GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εξω οι ξένοι..."

. Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης . Η Συνοικία είχε να ζήσει τέτοια αναταραχή από την εποχή του πολέμου. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και ό...

.
Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
.
Η Συνοικία είχε να ζήσει τέτοια αναταραχή από την εποχή του πολέμου. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και όλα έδειχναν, πως δίχως την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα θρηνούσαμε θύματα. Οι κάτοικοι μιας ολόκληρης συνοικίας διαδήλωναν κατά των ξένων. Το οργισμένο πλήθος απαρτιζόταν από πολίτες-λούμπεν (κοινωνικός πάτος) αλλά και από καθωσπρέπει «χριστιανούς» της διπλανής πόρτας, που ένιωθαν να απειλούνται από τους ξένους. Ανάμεσα στο μαινόμενο πλήθος υπήρχαν και πολλοί νεαροί-«ου γαρ οίδασι τι ποιούσι», που μιμούμενοι τους μεγάλους, πετούσαν πέτρες στους ξένους που είχαν στριμωχθεί σε ένα αδιέξοδο. Οι σκληρότεροι από όλους όμως ήταν ομάδες νέο-ναζί, που μυρίστηκαν αίμα και ήρθαν από τις γύρω περιοχές με όλα τα γνωστά τους «σύνεργα πειθούς», που διαθέτουν. Αφού, με πολεμικές ιαχές, έβαλαν φωτιά σε ένα παρακείμενο οίκημα που έμεναν πολιτικοί πρόσφυγες από την Ασία, άρχισαν να βγάζουν κραυγές ηδονής, κάθε φορά που έβλεπαν ανθρώπους κρεμασμένους από τα παράθυρα του φλεγόμενου οικήματος. Η τηλεόραση, δεν μπορούσε φυσικά να είναι απούσα από ένα τέτοιο γεγονός. Μια μεσόκοπη κυρία, με φάτσα δεσμοφύλακα στρατοπέδου συγκέντρωσης παίρνει το μικρόφωνο από τα χέρια του δημοσιογράφου για να δημοσιοποιήσει τα «επιχειρήματά» της κατά των ξένων: «δεν θέλουμε ξένους στην πόλη μας. Είναι βρώμικοι. Κινδυνεύει η υγεία μας. Μυρίζουν σκορδίλα. Τρώνε, πως το λένε αυτό το τζατζίκι. Το καλοκαίρι πήγα σε μια από τις χώρες τους διακοπές (για τον ρατσιστή όλοι οι άλλοι, οι αλλοεθνείς είναι από την ίδια χώρα) και για να σκεφτείτε πόσο βρώμικοι είναι, το χαρτί τουαλέτας που σκουπίζουν τον πισινό τους δεν το πετάνε μέσα στη λεκάνη όπως εμείς αλλά το βάζουν σε μια σακούλα. Δεν ξέρω κι εγώ τι το κάνουν μετά και αν το ξαναχρησιμοποιούν. Δεν έχω τίποτα εναντίον τους σας λέω, αλλά πώς να το κάνουμε είναι βρώμικοι, είναι διαφορετικοί ,έχουν άλλα ήθη και έθιμα δεν ταιριάζουμε». Οι σκηνές αυτές έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μου. Ηταν Αυγουστος του 1992 και όλα αυτά συνέβησαν στο Ρόστοκ της Γερμανίας, στη Συνοικία Lichterhagen. Μια ολόκληρη πόλη, που δεν είχε συνηθίσει στην παρουσία ξένων, μετά την πτώση του τείχους και με ανεργία πάνω από 30%, άρχισε να βλέπει τους ξένους σαν απειλή. Μετά τους Βιετναμέζους που υπήρχαν από την εποχή της DDR, οι πρώτοι που πήγαν εκεί ήταν έλληνες εστιάτορες. Οι αναφορές της κυρίας στην τηλεόραση, έδειχναν καθαρά την Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά από αυτά τα γεγονότα και μετά από μια παρουσία 22 ετών και μια σχετικά καλή καριέρα (επιστημονικός συνεργάτης σε ένα γερμανικό δημόσιο ίδρυμα) εγκατέλειψα τη χώρα αυτή.
Το ότι θα ζούσα και στη χώρα μου, αν και όχι τόσο ακραίες, αλλά παρόμοιες σκηνές και μάλιστα στην περιοχή του Αγίου (Ελεήμονα των Πάντων και κυρίως των κατατρεγμένων) Παντελεήμονα, ούτε να το φανταστώ δεν μπορούσα. Πολλοί από τους διαδηλωτές θα πήγαν σίγουρα πριν μερικά χρόνια να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη. Κάποιοι, ίσως να προσευχήθηκαν και στην Παναγία να τους απαλλάξει από τους ξένους, τους διαφορετικούς, αδιαφορώντας αν κι εκείνη ήταν ξένη και μάλιστα εβραία. Για να μην κατηγορηθώ όμως κι εγώ με τη σειρά μου για ρατσισμό προς τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι κατανοώ την δυσαρέσκεια όλων για την κατάσταση στην περιοχή τους, αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι η γενικευμένη και απλουστευμένη εχθρότητα εναντίον όλων των ξένων και η λαθεμένη στόχευση. Το πρόβλημα δεν είναι η ξένοι, γενικά και αόριστα, αλλά η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας μας, που αναπόφευκτα θα οδηγήσει και σε άλλες ακρότητες. Το 1974, όταν πρωτοπήγα στην πόλη της Βρέμης υπήρχαν 700 έλληνες μετανάστες και 7 φοιτητές. Οι έλληνες σύχναζαν στα δύο εστιατόρια του σιδηροδρομικού σταθμού δημιουργώντας ενοχλητικές συνθήκες γκέτο. Ανάμεσά στους, όπως συμβαίνει σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου, υπήρχαν και αρκετοί τυχοδιώκτες, μικρέμποροι ναρκωτικών, καταδικασμένοι για απάτες και μικροκλοπές, δύο για απόπειρα βιασμού και ένας για παιδεραστία. Κάθε τόσο, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων τους πέταγαν έξω με τη βία. Βλέποντας την κατάσταση και νιώθοντας στο πετσί μας έναν γενικευμένο και άδικο ρατσισμό, οι 7 φοιτητές, μαζί με άλλους τόσους εργαζόμενους ιδρύσαμε την Ελληνική Κοινότητα. Και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα και η διαφορά με την ελληνική πολιτεία. Μόλις, σαν σύλλογος, απευθυνθήκαμε στις γερμανικές αρχές, μας έδωσαν μια τεράστια αίθουσα για την έδρα μας και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας, εντελώς δωρεάν καθώς και ένα κονδύλιο ετησίως για τα έξοδά μας. Σε δύο χρόνια η κοινότητά μας είχε πάνω από 600 μέλη. Απομονώσαμε εκείνους που με τη συμπεριφορά τους αμαύρωναν την φήμη των ελλήνων και με μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν κάθε φορά δεκάδες γερμανοί και άλλοι μετανάστες, κερδίσαμε την εκτίμηση των γερμανών και γίναμε σεβαστοί συμπολίτες. Οι μόνοι που μας κυνήγησαν στην κυριολεξία ήταν το Ελληνικό Προξενείο του Αμβούργου, που από αντιπερισπασμό ίδρυσε μαζί με εκείνους που απομονώσαμε το Ελληνικό Σπίτι. Οσοι έζησαν στην Γερμανία γνωρίζουν ότι αυτήν την τακτική την εφήρμοσαν όλα τα προξενεία μας σε όλες τις γερμανικές πόλεις. Ηταν τα κατάλοιπα μιας στρατηγικής από την Χούντα. Προτιμούσαν τους έλληνες ανοργάνωτους και υποχείρια στις παράνομες συναλλαγές τους. Σε όλα τα προξενεία υπήρχαν υπάλληλοι περίεργων συναλλαγών μαφιόζικου χαρακτήρα με εκβιασμούς και μίζες, οι οποίοι έβλεπαν τις ελληνικές κοινότητες σαν εμπόδιο.
Στη χώρα μας υπάρχουν σήμερα πολλοί σύλλογοι ξένων, που με τη βοήθεια της πολιτείας θα μπορούσαν να κάνουν ότι κάναμε εμείς με επιτυχία, αν είχαν την αρωγή της. Αντ αυτού, η ελληνική πολιτεία δίνει εκατοντάδες και εκατομμύρια ευρώ σε δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που για τα μάτια του κόσμου έχουν και ένα-δυο ξένους στο ΔΣ, για να κάνουν δήθεν πολιτική στήριξης των μεταναστών. Το πρόβλημα δεν το δημιουργούν οι ξένοι αλλά η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής. Σαφώς θα πρέπει να μπουν κανόνες και διαφοροποιήσεις . Σαφώς και θα πρέπει να μπουν όρια στα ποσοστά ξένων οικονομικών μεταναστών (όχι πολιτικών προσφύγων). Σαφώς θα πρέπει και οι ξένοι να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχουν και τα ίδια δικαιώματα.
Είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που βλέπουν τους ξένους σαν παράσιτα και φυλετικά κατώτερους και αυτοί είναι κυρίως ακροδεξιοί και άτομα με νοητική υστέρηση. Αυτό δείχνουν και οι υποτιμητικές εκφράσεις κάποιων κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα για τους «κουλτουριάρηδες υποστηρικτές των ξένων». Για έναν ακροδεξιό, όποιος διαβάζει, συλλογιέται και τιμά το ανθρώπινο γένος είναι κουλτουριάρης. Γι αυτούς, ο άνθρωπος πρέπει να αφήνεται ελεύθερος να δρα μόνο με τα ένστικτά του, όπως επιβάλει το ζωικό βασίλειο.

124 σχόλια

  1. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσεις με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρη πως ΔΕΝ ζεις στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε να ξαναέρθει εκείνη η περίεργη πρόταση στην επιφάνεια που έλεγε να φτιαχτούνε ειδικά μοναστήρια όπου με προσευχή από πρωϊας έως νυχτός οι παραστρατήσαντες ιερομένοι παντός είδους, και για όποιο έγκλημα, θα ζητούν την συγνώμη του Κυρίου, αντί να στιβάζονται στις κοινές φυλακές όπου θα κινδινεύουν και από κανένα βαρυπινίτη με τα περαιτέρω, έτσι για το γαμώτο; Πλάκα θα έχει, αλλά από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, φτάνει να βρούνε και τα κατάληλα αυτιά, πάντως ο ιεράρχης που έκανε την πρόταση ας μην την επαναλάβει γιατί δεν τιμά την μέχρι τώρα πορεία του, εκτός και αν θέλει να στιγματιστεί με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ρατσισμός στην Ελλάδα έχει πιάσει πάτο και τώρα σκάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωστα ολα αυτα αλλα ας δουμε και κατι αλλο ..θυμαστε τι εγινε στο 7ο
    γυμνασιο Παγκρατιου και δεν μιλω μονο για τις καταστροφες απο αλοδαπους μαθητες δεν μιλω για υψωση αλοδαπης σημαιας ..αλλα για τα προφυλακτικα που βαλανε στην Ελλ σημαια και την υψωσαν απεναντι απο το Αλσος Παγκρατιου στη προσοψη του Λυκειου..ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ..???θα τολμουσε καποιος μεταναστης στη Γερμανια να το διανοειθει καν..????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ήσουν στην Βρέμη είχε μήπως κανα πρόβατο στην πολυκατοικία που έμενες; Γιατί το ακούσαμε και αυτό από τους Αφγανούς του Αγ. Παντελεήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον άνθρωπο δεν πρέπει να τον κρίνεις από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά από την εσωτερική. Από τον χαρακτήρα του δηλαδή, και την συμπεριφορά του. Και κάθε άνθρωπο πρέπει να τον κρίνεις χωριστά.

    Αν σου συμπεριφέρεται καλά, θα του συμπεριφερθείς κι εσύ καλά. Αν δεν σου συμπεριφέρεται καλά, τότε ούτε εσύ θα του συμπεριφερθείς καλά. Και σε αυτό, δεν παίζει κανένα ρόλο η εξωτερική του εμφάνιση, ούτε αν είναι μαύρος ή λευκός, ούτε αν είναι πλούσιος ή φτωχός, ούτε αν είναι πολίτης ή υπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ....ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ....ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΓΓΟΛΟΪΔΕΣ ΦΥΛΗ...ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΑΡΑ....ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ....ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...
    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 67.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....
    Ο ΓΑΡ ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ....
    Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.....
    ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....
    ΑΘΕΟΙ, ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΙ, ΦΙΛΗΔΟΝΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΙ....
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοι οι μαλακες οι κουραδοεπαναστατες της πουρδης,
    οι και καλα αναρχικοι το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Καινε περιπτερα γιαγιαδων, αμαξια βιοπαλαιστων και τωρα αυτο με τον Αγ.Παντελεημονα που πηραν το μερος των ξενων απλα επειδη ητανε ξενοι κι ας ειχανε και αδικο..

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της κακιας ωρας ειστε μαλακες, το συστημα γελαει μαζι σας και γουσταρει, ζωα ξυπνηστε.

    Αμα πετυχω κανα δυο απο εσας στο δρομο θα σας ξεβρακωσω και θα βαλω τον εναν να πιπωνει τον αλλο εναλλαξ για ωρες.

    Ο κοσμος τα εχει παρει πια μαζι σας πορδοεπαναστατες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aeinte kai gamhsou, loumpen-megaloaste diamenonta sta slums ths Filothehs kai ths Voulas, anthellhna argyrwnhte pemptofallagith efialth dosiloge koukoulofore evraioamerikanotsolia Artemh Matsa praktora ths NWO, synodoipore ths Repoush, tou Ballia-Kavlia(ston kwlo tou)natou, nai re, xilies fores fasistas kai xrysavgiths sthn poly anagh, para plhrwmeno organo(ap'ta tria to makrytero) ths Evrailas kai tou (P)Soros: FUCK THE NWO!!!

    nwo-fuckers FROM THE FRONT AND FROM THE BEHIND/pararthma Ellados

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχο το κείμενό σου, εκτός από την τελευταία παράγραφο για τον περιορισμό των οικονομικών μεταναστών.
    Στα χρόνια σου, κάτι τέτοιο είχε νόημα. Σήμερα ο οικονομικός μετανάστης και ο πολιτικός χαρακτήρας που σέβεσαι, είναι ταυτόσημοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ερώτημα δεν είναι πως θα ενταχθούν αυτοί οι ξένοι στην Ελλάδα, αλλά τι κάνουν εδώ. Ποιός τους κάλεσε? Χρειάζονται? Για ποιές δουλειές? Βασικά πρέπει να γίνει μια καταγραφή και να επιλεχθούν αυτοί που πρέπει να μείνουν. Οι άλλοι, επιστροφή στην πατρίδα τους. Αυτό το τριτοκοσμικό φαινόμενο με τους μαύρους να πουλάνε τις "μαιμούδες" στην πόλη μας πρέπει να σταματήσει. Το ακούς δήμαρχε??? ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! Οσο για τους "κουλτουριάρηδες" δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε μαζί τους... Ας γυρίσουν στο Κολωνάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι μπάτσοι της νέας τάξης
    Αναρχικοί = Οι μπάτσοι της νέας τάξης
    Πώς οι άπλυτοι προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί στη γειτονία του για τα σχέδια της νέας τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΒΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΙ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ Η ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ;ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΣ ΕΣΕΙΣ.



    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΗΡΟΚΟΜΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ .ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ?ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    Α ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι απλό: η υποβάθμιση δεν έχει σχέση με την καταγωγή των κατοίκων.
    Θα μπορούσε στις σημερινές συνθήκες μια συνοικία να γίνει κόλαση χωρίς ούτε ένα μετανάστη. Η αδιαφορία της πολιτείας και τα παλιά εγκαταλελειμμένα κτίρια στο τέλος γίνονται μαγνήτης για τους πιο φτωχούς και κατατρεγμένους, αφού εκεί μπορεί κανείς να βρει φθηνή στέγη.
    Όσον αφορά στους μετανάστες θα πρέπει η χώρα μας να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους, εφαρμόζοντας πρώτα πρώτα το Σύνταγμα. "Καθένας" γράφουν οι διατάξεις που εξασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δηλαδή όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν καθένας, σαν κάθε άνθρωπος.
    Είμαστε όλοι ξένοι σ' αυτή τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε, προοδευτικέ.πάρε κι εσύ ένα λαθρομετανάστη σπιτι σου.
    Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ !


    Εγώ δεν θέλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει επιτέλους με τα φασιστοειδή που βγάζει η αθήνα.

    Η πρωτεύουσα έχει πλέον μετατραπεί σε πρωτεύουσα του ρατσισμού, του συντηρητισμού και των φασιστών.

    Καθαρίστε πρώτα από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κακώς υπήρξαν ακρέες καταστάσεις από την μια πλευρά από την άλλη όμως υπήρξαν και αναρχικούς αντιρατσιστές μετανάστες και άλλους δημοκράτες του κώλου που δεν αναφέρεις τίποτα, οι απόψεις είναι μονόπλευρες εμπαθείς και μονόπλευρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12:28

    Τίποτα αριστερούλης του κώλου με δεξιά τσέπη των ΒΠ και του Κολωνακίου είναι αγαπητή μου.

    Που να καταβάλει τι διαδραματίζεται στην περιοχή.

    Η ιδεολογία του τον έχει τυφλώσει και δεν μπορεί να δει την πραγματική κατάστασή που επικρατεί στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1:21 θα του πάρει σπίτι του ο Κώστας 1:21 που είναι αριστερός και ξέρει από μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ
    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαλάκα Πιστοφίδη:
    Ήσουν εκεί να δεις τί έγινε ή γράφεις βασιζόμενους στους φασίστες πληρωμένους δημοσιογράφους του κατεστημένου που παραποίησαν ΠΛΗΡΩΣ τα γεγονότα;
    Μάθε λοιπόν ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ δημοσιοκάφρε ότι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    Είναι και αυτοί φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές και ναζιστές;
    Ποιοί ήταν οι φασίστες δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη;
    Τίποτε δεν γράφεις για τους "αγανακτισμένους πολίτες" συγκεντρώθηκαν και προπηλάκισαν τους κατοίκους.
    Αυτοί οι "αγανακτησμένοι πολίτες", δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη, υπήρχαν την εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ για να καπελώνουν την όποια αντίδραση στο καθεστώς.
    Έτσι και τις προάλλες όλα τα μίσθαρνα όργανα της δήθεν αριστεράς και οι γνωστοί άπλητοι "αναρχοαυτόνομοι" βρωμιάρηδες της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της "VILLA AMALIA" (όπως λέμε PANTSO VILLA) καπέλωσαν την ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση των κατοίκων.
    Μαζί τους βέβαια ήρθαν οι "εθνοσωτήρες" χρυσαυγήτες και το αποτέλεσμα ήταν τα επεισόδια.
    Είναι φανερό σε όλους (εκτός από εσένα ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη) ότι όλο το σκηνικό ήταν προμελετημένο από τις 2 αυτές ακραίες μαριονέτες προκειμένου να δυσφημίσουν την αντίδραση των κατοίκων στην ετσιθελική υποβάθμιση της περιοχής τους.
    Ως κερασάκι στην τούρτα πληρωμένοι δηοσιοκάφροι σαν και τα μούτρα σου Πιστοφίδη στρατεύτηκαν προκειμένου να διεστραβλώσουν πλήρως τα γεγονότα.
    Μάθε λοιπόν, δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη, ότι οι κάτοικοι της περιοχής (είτε Έλληνες είτε ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες) διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση της περιοχής τους, για την αδιαφορία των χαμένων κορμιών που ηγούνται του Δήμου και της Χώρας, για την έλλειψη του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή τους, για την τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει μια άλλοτε όμορφη γειτονιά.
    Ο κόσμος ξυπνάει πλέον δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη.
    Σκέψου ότι ο βολεμένος μικροαστός αναγκάστηκε να κατέβει στο δρόμο μαζί με την οικογένειά του, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (όλοι φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές και νεοναζί - για να μην ξεχνιόμαστε) διότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ.
    Κάτι φασίστες σαν και του λόγου σου δημοσιοκάφρε Πιστοφίδη και τους ομοίους σου ακροαριστερούς και ακροδεξιούς τους εχει ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλους αυτούς τους πληρωμένους, δήθεν, αναρχοαυτόνομους επαναστάτες, του Κ@ΛΟΥ.
    Αν όντως τους ενδιάεφερε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών θα τους έπαιρναν στα σπίτια τους να τους προστατεύσουν από τους λύκους, όπως είναι οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα.
    Αλλά βέβαια όταν μένεις σε Κολωνάκι και Βόρεια προάστεια μπορείς να λες και να γράφεις ό,τι μ@λ@κί@ σου κατέβει στο ανύπαρκτο μυαλό του.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΏΝ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ως προς το θέμα "Κουλτουριάρηδες"
    Δεν είναι κακό να διαβάζεις ποίηση και λογοτεχνία. Δεν είναι κακό να συμπονείς τους φτωχούς και ανήμπορους και να τους βοηθάς. Κακό είναι να μη διαβάζεις ιστορία, να μην ξέρεις τι έγινε στο παρελθόν και να μην κοιτάς πρώτα το σπίτι σου και μετά τους ξένους. Οι ξένοι παραέγιναν πολλοί στην Ελλάδα. Μπαίνουν ανεξέλεγκτα, όπως είδαμε και με σύμπραξη αποαράδεκτων λιμενικών και άλλων (προξενικών κλπ). Πολλοί είναι πολύ χαμηλού πολιτιστικού επιπέδου (αμόρφωτοι, αλκοολικοί, εκμεταλλευτές γυναικών, τοξικομανείς, έμποροι ναρκωτικών κλπ. Τι θέλει λοιπόν ο εντός εισαγωγικών κουλτουριάρης;
    Θέλει κανέναν έλεγχο στα σύνορα, θέλει να κάνουμε σχολεία για κάθε εθνικότητα που μετανάστευσε στη χώρα μας, να μην τους βάζουμε φυλακή όταν παρανομούν, να μην τους φοβόμαστε κλπ.
    Ε λοιπόν, ο κ. Κουλτουριάρηςε να τους βάλει στο σπίτι του και να περπατήσει μερικές φορές μετά που νυχτώνει στην Ομόνοια. Να του κλέψουν το πορτοφόλι. Να του βιάσουν την κόρη. Να κλέψουν το σπίτι του. Να πουλήσουν ναρκωτικά στο γιο του. Και έπειτα να μιλήσει υπέρ των ξένων αποβρασμάτων που έχουν γεμίσει τη χώρα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και οικογενειάρχες που δουλεύουν έντιμα και έχουν σωστή συμπεριφορά. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τα αποβράσματα.Και είναι η πλειοψηφία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παραπολιτικο :
    Σαββατο μεσημερι14.04 ο Αλογοσκουφης ο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας του Λουδοβικου διεσχιζε απο την (ακρη και με προφυλαξεις το Συνταγμα) οταν τον διασταυρωσε τυχαια ο γνωστος αρχηγος των πρασινοφρουρων δρ Κουτσουκος που ειχε ενα μαζιτου ενα αρθρο για "τη σεισαχθεια" και οι "αυλικοι" προστατευσαν τον Αλογοσκουφη φοβουμενοι πιθανον μην "πεσουν αυγα" στην μεση του Συνταγματος, ενω ο ιδιος ο δρ δεν κανει τετοιες ενεργειες!!
    Για να αποφευχθει η ενταση ο δρ Κουτσουκος "αφησε" τον αποτυχημενο υπουργο - υπευθυνο της οικονομικης τραγωδιας να "περασει" αφου ετσι και αλλιως τον περιμενει ο λαος παρα κατω....
    Ερχονται εκλογες....γιατι αν δεν γινουν μπορει να γινει της Βομβαης απο τους υπερδανεισμενους νεοσκλαβους....
    Εξω οι αριστοκρατες απο τις Βερσαλλιες...θα τα πουμε στις
    10 Δεκεμβριου στην παλαικη πορεια - απεργια....
    Ο λαος ενωμενος ποτε νικημενος
    Δαφνη Πασοκ Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ολα τανεοταξιτικα ευρωλιγουρια στην προσπαθεια τους να αποεθνικοποιησουν το λαο μας
    προβαινουν σεπροσπαθεια ενοχοποιησης των αισθηματων του.Ο εθνομηδενισμος δεν θα περασει οσες ΄΄αντιφα΄΄ κ ΄΄αντιρατσιστικες συμμοριες κ να χρησιμοποιησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. Της καγκέλας το πούτανο θα γίνει πάλι...


    κι όλα αυτά μόνο για λίγα κλικ από αγράμματους και φανατισμένους ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριε Πιστοφίδη μου μήπως τα έχετε χάσει στην ηλικία που βρίσκεστε;
    Αλήθεια το επίθετο σας από πού προέρχεται από το πιστό φίδι η από το πιστοποιημένο φίδι; Πάντως από ΦΙΔΙ σίγουρα.
    Ρε άχρηστε έχεις πάει να μείνεις στην περιοχή για να καταλάβεις τι γίνετε;
    Την έχετε δει όλοι με τους φασίστες ακροδεξιούς και ότι μαλακια σας κατέβει για όποιον αγωνίζεται για το Έθνος του και την Πατρίδα του.
    Έξω ρε εσύ και οι όμοιοι σου μαζί με την σαβούρα που κουβαλήθηκε στην Ελλάδα.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τράβα γαμήσου με κανά πρόβατο ρε μαλάκα γαμώ την παναγία σου και το μουνί που σε γλύστραγε!
    θα βάλεις ρε αγλαρόπουστα τους Έλληνες και την κουλτούρα τους ίσια με τους κατσικογάμηδες?
    Γαμημένε θολοκουλτουριάρη, γαμώ και σένα και τον διεθνισμό σου και το μουνί της μάνας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προφανώς δεν μένεις ούτε έχεις περάσει από την περιοχή για να δεις ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και ότι όλοι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους.
    Ούτε έζησες ποτέ εκεί για να δεις πως άλλαξε η φυσιογνωμία της.
    Εδώ οι κάτοικοι δεν έκαψαν κανένα σπίτι. Διεκδίκησαν το δικαίωμα τους στην ποιότητα ζωής. Όταν φοβάσαι, όταν συμβιώνεις με ανθρώπους που δεν έχει ελεγχθεί η υγεία τους δεν κινδυνεύεις;
    Και το press καλό θα είναι να δημοσιεύει και άλλες απόψεις για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΟΜΕΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
    ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΧΟΜΕΙΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΛΛΗΝΑΡΕς ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗς ΤΟΥΡΚΟΑΡΒΑΝΙΤΙΑς ΟΙ ΠΕΡΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ....ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ..ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΒΛΑΧΟΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΣΕΙς ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑς ΚΟΛΟΑΡΒΑΝΙΤΕς ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙς ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ..ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑς ΤΟΝ ΖΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς.ΒΡΩΜΙΛΟΥς ΚΑΙ ΛΙΓΔΙΑΡΙΔΕς ΤΟΥς ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ..ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΕς.ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟς ΤΗς ΧΡΥΣΗς ΑΥΓΗς.κΟΝΤΟς ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάει για 6% η διαφορά...λένε...
    ενώ είναι ήδη 9 %!!
    .

    Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί νέα δημοσκόπηση που ανεβάζει έτι περαιτέρω την διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορά αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 5-6%. Άρα το κυβερνών κόμμα βυθίζεται όλο και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο ότι δεν ακούς πια ούτε ένα πολίτη να είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...


    ΧΑ ! ΧΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....
    ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΧΑΝΕΙ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    9% ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΟΨΕ" ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!!
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΞΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ-ΚΛΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ" ΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΠ

    28 Νοέμβριος 2008 2:53 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε Πιστοφίδη, αφού ήταν τόσο ωραία στη Γερμανία γιατί λοιπόν δεν έμεινες εκεί; Γιατί είδες ότι το κλίμα δε σήκωνε και ότι οι Γερμανοί βαρέθηκαν τους έλληνες και τη βρωμιά τους και τις κομπίνες τους;

    Άμα σου αρέσουν τόσο οι αλλοδαποί, να πας να ζήσεις μαζί τους και μετά να βγεις να μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μια φορά είπα θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Πιστοφίδη, αλλά στάθηκε αδύνατο.

    Τόσο σοβαρό ζήτημα, που πονάει τόσο πολύ ντόπιους και μετανάστες και το υποβάθμισες για να περιαυτολογήσεις και να εκθέσεις τα ... κατορθώματά σου. Δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική σου ιστορία. Η άποψή σου θα ενδιέφερε ... αν είχες!

    Άκου τώρα από τους καθαρόαιμους ιθαγενείς τα μπινελίκια που αντιστοιχούν στην αξία του κειμένου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτοι που κατακρίνουν το άρθρο
    κάνουν λόγω για την θρησκεία
    ας ελπισω να μην αναφέρονται
    και στους αγίους της Μονής...
    και μονή ειναι μόνο μια...
    πολυ ωραίο κείμενο μπράβο
    και να ξέρεις οτι συνήθως στο μπογκ απαντούν οι διαφωνουντες με τον συγγραφέα οι άλλοι απλά συμφωνουν και γελάν με τον σκοταδισμό των σχολιαστών

    κουλτουρίαρης Κολωνακιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αμα τους θέλεις να τους πάρεις στο σπίτι σου και στο κρεβάτι σου. Να παντρέψεις και την κόρη σου μα αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βρε βλάκα, γιατί αυτό είσαι, τι σχέση μπορεί να έχουν οι έλληνες μετανάστες που πήγαν έξω, με αυτούς που βρομίζουν την Αθήνα, κατουρώντας όπου βρουν καισυμπεριφερόμενοι όπως γουστάρουν; Οι έλληνες μετανάστες ήταν υπόδειγμα παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΞΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΕΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ερώτηση:
    Γιατί όλοι οι αναρχικοί είναι πόντιοι ή μάλλον τουρκοπόντιοι; Θα ξέρετε βέβαια πως οι πόντιοι δεν έχουν ελληνική εθνική συνείδηση αλλά "ποντιακή". Οι περισσότεροι είναι οι λεγόμενοι Λαζοί. Διαβάστε και λίγο Νακρατζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προσπαθώ να καταλάβω τι θες να μας πεις αλλά δεν μπορώ.
    Γιατί όλα μας τα είπες και το ένα (ότι είναι ρατσιστές) και το άλλο (ότι φταίει η ανοργανωσιά και η αδιαφορία).
    Τελικά δηλαδή υπάρχει πρόβλημα?
    Και αν υπάρχει ποιο είναι αυτό ο ρατσισμός των ανθρώπων (εκτός από σένα βέβαια) ή η ανυπαρξία πολιτικής.
    Και αυτοί οι ανθρωποί τελικά γιατί πιστεύεις ότι επαναστάτησαν? Επειδή τα έχουν με τους ξένους και είναι κακοί ρατσιστές ή επειδή κανείς δεν δίνει σημασία για μια αρρωστημένη κατάσταση?

    Εσύ προσωπικά τι πιστεύεις για την κατάσταση εκεί? Η αποστασιοποιήσαι από όλα και θες να στρογγυλέψεις τις ευθύνες και να κατηγορήσεις αθώους που τους έχουν αναγκάσει να φέρονται σαν...... ρατσιστές ενώ εγώ πιστεύω ότι είναι τελικά λιγότερο από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ νομίζω ότι χωράει στην Αθήνα (και όχι μόνο) όλη η αλβανία, τα μισά βαλκάνια, η μισή αφρική και η μισή πεινασμένη ασία.
    Εξ άλλου γιατί να κάνουμε διακρίσεις και να δείχνουμε "ρατσισμό" στο ποιος μπαίνει, στο ποιος βγαίνει και στο ποιος παραμένει από το μπουρδέλο το ελλαδιστάν.
    Όλοι οι πελάτες ευπρόσδεκτοι.
    Στην τελική , ανθρωπισμό και "ψυχικό" κάνουμε .
    Το μόνο πρόβλημα είναι στο ποιοι κάνουν τις πουτάνες και ποιοι τους νταβάδες ή τις τσατσάδες σε αυτή την δουλειά.

    Από ότι φαίνεται οι πουτάνες (δηλαδή ο απλός λαός) αντιδρούν , πράγμα που θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα ψευτοπροοδευτικά κοπρόσκυλα που εμφανίζονται πάντα ως τιμητές της "λαικής θέλησης", αλλά την γράφουν στα @@ τους όταν δεν συμφωνεί με τις πίπες που πουλάνε για ιδεολογία.
    Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι Τσατσάδες , δηλαδή το ντόπιο Κεφάλαιο που γουστάρει τρελά την ΛΑΘΡΟμετανάστευση και οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ντόπιου Κεφαλαίου δηλαδή οι Πολιτικοί ή Νταβάδες .
    Και πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους όλοι αυτοί πως οι πουτάνες (δηλαδή ο λαός) αντιδρά και έχει έρθει στο αμήν, διότι αν το συνεχίσουν το βιολί τα πράγματα μπορεί και να γίνουν ανεξέλεγκτα και ίσως τους πάρει και τους σηκώσει όλους μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σας δώσανε και ένα κονδύλι για τα έξοδά σας έ?

    Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ

    Εξαθλιωμένοι χωρίς ελπίδα για το αυριο φοβισμένοι και θύματυα άγριας εκμεταλλευσης απο ....αριστερούς αεριτζήδες ημεδαπούς και άλλους .Οι δήθεν προοδευτικές και άλλες ομάδες απλά θέλουν θύματα για θυσίες για να εξυπηρετουν τα δικά τους συμφεροντα όπως ακριβώς η εκκλησία.Εάν θέλουμ εέκρηξη του ρατσισμού και αλλα δεινά ανοίξουμε την πορτα σε όλους ...ηδη η ακρα δεξια χτυπάτην θυρα τησ εξουσίας .....σε όλη την ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;;;;;
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟ;;;;;
    ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΣΥ;;;;
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ
    Η ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΙΣΗ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΛΗΡΩΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ
    ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ
    Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και να φανταστείς, ήμουν ο πρώτος που επαίνεσε τα γραπτά Πιστοφίδη, ως τα καλύτερα από όλων των άλλων!


    Έπρεπε να είμαι επιφυλακτικότερος.

    Σ' αυτό του το άρθρο, επιδεικνύει την ίδιου βεληνεκούς βλακεία με αυτή κάθε αλβανοπασόκου αληταρά που κυκλοφορεί στην Αττική.

    Έδειξε μάλιστα την μέγιστη αφροσύνη να μιλήσει για ΛΟΥΜΠΕΝ,
    χωρίς να καταλάβει ότι μ' αυτόν τον τρόπο τοποθέτησε τον ίδιο τον εαυτό του στην κατηγορία αυτή!

    Επίσης, βλακωδώς, παρέβλεψε ότι η πλειονότητα των Ελλήνων έχουν / είχαν παρόμοια, αν όχι και ακριβώς την ίδια, διαδρομή, ήτοι διαβίωση σε ξένες Χώρες, με την μιά ή την άλλη ιδιότητα ( εργάτης, φοιτητής, Διπλωματικό Σώμα, δάσκαλος ).

    Νόμισε ότι, αφού είναι πιό μορφωμένος - πλέον - από άλλες κοινωνικές ομάδες, ήρθε η ώρα να μας το δείξει πετώντας μας κατάμουτρα τη λέξη Λούμπεν, με τη σκέψη ότι... θα μας τρομάξει. Ο Μαλάκας!


    Πιθανολογώ ότι αιτία για όλο αυτό το ξαφνικό Θράσος του, είναι ότι πήρε γυναίκα κάποια γερμανίδα
    και τώρα υπερασπίζεται τα γερμανικής καταγωγής τέκνα του και τα γερμανικά πεθερικά του!
    Ο Μαλάκας!

    Πίστεψε ότι με καλογραμμένα ελληνικά και με ασπίδα κάποια επιστημονική του κατάρτιση, θα ήταν σε θέση να κάνει τους Έλληνες να σταθούν προσοχή και να ευθυγραμμιστούν με την δική του προσωπική γραμμή και κατεύθυνση που πήρε η δική του ζωή!
    Ο Μαλάκας!

    Αγνόησε τις πολύνεκρες μάχες που έδωσαν οι Έλληνες στον παρελθόν για να μείνουν ανεξάρτητοι και ελεύθεροι.
    Ο Μαλάκας!

    Κάνει το αισχρό ατόπημα να συνεργεί και να ενθαρρύνει κύματα βαρβάρων εισβολέων, τους οποίους με αίμα απωθήσαμε κατά καιρούς στο πολύνεκρο παρελθόν μας.
    Ο Μαλάκας!


    Δεν απαιτούμε Συγγνώμη από τον Μαλάκα, προσδοκούμε μόνο
    ΣΙΩΠΗ!

    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://mindcup.blogspot.com


    ΑΚΡΙΔΕΣ - ΠΙΡΑΝΧΑΣ



    Θα σας εξηγήσω λοιπόν γιατί
    χρησιμοποιώ αυτά τα δύο είδη του ζωικού Βασιλείου. Οι ακρίδες έρχονται όλες μαζί και τρώνε τα σπαρτά μέχρι τέλους και φεύγουν πάλι όλες μαζί . Τα πιράνχας ορμάνε όλα μαζί στο θήραμα και το τρώνε και μένει μόνο ο σκελετός του θηράματος. Οι μετανάστες λοιπόν όπως σας ανέφερα στο άρθρο μου «Νοσοκομεία » , είναι 3.000.000 , τον αριθμόν . Εφόρμησαν λοιπόν όλοι αυτοί στην Ελλαδίτσα μας . Μας κατέλαβαν με τον εποικισμό . Χρησιμοποιούν τους υδάτινους πόρους μας , τις πηγές ενέργειάς μας , τα τρόφιμα. Βγάζουν τα χρήματα που τους δίνουμε μέσω τραπεζών στις πατρίδες τους , από τις δουλειές που μας κάνουν , λες και δεν μπορούμε να τις κάνουμε εμείς. Τόσες δεκαετίες πριν ποίος τις έκανε ;;; Και μόλις εξαντληθούν όλα αυτά που σας ανέφερα θα εγκαταλείψουν μαζικά την χώρα μας και θα πάνε στις πατρίδες τους , να ζουν πλουσιοπάροχα , με τα δικά μας χρήματα και με τις δουλειές που τους μάθατε να σας κάνουν. Εμείς θα μείνουμε στην χώρα μας και δεν θα έχουμε τίποτα. Και…….θα τρώμε……..από τις σάρκες μας . Όλα αυτά θα σας αρέσουν ;;;;;; Κάντε κάτι………. Σκεφθείτε αυτά που σας περιέγραψα στο άρθρον μου , αν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας η πραγματικότητας……. Κι αν παραμείνουν στην Ελλάδα θα γίνουμε Νέο Κόσοβο με εδαφικές διεκδικήσεις και το φάντασμα των Βαλκανίων θα κυνηγά τις ψυχές των εναπομεινάντων Ελλήνων
    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @28 Νοέμβριος 2008 12:50 μμ

    Trava, re trompa, na meineis Agio Pantelehmona h Viktwria meria, vre arxidi, kai ela meta na mas milhseis edw mesa, synaspyriarh tou Kefalariou, organarxida ths NWO, oust, koproskylo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ 28 Νοέμβριος 2008 12:44 μμ

    File, idea den exeis gia to ti ginetai, oxi mono sth Germania, alla pantou sthn Evrwph: EKSW OLOI OI KSENOI YPAN8RWPOI-SKATAN8RWPOI MAVRIDEROI KAFROI MAOU-MAOU VRWMIARHDES, POU EINAI KATW AP'TO EPIPEDO KAI TWN GOUROUNIWN AKOMA KAI LOIPOI AP'THN ELLADA KAI THN EVRWPH MAS, TWRA!!!
    H ELLADA STOUS ELLHNES, H EVRWPH STOUS EVRWPAIOUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητέ κύριε Πιστοφίδη,

    μάλλον απο ότι έχω καταλάβει δεν ζείτε στην πραγματικότητα. Το να κάθοσαστε και να συγκρίνετε τους Έλληνες μετανάστες που πήγαν στην Γερμανία με πρόσκληση με τους λαθρομετανάστες είναι τελοίος άστοχο.
    Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν υπάρξαν ποτέ λαθρομετανάστες αλλά εν αντιθέση ήταν προσκεκλημένοι μετανάστες.
    Όποιος δεν είχε τότε πρόσκληση έτρωγε παπούτσι χωρίς δεύτερη κουβέντα από το Γερμανικό Κράτος.
    Ο πατέρας μου εκείνη την εποχή είχε πάει στην Γερμανία με πρόσκληση και επειδή είχε ξεκινήσει να εργάζεται στην Γερμανία πρίν ακόμη δηλωθεί στο αντίστοιχο τότε Δημαρχείο της πόλης που διέμεινε του είχαν ρίξει σφραγίδα στο Διαβατήριο ότι έπρεπε να εγκαταλήψει την Γερμανία και πήγε και εγκαταστάθηκε στην Αυστρία, μετά από πρόσκληση πάλι, παρακαλώ.
    Τι συγκρίνετε τώρα λοιπόν;
    Οι λαθρομετανάστες δεν είναι καταγεγγραμένοι σε κανένα δημαρχείο και σε καμμία αστυνομική διεύθυνση και αν διαπράξουν κάποιο έγκλημα είναι μη ανιχνεύσιμη και άρα δεν μπορεί να τους βρεί κανείς.....ακόμη και κάτι να πάθουν οι ίδιοι, προς Θεού, θα μείνουν στα αζήτητα....δεν έχουν ασφάλεια υγείας.....και άλλα τόσα....
    Εγώ προσωπικά έχω φίλους διαφόρων εθνικοτήτων και είμαι ΥΠΕΡ, ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι κατά της απέλασης αυτών των ανθρώπων γιατί πολύ απλά και αυτοί είναι άνθρωποι όπως εμείς. Δεν διαφέρουν σε τίποτα!!!
    Όμως όσοι έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να εγκληματίσουν θα πρέπει να φεύγουν ακόμη και ας είναι νόμιμοι...
    Αυτό άλλωστε δεν κάνουν και οι Γερμανοί;
    Στην Γερμανία έχετε δει πολλούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Ιllegale Einwanderer); Εκεί οι Γερμανοί δεν χαρίζουν κάστανα. Tους μαζεύουν και τους σουτάρουν.
    Εμείς εδώ στην Ελλάδα προσπαθούμε να βρούμε τρόπο ώστε να μείνουν οι άνθρωποι αυτοί στην χώρα μας. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και με καμμία εθνικότητα αλλά έχουμε πρόβλημα με αυτούς που εγκληματούν (ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες κτλ.) που οι περισσότεροι είναι Αλβανοί. Δεν βάζουμε όλους τους λαθρομετανάστες σε ένα τσουβάλι.
    Ίσα, ίσα εγώ έχω γνωρίσει στην Γερμανία πάρα πολλούς πρώην λαθρομετανάστες που ήταν στην Ελλάδα και τώρα είναι νόμιμοι στην Γερμανία λόγω ασύλου από το Κουρδιστάν, Ιράν, Πακιστάν, Ιράκ και άλλες χώρες οι οποίοι μας είναι ευγνώμων που όταν ήρθαν στην Ελλάδα σαν λαθρομετανάστες δεν απελάθηκαν παρόλου που συνελήφθησαν από την αστυνομία αλλά ακόμη και χωρίς να κατέχουν οποιοδήποτε έγγραφο μαζί τους, τους δόθηκε η δυνατότητα να εργαστούν και έπειτα να πραγματοποιήσουν το επόμενο ταξίδι της ΤΥΧΗΣ τους από την Ελλάδα προς άλλες χώρες όπως είναι η ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ κτλ.

    Και φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει η Κυβέρνηση που δεν έχει πράξει το παραμικρό προκειμένου να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους αλλά τους βλέπει μόνο σαν να είναι φτηνά εργατικά χέρια, που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της μπουρδελοχώρας αυτής.

    Πρώτα θα πρέπει να μάθετε και μετά γράφετε!
    Πολύ απλά μου την δίνουν όσοι συγκρίνουν τους Έλληνες μετανάστες με τους λαθρομετανάστες. Και ένας απο αυτούς είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @28 Νοέμβριος 2008 1:21 μμ

    Afou s'arese kai sena toso avto to ypeeeroooxo(pou'lege kai o Xarry Klynn otan mimountan enan pousth, enan sa kai sena dhladh), aeinte trava kai sy mazi me ton allo arxidh mia omadikh malakia na staniarete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @ 28 Νοέμβριος 2008 4:57 μμ

    "Στην Γερμανία έχετε δει πολλούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Ιllegale Einwanderer); Εκεί οι Γερμανοί δεν χαρίζουν κάστανα. Tους μαζεύουν και τους σουτάρουν"

    File, polles malakies tsampounas, panw apo 30 xronia, toulaxiston, th'xeis na pas sth Germania, alliws den dikaiologountai oi mparoufes pou amolas, mas flomwses re manga dhladh... Pantou ta idia skata sthn Evrwph, me mikrh diafora stis ...apoxrwseis tou kafe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτοι οι μαλακες οι κουραδοεπαναστατες της πουρδης,
    οι και καλα αναρχικοι το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Καινε περιπτερα γιαγιαδων, αμαξια βιοπαλαιστων και τωρα αυτο με τον Αγ.Παντελεημονα που πηραν το μερος των ξενων απλα επειδη ητανε ξενοι κι ας ειχανε και αδικο..

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της κακιας ωρας ειστε μαλακες, το συστημα γελαει μαζι σας και γουσταρει, ζωα ξυπνηστε.

    Αμα πετυχω κανα δυο απο εσας στο δρομο θα σας ξεβρακωσω και θα βαλω τον εναν να πιπωνει τον αλλο εναλλαξ για ωρες.

    Ο κοσμος τα εχει παρει πια μαζι σας πορδοεπαναστατες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Opoios lamvanei to meros ton paranomon metanaston as kanei kati heiropiasto. As tous filoxenisei sto spiti tou.Doste to kalo paradeigma. OHI monon logia.
    Etsi pou ehoune ta pragmata me tin getopoiisi ton mousoulmano pakistanon se ligo tha doume kai tromokratika ktipimata typou Alkainta kai stin Athina.
    Xypniste hazoharoumenoi koultouriarides. Hanoume ta spitia mas kai tis geitonies mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σου εύχομαι ολόψυχα να σου τύχει στη γειτονια, στην περιοχή που μένεις, αυτό που συμβαίνει στον Άγιο Παντελεήμονα.Είναι ατυχής η σύγκριση με τους Έλληνες μετανάστες πανταχόθεν, όταν ποτέ δε μπήκαν σε χώρα λαθραία,αλλά πάντα με όλες τις διαδικασίες και τα χαρτιά τους.
    Η περιουσία μου (ένα δυαράκι) έχει απαξιωθεί από την υπερβολική παρουσία μεταναστών, αναγκάζομαστε να στέλνουμε τα παιδια σε ιδιωτικους σταθμους γιατι δεν υπαρχουν θέσεις στο δημόσιο που εχει απαξιωθεί και αυτος απο τον υπερβολικα μεγαλο αριθμο αλλοδαπων παιδων.Δε τολμαμε να βγουμε μια βολτα με την οικογενεια μας και εχεις το θρασος να γραφεις αυτα που γραφεις.Λυπαμαι και σου ξαναευχομαι να σου τυχουν διπλα στο σπιτι σου τα ιδια.
    Με αγαπη, ο "καμμενος απο τους λαθρομεταναστες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς 28 Νοέμβριος 2008 5:10 μμ

    Φίλε και εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας.
    Δεν μιλάμε για ξένους αλλά για λαθρομετανάστες.
    Εγώ ζω στην Γερμανία και θα πρέπει να ομολογήσω ότι η Γερμανία βρίσκεται τουλάχιστον 50 χρόνια μπροστά από την Ελλάδα.
    Οι Τούρκοι και οι υπόλοιποι που νιμίζεις εσύ, δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά εν αντιθέση έχουν και γερμανικό διαβατήριο. Όποιος έχει διαφορετική εμφάνιση δεν σημαίνει ότι είναι και λαθρομετανάστης.
    Κατάλαβες!
    Στην Γερμανία αν είσαι λαθραία έχεις εξοφλήσει.
    Γνωρίζεις πολλά άτομα στην Γερμανία που εργάζονται στην μαύρη χωρίς να είναι δηλωμένη στο δημαρχείο (Rathaus); Nα μην έχουν ασφάλεια υγείας (Κrankenversicherung);
    Εκεί υπάρχει το Zoll (τελωνειακός έλεγχος) που μπαίνει μέσα στο μαγαζί και το κάνει ρόμπα προκειμένου να βρει άτομα που εργάζονται στην μαύρη ή που δεν είναι δηλωμένα.
    Έχεις δει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;
    Aν τα ξέρεις τα πράγματα τόσο καλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στην Γερμανία εφαρμόζονται όλοι οι νόμοι. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ!!!
    Εδώ πριν από καιρό, όταν οι Τσεχία δεν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Τσέχες πουτάνες περιμέναν τους Γερμανούς πελάτες στα τσέχικα σύνορα.
    Αν ήταν οι Γερμανοί σας και εμάς τους ηλίθιους Έλληνες θα είχαν περάσει όλες Τσέχες πουτάνες μέσα στην χώρα.

    Αντε τώρα από εδώ καράβλαχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αναγνωριζω πως εσεις οι φασιστες ειστε τουλαχιστον επιμονοι.
    2-3 ατομα και εχετε γραψει 30 μυνηματα,δε βαριοσαστε ρε ηλιθιοι να αναπαραγετε την ιδεολογια του χιτλερ;;
    μαυροκεφαλοι τουρκαλβανοι μπασταρδεμενοι σλαυοι,αυτοι ειστε,καμμια σχεση με τους αρχαιους κατοικους αυτου του τοπου.

    αυτο σας ποναει μεσα σας πιο πολυ απ ολα γουρουνια,το ξερω.
    εμ,πιστεψτε με,αν δεν εισασταν φασιστες δε θα σας ποναγε γιατι θα γνωριζατε οτι οι ανθρωποι ειναι παντου ιδιοι,δεν διακρινονται σε ασπρους μαυρους και "ελληνες"...
    ακου ελληνες,απο που κι ως που ρε
    τσαμηδες τουρκαλβανοι;;
    ξερετε εσεις της χρυσης αυγης απο που κραταει η σκουφια σας;;ποιος γαμησε τη μανα σας; αλβανος η τουρκος η σλαυος ητανε.
    ξερετε ρε βλαμμενα τι ηταν ο καραισκακης;ο μποτσαρης; η μπουμπουλινα; ο μιαουλης;...αλβανοι ητανε ρεεεεεεεε,σας τα εχουν κρυψει αυτα στα κολοσχολεια σας κοροιδα,σας εχουν ποτισει με ψευτικη πατριδα και σας εχουν φανατισει με ενα ψεμα.

    οπως κανουν τωρα οι σκοπιανοι που φανατιζουν τα παιδια τους με ψευτικη ιστορια.
    χεστηκε ο μεγας αλεξανδρος αν ηταν ελληνας η σκοπιανος.

    δειτε ρε την πραγματικοτητα και αυτοκτονειστε γιατι δεν θα αντεξετε τη ζωη σας,η πραγματικοτητα ειναι τελειως αναποδη απο τα πιστευω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δηλαδή όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν καθένας, σαν κάθε άνθρωπος.
    Είμαστε όλοι ξένοι σ' αυτή τη γη.

    28 Νοέμβριος 2008 1:40 μμ


    Βέβαια..! Το πρώτο εκατομμύριο το καλοδεχτήκαμε. Το δεύτερο επίσης, κι ας μας ζόρισε. Το τρίτο το κατάπιαμε αμάσητο και μας κάθησε στο στομάχι και δημιουργεί τάσεις εμετού. Φτάνει, χορτάσαμε, δεν κατεβαίνει πιά άλλο! Η κουτάλα όμως εξακολουθεί να μας μπουκώνει.

    Τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν στην κατσαρόλα, να τους πάρει η κουτάλα και να μας τους χώσει στο στόμα!

    Κάποι νομίζουν ότι θα τους καταπιούμε όλους. Δισεκατομμύρια να ξεβραστούν στις ακτές, στα σύνορα, στα ξερονήσια και τελικά στις γειτονιές (των άλλων, όχι τις δικές τους), θα βρεθούν πολλοί εγκεφαλικά νεκροί που θα πνίγονται στον εμετό τους και στα σκατά των λαθάίων αλλά αυτοί εκεί, βάλτε κι άλλους, φέρτε τους όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Νομιζω κυριε Πιστοφιδη οτι δεν αντιλαμβανεστε την κατασταση που υπαρχει στην περιοχη .
    Παροτι δεν μενω στον αγιο παηντελεημονα , ειμαι γειτονας (Αγιο Νικολαο) οχι ειναι και πολυ καλλιτερη η κατασταση εδω .

    Θα επρεπε ισως να θυμισω οτι για παραδειγμα το καλοκαιρι που μας περασε σε αυτη την ευρυτερη περιοχη γινοταν περιπου ενας φονος την εβδομαδα .

    Εαν αυτη ειναι η κατασταση που ζησατε και εσεις στην Γερμανια τοτε με ολη μου την καρδια να συμφωνησω οτι οι κατοικοι ειναι υπερβολικοι , εαν ομως οχι(που μαλλον αυτο ισχυε στην περιπτωση σας ) πρεπει να ξανασκεφτειτε την αποψη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. AΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....
    Ο ΓΑΡ ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ....
    Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.....
    ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....
    ΑΘΕΟΙ, ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΙ, ΦΙΛΗΔΟΝΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΙ....
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ.....

    28 Νοέμβριος 2008 1:08 μμ

    ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΑ
    ΣΤΑ 666.666 ΜΠΑΖΟΒΙΒΛΙΑ ΤΑ 666 ΔΩΡΟ
    ΜΟΝΟ 6.666e
    ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ κλπ.κλπ
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. epanerxomai apo tis 12.45.einai pragmati aksioperiergo pos antilamvanontai ton anthropismo kapioi ideotipoi anthropon os a la carte eyesthisies sixna gia na ikanopiisoun tis ideoliptikes emmones tous ef on etaxthisan,eniote kai apo idion xrimatiko-iliko kai alo ofelos os pronomiakoi trofimoi ton domon kinonikis anomias pou tous oplizoun glosa kai esxatos kai ta xeria se praksis ''kathagiasmenis'' vias me prosxima ta ''iera'' kai ''osia'' enos idotelous i mi ala pantos monopatou kai en oligois iferpontos misalodoksias ''anthropismou''.As ipothesoume kirie pistofidi[ti krima pontioi na protostatoun stin sofistiki tiflosi ideolipsia kai epilektiki dokisisofia]kai lipoi tis omogalaktis neokopis filis (kirios meta to telos tou aniparktou sosialismou..)oti ego apofasizo na eisvalo(esto lathrodiavo) sto spiti sas me alous 10-15 nomataious.tha mou epitrepsete fantazomai na egatastathoume stin ikia sas mias kai apodedigmena eiste anthropistis kai tha katalavaite ton pono mas gia tin kakourga tin kinonia kai tin anagi pou exome na egatastathoume os synoikoi stin estia sas.epeidei omos den exoume kai ginaikes ala kai lefta(i kakourga i kinonia vlepete..)tha mas epitrepsete os filanthropos ka'agathos[arxaioelinikos..]pou eiste na daneizomaste kai tin simvia sas tis thigateres kai aderfes sas kathos kai to aytokinito tin pisina kai tous trapezikous sas logariasmous gia tis viotikes mas anages.epeisis epeidei eixame kapia provlimata[i kakourga i kinonia vlepete aderfe mas]enioi eks imon exoume kai kapia provlimata me metadotikes astheneies kathos kai plasta egrafa idios odigisis kai tha thelame na eggiithite gia emas an tixon skotosoume kanena atixo pou tha vrethei sto dromo mas.eimai vevaios kirie pistofidi oti seis mas katalavainete os anoteros anthropos pou eiste..kai tha antiliphthite tin anagi mas.kai eimaste veveoi pos se ayti tin diskoli mas stigmi[i kakourga i kinonia pou legame..]tha lavete protos tin protovoulia oste to spiti to amaksi kai oi trapezikoi sas logariasmoi na apoktisoun kai emas os sigirious oste na apoktisoume kai emeis ta anthropina mas dikaiomata sto kino pleon mas spiti..eimai vevaios pos tha iperthematisete pos i paraxorisi ayton ton dikaiomaton nomikis sigiriotitas epi xaristikei simvasei einai i moni lisi gia tin simviosi mas sto protinos spiti sas kale mas sibarastati.epeidi omos kai emeis oi 15 sas agapoume kirie pistofidi gia ton alithino anthropismo pou tha epidiksete,tha sas poume kai ena poli eyxaristo surprise:skeftontai alloi 100 filoi[i kakourga i kinonia vlepete..]na zitisoun na tous filoksenisete ep aoriston sto filokseno spiti sas me analogi anthropistiki metaxeirisi apo ena alithino Anthropo san esas[kai oxi aytous tous kakous ,dismorfous,eosforikous desmofilakes ,germanous, elines,eskimoous klp pou na agiasete pou tous katatroponete opos kathe sixronos Anthropos ofeilei].O mythos lipon diloi kapia erotimata:kirie kai i fira-ideotipos tha mas apantisete?pios o logos pou epitasei tin ideologiki aliosi tis ethnikis ipostasis eidika ton elinon?[oi amerikanoi pantos omiloun peri our nation-kai den einai kan nation!]pio to ipertero ofelos gia pious kai pos pou kathista simferousa mia ek ton ano aytarxika xoris na erotatai enas laos gia ta tou oikou tou epivalomeni ethniki kai plithismiaki aliosi, dimografiki metalaksi antama me ethnofiletiki ekstrateia apodomisis?pos dikaiologeitai ayto to cost-benefit analysis of balance?pio to ofelos pou den to vlepoume oste na kiriarxei epi tou isozigiou kostous kai tou oratou ofelous pou i kini logiki prosmetra.sti xrimatoikonomia iparxei mia arxi daneismeni apo ta mathimatika kai tis theories tou xaous-paignion:pote to risko pou analamvaneis den prepei na einai megalitero anisozigiaka tou prosdokomenou ofelous.an lipon analioume kina-silogika ofeli kai kosti pou einai aytos o afanis mathimatikos paragon pou anatrepei to emfanes isozigio?kirie kai i fira omion den exete dikaiologia na eiste tiflomenoi se eykolous filanthropikous laikismous kai na stekeste kontofthalmoi stis alages kai ta riska sto theretro ton geostratigikon paignion.pos tha dikaiologisete ton viaio afelinismo tou kratous ?me pia dimokratiki arxi me pion filanthropismo me pia orkisi stin arxi tis dimokratikis laikis kiriarxias pou moni apofasizei gia ta tou oikou tis kai thesmizei eksousies epano stin silogiki apofasi kai oxi stin epivoli tetelesmenon ek ton ano pou en sinexeia tis epivalei me dithen anthropismous olo ipokrisia kai epilektiki efarmogi ,kata pos eksipiretoun oi teleytaioi?mipos zeite se giales?den gnorizete gia geostratigika ergaleia kai antistixes kataskeyes apo geostratigika xrisimes mionotites gia tis efarmoges ton theorion ton paignion stin kinoniki mixaniki?den orasthe oti einai paralogismos na dimiourgeis{gia pion anathematismeno logo pou einai toso kinonika ofelimos ara anoteros olon stathmika]mionotites islamikes ston topo sou otan kathe stixiodos pepedeymenos gnorizei ta paignia kai tous antagonismous pou ebleketai to islam,oti ayto einai mia morfi politeymatos kai oxi ousia thriskia,kai malista seis anthropistes kserete oti to islam einai mia morfi thriskiofanous militaristikou oligarxikou aneleytherou sxedon fasizontos politeymatos[btw peite to kai ston sinagonisti arthrografo kirio someriti pou ebleos siginisis o atheos arthrografei iper ton ''fotismenon'' islamodimokraton(!!)tis tourkias].giati i mikri mas xora prepei na aliothei plithismiaka kai na filoksenei esties genisis akraiou islamikou ekstremismou.giati exei kerdos na ginei paramagazo ton diagonismon ton megalon dinameon kai na bleksei sto lakko me ta vouvalia otan i istoria didaskei[kai isos gia ayto prepei na anagrafei osan kinoniologiko construction] pos mono simfores tha speiri kai tha kleithei na mazepsei moni tis(mono s sou pistofidi...)ta komatia tis?den sas provlimatizei mia xora pou kanei protathlitismo sta epipeda ftoxias stin eyropi kai se parakmi logo akrivos aytou tou adieksodou montelou-pagosmiopiisi neofileleytherismos-lathrometanasteysi-apodomisi ethnikon kraton me ''fileysplaxnous'' xorigous -mionotites me xorigous kai anthropina dikaiomata eblea farisaismou omou meta ton metayperethnikon domon kai aytes anelegtes ipo tis dimokratias kai tis ethnikis laikis -kiriarxias?I paraxorisi dikaiomaton etsi ksekarfota proipothetei kanones arxes safi politiki stoxeysi,ti xora thes kai panta me filtro- kriti tin laiki-ethniki voulisi pou tha krinei kai tha thesmisei eksousia protogenos.oxi tetelesmena paignia afentikon yperethnikon kai topikon praktorion tous ,oute fileysplaxnous xrisokantharous sofistika laikizontes kekraxtes me xorigous tous anotero.(gia tin aliosi tis sinoxis meson -skopon kai tin ipokritiki epiklisi enoion me dolies-diprosopes xriseis dourion ippon diavase xristofidi kai sia tin farma ton zoon tou orgouel).Telos mono afeleis se giala proteinoun os lisi ta persotera dikaiomata.to mono pou tha katafereis einai na epivaleis pio viaia ta ek ton ano ''tetelesmena'' kai na epiteineis to xaos,na doseis trofi sto teras tis kinonikis anomias, na tou aniksis tin oreksi kai na epiteineis tin parakmi.prota kanones arxes kai laiki voulisi sevasti kai meta dineis trofi sto kalo teras tis kinonikis eynomias.tin pathogeneia den tin therapeyeis trefontas kai ekseymenizontas tin.o anotero ''mithos''[ala repousion kai sia ethniko mitho] einai endeiktikos tou paralogismou pou odigei i epilektiki epifaneiaki kai dogmatiki prosegisi[kai eyroligouriki kathoson i anartisi psaxnei fasistes giraious meso..germanias-tora ti sxesei exoun oi ksenoi tis germanias me tin xaotika epelaynousa lathraia metoikisi...mono isos oti akrivos deixnei tin pagosmiotita ton politikon pou proothoun ta afentika tou kiriou pistofidi]toso polidiastaton kai stratigikis ergaliopiisis zitimaton.apla gia na ikanopiisoume to ego mas oti dithen kaname to kathikon mas os anthropoi kai eksileothikame ston eayton mas apenanti sto kinoniko adiko,den vlepete tipota pera apo oti ipiretei ton aytolitrotiko-psixanaliomeno filanthropismo sas kirie pisto kai cia... ps1. to na min vlepeis to spiti sou opos to megalo spiti sou einai strouthokamilismos kai filotomarismos.kai gia na kaneis spiti sou tin gi olakeri prepei na ektimiseis ola ta spitia tou pagosmiou xoriou oxi na ta gremiseis.xoris ta moria tou to nero den iparxei sti vrisi sou.. PS2. TI TRAGIKO ENAS LAOS NA XANEI TIN AISTHISI TON PROKLISEON TIS EPOXIS TOU OTAN AKRIVOS TO XREIAZETAI PERISOTERO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δηλαδή όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν καθένας, σαν κάθε άνθρωπος.
    Είμαστε όλοι ξένοι σ' αυτή τη γη.
    28 Νοέμβριος 2008 1:40 μμ


    Είσαι ΗΛΊΘΙΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ

    Εξ αιτίας τού ότι περνάει λίγος καιρός ώσπου να αναρτηθούν οι επιστολές που στάλθηκαν στο ιστολόγιο, αποτρέπεται εμμέσως να επηρεάζει το κείμενο ενός, όλους τούς υπόλοιπους.

    Έτσι λοιπόν έχουμε μια ανεπηρέαστη στο σύνολό της Κοινή Γνώμη.

    Μιά Γνώμη, ανεπηρέαστη και ανεπιτήδευτη.

    Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τον Χαζοφίδη και τούς ομοίους του.
    Διότι μετά από την γκάφα του αυτή, οτιδήποτε γράψει στο μέλλον, αποκλείεται να έχει θετική αντιμετώπιση.

    Έφαγε τόσες κλωτσιές σήμερα, που υπολογίζω ότι θα αργήσει να ξαναγράψει.

    Πάντως η ηλίθια σκέψη - που προφανώς έκανε - ότι είναι ο μόνος που ξέρει τι εστί μετανάστης, θα μείνει παροιμοιώδης!




    ΓΕΝΙΚΑ, δεν υπάρχουν Νόμιμοι Μετανάστες στη Χώρα!

    Και όποιος έχει αντίθετη άποψη, ας μας δείξει την Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα ζήτησε
    Ιταλοαλβανούς - Βλάχους
    Βουλγάρους,
    Σερβοκροάτες
    Νιγηριανούς,
    Εβραίους,
    Αφγανούς,
    Ρόσους,
    Γερμανούς,
    Άγγλους,
    Ολλανδούς,
    Αμερικανούς,
    Γεωργιανούς
    Λάζους,
    Τσετσένους,
    Αρμένιους
    και λοιπούς,

    ως ΕΡΓΑΤΕΣ!


    Η συμπάθεια που ασφαλώς οι Έλληνες δείχνουν για την φτωχολογιά, κάνει τα καθάρματα να νομίζουν ότι οι Έλληνες τρών κουτόχορτο, κι ότι θα αφήσουμε τη Χώρα στο έλεος ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παρατηρήσεις

    1. Γιατί ιδρύσατε Ελληνική Κοινότητα;

    Δεν κάνατε παρέα με ντόπιους, δεν πηγαίνατε στα ντόπια εστιατόρια, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να συχνάζετε στα Ελληνικά γκέτο;
    Και γνωρίζεις ακριβώς πόσοι έλληνες κατοικούσαν εκεί, γιατί τί σε ενδιέφερε να τους οργανώσεις;

    2. Λές, σας κυνήγησαν στην κυριολεξία απο το Ελληνικό Προξενείο του Αμβούργου.
    Πολύ καλα σας έκαναν διότι προσπαθήσατε να τους αντικαταστήσετε. Δική τους δουλειά είναι η παρακολούθηση, ομαδοποίηση, οργάνωση των μεταναστών. Εσείς με την οργάνωσή σας σε τί σκοπό αποβλέπατε;
    Θρησκευτικό, πολιτιστικό, κομματικό;
    Γιατί δεν προσπαθούσατε να ζήσετε οπως και οι υπόλοιποι γερμανοί, γιατί πρέπει οπωσδήποτε οι ελληνες να κάνουν κοινότητες, συμμορίες;

    3. Σε όλα τα προξενεία και σήμερα υπάρχουν υπάλληλοι περίεργων συναλλαγών μαφιόζικου χαρακτήρα με εκβιασμούς και μίζες, οι οποιοι μα αναξιοκρατικά κριτήρια μετατέθηκαν εκεί.
    Απο δε το 81 και μετά η κατάσταση χεροτέρεψε, επι υπουργείας δε Γεωργίου Α. Παπανδρέου ως υπουργού εξωτερικών, ολες οι καλές διπλωματικές θέσεις πέρασαν σε άτομα μή ελληνικών συμφερόντων. Πρέσβεις, γραμματείς, αντιπρόσωποι διεθνών αντιπροσωπιών έγιναν κύπριοι και άλλοι.

    4. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που για τα μάτια του κόσμου έχουν και ένα-δυο ξένους στο ΔΣ, για να κάνουν δήθεν πολιτική στήριξης των μεταναστών, χρηματοδοτούνται απο μυστικά κονδύλια του Υπουργείου εξωτερικών. Κάθε χώρα, για να εχει πρόσωπο προς τα έξω, για να ελέγχει καπως τις αντιδράσεις και τις ρατσιστικές ακρότητες πληρώνει 5- 10 ανθρώπους να φωνάζουν να γράφουν να καταγγέλουν καθε ρατσιστική, ξενοφοβική εκδήλωση. Εγώ πιστεύω πως και οι ακραίες, ρατσιστικές ακρότητες είναι σικέ αλλά δεν μπορω να το αποδείξω.

    5. Στην τελευταία παράγραφο κάπως τα μπλέκεις αλλά σε καταλαβαίνω, προσπαθείς να γεφυρώσεις την λογική που επιβάλει η ηλικία και η μορφωσή σου με τις παρούσες συνθήκες του παραλόγου,

    άμ δε γίνεται

    αποφάσισε, ή θα είσαι αρεστός στο main stream ή θα πείς τα πράγματα με τόνομά τους.


    α. Πάκης Παυλόπουλος έφη:
    Οι μετανάστες είναι πολύτιμοι για την εθνική μας οικονομία, σωστά;
    Σωστά, οι αλβανοί έχτισαν με φτηνά και ανασφάλιστα μεροκάματα τα ντοβάρια και τις βίλλες, τα ολυμπιακά έργα, τωρα ήρθε η ώρα να εισπράξουν.
    Οι αφγανοί δεν ηρθαν και ουτε εχουν διάθεση να δουλέψουν, τράνζιτ θέλουν να περάσουν στην Ιταλία και μετά Β. Ευρώπη, παρ ολα αυτά και αυτοί πληρώνουν, ξοδεύουν οτι η Ε.Ε. τους αποζημιώνει, 20 ευρώ την ημέρα. Βάλε 2000 μετ. στη Πάτρα απο 20 ευρό καθένας, 40000 την ημέρα για φαγητό μπύρες, προφυλακτικά.

    β. Ρατσιστές οι κατοικοι του άγιου Παντελή;
    ΟΧΙ
    Τίς περιουσίες των σκέφτονται, υποβαθμίζεται η περιοχή, πεφτει η αξία των σπιτιών, δεν μπορούν να πωλήσουν.

    Να σου πώ ενα παράδειγμα,
    εδώ ψηφίζουν ενα βλάκα αγράμματο αντιδήμαρχο μόνο και μόνο διότι απομάκρυνε τον κάδο των σκουπιδιών απο τα σπίτια τους και τον πήγε στο σπίτι αυτουνού που δεν ψηφίζει.
    Ενας κάδος μειώνει την αξία των σπιτιών τους, όπως και ενας μετασχηματιστής της ΔΕΗ.
    Αντε να στρατοπεδεύσουν 50 αφγανοί σε μια πολυκατοικία, οι υπόλοιποι ενοικοι πρέπει να φύγουν.

    γ. Τί θα κάνει η κυβέρνηση;
    Το είπε ο δήμαρχος Κακλαμάνης, θα ζητήσει επιπλέον κονδύλια απο την Ε.Ε.

    Συμπέρασμα
    Και ο Παυλόπουλος εχει δίκιο, και ο Κακλαμάνης.
    Μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται, διότι στον αιώνα της πληροφορίας μαθαίνουν γρήγορα, κοιτούν το συμφέρον τους, τί να κάνουν στο Πακιστάν οταν υπάρχει Σουηδία. Απο το τράφικιν κερδίζουν πολλοί, κερδίζουν και κυβερνήσεις. Χάρις στην ταλαιπωρία των ντόπιων συντηρούνται Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις, ομάδες ακροδεξιών, σώματα καταστολής, δικηγόροι γιατροί φιλάνθρωποι κ.α.
    Το πρόβλημα ομως είναι απο αυτούς τους μετανάστες που δεν εχουν σκοπό να μείνουν, εργασθούν, ενσωματωθούν, αλλά θέλουν γρήγορα να φύγουν για χώρες που δεν τους θέλουν.

    Εδώ, την πατήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΠΟΙΟΣ δεν μενει στο κεντρο δεν μπορει να καταλαβει το προβλημα και ΕΙΔΙΚΑ ο ΜΠΟΥΛΗΣ στην ραφηνα με τα διδυμα(και την κλουβα των ΜΑΤ απο εξω) ο αλλος στο καστρι και γενικα ολοι οι βολεμενοι 300 της βουλης...!
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ φταιει το κρατος που δεν εχει μεταναστευτικη πολιτικη(οχι οτι ειχαν και οι προηγουμενοι αλλα καποιοι πιστευαν οτι σε κατι θα ηταν καλυτεροι οι μπουληδες της ΝΔ...ΑΛΛΑ.....)απο εκει και περα οταν το κρατος δεν λειτουργει εχουμε μια απεραντη χαβουζα και ο κοσμος αγανακτει(ΑΔΙΚΑ κατα την αποψη μου μιας και αυτοι ψηφησαν τον Μπουλη και την κορη του Δρακουμελ και την Δημαρχινα του ηρωδειου και κουλτουρας...ουσττττ).
    Δυστυχως η ιδια η ΝΔ οδηγει τον κοσμο σε ακροδεξια κομματα και συμπεριφορες αλλα αντι να βαρατε τους αμοιρους λαθρομεταναστες γιαουρτωστε τους βουλέυτες μας που το ξυνουν ολη μερα και εχουν διαθεση μονο για γκομενισματα και πισωγλεντισματα αντι να εργαζονται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αγαπητέ κύριε Πιστοφίδη,

    επιτρέψτε μου να σας πω ότι 22 χρόνια στο εξωτερικό δεν έχω δει πουθενά τέτοιες καταστάσεις σε καμία από τις 4 χώρες που έχω ζήσει.

    Σας πληροφορώ ότι από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου ήξερα ακόμη και το πότε χέζω!!!

    Λυπάμαι πολύ για τα ληγμένα χαπάκια που παίρνετε και θα ήθελα να πληροφορήσω το "βαποράκι" σας να προσέξει την επόμενη φορά να σας δώσει "φρέσκο πράμα"!!!

    Ά, το ξέχασα!!! Έχω κάτι φιλαράκια παράνομους μετανάαστες, εάν σας είναι εύκολο παρακαλώ πολύ μου στέλνετε τη διεύθυνσή του σπιτιού σας, να σας τους στείλω για μια προσωρινή φιλοξενία 5-10 ετών??? ΄

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λουμπεν μαλάκας είναι σίγουρα Πιστοφίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 6:31 Μάλλον κάνεις πλάκα αν έπεφτε στα χέρια νεοναζί στην Γερμανία δεν θα είχες παπάς να θάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 6:12 σκασε ρε πραγματικέ φασίστα που αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου τον στολίζεις βοθρολυμα ε βοθρόλυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 1:54

    Το θέμα είναι με τα τούβλα που το παίζουν προοδευτικοί. Που δεν έχουν ιδέα από τα προβλήματα και το ρίχνουν στην φιλοσοφία και το παίζουν ξερόλες και παντογνώστες.

    Όσο δεν παίρνονται αυστηρά μέτρα κατά λαθρομετανάστευσης και να μπούν κανόνες το ρεύμα προς της άκρα δεξιά θα αυξάνεται μέρα με την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 2:53 ρε μαλάκα μάθε να γράφεις σωστά γαμώ το σπίτι σου και άσε τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ρε Πουστοφίδη έχεις ζήσει στην Γερμανία και λες τέτοιες μαλακίες και ψέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Έχουμε τους χουντικούς πλάκωσαν και οι αναρχοαριστεροί βρε ζώα αν αφήνατε στην άκρη της κωλοιδεολογίες σας θα ήταν καλύτερα για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. My fellow Greek πατριώτες,

    The 21st century welcomes you!

    Wake up ρεεεεέ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε ζωα δεν σας χαλει, που το κρατος σας εχεις γαμισει με τους φορους, τους ελεγχος, τα προστιμα. Δεν σας ενοχλουν τα σκανδαλα, οι μιζες, τα δανεια και οι πλειστηριασμοι, αλλα σας φταινε μονο οι ξενοι. Οταν τα παιδια σας θα ερθουν στη θεση των λαθρομεταναστων, οπως τους αποκαλειτε, γιατι εκει παει η δουλεια, τοτε να σας δω. Ζωντοβολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Έλληνες επιτέλους δείτε τί συμβαίνει μπροστά στην πόρτα μας!Πότε περιμένετε να αντιδράσετε επιτέλους συνέλληνες στο ψευτοπροοδευτικό καθεστός το οποίο έχει επικρατήσει σήμερα στην χώρα μας;Οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα για να φθάσουν στο σημείο να οργανώσουν συλλαλητήριο σημαίνει ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο!Επιτέλους πρέπει να μάθουν οι αριστεροί ψευτοπροοδευιτκοί ανθέλληνες ότι στην Ελλάδα έχουν και οι Έλληνες δικαιώματα!Τα τελευταία χρόνια όλες οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας κάνουν λόγο για τα δικαιώματα των μεταναστών!Κανείς ποτέ δεν έχει αναφερθεί επιτέλους και στα δικαιώματα των Ελλήνων μέσα στην πατρίδα τους!!Επιτέλους έχουμε και εμείς οι Έλληνες δικαίωμα να διατυπώσουμε την δυσαρέσκεια μας στο θέμα της ανεγξέλεκτης εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα μας!Έχουμε το δικαίωμα να φωνάξουμε ότι δεν γίνεται να έρθουν άλλοι μετανάστες στην χώρα και πως πρέπει επιτέλους να θεσπιστεί μία ποσόστοση εισερχόμενων αλλοδαπών!Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι υποτιθέμενοι δημοκρατικοί αριστεροί με την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικών οργάνωσαν αντισυλλαλητήριο για το σλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι κάτοικοι της περιοχής!Ο λόγος της κίνησης αυτής ήταν για να κουκουλωθεί το αντικείμενο της πορείας των κατοίκων και να αμαυρωθεί από τις σκηνές βίας που προκάλεσαν ακραία στοιχεία!!Ήταν σχεδιασμένη κίνηση Έλληνες για να μην βγέί προς τα έξω το τεράστιο πρόβλημα της περιοχής ατής, το οποίο βέβαια υπάρχει σε πάρα πολλές περιοχές πλέον όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις!Οι ''φιλάνθρωποι'' και ''δημοκρατικοί'' κατά άλλα αριστεροί ψευτοπροοδευτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε για την αύξηση της εγκηματικότητας στις περιοχές στις οποίες υπάρχει το πρόβλημα αλλά και ούτε για το γεγονός ότι αυτοί η άνθρωποι αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία καθώς είναι εν δυνάμει πηγές μολυσματικών ασθενειών οι οποίες είχαν εξαληφθεί από την χώρα μας και τώρα επανέρχονται!Από το κάλοκαίρι προειδοποιήσαμε πως θα υπάρχουν κρούσματα φυματίωσης ,αιμοραγικού κριμαΪκού πυρετού και άλλων ασθενειών!Κάτι όμως που δεν συγκινεί ούτε τους ψευτοπροοδευτικούς αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που το μόνο που θέλουν και επιδιώκουν είναιη συνεχής εισροή λαθρομεταναστών χωρίς όριο,αλλά και φυσικά ούτε τα 2 κυβερνητικά κόμματα καθώς η Ελλάδα παίρνειευρωπαΪκά κονδύλια για να αποτελεί την ''χωματερή'' της Ευρώπης!!Φυσικά αυτά τα κονδύλια καταλήγουν σε τσέπες και όχι σε οργάνωση μηχανισμών υποδοχής και ομαλής ένταξης αυτών των δύσμοιρων ανθρώπων στο κοινωνικό σύνολο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διαταραχθούν οι ισσοροπίες μέσα σε αυτό!Επιτέλους Έλληνες εμπιστευθείτε το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ και την ομάδα του Κου Καρατζαφέρη και απεμπλακείτε από το κατεστημένο των ψευτορποοδευτικών και ανθελληνικών κομμάτων της αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ) και φυσικά από το κατεστημένο των 2 κυβερνητικών κομμάτων που ως γνώμονα διακυβέρνης έχουν το οικονομικό κέρδος προς ιδίων ώφελος και τίποτα άλλο!Επιτέλους Έλληνες η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!!Αφυπνισθείτε!!Δεν είναι ακραίο να αγαπάς την πατρίδα σου και να μεριμνείς για το μέλλον των παιδιών σου!Το μέλλον των παιδιών μας προέχει!Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Βρέθηκα κάποτε στο Κόγκο σε αναζήτηση δουλειάς με καλύτερους όρους από εκείνους του Σουδάν. Επιστρέφοντας με τρισάθλιες συνθήκες γνώρισα τον κυρ Κώστα από την Καλλιθέα της Αθήνας. Είχε κλείσει το μαγαζί του παρασυρμένος από την τροπαγάνδα ταξιδιωτικών πρακτόρων, αφήνοντας γυναίκα και παιδιά στο περίμενε του προσδοκόμενου εμβάσματος, που ποτέ δεν έφτανε, επειδή δεν μπορούσε να εξοικονομηθεί από τον κυρ Κώστα. Πάσκιζε να βγάλε τα εισιτήρια επιστροφής κατασκευάζοντας τυρί φέτα. Δεν τα κατάφερνε και, ψήνοντας στον πυρετό από ελονοσία,έκλαιγε σα μικρό παιδί για την κατάντια του! Ξέρετε τι είναι να βλέπεις ένα σαρανταπεντάρη οικογενειάρχη να κλαίει σε ένα τόπο ξένο και όχι κατ' ανάγκη αφιλόξενο, επειδή δεν μπορεί να επικοινωνήσειμε την οικογένειά του, επειδή κατέστρεψε μια έτοιμη δουλειά, επειδή παρασύρθηκε από κάποια καθάρματα; Πόσοι από τους συμπολίτες μας έχουν αντιμετωπίσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης παρόμοιες καταστάσεις; Αφήστε τον κοσμάκη στη μοίρα του και βοηθείστε αν μπορείτε να βρουν οι άνθρωποι το δρόμο τους. Στην πρωτεύουσα της Δανίας, στον περίβολο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, στη Γερμανία, είδα νέους ανθρώπους να ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για ένα μισιφαγωμένο σάντουιτς! Όχι τώρα που έχουμε κρίση. Πριν από είκοσι και χρόνια!
    Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει δυστυχία όσο οι κυβερνήσεις υπηρετούν ο,τιδήποτε εκτός από τον άνθρωπο.
    Και εμείς δεν είμαστε κυβερνήσεις.
    Είμαστε(;) άνθρωποι.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. @ Προς 28 Νοέμβριος 2008 5:10 μμ

    Vre karavlaxe tourkospore kai gw sth Germania vre arxidi zw kai 8a mou peis vre mounopano ti vlepw ka8e mera me ta matia mou? Salta kai gamhsou, tourkosporith!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. @ 28 Νοέμβριος 2008 6:12 μμ

    Grapse vre pousth ta stoixeia sou an tolmas na se synanthsw na syxthriseis thn wra kai th stigmh pou h tsatsa h transeksual pou se patakse, s'evgale okso ap'to mouni ths!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ρε τρισάθλιε Απιστο-φίδι, ανήκεις στην κατηγορία των γλοιωδέστερων ερπετών. Τι περιμένεις, να κάνουν καμιά σφαγή όπως στην Βομβάη για να καταλάβεις ότι αυτοί που υποστηρίζεις είναι επικίνδυνοι;

    Θα σου έλεγα ότι εσύ είσαι καθυστερημένος, αλλά τα ερπετά του είδους σου δεν έχουν εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο χαμός από... δύο νεοδημοκράτες, δύο χρυσαυγίτες νεοναζί και ένα χουντικό απόβλητο.

    Είσαστε 5-6 ρε παλιομαλάκες!
    Τόσοι είσαστε!

    Γελάδες σε οίστρο, σαν τον τηλεπλασίε σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. -----------
    -----------

    epanerxomai apo tis 12.45.einai pragmati aksioperiergo pos antilamvanontai ton anthropismo kapioi ideotipoi anthropon os a la carte eyesthisies sixna gia na ikanopiisoun tis ideoliptikes emmones tous ef on etaxthisan,eniote kai apo idion xrimatiko-iliko kai alo ofelos os pronomiakoi trofimoi ton domon kinonikis anomias pou tous oplizoun glosa kai esxatos kai ta xeria se praksis ''kathagiasmenis'' vias me prosxima ta ''iera'' kai ''osia'' enos idotelous i mi ala pantos monopatou kai en oligois iferpontos misalodoksias ''anthropismou''
    ----------------------------

    Εσύ που έγραψες τα παραπάνω, δεν έχεις καταλάβει ότι μας έφερες πυρετό, γράφοντας ως ηλίθιος βάρβαρος?

    Έκανες τόση προσπάθεια να υπερασπιστείς κάτι, και στο ίδιο χρονικό διάστημα θα μπορούσες να είχες μάθει πώς χρησιμοποιούν την Ελληνική Γραφή - ίσως μάλιστα να
    αρκούσε ο χρόνος αυτός και για να μάθεις κι άλλα χρήσιμα πράγματα!

    -----------------

    Κάποιος άλλος μίλησε με περιφρόνηση για τους κατοίκους και θεώρησε ότι είναι αλβανικής καταγωγής...
    υποννοώντας ότι έχουν απωλέσει το δικαίωμα να φωνάζουν κατά των ξένων.

    Είναι ήδη γνωστό ότι κατοικούν αλβανοί-αρβανίτες ( Αττική, Ν.Ευβοια, Αργολίδα, Ύδρα,...)

    Υπάρχουν επίσης Αρβανιτόβλαχοι, Ιταλοί-Βλάχοι, Σερβοι, Κροάτες, Βούλγαροι.

    Αλλά και Γερμανοί, Τούρκοι, Εβραίοι, Σύριοι, Αρμένιοι, Άραβες.

    Επομένως δεν είναι σωστό αυτοί να μένουν έξω από τον λογαριασμό!
    Γιατί αυτοί αποσιωπούνται?


    Αυτό όμως που επίτηδες ξεχνούν ορισμένοι πονηροί είναι ότι στην Ελλάδα εξακολουθούν να ζουν ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι αυτοί που έχουν όλα τα δικαιώματα, ενώ οι άλλοι "κανένα"!

    Πάντως - για να λέμε και του στραβού το δίκιο - οι Αφγανοί μπροστά σε Γερμανούς, Αρβανιτόβλαχους και Σλάβους, είναι οι πιό αθώοι που θα μμπορούσαν να αντικρύσουν οι Έλληνες, διασχίζοντας την Ελλάδα!

    Οι μεν Αφγανοί είναι ταλαιπωρημένα κορμιά, οι δε άλλοι, εντελώς Χαμένα Κορμιά!
    Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά!

    Και, τα χαμένα κορμιά δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Α, καλά που θυμήθηκα! Ο συγγραφεύς έχει αποφανθεί επί του θέματος και εδώ.

    Βέβαια τότε οι Έλληνες δεν ήταν ρατσιστές ! Μετά; Μετά φύσηξε Λεβάντες, αλλάξανε οι αγέρηδες, αλλάξανε κι οι γνώμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ''ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ''. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΚΑΚΟ] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΚΑΝ ΤΑ πιστοΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ [ΚΑΛΟ], ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 1:09 Αγαπητέ εσύ ο μεγάλος αριστερός προοδευτικός βάζε ταμπέλες και χαρακτήριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΠιστοΦΙΔΗΣ ή ΠΟΥΤΣΟφίδης ή ΠΟΥΣΤΟφίδης;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. @12.22

    ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ''ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ''. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΚΑΚΟ] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΚΑΝ ΤΑ πιστοΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ [ΚΑΛΟ], ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΟΡΓΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ 5-6 ΠΙΠΕΣ. ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. H poly h pipa-pipa kanei to paidi toulipa, tsimpoukempora, to poly to kapa-kapa epishs se kanei kai poly malaka, vrwmo-ypan8rwpo-pswloxyma kerata alvanou me migma kafrou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Mploupa, egw moggolos eimai, sou gamw epomenws ton kwlo kai me les moggolo, ksekwliarh mounopseiriasmeno sixama, aei sto kananta na sou formaroun sto kwlo kanene kananter h kammia kanadeza, h kalytera kai ta dyo mazi, psolwxyma maimous me diastavrwsh me nighriano, aei kai patogamhsou, poustra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Το αδερφάτο της αριστεράς βλέπω έχει κάνει καλά την δουλειά του κι έχει μολύνει καποιους συνανθρώπους μας, που νομίζουν ότι το να έρθουν ανεξέλεγκτα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, είναι πανάκεια στα προβλήματα μας.
    Άμεση απέλαση όλων των παρανόμων τώρα
    Καθορισμός ποσοστού διαμενόντων αλλοδαπών στην χώρα στο 5% επί του πληθυσμού
    Κλείσιμο των συνόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

    Η μάχη αυτή εδώ πέρα μεταξύ Ελλήνων και Μισελλήνων έχει λήξει.

    Οι λιγοστοί μισέλληνες που έλαβαν μέρος, έχουν υποστεί κανονική ήττα.

    Και για όλη αυτή την ήττα, αφορμή στάθηκε κάποιος Πιστοφίδης που στο τέλος έγινε ένας κανονικός
    ΒΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ. Ας πρόσεχε!

    Πουθενά, επιχειρήματα από πλευράς Μισελλήνων. Το μόνο που έχουν αυτοί κατά νου, είναι να σπρώξουν όσο μπορούν το θέμα "Οι Μετανάστες και οι Άπονοι Έλληνες"!

    Οι Έλληνες είναι άπονοι, λοιπον! Και, είναι άπονοι επειδή δεν αφήνουμε στις ορδές τών ξένων ταλαίπωρων να αλωνίζουν στο δικό μας σπίτι όπως τούς κατέβει, καταλύοντας την ανεξαρτησία μας που αιώνες τώρα, ματώνουμε γι' αυτήν!

    Μισελληνικά κέντρα έχουν βαλθεί να "μισθώνουν" κωλόπαιδα που μιλάνε ελληνικά, που τα αμολάνε στο διαδίκτυο και αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

    Αυτά τα σκυλιά, γνωρίζοντας την αφέλεια των νέων, σημειώνουν πότε πότε κάποιες επιτυχίες. Δεν εννοώ βέβαια, εδώ, τον Βριστοφίδη, που μάλλον ηλιθιωδώς έμπλεξε παρά έπαιξε έναν κάποιο βρώμικο ρόλο.

    Μόνιμοι αξιωματικοί σ' αυτήν την εκστρατεία λάσπης κατά των φιλοπάτριδων Ελλήνων, οι Βλαπούστερς, ούτε και σήμερα άντεξαν να μην λάβουν μέρος για πολλοστή φορά με το γνωστό τους ύπουλο "λογοτεχνικό" ύφος.

    Με μία διαφορά:

    Δεν χρησιμοποίησαν σήμερα τη λέξη φασίστες, το γνωστό τους υπερόπλο κατά των Ελλήνων!

    Λέτε να τους μείωσαν τον μισθό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Εξαιρετικό το άρθρο του κ. Πιστοφίδη.

    ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Όσο αντιπαθείς και να μου είναι οι "κυρίως ακροδεξιοί και άτομα με νοητική υστέρηση" δεν μου δημιουργούν προβλήματα.
    Προβλήματα μου δημιουργούν οι ιδιαιτέρας ευφυΐας, προοδευτικοί αλλοδαποί που κραυγάζουν Αλά ού Ακμπάρ, διότι πίσω από αυτούς βρίσκονται και τα δισεκατομμύρια ευφυών και προοδευτικών οπαδών ενός βαρεμένου καμηλιέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προς Effie,

    (επειδή στο Afrodithe al Salech ΚΟΒΟΝΤΑΙ τα σχόλια!)

    Ας κάνων έναν κόπο να απαντήσω στην παρακάτω απαντητική επιστολή.


    EFFIE ειπε:
    Φιλοξενούμενοι είμαστε όλοι, εκτός κι αν εσύ σκοπεύεις να ζήσεις αιωνίως, οπότε και πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος του πλανήτη Γη.

    Κάνε μου την χάρη και μπες επώνυμα να με πεις ανάγωγη.
    ------------------

    Η απάντηση:

    Για να έχουμε την έννοια "φιλοξενούμενος", ασφαλώς πρέπει να υπάρχει και κάποιος που μας φιλοξενεί.
    Αυτοί ονομάζονται Οικοδεσπότες. Επομένως καταρρίπτεται αμέσως η "Θεωρία" σου ότι δήθεν " όλοι είμαστε φιλοξενούμενοι ".


    Πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι ένα ενήλικο άτομο θα μπορούσε να αγνοεί αυτή την ολοφάνερη πραγματικότητα. Άρα όσα γράφεις επ' αυτού, είναι σκέτη προπαγάνδα -εκτός αν α) είσαι νήπιο
    β) είσαι αφελής και αναμεταδίδεις αυτά που σου είπαν.

    Συνειδητά ή ασυνείδητα, συγχέεις το "είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι" με το " είμαστε όλοι θνητοί/περαστικοί "!!!

    Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το κάνεις αυτό?
    Μήπως επειδή τυχόν διάβασες κάποιο βιβλίο και δεν κατάλαβες το νόημά του?
    Μήπως ήταν κάποια πονηρή μπροσούρα που είχε στόχο να εμπαίξει αφελείς και ανόητους σαν εσένα?

    Για να αναφέρεις εσύ τη φράση "δόξα το Μεγαλοδύναμο", μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη! ( η φράση γράφεται, δόξα τώ Μεγαλοδύναμω ). Άρα είσαι χριστιανή, και επομένως εχθρός τού Ελληνισμού ( αλλά όχι μόνο!).
    Χριστιανή σημαίνει, να παίρνεις το δικαίωμα αυθαίρετα από το πουθενά ( από τον γιαχοβά δλδ) για να μπορείς να μπαίνεις στα ξένα σπίτια και να κλέβεις οτιδήποτε ανήκει σε άλλους!

    Αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι είσαι αυτό που υπέθεσα : μια ανάγωγη!


    Διότι μόνο οι ανάγωγοι αυθαιρετούν κατά των άλλων μέσω "θεωριών"!


    Και τώρα στο θέμα Ανωνυμία/Επωνυμία.

    Γιατί παριστάνεις την επώνυμη, μόνο με ένα Εφφιε?
    Δεν υπάρχει ελληνικό όνομα με 2 φ!
    Είσαι γερμανίδα ή μήπως αφρικανή?


    Και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να καταφέρεσαι εναντίον τής επιθυμίας των Ελλήνων να θέλουν να ζουν ελεύθεροι στη χώρα τους, με τους δικούς τους Νόμους και τα δικά τους Ήθη?

    Εσύ στο σπίτι σου ζείς σύμφωνα με όρους και συνήθειες των Άλλων, δηλαδή με των Φιλοξενούμενων?
    Πόσους έχεις αυτή τη στιγμή σπίτι σου?
    Σου λένε πότε θα φας, πού θα πας και πότε θα σηκωθείς από το τραπέζι σου?

    Εάν ναι, τότε είσαι θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από αλήτες.

    Μήπως, "το αυτό επιθυμείς και δι ημάς? "

    Εάν εσύ είσαι σκλάβα, οι άλλοι τι ακριβώς φταίνε?


    Είναι πάντως περίεργο που αγνοείς το πόσες φορές οι Έλληνες θυσίασαν και τη ζωή τους για να μείνουν ελεύθεροι.

    Πες μας όμως : ποιός σε έβαλε και μας πετάς τέτοια σκουπίδια κατάμουτρα?

    Μεταξύ μας, τώρα: πίστεψες στ' αλήθεια ότι θα μπορούσαν ποτέ οι Έλληνες να αφήσουν την πατρίδα τους στο έλεος ξένων εισβολέων και να φύγουν?

    Ποιά είναι η οργάνωση που σε μισθοδοτεί και σε εκπαιδεύει?

    Α2008Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ Κ.Α. ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΕΤΑΝΣΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΣΤΕΥΣΑΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΙΩΝΕΣ...ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ...ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Στα Αρναουτικα την τουρκοαλβανικη διαλεκτο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ σημαινει Ο Μαυρος ο Καταμαυρος απο το τουρκικο ΚΑΡΑ και το Αλβανικο Τζαφερης που επισης σημαινει Μαυρος.ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΑΛΒΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
    ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΚΟΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Στην πελοπονησο αλλαξαν ολα τα σλαβικα τοπονυμια και τα εκαναν αρχαιοελληνικα για να εξαφανισουν την σλαβικη ριζα μας..η Βυτινα παραμενει ομως...Τους περισσοτερους Σλαβους και αρβανιτες εκει τους εφεραν οι Βενετοι οταν η πανουκλα ειχε ερημωσει την υπαιθρο..Τωρα οι απογονοι τουσ μασ το παιζουν ελληναρες....ρε σεισ μακρινα σασ ξεδελφια ειναι οι Αλβανοι..τα ιδια επιθετα εχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ότι σκατά και να είμαστε, όσα χαλια και να έχουμε, με το πλήθος των πακιστανών, κούρδων, αράβων και άλλων που μας έρχονται μονο χειρότεροι θα γίνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. @1 Δεκέμβριος 2008 9:14 μμ

    Salta kai gamhsou gyftoskopiane, prin grapseis sthn glwssa tou Megalou Aleksandrou kai tou Aristotelh, aei ma8e ellhnikh orthografia, zwo or8io!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!!!!!

    ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΠΕΡΙ "ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΩΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΣ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

    ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ: ΟΝΟΦΙΛΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ(?) ΕΠΙΠΕΔΟ(?) ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!!!!!

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΙΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΝΟΦΙΛΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ!!!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!!!!!
    03 Νοεμβρίου 2007 01:22

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΚΗ (VIDEO) ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!!!
    http://sector13.e-e-e.gr/assets/alvanos_fucks_donkey.mp4
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!!!!!
    http://sector13.e-e-e.gr/files/archive-27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. καρατζαφερης ο Μαυρος ο καταμαυρος στα αρβανιτικα.Αυτο τα λεει ολα για τους νεοελληνες...Απογονοι του Μεγα Αλεξανδρου...Ο Ψωμιαδης και ο Καταμαυρος Μιχαλολιακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΡΑΞΟΥ! ΓΙΑΤΙ; ΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ Α-7!…

    Ιούλιος 15, 2008

    Η κυβέρνηση κρύβει το εξαιρετικά σοβαρό γεγονός! Το δημοσίευσε μόνον η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ»

    Μόνο η Κυριακάτικη εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ» δημοσίευσε το γεγονός ότι συνελήφθη στον Άραξο στον χώρο της αεροπορικής βάσεως Αλβανός κατάσκοπος. Θα σας θυμίσουμε ότι για το ίδιο αεροδρόμιο είχε γίνει στο παρελθόν ανάκριση για σαμποτάζ μέσα στις εγκαταστάσεις του! Ποιο είναι το μυστικό; Μα η ύπαρξη εκεί των αεροπλάνων παλαιάς γενιάς Α-7 CORSAIR. Συγκεκριμένα η εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ» έγραψε:
    «ΤΟ ΠΑΡΟΝ - Κυριακή 13 Ιουλίου 2008: Στο αεροδρόμιο αυτό στα πλαίσια των αντισταθμιστικών ωφελημάτων, κατασκευάζονται υπόστεγα για την υποδοχή των νέων πολεμικών αεροσκαφών τέταρτης γενιάς που θα παραλάβουμε. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την ανέγερση των υποστέγων αυτών τις τελευταίες μέρες, πιάστηκε ένας Αλβανός που φωτογράφιζε τα πιο επίμαχα μέρη του αεροδρομίου και των υποστέγων!

    Ο Αλβανός ανακρίθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι πρόκειται για αλβανό κατάσκοπο που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία! Για το θέμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα (γιατί άραγε;), αλλά ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στο αεροδρόμιο. Γιατί ένας θεωρητικά δύσκολος και άριστα φυλαγμένος στόχος έγινε εύκολη λεία για έναν αλβανό μάλλον κατάσκοπο, ο οποίος δρούσε… ανενόχλητα γύρευε για πόσο καιρό!
    Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, μια και οι… ορέξεις των Αλβανών για τη Θεσπρωτία είναι καταγεγραμμένες και βέβαια οι πληροφορίες των κατασκόπων τους ασφαλώς θα αξιολογούνται και από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, αφού η συνεργασία και οι άριστες σχέσεις Άγκυρας - Τιράνων είναι δεδομένες και εκπεφρασμένες!»

    Το μυστικό δεν είναι τα υπόστεγα των νέων αεροπλάνων, αλλά η ύπαρξη εκεί των πολεμικών αεροσκαφών Α-7, που είχε πάρει η «κακή χούντα» τα οποία έχουν δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: Πρώτον, επειδή είναι παλαιάς συμβατικής τεχνολογίας δεν μπορούν να τα σταματήσουν με ηλεκτρονικό πόλεμο! Και δεύτερον και σημαντικότερον, είναι αεροσκάφη στρατηγικά που μπορούν να βομβαρδίσουν μέχρι την Άγκυρα. Γι’ αυτούς τους λόγους έχουν φαγωθεί και κάποιοι εθνικοί μειοδότες να τα αποσύρουν εντελώς από την Πολεμική μας Αεροπορία!

    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/07/15/kataskopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. how to get free facebook likes more facebook likes buy targeted facebook likes how to buy fans for facebook how to get fb fans
    getting facebook fans buy more facebook friends
    buy more facebook likes paid facebook friends [url=http://1000fbfans.info]buy more facebook likes [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. i'm wanting to publish. Kelvin Pod Love sms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Very quickly this web page will be famous among all blogging visitors,
    due to it's good posts

    Feel free to visit my web page: plus de tweet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Good article! We are linking to this great content on our website.

    Keep up the good writing.

    Also visit my weblog; comment avoir Plus de vues youtube

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. This piece of writing presents clear idea designed for the new viewers of blogging, that really how to do running a blog.



    Feel free to visit my blog post ... SEO automation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Wow, this paragraph is good, my sister is analyzing these kinds
    of things, therefore I am going to inform her.

    My webpage - senuke xcr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση