GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λιάπης άνοιξε το στόμα του...

... και στέλνει το πρώτο μήνυμα ότι δεν θα δίνει πια λόγο στον Καραμανλή! . "Να μην ανοίξω το στόμα μου..." αποκάλυψε χθες το Pr...

... και στέλνει το πρώτο μήνυμα ότι δεν θα δίνει πια λόγο στον Καραμανλή!
.
"Να μην ανοίξω το στόμα μου..." αποκάλυψε χθες το Press-gr (διαβάστε εδώ) ότι απειλεί μετά τον ανασχηματισμό ο Μιχάλης Λιάπης. Και πράγματι ο πρώην υπουργός ...άρχισε να το ανοίγει.
Το πρώτο του μήνυμα έρχεται με δήλωση στο "Εθνος της Κυριακής" όπου αναφέρει: «Μέχρι σήμερα ήμουν διορισμένος υπουργός και έδινα λόγο στον πρωθυπουργό. Τώρα, όμως είμαι εκλεγμένος βουλευτής και οφείλω να δίνω λόγο στους πολίτες».

17 σχόλια

  1. "Ο Λιάπης άνοιξε το στόμα του..."

    -----------------------

    Χαίρομαι που το ακούω.

    Και μια και αποφάσισες να δίνεις λόγο στους πολίτες, φρόντισε Μιχάλη να μας πεις τι έχει γίνει στον ΟΣΕ (επί των ημερών σου στο Υπ. Μεταφορών).

    Κάποια σαίνια οργίασαν και εσύ ή δεν έβλεπες ή έκανες πως δεν έβλεπες - μας το εξηγείς αυτό λιγάκι;

    Πολλά ακούστηκαν (και δημοσιεύτηκαν) κάποτε. Και βαριά σιωπή έπεσε μετά.

    Πήρε κατι το αυτί σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη

    τι έγινε στον Υμηττό που καψανε;

    Ποιοι τον διεκδηκούν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην του δίνετε σημασία. Πρόκειται περί ηλιθίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ.

    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Να μην ανοίξω το στόμα μου...

    "ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ.

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ Μ@@@@@Α ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΛΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -τον ήθλε και υφυπουργό ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ- ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε αύτό το βίντεο για να καταλάβετε τη "σοβαρότητα" αυτού του κυρίου που τολμά να λέει ότι μας εκπροσωπεί. Παρεπιπτόντως οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες ανακουφίστηκαν με τον "ανασχηματισμό" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάμε για την επιτομή της ξεφτίλας. Τέτοια αλαζονεία, τέτοια αμετροέπεια, δεν πρέπει να έχει ξαναβιώσει ο πολιτικός κόσμος. Ο Καραμανλής μπορεί να άργησε αλλά έκανε επιτέλους το σωστό.

    Πού 'σαι Μισέλ κοίτα να το χαρείς τώρα που είσαι βουλευτής γιατί δεν σε βλέπω να ξαναπατάς στο κοινοβούλιο. Αν νομίζεις ότι οι Δεξιοί θα σε ξανασταυρώσουν για τσεκάρισέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κουτσούκο πάλι τί είναι;
    Άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ συνεπης.Μπραβο στον Μαικ που θα λογοδοτει σε εμας πλεον.Την αλλη φορα θα τον ψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι Μισέλ, βγες να υπερασπιστείς το δίκιο του άνεργου και του μεροκαματιάρη και του μη προνομιούχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετσι και τολμήσει να απειλήσει ότι θα πει πράγματα, θα αμολήσει η ρηγίλλης τα (δήθεν αριστερά) παπαγαλάκια της για να ρίξουν, (από τις ελεγχόμενες μέσω των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ εφημερίδες) μια-δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Ως συνήθως, οι βολές αυτές θα είναι ανώδυνες ημιαποκαλύψεις μικροσκανδάλων, επί υπουργείας του, ώστε να νοιώσουν απειλή ότι θα βρουν τον μπελά τους κάποιοι συνεργάτες του μισελ.

    Τελικά, επειδή ο μισέλ ξέρει πώς στήνεται το παιχνίδι, θα προτιμήσει να λουφάξει σαν την κοτούλα (και, ενδεχομένως, θα παραδεχτεί ότι ως εδώ ήτανε η πολιτική του πορεία - εκτός κι αν αρχίσει να παριστάνει το καλό παιδί).

    Τα προσωρινά νευράκια που βγάζει τώρα είναι επειδή συνειδητοποίησε, ξαφνικά, ότι ο ίδιος ο καραμανλής ήταν αυτός που έβαζε τον αλογοσκούφη να "τον γράφει κανονικά", κάθε φορά που ζητούσε χρήματα για τις φιέστες του υπουργείου του.

    Και φυσικά, ο μισελ θα τα πάρει στο κρανίο όταν, ξαφνικά, θα βρεθούν (ως δια μαγείας) τα χρήματα για να τακτοποιήσει ο σαμαράς τους συμβασιούχους του.

    Ανάλογο κόλπο είχε κάνει και ο αντρέας παπαντρέου, στη δεκαετία του 80, προκειμένου να τακτοποιήσει τον γιόκα του τον γκιόργκο. Αν θυμάστε, είχε "φυστικώσει" τους εκπαιδευτικούς, οδηγώντας τους σε παρατεταμένη απεργία. Και μόλις ο γιωργάκης διορίστηκε στο παιδείας, βρέθηκαν τα χρήματα για τις αυξήσεις μισθών και ο κανακάρης μπηκε στο υπουργείο σαν σωτήρας.

    Κι αντί να τους πάρουν οι εκπαιδευτικοί (πατέρα και γιο) με τις τομάτες, για το μπαλαμούτι που είχαν παίξει σε βάρος τους, άρχισαν να προσκυνάνε εκστασιασμένοι.

    Τόσο μαλάκας λαός είμαστε...

    Γραικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτι ο Καραμανλής είναι τόσο μεγάλο κάθαρμα που έχει στρέψει ομαδικά τους ίδιους τους βουλευτές του εναντίον του είναι γνωστό εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά οτι θα ανάγκαζε ακόμα και τον ίδιο τον πρώτο του ξάδελφο να στραφεί εναντίον του είναι κάτι που εν τιμή σας λέω ποτέ δέν θα το περίμενα.
    Άλλο ένα μεγάλο κατόρθωμα του καταλληλότερου ζωντόβολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που εξαφανίστηκε πάλι ο Χουντίνι το giorgakis βρε παιδιά;
    Μετά τον ανασχηματισμό το έχει ρίξει στις πορτοκαλάδες με το Ραγκούση και κρύβεται μήν πεί πάλι καμμία μαλακία και ανέβει και άλλο ο Καραμανλής.
    Αχ Γιώργο μου καλά δεν ήσουνα στην ησυχία σου που έπαιζες με τα άλλα χαζά παδάκια;
    Τί τάθελες και εσύ να μπλέξεις με τα πολιτικά, αφού όλοι το λέγανε στη mother, δέν κάνει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Των φρονίμων ολίγα Μισελ! Δεν φτάνει που είσαι αρπακτικό, ήσουν και απρόσεκτος κι ανακατεύτηκες σε πολλά και με πολλούς.
    Πολλοί ξέρουν πολλά για τις αρπαχτές σου και θα ανοίξουν και αυτοί το στόμα τους και όποιον πάρει ο χάρος. ¨Οσο αφορά τους πολίτες έχουν καταλάβει τι λαμόγιο είσαι και σε περιμένουν στις επόμενες εκλογές στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση