GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι βαρυποινίτες της ιστορίας...

. 6. απο το λάπτοπ του κελιού μου Να΄ μαι πάλι, μέρες είχα να χτυπήσω τα πλήκτρα για το press-gr, ασχολιόμουν με την αποφυλάκισή μου, γιατί ...

.
6. απο το λάπτοπ του κελιού μου

Να΄ μαι πάλι, μέρες είχα να χτυπήσω τα πλήκτρα για το press-gr, ασχολιόμουν με την αποφυλάκισή μου, γιατί δεν έχω σκοτώσει, ούτε κλέψει, ούτε αδικήσει κι΄όμως βρέθηκα μέσα –όπως ο Χορν σε κείνη τη ταινία, με δεσμοφύλακα τον Αυλωνίτη… Κι΄επειδή φυλακή σημαίνει μαμ, κακά και ξάπλα, το μυαλό σε άλλους ξεπέφτει σε πλήρη αποβλάκωση και σε άλλους σε αδιάκοπη λειτουργία, όπως σε μένα που τις ώρες της μοναξιάς ανέλυα τι εστί παγκοσμιοποίηση, τραπεζικά δάνεια, Βατοπέδιο και χρυσοβουλάτα, υπουργοί, υπουργίνες και διατάγματα, οσιοκαλόγεροι και γλείφτες , δίπλα σε ηγούμενους και πρωθυπουργούς … Και τι νομίζετε ότι αυτές τις μέρες έφερνα στο μυαλό μου πιο πολύ; Τους σταρ και τις αστρούλες των δελτίων των οχτώ και των παραθύρων, αυτούς με τη γραβάτα και το μαλλί καλοχτενισμένο ή πρόκα, αλλά κι΄αυτές τις μπογιατισμένες ως το λαιμό… Γιατί οι αφεντιές τους πουλάνε μούρη και δεν βλέπουμε απο τον καναπέ αν ο τάδε φοράει τρύπιο στο γόνατο μοδάτο μπλου τζιν ή η δείνα λεκιασμένη κυλότα, μπορεί και να΄ναι ξεβράκωτη…
Τούτες τις μέρες λοιπόν, σκεφτόμουνα τους νταμαχιάρηδες με την απληστεία που τους κατέχει, μετά τα πόστα και τα οφίτσια στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, να κατέχουν και εφημερίδες μεγάλες ή μικρές δεν έχει τόση σημασία, όση να γραπώνουν διαφημίσεις και κρατικές καταχωρήσεις-επιχορηγήσεις… Τους γραδάρω στα δελτία των οχτώ, απ΄όπου ρολίστες και καρατερίστες, που θα τους ζήλευαν ηθοποιοί ταλαντούχοι, όπως ο Μινωτής κι΄ο Λογοθετίδης, μπορεί κι΄η Παξινού, παριστάνουν υποψήφιους για Όσκαρ… Ποιοί; Αυτοί οι μικρομπομπολάδες και μικροψυχάρηδες που με κάποιες εκατοντάδες φύλλα μοστράρουνε ξύλινους τίτλους στην απλωμένη μπουγάδα των περιπτέρων και με την αβάντα και των «παραθύρων» εκβιάζουν διαφημίσεις και κρατικές χορηγίες… Αχ ρε Κώστα μας... μιλούσες για νταβατζήδες, άραγε και των ΜΜΕ; Και γιατί δεν τους ξεμπρόστιασες ΟΛΟΥΣ, εκδότες, καναλάρχες, υπουργούς, επιχειρηματίες, συζύγους, γκόμενες, κουμπάρους, γκόλντεν μπόυ, ηγούμενους και προηγούμενους, να κάνεις κι΄ένα διάγγελμα και να φέρεις τα πάνω κάτω: Θα μου πεις, οι πρώην, οι νυν και οι επόμενοι πρωθυπουργοί ανάμεσα στους φελλούς και στις ακαθαρσίες κολυμπούσαν και θα επιπλέουν πάντα, τουλάχιστον όμως ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μόκο λοιπόν εσύ και οι άλλοι -που να τα βάλετε με την οργανωμένη σαπίλα της ελεύθερης κομπίνας; - αλλά εγώ ο ελαφροποινίτης μπορώ να κατηγορώ εσάς τους ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕς ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Και πριν αποφυλακιστώ για να ξαπαπέσω στη μιζέρια και στην αδικία των "ελεύθερων πολιορκημένων" θα φωνάξω:
Ρε τι ξευτίλα είναι αυτή, καμπανελάτοι εΜεΜΕτζήδες να κρέμονται από τα βαρύδια του κάθε κρατικού αρμόδιου, τραπεζίτη ή καζινιέρη, για να πάρουν μια διαφήμιση για το στοίχημα, τα δάνεια ή όπως αυτό: ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!! Τι λες ρε Καραμήτρο, παροτρύνεις το κοσμάκη να χάσει το ποστοφόλι και το σπίτι του για να κερδίσει -ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ- μόνο ένας; Θα λεγα κι΄άλλα, όμως δεν ξέρω γράμματα πολλά και πέφτω σε ανορθογραφίες, κυρίως όμως σε λόγια που οι δημοσιογράφοι τα μασάνε ή τα κάνουν εντελώς μούγκα… Ελπίζω να τα ξαναπούμε, το φιλαράκι σας ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ, που μπορεί να σώθηκε από τον Κατακλυσμό, αλλά δεν γλίτωσε τη φυλακή και καλά να πάθει με τις μαλακίες που έκανε…
Υστερόγραφο: Press-gr, βάλε στο κείμενο τη φωτογραφία του αγαθού δεσμοφύλακα Αυλωνίτη, που κοιμάται στον ώμο του φυλακωμένου Χορν. Σήμερα δεν υπάρχει πιά, αγαθός δεσμοφύλακας... Αγαθοί κρατούμενοι, ναι, ώσπου να φυλακώσουν –ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ- τους βατοπέδιους και σια…
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
----------------

29 σχόλια

  1. ρε δευκαλιονα γιατι δεν μας λεσ πως και σε παστωσαν στην στενη?γιατι αν βλεπεις τον κοσμο ριγε αδικα εμεις θα σε υποστηριξουμε με οποιον τροπο μπορουμε,αλλιως κανε τουμπεκι και πληρωσε το αντιτιμο των πραξεων σου. G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκάλυψη βόμβα για το μαύρο πολιτικό χρήμα που φαίνεται να διοχετεύθηκε από την εταιρεία Siemens στην εταιρεία Mayo, χρηματοδότρια της Νέας Δημοκρατίας επί κυβερνήσεως του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα.
    Σύμφωνα με έγγραφο, που παρουσιάζει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από το «παραλογιστήριο» της Siemens εστάλησαν την περίοδο 1990-1994 περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ είτε στο κομματικό ταμείο είτε σε κυβερνητικά τότε στελέχη, τα οποία προώθησαν τις δουλείες της εταιρείας στην Ελλάδα.
    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Μητσοτάκης χαρακτηρίζει κατασκευασμένο το δημοσίευμα και τονίζει ότι αποσκοπεί να συκοφαντήσει τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία.
    Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «τόσο το Πλημμελειοδικείο όσο και το Εφετείο Αθηνών με ομόφωνες αποφάσεις, δέχθηκαν ότι όσα ο κ. Λαλιώτης διατύπωσε εναντίον μου, μεταξύ αυτών και της Mayo, ήταν ψευδή και ότι εν τέλει εν γνώση της αναληθείας των και τον καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε την περίοδο εκείνη καμία απολύτως ενίσχυση από τη Siemens. Άλλωστε οι σχέσεις μας είναι γνωστό ότι δεν υπήρξαν καλές», καταλήγει.
    Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο αν με το άνοιγμα των λογαριασμών της Siemens ανοίξουν και οι λογαριασμοί της Mayo, οι οποίοι παρά το «σάλο» που είχε προκληθεί τότε δεν είχαν ελεγχθεί διεξοδικά.
    Από την πλευρά του, ο Κώστας Λαλιώτης υπογράμμισε ότι δεν θα ασχοληθεί με φαντάσματα του παρελθόντος και υπενθύμισε πως ο λογαριασμός από όπου η Mayo έστελνε χρήματα το 1989 στη Νέα Δημοκρατία ήταν στο όνομα του κ. Μητσοτάκη.
    Μάλιστα, ο κ. Λαλιώτης έκανε λόγο για 2,5 εκατομμύρια δολάρια τα οποία είχαν εισρεύσει στα ταμεία του κόμματος από τη λιβεριανή εταιρεία.
    Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αποκάλυψε πως ο διαχειριστής της Mayo είναι της ίδιας οικογενείας με τον εφοπλιστή που αγόρασε το ολυμπιακό ακίνητο από τη Μονή Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ - ΚΟΥΡΑΔΕΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ- ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΜΜΕ , ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΑΥΡΙΑΝΗ
    ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΑΛΤΕΡ
    REAL FM
    REAL NEWS
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    (και όπου αλλού ευρήσκεται δάκτυλος των Γιώργου και Μάκη Κουρή)

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ Ι.Κ.Α.
    ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ .
    ΠΑΝΤΑ ''ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ'' ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Ο Γ.ΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ''ΚΗΡΗΓΜΑΤΑ'' ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ;

    ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ REAL NEWS ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ .
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ .

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.


    Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ,ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ Κ' ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ Κ' ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ Κ'Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Κ' Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ EXTRA-EXTRA "ΔΙΚΑΙΟ"ΚΟΣΜΟ!!! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ".... Σήμερα δεν υπάρχει πιά, αγαθός δεσμοφύλακας... Αγαθοί κρατούμενοι, ναι, ..."

    Αγαθέ... κρατούμενε, πλάκα έχεις καί τή βρίσκεις μέ τήν ... πληκτρολόγηση, αλλά δέν μάς έχεις πεί ακόμη, εάν σέ φυλακίσανε επειδή κολομπάριαζες κανά δεκάχρονο πιτσιρίκι, έ ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΛΕΓΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δευκαλίωνα λες μαλακίες,
    και το γεγονός οτι λες οτι γράφεις από τη φυλακή δε σε κανει τιμητη των πάντων.
    Το αντίθετο θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.06,ΕΛΕΟΣ!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Κ' ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Κ'ΕΛΕΟΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ'ΤΟΣΟ ΕΜΕΤΟ!ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρέ Δεύκο,
    τί εστί νταμαχιάρηδες?
    Αναστάσης.(ποντάρω 1ε στό έχοντες καί
    κρατούντες-νταμάρι-λατομείο κρατούντες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυλακισμένε δεν είναι ανάγκη να τ΄ακούσουμε από σένα, τα είπαν απόψε ελεύθερα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, ότι κονομημένος "μεγαλοδημοσιογράφος" εφημερίδας με ασήμαντη κυκλοφορία,συνεχίζει να πνέει μένεα γιατί υπουργός δεν του έδινε κρατικές διαφημίσεις... Το συμφέρον πάνω απ΄όλα, ποιά αλήθεια και κουραφέξαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην Ελλάδα είμαστε πολύ εξελιγμένοι μέχρι και οι φυλακισμένοι έχουν Laptop και Internet.
    Μήπως έχουν και Nova;
    Δευκαλίωνα πες μας που είσαι να έρθουμε να σου κάνουμε παρέα....

    Δευκαλίωνα κόψε τις παπαριές ότι δήθεν είσαι φυλακισμένος και μας γράφεις μέσα από τις φυλακές γιατί έχω την IP-adress σου και μου δείχνει ότι είσαι από Αθήνα.
    Την επόμενη φορά θα δημοσιεύσω τι έκδοση Windows και Οffice φοράς.
    Δευκαλίωνα πολύ ενήμερω σε βρίσκω για τα τεκτενόμενα του έξω κόσμου.
    Μάλλον κανένας φοιτητής ή απόφοιτος είσαι που κάθεσαι και δουλεύεις τον κόσμο.
    Ακόμη και από το λεξιλόγιο σου μπορώ να καταλάβω ότι είσαι αρκετά μορφωμένο άτομο.

    Πάντως έχεις πλάκα, φίλε μου!
    Είσαι άπαικτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. LIGO PIO SEMNA STA SXOLEIA SAS
    TO GAMOSTAURIDI PAH SUNEFO PIPES, MALAKIES, GAMHSIA. OLA EXOUN ENA ORIO
    EGO SAN PALAIA POUTANA TA EXO XAMENA TI MANA SAS GENHSE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός ο δημοσιογράφος που προσπαθεί να τα ρίξει ΟΛΑ στον παραιτηθέντα υπουργό, τον έχω ακούσει να λέει στη τηλεόραση ότι η Κάλλας είχε πέσει στην αγκαλιά του λέγοντας "άραγε θα με παντρευτεί ο Άρης;" κι΄άλλα τέτοια μυθεύματα...Εξέθεσε και τον πρωθυπουγό, λέγοντας ότι τον κάλεσε πρόσφατα να συζητήσουν... Αχ ρε Κώστάκη, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ!!!
    Τους δεξιους τους "τελειωσε" απο τον δεκαπενταυγουστο ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος με καποιους πρασινοφρουρους οταν καταλαβε την "ανεπαρκεια ή σκόπιμη ανεπαρκεια κάποιων"!!
    Μπήκε μπροστά και "τα πήρε όλα πάνω του" !!
    Εξάλλου τα γραπτά μένουν και αναζητήστε τα επωνυμα άρθρα του στα Μπλογκ και τα λοιπά έντυπα όπως και τις "άλλες" ενεργειες του!
    Οι δεξιοι το γνωριζουν και τον εχουν μαυρη λιστα...αλλα δεν μπορουν να δεχτουν δημοσια τετοιου ειδους ηττα...οπως και καποιοι απο το πασοκ που τον βριζαν αρχικα τον υποτιμουσαν και μετα τον "αντιφραφαν" οικοιωποιωντας την αντιγραφή ως δικο τους κτημα!!!!
    Μαλιστα το βριξιμο απο καπους του "καφενειου" εχει καταγραφει!!
    Αργά ή γρληγορα η αλήθεια θα λάμπεψει και ο κάθε κατεργαρης στον παγκο του και οσοι εργαστηκαν για την πτωση της δεξιας τους γνωριζουμε και θα αμειφθουν. Γνωριζουμε επιση οσους παταγαν σε δυο βαρκες και οσους στηριζαν τη δεξια με τον τροπο τους ή έπαιρναν ποσοστο από τις κομπινες των δεξιων...!! Ο δρ εχει δεκαδες πακετα απο καταγγελιες για " κατέπαγγελμα αλλοιθωρισμο" καποιων και αυτοι που τον φοβουνται "προσπαθουν να τον μειωσουν με αγαρμπο τροπο" !!
    Μαγκες τερμα τα διγραγκα!!
    Μονο καθηστε ησυχοι μην πατε και αλλοι μεσα!!
    Φιλικα
    "Λολα" Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δευκαλίων είμαι ο 1 Δεκέμβριος 2008 9:49 μμ που σου έγραψα και πριν.

    Λοιπόν φίλε Δευκαλίων για να αποφύγουμε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις ότι αφορά την ΙP-adress που σου έγραψα πριν είναι ψέματα. Έτσι και αλλιώς θα το κατάλαβες. Είσαι πολύ έξυπνο άτομο ακόμη και από τον τρόπο που γράφεις. Απλά μπλόφαρα! Τώρα θα μου πεις, και τι μου το λες, σιγά μην σε πίστευα;
    Σου γράφω πάλι γιατι θέλω να αποφυγώ οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντυπώσεις του στυλ ότι ορισμένοι Blogger παρακολουθούνται μέσω της IP-adress.
    Aυτά δεν γίνονται και το ξέρεις πολύ καλά.
    Εμείς δεν ανοίκουμε στα κομματόσκυλα των σκατοκομμάτων που σκίζονται να μάθουν ποιοι βρίσκονται πίσω από το Press.gr προκειμένου να επηρεάσουν τις αναρτήσεις περί των σκανδάλων τους αλλά και να μας αφαίρεσουν το μοναδικό δικαίωμα της διατύπωσης της άποψης και γνώμης μας. Εμείς δεν πιστεύουμε και δεν λατρεύουμε κανέναν γι' αυτό και είμαστε ελεύθεροι.
    Είδα που λες κάτι video στο Youtube με τον κ. Καψαμπέλη και περίμεναν σον και ντε να παραδεχτεί ο άνθρωπος ότι είναι ιδιοκτήτης του blog. Μα τι μαλάκες είναι αυτοί οι πολιτικοί στην Ελλάδα και τα παπαγαλάκια των ειδήσεων έπαιζαν τους δικαστές.
    Για γέλια είσαστε Πρετεντέρη, Οικονομέα, Χιώτη. Την εφημέριδα το ΒΗΜΑ εγώ την χρησιμοποιώ για κολόχαρτο. Το χαρτί υγείας είναι πιο ακριβό.

    Χαλάρωστε βρε παιδιά, ο Καψαμπέλης δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που τον κατηγορείται.
    Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του.

    Δευκαλίωνα φίλε μου σε παώ με χίλια και χαίρομαι πάρα πολύ οταν διαβάζω τις αναρτήσεις σου στο blog.

    Άντε φιλάκια φίλε μου!
    Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρέ, μπάς κι' είσαι ο Δουβής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΟ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΡΕ? ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΧΑΝΩ ΠΑΣΑ ΑΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΞΗΓΗΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ,ΚΑΙ ΡΙΧΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,Η ΒΑΛΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ,ΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΘΑΣΟΥΝ ΕΞΩ,ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΓΚΕΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2008 9:49 μμ


    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΤΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΡ ΤΟΥ .

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΙ ΙΡ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΞΥΠΝΕ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση