GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί δύο χρόνια τώρα μεγάλα κοντέινερς‏...

. Το γνώριζε για τον Αστακό η κ. Μπακογιάννη! . Επί δύο χρόνια τώρα μεγάλα κοντέινερς-φορτηγά κουβαλάνε αμερικανικά πολεμοφόδια με προορισμ...

.
Το γνώριζε για τον Αστακό η κ. Μπακογιάννη!
.
Επί δύο χρόνια τώρα μεγάλα κοντέινερς-φορτηγά κουβαλάνε αμερικανικά πολεμοφόδια με προορισμό το Ισραήλ στο λιμάνι του Αστακού. Οι Αιτωλοακαρνάνες διερωτόνταν γιατί τόσες νταλίκες διασχίζουν τη γέφυρα του Αιτωλικού- Νεοχωρίου; Ήταν όλα στο σχέδιο και εν γνώσει της υπουργού μας των εξωτερικών κ. Θεοδώρας Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη ή Κούβελα αν προτιμάτε.
Το γνώριζε αυτό η μεγάλη κυρία της εξωτερικής μας πολιτικής διότι από τη πρώτη στιγμή που η Χαμάς ανέλαβε την εξουσία στη Γάζα το Ισραήλ κατέστρωνε σχέδια εισβολής όπερ και έπραξε. Ο Αστακός είναι το ασφαλές και σιωπηλό λιμάνι της Μεσογείου for smuggling weapons to Israel .
Ο Αιτωλοακαρνάνας
-----------------------

27 σχόλια

  1. Αιτωλοακαρνάνα
    πάρε μια μπανάνα
    και όταν μεγαλώσεις
    τράβα στο Ισραήλ να τους τα χώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα καλά είμαστε σοβαροί? δεκαετίες τώρα η αμερικανική βάση στη Σούδα χρησιμοποιείται για τα πάντα από όλους και ξαφνικά οι σούπερ δημοσιογράφαροι και γραφικοί πολιτικοί βρήκαν δήθεν θέμα για κάποιον Αστακό...έτσι κοροιδεύουμε τον κόσμο και το παιζουμε τρανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ !!!!!


    Η ΝΤΟΡΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!!!!!!!

    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!

    ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ !!!!

    Η ΝΤΟΡΑ ΡΕ , ΓΙΑΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ???

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.

    ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΦΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Κα ΥΠΟΥΡΓΟΣ εκτός του ότι λέει ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ( άλλωστε κόρη του Βρυκόλακα ειναι αμα δεν μάθαινε να λέει ψέμματα απο τον ΜΠΑΜΠΑ της απο ποιόν θα μάθαινε????).
    Πάμε και λίγο παρακάτω.Η εν λόγω Κα ειναι τόσο πολύ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΗ που αν ηταν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα ειχε δώσει την ΕΛΛΑΔΑ μας ΟΛΟΚΛΗΡΗ στα Αμερικανόπουλα.Οχι μόνον το Αιγαίο και οσα πετρέλαια κρύβει αλλά και την ΚΥΠΡΟ και μερικές βραχονησίδες και ΦΥΣΙΚΑ ολα όσα ζητάνε οι Τουρκαλάδες.( Αγαθονήσι και άλλα ).
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν όλα στο σχέδιο και εν γνώσει της υπουργού μας των εξωτερικών κ. Θεοδώρας Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη ή Κούβελα αν προτιμάτε.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΓΙΕΡΓΟ;
    ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ;
    ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, Η ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ;
    ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑς ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αστακός είναι το ασφαλές και σιωπηλό λιμάνι της Μεσογείου for smuggling weapons to Israel .
    Ο Αιτωλοακαρνάνας
    -----------------------
    Αγαπητέ φίλε
    Σε πληροφορώ ότι δεν υφίσταται smuggling εφόσον η μετακίνησις – μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου γίνεται με την άδεια των Λιμενικών και Τελωνιακών αρχών του οποιουδήποτε λιμανιού .
    Τώρα γιατί το οποιοδήποτε πλοίο , με το οποιοδήποτε φορτίο ,δεν πηγαίνει κατευθείαν στην Χάιφα η στο Ασντότ είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω .
    Γράψανε οι εφημερίδες περί ανεφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα η και τρόφημα .
    Για τέτοιους ανεφοδιασμούς τα πλοία συνήθως πάνε στην Πύλο η στους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη .Γιατί να πάνε στον Αστακό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.
    Η ΛΕΥΚΗ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΪΣ (ΝΤΟΡΑ)ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
    ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ( ΠΧ.ΤΣΕΧΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΕΣΘΟΝΙΑ)ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δακριζει η Ντορα μας οταν βλαιπει παιδια στη Γαζα ακρωτηριασμενα.Αυτο θα πει διπλοματια με αρωμα Μητσοτακεικου φαρισαισμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και καλά είμαστε τοσο μακακες για να δεχτουμε πως σε μέρες και ώρες πολέμου θα μετέφεραν οδικώς σε ταξίδι τόσων ημερών και χιλιομέτρων πολεμικό υλικό; Ακόμα και ένας υποτυποδώς οργανωμένος στρατός,τα υλικά του θα τα μετέφερε με το πλέον γρήγορο μέσο όσο ποιο κοντά του. Ή δεν έχουν οι Αμερικάνοι και οι Ισραηλινοί τέτοιες δυνατότητες και μέσα; 'H σε τέτοιες πολεμικές επιχειρήσεις δεν θα είχαν κάνει τα κουμάντα τους σε αποθέματα κλπ. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''Tabula Rasa''..."


    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να αντιπαρατεθει με τον Αρη!!
    Ο Αρης ήδη δήλωσε ότι "δεν θα κανει τίποτα" δηλ. "''Tabula Rasa''..." δηλ.
    δεν θα γραψει τιποτα στον τομέα παιδείας!

    Είδατε που ο δρ Κουτσουκος που ξέρει και να διαβαζει τους χρησμους των μαντειων (ως αρχαιοελληνιστης) εχει την λύση??

    Αν περιμένετε από την κάθε Διαμαντοπούλου...καλά κρασιά,

    Αληθεια τι σπουδασε ο Αρης και η Αννα??!!!
    Γιωργο βαλε δρ Κουτσουκο να παμε στο 11 % διαφορα γιατι με την Αννα θα χασεις και τον "''Tabula Rasa''..."
    Δηλ. ούτε μια ψηφο στις εκλογες !!!

    Γιωργο παρε αποφασεις πριν ειναι αργα!!
    Μακης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ανησυχητικο ρε ηλιθιε θα ητανε εάν δεν το γνωριζε!

    Τι μαλακισμενοι εγκεφαλοι γραφουν εδω ρε πουστη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tora pou xanei tin
    konti tin Liza
    pos 8a tin vriskei
    sto amerika??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παει ο Γιωργακης..ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα (ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΠΙΣΩΚΟΛΑ!!) και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ!!)

    Αλλωστε δεν τραβουσε...ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

    14 Ιανουάριος 2009 12:59 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΝΟΣΤΙΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΣΟ Ο ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ Ο ΔΡΑΚΟΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΟΡΓΙΣΤΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ
    ********************************
    Δεν είναι αστείο ύστερα από τόσα σκάνδαλα που έχουν συμβεί, ύστερα από τόσους εξωφρενικούς πλουτισμούς που έχουν διαπιστωθεί και ύστερα από τέτοια λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει συντελεστεί, να επανέρχεται ο Κ. Καραμανλής στην παλιά καραμέλα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, όταν επί πέντε χρόνια ουδέποτε μπήκε στον κόπο ν ασχοληθεί με όσους έμπρακτα έγραφαν τις συστάσεις του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους;
    Και δεν είναι επίσης αστείο ν αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής της υπευθυνότητας στην πολιτική ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν δίστασε πριν από έναν μήνα να δηλώσει πως επί τέσσερις μήνες δεν καταλάβαινε ότι καταληστευόταν η χώρα με τη συνεργασία υπουργών και υφυπουργών του αλλά αποδείχθηκε αρκετό ένα 24ωρο για να διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις των συνεργατών του αποκλείεται να ήταν ποινικά κολάσιμες;
    Ξέχασε ο Καραμανλής με θρασύτατη ευκολία την προεκλογική δέσμευση του για τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ που θα εξοικονομούσε κάθε χρόνο περιορίζοντας τις σπατάλες και εξαφανίζοντας τη διαφθορά. Ηταν μια συνειδητή εξαπάτηση της κοινής γνώμης η δέσμευση εκείνη. Και η απόδειξη ότι συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό δεν είναι ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του, είναι ότι δεν επιχείρησε καν να την τηρήσει.
    Γι αυτό και δεν βρήκα απλώς αστεία, αλλά εξοργιστικά γελοία τα όσα για οικονομίες και περιορισμούς σπατάλης υποδείκνυε στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, όταν επί πέντε χρόνια δεν βρήκε έστω και μία -μόνο μία- περίπτωση για ν αποδείξει έμπρακτα ότι θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα λόγια του.

    Δυστυχώς , ο Καραμανλής δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι το 2009 δεν είναι 2005 ή 2006.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ?
    ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΄Η ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι διάβολο βλέπει αυτή η κοπέλα που όλο γελάει σα χαζή;

    ΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ροχαλα και φαπα στους εβραιους και μην ξεχναμε και τον Ανδριανοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση