GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η ζωή συνεχίζεται(;)...

. Από το http://odontiatroi.wordpress.com/ Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια; Και τι ...

.

Από το http://odontiatroi.wordpress.com/

Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια; Και τι έγινε που βγήκαν χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους να διαδηλώσουν; Και τι έγινε που κουκουλοφόροι, μισθωμένοι από την αστυνομία, έσπασαν τα πάντα στις πόλεις της Ελλάδας;
Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια; Και τι έγινε που ο μπάτσος - δολοφόνος συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ακόμη και σήμερα; Και τι έγινε που ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, λέει πως η δικαιοσύνη θα κρίνει αν έπρεπε να χαθεί ο Αλέξης;
Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια; Και τι έγινε που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του, μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους; Και τι έγινε που χιλιάδες μαθητές καταλαμβάνουν τα σχολεία τους και τα αστυνομικά τμήματα των περιοχών τους; Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια; Και τι έγινε που 4.500 δακρυγόνα έχουν εισπνεύσει τόσοι άνθρωποι αυτές τις μέρες; Και τι έγινε που οι πολίτες έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους, μπροστά στην ανικανότητα της κυβέρνησης; Και τι έγινε που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένα παλλικάρι 15 χρονών από μπάτσο στα Εξάρχεια;
Και τι έγινε;
Πριν κάποιες μέρες θεωρούσαν αρκετοί, πως αυτή η κοινωνική εξέγερση θα έχει το χαρακτήρα της λαϊκής επανάστασης. Ο κόσμος έχει φρίξει από όσα γίνονται εις βάρος του τα τελευταία χρόνια και βρήκε την αφορμή να εξεγερθεί. Και όμως… η κρατική εξουσία βρήκε τον τρόπο να τον ξαναβάλει στην ψευτοάνεση του καναπέ του, στην ψευτοησυχία της καθημερινότητάς του, στην ψευτοδημοκρατία που του επιβάλλεται…
Ο κόσμος δεν βγήκε στους δρόμους, ούτε για τα σκάνδαλα, ούτε για τα Βατοπέδια, ουτε για την SIEMENS… Και βρήκε την αφορμή. Να βγει αυτές τις μέρες, να φωνάξει, να ακουστεί… Να βγάλει από μέσα του όσα τόσα χρόνια τον βαραίνουν…
Και βέβαια, όλοι βγαίνουν στα κανάλια να διαμαρτυρηθούν για τα πλιάτσικα και τις οικονομικές καταστροφές που υπέστησαν. Και άλλοι για να δηλώσουν την αγανάκτησή τους για αυτά… Γιατί κύριοι, διαμαρτυρόμεθα τόσο έντονα για αυτά τα πλιάτσικα και οχι τόσο ΕΝΤΟΝΑ για τα πλιάτσικα του Καραμανλή, του Ρουσόπουλου, και των υπολοίπων που τόσα χρόνια γίνονται; Αυτά δεν είναι οικονομική καταστροφή; Γιατί κανείς δεν βγήκε στους δρόμους για αυτά; Γιατί κανείς δεν αγανακτεί για αυτά τα πλιάτσικα;;;
Πάρτε το χαμπάρι… Η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει κλέψει δημόσιο χρήμα, έχει ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, έχει οργανώσει το παρακράτος καλύτερα από ποτέ, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ και τον 15χρονο Αλέξανδρο… ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ! ΑΚΟΜΑ !!!
Και η ζωή … συνεχίζεται ;;;

-------------------------------

33 σχόλια

  1. Καταστολη με κάθε τροπο,
    θελουν οι Αμερικανοτσολιαδες της Νεας Δημοπρασιας,
    με εντολη του Καραμαν Αλη…
    ενώ περιμενουν σε λιγες ωρες
    και τη νεα παραγγελια με δακρυγονα
    που εχουν κανει από το Ισραηλ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας έπρηξες στη μπαρούφα οδοντίατρε επαναστάτη με το κολγκέιτ χαμόγελο,παλουκώσου να μάθεις πως κάνουν σφραγγίσματα και άσε την προπαγάνδα στους ειδικούς,εσένα δε σου βγαίνει η αγανάκτηση σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O THEIOS KARAMANLHS EFYGE KAPOTE GIA GALLIA ME PLASTO DIABATHRIO KAI AFISE THN XORA ERMAIH STH XOYNTA.O KARAMANLHS JUNIOR THELEI NA FYGEI ALLA EINAI EGLOBISMENOS ME TOSA PROBLHMATA.TOY YPENTHIMIZO OTI BOREI NA FYGEI GIA GALLIA,MONO ME THN TAYTOTHTA TOY, ETSI APLA.NA MAS ADEIASEI THN GONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Βίκτωρας Μητρόπουλος θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για τη διαδοχή του στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιανουαρίου. Η υποψηφιότητα του Βίκτωρα Μητρόπουλου γνωστοποιήθηκε και επισήμως με επιστολή του προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

    Αναλυτικά η επιστολή του Β. Μητρόπουλου:

    «Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2008

    Προς Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Κύριε Πρόεδρε,

    Α) Μετά την παραίτηση του κ. Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του προέδρου και την χθεσινή απόφαση του συμβουλίου σας να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/1/2009 για την εκλογή νέου προέδρου, διά της παρούσης σας γνωρίζω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για την θέση αυτή.

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή μου θα κατατεθούν εντός των προβλεπόμενων χρονικών περιθωρίων σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο..

    Β) Διά της παρούσης σας γνωρίζω επίσης ότι θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του εκπροσώπου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

    Με εκτίμηση, Βίκτωρ Δ. Μητρόπουλος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008
    Έσβησε ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από 30 κουκουλοφόρους σε συναυλία

    ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ-ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;

    Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....


    "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της
    06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία
    μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,
    (σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει
    συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
    στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα
    δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα
    οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,
    λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),
    προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

    Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,
    πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
    σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

    Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες
    κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

    Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και
    ‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της
    σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία,
    μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’.

    Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    troktiko:

    Δεν βρέθηκαν ποτέ οι δράστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι έγινε; θα βγάλουμε το ΠΑΣΟΚ θα ξαναρχίσουν να κλέβουν και αυτοί οπως κάναν χρόνια τώρα θα σκοτώνουν οι μπάτσοι όπως παλιά (καλτεζάς) δεν θα φωνάζουν οι τωρινοί καραγκιόζηδες που φωνάζουν τώρα και θα φωνάζουν οι άλλοι και η ζωή θα συνεχίζετε οι πλούσιοι θα γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.....και τι έγινε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΤΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΝΑΙ;

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτόν το συλογισμό. Δεν σκότωσε η ΝΔ ούτε η αστυνομία, σκοτωσε ο Επαμεινώνδας Κορκωνέας. Δεν γνωρίζουμε αν σκοτωσε εν ψυχρώ ή από αμέλεια (εκτός αν ο Ευαγγελάτος ειναι υπεράνω των δικαστών). Περιμενουμε την δίκη και αν αθωωθεί αδίκως από διεφθαρμένο δικαστη πρέπει να δικαστεί ο δικαστής όχι το δικαστικο σωμα.

    Τελος πάντων αυτο που θέλω να πω ειναι ότι η λογική της μετατόπισης και γενικευσης ευθυνών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταλυση της Δημοκρατίας αλλά και στην ατιμωρησία των πραγματικών υπευθυνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008
    Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ αμφιβάλλω, ότι η ζωή συνεχίζεται σαν να μην συνέβη τίποτε. Δημιουργήθηκε ένα "κακό" προηγούμενο και ο φόβος ότι κάθε στιγμή μπορεί να επαναληφθεί θα διαρκέσει.Και ας μην ξεχνάμε "ο φόβος φυλάει τα έρμα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο συγγραφέας αυτής της ανάρτησης, έχει νοημοσύνη αμοιβάδας! Ίσως του αξίζει αυτή η νοημοσύνη, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να υποτιμά τη δική μας. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, ο Καραμανλής έχει άλλα τρία χρόνια. Και όσο τον πολεμάτε, άλλο τόσο εμείς θα τον υποστηρίζουμε, για να σας μπαίνουμε στη μύτη!
    Και μια συμβουλή: Εκτός από τα δόντια, ασχοληθείτε και λίγο με τον εγκέφαλό σας, που αρχίζει να "σαπίζει" επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SITE ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!Ο κ.ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, 'Μπορεί να μου έχουν μείνει παιδικό τραύμα από τις ταινίες με τους κουκουλοφόρους της Κατοχής που επέλεγαν ποιος θα στηθεί στα έξι βήματα(και επέλεγαν συνήθως τον ενοχλητικό γείτονά τους).ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ,ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ),ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ(ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΣΙΝΕΦΙΛ)!ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΧΑΜΟΣΠΙΤΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ?ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ 'ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ' ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.ΑΝΟΗΤΗ,ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΑΝΑΛΥΣΗ!ΟΨΙΜΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ? ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ κ. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ (ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ),ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΤΟΥΜΕ!ΒΕΒΑΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ' ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,Η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ(ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ).ΠΟΣΑ ΠΕΙΡΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΑΡΘΡΟ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΛΑΣΤΗΓΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΜΑΘΗΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
    ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι απλά είναι στη θέση της αλλα είναι και μια ισχυρή κυβέρνηση που δεν κρίνεται απο την κοινοβουλευτική πλειοψηφία αλλα απο το έργο της. Μα τι πίνει ο καταλληλότερος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επιτέλους και μια φωνή της λογικής. μπράβο.

    Πότε θα σταματήσουν οι καναλάρχες να βάζουν τις σπασμένες βιτρίνες πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή ?

    Πότε θα ξυπνήσουν οι πολίτες για να διαπιστώσουν ότι τα πλιάτσικα στα μαγαζιά δεν είναι τίποτα μπροστά στα πλιάτσικα των κυβερνήσεων?

    Ελπίζω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μα ποσο κοντοφθαλμος κουτος και κολλημενος νεοελληνας μπορει να εισαι βρε φιλε.εχεις την εντυπωση οτι εγραψες δοκιμιο η οτι εκφραζεις τους πολλους;η κυβερνηση ο καραμανλης ο παπανδρεου η παπαρηγα.περιφερεσε αναμεσα τους και κολλας εκει μενεις εκει και στην εικονα που σου πουλανε τα καναλια.ειναι φανερο οτι οτι εισαι π[ασοκ αλλα αληθεια πιστευεις οτι κατι θα κανουν αυτοι περισσοτερο η λιγοτερο.Λυπαμαι για σενα και για ολους σαν εσενα γιατι με τετοια μυαλα θα παραμεινουμε ραγιαδες της καθε κυβερνησης και του καθε μεγαλοαπατεωνα κοντομηνα μπομπολα αλαφουζου κτλπ.για πια επανασταση των νεων μιλας χαζε ελληνα των νεων πας καλα μωρε;εχω ενα γιο 15 ετων και ξερω τι παιζει και με τις καταληψεις και με τη αγανακτηση οπως λεσ των νεων.ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ .Η γενια των 700 ευρω νεοελληνα βλακα δεν εχει καν αυτη την πολυτελεια γιατι το πρωι θα πρεπει να παει στην δουλεια για να μην τη χασει.Γ ια ποιους πληρωμενους κουκουλοφορος μιλας της αστυνομιας;τοσο κολλημα ποια με το πασοκ που ρουφας με ευκολια οτι σου πασαρουν.τετοιοι ελληνες ειμαστε τετοιοι μας αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και στην Αγγλία σκοτώθηκε κατά λάθος ένας αλλοδαπός αλλά δεν έγινε αυτός ο χαμός. Από ένα σημείο και μετά οι διαδηλώσεις δεν έχουν άλλο νόημα παρά να προκαλέσουν και άλλες καταστροφές και ίσως και άλλα θύματα. Είναι γνωστή μέθοδος των αριστεριστών. Προτιμούν νεκρούς για "σύμβολα" και ανέργους για να αυξάνουν τις ψήφους τους. Τους ξέρουμε καλά από παλιά. Αλλά η κυβέρνηση τι κάνει; Άμυνα κατενάτσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μας πει καποιος γιατι ο Χατζηνικολαου συνεστιαζεται με τον Παπανδρεου και μαλιστα κατω απο τετοιες συνθηκες? Θελει να γινει ο νεος Λαμπρακης η ο νεος Μπομπολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και αυτοί που βγάζουν κυβέρνηση είναι το 30% του Ελληνικού λαού.
    Και από αυτό το 30% , ο ένας στους εκατό είναι Δεξιός αλλά πατριώτης Δεξιός.
    Και αναρωτιέται , γιατί, γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ασε μας ρε χαχόλε που τους μασκοφόρους τους βάζει η ...αστυνομία!! Ναι, για να την βαράνε. Μα τι κάλο έχετε στον εγκέφαλο. Αν είναι έτσι γιατί τότε δεν τους συλλαμβάνουν οι αθώοι διαδηλωτές? Ασε ρε τα φούμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί κύριοι, διαμαρτυρόμεθα τόσο έντονα για αυτά τα πλιάτσικα και οχι τόσο ΕΝΤΟΝΑ για τα πλιάτσικα του Καραμανλή, του Ρουσόπουλου, και των υπολοίπων που τόσα χρόνια γίνονται; Αυτά δεν είναι οικονομική καταστροφή; Γιατί κανείς δεν βγήκε στους δρόμους για αυτά; Γιατί κανείς δεν αγανακτεί για αυτά τα πλιάτσικα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. :Αντε πλύνε κανα βρακάκι της Αλέκας
    και χάϊδεψε και τ΄ άρχίδια του Αλέκου, για να εξασφαλίσεις την καθημερινή δόση σου, χασικλάκια
    της δεκάρας,που θέλεις να μας
    ρίξεις και την Κυβέρνηση...και να
    βάλεις ποιόν ρε μάπααααα......
    τον Αλαβάνο? ή το βλίτο το παιντί?
    Ο μεν, πρώτος, έχει επιτελείο ειδικευμένο στις ληστείες τραπεζών,
    ως και ειδικούς στη διανομή ναρκω-
    τικών, και ,ακόμη,υποθάλπτει κου-
    κουλοφόρους με σκοπό την αναρχίαν
    εις κόλπους της Δημοκρατίας.Ο δε
    δεύτερος,το παιντί, o george ...
    τι να πω!!!! ,πάντως είναι ο πιο
    έξυπνος βλάκας i never see in my life.Αυτός ,παιδιά, ΥΠΕΓΡΑΨΕ την
    ελευθέρα πτήση τών Απέναντι υπεράνω
    του ΑΙΓΑΙΟΥ και κατηγορεί την παρούσα κυβέρνηση. Πέρα απ΄αυτό
    έχει ξεχάσει τον Πάχτα, τον
    Παπαντωνίου, τον Τζοχα/λο,τον
    Λαλιώτη κ.α.που καταξέσχισαν
    τα ταμεία και καταβρόχθισαν όλες
    τις μίζες ,καθώς και τη μεγαλύτερη
    κομπίνα ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΪΟΥ ,που,
    αξίως, πήρε το ΟΝΟΜΑ ΠΟΣΟΚ
    ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ.
    Αυτούς θέλεις ρε Χάλια?
    Το καλύτερο είναι,η παρούσα Κυβέρνηση ,να ψηφίσει την ¨ΑΡΣΙΝ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ώστε, η
    δικαιοσύνη να ημπορεί ,νομότυπα,
    να δικάσει και εγκλείσει στη φυλακή
    όλους τους Αλαβάνους που υποθάλπτουν και υποκινούν κου=
    κουλοφόρους και αναρχίαν.
    Κι΄ακόμα ..μην συγχέεις την
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ με τον κομμουνισμό.
    Χείλων
    13-12-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙΑ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΟΥΝ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    LAE ANTISTASOY STHN ANARXOFASISTIKH LELAPA!

    OXI STO PAIDOMAZWMA TOU SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στον Αριστερό που γαμιέται.
    -------------------------
    Μην συγχέεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ με τον κομμουνισμό.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναιΕλληνικόν πολί-τευμα και οφείλουμε να έχωμε το Δέος και το Χρέος να την υπερασπί-ζόμεθα και όχι να την κατασρέφουμε.
    Ο κομμουνισμός είναι καθεστώς και την ασπάζεται μια ιδιοσυγκρα-
    σία ανθρώπων με ψυχολογικάς
    παθήσεις ,που σκοπός τους,είναι
    η κατασρτοφή ,σε κάθε τι, που είναι
    οφέλιμο στο Κράτος. Αρέσκονται
    στην ξάπλα ,ονειρευόμενοι ,πάντοτε,
    την δια πρόστυχων μέσων,ιδιοποίηση
    των περιουσιών, που όταν δεν ημπο-
    ρουν, καταστρέφουν αυτάς .
    Η Δημοκρατία μας ,βέβαια,μεγαλόκαρ
    δη όπως πάντα ,ανέχεται, μέχρι στι-
    γμής,τα άρρωστα αυτά μισανθρωπά-κια. Τα μέλλη του καθεστώτος αυτού αλληλοσυνουσιάζονται [of one another sexual intercourse] παίρνοντας ναρκωτικά για την ολοκλήρωση των χυδαιοτήτων τους.
    Ένας απ΄αυτούς είσαι κι΄εσύ γαμημένε αριστερέ ,όπως υπογράφεις.

    Χείλων
    13-12-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη η Ελλάδα και όχι μόνο, έχει συγκλονιστεί απο τα γεγονότα που άρχισαν με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του μικρού Αλέξη και καταλήγουν στις σκηνές ανείπωτης βίας, καταστροφής και λεηλασίας που εξελίσσονται κάθε μέρα στους δρόμους και στις γειτονίες της Αθήνας. Η οργή του κόσμου για όσα συμβαίνουν είναι απόλυτα δικαιολογημένη έχω όμως την εντύπωση ότι οι αντιδράσεις δεν έχουν σαν αποδέκτη τους πραγματικούς ενόχους της όλης κατάστασης και την "πληρώνουν" άνθρωποι αθώοι που βλέπουν καθημερινά την κάθε επαγγελματική τους δραστηριότητα να καταρρέει. Την "πληρώνουν" και οι αστυνομικοί και όσο προκλητικό και αν ακούγεται αυτό δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι για το χάλι της ελληνικής αστυνομίας. Πρέπει να σκεφθούμε ποιός φταίει που τα κριτήρια επιλογής των αστυνομικών είναι αυτά που είναι με αποτελέσμα να εισχωρούν στο σώμα άτομα ακατάλληλα, με ψυχολογικά προβλήματα, κλπ., κλπ. Ποιός φταίει που οι αστυνομικοί είναι παντελώς ανεκπαίδευτοι ή μετά απο μία υποτυπώδη εκπαίδευση 3-6 μηνών τους παρέχεται όπλο, πράγμα που τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους? Ποιός φταίει που η αστυνομία είναι σχεδόν ανύπαρκτη όταν τους χρειάζεσαι εμφανίζονται δε κατόπιν εορτής αρνούμενοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους για 800 και 1200 ευρώ? Μήπως για όλα τα παραπάνω και ένα σωρό άλλα προβλήματα ο κύριος και μοναδικός ένοχος είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι πολιτικοί μας οι οποίοι μπαίνουν στην πολιτική άφραγκοι και βγαίνουν εκατομμυριούχοι? Ποιός φταίει για το ξεχαρβάλωμα της Πυροσβεστικής που είχε σαν αποτέλεσμα να καεί πέρσυ η μισή Ελλάδα? Ποιός φταίει για την κατάντια της ελληνικής αστυνομίας που έστειλε έναν αθώο, νέον άνθρωπο στο χώμα? Ποιός φταίει που υπάρχει "γκέτο" και "άβατο" μέσα στην καρδιά της Αθήνας, σε μία απο τις πιο όμορφες, κεντρικές συνοικίες της? Ποιός δεν δίνει την εντολή να "καθαρίσει" αυτή η περιοχή ώστε να μην ακούγονται μετά ισχυρισμοί του στυλ "καλά έπαθε ο μικρός αφού σύχναζε στα Εξάρχεια..., ή φταίει η οικογένειά του που δεν του απαγόρευε να πηγαίνει σ'αυτή την περιοχή"? Ποιόν εξυπηρετεί η ύπαρξη των τάχα "γνωστών-αγνώστων" οι οποίοι καταστρέφουν περιουσίες και με τις πράξεις τους στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον των διαδηλώσεων των εργαζομένων ή των μαθητών οι οποίοι διαμαρτύρονται δικαίως για τα χάλια του βιοτικού τους επίπεδου και της ανύπαρκτης παιδείας?
    Γιατί λοιπόν αντί να εκτοξεύονται πέτρες, πλακάκια, μολότωφ και στουπιά εναντίον των αστυνομικών και των καταστημάτων δεν αρχίζουν να εκτοξεύονται αβγά και γιαούρτια εναντίον των πολιτικών? Φυσικά και των 300! Γιατί δεν μαζευόμαστε καθημερινά έξω απο την Βουλή, ή τα πολιτικά τους γραφεία και να τους γιουχάρουμε? Γιατί να μην σταματήσουμε να τα βάζουμε με τα "εκτελεστικά όργανα της εξουσίας" και να μην τα βάλουμε απευθείας με την εξουσία? Δεν είναι πιο δίκαιο? Δεν πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι ο κόσμος βαρέθηκε να τους ακούει να ψεύδονται ασύστολα, να κουκουλώνουν ένα σκάνδαλο την ημέρα, να τους βλέπει στις τηλεοράσεις να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις με μοναδικό αποδέκτη την τσέπη τους? Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να καταλάβουν ότι έχουμε όλοι αγανακτήσει και αυτό το "κάτι" να λειτουργήσει και σαν τροχοπέδη στους επόμενους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, ώστε να μην κάνουν τα ίδια? Αν φοβούνται ότι ένα γιαούρτι και ένα αβγό περιμένει κάθε μέρα να στολίσει το πανάκριβο κουστουμάκι ή ταγεράκι τους ίσως να σκέφτονται λίγο παραπάνω την οποιαδήποτε κίνηση και δήλωσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση