.
    = Στις 6-9-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου διαλύουν στο Καστρίτσι την Εθνική ομάδα αντιστάσεως του υπολοχαγού Χρυσαπούλου Χρίστου και από τους αιχμαλώτους αξιωματικούς του, εκτελούν τον αρχηγό της Ανθυπολοχαγό Σκρατσίλα Ανδρέα και τον υπασπιστή Νιγιάννη Ανδρέα.Την ίδια εποχή ο ΕΔΕΣ δέχεται ταυτόχρονα επίθεση από ΕΛΑΣΙΤΕΣ και Γερμανούς. Ο αγώνας αυτός κράτησε σχεδόν 4 μήνες.
    = Στις 23-10-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου προσβάλλουν στην Πετρίνα το αντάρτικο του Ταγματάρχη Καραχάλιου Χρήστου τον οποίο τραυματισμένο εκτελούν στις 16 Δεκεμβρίου.
    = Στις 28-10-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ διαλύουν στο χωριό Παλιοχώρα την ομάδα του Ίλαρχου Βρεττάκου Τηλέμαχου την οποία και εξολοθρεύουν. Ο αρχηγός της, θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρεται, στο μοναστήρι τής Νιόβης όπου και εκτελείται.
    = Στις 10-11-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ επιτίθενται κατά τής κωμοπόλεως των Μολάων. Στις 28 Δεκεμβρίου καταλαμβάνεται ή Κωμόπολη συλλαμβάνονται οι υπερασπιστές της και από τους αιχμαλώτους 42 τραυματίες ρίχνονται στο βάραθρο «Τρύπα του Ταράτσα». Ο Ιερέας Καριτσιώτης μετά από φρικτά βασανιστήρια ρίχνεται ζωντανός μέσα στο Βάραθρο.
    = Στις 13-12-43 ο ΕΛΑΣ υπογράφει σύμφωνα με τους Αλβανούς για την συγκρότηση μικτών Ελληνοαλβανικών ομάδων.
    = Στις 22-1-44 στο χωριό Καρυδιές Εδέσσης υπογράφεται νέο σύμφωνο συνεργασίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας (ΚΚΒ).
    = Στις 30-3-44 ο ΕΛΑΣ Πελοποννήσου υπογράφει σύμφωνο με τους Γερμανούς στην Άνω Κολλίνα με το οποίο διακόπτονται οι μεταξύ τους εχθροπραξίες.
    = Τον Απρίλιο του 44 ο ΕΛΑΣ εκτελεί στην παλαιοσπηλιά Γορτυνίας 35 Εθνικόφρονες.
    = Στις 17-4-44 (Πάσχα) ο ΕΛΑΣ εξαπολύει γενική επίθεση κατά του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων το οποίο και διαλύει για τρίτη φορά. Τους παραδοθέντες, που έπεισαν να παραδοθούν, σ/χη Δ. Ψαρρό και 170 περίπου αξιωματικούς και Οπλίτες εκτελούν μετά από φρικτά βασανιστήρια. Τον συ/χη Ψαρρό πισώπλατα.
    = Στις 15-6-44 στο όρος Αφροδίσιου ο ΕΛΑΣ εκτελεί 72 εθνικόφρονες.
    = Στις 15-6-44 ισχυρές δυνάμεις του ΕΛΑΣ αφού καταλαμβάνουν το χωριό Βαλτέτσι, το πυρπολούν και εκτελούν 140 από τους υπερασπιστές του.
    = Στις 8-9-44 η Καλαμάτα και ο Πύργος δέχονται την επίθεση ισχυρών δυνάμεων του ΕΛΑΣ, οι πόλεις καταλαμβάνονται και οι μάχες στοιχίζουν στους κατοίκους τουλάχιστον 200 νεκρούς μόνο στην Καλαμάτα.
    = Στις 13 και 14 -9-44 το Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά. 2.500 άντρες, γυναίκες και παιδιά περνούν από το λεπίδι των ΕΛΑΣιτών. Ρίχνονται στην «πηγάδα» δεμένοι με συρματοπλέγματα παρακολουθούμενοι από τον Α. Βελουχιώτη.
    = 17-9-44. Μιμούμενοι τον Ιμπραήμ, οι ΕΛΑΣίτες εκτελούν στην Καλαμάτα 17 επιφανείς της κατοίκους χρησιμοποιώντας ρόπαλα και μαχαίρια. Κατόπιν κρεμάνε τα πτώματα από τους φανοστάτες όπου και παραμένουν μέχρι την επόμενη μέρα.
    = 20-9-44. Για τρίτη φορά το ΚΚΕ συνάπτει σύμφωνο συνεργασίας με το ΚΚ Βουλγαρίας.
    = 21-9-44. Πείθοντας την Βρετανική αποστολή ότι θέλουν την συμφιλίωση οι ΕΛΑΣίτες συλλαμβάνουν με δόλο τον Σχη Αβδέλλα Βασίλειο τον οποίο και δολοφονούν με μαχαίρι στην Δράμα.
    = 22-9-44. Μετά από 24ωρη ηρωική αντίσταση ή πόλη των Γαργαλιάνων πέφτει στα χέρια των κομμουνιστών. 570 περίπου από τους κατοίκους της πληρώνουν με την ζωή τους το βαρύ τίμημα της ελευθερίας ενώ οι Δημοκράτες του ΕΛΑΣ λεηλατούν και πυρπολούν την πόλη.
    = Σεπτέμβριος 1944. Σε ενέδρα μεταξύ Σερρών και Βροντούς συλλαμβάνονται από τον ΕΛΑΣ άνδρες της ΠΑΟ πού εκινούντο μετά από διαταγή του στρατηγείου Μ. Ανατολής προς την Α. Μακεδονία. 21 αξιωματικοί δολοφονούνται με ρόπαλα και 350 οπλίτες εκτελούνται με μαχαίρια.
    = 1-10-44. Η ανταρτική οργάνωση Φωστερίδη (Τσαούς Αντών) ΕΣΕΑ δέχεται την επίθεση του ΕΛΑΣ που υποστηρίζεται από μία Βουλγαρική πυροβολαρχία.
    = 3-10-44. Στην θέση «Βέρνα» της περιοχής Κορυφασίου ο ΕΛΑΣ σφάζει 19 κατοίκους της Κυπαρισσίας.
    = Τον Απρίλιο του 1944 εκδηλώνεται ανταρσία στον Ελληνικό πολεμικό στόλο οργανωμένη από το ΕΑΜ. Τα πλοία καταλαμβάνονται από κομματικές επιτροπές. Τα πληρώματα συλλαμβάνονται, πολλοί ρίχνονται στην θάλασσα, άλλοι εκτελούνται. Οι Άγγλοι ετοιμάζονται να βυθίσουν τον Ελληνικό στόλο ο οποίος σώζεται την τελευταία στιγμή με καταστολή της ανταρσίας, από τον ναύαρχο Βούλγαρη και επαναφορά της τάξεως. Αυτή η ανταρσία έτρωσε θανάσιμα την αξιοπιστία του Ελληνικού στρατού στα μάτια των συμμάχων και εξευτέλισε την Ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την οποία κατέστησε πλέον όμηρο των Άγγλων.
    = Άφησα τελευταίο το κίνημα που οργάνωσε το ΕΑΜ στην μέση Ανατολή, με την σιωπηλή ανοχή των Άγγλων, οι οποίοι έβλεπαν τους κομμουνιστές να οργανώνονται, να συνωμοτούν οφθαλμοφανώς, να μοιράζουν προκηρύξεις την 25η Μαρτίου με περιεχόμενο εναντίον της επαναστάσεως του 1821 και των εθνικών ηρώων χωρίς να αντιδρούν, χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο.
    Το τρελό αυτό κίνημα, γιατί μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει επανάσταση περιτριγυρισμένος από τον συμμαχικό στρατό, όταν εκδηλώθηκε, διέλυσε το Ελληνικό εκστρατευτικό σώμα της Μέσης Ανατολής, και έριξε τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην αφερεγγυότητα και ανυποληψία. Χιλιάδες Έλληνες συνελήφθησαν τότε από τους Άγγλους και κλείσθηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Αιθιοπία και το Σουδάν.
    Το κίνημα της Μέσης Ανατολής, μηδένισε όλες τις θυσίες και την συνεισφορά των Ελλήνων στον πόλεμο. Η Ελλάδα απαξιώθηκε πλήρως. Μηδενίστηκε πλήρως η διαπραγματευτική της ικανότητα και η αμυντική της ισχύ μεταπολεμικά, η πολιτική και η στρατιωτική της ηγεσία κατέστη αναξιόπιστος για μια ακόμη φορά. Όλα αυτά θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα αργότερα για τα μεταπολεμικά σχέδια και των Άγγλων και των κομμουνιστών, που αποτελούν τις δύο μυλόπετρες, του ιδίου μύλου, που άλεσε τον Ελληνισμό, και τον αλέθει ακόμα μέχρι σήμερα. Το τραγικό είναι ότι το νερό στον μύλο αυτόν το κουβαλάει χωρίς να το συνειδητοποιεί, διαχρονικά, ο ίδιος ο Ελληνισμός με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα.
    Αυτά είναι μερικά από τα κατορθώματα της «εθνικής αντίστασης» που βρήκα και σταχυολόγησα. Άμεσες επιθέσεις κατά Ελλήνων, εξίσου καταστρεπτικές, εξίσου τραγικές, που δεν υστερούν καθόλου από αυτές των εχθρών του Ελληνισμού. Σε 5.000 περίπου Έλληνες ανέρχονται τα θύματα των αμέσων συγκρούσεων των αντιστασιακών οργανώσεων.
    Υπάρχουν όμως και οι έμμεσες επιθέσεις κατά των Ελλήνων, που εκδηλωνόταν με Γερμανικά αντίποινα σε, κατά κανόνα, δολοφονίες «αδέσποτων» Γερμανών από τον ΕΛΑΣ και στοίχισαν στον Ελληνισμό περί τους 40.000 νεκρούς, χιλιάδες καμένα χωριά, χιλιάδες ξεριζωμένους ανθρώπους, πλήρη καταστροφή της υπαίθρου, της εθνικής υποδομής, των παραγωγικών δυνάμεων και της εθνικής οικονομίας. Η εθνική αντίσταση υπήρξε ένα πραγματικό ολοκαύτωμα για τον Ελληνισμό.
    Σημειωτέον ότι δεν μπήκαμε ακόμα στο εμφύλιο πόλεμο. Όλες οι ανωτέρω καταστροφές ανήκουν στην κατοχή και τον λεγόμενο πρώτο γύρο. Θα ακολουθήσουν ακόμα τα Δεκεμβριανά και τέλος ο κανονικός εμφύλιος.
    Και όλα αυτά για 379 νεκρούς Γερμανούς σύμφωνα με την επίσημη Γερμανική εκτίμηση. Το ένα τρίτο δηλαδή των Γερμανών που πέθαναν από τύφο, δυσεντερία και άλλες ασθένειες, και το διπλάσιο περίπου των Γερμανών που εκτελέστηκαν από τους ίδιους τους Γερμανούς για διαφόρους λόγους.
    Το θέμα το οποίο τίθεται είναι, όλα αυτά, κι ότι ακολούθησε σαν συνέχεια αυτών, πρέπει να ονομάζεται εθνική αντίσταση, ή Εθνική αυτό…γενοκτονία; Πρέπει τέλος να υπερηφανευόμαστε γι’ αυτά και να τα προβάλουμε, να εορτάζομε ή να ντρεπόμαστε, να ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά μας, και να τα ξεχάσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα; Να τα ξεχάσουμε, άλλα πως; Όταν ο Ριζοσπάστης της 23-4-2000 μιλάει για το… «αντιφασιστικό κίνημα στην Μέση Ανατολή….»; Όταν η αριστερά νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει ακόμα;»Και κυρίως, θα προσέθετα εγώ, όταν η «δεξιά» κυβέρνηση αναγνωρίζει στην «Αριστερά» το δικαίωμα να υπερηφανεύεται για όλα αυτά, και δεν τολμά να θέσει υπό την αιγίδα της γεγονότα και επετείους σημαντικές για την Ελληνική Δημοκρατία και την επιβίωσή της, όπως τα Δεκεμβριανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέτε να ξαναέρθει εκείνη η περίεργη πρόταση στην επιφάνεια που έλεγε να φτιαχτούνε ειδικά μοναστήρια όπου με προσευχή από πρωϊας έως νυχτός οι παραστρατήσαντες ιερομένοι παντός είδους, και για όποιο έγκλημα, θα ζητούν την συγνώμη του Κυρίου, αντί να στιβάζονται στις κοινές φυλακές όπου θα κινδινεύουν και από κανένα βαρυπινίτη με τα περαιτέρω, έτσι για το γαμώτο; Πλάκα θα έχει, αλλά από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, φτάνει να βρούνε και τα κατάληλα αυτιά, πάντως ο ιεράρχης που έκανε την πρόταση ας μην την επαναλάβει γιατί δεν τιμά την μέχρι τώρα πορεία του, εκτός και αν θέλει να στιγματιστεί με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε να ξαναέρθει εκείνη η περίεργη πρόταση στην επιφάνεια που έλεγε να φτιαχτούνε ειδικά μοναστήρια όπου με προσευχή από πρωϊας έως νυχτός οι παραστρατήσαντες ιερομένοι παντός είδους, και για όποιο έγκλημα, θα ζητούν την συγνώμη του Κυρίου, αντί να στιβάζονται στις κοινές φυλακές όπου θα κινδινεύουν και από κανένα βαρυπινίτη με τα περαιτέρω, έτσι για το γαμώτο; Πλάκα θα έχει, αλλά από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, φτάνει να βρούνε και τα κατάληλα αυτιά, πάντως ο ιεράρχης που έκανε την πρόταση ας μην την επαναλάβει γιατί δεν τιμά την μέχρι τώρα πορεία του, εκτός και αν θέλει να στιγματιστεί με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ COLPO GROSSO ΤΟΥ Χ.Α.Α.
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΕΡΑΞΙΩΝ 10%.
    ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΙ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΖΟΡΡΟ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ SUPER MARIO?ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ πίσω από την Torcaso Inv. Lim.

    Όπως αποδεικνύεται από τις αναλυτικές καταστάσεις των τραπεζικών τους πράξεων η Μονή Βατοπαιδίου εκδίδει επιταγή 700.000 ευρώ από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Η επιταγή αυτή εισπράττεται από την offshore Torcaso Investment Limited στις 15 Ιουνίου 2007, η οποία εμφανίζει ως διεύθυνση Αθήνας στην Π. Καλλιγά 23 και ΑΦΜ στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών.

    Πρόκειται για μέρους της αγοράς της Μονής από την Torcaso πενταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα στα Πατήσια.

    Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, το τίμημα ήταν ….3.7 εκατ. ευρώ.

    Το οικόπεδο της πολυκατοικίας είχε αγοραστεί το 1999 από την offshore και η άδεια οικοδομής για την ανέγερση της εκδόθηκε το 2002 .

    Πίσω από την Torcaso Investment Limited βρίσκεται κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις .

    Το γραφείο του βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.

    Γιατί δεν βγαίνει μόνος του το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να δηλώσει την ….συναλλαγή του με την Μονή Βατοπαιδίου ;

    Τι φοβάται ; Υπάρχει ένοχο μυστικό στην συναλλαγή των 3.7 εκατ. ευρώ και ποιο είναι αυτό;
    Αναρτήθηκε από NONPAPER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΔΙΣΤΥΧΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ?ΤΩΡΑ? ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΑΒΑΖΕΣ?Η ΗΣΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΥΨΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 11.15 ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν βγάλεις φίλε εσύ και όλοι οι άλλοι το γαλάζιο τζάμι (όπως και οι άλλοι τα πράσινα και κόκκινα τζάμια) και δεις πιο καθαρά μπορεί μια μέρα αυτή η χώρα να έχει καλλίτερο μέλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παραπολιτικο :
    Σαββατο μεσημερι14.04 ο Αλογοσκουφης ο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας του Λουδοβικου διεσχιζε απο την (ακρη και με προφυλαξεις το Συνταγμα) οταν τον διασταυρωσε τυχαια ο γνωστος αρχηγος των πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος που ειχε ενα μαζιτου ενα αρθρο για "τη σεισαχθεια" και οι "αυλικοι" προστατευσαν τον Αλογοσκουφη φοβουμενοι πιθανον μην "πεσουν αυγα" στην μεση του Συνταγματος, ενω ο ιδιος ο δρ δεν κανει τετοιες ενεργειες!!
    Για να αποφευχθει η ενταση ο δρ Κουτσουκος "αφησε" τον αποτυχημενο υπουργο - υπευθυνο της οικονομικης τραγωδιας να "περασει" αφου ετσι και αλλιως τον περιμενει ο λαος παρα κατω....
    Ερχονται εκλογες....γιατι αν δεν γινουν μπορει να γινει της Βομβαης απο τους υπερδανεισμενους νεοσκλαβους....
    Εξω οι αριστοκρατες απο τις Βερσαλλιες...θα τα πουμε στις
    10 Δεκεμβριου στην παλαικη πορεια - απεργια....
    Ο λαος ενωμενος ποτε νικημενος
    Δαφνη Πασοκ Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπάρια επικεφαλίδα.
    ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ακριβώς κάτω στό πρωτοσέλιδο.
    "ΧΡΩΣΤΑΜΕ 1 Α.Ε.Π. στίς ΤΡΑΠΕΖΕΣ".
    Αναστάσης.(Ω Μπαμπάλαξ,θά πάρεις
    εορτοκαταναλωτικό δάνειο?).
    Υ.Γ.:τουλάχιστον θά βρέξεις τό σκεπάρνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΟΜΕΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΧΟΜΕΙΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Να σερβίρω υμάς κουβεράκι άρτον μεταλήψεως,
    αναπεμπόμενον καθ' υμίν δωρεά,
    άρτι αρτοκλασθέντα - ου σερβιρισθέντα,
    τον δια των ψιχούλων αυτού,
    επί της τραπέζης
    της πουτάνας εγένετο;


    Ecclesia SA, Real Estate Agencies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φτάνει πια βρε παιδιά με όλα αυτά και ανίξτε τα μάτια σας να δείτε το κακό που γίνεται με τα καζίνο σε κάθε γιορτή. Τώρα στη Βουλγαρία και στα Σκόπια τους βάζουν με ταυτότητα. Πόσα σπίτια πάλι δεν θα κλίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 400 χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των Εθνικών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς σφαγιάζονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως μίασμα διαβόλου. Ασύληπτες θηριωδίες με θρησκευτικό μανδύα
    Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά στα φοβερά εγκλήματα των χριστιανών του 4 - 8ου αι. μΧ. Το χρονικό των ανελέητων διωγμών που εξαπέλυσε η Χριστιανική Εκκλησία με την βοήθεια των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια βασισμένο στις ιστορικές πηγές της εποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση