GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψιλό γαζί το δούλεμα....

Περίεργες επανεμφανίσεις στο ΠΑΣΟΚ! . Από τον Πέτρο Πέτρου . Εχω την εντυπωση πως κάποιοι, εκει στο ΠΑΣΟΚ, μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... Και εξηγουμαι. Ε...

Περίεργες επανεμφανίσεις στο ΠΑΣΟΚ!
.
Από τον Πέτρο Πέτρου
.
Εχω την εντυπωση πως κάποιοι, εκει στο ΠΑΣΟΚ, μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...
Και εξηγουμαι. Εχουν πυκνώσει τελευταια, εν οψει - συμπτωματικά - και των θετικων για το Κινημα δημοσκοπήσεων, οι εκδηλωσεις, εμφανισεις , ομιλιες και προβολη απο τον τυπο, του υποτιθεται (;) απομακρυνθέντος από το ΠΑΣΟΚ πρωην Υπουργου, Γιαννου Παπαντωνιου...
Το ιδιο περίπου συμβαινει καί με τον μή ανήκοντα (;;) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ πρωην πρωθυπουργο κ. Κωστα Σημίτη.
Εντελως τυχαια...από το χρονικο σημειο που συνεβησαν τα παρα πανω γεγονότα το ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά αρχισε να παιρνει την πανω βόλτα.
Στις συχνές κομματικές ομως εκδηλώσεις που τελευταια πραγματοποιουνται, από ορισμένους ομιλητές, Βουλευτές κυριως, ο περισσοτερος χρονος αναλίσκεται, στο εργο του ''μεταρυθμιστη '' πρωθυπουργου ΣΗΜΙΤΗ, και παρεμπιπτοντως αναφερονται αν τους μεινει χρονος, και στον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, με κάποια συγκατάβαση...
Στα σημερινά ΝΕΑ με απαστράπτοντα χαμόγελα, πλαισιωνουν τον ευτυχη ΓΙΑΝΝΟ, η κα. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο κ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο Τ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ, ο Κ. ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, και ο ... Π Α Χ Τ Α Σ ..... με σημαντικώτερη παρουσια βεβαιως του ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ..
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;;
Αν επαψαν να υπάρχουν οι λογοι που αναγκασαν τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, να θεσει εκτός της επισημης κομματικης δραστηριότητας, τους τεως Πρωθυπουργο, και Υπουργό κάποιος να το πει και σε μας, τους ανθρωπους που σε καθημερινη βαση , προσπαθουμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα στους μπερδεμενους ψηφοφόρους του κινήματος.., ΟΧΙ , στο μεγαρο ΚΑΡΑΤΖΑ, αλλά στις Λαικες Αγορες , και τους καφενεδες της γειτονιας μας.
Αν παλι , δεν εχει αλλάξει τίποτα, καί οι λογοι παραμενουν, τοτε, πως εξηγουνται, οι τοσες γλυκες, των στενοτερων συνεργατων του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με τους παρα πανω;;
Και κατι τελευταιο. Μηπως, λεω μήπως, ολα αυτά μπορουν ναχουν σχεση
με την προσπάθεια ( φιλοτιμη πρεπει να παραδεχθω) του Κυριου ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
και του ΤΑΚΗ... του για το κλεισιμο της ψαλλιδας;;;

43 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ
    ΕΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙΜΑ
    ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ (ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΗ,Η ΜΑΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΚΕΤΣ), ΧΩΡΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ. ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πέτρο Πέτρου
    Την εποχή που η οδός Αγράμπελης είχε κυριολεκτικά ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα επελέγη από τους βουλευτές του Πασοκ και μετά από το Συνέδριο του 1996 , ο Κώστας Σημίτης για να το ξανα-φέρει στην επιφάνεια από τον πάτο που το είχε ρήξει η ... Ωνασειάδα .
    Τον Κώστα Σημίτη ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες το 1996 και το 2000 .
    Δεν θα πολιτικολογήσω για τις επιτυχίες του Σημίτη η τις αποτυχίες του .
    Αυτές τις μέρες ακούμε τους ιθύνοντες των Βρυξελλών να βαθμολογούν.
    Επί Σημίτη το spread Γερμανικών – Ελληνικών ομολόγων ήταν ΜΗΔΕΝ – ZERO.
    Σήμερα ξεπέρασε τις 300 μονάδςε βάσεις εις βάρος μας .

    Όλα τα υπόλοιπα που διαδίδουν η ισχυρίζονται οι οπαδοί και σφογγοκωλάριοι της Αγράμπελης και λάτρεις του παλαιού-πατριωτικού-Μιμικό-Πασοκ είναι όπως λέει και σοφή λαική παροιμία λόγια για τα ‘’αρ.... του Καράμπελα και το μ..νί της Χάυδως’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Γιωργος εχει τεραστια υπομονη και οταν ελθει η ωρα θα δρασει οπως το εχει αποδειξει και στο παρελθον.Θυμηθειτε το!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να καλύψουν τα χάλια του Καραμανλή με το εύρημα «καταλληλότερος για πρωθυπουργός» !!!

    Οταν ο αρχηγός της Δεξιάς προσπαθεί για πολλαπλή φορά να αυτοπροταθεί σαν ο μονάρχης ελέω λαού, υπεράνω δημοκρατικών θεσμών και πολιτικών κανόνων, αγνοεί το ρίσκο. ΄Η το γνωρίζει πολύ καλά και το κρύβει πίσω από τη μάσκα του σωτήρα του έθνους. Διαβάζοντας τα όσα γράφουν τα μιντιακά παπαγαλάκια του μάλλον το αγνοεί πιστεύει ότι ο ρόλος που υποδύεται θα αποτρέψει την πτώση του.

    Kάνει λάθος. Δεν υπάρχουν εξωτερικά πλάνα σε αυτά τα φιλμάκια που γυρίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Καραμανλής σκηνοθετεί ένα ριμέικ της επικοινωνιακής χειραγώγησης των προηγουμένων ετών αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κοινό για να το δει. Αν στην προσπάθειά του να παραμείνει ηγεμόνας ο κ. Καραμανλής χρειάζεται να αποκρύψει από τους πολίτες (ή από τους υπηκόους του, όπως τους αντιλαμβάνεται) την πραγματικότητα μιας κολοσσιαίας κρίσης (οικονομικής - πολιτικής- κοινωνικής) σκεπάζοντάς τη με πέπλα εύκολων λαϊκιστικών συνταγών, εικονικής πραγματικότητας και πλαστής αισιοδοξίας, σημαίνει ότι η αυτοπεποίθησή του έχει χαθεί.

    Eίναι αλήθεια ότι συχνά με την παραπλάνηση ένας ηγεμόνας διατηρείται στην εξουσία. Αλλά το ίδιο συχνά όταν η παραπλάνηση είναι υπερβολική, ιδίως όταν απευθύνεσαι σε κοινωνικούς χώρους και τάξεις που έχεις παίξει μπουνιές μαζί τους, γίνεται μπούμερανγκ και ο λαός βλέπει ότι ο βασιλιάς είναι τσίτσιδος.
    Και τον παίρνει στο ψιλό.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστευω οτι η μασελα κολγκειτ (παπαντωνιου) και η αδελφη του κ.Μαικλ Τζακσον (διαμαντοπουλου) ειναι η καλυτερη εγγυηση για τη ..
    "νεα πασοκοσκυλία"..

    Αφου γλυτωσανε την κρεμαλα ,γιατι να μην ειναι υποψηφιοι??

    Ουτως η αλλως το βλακογιοργο θα το διωξουν και μαλιστα λιαν προσεχως...

    Αλλα βρε αδελφε...
    ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ να σταλουν καμποσα σκυλια πασοκοσκυλαιικα στην κρεμάλα??
    Δηλαδη αμα εγω κλεψω το δημοσιο την εχω σιγουρη την .."ειρκτη"..
    Αυτους δεν τους "πιανει" ο .."νομος"???

    Αποριαν την εχω φιλτατοι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΟΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ-ΒΗΜΑ-ΜΕΓΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mas thn exoyn pesei ta vampir ola apo pantoy kanoyn ta adynata dynata na mhn ginei o papandreoy prwthipourgos ws pote re gmt ?keros na ksipnisoymeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΖΩΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ 'Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιά Diamantopulu?
    Εκείνη που μια από τις φαεινές ιδέες της είναι να υποχρεωθεί η Ελλάδα να αλλάξει τη γλώσσα της και να μιλάει* Αγγλικά στα επίσημα έγγραφά της;

    Γι' αυτό το τσόκαρο μιλάνε;

    Δεν ξέρει αυτό το χάμουρο, ότι ούτε και οι ίδιοι οι ξένοι - λάτρεις Ελληνικών σπουδών και οι απανταχού Ελληνιστές - δεν θα το επέτρεπαν αυτό ποτέ;

    Αυτή τη φορά, να το ξέρουν οι αλμπανορουμάνοι και γερμανοβούλγαροι πασόκιν, ότι θα τους περιμένουμε στη γωνία!

    Προκοπή στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δουν οι διεθνή(!) αλήτες, όσο κι αν προσπαθούν...

    ή, κάνουν πως προσπαθούν!!!


    Δεν μπορεί, θα τους πάρουν είδηση και οι υπόλοιποι Έλληνες!

    Raus hier! La fiesta finita est!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΖΩΝ,

    ΕΓΩ ΑΠΛΑ, ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕΒΑΖΜΟ ΣΕ ΑΞΙΕΣ
    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. HANAH DIAMANTOPULOS,
    GET
    AUT
    OF
    HERE!

    Όποιος ξέρει να της το πει στα βλάχικα, ας κάνει έναν κόπο!

    Στα εβραϊκά, ακόμα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5:12
    Γιά να λύσω τις απορίες του κυρίου ΤΖΩΝ
    Προσφέρω σήμερα πληροφορίες για τον πλουσιότερο πρωθυπουργό στην Ιστορία της Ελλάδας :

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Η ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων , η Hellenic Carriers , διαχειρίζεται σήμερα, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στο site της, έξι πλοία εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν υψωμένες τις σημαίες της Μάλτας και της Λιβερίας. Το ένα έχει υψωμένη τη γαλανόλευκη, ενώ για ένα ακόμη πλοίο δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σημαία που θα υψώσει. (Hellenic-Carriers.com)

    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΜΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ!

    ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γ.Α.Π.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΕΞΩ.
    ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ''ΚΑΖΟΥΣ ΜΠΕΛΛΙ''
    Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.

    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).

    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ.

    Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.

    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την ΠΡΟΙΚΑ της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.

    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.

    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, εντάξει Γιωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε την ποντικομαμή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να παίζει την κασέτα της σοβαροφάνειας νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε την Ολυμπιάδα που κόστισε πενταπλάσια από όσο έπρεπε;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τα κρυμμένα ελλείμματα και την υπερχρέωση της οικονομίας για δύο γενιές;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τα Ίμια και τα ευχαριστώ στους αμερικάνους;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τους γεροντοέρωτες του μεγαλομανή Αντρέα ή τις καφετζούδες και τους αστρομάντες της γυναίκας του;
    Επειδή δεν κυβερνούν πιά βαφτίστηκαν ξαφνικά στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ;
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζων τραβα να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα .. πιπες και βιζιτες και ασε την πολιτικη για αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ για ένα είμαι σίγουρος.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κυβερνήσει τη χώρα και ο Ελληνικός λαός θα βαδίσει το δρόμο της ευημερίας και της προόδου, σε αντίθεση με το "καταλληλότερο" που μας έχει φέρει στα πρόθυρα της απόγνωσης και της απελπισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ!
    ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ!
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ,
    ΜΗΤΣΟΣ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @4.42 (Λ)

    μας τά'πρηξες στο σπάμ.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
    Αν δεν σταματήσεις το σπαμάρισμα, έρχονται "μέρες δύσκολες".

    Ρώτα για εμάς και θα μάθεις τι παθαίνει όποιος σπαμάρει και πέσει στα χέρια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ακουσε Spit και μη φτύνεις στη Bitch,

    δε σου φταίει σε τίποτα, επαιξε το ρόλο της άλλοι την τοποθέτησαν και ο σκοπός προφανής, να ξεμωράνουν ενα γέρασμένο-κουρασμένο και με σαθρή οικογένεια άνθρωπο.

    Αν ο Ανδρέας είχε δίπλα του μια αναλογη σύζυγο ποτέ δεν θα καταντουσε εκεί για να τον ξεκάνουν μετά.

    Ολα ειχαν τη σειρά τους και ετσι ηρθε ο Σωτήρας Σημίτης στα πράγματα, κανένας δεν θα τον θυμόταν.
    Η τρόικα αποτελείτο απο τους Σημίτη, Πάγκαλο και Βάσω.

    Ο Σημίτης έξυπνα τους παραμέρισε και κατόπιν έβαλε σε αφαρμογή το σχέδιό του.

    1. Βαλκανοποιηση της Ελλάδος, η "σκληρή δραχμή", Το Χρηματιστήριο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Ο σκοπός ένας, μέ τις επενδύσεις που γίνονταν στην Ελλάδα, επενδύσεις σε τσιμέντο, καλιέργησαν ελπίδες και προσδοκίες σε εκατομμύρια Βαλκάνιους και Ασιάτες, οι τράπεζες δάνειζαν φτηνό χρήμα, οι δούλοι εισέρρεαν καραβάνια, τα ζώα οι Ελληνες έχτιζαν και απολάμβαναν Υπεραξίες.

    2. Γέμισε η Ελλάδα ξένους ή επι το σωστόν,

    το μεταναστευτικό συνάλλαγμα των εποίκων ανέβασε το βιοτικό επίπεδο Αλβανίας , Βουλγαρίας, Πακιστάν και Ινδίας.
    Η Βουλγαρία έγινε εταίρος στην Ευρώπη, τα κεφάλαια έφυγαν απο την Ελλάδα, οι χειρονακτικές εργασίες έφυγαν απο τους έλληνες, μας έμειναν τα τσιμεντένια κουφάρια και εκατομμύρια μετανάστες.

    3. Σύντομα θα εχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, οχι μόνο γιατί το εύχομαι αλλά γιατί αυτοί που κυβερνούν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝ και ΛΑΟΣ το μεθοδεύουν.
    Σύντομα η αγανάκτηση και η ανικανότητα της ΝΔ θα βαρέσει κόκκινο, τότε λοιπόν οι κάλπες που θα στηθούν, πανηγυρικά θα εκλέξουν ΠΑΣΟΚ.

    Την τύφλα μας τη κακιά.

    Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει θα είναι χειρότερη εκείνης του Σημίτη, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, το σημερινό ΠΑΣΟΚ μόνο στο όνομα μοιάζει με το κόμμα του Ανδρέα, και ο γιός του Γιώργος πάνω σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει, προσπαθεί να ισοροπίσει ανάμεσα στους τυχοδιώκτες και τα λαμόγια σημερινά και παλαιά.

    Δεν εχουμε αυταπάτες, αυτοί οι ίδιοι αφησαν τη ΝΔ να καταντήσει την οικονομία σε αυτό το χάλι, οι ψηφοφόροι δεν θα εχουν αλλη επιλογή,

    take it or leave it,

    Η αντιπολίτευση και οι ατάκες στη Βουλή είναι για γέλια, εκτός ισως απο του γηραιού Κακλαμάνη αλλά τί μπορεί να κανει κι αυτός, μόνος ..

    Μια ρημαγμένη χώρα, χωρίς παραγωγή και εξαγωγές που ακόμα αγωνίζεται να πουλήσει την Ολυμπιακή.

    "Η Αegean Αirlines ξεπέρασε σε επιβάτες την Ολυμπιακή
    Ο στόλος της μετέφερε 6.000.000 άτομα το 2008"
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=19&artid=252632

    Η Eazyjet παραμένει κερδοφόρα παρά την κρίση.

    Γιατί και η Ολυμπιακή δεν αντιγράφει τις δυο αυτές εταιρείες;

    Ποιοί δεν την αφήνουν;

    Συνδικαλιστές, ανίκανοι κομματικοί, εργολάβοι και μεσάζοντες.

    Δεν μας σώζει,

    Κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://el-gr.facebook.com/group.php?gid=47357448981

    KANTE OLOI JOIN STO GROUP!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιάννος, Σημίτης, Γιαννίτσης , Πάχτας......
    Τι είχες Γιάνν...ο -Τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. TA ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ DELETE KAI ENTER ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΕΙΚΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΣΗΜΙΤΗ ΟΤΙ :

    1. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !
    2. ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ,Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΛΙΚΑ.
    3. Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ.
    4. ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ .

    ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτή είναι η πολιτική κ. Πέτρου.Να θυμίσω προβεβλημένους σήμερα,τέως διαγραφέντας ή αποσχισθέντας και δριμέως επανακάμψαντας μετά βαϊων και κλάδων?Κ.Κ.Σουφλιάς(νο2 στην κυβέρνηση),Αβραμο...,Σαμαράς(με τις παρέες τους βεβαίως-βεβαίως)κ.λ.π.Όσο μικρόψυχα και αν αρθρογραφείτε δεν θα αλλάξετε το κλίμα.Κοιτάξτε τα του οίκου σας(Ρουσόπουλος,Μπασιάκος,Βουλγαράκης κ,λ.π.)και αφήστε τους άλλους.Για την εμπάθεία σας προς τον κ.Σημίτη σας συμβουλεύω να ενταχθείτε στον όμιλο προβληματισμού "Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ κ'ΣΙΑ",όπου σίγουρα, υπάρχουν ομόγνωμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. NA XARV NA XARV NA XARV
    TO MVPO TO MVRO TO MVRO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νομίζω ότι κάνετε ένα λάθος έστω και χωρίς να το θέλετε. Σε τί μπορεί να φταίει το επίσημο Πασόκ ή ο Παπανδρέου αν σε κάποια εκδήλωση καλούνται, μαζί με τον Παπαντωνίου, και άλλα στελέχη για να μιλήσουν? Η εκδήλωση που λέτε έχω τη γνώμη ότι δεν ήταν του επίσημου Πασόκ, δεν ήταν κομματική εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΑ ΨΙΨΙΨΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΠΟΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΗΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΓΟΥΝ ΑΨΗΛΟ ΓΑΖΙ?ΡΕ ΤΖΩΝΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΔΟ ΡΕ?ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΔΟ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΟΡΑΚΑΣ?ΚΟΡΑΞ ΚΟΡΑΚΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΒΓΑΝΕΙ ΩΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 5.12 εχουμε πιο φρεσκο πραμα που σπαρταραει βιστωνιδα και ομολογα και οι εμπλεκομενοι ειναι εν ενεργεια.αυτους θα τους χειροκροτησουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξεχασες ρε φιλε τον χατζηοσμαν
    και την καραχασαν ηταν και
    αυτοι μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να καταλάβει ότι ο George ΔΕΝ και οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην διάλυση;

    Απλά σε κάποιους φελλούς αρκεί το ροκάνισμα της κρατικής επιδότησης του κόμματος και τρέχουν πίσω από τον Γιώργο.

    Η Διαμαντοπούλου είναι θολωμένη και λέει τρίχες σε μόνιμη βάση.

    Ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου είναι το κεφάλαιο του ΠΑΣΟΚ στην Οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φιλε,ανεφερες και τον Πάχτα...Να σου θυμήσω ότι δικαιώθηκε από τα δικαστήρια για την υπόθεση του Πόρτο Καράς.Ήταν άλλη μια συκοφαντική δυσφήμιση της δεξιάς,μέσα στη γενικότερη προπαγάνδα,για να πάρει την εξουσία.Και φυσικά μόλις ήρθαν,πήγαν και έχτισαν τα πάντα στο Πόρτο Καράς αλλά και στη Χαλκιδική...Εξυπηρέτησαν καλά τους πελάτες τους,όπως τον κ.Στέγκο..Όσο για τον κ.Παπαντωνίου,όλοι ξέρουν πως είναι τελειωμένη υπόθεση στο ΠαΣοΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 29 Ιαν 2009 7:27:00 μμ
    ----------

    Τι να ρωτήσει ο άνρωπος, ρε μπλουπεράκο;

    Ένας (και μόνο) πιτσιρικάς είσαι, από τη γειτονιά μου, που παριστάνεις τον καναδό (τρομάρα σου) για να σε πάρουν στα σοβαρά.

    Άσε λοιπόν τις αγριάδες και τράβα να σπάσεις κανα καβλόσπουρο, να τελειώνουμε.

    Άκου... "ρώτα για μας", ο μαλακοκάβλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11:45:00 μμ ; Ότι και να κάνετε πρέπει να ξέρετε, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο σαν μια γροθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου είναι το κεφάλαιο του ΠΑΣΟΚ στην Οικονομία.

    29 Ιαν 2009 11:45:00 μμ

    Toν Σημίτη πληρώνει το ΠΑΣΟΚ με την αποβολή του το κόμμα έκοψε έναν απο τους ισχυρότερους δεσμούς απο το κακό παρελθόν που όσο κακό και άν ήταν ήταν έτη φωτός καλύτερο απο την σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μονο ο δρ κουτσουκος μπορει να κινητοποιησει το λαο και να ριξει τη δεξια!!!
    Οι αλλοι κοιμουνται...νομιζουν οτι η δεξια θα πεσει μονη της...α ρε κακομοιρηδες!!!
    Δρ κουτσουκο, νεε αρη βελουχιωτη ο ανδρεας παπανδρεου ειναι περηφανος για σενα...οι αλλλοι κοιμουνται!!

    Δρ κουτσουκο...ριξε τη δεξια μετα του αγιου βαλεντινου...
    22 μαρτιου εκλογες!!

    Αργυρης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……"Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007 (το κανονικό του όνομα είναι GEORGE JEFFREY PAPANDREOU,

    ETHEROVAMON O ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση