GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσύ είσαι στο ΕΣΥ;

. Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας . Δυο φορές βγήκα στα κανάλια για να δείξω και να αποδείξω στοιχεία που αφορά το Ε.Σ.Υ και ΙΚΑ, αλλά και...

.
Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας
.
Δυο φορές βγήκα στα κανάλια για να δείξω και να αποδείξω στοιχεία που αφορά το Ε.Σ.Υ και ΙΚΑ, αλλά και τις δυο φορές ήθελαν οι δημοσιογράφοι να αναδείξουν το προσωπικό μου θέμα με τον υποδιευθυντή του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ του ΙΚΑ Ηρακλείου Κρήτης, πράγμα που δεν ήθελα ούτε θέλω.
Ας τα ξαναγράψω λοιπόν στο δίχτυο για να πάψει το θέμα το προσωπικό μου.
Είδα μια από ένα νοσοκομείο με μια φωτογραφία εδώ που βάζουνε τα ιολογικά δείγματα των ασθενών και από κάτω ένα κείμενο έναν σαλίγκαρο να γράφει για μοντάζ και προπαγάνδα .
Θα σας εξηγήσω πρώτα το προσωπικό θέμα τελευταία φορά. Στις 4 Απριλίου πήγα στο ΙΚΑ Ηρακλείου να πάρω ραντεβού για καρδιολόγο, διαιτολόγο αλλά και να ενημερωθώ για την μικρή μου κόρη που την παρακολουθούσε μια ορδοδοντικος που υπήρχε στο Ηράκλειο. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν υπάρχουνε ραντεβού, στην αρχή θύμωσα με τις κοπέλες που ήταν στους υπολογιστές εγώ αλλά και οι άλλοι ασθενείς,αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι αυτές οι κύριες δουλεύουνε με προγράμματα στειτζ ή με συμβάσεις από ιδιωτικές εταιρίες. Ετσι αποφάσισα να κάνω τα παράπονα μου, ΠΟΥ; Στον διευθυντή, ή μάλλον διευθύντρια, που για κακή μου τύχη έλειπε για υπηρεσιακούς λόγους στην Αθήνα. Ετσι αναγκάστηκα να περιμένω τον Α/υποδιευθυντή που ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Τερζάκης και εκτελούσε χρέη διευθυντή που ούτε τον είχα ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου. Περιμένοντας τον κύριο αυτόν με ερωτούνε δυο κυρίες (μάλλον προϊσταμένες) τι θέλω, τους λέω τον λόγο που βρίσκομαι στο κατάστημα του ΙΚΑ για τους λόγους ότι μιλά συνέχεια το 184 και ήλθα να πάρω ραντεβού 7.25 ώστε να προλάβω όταν ανοίγουνε οι υπολογιστές να είμαι Δ.Λ ΤΥΧΕΡΟΣ. Και ότι μου εξήγησαν οι κοπέλες που χειρίζονται τους υπολογιστές ότι ήμουν 7 στην σειρά γιατί κάποιοι άλλοι ήταν από της 6.30 εκεί να αναμένουν και αυτοί να ανοίξει το σύστημα ώστε να πάρουν ραντεβού. Ετσι όταν ήλθε η σειρά μου τα ραντεβού είχανε εξαντληθεί για την διαβητολογο και καρδιολόγο, δεν είπα τίποτα και λέω θα έλθω αύριο πιο πρωί και εγώ, δηλαδή ήμουνα έτοιμος και εγώ να βάλω την ουρά μου στα σκέλια και να φύγω όπως και πολλοί άλλοι ασφαλισμένοι. Είπα όμως ας πάρω το ραντεβού του ορδοδοντικου και όταν πήρα την απαντήση ότι αυτή η κύρια ιατρός συνταξιοδοτήθηκε αλλά δεν έφεραν αντικαταστάτη της, είπα εδώ κάτι δεν πάει καλά και όταν ρώτησα πόσοι διαβητολογοι υπάρχουνε μου είπανε μια, η κυρία Μανδαλακη, σε όλο το νομό Ηρακλείου, και αυτός ήταν ο λόγος ώστε να ανέβω στην διοίκηση να παραπονεθώ.
(Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι έχω κάνει δυο φορές επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτικά κέντρα το 2002 και 2004 είμαι και διαβητικός σε ινσουλίνη αλλά και σε κρυσταλλική ινσουλίνη έτσι πρέπει να με παρακολουθεί στενά ειδικός ιατρός. Εκτός από αυτά προσέχω δυο γεροντάκια, στον έναν κάνω τρεις περιτοναϊκές αιμοκαθάρσεις με το χέρι, είναι παραπληγικός, ακρωτηριασμένος στα κάτω άκρα με ηπατίτιδα c, διαβητικός, καρδιοπαθής χειρουργημένος στο παρελθόν βαλβιδοπαθης, προσέχω και μια γιαγιά που έχει μια παροχέτευση στην χολή οξεία χολοκυστίτιδα, αυτοί οι άνθρωποι είναι κλινήρεις αν δεν τους παρέχω εγώ και η οικογένεια μου τροφή, φάρμακα, νοσηλευτική φροντίδα θα είχανε πεθάνει και μην βιαστεί κανείς να πει ότι το κάνω για χρήματα γιατί θα είναι βλάκας. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία που γράφω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου από τον καθηγητή κ. Δαφνή, τον υποδιευθυντή κ. Περάκη, και για την γιαγιά τον καθηγητή χειρουργικής κ. Ρωμανό. Όσο για μένα το θεωρώ ΙΕΡΑ υποχρέωση μου γιατί οι γονείς μου ούτε κινητά και ακίνητα έχουνε για να μην πει κανείς για λαλακίες κληρονομιές Κ.Τ.Λ. ,αλλά και γονείς μου να μην ήταν εγώ πόνεσα, πονώ και συμπονώ τον κάθε συνάνθρωπο μου και ό,τι μπορώ το κάνω με της μικρές δυνάμεις μου.)
Μπαίνει λοιπόν ο κύριος υποδιευθυντής, δεν ερωτά εμένα τι θέλω αλλά την προϊστάμενη που είναι και παπαδοπαίδι όπως έμαθα και είναι το μάτι του, και το αυτί του –τι θέλει αυτός εδώ;- αρχίζω εγώ να του λέω για τα παραπάνω προβλήματα μου, και γιατί σε έναν νομό Ηρακλείου υπάρχει ένας διαβητολόγος ή μάλλον μια, ότι δεν υπάρχει καν ορθοδοντικός στην Κρήτη, ότι δεν υπάρχει καρδιολογικό ραντεβού Κ.Τ.Λ δεν μου απαντά εμένα αλλά στο παπαδοπαίδι, γυρνά και της λέει πες του να πάει στα ραντεβού τι θέλει εδώ;
Του απαντώ εγώ σε αυτόν μα κ. υποδιευθυντά από τα ραντεβού έρχομαι δεν υπάρχουνε ραντεβού γιατί δεν υπάρχουνε ιατροί και αντιμετωπίζω μια πολύ σοβαρή κατάσταση σας παρακαλώ κάντε κάτι!.
-Και τι θέλεις να σου κάνω εγώ πήγαινε και άσε μας πρωί πρωί και δεν έχομε πιει καφέ ακόμα,
Μα κ. υποδιευθυντά, γυρίζει αυτό το γουρούνι και μου λέει ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ.
Εγώ κύριοι δεν πέρασα πρώτον δεν είναι γραφείο του αλλά γραφείο ΜΑΣ, λέω από μέσα μου Τηλέμαχε αυτός σε έχει χεσμένο και αν συνεχίσεις να του μιλάς θα χαλάς το σάλιο είσαι και άρρωστος και δεν θα αντέξεις πολύ την μάχη, λοιπόν άρπαξε τον και βάρα τον μπας και καταλάβει τι του λες του λαλακα, έτσι τον άρπαξα με το αριστερό μου χέρι από την καδένα του την χρυσή που ήταν και χοντρή ανάθεμα την και με το δεξιό έπεσαν κάτι ψιλές, αλλά έλεγα από μέσα μου γρήγορα γιατί δεν θα αντέξεις πολύ αλλά δώσε τους τις ώστε να σε θυμάται.
ΕΕ ΝΑΙ, τους τις έριξα, αλλά έπεσα κρατώντας του την καδένα όλοι είχανε πέσει και τον τραβούσανε , και αυτός πνιγότανε και μου δάγκωνε το δεξί χέρι ώστε να τον αφήσω, δεν τον άφηνα όμως και τα είδε μπαστούνια ο μάγκας, τα δόντια του είναι χαραγμένα ακόμα στο χέρι μου δεν κράτησε πάνω από τρία λεπτά η ιστορία, όταν μας χωρίσανε πιάνει την τσάντα μου που είχε πέσει στην συμπλοκή την ανοίγει και παίρνει τα βιβλιάρια ασθένειας και τα δίνει στο παπαδοπαίδι, την προϊστάμενη του και λέει ότι μου τα κατασχέτει. Του λέω δώσε μου τα βιβλιάρια γιατί είναι δημόσια έγραφα και μου άπαντα ότι σαν διευθυντής είχε το δικαίωμα να μου τα πάρει ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ (υπάρχει τέτοιος νόμος κύριοι του ΙΚΑ αν δεν το διατάξει εισαγγελέας; για απάτη ή για κακή χρήση; και πάλι με εντολή εισαγγελέα, αυτός έγινε και εισαγγελέας). ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Δεν σταματά εκεί αλλά γυρνά και λέει κρατάτε τον εδώ να φέρω την αστυνομία να δει Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ---(ναι κύριε Τερζάκη να την φέρετε να πάει στο διάολο το κωλόπαιδο πρωί πρωί λέει και η προϊστάμενη το παπαδοπαίδι.)
Αυτό το ΕΓΩ μου άναψε το κόκκινο του εγκεφάλου μου του λέω δεν φεύγω ΡΕ και θα περιμένω στον λόγο, έφυγε και σε δέκα λεπτά ήλθε με τους αστυνομικούς και γυρνά μπροστά μου διατάζοντας και τους λέει σύλλαβε τον. Εεπ του λέω έγινες και εισαγγελέας;
Εδώ θα πω ότι έπεσα σε αστυνομικούς που έκαναν σωστά την δουλειά τους, άκουσαν τα παραπάνω και όταν του ζητήσανε να φέρει τον νόμο που μπορεί ένα υποδιευθυντής να ανοίγει τσάντες παίρνει και να βιβλιάρια ασφαλισμένου τα μάσαγε ότι το κάνουν καμιά φορά στους ασφαλισμένους για να κόβουν τον τσαμπουκά. ΑΚΟΥΤΕ;; Ζητούνε οι αστυνομικοί τα βιβλιάρια και τα φέρνει το παπαδοπαίδι, ρωτούνε οι αστυνομικοί αν θέλει να μου κάνει μήνυση αυτός τα κοιτάζει, ειδικά το δικό μου βιβλιάριο και όταν βλέπει το περιεχόμενο γυρνά μπροστά στους αστυνομικούς και μου τα πέτα και μου λέει άντε ρε ανάπηρε σου την χαρίζω μα σε ένα χρόνο λήγει η σύνταξη σου και θα τα πούμε. Εκεί του λέω θα σε πετάξω από τρίτο όροφο μαζί με την καρέκλα ρε σαλίγκαρε, με ερωτούνε και εμένα αν θέλω να του υποβάλω μήνυση και λέω όχι, εγώ μέχρι να τελειώσουνε τα δικαστήρια μπορεί να έχω φύγει από την ζωή, αλλά θα τον δικάσω εγώ. Και του λέω ότι κάθε μήνα κάνω εξέταση για την ηπατίτιδα λόγω του πατέρα μου που κάνω αιμοκαθάρσεις χρησιμοποιώ βελόνες και του παίρνω ζάχαρα και ελέγχομαι γιατί έχω παιδιά, γιατί έλεγες ότι δεν με δάγκωσες. Αν έχεις παιδιά πήγαινε να ψαχτείς και εσύ , μερσί τώρα δεν έχω τίποτα αλλά δεν ξέρεις τι γίνετε αυτά μπροστά στην αστυνομία που κάλεσε αυτός για να με τρομάξει .
Έτσι πήρε δημοσιότητα το θέμα, τον έπαψε η κύρια Πετραλια και διάταξε και Ε.Δ.Ε, για τα μάτια του κόσμου; Μόλις το έμαθε ο κ. Τερζάκης πήγε και μου έκανε μήνυση ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, έγινε η Ε.Δ.Ε , μέσα σε ένα μήνα τον επανέφεραν στην ίδια θέση, ούτε έμαθα τι και πώς. Αλλά και αν μείνετε στην και κυβέρνηση κύριοι να τον κάνετε και διευθυντή, αυτά τα ωραία γίνονται στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
Ώσπου μια μέρα αρρώστησε η μεγάλη μου κόρη μετά από τρία χρόνια εργασίας χωρίς να έχει γράψει όχι άδεια αλλά ούτε φάρμακο στο βιβλιάριο της και πάει στον ιατρό του ΙΚΑ, της δίνει μερικές μέρες άδεια όχι πάνω από τέσσερις πέντε μέρες, της λένε να πας να σου βάλει μια σφραγίδα ο διευθυντής και πέφτει επάνω του, κοιτάζει το έγγραφο και βλέπει το επίθετο και της λέει έλα μετά από 20 μέρες να σε περάσομε από επιτροπή (ο νόμος λέει ότι όταν ο ασφαλισμένος παίρνει πρώτη φορά άδεια ασθένειας και ειδικά στα τρία χρόνια από γιατρό του ΙΚΑ η άδεια δίνετε αμέσως, ΜΠΑΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ). Ημουν κάτω και περίμενα, κατεβαίνει το παιδί μου και μου λέει μπαμπά δεν μου την έδωσαν και όταν την ρώτησα γιατί μου ανέφερε τι έγινε, ανεβαίνω επάνω και πιο βλέπω μπροστά μου; τον ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΥΤΟΝ της λέω αυτός δεν σου υπογράφει; ναι μου λέει , βγήκα από τα ρούχα μου έξω από το γραφείο του είχε μια ταμπέλα μεγάλη μεγάλη με πεξι κλας, την έσπασα και αν δεν ήταν το παιδί μου να φωνάζει θα του έκοβα το λαιμό. Μαζευτήκανε ιατροί νοσηλευτές και αν δεν ήταν ο Ιατρός καρδιολόγος κ. Φανουράκης να με πιάσει θα του έκοβα τον λαιμό, πως μπήκε μετά η σφραγίδα μετά από το χέσιμο που του έκαναν οι ίδιοι οι ιατροί και νοσηλευτές και ότι αυτό ήταν παράνομο. Φαντάζεστε να με εξετασει αυτός σε επιτροπή συντάξεων;
Και τι γύριζε και έλεγε ο αλήτης ότι του πήγε το παιδί χαρτί από ιδιώτη ιατρό και του ζητούσε χάρη;;
Ακόμα είναι στο ΙΚΑ και το παίζει Γαμπρός, ακόμα ταλαιπωρεί τον κόσμο, αλλά δεν φταίει αυτός αλλά αυτοί που τον τοποθετήσανε εκεί ένα μεγαλομέτοχο ιδιωτικού μαιευτηρίου έμαθα ότι είναι και ίδιος μαιευτήρας, αλλά ας ελέχθη αυτός ο κύριος τι σφραγίζει; σε ποίους τα σφραγίζει; Και για να μάθετε μερικοί η κόρη μου είναι παντρεμένη με Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και διεθνή μάλιστα, και όταν το έμαθε ήθελε να τον σουτάρει πέναλτι, αλλά αν θέλαμε ρουσφετακι θα τον έπαιρνα να γυρίζαμε τα κομματικά ή βουλευτικά γραφεία και θα έκανα τις δουλειές μου μουλωχτά και όσοι με ξέρουν στο Ηράκλειο το ξέρουνε πολύ καλά αυτό αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ευτυχώςπΕγώ Περιμένω να δικαστώ για τα παραπάνω, δεν φοβάμαι και πιστεύω να πέσω σε κανένα δικαστή με μπαλάκια. Αυτό όσο αφορά το προσωπικό μου θέμα..
Τώρα η ουσία. Ιατροί δεν ήλθαν στο Ηράκλειο τα ίδια και χειρότερα είναι, ραντεβού για να βρεις το λιγότερο είναι σαράντα μέρες, έφτιαξαν όμως ένα ωραίο κτίριο και στεγάσανε το ΙΚΑ αλλά αν θα δείτε τι πλιάτσικο άρχισε να γίνεται εκεί θα σας πω παργκιν δεν υπάρχει για τους ασφαλισμένους, ο ασφαλισμένος πρέπει να πληρώνει παρκγιν σε ιδιώτες έξω από το κτίριο, ο δρόμος είναι στενός και κατηφορικός όταν βρέχει γίνεται χείμαρρος, δεν βάζει ούτε κανονικό λεωφορείο, ένα μίνι μπας κάνει αυτή την δουλειά για τέτοια υποδομή, μιλάμε αντί να κάνουν σταθμό των λεωφορείων ώστε να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι για να πας και να έλθεις θέλεις 1.30 ευρω να πας και 1.30 ευρω να φύγεις για το κυκλοφοριακό που λένε ότι θα το λύσουν, τώρα όμως θέλεις δυο ώρες να πας και να έλθεις, και το ωραίο είναι ότι υπάρχει και ένα υποκατάστημα του ΙΚΑ ακόμα στην περιοχή του αγίου Μηνά στο κέντρο Ηρακλείου -γιατί το αφήσανε αυτό εκεί και μπερδεύεται ο κόσμος. Ας ερωτηθούνε οι υπεύθυνοι, ξαναγράφω το κτήριο εσωτερικά είναι παρά πολύ καλό, αλλά τι να το κάνεις ένα καράβι πολυτελείας χωρίς πλήρωμα και μηχανές;
Για τα νοσοκομεία μας εδώ στο Ηράκλειο είναι σε άθλια κατάσταση, μια ΚΡΗΤΗ δεν έχει καρδιοχειρουργική ξέρετε πόσα χρόνια παλεύει ένας καθηγητής ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙ; 20—25 ΧΡΟΝΙΑ και όλο κάπου σκαλώνει το πράμα, έτσι πάνε όλοι στον ιδιωτικό τομέα και καλά να έχει χιλιάδες ευρω αν δεν έχεις;
Στα νοσοκομεία δεν υπάρχουνε τα βασικά, γάντια σύριγγες, νυστέρια, γάζες, οροί, τα σεντόνια και η μαξιλαροθήκες είναι είδος πολυτελείας, όσο για στρώματα κατάκλισης αυτό πρέπει να το αγοράσεις αν έχεις χρήματα αλλιώς ο ασθενής θα πεθάνει από κατάκλιση, στους διαδρόμους τα ράντζα είναι γεμάτα, το νοσηλευτικό προσωπικό ένας νοσοκόμος-α για ΕΞΗΝΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ οι Ιατροί λίγοι και τους βλέπεις να τρέχουνε λες και παίζουνε σε πολεμική ταινία ,για κρεβάτι εντατικής εδώ πρέπει να παίξεις ΛΟΤΤΟ καλύτερα, αυτό το σύστημα υγείας σας παρέδωσε ο συχωρεμένος ο Γεννηματάς;
Και έχουνε το θράσος να βγαίνουν στα παράθυρα και να λένε για κράτος πρόνοιας όταν αποκλειστικές νοσοκόμες με μαύρη εργασία έχουνε γίνει κάτι τελείως άσχετες αλλοδαπές. Είναι γεμάτα τα νοσοκομεία, βενιζέλιο και το πανεπιστημιακό, από αυτές. Και ερωτώ δεν υπάρχει ένας επόπτης εργασίας να πάει δει;
Το ΙΚΑ που χάνει χρήματα από την μαύρη εργασία; Ενας ο νομίατρος να δει αυτούς τους ανθρώπους αν έχουνε βιβλιάριο υγείας; και αν όχι γιατί; να μην ξέρομε αν έχουν κάποια ασθένεια, σε αυτούς τους ανθρώπους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας τα αδέλφια μας τους γονείς μας, γιατί δυστυχώς δεν επαρκεί το νοσηλευτικό προσωπικό να αλλάζει ορούς, όχι να τους κάνει μπάνιο να τους δίνει την πάπια, να δίνει φαγητό σε άτομα υπέρ γήρας. Στην Ε.Ε αφήνεις τον άνθρωπο σου στο νοσοκομείο και σου λένε έλα για ενημέρωση 4-5, εδώ ΤΙ ΑΦΡΙΚΗ; Και καλά θα κάνετε όταν ένας πολίτης ζητά να νόμιμα, τα αυτονόητα βρε αδελφέ, στα παράθυρα της TV να μην βγαίνουν οι πολιτικάντηδες να μας ζητούνε να τους ζυγιάζομε συνέχεια τι έκανε το ΚΑΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ Η ΚΑΚΗ Ν.Δ. Κατάντησε βαρετό το καταλάβατε κ. πολιτικοί, και κ. μεγάλοδημοσιογράφοι. ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΕΤΡΑΛΙΑ; ΗΗΗΗ.
Τελικά όλα τα σκατά της Ε.Ε θα τρώμε μόνο εδώ εμείς εδώ σε όλους τους τομείς και ό,τι πει ο επίτροπος της Ε.Ε. Θέλετε να τα απαξιώσετε και τα νοσοκομεία ώστε να πουλήσετε στους ιδιώτες σε τιμή ευκαιρίας; Αυτό είναι το σχέδιο σας κύριοι;
Αυτό το σύστημα θα το παλέψουμε εμείς σαν πολίτες, μαζί με γιατρούς, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό.
-------------------------

21 σχόλια

  1. Ανάμεσα στις ακρότητες του κρατισμού και τις ακρότητες του νεοφιλελευθερισμού, αναζητούμε σήμερα τη μέση οδό, τη νέα σύνθεση, τη νέα υπέρβαση:

    Όπου το κράτος θα ρυθμίζει τις αγορές, δεν θα τις υποκαθιστά. Όπου οι ελεύθερες αγορές θα μεγιστοποιούν τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, δεν θα αποχαλινώνουν την απληστία τους,

    Όπου τα κράτη θα προασπίζονται τη νομιμότητα και τη δημοκρατία, δεν θα απομυζούν τους πολίτες. Όπου το ιδιωτικό κέρδος θα ισορροπεί με το δημόσιο συμφέρον, η ευημερία με την κοινωνική δικαιοσύνη και η ελεύθερη αγορά με τη δημοκρατία.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ;;;;
    ΚΑΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΤΟΝ ΜΠΛΑΙΡ ΠΟΥ ΤΟΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ.
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΟΡΙΑ …ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ..ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΤΟΥΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ …ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ.
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ …ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΤΟΝ ΜΠΛΑΙΡ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσχετο...

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΠΛΟΥ;



    αυτή δεν είναι η είδηση
    που έρχεται;

    κάντε μας, μια περίληψη, να μην χάνουμε, το χρόνο μας μετά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Τηλέμαχε Μπούντζουκα,

    κατά την προσωπική μου άποψη έχετε απόλυτο δίκαιο. Αυτή η κατάσταση με το ΙΚΑ και γενικά όλα τα ταμεία έχει καταντήσει τρικοσμική και αν μη τι άλλο οπισθοδρομίκη μέχρι αηδίας. Εγώ προσωπικά είμαι με το μέρος σας όπως φυσικά και η πλειονότητα των πολιτών όλης αυτής, ας πούμε, της χώρας (Μπανανίας). Δεν υπάρχει πλέον Έλληνας πολίτης που να μην έχει ζήσει ανάλογες καταστάσεις στην Ελλάδα. Αυτά τα άτομα ή πιο σωστά ΖΩΑ (Τερζάκης και υπόλοιποι) ή αλλιώς καρεκλοκένταυροι όπως είναι φανερό δεν κατέχουν κανένα μα κανένα προσόν αλλά έχουν λάβει αυτές τις θέσεις επειδή είναι κομματόσκυλα. Αυτά τα ανθρωποειδή προκειμένου να βολευτούν είναι ικανά όχι μόνο να βγάλουν τις ίδιες τις μητέρες τους στον δρόμο αλλά ακόμη και να τις πουλήσουν. Είναι άνθρωποι χωρίς στοιχειώση μόρφωση, άσχετα αν δηλώνουν απόφοιτοι πανεπιστημίου κτλ. Άνθρωποι που δεν έχουν μάθει ούτε καν να χειρίζονται μία κατάσταση κρίσης. Δεν έχουν μάθει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Αλλά έχουν μάθει να σνομπάρουν τον κάθε πελάτη και ηλικιωμένο αλλά και να του φέρονται με οποιοδήποτε χηδαίο και απαξιοτικό τρόπο. Σαν να του λένε εσύ ο αγράμματος θα κάνεις ότι σου πω εγώ.
    Είναι τόσο μηδαμινοί αυτοι οι άνθρωποι που νομίζουν ότι κατέχουν εξουσία μόνο και μόνο επειδή τους διόρισε μια ή οποιαδήποτε σκατοκυβέρνηση αυτού του τόπου. Έχουν τόσα αποθυμένα κόμπλεξ που όλο ψάχνουν να τα βγάλουν στους ανύμπορους και αδύναμους πολίτες.
    Είναι άνθρωποι που ακόμη και να δούνε να πεθαίνει ένας συνάνθρωπος τους, δεν θα κάνουνε τίποτα αλλά θα σηκωθούν και θα φύγουν.
    Ας έρθω όμως στο θέμα σας...
    Όσο αφορά την συμπεριφορά του Τερζάκη, που ούτε καν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λόγια να την χαρακτηρίσω.
    Πρώτα από όλα κανένας μα κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει από κανένα μα κανένα πολίτη τα προσωπικά του έγγραφα αλλά ούτε καν να αγγίξει την τσάντα του.
    Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο!!!
    Καλό είναι να του κάνετε τουλάχιστον μία μήνυση για υπεξαίρεση εγγράφων και κλοπή. Δεύτερον για απειλή επειδή σας απείλησε ότι αν πάτε στην εξεταστική επιτροπή του ΙΚΑ κτλ. θα δείτε τι θα σας κάνει. Τρίτον για κατάχρηση εξουσίας όσο αφορά την αντιμετώπιση που είχε με την κόρη σας και με εσάς το ίδιο. Τέταρτον για την ανάρμοστη συμπεριφορά του που σας έκανε να αγανακτήσετε.
    Εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να φοβόσαστε επειδή πολύ απλά αυτός σας οδήγησε στην αγανάκτηση και είσαστε απόλυτα δικαιολογημένος.
    Όσο αφορά το ΙΚΑ και την έλλειψη των ιατρών και όχι μόνο σε πρώτο βαθμό ευθύνεται ο Τερζάκης στο συγκεκριμένο κατάστημα σαν διεθυντής ή αναπληρωτής διεθυντής. Αυτός είναι υπεύθυνος αν υπάρχει έλλειψη κάποιων ιατρών στο συγκεκριμένο κατάστημα του ΙΚΑ και οφείλει να τους αναπληρώσει. Αν δεν ικανός τότε για ποιό λόγο ανέλαβε αυτή τη θέση; Σε δεύτερο βαθμό ευθύνεται το ΙΚΑ σαν οργανισμός και το υπουργείο 'Υγείας' μάλλον Υπουργείο 'Αρρώστειας', έτσι όπως το έχουν καταντήσει.

    Αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε σε εμένα προσωπικά, ο Τερζάκης ή και οποισδήποτε Τερζάκης θα είχε σβήσει μία και εξώ μετά από αυτή την απαξιοτική συμπεριφορά και την αρνητική του στάση να αναλλάβει τις ευθύνες του απέναντι μου.

    Εμένα προσωπικά μου είχε τύχει ένα περιστατικό με έναν Διοικητή του Νοσοκομείου Αλέξανδρούπολης εν ονόματι Σχιούτης o οποίος από επάγγελμα ήταν δάσκαλος και τον είχανε βάλει Διοικητή Νοσοκομείου (αυτά μόνο στην Ελλάδα και στην Μπανανία γίνονται) βλέπε και Ζαχόπουλο. Είχε καλέσει την αστυνομία λέγοντας σε εμένα ότι 'θα δεις τι θα πάθεις και ξέρεις ποιός είμαι εγώ και τέτοιου είδους κουραφέξαλα'. Ήρθε η αστυνομία με συνέλαβε. Με πήρε στο αστυνομικό τμήμα επειδή ο Σχιούτης, ο δάσκαλος, βαφτισμένος και διορισμένος Διοικητής Νοσοκομείου από την Κυβέρνηση ήθελε να με κάνει μήνυση. Όταν όμως η αστυνομία πληροφορήθηκε για την καταγωγή μου μέσα στο περιπολικό, τρόμαξε γιατί κατάλαβε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να οδηγηθεί στο απροχώρητο. Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν από το περιπολικό ακόμη που βρισκόμουν να με παρακαλάνε να οπισθοχώρησω προκειμένου να βρούμε μία λύση. Και έτσι έγινε για τύχη του Σχιούτη του παπάρα!

    Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πω στον Τερζάκη (σε τέτοιους ανθρώπους αποφεύγω να τους αποκαλλώ κύριο και κυρία όπως παρατηρήσατε παραπάνω) και οποιοδήποτε Τερζάκη να ντρέπονται που ακόμη έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως άνθρωπο.
    Λίγη Τσίπα βρε παπάρα Τερζάκη πως φέρεσε έτσι στον άνθρωπο, ρεεεεεεεεεεεεεεε! Τσίπα έχεις μάθει τι θα πει βρε καργιόλη;
    Θα πρότεινα τον Τερζάκη, αφού είναι ανίκανος να σηκωθεί και να φύγει από το ΙΚΑ.
    Ας πάει καλύτερα στην Σαχάρα να κυνηγήσει μερικά λιοντάρια από το να κάθεται και να φέρεται με αυτό το τρόπο στους ανύμπορους, ταλεπoρημένους συνάνθρωπους μας.

    Όσο αφορά την κυβέρνηση μαζι με τον 'καταλληλότερο' και τα υπόλιπα κόμματα ας μας κάνουν την χάρη να κρεμάσουν από μία πέτρα στον λαιμό τους και να πάνε για κανένα μπάνιο στην θάλασσα. Και τον Εφραίμ μπορούν επίσης να τον πάρουν μαζί τους για να ευλόγησει και τα ύδατα.

    Αφού είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν τον τόπο, τότε ας το αναγνωρίσουν και ας κάνουν άκρη να έρθουν νέοι ικανοί άνθρωποι που μπορούν να πάνε αυτό τον τόπο μπροστά.
    Φτάνει πια Μητσοτάκησες, Παπανδρέου και Καραμανλήδες.
    Υπάρχουν πιο ικανά άτομα.
    Αν δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τον πολίτη ας πάνε στον αγύριστο. Τι ήρθαν να κάνουνε εδώ; Να παιδεύουν και να κοροϊδεύουν το λαό;

    Ο Τερζάκης κατά την άποψη αν είναι λίγο εξύπνος καλό θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση από τον κύριο Τηλέμαχο Μπούντζουκα γιατί θα πρέπει να γνωρίζει ότι βρίσκεται στην Κρήτη και ότι εκεί είναι λίγο επκίνδυνες τετοιου είδους συμπεριφορές. Πιστεύω να καταλαβαίνει τι εννοώ. Αν ανέβουν τα παλικάρια από Σφακιά στο Ηράκλειο τον βλέπω να εγκαταλείπει την Κρήτη κολυμπώντας.....

    Κατάλαβες Τερζάκη, μην είσαι βλάκας.... η Κρήτη είναι επικίνδυνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ,ΤΗΛΕΜΑΧΕ , ΑΛΛΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ .


    ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala tou ekanes. pes tou oti exei xrono ws to martio giati meta allazei o troxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
    http://www.mohaw.gr/

    ΣΗΜΕΡΑ 25/11 8:00 ΠΜ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ "WILL BE OPENING SOON.."

    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ..

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πράσινοι οπαδοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι καναλο-εκβιαστές στα κανάλια και τις φυλλάδες τους. Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.
    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές
    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.
    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.
    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.
    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ Ο ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ
    ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΧΑΙΡΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ
    ΟΛΟ ΨΕΜΜΑ,ΟΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΟΛΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
    ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγκλονιστική η αφήγηση του Τηλέμαχου, ντροπή και αίσχος στους μεγαλόσχημους που χωρίς να αξίζουν είτε σαν επιστήμονες είτε σαν άνθρωποι πιάσαν καρέκλες και παριστάνουν τους ηγεμόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

    ....ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΑΙΚΙΖΩ!!!
    Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ.
    ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala toy kanes toy malaka- an ton petyxeis alloy rixtoy kai alles.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε πολιτικός τύπου Αβραμόπουλος άλλα τα κομματόσκυλα που ανεβάζουν Αβραμοπουλους. Σε κάθε θέμα ψάχνουν να φάνε κάνα κοκαλάκι και λένε οτι κουταμάρα τους έρθει. Κακομοίρηδες εδώ Το θέμα είναι το πρόβλημα ενός ανθρώπου με το ΕΣΥ έχει μείνει μυαλό η πρέπει να σας το ζωγραφίσουμε. Ρε τι πάθαμε. Όσο για σένα αγαπητέ φίλε θεωρό ότι η χειροδικία είναι το τελευταίο μέτρο αλλά βλέποντας γύρω μου μάλλον οποίος δεν μας σέβεται θα πρέπει να μας φοβάται οπότε καλά έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 25 Νοέμβριος 2008 8:57 πμ


    ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ?

    ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ?

    ΕΚΕΙΝΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ?

    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ?


    ΕΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οχι κύριε,η χειροδικία δεν δικαιολογείται στον πολιτισμένο κόσμο όποιος και να φταίει.Η πολύ Ράμπο είδες στα νιάτα σου ή τα Οθωμανικά κατάλοιπα είναι βαθιά ριζωμένα στο περιβάλλον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλώ να λείπουν οι υποδείξεις τύπου καλά του έκανες ρίξτους και άλλες, δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από τον κύριο Τηλέμαχο να κοπανήσει μόνος του όλα τα καθάρματα του ΕΣΥ.
    Όποιος είναι υπεύθυνος και ώριμος πολίτης ας αναλάβει τώρα τις ευθύνες του και ας ασχοληθεί ο ίδιος με όλα αυτά τα ανεύθυνα τομάρια όπως μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κυβέρνηση αυτού του τόπου έχει ξεχάσει ότι ο πολίτης έχει το ιερό δικαίωμα για νοσηλεία και ιατρική εξέταση. Είναι υποχρεώση του κράτους να του παρέχει όλες τις ειδικότητες των ιατρών, την στιγμή που ο πολίτης πληρώνει είτε ακόμη και όταν δεν πληρώνει ασφάλιστρα. Και όταν λέω κράτος, αναφέρομαι στην κυβέρνηση που ψηφίζει ο Λαός προκειμένου να του βελτιώση την ζωή αλλά και να τον προστατέψει.

    Κύριε Τηλέμαχε καλά του κάνατε του αλήτη! Λίγα του ρίξατε!
    Θα πρέπει ο Τερζάκης και οποιοσδήποτε άλλος ανίκανος να μάθει να φέρεται σαν άνθρωπος.
    Είναι δικαίωμα σας κύριε Τηλέμαχε να απαιτείται αυτά που σας αναλογούν και ο Τερζάκης, δεν μας είπε κανείς, για ποιο ρόλο βρίσκεται εκεί στο ΙΚΑ;
    Για να πουλάει τσαμπουκά στους ασθενείς και τους πολίτες;
    Μαλάκα Τερζάκη, θα σου άρεσε αν σου συμπεριφερόταν κάποιος με αυτό τον τρόπο ή έστω στους γονείς σου;
    Αλήτη Τερζάκη, με τους απλούς και ανύμπορους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για νοσηλεία πηγαίνεις και τα βάζεις.
    Παιδιά έχω ανατριχιάσει με αυτό τον Τερζάκη, με αυτά που διαβάζω. Αν το είχα μπροστά μου θα γινόμουν ταύρος.
    Κύριε Τηλέμαχε πολύ σωστά αναφέρεται την κατάσταση στο ΙΚΑ.

    Το οικόπεδο όπου στεγάζεται το κτίριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο μήπως άνοικε παλιά σε κάποιων Νεοδημοκράτη και προκειμένου να κάνουν τις κομπίνες τους το εχτίσαν σε αυτό το οικόπεδο; Χωρίς να λάβουν υπόψη τους την πρόσβαση κτλ.....εμπόδια;

    Στην Κρήτη μήπως υπάρχουν κάποια συμφέροντα με τις ιδιωτικές κλινικές και γι' αυτό δεν δημιουργείται Καρδιοχειρουργική μονάδα; Μήπως κάποιοι τα παίρνουν προκειμένου οι ασθενείς να πηγαίνουν σε ιδιώτες και ιδιωτικές κλινικές;
    Kάνω απλά μία ερώτηση! Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το γεγονός.

    Όσο αφορά τις Ε.Δ.Ε αυτού του κράτους αυτό μετάφραζεται, ας περάσει λίγος καιρός για να ξεχασθεί το θέμα και μετά θα επαναφέρουμε το κομματοσκύλο μας πίσω στην θέση του.
    Αυτές είναι οι Ε.Δ.Ε στη Ελλάδα, κοινώς τίποτα.
    Κυβερνήσεις αυτού του τόπου ο λαός σας έχει πάρει πρέφα.
    Η κυρία Πετραλιά θα πρέπει να μάθει ότι Υπουργείο Υγείας και κάθε Υπουργείο δεν είναι βιβλιοπωλείο αλλά χώροι διοίκησης κάποιου τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρέ σύ,τσακώθηκες καί γιά ορθοδοντικό?(σύ είπας).
    Αναστάσης("σάν πολύ τήν έχεις δεί")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ είσαι ΕΣΥ?

    Κε Τηλέμαχε,

    Οι πασοκομμουνιστικές ίντρικες και οι καθημερινές καθοδηγήσεις προξενούν, συχνά, ψυχολογικές ανα-
    ταραχές εις τους πάσχοντας απο σύμ-
    πλεγμα συμπτωμάτων,άτινα συνδέονται
    προς δεδομένη παθολογική κατάσταση
    τουτέστιν ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ.Το Σύνδρομον
    που έχετε εσείς,αυτήν την στιγμή
    λέγεται SYLEY εκ του οποίου προέρχονται πολλές εξελίξεις και μία απ΄αυτές τις φάσεις είναι, η
    Αντίδραση .Και πράγματι, πως να μην έχεις αντίδραση,όταν οι ανωτέρω
    σε προωθούν σε επανάσταση ενάντια
    σε κάθε Ελληνικό ,Κρατικό και Δημο-
    κρατικό.Ηδιαπαιδαγώγηση αυτή είναι
    χρονια,δηλ.. όποιος είναιέννομος, είναι φασίστας {Δεξιός},όποιος είναι παράνομος τυγχάνει να είναι.. Δημοκράτης.Και εσυ άθελά σου
    υπέπεσες σε λάθος.Κακώς. ¨Αν, όμως,
    αύριο πάς και συναντήσεις, στο γραφείο του,αυτόν τον Κύριο και του ζητήσεις συγγνώμη,θα αλλάξουν τελείως τα πράγματα και θα αισθάνεσαικαλύτερα Γιατί Πράγματι,
    τελικά τι θέλουμε?
    Κακομοιριά ή αξιοπρέπεια?
    Καθ΄΄ότι αν πιστέψουμε στις Πασο-
    κομμουνιστικές παπάρες ,σιγουρα,
    είμαστε κακομοίρηδες ή θα έχουμε
    ψυχολογικό νόσημα, τον σύνδρομο
    της αντιρρησίας, που αυτό είναι
    το μόνο εργαλείο δια να επιπλεύσουν
    οι Φελλοί.Στά συλλαλητήρια και στίς απεργίες έβλεπα,τους Φελλούς,
    να διαγκωνίζονται εν μέσω τών
    άτυχων άπεργών, δια να τούς αποθανατίσει ο φακός επιβεβαιώνοντας την λαϊκίστηκη
    πολιτική τους.Γιατί ,μη μου πείτε,
    ότι το Παιντί είχε ιδέα τι συμβαίνει.Αυτόν τον ενδιαφέρει
    ο Τσίπ-αςς,άλλο κάρο με πατάτες
    αυτός.Κατάσπασε όλα τα μαγαζιά
    της Αθήνας,με έδρα τα Εξάρχεια,
    εκκολάφθη εξ ωού εχίνδνης με
    σκοπό τήν διάλυση της ιδέας
    περί Δημοκρατίας και αντ΄ αυτής
    την καθιέρωση του μαρξιστικού
    καθεστώτος με τήν προϋπόθεση
    ο λαός να κάααααααααααθεται.
    Έτσι τους λεει και κάθονται
    οι Χάννοι και τόν ακούν.
    Και δέν ξέρουν ότι πρέπει να βάλλουν τόν κώλο τους κάτω να
    δουλέψουν ,παρά να περιμένουν τόν
    Τσιπ-αςς να τους δώσει τα χρή-
    ματα, που θα πάρει από την πλου-
    τοκρατία.Τελικά θέλει να τους απολιθιώσει να γίνουν τεμπέληδες ή ληστεύοντας τράπεζες ,όπως ο υιὀς
    Βότση και η κόρη του δραγασάκη
    να πουλάει κόκα στη νεολαία.

    Χείλων
    Νοέμβριος ,25,2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΑΜΨΑ ΤΟΥ ΝΥΧΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση