GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια..."‏

Μαράθηκε η ελπίδα της κυβέρνησης για ανάκαμψη . Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής Ξεθώριασε και μαράθηκε η ελπίδα της κυβέρνησης για ανάκαμψη λίγες ...

Μαράθηκε η ελπίδα της κυβέρνησης για ανάκαμψη
.
Γράφει ο Πέτρος Σεκερτζής


Ξεθώριασε και μαράθηκε η ελπίδα της κυβέρνησης για ανάκαμψη λίγες μόνο μέρες μετά τον ανασχηματισμό. "Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια" λοιπόν καθώς η οικονομία πλέον αντιμετωπίζει το ορατό το ενδεχόμενο επιτήρησης ,ενώ τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα γιγαντώνονται επικίνδυνα.
Νέος γύρος κινητοποιήσεων αρχίζουν τις επόμενες ημέρες οι αγρότες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την χειρότερη χρονιά εδώ και πολλά χρόνια. Καλές ήταν οι φιέστες του ανασχηματισμού, καλά ήταν τα παστεριωμένα χαμόγελα αλλά επί της ουσίας δεν ακούσαμε τίποτα. Θα είχε για παράδειγμα ενδιαφέρον να ακούσουμε τον νέο υπουργό Γεωργίας να μας πει, πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια των αγροτών για την τραγική συρρίκνωση των εισοδημάτων τους ή την αδυναμία διάθεσης των αγροτικών προϊόντων.
Ποιό είναι λοιπόν το σχέδιο και οι στόχοι του κου Χατζηγάκη; ποιές είναι οι προτάσεις και οι δράσεις που θα υλοποιήσει για να πετύχει εκεί που απέτυχε ο προκάτοχος του.
Αυτά θέλει πλέον να ακούσει ο αγροτικός κόσμος της χώρας και όχι "γλυκά" λόγια και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη του τύπου "έχει ο Θεός". Η λύση λοιπόν μεγάλων σοβαρών και διαρθρωτικών προβλημάτων και αδυναμιών της Ελληνικής οικονομίας δεν είναι θέμα προσώπων αλλά διαμόρφωσης σαφών πολιτικών επιδιώξεων.
Όταν μία κυβέρνηση έχει σαφές σχέδιο και μεθοδολογία αντιμετώπισης συγκεκριμένων ζητημάτων τα πρόσωπα μικρή σημασία έχουν. Τα επικοινωνιακά τρικ πλέον του κου Καραμανλή δεν μπορούν να καλύψουν την γενικότερη γύμνια ιδεών τρόπων και μεθοδολογίας η οποία είναι εμφανής.

3 σχόλια

  1. Αγαπητέ μου,

    μακάρι να είχε μαραθεί η ελπίδα της δεξιάς για ανάκαμψη. Ίσως να είχαμε μέλλον σε αυτόν τον τόπο.

    Δυστυχώς, και κρίνοντας απο τις δημοσκοπήσεις, η δεξιά ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα με μεγάλα ποσοστά. 70% του Ελληνικού λαού πιστεύει στην και διαλέγει δεξιά. (35% ΠΑΣΟΚ, 30% ΝΔ και 5% ΛΑΟΣ).

    'Οχι μόνο δεν μαράθηκε, αντίθετα δυνάμωσε. Ενώ πριν 2 μήνες περίπου ήταν στο 60% (30% ΠΑΣΟΚ, 25% ΝΔ και 5% ΛΑΟΣ).

    Αισθάνομαι απογοητεύμενος και καταδικασμένος να ζω κάτω απο καθεστώτα κλεψιάς και λεβητούρας όπου έχει χαθεί κατά 70% η ιδεολογία και επιχειρηματολογία ενός σοβαρού κόμματος.....

    Πολύ δυσμενή τα ποσοστά που βγάζουν οι δημοσκοπήσεις για τους μη δεξιούς. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί σύ Πέτρο Γλυκατζή,
    άνοιξες Καίρ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ειμαστε και λιγο σοβαροι...Τι νακανει η καθε κυβερνηση για τους αγροτες??Παει ο καιρος που εβαζε μπροστα το μηχανακι στο Χολαργό και τυπωνε λεφτα.
    Οταν τους εδωσε η τοτε ΕΟΚ λεφτα με τη σεσουλα για να αλλαξουν σε συγχρονες καλλιεργειες, τα πηραν και τα καναν Μπέμπες και Σιμπιζακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση