GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία ναι, αλλά...

...να μην κλείνουν τους δρόμους! Να αποκλείσουν τη Βουλή... . Να πω την αλήθεια ότι δε λυπάμαι τους αγρότες καθόλου ξέρω πολύ καλά ότι είναι...

...να μην κλείνουν τους δρόμους!
Να αποκλείσουν τη Βουλή...
.
Να πω την αλήθεια ότι δε λυπάμαι τους αγρότες καθόλου ξέρω πολύ καλά ότι είναι κουραστικό η αγροτιά.
Βλέπω την τηλεόρασή με τα τρακτέρ τους που μερικά, αν τα παρατηρήσετε καλά - καλά απ' το 2002 και το 2009 (δηλαδή τα περισσότερα), είναι καινούργια τρακτέρ Πρώτα πρώτα οι αγρότες δουλεύουν ένα 3μήνο ή 4μήνο και μετά κάθονται και παίξουν χαρτιά στα καφενεία
ή τα προποτζίδικα και χάνουν τα λεφτά τους, όταν δε δουλεύουν, τα βλέπω αυτά στο χωριό που είμαι και επίσης βεβαία το κάθε χωριό. Τι φταίμε εμείς ή κυβέρνησή που χάνουν τα λεφτά τους;
Αυτό ήτανε το πρώτο, τώρα δεύτερον: Τους καταλαβαίνω ότι ότι τιμή τους που δίνουν είναι...χαμηλή, εγώ εκεί θα έλεγα ναι, έχουν δίκιο. Αλλά να κάνουν διαμαρτυρία αλλά όχι όμως να κλείνουν τους δρόμους! Για ποιο λόγο να κλείνουν στους δρόμους τους εθνικούς οδούς(Λάρισα, Ξάνθη, Κόρινθο,Τέμπη,Καλαμάτα κ.α.), εμείς τι φταίμε;
Ο κόσμος θέλει να πάει την δουλειά του ή τις ανάγκες του,όπως όλοι μας οι άνθρωποι που έχουμε εμείς τα προβλήματα μας αλλά όχι να μας δημιουργούν αυτοί χωρίς λόγο, στα καλά καθούμενα έτσι γουστάρετε.
Να πάνε στην Βουλή να κλείσουν το δρόμο και τις εισόδους της Βουλής, η Κυβέρνηση φταίει γι' όλα αυτά που γίνεται τώρα με τις καταστάσεις κι ακόμα,οι 300 βουλευτές,που η Κυβέρνηση δε έχει πει ούτε κουβέντα ή αν έχει πάει την Ε.Ε συνάντηση με το θέμα τους αγρότες.
Αγρότες, αν το κάνετε αυτό το να πάτε στην να κλείσετε την Βουλή, εγώ σας βγάζω το καπέλο!
Αγρότες, μια ερώτηση να σας κάνω: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
Θέλω εξήγηση απ' τους αγρότες,το κάνουν χωρίς νόημα!
Ευχαριστώ...
Δ.Σ.

17 σχόλια

  1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

    26-01-2009

    Όταν η απερχόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν στην αντιπολίτευση, ο «καταλληλότερος» ( sik) και τα τσιράκια του στις αγροτικές περιφέρειες, (Ζώης, Τσιτουρίδης, Χαρακόπουλος, Κοκκινούλης, Σιδηρόπουλος, κ.λ.π.), περιφερόντουσαν στα μπλόκα των αγροτών και σαν τελάληδες διαλαλούσαν το περίφημο «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά».

    Ενίοτε επεδείκνυαν και τις ικανότητές τους στην οδήγηση των τρακτέρ, όπως ο «κύριος» Χατζηγάκης.

    Παρεμπίπτοντος ο «καταλληλότερος» ( sik), τον «κύριο» Χατζηγάκη τον όρισε Υπουργό Γεωργίας.

    Προφανώς για να τον «ανταμείψει» για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, στην Νέα Δημοκρατία και στην απερχόμενη Κυβέρνηση του άτυπου Πρωθυπουργού Σουφλιά., αφού όλοι ήμαστε μάρτυρες του κουκουλώματος στις υποθέσεις (Κουμπάροι, Δομημένα Ομόλογα, Πακιστανοί, Υποκλοπές, Βατοπαίδι κ.λ.π.).

    Ο «καταλληλότερος» ( sik) και τα τσιράκια έπρεπε να γνωρίζουν, ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

    Δυστυχώς για τον «καταλληλότερο» ( sik) και τα τσιράκια, τώρα είναι η ώρα που τους ξεβρακώνουν οι προγενέστερες πράξεις τους. Ας πρόσεχαν!!!!!!

    Δυστυχώς για τη χώρα και τους πολίτες το τίμημα που πληρώνουμε και θα πληρώσουμε, εξ αιτίας των ανίκανων που μας κυβερνούν, είναι δυσβάσταχτο

    Ευτυχώς για μας μπορούμε να κρίνουμε πόσο παραμυθατζήδες είναι και να τους «επιβραβεύσουμε» στις επικείμενες εκλογές.

    Ευτυχώς, η ώρα που θα απαλλαγούμε από τον «καταλληλότερο» ( sik) και τα τσιράκια πλησιάζει.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πέρνανε τις επιδοτήσεις απο την ευρωπαική ένωση,αγόραζαν σπίτια αντί να κοιτάξουν να επενδύσουν για να έχουν καλύτερες αποδόσεις στο μέλλον.Ε τώρα ας τα πουλήσουν.Αν δεν τα έχουν φάει δηλαδή με τις Ρωσίδες.(Τις οποίες σέβομαι και πάρα πολύ καλά κάνουν και τους τα μασάνε).
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πάρουν δεκάρα τσακιστή.Αρκετά έχουμε πληρώσει για όλους τους ρεμπεσκέδες 35 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μεγαλε καλα τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o dr koutsoukos erxetai os
    apeley8erotis tis a8inas me ta trakter ton agroton kai me xiliades diadilotes foitites ergates agrotes anergous yprdanismenou,,,, etoimastoite...o kiros ir8e!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγρότη σαν ελέυθερο επαγγελματια..Για λογους καθαρα πολιτικούς, ή και πολίτικάντικους, τους κακόμαθαν οι κυβερνήσεις και τους δημιουργησαν την πεποίθηση ότι "τους χρωσταμε"..

    Πατραπονιεσαι κύριε ότι οι μεσαζοντες στα παίρνουν φτηνα??Φτιαξε συνεταιρισμούς αλλά σωστούς, όχι να τραγουδανε τα αγροτικα του Μπακαλάκου και να πηγαίνουν με τις κουρσαρες στο Κιλελερ για να ακούσουνε τον καθε σύντροφο Μπούτα..Φτιαξε συνεταιρισμούς που να κανουν προσφορες για χοντρικες αγορές να δεις πως πέφτουν οι τιμες προμηθειας των υλικών.Πούλα με διαγωνισμό..Οτι κανουν Οι Ολλανδοί ( το Γαλα Βλάχας ειναι της Friesland, μεγαλου αγροτικού συνεταιρισμού) Το ιδιο και το ΝΟΥΝΟΥ.

    Βγηκε και ο Μάκης στον Χατζηνικολάου και αρχισε να κλαίει γιατι οι αγροτες ζούνε με 300 ευρώ...Και πως συντηρούνται τα σκυλάδικα με τις "40 Βουλγαρες" πούλεγε και ο Τζιμάκος??Οταν στα πανηγυρια μαζευουν τα νταούλια τα 50ευρα με την σκούπα...

    Να ξεσηκωθούμε και εμεις οι φορολογούμενοι.. Δωσατε λεφτα στους βλάχους??Δεν υποβαλουμε φορολογική δήλωση ή σκιζουμε το εκκαθαριστικο στην Πλατεια Συνταγματος...Θα βουλιαξει η χωρα??Νά κι αν βουλιαξει .. Τουλαχιστον δεν θα ειμαστε κορόϊδα μια ζωή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o dr koutsoukos erxetai os
    apeley8erotis tis a8inas me ta trakter ton agroton kai me ekatodades xiliades diadilotes foitites ergates agrotes anergous yprdanismenous,,,, etoimastoite...o o kairos ir8e!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα να παθουν οι αγροτες...
    Ψηφισαν ολοι νεαδημοκρατια κ μετα βγαινανε και πανυγηριζαν στα χωρια τους που νικησε ο μπουλης κωστακης...
    Τωρα τι κλαιγονται? Αυτοι τον ψηφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο 35χρονος ρεμπεσκες και η μικρη ολλανδεζα,το παραπονο του πασοκου και πληρωνουμε το ενα κιλο ψωμι[ο θεος να το κανει ψωμι],οσο αξιζουν τουλαχιστον 7 κιλα σταρι.που ειναι το ινκα?ο εφετ? .γιατι μετα τη φαση με το λαδι ουκρανιας ο φωλιας εβαλε διατιμηση?και να τα ανακατευουν με οτι λαδια θελουν το καλο λαδι του παραγωγου?ποιος κερδιζει?παντως οχι ο παραγωγος ουτε κι ο καταναλωτης.απληστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι απαραδεκτο να υπαρχει τοση εκτεταμενη παρανομια και αυθαιρεσια και οι αρχες να σφυρανε αδιαφορα.
    Ματ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Του πήρε τέσσερεις μήνες να καταλάβει ότι κάτι το μεμπτό υπήρχε στην υπόθεση Βατοπεδίου. Δήλωσε παραπλανηθείς. Αλλά για προανακριτική ούτε κουβέντα. Του πήρε τρία χρόνια (έτσι είχε δηλώσει) να καταλάβει ότι κάτι τρέχει με τις διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων. Αλλά για Εξεταστική για την υπόθεση των γαλάζιων δομημένων ομολόγων, ούτε λόγος. Και για να μην αποκαλύφθεί το πόρισμα Ζορμπά οδήγησε τη χώρα σε εκλογές μέσα στην πύρινη κόλαση.
    2. Τώρα, συμπεριφέρεται σαν να λέει ότι του πήρε πέντε ολόκληρα χρόνια για να καταλάβει πόσο καταστροφική για τον τόπο ήταν Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ οικονομική πολιτική.
    • Δεν το κατάλαβε το 2004, όταν οδηγούσε την Ελλάδα στον παραλογισμό και το διασυρμό της απογραφής και έβαζε τη χώρα στην επιτήρηση.
    • Δεν το κατάλαβε το 2005, όταν το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου υπέβαλαν πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη. Τι έκανε τότε ο κ. Καραμανλής; Τι είπε στη Βουλή στις 9 Ιουνίου του 2005; «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης». Έχει απόλυτο δίκιο.
    • Δεν το κατάλαβε ούτε το 2006, ούτε το 2007, ούτε το 2008 όταν εξαπέλυε φοροεπιδρομές κατά των μεσαίων και των ασθενέστερων στρωμάτων. Όταν διέσυρε και πάλι τη χώρα με το κόλπο της αναθεώρησης του ΑΕΠ. Ή όταν ο Υπουργός Οικονομικών του δήλωνε «πιάσαμε πάτο στα έσοδα» (Ιούνιος 2008).
    • Δεν το κατάλαβε ούτε πρόσφατα, πριν πέντε μήνες, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όταν είχαν εξεγερθεί οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι με την κατάργηση του αφορολόγητου των 10.500 ευρώ. Τι είχε πει τότε ο κ. Καραμανλής; Τι είπε στη συνέντευξη τύπου στην Δ.Ε.Θ., στις 7 Σεπτεμβρίου 2008; «Όταν έρχεται η ώρα να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και, μεσούσης μιας διεθνούς κρίσης η οποία πλήττει και τη χώρα…. καλείσαι να επιλέξεις- εκλήθην αν θέλετε ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ, ποιος είναι ο προσφορότερος τρόπος να αντιμετωπιστεί. Τόσο πολιτικά, όσο και κοινωνικά και ηθικά, το συμπέρασμα για μένα είναι απλό: Εστιάζεις εκεί που υπάρχουν κέρδη, ή υπεραξίες και εκεί όπου, εν πάση περιπτώσει, εντοπίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό, μεγαλύτερο ζήτημα απόκρυψης φορολογητέας ύλης». Αυτός επέλεξε δηλαδή. Το χαράτσι στα μπλοκάκια και στα εισοδήματα κοντά στα όρια της φτώχιας, ήταν ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    3. Τώρα εξετάζουν, λένε, την κατάργηση της …κατάργησης του αφορολογήτου! Τώρα, λένε, ετοιμάζουν «φιλολαϊκή» στροφή. Ποιον κοροϊδεύουν; Αυτοί δεν ψήφισαν, μόλις πριν είκοσι μέρες, τον προϋπολογισμό των 7,1 δις ευρώ επιπλέον φόρων στους πολίτες; Αυτοί δεν ήταν που απέρριψαν την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το επίδομα θέρμανσης, το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης στους ασθενέστερους και την αύξηση της επιστροφής του Φ.Π.Α. στους αγρότες από το 7% στο 11%; Αυτοί δεν ήταν που καταψήφισαν τον προηγούμενο Ιούλιο την πρότασή μας για την προστασία των δανειοληπτών; Αυτοί δεν ήταν που λοιδόρησαν τις ολοκληρωμένες 5 δέσμες προτάσεων μας για έξοδο από την κρίση, με αντιμετώπιση της ανεργίας και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας;
    4. Αυτή η κυβέρνηση πουλάει κουτόχορτο και μας θεωρεί λωτοφάγους. Αλλά οι πολίτες βιώνουν στην καθημερινότητα τους, τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που ακόμη και τώρα δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών αλλά για τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Το δυστύχημα για τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του είναι ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν. Και το δυστύχημα για τον κ. Καραμανλή είναι ότι οι πολίτες πια ξέρουν. Δεν περιμένουν τίποτα από αυτήν την κυβέρνηση. Ζητούν πραγματική αλλαγή πολιτικής. Ζητούν μία κυβέρνηση που κοιτάζει την κοινωνία και όχι την επικοινωνία. Μία Πολιτεία που επενδύει στον άνθρωπο, στην ελπίδα και τη σιγουριά, και όχι στον φόβο και την ανασφάλεια του. Μία Πολιτεία που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί. Αυτή είναι η ευθύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε παιδιά όλα καλά και άγια τα λέτε ! εγώ τι φταίω που μου έχουν αποκλείσει τους δρόμους και ταλαπωρούμαι ?
    Έχουν δεν έχουν δίκιο δεν μπορώ ούτε να τους πολυκαταλάβω, γιατί δεν έχω όλη την πληροφόρηση, αλλά και να την είχα... δεν μπορώ να κάνω τίποτε απολύτως. Ας ταλαιπωρήσουν αυτούς που τους δουλεύουν και τους ταλαιπωρούν και είναι όλοι μαζεμένοι στη Βουλή. Αυτοί τους δουλεύουν σ΄ αυτούς να πάνε. Εμένα που τους πληρώνω θάπρεπε να με βλέπουν και να μου στρώνουν χαλί να περάσω, όπως κι εγώ κάνω στους δικούς μου πελάτες.
    Δεν ξέρω τι πράγματα είναι αυτά ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους, να κι ένας άνθρωπος με συγκροτημένη και νηφάλια σκέψη.

    Πολύ καλό το άρθρο φίλε...τώρα βέβαια ποιός καταλαβαίνει, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Vre ante kai gamitheite oloi sas anerastoi astoi!
    Xontromalakunsi pathate apo ton poly kostaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ
    ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΤΕΣ!!!

    Σε πρόωρες εκλογές η Ισλανδία


    Ο Γκέιρ Χάαρντε γνωστοποίησε ότι δε θα επιδιώξει την επανεκλογή του
    Ένα χρόνο πριν η Ισλανδία βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς.

    Από τη στιγμή, όμως, που οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία, η άλλοτε εύρωστη Ισλανδία εισήλθε σε καθεστώς πρωτόγνωρης πολιτικής κρίσης με βίαιες αποδοκιμασίες εξοργισμένων διαδηλωτών, ακόμα και πολιορκία του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος υπό το βάρος αυξανόμενων πιέσεων ανακοίνωσε ότι παραιτείται με σκοπό να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στις 9 Μαΐου.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην επιδιώξει την επανεκλογή του ως ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας κατά το επόμενο εθνικό συνέδριο, προσθέτοντας ότι ένας νέος ηγέτης θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές.

    Οι βουλευτικές εκλογές επρόκειτο να γίνουν κανονικά το 2011, ωστόσο όπως είπε ο Χάαρντε, ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι έχει κακοήθη όγκο στον οισοφάγο και θα
    Σε εκλογές η Ισλανδία
    υποβληθεί σε επέμβαση στο εξωτερικό στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, αν γίνονταν εκλογές τώρα, το κίνημα της Αριστεράς και των Πρασίων θα συγκέντρωνε το 28,5% των ψήφων. Δεύτερο, με 24,3%, θα ερχόταν το Κόμμα Ανεξαρτησίας του κ. Χάαρντε και τρίτοι οι Σοσιαλδημοκράτες με 17%.

    Πολλοί Ισλανδοί, όπως έδειξαν και οι διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα, δεν κρύβουν την βαθύτατη ανησυχία τους για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση η οποία έπληξε τον Οκτώβριο τη χώρα τους, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό της σύστημα και να χρειασθεί η παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ" ΤΩΡΑ!!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ έμεινα άφωνος απο την χάϊδεμα της ελληνικής γλώσσας. Εσύ δεν μιλάς. εσυ χαϊδεύεις!

    Η γλώσσα βρήκε στο πρόσωπο έναν αληθινό εραστή. Είναι εκλπηκτικός ο τρόπος που την χειρίζεσαι!

    ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουν και οι αγρότες τις ευθύνες τους. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου χρηματοδότησε τους συνετερισμούς τους τα έκαναν θάλασσα. Θέλουν το παξιμάδι βρεμένο. Τα κάρδηβ δικά τους και οι ζημιές των φορολογουμένων. Αφού τα θέλουν όλα από την πολιτεία γιατί δεν ψηφίζουν το κόμμα που πρεσβεύει την κρατικοποίηση των πάντων;
    Και πότε επί τέλους θα πάψουν οι κυβερνήσεις να ανέχονται την παρανομία των οιονδήποτε έστω και δίκαια διαμαρτυρομένων; Το κλείσιμο των δρόμων, οι καταλήψεις, οι κουκουλοφορίες μετά πυρπολήσεων και κρυσταλλοθραύσεων,η ρύπανση κτηρίων και μνημείων, η παρακώλυση της λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, η διάλυση των πάντων δεν είναι έκνομες ενέργειες; Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι να διωχθούν; Επί τέλους φθάνει πια. Τα κόμματα δεν υπάρχουν για το κυνήγι της εξουσίας ούτε για να τάζουν λαγούς με πετραχήλια ή να βάζουν μαρμελάδα στ' αυτιά των ψηφοφόρων, αλλά για να διατυπώνουν προτάσεις για την πρόοδο της χώρας και την επίλυση των προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΕΧΕΙ Κ`ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ`ΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΜΕΚΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΠΟΥ`ΓΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ Η ΝΤΟΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ Η ΘΑΜΝΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ Τ`ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση