GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράπεζες και επιτόκια!...

Με το έτσι θέλω στέλνουν επιστολές και κάνουν αλλαγές... . Με το έτσι θέλω και την ανοχή της κυβέρνησης καθώς και της Τράπεζας της Ελλάδας...

Με το έτσι θέλω στέλνουν επιστολές και κάνουν αλλαγές...
.
Με το έτσι θέλω και την ανοχή της κυβέρνησης καθώς και της Τράπεζας της Ελλάδας οι τράπεζες στέλνουν επιστολές στους πελάτες τους οι οποίοι έχουν δανειστεί με βάση το επιτόκιο της ΕΚΤ και τους ανακοινώνουν ότι αλλάζουν μονομερώς τους όρους και συγκεκριμένα το επιτόκιο βάσης σε Euribor .
Επίσης τους απειλούν λέγοντας πως αν δεν συμφωνούνε θα καταγγελθεί η σύμβαση και θα τους ζητηθεί να πληρώσουν όλο το ποσό του δανείου .
Αυτό το κάνουν βέβαια διότι η διαφορά μεταξύ Euribor και EKT είναι σήμερα τεράστια . Σημειώστε εδώ ότι η δόση ενός στεγαστικού δανείου θα ανέβει κατά πολλά ευρώ.
Έτσι λοιπόν οι Τράπεζες εξαπατούν τους πελάτες τους και βεβαίως με τις ευλογίες της Τράπεζας της Ελλάδας.
Για του λόγου του αληθές σας αποστέλλω και την εν λόγω επιστολή της Πανελλήνιας Τράπεζας.
Επίσης θέτω και στην διάθεση σας την σύμβαση που αφορά και από όπου προκύπτει ότι δεν προβλέπεται αλλαγή επιτοκίου βάσης !!
Παρακαλώ να δώσετε έκταση στο θέμα διότι αφορά πολλούς και κατά επέκταση όλους. Πρέπει να μην επιτραπεί αυτό για την μελλοντική οικονομική σταθερότητα της χώρας.

Ο πολίτης
----------

14 σχόλια

 1. Η επιστολή είναι παράνομη.
  Υπάρχει δεδικασμένο εναντίον αυτής της τραπεζικής πρακτικής και απόφαση του υπουργείου ανάπτυξης που απαγορεύει τέτοιες πρακτικές.
  Να την αποστείλεις άμεσα στον τραπεζικό διαμεσολαβητή, στον συνήγορο του καταναλωτή, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον σύνδεσμο ελληνικών τραπεζών και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για τα περαιτέρω.
  Στην τράπεζε στείλε μια επιστολή διαμαρτυρίας με συννημένη μια φωτό από τα @ρχίδι@ σου, με τη σημείωση "αυτά θα πάρετε".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σύγχρονοι ζωοκλέφτες !


  ζωοκλοπή σήμερα ονομάζεται
  αρπακτή του δημοσίου χρήματος .


  Σύγχρονοι ζωοκλέφτες !

  http://www.mindcup.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. www.stopcartel.org
  Αμεσα Ασφαλιστικα μετρα κατά των Τραπεζων κατεθεσε το STOPCARTEL 14-11-2008
  Σε Αιτηση ληψης αμεσων Ασφαλιστικων μετρων κατά των Τραπεζων προς τον Υπουργο Αναπτυξης προχωρησε σημερα το STOPCARTEL.Συγχρονως κατεθεσε κατ ευθειαν Αιτηση Ασφαλιστικων Μετρων στην Επιτροπη Ανταγωνισμου.

  «Το γεγονός ότι η παράνομη συμπεριφορά των Τραπεζών, αφορά τους χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικης Οικονομιας, καθιστα την κατά τον Νόμο υποχρέωσή του Υπουργου να ζητήσει την άμεση-εντός δεκαπέντε εργασίμων ημερων, λήψη απόφασης ασφαλιστικών μέτρων κατά των Τραπεζών για λόγους επικειμένου κινδύνου ανεπανόρθωτης βλάβης στο δημόσιο συμφέρον ,επιτακτική και αυτονόητη. Την έκδοση δε σε κάθε περίπτωση απόφασης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ,μέσα στην ιδια προθεσμία,υποχρεωτική .»
  Oλοκληρο το κειμενο:
  http://www.stopcartel.gr/gr/news/index.php?view=release&releaseID=151&display=all&pn=3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

  ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ
  ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ
  ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ
  ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ
  ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ
  ΚΑΝΤΕΤΑ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ
  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 22-12-2008

  ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

  Αυτές τις μέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.

  Ο «καταλληλότερος» sik και οι απίστευτοι τύποι που τον χειροκροτούν (τρομάρα τους), υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές «αντάρτες» και μη του δεξιού συρφετού.
  Για μία ακόμη φορά, αφού διαπίστωσαν ότι δεν έχουν πειστικά επιχειρήματα, προσέφυγαν στις προσφιλείς τους μεθόδους (ψέμα, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των πολιτών, συκοφαντία των πολιτικών τους αντιπάλων).

  Η ΥΠΕΞ «κυρία» Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, μας έπεισε, για μία ακόμη φορά, ότι είναι άξιο τέκνο του μεταπολεμικού εφιάλτη. Μιμούμενη τον μπαμπάκα της, λέγοντας μισές αλήθειες και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, επιτέθηκε με αδέξιο, σκαιό, ποταπό και ανήθικο τρόπο στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυριανό Πρωθυπουργό Κύριο ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  Ντροπηηηηηηή σου κυραααααααά μου!!!!!!!!

  Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και …….

  …….. ο «κύριος» Πάκης, προφανώς νομίζει ότι έτσι θα ξεχάσουμε το μπάχαλο που έχει οδηγήσει τις τελευταίες μέρες τη χώρα με τις άστοχες ενέργειές του.
  Ρε ούυυυυυστ απ΄ εδωωωωωωώ!!!!!!

  …….. ο «τσάρος» της οικονομίας «κύριος» Αλογοσκούφης, εμείς όμως που «απολαμβάνουμε» τα «επιτεύγματα» της οικονομικής του πολιτικής (ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχια), του απαντάμε ότι δεν τσιμπαααααάμε ρεεεεεεεεεεέ!!!!!!!!!

  …….. ο ΥΠΑΙΘ «κύριος» Στυλιανίδης, προφανώς γιατί θέλει να ξεχάσουμε, τα μπουζουκοπερπατήματά του και τις ποδοσφαιρικές του ανησυχίες, την ώρα που το επανιδρυθέν κράτος, από τον «καταλληλότερο»sik, σκοτώνει τα παιδιά μας/σας και ο ίδιος τα όνειρά τους.
  Εμείς όμως διαλαλούμε στον «κατασυκοφαντημένο» Υπουργό δεν ξεχνααααάμε ρεεεεεεεέ!!!!!!!!!!

  Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, ως «μαέστρος» των συκοφαντών και καθοδηγούμενος από το καραμανλικό DNA, παρέλαβε τη σκυτάλη του ψεύδους και της συκοφαντίας από τα πρωτοπαλίκαρά του και συνέχισε ακάθεκτος, να συκοφαντεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, να ψεύδεται ασύστολα, να παραπληροφορεί τους πάντες και να μας θεωρεί ιθαγενείς και βλάκες.
  Κούνια που σε κουυυυυύναγε χοντρουυυυυύλη!!!!!!!!!!!

  Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αντι να κλαιγόμαστε, πηγαινετε σε ενα δικηγόρο να βγαλει ακρη. και προσοχη , οσοι πιο πολλοι , τόσο πιο δύσκολο να περασουν αυτα. Εξ ιδότητος και πείρας σας ομιλω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Kante tin Nea Seisax8eia tou dr koutsoukou!!
  Etsi 8a so8eite apo ta daneia

  kamia dosi pano apo to 30%
  tou miniaiou mis8ou sas!!
  Louka Katseli tin nea seisax8eia tora
  Pasok Niki

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ .ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» Δευτέρα, 3 Νοέμβριος 2008  Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»


  Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων

  για τους ασθενέστερους οικονομικά

  και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  ώς το τέλος του 2009!!!

  Γιώργος Παπανδρέου


  Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων

  του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα

  και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής

  (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο

  των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη

  με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!


  Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα

  (δεξια-κεντρώα-αριστερή)

  αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


  Ο Πρόεδρος του Πασοκ κ. Γιώργος Παπανδρέου άριστος γνώστη των οικονομικών θεμάτων και συναισθανόμενος τα προβλήματα που επέφερε στην Ελλάδα η κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού έκανε ουσιαστικές προτάσεις για την έξοδο από την κρίση. Ο Πρόεδρος του Πασοκ κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε «Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη περίοδο. Η διεθνής κρίση βρίσκει τη χώρα σε αδύναμη θέση εξαιτίας της κρίσης που προκάλεσαν οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Και η κυβέρνηση προκαλεί την κοινή γνώμη όταν τα μόνα μέτρα που προτείνει αφορούν αποκλειστικά τις τράπεζες. Εμείς, αντίθετα, διατυπώσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, που περιλαμβάνει πέντε άξονες δράσης:

  Πρώτον, μέτρα στήριξης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά μόνο για όσες τράπεζες έχουν ανάγκη και μόνον με την εξασφάλιση εγγυήσεων για τον ρόλο του Δημοσίου στις αποφάσεις των τραπεζών και τη μετακύλιση των ωφελειών στην πραγματική οικονομία.
  Δεύτερον, στήριξη των μεσαίων και χαμηλότερων εισοδηματικά στρωμάτων με ένα έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, επίδομα θέρμανσης, την αύξηση του συντελεστή επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες, τη διεύρυνση των δικαιούχων του ΕΚΑΣ, την κατάργηση του ΕΤΑΚ.
  Τρίτον, στήριξη της ανάπτυξης και ειδικά της μικρής και μεσαίας επιχείρησης με την επαναφορά του αφορολόγητου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, την ενίσχυση του συστήματος εγγυοδοσίας και των δημοσίων επενδύσεων.
  Τέταρτον, στήριξη των ανέργων, και ειδικότερα κίνητρα για την απορρόφηση των νέων στην αγορά εργασίας, επιδοτούμενη κοινωνική εργασία, ειδικά για απολυμένους μεγάλης ηλικίας, αύξηση του επιδόματος ανεργίας.
  Πέμπτον, συγκεκριμένα μέτρα προστασίας και ανακούφισης των δανειοληπτών, που το ΠΑΣΟΚ έχει κατ' επανάληψη προτείνει. Και πέρα από αυτό, θα μπορούσαμε να δούμε -έναντι και της ρευστότητας που δίνεται στις τράπεζες- ακόμα και το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώς το τέλος του 2009, με αντίστοιχη μετατόπιση των υποχρεώσεων για μετά το τέλος του συμβατικού χρόνου αποπληρωμής των δανείων.


  Ο αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου διευκρινίζει ότι «από την αρχή στηρίξαμε την εγγύηση της κυβέρνησης προς τους καταθέτες. Ομως δεν δίνουμε λευκή επιταγή στις τράπεζες, όπως θέλει η κυβέρνηση. Τράπεζες που μάλιστα έχουν καταγράψει τεράστια κέρδη τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, πιστεύουμε πως πρέπει η στήριξη να συνδεθεί με την πραγματική οικονομία. Και όπου χρειαστεί, το Δημόσιο να παρέμβει αγοράζοντας μετοχές, κάνοντας -για να μην κρυβόμαστε- μερική κρατικοποίηση, αποκτώντας λόγο στη στρατηγική και τη διαχείριση. Εξασφαλίζοντας όρους δανειοδότησης που στηρίζουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά».


  Η «νέα σεισάχθεια» είναι αυτό που περίμενε και ο Ελληνικός λαός! Προσθέτουμε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να ενεργήσουν ως εξής: Να αναλάβει η κάθε μία ένα πολίτη που χρωστάει σε περισσότερες τράπεζες, να ενοποιήσει αυτομάτως όλα τα δάνειά του σε ένα και να καθορίσει το ενα τρίτο της δόσης που πληρώνει σήμερα, που δεν θα υπερβαίναι το ενα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός του! ΄Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!! Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. Αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 3% το επιτίκιο δανεισμού να είναι 5 %!!!

  Ο Σόλων ήταν ο νομοθέτης της αρχαιότητας που εισήγαγε την σεισάχθεια, δηλ. νόμο που καταργούσε τα χρέη από δανεισμό με υποθήκη ακίνητης περιουσίας και επί σώμασι, δηλαδή τα χρέη κυρίως των αγροτών οι οποίοι, μη μπορώντας να τα ξεπληρώσουν, είχαν χάσει τις περιουσίες τους και είχαν πουληθεί δούλοι εντός και εκτός της Αττικής. Με τη σεισάχθεια ο Σόλων σήκωσε το άχθος - το βάρος - από τους ώμους των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών, οι οποίοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση κοινωνικής εξαθλίωσης. Οσοι είχαν πουληθεί δούλοι για χρέη απελευθερώθηκαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Ένα αλλο μέτρο που πήρε ο Σόλων ήταν να χωρίσει τους πολίτες της Αθήνας σε κοινωνικές τάξεις ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση και όχι με βάση την καταγωγή, όπως γινόταν ως τότε. Το σύστημα ήταν «τιμοκρατικό», από το τίμημα, δηλαδή το πόσο μπορούσε να αποτιμηθεί ο πολίτης με βάση την περιουσία του. Ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη ρυθμίστηκε και η φορολογία (εισφορές).

  Ο Σόλων πήρε επίσης μέτρα για τους «πολιτικούς τυχοδιόκτες».Θέσπισε λοιπόν νόμο ο οποίος προέβλεπε τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όσων δεν συντάσσονταν με κάποια από τις αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις. Ο Πεισίστρατος, αργότερα, διατήρησε την νομοθεσία του Σόλωνα, αλλά και εμφανίστηκε υποστηρικτής των φτωχών, και έδωσε αγροτικά δάνεια, με πολύ μικρό επιτόκιο (5%) διένειμε την γη, κάτι το οποίο ο Σόλωνας είχε αποφύγει να κάνει.


  Η αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής είναι αυτή που θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουμε τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή δηλ. ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!!

  Το κράτος αντί να «χαρίζει χρήματα στις τράπεζες» αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!! Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. Αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!


  Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξια-αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!

  Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…Ο νεοφιλελευθερισμός καταρρέει παρά τα πρόσκαιρα «υποστυλώματα». Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος). Περίπου 7.000.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 350.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι «υπάλληλοι» των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδη δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!! Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες!!!

  Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 7% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!

  Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη και ενθουσιασμό!!

  Σαρωτική νίκη Παπανδρέου στις επικείμενες εκλογές

  Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
  Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!


  Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
  Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

  www.koutsoukos-anastasios.gr

  Αναρτήθηκε από citypress-gr.blog στις 11/03/2008 05:37:00 μμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  O "ΑΛΕΞΗΣ", ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, και Ο "ΚΟΥΓΙΑΣ"

  Ο Αγωνιστής της Δημοκρατίας Δημήτρης Τσοβόλας κατέβαινε την Ερμού όταν τον συνάντησε ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος από το νέο έντιμο Πασοκ και τον χαιρέτησε θερμά....και του σιγοψυθύρισε "κάνε νέα μήνυση στον Κούγια και στον αστυνομικό για προσβολή νεκρού για αυτά που έγραψε και είπε για τον "Αλέξη"..."ό,τι και να κάνει ένα παιδί ...δεν το πυροβολούμε ποτέ" είπε ο διδάκτωρ Ψυχολογίας του παιδιού του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος στον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Τσοβόλα (τον έντιμο πατριώτη)...και του υποσχέθηκε να πάει και ο ίδιος μάρτυρας!!!
  Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος ααγαπάει πολύ τα παιδιά και μπήκε μπροστά στα ΜΑΤ για να προστέψει τους μαθητές στις 9 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα και έπιασε από το χέρι και τον Αγωνιστή Αντώνη Καρρά!!! Το Πασοκ σιγά σιγά συσπειρώνεται και δυναμώνει....
  Ο Δρ Κουτσούκος είχε γράψει και ένα άρθρο για τον "Αλέξη":


  ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΑΛΕΞΗ» ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν ευλαβικά να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.


  Η δημοκρατία και τα ΜΜΕ: Η δημοκρατία είναι το καλύτερο έως σήμερα Πολίτευμα και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι οι «υπηρέτες» της δημοκρατίας. Η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!

  Η δολοφονία του Αλέξη: Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Ο άδικος χαμός του Αλέξανδρου πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.

  Οι ευρωπαϊκές αντιδράσεις: Ήδη ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο»


  Η συμπάθειά προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία: Ο σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, εξέφρασε χθες τη συμπάθειά του προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση». »Αυτό που ο ελληνικός λαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες τον ερχόμενο Ιανουάριο».

  Η ανάληψη ευθυνών: Η ανάληψη ευθυνών για το τέλμα του κοινωνικού και πολιτικού μας βίου δεν πρέπει να είναι μόνο φραστική αλλά να συνοδεύεται και από τις παραιτήσεις όλων των υπευθύνων.

  Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι όσοι προβαίνουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα έχουν την τύχη των Απριλιανών και οι ηγεσίες των “υπηρεσιών ασφαλείας” που δολοφονούν ανήλικους και χτυπάνε-βασανίζουν αδιάκριτα τους πολίτες θα δικαστούν με τον “νόμο περί βασανιστηρίων” όπως τα “πρότυπά τους οι Χουντικοί Απριλιανοί”.

  Οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”.

  Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.

  Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

  Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

  Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας

  www.koutsoukos-anastasios.gr


  Η νίκη είναι δική μας!!!
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

  23 Δεκέμβριος 2008 4:10 μμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ
  Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

  ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»
  - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!
  Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
  03.11.08  Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων

  για τους ασθενέστερους οικονομικά

  και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  ώς το τέλος του 2009!!!

  Γιώργος Παπανδρέου  Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων

  του κάθε πολίτη σε μια μόνο τραπεζα

  και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής

  (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο

  των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη

  με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!  Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα

  (δεξια-κεντρώα-αριστερή)

  αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!

  23 Δεκέμβριος 2008 4:34 μμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Φτερά… έκανε το αυτοκίνητο του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Νίκου Τσούκαλη, από το πάρκινγκ γνωστού ξενοδοχείου, όπου το είχε σταθμεύσει. Άγνωστος, ο οποίος όμως γνώριζε πολύ καλά τις κινήσεις του πολιτικού της Αχαΐας, προσποιήθηκε το στενό συνεργάτη του και κατάφερε να αποσπάσει από τον υπάλληλο του πάρκινγκ τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, μάρκας Audi Quattro, το οποίο μάλιστα ήταν ολοκαίνουργιο.

  AAXAXXAAXXAAXXAXAXAAX
  AXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
  ΕΤΣΙΙΙΙΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

  1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
  2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
  3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
  4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
  5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

  Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

  (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
  Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
  Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση