GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πληροφόρηση και παραπληροφόρηση...

Σχετικά με την απεργία στην ΕΥΑΘ‏... .. Από το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Υ.Α.Θ. www.seeyath.blogspot.com . Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ σας ενημερώ...

Σχετικά με την απεργία στην ΕΥΑΘ‏...
..
Από το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Υ.Α.Θ.
www.seeyath.blogspot.com
.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ σας ενημερώνουν ότι το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΥΑΘ για τις βλάβες λειτουργεί κανονικά. Επιτέλους η παραπληροφόρηση εκ μέρους της Διοίκησης, πρέπει να σταματήσει. Ας μας πει η ΕΥΑΘ το τηλέφωνο 6944647729 σε ποιον ανήκει και τι θέση κατέχει στην εταιρεία όπως επίσης και τι αρμοδιότητες έχει. Ποιος είναι αυτός στον οποίο οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται την υδροδότηση τους;
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η λειτουργία των αντλιοστασίων δε σταμάτησε καθόλου, παρόλο που οι συνάδελφοι ζητάνε να συμμετάσχουν στην απεργία, μιας και η Διοίκηση της ΕΥΑΘ δεν είχε ανακοινώσει προσωπικό ασφαλείας…Το παιχνίδι των εντυπώσεων το παίζει καλά η Διοίκηση, να αναφέρουμε:
· Τις οπτικές ίνες,
· Το εμφιαλωμένο νερό,
· Την παραγωγή ενέργειας,
· Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
· Το μνημόνιο συνεργασίας με τους δήμους;
Τι απ’όλα αυτά πραγματοποιήθηκε;
· Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ πρότεινε ή όχι 27% αύξηση για τον…εαυτό του τη στιγμή που η επίσημη πρόταση του για τους εργαζόμενους είναι 0%;
Ο διορισμένος από την Κυβέρνηση θέλει να δώσει 0% σε αυτούς που ζούνε από την ΕΥΑΘ και οι οποίοι προσελήφθησαν με εξετάσεις!
Όλα τα παραπάνω δεν είναι φαντασία μας, είναι έργα και επιλογές μιας Διοίκησης η οποία έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για ΑΠΕΙΘΕΙΑ. Μιας Διοίκησης που βλέπει μόνο νούμερα και τίποτα άλλο, που αφήνει να διαχειρίζονται το νερό της πόλης ανειδίκευτοι εργάτες στο βωμό του κέρδους. Που δεν κάνει νόμιμες προσλήψεις για να μη ξεφύγουν τα έξοδα, προσλήψεις σε μια πόλη που τη μαστίζει η ανεργία. Για εμάς αυτό είναι το ζητούμενο: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!Δε μπορεί ο συμπολίτης μας να στρέφεται εναντίον των εργαζομένων επειδή δεν προλαβαίνουν να τον εξυπηρετήσουν.
Το δίκτυο της ΕΥΑΘ συνεχώς επεκτείνεται και το προσωπικό διαρκώς συρρικνώνεται, είναι αδύνατον να καλυφθούν περιοχές πληθυσμού 1.500.000 πολιτών με 460 άτομα όταν παλαιότερα με το μισό πληθυσμό υπήρχαν περισσότεροι από 600 εργαζόμενοι.
--------------------

9 σχόλια

  1. Κατά τα άλλα θα βάλει τάξη στα golden boys, ΜΑΥΡΟ, καραμανλή, να γιατί θα χάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τον χοντρούλη να βλέπει dvd, μη τον ξυπνάτε, οι εκλογές έρχονται, η ΝΔ φεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΦΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΦΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ να δείτε παραπληροφόρηση ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμη 9:57, δε σου φτάνουν οι 22 μήνες φυλακή που τσίμπισες για τις αηδίες που έγραφες στις κατάπτυστες ανακοινώσεις σου; Η μήπως είσαι ο "αυλικός¨που από αφισοκολλητής έγινες το παιδί που πήγαινε να πάρει τσιγάρα για τον Γιωργάκη.
    Άντε να του τα πας και στη φυλακή όταν καταδικαστεί και για τα 2.000.000 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρακαλούνται οι ρουφιανοι και κάθε είδους γλυφτες και σκιψομεσακιδες....ή τσιμπούκια κατα το λαϊκοτερον,να σταματησουν να μιλανε με γεματο στομα απο τα υγρα του αφεντικου τους...(βλ. Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος ΕΥΑΘ).
    Έτσι τους έμαθαν στο σπίτι τους όμως...να είναι ρουφιανοι.
    Ωραίοι γονείς...με το που βγήκατε,σας φόρεσαν μαύρη κουκούλα...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση