GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νουθεσία εκ πείρας...

. Από το http://kastrinos.pblogs.gr/ . Τα ξαναείδαμε αυτά απ' άλλους σ'άλλες εποχές και στην πορεία γίνανε στο σύστημα αναχώματα. Γι...

.
Από το http://kastrinos.pblogs.gr/
.
Τα ξαναείδαμε αυτά απ' άλλους σ'άλλες εποχές
και στην πορεία γίνανε στο σύστημα αναχώματα.
Γι αυτό παιδιά από ψυχής, λέω κρατήστε αντοχές
μην γίνεστε μηχανισμοί στα άθλια τα κόμματα.

Μην χάνεται το δίκιο σας μ'ανούσιες πράξεις βίας
και μην σας χρησιμοποιούν σαν ζωντανά δολώματα,
αυτοί που σας καταχωρούν σαν όργανα φοβίας
σκουλήκια ήταν πάντοτε που σέρνονταν στα χώματα.

Παιδιά μην σπαταλάτε άδικα τώρα τις φωτιές
αύριο δεν θα έχετε ούτε για προσανάμματα.
Συγκρατηθείτε λίγο μην κάντε αποκοτιές
θα γίνουνε στο μέλλων χειρότερα τα πράγματα.

Τότε θα σας μαζέψουν οι άφρονες φρουροί
γιατί μέσον δεν θα 'χετε λίγο ν' αντισταθείτε,
και δίκαια η ιστορία για σας θα απορεί
κι άδικα θα φωνάζει, που είστε σηκωθείτε.
Καστρινός.
----------

12 σχόλια

  1. 22-12-2008

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

    Αυτές τις μέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.

    Ο «καταλληλότερος» sik και οι απίστευτοι τύποι που τον χειροκροτούν (τρομάρα τους), υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές «αντάρτες» και μη του δεξιού συρφετού.
    Για μία ακόμη φορά, αφού διαπίστωσαν ότι δεν έχουν πειστικά επιχειρήματα, προσέφυγαν στις προσφιλείς τους μεθόδους (ψέμα, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των πολιτών, συκοφαντία των πολιτικών τους αντιπάλων).

    Η ΥΠΕΞ «κυρία» Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, μας έπεισε, για μία ακόμη φορά, ότι είναι άξιο τέκνο του μεταπολεμικού εφιάλτη. Μιμούμενη τον μπαμπάκα της, λέγοντας μισές αλήθειες και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, επιτέθηκε με αδέξιο, σκαιό, ποταπό και ανήθικο τρόπο στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυριανό Πρωθυπουργό Κύριο ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ντροπηηηηηηή σου κυραααααααά μου!!!!!!!!

    Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και …….

    …….. ο «κύριος» Πάκης, προφανώς νομίζει ότι έτσι θα ξεχάσουμε το μπάχαλο που έχει οδηγήσει τις τελευταίες μέρες τη χώρα με τις άστοχες ενέργειές του.
    Ρε ούυυυυυστ απ΄ εδωωωωωωώ!!!!!!

    …….. ο «τσάρος» της οικονομίας «κύριος» Αλογοσκούφης, εμείς όμως που «απολαμβάνουμε» τα «επιτεύγματα» της οικονομικής του πολιτικής (ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχια), του απαντάμε ότι δεν τσιμπαααααάμε ρεεεεεεεεεεέ!!!!!!!!!

    …….. ο ΥΠΑΙΘ «κύριος» Στυλιανίδης, προφανώς γιατί θέλει να ξεχάσουμε, τα μπουζουκοπερπατήματά του και τις ποδοσφαιρικές του ανησυχίες, την ώρα που το επανιδρυθέν κράτος, από τον «καταλληλότερο»sik, σκοτώνει τα παιδιά μας/σας και ο ίδιος τα όνειρά τους.
    Εμείς όμως διαλαλούμε στον «κατασυκοφαντημένο» Υπουργό δεν ξεχνααααάμε ρεεεεεεεέ!!!!!!!!!!

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, ως «μαέστρος» των συκοφαντών και καθοδηγούμενος από το καραμανλικό DNA, παρέλαβε τη σκυτάλη του ψεύδους και της συκοφαντίας από τα πρωτοπαλίκαρά του και συνέχισε ακάθεκτος, να συκοφαντεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, να ψεύδεται ασύστολα, να παραπληροφορεί τους πάντες και να μας θεωρεί ιθαγενείς και βλάκες.
    Κούνια που σε κουυυυυύναγε χοντρουυυυυύλη!!!!!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ στην ποίηση το ρίξατε. Είναι το πνεύμα των γιορτών ή πρόκειται για διαμορφωμένη τάση του τέλους της δεκαετίας; Να αρχίσουμε και τα παραμύθια τότε, "ο λύκος και τα 3 αρνάκια" ή "η χιονάτη και οι 7 νάνοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οί σφαίρες στήν κλούβα τών ΜΑΤ,είχαν εξωστρκισθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ ασ' τα σάπια κι ο Γιωργάκης σου μιά απ'τα ίδια είναι. Δεν κατάλαβα δηλαδή, συνυπεύθυνο δεν είναι το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της Ελλάδας. Υπουργάρα παιδείας και Εξωτερικών δεν ήταν ο ΓΑΠ σου;

    Και που 'σαι για να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός πρέπει να τον ψηφίσει ο λαός, γι' αυτό μην βιάζεσαι να τον αναβαθμήσεις. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώμε κατάλαβες φιλαράκο μου. Χίλιες φορές να ψηφίσουμε Οικολόγους Πράσινους κι Εναλλακτικούς.

    ΜΝΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαγός τη φτέρη έσειε
    Κακόν της κεφαλής του
    Κι απ' τα δυό μου αυτιά
    κρεέμονται δυο μελιτζάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νεαρά παιδιά εκπαιδεύονται στην αυθάδεια και την αφισσοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ. Το κακό που κάνει ο Αλαβάνος στη χώρα των κουκουλοφόρων δεν το έχει φανταστεί. Είμαστε άξιοι της συμπεριφοράς μας. Όχι της μοίρας μας, γιατί τη μοίρα του ο καθένας την δημιουργεί με τη δουλειά του. Θα μου πείτε υπάρχουν και οι απατεώνες. Αυτοί όμως αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν. Παράδειγμα το Βατοπέδι, η Siemens με τον στρατηγό του ΠΑΣΟΚ και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση. Σχολείο 8ο Λύκειο Ιωαννίνων. Τελεί υπό κατάληψη. Περιφρούρηση καμία. Τολμώ και μπαίνω στο χώρο που έφαγα το καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μάτια μαθητών με κοιτάζουν αδιάφορα. Κάποιοι έχουν μουσική από στερεοφωνικό. Είναι του σχολείου. Ευτυχώς δεν έχει ζημιά. Κάνουν λέει πάρτι. Παντού αποκαΐδια από φωτιά που άναψαν καίγοντας βιβλία. Βρωμάει καμένο. Νερά χυμένα από σπασμένο καλοριφέρ. Πόρτες βαμμένες με μπογιά που έκλεψαν από αποθήκη. Καρέκλες σπασμένες. Θρανία σπασμένα. Το εργαστήριο παραβιασμένο και όργανα Φυσικής κατεστραμμένα. Γεμάτοι οι διάδρομοι από αναλώσιμα του εργαστηρίου. Προσπάθεια να παραβιαστεί και η αποθήκη του , δεν τα κατάφεραν. Ριγμένα πολλά κάτω. Κάποια είναι πανάκριβα. Τζάμια σπασμένα. Συνθήματα στους τοίχους. Αισχρά: .........(Διευθυντή) γλύψε μας τον π.... Οι τοίχοι στις αίθουσες που χρησιμοποίησαν (ευτυχώς όχι όλες) χάλια. Κουτιά από τσιγάρα αδειανά και παντού αποτσίγαρα. Κάποιοι άγνωστοι πιτσιρικάδες καπνίζουν και φυσάνε μπροστά μου επιδεικτικά τον καπνό. Από είστε τους λέω. Από το διπλανό Γυμνάσιο, μου λένε. "Τι δουλειά έχετε εδώ, τραβάτε στο σχολείο σας", μ' έπιασαν τα νεύρα. Άλλες άγνωστες φάτσες, τι ήταν; Δεν τόλμησα να ρωτήσω. Πάω στην αίθουσα που ήταν οι μαθητές. Έχω φουντώσει: "Πάρτε και έναν αναπτήρα και κάψτε το", τους λέω νευριασμένα. "Αυτό μόνο απομένει να κάνετε". Με κοιτάνε σαν χαμένοι. Ο "υπεύθυνος", τον ξέρω, αγουροξυπνημένος, και μάλλον αποβραδίς πιωμένος, με κοιτάει αμήχανα. Τι να τους πεις; "Τι το καταντήσατε έτσι, δε ντρέπεστε", τους φωνάζω και φεύγω. Οι άλλοι καθηγητές συγκεντρωμένοι στη Βιβλιοθήκη, σε άλλο κτίριο, χαριεντίζονταν και μοίραζαν μελομακάρονα. Έτρεμα από τα νεύρα μου: "Καλά, δεν έχουμε εμείς καμιάν ευθύνη; Τι κάναμε για να σώσουμε το σχολείο μας; Πού είναι ο Σύλλογος των διδασκόντων; Πού είναι οι γονείς;" Κανένας δεν αντιδρά. Πολλοί δεν φάνηκαν καν όλες αυτές τις μέρες. Οι κακές γλώσσες λένε ότι βάλανε τα ιδιαίτερά τους την ώρα του σχολείου για να έχουν ελεύθερο το απόγευμα. Κανείς δεν νοιάζεται. Όχι τώρα, ανέκαθεν. Άντε να φτιάξεις μετά δημόσιο σχολείο. Κι αυτό που υπήρχε το διέλυσαν. Μη πει κανένας πως δεν έφταιξε. ΌΛΟΙ ΦΤΑΊΝΕ.
    Με πρόσχημα το δολοφονία του Αλέξη βγήκαν από την τρύπα τους ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος, βρωμεροί αρουραίοι, και αλωνίζει παντού η ασχήμια. Ακόμα και εκεί που έπρεπε να είναι ναοί του πολιτισμού, στα σχολεία. ΠΑΝΤΟΎ.
    Άντε μετά να πεις "Καλές Γιορτές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΙΜΙΑ;

    "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ".

    ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ". ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΞΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΑΚΡΙΤΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ........

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ,


    πάρε μας μία πίπα και όπως θα μπουκώνεις διάβαζε.....



    Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος (συγκεντρωσιάρχης του σιδερένιου) στο άρθρο του «Σκέψεις για την επικαιρότητα και τη λειτουργία του κόμματος» υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ρεύμα νίκης στην κοινή γνώμη, δεν έχει πείσει ότι έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα, δεν έχει εγκαταλείψει τον κυβερνητισμό του παρελθόντος και τα στελέχη του, στην πλειονότητά τους, συνωστίζονται και δουλεύουν για να έχουν απολαβές από την επικείμενη κατάκτηση της εξουσίας.


    "Αυτήν την περίοδο που φαίνεται το Κίνημά μας να ανακάμπτει, μοιάζει σαν μπουκωμένο όχημα. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός και καμία μέριμνα. Το κόμμα δεν λειτουργεί. Κατ’ ουσίαν είναι ανύπαρκτο και δεν ανταποκρίνεται ουδόλως στη στοιχειώδη λειτουργία ενός δημοκρατικού και σοσιαλιστικού κόμματος».

    Κάνει λόγο για «εκφυλισμένες συγκεντρώσεις και στελέχη που κουράζουν με τον ξύλινο λόγο τους».



    ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση