GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα...

. Από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ .. Πάνω από 300 νεκροί και 1500 τραυματίες στη νέα εισβολή του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας. Με πρό...

.
Από την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
..
Πάνω από 300 νεκροί και 1500 τραυματίες στη νέα εισβολή του Ισραήλ στη λωρίδα της Γάζας. Με πρόφαση κάποιες ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ, απελευθερωμένες από το «βάρος» της εκεχειρίας (που έληξε), οι ισραηλινές δυνάμεις επιδίδονται σε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπράξει σε όλη την ιστορία του παλαιστινιακού ζητήματος.
Η περικύκλωση και ο κατακερματισμός των παλαιστινιακών εδαφών από τους εποικισμούς, τα τείχη, η καταστροφή των υποδομών, η μετατροπή της Γάζας σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πείνα, η ανεργία, βρίσκουν την πιο ακραία τους μορφή με το νέο στυγερό έγκλημα πολέμου: τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους. Είναι τα επιμέρους κομμάτια που συνδέουν το πάζλ της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή με τα σχέδια των Αμερικάνων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την «Νέα Μέση Ανατολή». ΗΠΑ και Ε.Ε. γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο έγκλημα, το στήριξαν, αλλά και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς.
Ο κύριος Ομπάμα δήλωσε αλληλέγγυος με τους σύμμαχους Ισραηλινούς, ενώ η Ε.Ε. -δια στόματος Σαρκοζί και Σολάνα-, τάχτηκε με το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζει (!) τον εαυτό του, μετατρέποντας τον θύτη σε θύμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Άραβες εμίρηδες και σεΐχηδες, αρνούνται να καταδικάσουν δια μέσου του Αραβικού Συνδέσμου την φονική επίθεση.
Η ελληνική κυβέρνηση, της μηδενικής ανοχής στον «εσωτερικό εχθρό», δηλώνει πως καταδικάζει την κλιμάκωση της βίας από όπου κι αν προέρχεται! Δηλώνει ουσιαστικά πως φταίει για όλα η Χαμάς, «αναγκάζοντας» το Ισραήλ να επέμβει! Οι διακρατικές συμφωνίες, τα κοινά συμφέροντα, οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, η προμήθεια τόνων χημικών και δακρυγόνων από το Ισραήλ για τις ανάγκες καταστολής της ελληνικής εξέγερσης χαράζουν τη γραμμή της αμέριστης αλληλεγγύης της κυβέρνησης των δολοφόνων και του ελληνικού κράτους στους δολοφόνους του Ισραήλ.
Η αντιμετώπιση του εχθρού είναι κοινή σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ελληνικό κράτος, ισραηλινό κράτος και διαφοροποιείται μόνο στις παραλλαγές της: πογκρόμ και άγρια καταστολή, δολοφονίες, τραυματισμοί, συλλήψεις, βασανισμοί ενάντια σε όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι. Η στοίχιση του ελληνικού κράτους με το έγκλημα στη λωρίδα της Γάζας, φάνηκε περίτρανα χθες με την άγρια καταστολή της διαδήλωσης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και τις συγκρούσεις που επακολούθησαν. Με το ξύλο, τις συλλήψεις και τον όγκο των χημικών που ρίχθηκαν – αυτά που πρόσφατα παρέλαβαν τα σώματα καταστολής από το Ισραήλ.
Με την εξέγερση της ελληνικής νεολαίας και την τεράστια κοινωνική έκρηξη να είναι ακόμα σε εξέλιξη, μπορούμε να λέμε πως δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε; Το σύνθημα που ακούστηκε τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες, έλεγε «Τα Χριστούγεννα αναβάλλονται, έχουμε εξέγερση!». Πρέπει, οι λαϊκές μάζες, οι εργαζόμενοι και η νεολαία που βγήκαν στο προσκήνιο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής σε όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη να απαντήσουν ξανά δυναμικά.
Δεν έχουμε πρωτοχρονιά, έχουμε πόλεμο. Αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους οι νεκροί, τραυματίες και διωκόμενοι Παλαιστίνιοι.
Καμιά ειρήνη με τις κυβερνήσεις και τα κράτη των δολοφόνων!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΡΙΟ 31/12 ΣΤΙΣ 23:00

----------------------------------------

21 σχόλια

  1. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΠΙΝΟ!

    ...πες ότι είναι και πολύ γλυκός άνθρωπος ο Κώστας με φυσική καλοσύνη κι ευγένεια...

    ...κι όχι με το χαμόγελο του Δράκουλα, που έχει η άλλη .....μην αρχίσεις πάλι, τα περι ειδικού βάρους. Θυμίζω ότι το ειδικό βάρος, το όποιο βάρος.. βρίσκεται μόνο στο "αμάρτημα του πατρός της" που λέει κι η ταινία!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γνωστοί άγνωστοι χρήσιμοι ηλίθιοι των αγιατολάδων βγαίνουν και πάλι στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν γίνετε να ψοφήσετε ομαδικά διεθνιστικά παλαιστινοπουστράκια με φερετζέ που όλοι οι εκπρόσωποι του πολιτισμένου κόσμου κάνουν λάθος ενώ οι νταβατζήδες σας οι κατσικογαμιάδες δολοφόνοι της Χαμάς και Χεζμπολά σκοτώνουν τα παιδιά τους και ενοχοποιούν το Ισραήλ .Μεγάλο λάθος να χαρίσουν την Γάζα στους παλαιστίνιους,χαράμι πάει η γή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορία: Τι ήθελε να ακούσει, τι ήθελε να πει ο άχρηστος στους δικαστικούς χρονιάρες μέρες; Θα τους αυξήσει ακόμα τους μισθούς; Ή μήπως φοβάται μπας και μεροληπτήσει η δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα; Δεν πείστηκε ακόμα;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για κάποιο ελληνικό πρόβλημα θα κάνετε "συγκέντρωση αλληλεγγύης" ή αυτά είναι "εθνικιστικά" - φτου κακά - πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν, λέω αν είχαμε κυβέρνηση με αρχίδια και ήθελε να συμβάλει αποτελεσματικά στη λύση του προβλήματος πρέπει να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις μας με το Ισραήλ!Να ανακαλέσουμε πάραυτα όλο το προσωπικό της πρεσβείας μας από το Τέλ-Αβίβ και να διαολοστείλομε τον δικό τους λέγοντάς του ότι οι σχέσεις θα αποκατασταθούν μόνο μετά την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους!!!Παράλληλα να ενημερώσουμε και να παροτρύνομε και άλλα κράτη να κάνουν το ίδιο.Φαντάζεσθε καμιά 50αριά κράτη να διακόψουν διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ;;;;Αλλά πώς να γίνει αυτό όταν η ελλαδίτσα είναι ιδεολογική και οικονομική αποικία των εβραίων!!"θού κύριε φυλακή τω στόματί μου"!!!
    Ο εν "Flandria"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν είχα μπροστά μου αυτόν που έγραψε το κείμενο θα του έβγαζα τις τρίχες από το μούσι μία μία με το τσιμπιδάκι που βγάζω τα φρύδια.άντε και καλή συγκέντρωση και στους τρεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΛΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ , ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελλαδίτσα από αιώνες είναι ιδεολογική και οικονομική αποικία των Εβραίων!!Κοιμάτε τον τον ύπνον τον βαθύν!!!Λαός και ηγεσία του έχουν περιπέσει σε λήθαργο!!!
    "Θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου"!
    Ο εν "Flandria"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βαρέλι το πετρέλαιο είχε πέσει πολύ και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να επανέλθει στις προηγούμενες... επιδόσεις του.

    http://www.euro2day.gr/ftcom_en/126/articles/427578/ArticleFTen.aspx

    Καπετάν Μακρής. Πάμε παιδιά!
    http://www.youtube.com/watch?v=OAkfHShATKY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καψαμπελη εισαι απαιχτος.
    οι τουρκοι αλωνιζουν στο αιγαιο
    και εσυ σαν γνησιος διεθνιστης
    ασχολεισαι με τον συριζα το
    παρακλαδι του σιωνισμου στην ελλαδα.
    εκει στην γαζα γινεται επικοισμος
    εδω τι γινεται.
    οσον αφορα την αντιπολεμικη διεθνιστικη κινηση ειναι οντως
    παρακλαδι τετοιο γιατι προσπαθει
    να ταυτισει τους κουκουλοφορους
    με τους παλαιστινιους.
    αυτοι μαχονται ακαταπαυστα και θυσιαζονται με αυταπαρνηση για την
    ελευθερια τους ενω αυτοι εδω οι
    αποκαλουμενοι διεθνιστες μαχονται
    για να μην εχουν οι ελληνες πατριδα.
    μας προσβαλλουν με την φρασεολογια τους αυτα τα σκουληκια μας αποκαλουν ..μαζες..
    ποιες μαζες των 2-3.0000 μαζι με αλλοδαπους σε
    μια αθηνα των 5 εκ.
    αλλα η ψευτια η παραποιηση και η
    κιβδηλη προπαγανδα ειναι συνωνυμο τους.
    το κανουν αυτο για να μην διαδηλωσει πληθος πολιτων γιατι οι
    ελληνες δεν θελουν να ταυτιστουν
    μαζι τους και αυτο το γνωριζουν
    και οχι γιατι θελουν να συμπαρασταθουν στον αγωνα των
    παλαιστινιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. أصدقائي الأعزاء

    Μάλιστα...
    ώστε ο κόσμος χωρίζεται σε καλούς και κακούς!

    Μάλλον υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

    Λυπηθείτε τουλάχιστον τους νεκρούς και τα θύματα, πάψτε να τα χρησιμοποιείτε όλα για να αποδείξετε την αλήθεια του ευαγγελίου σας!

    Τον δύσκολο αγώνα τον δίνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι, εδώ, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στις Αραβικές χώρες, παντού, με μυαλό, κουράγιο και ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ.

    Δυστυχώς, υπερισχύουν συχνά οι ακραίοι, ειδικά όταν κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια. Αυτά τα δεινά υποθάλπετε κι εσείς, ελπίζοντας να επωφεληθείτε.

    Ας μεθοδεύσουμε την ειρήνη και όχι τις πολεμικές συγκρούσεις.

    وعلى الأرض السلام
    الله يكون معك
    مروى

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 30 Δεκέμβριος 2008 11:56 μμ
    Αφιερωμένο
    http://zope.gush-shalom.org/home/en/galleries/gallery_1230482645
    Με καλύτερη φωτογραφία αυτή:
    http://zope.gush-shalom.org/home/en/galleries/gallery_1230482645/IMG_0074.JPG/view_photo

    Και κάτι σε παγκόσμια κλίμακα πια γνωστό:
    http://www.infowars.com/?p=6854
    Είναι το video που δείχνει ο Λαζόπουλος τους "αναρχικούς" αστυνομικούς... βέβαια το έβγαλαν γιατί ενοχλούσε... http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA&feature=related (όμως υπάρχει και αλλού).

    Καπετάν Μακρής. Η Αλήθεια είναι πικρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειστε εντελως μαλακες εσεις.Δεν παιζεστε με τιποτα....λεχρητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπή. Συγκέντρωση στις 11.00 παραμονή Πρωτοχρονιάς? Ούτε 1 ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου δεν αφήνεται τον κόσμο να ησυχάσει τσογλαναράδες Τσιπρόπαιδα?
    Πάλι θα σπάσετε? Ή πάτε να κερδίσετε το στοίχημα έχοντας ποντάρει για το αν θα καεί το δέντρο? Φτου σας. Φέρνετε όλη τη κοινωνία απέναντί σας, κοπρίτες.
    Χρόνια Πολλά.
    Θοδ.Χοχτούλας
    (ΜΜέμπορος που του έσπασαν το μαγαζί στη Πατησίων....οι "αγωνιστές" του Τσίπρα και του Αλαβάνου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΙΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, ΑΥΝΑΝΕΣ ΟΡΘΙΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ", "ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ?


    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΥ ΤΣΑΝΤ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ


    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ


    ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ai voidoptsa pou paei xamenh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να δούμε πόσο καιρό ακόμα θα δεχθεί ο Ελληνικός λαός την καταστροφική μανία των εγκληματιών και των τρελλών-- εάν δεν κάνει τη δουλειά της η αστυνομία (και πως να κάνει αφού έχει διαλυθεί), ο λαός θα απαιτήσει από τους αντιπροσώπους του πιό αποτελεσματική επέμβαση,να κινητοποιηθούν συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και να επιβληθούν παραδειγματικές ποινές στους ταραξίες-εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ''ΣΤΟΧΟΥ'' ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΨΥΧΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ....ΒΓΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΑΣ !
    ΑΝΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση