GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αστυνομία δεν υπάρχει για την αστυνομία»...

. Τι λένε οι συνδικαλιστές εν όψει του συλλαλητηρίου των αστυνομικών... . Ενόψει του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομο...

.
Τι λένε οι συνδικαλιστές εν όψει του συλλαλητηρίου των αστυνομικών...
.
Ενόψει του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας την Πέμπτη το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος για την καταδίκη της βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες προτάσεις των Ομοσπονδιών.

Οι Ομοσπονδίες κάνουν έκκληση στα πολιτικά κόμματα, στους μαζικούς φορείς, στους εκπροσώπους της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, στους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, σε όλους τους απλούς πολίτες, να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή των αστυνομικών, τονίζοντας ότι «η αστυνομία δεν υπάρχει για την αστυνομία», ούτε μπορεί να είναι σήμερα «η σιδερένια γροθιά του κράτους», αλλά ότι η αστυνομία αποτελεί θεσμό της δημοκρατικής μας πολιτείας και ως εκ τούτου πρέπει όλοι να ενδιαφερόμαστε να λειτουργεί με υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού για να είναι σε θέση να εξασφαλίσει το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του οργανωμένου εγκλήματος.
Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα του Δεκεμβρίου και όσα έκτοτε διαδραματίζονται, επισημάνθηκαν οι ευθύνες κυρίως της πολιτείας για την μη έγκαιρη αντιμετώπιση των παθογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας και τονίστηκε ότι είναι λάθος να επιζητείται η επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων με κατασταλτικά μέτρα. Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αδήριτη ανάγκη της έγκαιρης «εξουδετέρωση» της «ωρολογιακής βόμβας» που συνιστά ήδη για την κοινωνία μας η διαφαινόμενη περιθωριοποίηση της δεύτερης γενιάς μεταναστών στη χώρα μας, χωρίς η πολιτεία να δείχνει ότι έχει αντιληφθεί τις δικές της ευθύνες.
Οι Ομοσπονδίες, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, κάνουν επίσης έκκληση σε όλα τα πολιτικά κόμματα να υποστηρίξουν την πρόταση του συνδικαλιστικού κινήματος για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για την αστυνομία, μια πρόταση που είχε τεθεί από το 2007 από την ΠΟΑΣΥ και τώρα με πρωτοβουλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέκου Αλαβάνου θα συζητηθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες. Αποτελεί χρυσή ευκαιρία για όλους, όπως τονίστηκε, να κατατεθούν προτάσεις και να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών για όλες τις παθογένειες του αστυνομικού μας συστήματος, ώστε να δοθεί διέξοδος και να υπάρξει μια άλλη πορεία για τον αστυνομικό μας Οργανισμό.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσπάθειες των Ομοσπονδιών, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν με την φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο στο παρελθόν, όσο και τελευταία, ιδίως τις ημέρες που αμφισβητήθηκε πανελλαδικά η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, τις ημέρες κατά τις οποίες συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις και βρέθηκαν άλλοι ελαφρά και άλλοι βαριά τραυματισμένοι στα νοσοκομεία, με συνέπεια τη μείωση των αποδοχών τους, σαν «τιμωρία», καθώς η πολιτεία δεν έχει φροντίσει διαχρονικά να καλύψει πλήρως την απώλεια αυτή.
-----------------------------------------

15 σχόλια

  1. Τι έγινε ρε παιδιά …ξαφνικά ξεχαστήκαν όλα και η κυβέρνηση μας έγινε ξανά ικανή να κυβέρνηση τη χωρά μας λες και δεν κάηκε κατά την διακυβέρνηση της δυο φορές .
    Πάντως μου κάνει εντύπωση μερικά κανάλια και μερικοί δημοσιογράφοι ο θεός να τους κάνει…. πώς αλλάζουν …..απόψεις…
    Είναι πολλά τα συμφέροντα στο ελλαδισταν ..

    ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ τον ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΔΥΟ …ΕΕ.ΕΕ..Ε…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "συνδικαλισμός" της μαφίας με σκοπό το μαγείρεμα και το θάψιμο καταγγελιών κακοποίησης, την δικαιολόγηση των βιαιοπραγιών, την κακοποίηση πολιτών το ξέπλυμα εντυπώσεων σε περιπτώσεις εγκλημάτων, την συγκέντρωση χρημάτων για να αθωώνει εγκληματίες ο Κούγιας...

    Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

    Κουφάλες!

    Θα φοράμε ΟΛΟΙ μας... πράσινα παπούτσια(!) ρε ΑΛΗΤΕΣ κι εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΥΜΉΘΗΚΑΝ ΤΗ ΒΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ


    ΕΛΑΤΕ, ΕΛΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό με τον μπράβο λεσχών, νταβαντζή στριπτηζάδικων, διακινητή ανθρώπων, ψυχοπαθή βιντζιλάντι κλπ, είναι ότι όταν δείρει μηχανικό την έχει γαμήσει!

    Θα του στήσει κουραδοκαταπέλτη, και αφού υπολογίσει με καταπληκτική μαθηματική ακρίβεια την παραβολική τροχιά του "βλήματος", ο "πουτ δε κοτ ντάουν" θα φάει την σκατούλα ΑΚΡΙΒΩΣ στο στόμα!

    αποτυχημένοι σκατάνθρωποι, ούτε για μπάτσοι ρε δεν κάνετε, ούτε για χωροφύλακες ρε καθίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΦΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΛΠ.,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την συγκέντρωση να την κάνετε στην ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σας πολεμάει. Αντιδράστε μια φορά σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ [ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στην εξοδο μετρο πανεπιστημιο δυο φουκαραδεσ οικονομικοι μεταναστεσ πουλαγαν ομπρελεσ για να ζησουν...τουσ την επεσαν κατι ασφαλιτεσ με πολιτικα!!
    γιατι δεν πιανουν τουσ απαγωγεισ των επιχειρηματιων αντι να κυνηγανε φουκαραδεσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @1.20

    επειδή ήταν στη είσοδο του μετρό.
    Αυτή είναι η δουλειά της χωροφυλακής, να λειτουργεί εξυπηρετώντας τους Γερμανούς.

    Αυτό κάνει από το χίλια εννιακόσια τόσο, και αυτό έκανε και επί κατοχής. Φύλαγε τους Γερμανούς.

    Ενδοξη πουτάνα αστυνομία...
    Ενδοξοι πούστηδες χωροφυλάκοι...

    "αν δεν παίρνει τα γράμματα, κάντον χωροφύλακα", σοφή ρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΠΑΜΕ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ,ΦΑΤΕ ΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ,ΤΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ,ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ,ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ "ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ" ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,Ή ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!
    ΑΪΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΦΑΛΑΓΓΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΓΑΊΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ.ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση