GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ΝΔ...

Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ Το ανέκδοτο της 5ετίας:«Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεω...

Από τον Γιώργο Κρόγια
http://krogias.blogspot.com/

Το ανέκδοτο της 5ετίας:«Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου Τομέα, περικόπτονται»
Κ. Καραμανλής, 20/3/2004, Προγραμματικές Δηλώσεις, Βουλή.
Αν νομίζετε ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ν.Δ. είναι το Βατοπέδι, πλανάστε πλάνην οικτράν... Αν και η λίστα είναι μεγάλη και μετρά πλέον πάνω από 50 σκάνδαλα, ούτε το Βατοπέδι, ούτε ο Ζαχόπουλος, ούτε τα ομόλογα, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.Επίσης, σας κάνει εντύπωση που ο Παυλόπουλος είναι ο αγαπημένος υπερυπουργός του Καραμανλή και ο "αμετακίνητος" όσες γκάφες και όσες πολιτικές ευθύνες και αν έχει για πολλά και διάφορα θέματα;
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών που χρεώνεται η Ν.Δ. και ζούμε σήμερα όλοι μας τις επιπτώσεις του (τι εξωτερική κρίση και κουραφέξαλα) είναι η...
πολυδιαφημιζόμενη "Επανίδρυση του Κράτους". Οι νόμοι Παυλόπουλου: 3242/2004 (Ρυθμίσεις για την οργάνωση και λειτουργία της Κυβέρνησης, τη διοικητική διαδικασία και τους Ο.Τ.Α. ) και 3260/2004 (Ρυθμίσεις του συστήματος προσλήψεων και θεμάτων δημοσίας διοίκησης) που "πέρασε" από το Θερινό Τμήμα της Βουλής ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Πως να "παραιτήσεις" έναν υπουργό που "βοήθησε" τόσο πολύ στην "Επανίδρυση", με την οποία μέσα σε μία νύχτα καρατόμησε ουσιαστικά εικοσιπέντε χιλιάδες ΕΜΠΕΙΡΑ διευθυντικά στελέχη της κρατικής διοίκησης - όλων των αποχρώσεων.
Μην ξεχνάμε ότι πολύ ΠΑΣΟΚοι κατηγορούσαν το ίδιο το κόμμα ότι δεν βολεύει μόνο πράσινους - από την υψηλότερη βαθμίδα μέχρι και τη χαμηλότερη, μεταξύ αυτών και τα στελέχη διοίκησης της εκπαίδευσης, για να βολευτούν με αδιαφάνεια (π.χ. συνέντευξη) και συνοπτικές διαδικασίες, τα "γαλάζια παιδιά" ή αλλιώς "BLUE BOYS", με τους παχυλότατους μισθούς που βλέπουμε σήμερα ΕΔΩ!!! κι ΕΔΩ!!!
Μην ψάχνετε να βρείτε άδικα "τις πταίει" για αυτά που περνάμε σήμερα. Η "μάσα" ξεκίνησε με το "καλημέρα" της ανάλυψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ..Άντε, τρώνε καλά, αλλά ρε διάλολε, είναι και ανίκανοι! Έχουν καταστρέψει την χώρα!
Για αυτό, ας ρίχνει και μια ματιά στον καθρέφτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αντώναρος, κάθε φορά που κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για "βουλιμία για την εξουσία"...Δεν ξεχνάμε τι έγινε το καλοκαίρι του 2004... Ξεκίνησε η "επανίδρυση του Κράτους".

19 σχόλια

  1. προφανως οι διοικητες επι πασοκ έπαιρναν 700 ευρω τον μηνα...ε ρε αμνησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΙΑ!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ,ΕΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ (ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ....... ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΠΙΝΟ ΑΚΟΥΣΕΤΟ ΑΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ***ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ*** ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΠ... ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τα λέει ο Κρόγιας.
    Η Γαλάζια "επανίδρυση" του Κράτους, είναι το μεγαλύτερο Σκάνδαλο της Νέας Δημοκρατίας, από μια σειρά Σκανδάλων, τα οποία καταγράφω και αναφέρω στο Βιβλίο μου, "Η Βιογραφία μιας Σεμνής και Ταπεινής Κυβέρνησης" και αισίως, σήμερα έχουν φθάσει στα 405 Σκάνδαλα.
    Η καταγραφή των Σκανδάλων, ξεκινά, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την Κυβέρνηση και θα σταματήσει, μόλις ο Πρωθυπουργός των Σκανδάλων, προκηρύξει της Εθνικές Εκλογές, όπου και θα μπει το Βιβλίο, σε διαδικασία έκδοσης.
    Εύχομαι σύντομα, να προκηρύξει Εκλογές, γιατί ο Τόπος δεν αντέχει άλλο την Κατρακύλα.
    Με εκτίμηση Λυκούργος Μυτιληναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΧΡΗΤΕΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ
    *********************************
    Αν επιχειρήσει να αξιολογήσει κανείς την πρωθυπουργική δραστηριότητα των τελευταίων μηνών, νομίζω ότι η διαπίστωση στην οποία αναπότρεπτα θα καταλήξει είναι πως το μόνο που έχει κάνει ο Κ. Καραμανλής είναι να δηλώνει βλάκας. Μπορεί να το διατυπώνει έμμεσα ή στα λατινικά, μπορεί τα τηλεοπτικά «παπαγαλάκια» του να ερμηνεύουν ως συμπαθητική ή και «έξυπνη» την ενέργειά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
    Οταν κάποιος θέλει τρεις μήνες για να καταλάβει τις λαμογιές που έγιναν στο Βατοπέδι, είναι βλάκας. Οταν θέλει πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι η οικονομική πολιτική του ήταν λανθασμένη, είναι βλάκας. Κι όταν δημόσια δηλώνει στη Βουλή ότι δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρυσι νόμιζε ότι αυτό που έκανε η Γιαννάκου ήταν «μεταρρύθμιση-τομή», είναι αναμφισβήτητα βλάκας.
    Η μοναδική περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα είναι να θεωρεί εμάς ως βλάκες και γι’ αυτό να καταφεύγει σε τέτοιες δικαιολογίες. Και είναι πολύ πιθανό. Και μόνο ότι υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό της κοινής γνώμης που επιμένει να τον θεωρεί κατάλληλο για τη δουλειά του πρωθυπουργού, του επιτρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με βλάκες. Όπως το πιστεύουν και άλλοι εκτός απ’ αυτόν. Ή δείχνουν ότι το πιστεύουν.
    Όταν παρακολουθείς τις απελπισμένες προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν οι κυβερνώντες ,αυτές τις μέρες το γεγονός ότι η ανεπάρκειά τους είναι υπεύθυνη για τα χάλια στο σωφρονιστικό μας σύστημα και για την έλλειψη προστασίας των πολιτών . Λένε πολλά και διάφορα αλλά δεν λένε τη μοναδική αλήθεια. Πως ο πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος . Πως δεν επιχειρεί να παρέμβει, επειδή ξέρει πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν τον υπολογίζει κανένας. Και γι’ αυτό ξανακάνει τον βλάκα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτησε ο κύριος Παπανδρέου δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πάγια πρακτική του πασόκ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ είναι πολύ μπαγιάτικη για να είναι αποτελεσματική.
    Δηλαδή ο Γιωργάκης βγήκε από παρθενογέννεση;
    Δεν ήταν συμμέτοχος σε όλα αυτά τα 20 χρόνια κακοδιαχείρισης και διαφθοράς; Νομίζετε ότι θα πουλήσει πάλι νέες προσδοκίες, επειδή ο Σημίτης του πέρασε τη σκυτάλη, μάλιστα με τόσο δεικτικά αντιδημοκρατικό τρόπο;
    Για όνομα του θεού, ο Γιωργάκης δεν είναι ούτε Κατσέλη, ούτε Καιλή, ούτε Ραγκούσης, ούτε Παπακωνσταντίνου.
    Ήταν μαζί με όλους τους άλλους λερωμένους Τσοχατζόπουλο, Βασούλα, Δαμανάκη, Βερελή, Χριστοδουλάκη, Παπαντωνίου, Σκανδαλίδη, Λαλιώτη, Ρέππα, Παπουτσή, Πάχτα και τόσα άλλα μπουμπούκια που μας ήπιαν το αίμα 20 χρόνια.
    Και επιπλέον είναι όχι μόνο μία απόλυτα ξενέρωτη πολιτική παρουσία αλλά και ο γιός του ανθρώπου που οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι κατάστρεψε τα ήθη και την οικονομία της Ελλάδας.
    Δυστυχώς, ο Γιωργάκης είναι μέρος του βρώμικου πασόκ.
    Αν στο πασόκ είχαν αντικατασταθεί τα σαπισμένα πρόσωπα του πράσινου παρελθόντος με νέους, άσπιλους και πιό σοβαρούς ανθρώπους, θα ξανάβγαιναν άνετα.
    Τώρα δεν το βλέπω, με τίποτε.
    Οι μνήμες είναι νωπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΜΑΔΑ;

    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι, δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.
    Κλείνω για να μην πώ καμμιά βαριά κουβέντα, γιατί τα πήρα στο κρανίο Παρασκευιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Κρόγια, σε γουστάρω.
    Προσπαθείς φιλότιμα να μη σε πάρει από κάτω η κατάσταση, εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
    Όταν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει φτιάχνουμε μιά εικονική πραγματικότητα, τό είχε πεί και ο φρόυντ.
    Πάντως με το γιώργο αρχηγό, σας βλέπω να παίρνετε πρωτάθλημα όταν πάρει και ο λεβαδειακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ 30ΕΤΊΑΣ.
    ΚΑΛΩΣ ΤΑ " ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ"

    ΚΡΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ "ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ" ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ. ΦΟΒΕΡΟ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ...
    ΤΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ..........
    ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙ ΦΥΡΜΑΤΟ...
    ΤΙ ΚΑΠΕΛΟ ΦΕΥΓΑΤΟ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ !!

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!
    ΧΟΝΤΡΟΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.............

    ΠΩ..ΠΩ..ΠΩ !!! ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ.
    ΚΡΥΨΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Εκτός από ανέξοδη κριτική, τί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα προτείνετε εσείς οι εξαιρετικοί μάγοι των οικονομικών;
    Εάν αυτά που προτείνετε συμβάλλουν στην αύξηση των ελλειμμάτων και του χρέους να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, προφανώς πρόκειται για τις γνωστές όμορφες σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας υπερχρέωσαν και μας έφτασαν ως εδώ.
    Μούγκα έτσι;
    Ξέχασα, όμως έχετε φρέσκα οράματα και νέες ιδέες.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε 12 δισ. το χρόνο (το 25% του συνολικού προυπολογισμού) για τόκους χρεών που δημιούργησε το πασόκ, έχετε το θράσος να μιλάτε και από πάνω παλιάνθρωποι.
    Έτσι ξεχρεώνονται αμαρτίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ;
    Τώρα έχετε το θράσος να τάζετε καινούργιες παροχές και ψεύτικες ουτοπίες.
    Λύνονται έτσι τα προβλήματα, βρε αδιόρθωτοι χασομέρηδες;
    Αλλά δεν φταίτε εσείς, φταίει ο Καραμανλής που σας πήρε λάου-λάου και δεν έχωσε φυλακή το μισό πασόκ, με τις ατέλειωτες λαμογιές και τις απατεωνιές σας.
    Ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχουμε ιδέα τί μισθούς έχουν οι αντίστοιχοι μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα;
    Εάν πάμε στο εξωτερικό οι αμοιβές είναι δεκαπλάσιες.
    Ας αφήσει ο Καρχιμάκης και το πασόκ τους φτηνούς λαικισμούς της δεκαετίας του 80, αρκετές ΔΕΚΟ κατέστρεψαν αυτές οι πρακτικές.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΤΑΝΚΕΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΝΑ ΜΟΥΤΣΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ.
    Άπατο θα πάει στην πρώτη ξέρα.
    Άει σιχτίρ αδιόρθωτοι πρασινοφρουροί που θέλετε και να ξανακυβερνήσετε τη στιγμή που ακόμη δεν έχετε αφομοιώσει τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν πολύ καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,
    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,
    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,
    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,
    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),
    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και
    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κοντομηνέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, είναι πάντα με
    το λαό.
    Καλό έ;
    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.
    Dear Giorgakis,, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.
    Εάν κάνοντας παρθενοραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος χαζούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mας τα πρήξατε με το να περάτε το μπαλάκι πέρα δώθε, όχι το ΘΑΣΟΚ όχι η Νέα Δημοπρασία, ρε δε πά να ....
    Η μαγκιά με τα γκόλντεν μπόγια είναι ότι θα γίνουν περικοπές αλλά θα πάρουν άλλοι προαγωγή για την δημιουργία εκατοντάδων νέων Διευθυντών.Κάθε υπάλληλος θα έχει και ένα ξεχωριστό προιστάμενο και πέντε επιτροπές για να ....παράγουν έργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    πχ. Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή, τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτά;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς.

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει τα δημόσια ελλείματα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Ο απόλυτος στόκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΛΟΟΥΝ SWELL. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ?

    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ SITE ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν όλοι αυτοί που περιλαμβάνονται στο διαστημα 5;35 Ως 7:54 δεν είναι ένα πρόσωπο, τότε η Ν.Δ. έχει πρόβλημα σοβαρό. Και είναι σοβαρό γιατί αποδεικνύεται η υπόθεση που βάζει ο PASOK poisonous πως οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. είναι βλάκες! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τόσες ανοησίες που υποστηρίζουν! Και φυσικά οι βλάκες θα υποστήριζαν έναν της σειράς τους! Να σας χαιρόμαστε και σεις να χαιρόσαστε τον αρχηγό σας. Κρίμα όμως που πίστεψαν τις βλακείες σας και κάποιοι λογικοί. Ευτυχώς όμως που η λογική τους τούς οδηγεί και πάλι σωστά.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση