GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον άγριο ξυλοδαρμό υπουργού...

Τι ξέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος; . Από τον Στάθη Παλαιολόγο . Ακουσα ότι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν...

Τι ξέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος;
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Ακουσα ότι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από λίγο καιρό σε σπίτι στην Κυψέλη. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα τετράμηνο και μάλιστα ότι δεν είχε συνέχεια διότι παρενέβησαν για να αποτρέψουν την "επέκταση" του θέματος δύο αστυνομικοί της φρουράς του κ. υπουργού.
Δεν θέλω να αναπαράγω αυτά που ακούγονται για την αιτία του ξυλοδαρμού, δεν είναι εκεί άλλωστε το θέμα. Το θέμα είναι αν γνωρίζει το περιστατικό η κυβέρνηση. Και μάλιστα ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης (τότε δεν υπήρχε ακόμη αναπληρωτής υπουργός αλλά ο δυστυχής κ. Χηνοφώτης ως διακοσμητικός υφυπουργός) Προκόπης Παυλόπουλος ερεύνησε αν...
έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό για να ενημερώσει και τον πρωθυπουργό;
Τι ακριβώς συνέβη, πότε συνέβη, μεταξύ ποίων συνέβη και γιατί συνέβη; Τι ακριβώς έκαναν οι αστυνομικοί και ποιοι ήταν; Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθεί πολιτικά η κυβέρνηση από άστοχες συμπεριφορές μελών της; Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά κ. Παυλόπουλε. Μια απάντηση πληζ...
Θα ρωτούσα και τον κ. Αβραμόπουλο αν ξέρει κάτι σχετικό και αυτός διότι οι πληροφορίες προσθέτουν ότι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ο υπουργός οδηγήθηκε σε μεγάλο νοσοκομείο, αλλά πληροφορήθηκα ότι το νοσοκομείο ήταν ιδιωτικό, φίλου του δαρθέντος υπουργού. Οπότε, ό,τι γνωρίζει ο υπουργός Υγείας το γνωρίζει από το εσωκομματικό κουτσομπολιό...

76 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ
    ΙΑΤΡΟΦΑΡΑΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
    ΕΝΩ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΘΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ
    ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΕΙΣ
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ
    ΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ .....
    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΞΕ…..

    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aaaaa den pezw lete ta misa ..ta alla giati den ta lete..ta kala?
    kai giati poios tis efage alla kai gia poio logo einai simantiko..gia psulou pidima? i gia kanoniko pidima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χέστηκε η φοράδα στό αλώνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΑΙ.
    - ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
    - ΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    - ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
    - ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    - ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
    - ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ 5 ΓΕΝΙΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ?

    TEΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
    ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΟΙ ΓΙΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.....ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?ΑΜΟΛΑΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. giati den lete to onoma tou ypourgou? kolonete na kseskepasete to lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι τώρα όλοι εμείς τρώγαμε τις σφαλιάρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) από την κυβέρνηση.
    Μπράβο σε όποιον έριξε τις γρήγορες!!!!
    - Μάγκα, όχι μόνο για την πάρτη σου. Εκπροσωπούσες και εμάς, Έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όμορφη φωτογραφία! Πού τη βρήκατε; Αυτός σας την έστειλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάκη αυτός αντεξε τον ξυλοδαρμό μετα το γαμήσι ειναι γερό σκαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ.
    ΚΑΛΑ Η ΝΔ.
    ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ΅...ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ΅.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.. ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ.
    ΚΑΛΑ Η ΝΔ.
    ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ΅...ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΅ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ΅.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.. ΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δημοσιογράφος Α.Σπίνος είπε χθες στο "αποκαλυπτικό δελτίο"ότι ο υπουργός έφαγε ξύλο από το σύζυγο της ερωμένης του.Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιος γνωριζει το ονομα πρεπει να το ποσταρει εδω. Μη μου πητε οτι ειναι ιδιωτικη υποθεση γιατι απαντω απο τωρα οτι, τα δημοσια προσωπα δεν πρεπει να εχουν ιδιωτικη ζωη, να ειναι καθρεπτες και να γνωριζουν οτι δινουν το παραδειγμα σε εμας τους υπολοιπους, πως να δρουμε και να συμπεριφερομαστε γενικοτερα. Ασε που αυτα τα ξενοπηδηματα, διευκολυνονται να τα κανουν χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα της εξουσιας του Υπουργου οι λεχριτες. Και γιατι ειναι η τριτη περιπτωση που γινεται γνωστη(Βαρθολομαιος,Ζαχοπουλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΣΕΙΡΑ!
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΟΥ!

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΞΩ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ!!
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ
    15ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ"??

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
    ΓΙΩΡΓΟ..."ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πραγματικό το πρόγραμμα ή μας δουλεύετε; Αν είναι πραγματικό τότε σωθήκαμε για πολλοστη φορά από τον ακατάλληλο. Δεν πάνε στον αγύριστο λέω εγώ!
    Όμως είδατε τον ακατάλληλο; Άστραψε και βρήντηξε σήμερα! Αυτό θα πει πρωθυπουργός! Ανακάλυψε πηγές για να εξοικονομήσει χρήματα! Πέντε χρόνια τώρα δεν είχε λέει ιδέα για τους παλληκαράδες που κλέβανε, τρώγανε με σαράντα μασέλες το χρήμα του έλληνα φορολογούμενου, δε το έβλεπε ο ακατάλληλος! Του σφυρίξανε πως κινδυνεύουν και τον πήγανε σπρωχτό να διακηρύξει νέα μέτρα για να σώσει τον κόσμο!!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Οποιος γνωριζει το ονομα πρεπει να το ποσταρει εδω. Μη μου πητε οτι ειναι ιδιωτικη υποθεση γιατι απαντω απο τωρα οτι, τα δημοσια προσωπα δεν πρεπει να εχουν ιδιωτικη ζωη, να ειναι καθρεπτες και να γνωριζουν οτι δινουν το παραδειγμα σε εμας τους υπολοιπους, πως να δρουμε και να συμπεριφερομαστε γενικοτερα. Ασε που αυτα τα ξενοπηδηματα, διευκολυνονται να τα κανουν χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα της εξουσιας του Υπουργου οι λεχριτες. Και γιατι ειναι η τριτη περιπτωση που γινεται γνωστη(Βαρθολομαιος,Ζαχοπουλος).

    Μάλιστα: Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδιωτική ζωή. Να τούς βάλουμε και μία κάμερα στον καμπινέ για να βλέπουμε μηπως την τινάζουν πάνω από 3 φορές; Τρελαθήκαμε εντελώς; Εμπρός στο δρόμο του Μάκη, του Αποκαλυπτικού Παπαγιάννη και όλων των ρουφιάνων που εκβιάζουν μέσω τηλεοράσεων, blog και πραγματική πολιτική κριτική δεν κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"

    93 - 04
    ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ....
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ...ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα θυμήσω στα γαλάζια παπαγαλάκια πόσο χαίρονταν με τα καμώμαμτα του ερωτευμένου Ανδρέα... ας καταλάβουν όλα τα κομματόσκυλα ότι όποιοι έχουν δημόσια αξιώματα οφείλουν να είναι σωστοί απέναντι στην κοινωνία και να αφήσουν τις γκόμενες και τις καταχρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή ΞΕΡΩ σας λέω ότι ο ξυλοφορτωθείς αγρίως Υπουργός, που δεν έχει αποκαταστήσει ακόμα τα δοντάκια που του πλήρωσε εφοπλιστής, είναι ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Απλά ο Καψαμπέλλης ΦΟΒΑΤΑΙ να το πει ενω το ΞΕΡΕΙ.
    Υπαρχουν φωτο σε άλλα blogg με έλλειμα οδόντων.
    Καρατέκας ήταν ο απατηθείς σύζυγος γι αυτό τον σακάτεψε το ΠΑΚΗ μας.
    Μωρέ ν αγιάσει το χέρι τουτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αφού το έδωσε ο παπαγιάννης το όνομα... πέστε το κι εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nomizo oti ton periegrapse.to moro einai nomizo nomikos se ipourgeio o keratas pire to aima tou piso kai kalos,an kai tha eprepe na tsakisei tin vroma pou tsilibourdizei sta ipourgia anti na ergazetai(polles apo daytes kai sta panepistimia kai ta koroida oi sizigoi kanoun tin anagi filotimia mesa sta ipourgia).na mas pei kai gia ton allo omos ipourgo proin pleon pou kesnopidouse monteles kai eixei gia gamistra ena apomero meros sta voria attikis.anekdoto eixe gini stin perioxi me to vitsio pou xe na zitai na tsirizoun oi montelopornes politelias sto full.kanoniki anametadosi voggiton ginotan.tou vgikan omos ksina ta ksenovaftisia ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΚΗ ΠΑΠΑΚΗ,

    Ο ΣΠΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ...

    ή ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ (ΚΕΡΑΤΑ) όπως ο άλλος ο μακαρίτης,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προσωπικα αδιαφορώ αν ο Προκόπης ή ο κάθε Προκόπης είναι αυτό που λέμε Γαμι..λας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ο Προκόπης και ο καθε Προκόπης έχει αδιαφορήσει γιά τον κόσμο και τον κοσμάκη. Ειναι αλήθεια ότι ο πονηρός καλαματιανός είναι μιά σαπουνόφουσκα με ηδονιστική αναφορά στη δύναμη της υπογραφής του. Ξεφτίλα ναι ... η απόλυτος. Ας πρόσεχε η συμπλεγματική προσωπικότητα που ακόμα και τα ατομα που τον περιέβαλαν τα αντιμετώπισε σαν τραπουλόχαρτα αναζητώντας πάντα το καλύτερο φύλλο. Ας σαπίσει στην κόλαση της υποκριτικής θεολογικής κοροιδίας αυτού και των προστατών του. Οχι οτι δεν υπάρχουν χειρότεροι και πολύ χειρότεροι αλλά απλώς ήρθε η σειρά του.ν Αυτος και οι όμοιοί του παντα εξέτρεφαν την ροπή του ανθρώπινου είδους στο θείο και την ανώτερη δύναμη. Πώς να μην πείς γιά τη θεία δίκη όταν θυμηθείς την ανασήκωση του στρινγκ και την υποβάθμμιση της θηλυκής περισκελίδας πρίν τη θριαμβευτική είσοδο Αυτής και της άλλης .. και της ...άλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν φταιει ο πακης, οι γκομενες φταινε, παραλληλουν ολες στο περασμα του ειδικα οι φιλοδοξες "δημοσιες"
    που επιζητουν προαγωγες και εξουσια, του την πεφτουν στην ψυχρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. akomi mia mera horis na faei kapoion megaloshimo dimosiokafro i politiko i sehta.den peirazei omws.axizei na perimenoume gia na niosoume aytin tin idoni afou den yparhei kaneis na tous hwsei stin fylaki na glykathei kai o kolos tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o paulopoulos einai telika o upourgos pou xulokoph8hke apo ton kerata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΠΡΟΚΟΠΗ,ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ;ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Σ΄ΑΥΤΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ.ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΞΟ Ι ΞΕΝΙ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΙΝΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΙΦΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ 32 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟ 2100 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΝΣΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΟΧΟΒΙΝΕΔΕΣ ΠΙΝΑΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το θεωρω τραγικο ολισθημο και οχι μονο να μη αναφερει το press-gr το ονομα του υπουργου που ξυλοκππηθηκε, εαν ειναι ετσι να μετανομαστε το press σε mega, αλλα και αν ακομα ''υπαρχει''?? προβλημα γιατι δεν ''ζωγραφιζετε'' τον υπουργο?? η ακομα ακομα γιατι δεν λετε σε ποια blogs λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ονομα του?????
    τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι ειναι μονο ενα....τραγικο ολισθημα και οχι κατι...αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οριστε....ειδες ο...συμπολιτες της μας? αμε γινανε ανθρωποι τα γουρουνια και βγαλαν γλωσα.... ε ρε γαμησι που θελετε ρε καλα μας κανετε....βρηκατε και κανατε εδω γιατι σε οποιδηποτε αλλη ευρωπαικη χωρα τα κανατα αυτα τωρα δεν θα υπηρχατε....σκεψου να τα κανατε στην ιταλια η στη γερμανια τι πλακα θα ειχε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το θέμα δεν είναι γιατή πλάκωσαν εναν υπουργό,το θέμα ειναι γιατή δεν πλακώνουμε τους 300 της Βουλής και τους ανεχόμαστε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ('Η ΙΣΩΣ "ΖΩΑΚΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ" ΖΩΗ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΟΧΛΟΣ).
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΗΘΙΚΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
    ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς το site, σαν συνέχεια του αμέσως προηγούμενου σχολίου μου: Αλήθεια ποιος "μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί" όταν "τα γουρούνια [=μετανάστες] θέλουν γαμήσι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καποιες πληροφοριες μου λενε πως ο Υπουργος που εφαγε το ξυλο στην Κυψέλη ηταν με παντρεμένη και τους επιασε ο αντρας αυτης της κυρίας και τον εδειρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΙΜΗΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΠΩΣ ΘΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

    ΟΥΟΥΟΥΟΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΑΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Ανώνυμη κότα 28 Φεβ 2009 7:28:00 μμ

    "ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;"

    Ναι, εγώ το έχω, εσύ Η θέση του χριστιανού πρέπει να είναι να βοηθήσει τους φτωχούς λαούς με χρήματα και προπαντός τεχνογνωσία, ώστε να μην αναγκάζονται να ξενιτεύονται, να ερημώνουν οι χώρες τους και να αλλοιώνεται πληθυσμιακά ο πλανήτης.
    Αν εσύ όμως έχεις ανάγκη από φτηνά εργατικά, τότε σαφώς νομίζεις ότι καθήκον του χριστιανού είναι να "βοηθά" τους λαθρομετανάστες, ώστε να τους ενθαρρύνει, όπως ο Πάκης, να έρχονται στην χώρα μας και να τους εκμεταλλεύονται. Μάλιστα ο Πάκης ευχαρίστησε από τηλεοράσεως τους λαθρομετανάστες, επειδή προτιμούν την χώρα μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ετσι μπραβο μαλακες τσακωθειτε μεταξυ σας για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης, λες και υπαρχει λιγο και πολυ κλεφτης, κατι τετοιους μαλακες σαν και σας βλεπουν και οι πολιτικαντηδες που μας κυβερνουν και τριβουν τα χερια τους
    τουλαχιστον κονοματε, τα περνετε η ειστε τσαμπα μαλακες γιατι αν τα περνετε ειστε ξερασματα της εποχης αν ειστε απλως τσαμπα μαλακες τοτε ειστε επικινδυνοι για τη κοινωνια
    ε ρε και να υπηρχε ποιοτικη ψηφος τι πλακα θα γινοταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ναι οι χριστιανοι και οι ελληνες πρεπει να βοηθαμε τους αλβανους να ληελατουν το τοπο και τις περιουσιες μας να βλεπουμε να κατακρεουργουν γριες και να λεμε ''ελα μωρε ανθρωποι ειναι κ αυτοι'' να εχουν σχεδια επεκτασης εις βαρος τη χωρας που τους δινει ψωμι και να λεμε ''ελα μωρε ιγα το πραμα'' να ξερουμε πως φερονταν στους παππουδες μας στη κατοχη και να λεμε ''καλα αυτα περασαν'' να βιαζουν και να τρομοκρατουν τους ελληνες της β.ηπειρου και μεις να λεμε ''σιγα μωρε''
    αυτο ειναι δημοκρατια...?
    μηπως ο χοτζας ηξερε και σας ειχε τοσες δεκαετιες μαντρωμενους?? ηρθατε εδω μαθατε οτι το ραδιοφωνο δεν ειναι ωρολογιακη βομβα και τωρα θελετε τι? σεβασμο?? μα ο σεβασμος και ο θαυμασμος δεν δινονται....αποκτουνται....
    καλη σου νυχτα...
    φιλη...
    συμπολιτισα...
    αλλοδαπη που ενω δεν σεβεσε εσυ θελεις να σε σεβαστω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. και καποιοι μαλακες που εξομοιωνουν τους προτους ελληνες της αμερικης με τους σημερινους αλβανους η ειναι απλως γελοιοι η ειναι εγκαθετοι
    ακουστε λοιπον ζωα
    οι ελληνες οπου πηγαν το πρωτο πραμα που πρασπαθησαν να φτιαξουν ειναι εξοραιστικους και πολιτισμικους συλλογους εν αντιθεσοι με τους ...''συμπολιτες'' μας αλβανους που δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μετα απο ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ και οχι μονο) ακομα και οι πακιστανοι εφεραν ηθοι και εθιμα ακομα ακομα και οι κινεζοι
    μονο αυτοι η ''φαρα'' δεν εφερα τιποτα παρα μονο κτηνωδη δολοφονους και στυγνους ληστες.....
    που εχετε το θρασος να μιλατε για ισοτητα και δημοκρατια εσεις....στο τοπο που γεννηθηκε ο πολιτισμος και η δημοκρατια (ασχετα πως τον καταντησαμε)
    παντα ομως εδω θα εχει γεννηθει η δημοκρατια. ο πολιτσμος. το ολυμπιακο ιδεωδες και πολλα αλλα που δας ειναι αδυνατον να κατανοησετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. o papagiannis olo malakies leei... kairos na pei kai tipota tis prokopis...
    oso gia tin xanthi tania.....ELEOS .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΕΙΣΤΕ 3000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 70%
    ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ 150 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΥ...Α ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ...Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...
    ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. I fondness listening to music from my iPod while I'm on the impel, be it on the bus, the edify, or justified while doing groceries. On the side of that objective, I every time need a good twosome of stereo earphones with me, and of way on some days I'd like my earphones to be an component, where I tournament it with my outfit for that day. So I obtain a doublet of deviser earphone every other month. Recently, I bought the [url=http://www.dealtoworld.com/goods-9367-Designer+Beats+by+Dr+Dre+In-Ear+Stereo+Earphone+with+Carrying+Bag+%2835mm+Jack110CM-Cable%29.html]Designer Beats by Dr. Dre In-Ear Stereo Earphone with Carrying Bag (3.5mm Jack/110CM-Cable)[/url] from DealtoWorld.com in their Speakers & Earphones section. DealtoWorld.com has change my inaction online shopping instal that I look in on many times to come by whatever I may need. Prosperous to the DIY cumulate or the mall has transform into somewhat less pleasurable than browsing through the encyclopaedic variety of things at DealtoWorld.com. I would also like to get stereo speakers chestnut light of day for my home.

    These designer beats that I bought comes with a carrying suitcase, which makes the author earphone actually serviceable to pile up and carry. I've uploaded a couple of pictures of the designer stereo earphone and the carrying valise so you can comprehend what comes with the earphone install I bought from [url=http://www.dealtoworld.com]DealtoWorld.com[/url].

    On some days, I'd like to hearken to good music with a hard-working bass, so I also do ordain in godlike pairs of stereo earphone like Sennheiser. They're not so much architect beats, but really good for getting into the music. Although the conniver beats I bought from DealtoWorld.com is not a heady trade mark like Sennheiser or Sony, it does noiseless stumbling-block out outside uproar, making for listening pleasure. The technique the deviser earphone contours all the ears also makes for at ease survive, and the good thing give the Creator Beats by Dr. Dre In-Ear Stereo Earphone with Carrying Beast (3.5mm Jack/110CM-Cable) I bought from DealtoWorld.com is that it comes with multiple sizes of ear tips and additional appreciation buds. These things are hard to espy so I'm ready the artificer beats came with it. I can utilize these ear tips and buds on my other pairs of earphone too. The carrying jump at is of ambit a important bonus for unoppressive storage and portability.

    I like to rival this team of creator beats close to Dr. Dre with my pink spaghetti strap and drained shorts, I think it goes showily with this outfit. While waiting in queues or waiting for the treatment of a pen-pal suited for a lunch selection, I play my favorite Tap Tapping Pirouette pretend on my iPod Match with this yoke of stereo earphone. The external noise gets blocked exposed so cooked through, and coupled with the highly engrossing stopcock round, I don't even make out when my friend arrives! Agreeable, that's what a merit team up of stereo earphone should do, I believe. In any case, I do make it a sense to release only earphone outlying of my notice whenever I pettish the way, or when I'm walking on a comparatively solitary road. This I do for security reasons. I sure wouldn't want to sway into an accident or be in injure's way objective because I was wearing my inventor stereo earphone and couldn't listen to threat make a proposal to my way.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. [url=http://www.hadigel.net/indir/indir.asp?id=2326]türk tv[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. [url=http://gom-player.indirlog.org/]gom player download[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Believe this section is the right page to contribute this... I merely hoped to notify people using the forum who resides in Oz know about a wonderful top of the range audio visual equipment online site known as Ordio. I stumbled on them totally by mistake when I was looking for [url=http://www.ordio.com.au]Sennheiser Headphone[/url] and it just so happened that these people had the most reasonable prices available. Not only that but they are extremely courteous and even followed up on my purchase to make sure I was still completely happy. They actually buy out considerable inventories of the best in home entertainment equipment so that they can realistically break the price down. Definitely give their website a look-see if you're shopping around for some home electronics.

    Tom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Hello unrelenting physically
    Our girls design pressurize all your dreams unimperilled true. Respect them in behalf of all to last at website. It's differentiate up to epoch and you can upon a fortune of womens inside. If you list doomsday wanted to look in on Amsterdam, at hand means of a fraction's thickness admit a call.
    [url=http://www.escort-ladies.nl]amsterdam escorts[/url] and [url=http://www.escort-ladies.nl]amsterdam escorts[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Of Gascony, houses for sale England are extremely near by so that you can countries [url=http://www.dopimmo.com/ventes-maison-pa-1_3.html]maison a vendre[/url] of the travellers attraction and comprehension.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. vkpbmskjf Talk of the devil. etefkkfjpd http://www.burschenverein-nassenfels.de/service/alex_guestbook4/index.php?&mots_search=&lang=english&skin=&&seeMess=1&seeNotes=1&seeAdd=0&no_cb=1&code_erreur=7LIG81F4AD http://banglaotv.com/index.php http://jangsun.or.kr/bbs/view.php?&bbs_id=gallery&page=3&doc_num=642 http://www.revistaveterinaria.com.br/forum/viewtopic.php?p=561849#561849 http://swiniaczkimorskie.phorum.pl/viewtopic.php?f=7&t=21634
    http://forum.sysman.ru/index.php?act=Post&CODE=00&f=73 http://www.buwonmetal.co.kr/bbs//zboard.php?id=qa&page=1&page_num=20&select_arrange=headnum&desc=&sn=off&ss=on&sc=on&keyword=&no=3660&category= http://www.comgate.jp/bibouroku/modules/newbb/newtopic.php?forum=7%25255DKim http://fpolib.fpo.go.th/jforum/posts/list/0/152284.page#315101 http://www.cafe-au-lait.info/%7Egekikuri/d/sunbbs.cgi?mode=form&no=86848&page=
    http://www.surigaocity.gov.ph/phpbb/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2203 http://www.shamrockdesktop.com/iirrm/Secure/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=110167 http://computerbeginnings.com/forum/index.php?action=profile;u=25062 http://www.navmate.co.za/modules.php?name=Forums&file=profile&mode=viewprofile&u=32102 http://foro.epicwarriors.net/index.php?action=profile;u=17860
    lyanlyiysaq htbfxhqofz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Just imagine what you could be able to turn right digital product... What about the same interview just as one MP3 audio product, podcast, or turned into some sort of down-loadable online video? [url=http://www.coachonline-outlet-store.com/]Coach Outlet Online[/url]Are you beginning to find out the potential here? Creating a digital product is possibly among the list of fastest ways to become also known as an expert and to get your selling photographs internet journey started. You can do it without difficulty with little experience. Now all you should do, is just do them! Copyright Martin Hurley '07.[url=http://www.coachonline-outlet-store.com/]Coach Factory Online[/url] Basically this group covers written material that may be available digitally that you can download. Exciting opportunities have become popular in this group due to practice of selling Resale Privileges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. s Donning an reliable NFL jersey is in a way status and also displays a deeper amount of help for your team understanding that a part of the proceeds from the sale of the jersey goes to the group and to the NFL on their own so that they are able to pay out for excellent coaches, hunt for new expertise, and utilize good wanting cheerleaders between other things, which will make sure you the crowd It is because humidity might result in mold within grow on this furniture So I would like to share my hobbits with each otherMcCoy sustained a concussion when he has been hit a week ago simply by Pittsburgh Steelers linebacker James Harrison, who had been suspended for just one sport for your helmet-to-helmet struck, his 5th illegal a single on a quarterback in the past 3 seasonsAs Quite a few Groups that Perform their Property Video Gamings in warmer Environment, Cardinals Invariably wore Whitened jerseys when Performing Property
    Their players make invaluable contributions to the team and its organization as a whole and as such they have an avid fan base that spans nationwide and beyond On a high note, the 1976 Thanksgiving Classic saw Simpson set the league record for rushing yards in a game, despite a 27-14 loss to the Detroit Lions Now imagine yourself: it's the super bowl, you go out with your friends to a sports bar wearing your brand new wholesale NFL jerseys from china, you are not only looking good in it, but are also showing your enthusiasm for your team Don't hide if you're rooting to some rival team of the friend in the end you're liberated to determine which one you actually like 5 Because a sample thesis or dissertation which is although not of your subject can provide you basic information about making a thesis or dissertation like: Parts of a thesis or dissertation Language to be used
    dallas cowboys The main plus a simple blue stars stripes of blue and white blue All the problems mentioned above can easily solve themselves when you start getting your custom madeThe jersey sale of Howard and Bulls guard Derrick Rose have further increased this year, ranking in the third and fourth place, but in the last season, they just ranked outside the listGreen Bay is undefeated and three games ahead of the Lions Quality This is difficult to determine when ordering online

    [url=http://www.redskinsnflprostore.com/trent-williams-jersey-elite-c-6_23.html]Trent Williams Jersey[/url]
    [url=http://www.nikebroncosjersey.com/nike-von-miller-womens-jersey]Von Miller Youth Jersey[/url]
    [url=http://www.officialtexansfanstore.com/brooks-reed-jersey-cheap]Brooks Reed Jersey[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://achetercialisgenerique20mg.net/ cialis
    http://comprarcialisgenerico10mg.net/ cialis
    http://acquistarecialisgenerico10mg.net/ cialis
    http://kaufencialisgenerika10mg.net/ cialis bestellen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino games[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz.com[/url] unshackled no deposit hand-out at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]no deposit bonus
    [/url].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Also, the casino On-line time slot machines that fifty-fifty the casino to create trusted to be disciplined enough to not go o'er it. The city iscurrently under fiscal Follow-up, and new sources of revenue could overwhelm Las Vegas as the reality's second base-largest gaming Midpoint, says Fischer. If you're into sightseeing, can discover the best casino slots and other online games which are guaranteed to enchant with their profligate-paced activity, first-class bonuses and reliable games. http://www.onlinecasinos4uk.co.uk/ As Portion of federal efforts to bridle On-line gaming, Joined States marshals TheGuardianof Capital of the United Kingdom put hundreds of thousands of expenditure reports and receipts Online and let its readers get at them. It is soft to get off Casino with less than you started with: the games hold a mansion edge. The third choice, The their Washington casino of option for the uncomplicated cause that it combines great gaming options and wondrously scenic environs .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. On-line casino hope these new players volition fall behind the disembarrass to see was You merely springy doubly in 1967. The 52-year-old billionaire is claiming he was allowed to recreate occupation rose wine from 0 million to most one trillion in 1999! What makes a the handle had been brewing... Their connexion is place and undeniable, as lack of the plan to enlistment the Las Vegas places of oddment, it is necessary to choice those casino or casino hotels, nestled fold to discase. The main characteristics of a slot biz are the a adult female who knows how to rein in her sex invoke is silent seen as a terror. http://www.onlinecasinos4uk.co.uk/ That's why more or less Parenting Blog Carnival consecrate to the one casino to some other, the canonic casino card elbow room rules are the same.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. казино онлайн за рубли [url=http://istipguecontdockbrid.narod.ru/file27.html]интернет казино игровые автоматы 5 поколения россия[/url] казино next в калининграде , [url=http://istipguecontdockbrid.narod.ru/file270.html]интернет казино key games[/url] казино джекпот торрент , [url=http://istipguecontdockbrid.narod.ru/file288.html]онлайн казино французская рулетка[/url] казино 420 сайт , [url=http://istipguecontdockbrid.narod.ru/file198.html]интернет казино золотая рыбка 3 желания[/url] казино dei перевод , [url=http://istipguecontdockbrid.narod.ru/file0.html]казино мандарин рулетка 18[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. казино демо играть [url=http://sembrucalasindeo.narod.ru/info240.html]принцес казино покер програма[/url] выигрыш в интернет казино , [url=http://sembrucalasindeo.narod.ru/info230.html]казино биг азарт играть онлайн бесплатно через торрент[/url] казино корона минск , [url=http://sembrucalasindeo.narod.ru/info90.html]казино кристалл отзывы 2012[/url] интернет казино где можно взять кредит журнал , [url=http://sembrucalasindeo.narod.ru/info260.html]самые популярные казино[/url] бетвин казино отзывы

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. казино онлайн бесплатно с бонусом при регистрации, а также интернет казино халява ру [url=http://outewcurcataour.narod.ru/theme376.html]казино пополнение qiwi[/url] интернет казино покер техасский холдем [url=http://outewcurcataour.narod.ru/theme32.html]казино neckermann[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. как выиграть в казино фараон [url=http://verpulangagnadi.narod.ru/file72.html]интернет казино фараон скачать игровые автоматы онлайн[/url] онлайн казино бесплатно 2012 [url=http://verpulangagnadi.narod.ru/file246.html]казино игра за деньги[/url] казино азарт плей, либо онлайн казино честность [url=http://verpulangagnadi.narod.ru/file324.html]онлайн казино лучше играть[/url] казино гранд игровые автоматы [url=http://verpulangagnadi.narod.ru/file36.html]золотая фишка казино[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. играть в казино 777 бесплатно [url=http://chisligaanholer.narod.ru/hit54.html]казино елена играть без регистрации и смс на интерес[/url] интернет казино онлайн на реальные деньги это или [url=http://chisligaanholer.narod.ru/hit306.html]казино wmc цена[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. интернет казино играть на виртуальные деньги qiwi [url=http://suppramunvolsapey.narod.ru/infa288.html]подробная методика заработка на казино 40$ в час 6 класс[/url] казино белоруссии цены [url=http://suppramunvolsapey.narod.ru/infa153.html]интернет казино корона бесплатно в хорошем качестве ёлки[/url] казино frontier new [url=http://suppramunvolsapey.narod.ru/infa63.html]казино за рубли это[/url] рейтинг честных интернет казино [url=http://suppramunvolsapey.narod.ru/infa72.html]интернет казино россии йошкар ола ола[/url] , можно ли играть в казино

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. казино адмирал минск, онлайн казино рулетка mail [url=http://dotsuegunprimikas.narod.ru/blog280.html]играть казино автоматы онлайн crazy monkey[/url] лото казино [url=http://dotsuegunprimikas.narod.ru/blog370.html]игры в казино[/url] игра настольная казино [url=http://dotsuegunprimikas.narod.ru/blog90.html]онлайн казино играть на деньги является[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. казино одесса кристалл [url=http://leicorppismatephis.narod.ru/item198.html]интернет казино бесплатно без регистрации 2012[/url] онлайн казино бонус йошкар ола niloo или играть казино император [url=http://leicorppismatephis.narod.ru/item324.html]видеопокер играть онлайн kz[/url] интернет казино остров сокровищ отзывы цена.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. казино mgm grand [url=http://tiosimpconschulercreek.narod.ru/new348.html]казино играть бесплатно покер[/url] интернет казино бесплатные игры гонки [url=http://tiosimpconschulercreek.narod.ru/new180.html]казино кинг[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. казино ва банк челябинск [url=http://frohinfetagesen.narod.ru/casino272.html]казино онлайн бесплатно в украине на деньги[/url] играть интернет казино на деньги [url=http://frohinfetagesen.narod.ru/casino232.html]мини казино[/url] казино вулкан в санкт петербурге адреса [url=http://frohinfetagesen.narod.ru/casino144.html]казино зевс минск отзывы[/url] интернет казино тропез отзывы [url=http://frohinfetagesen.narod.ru/casino104.html]онлайн казино betwinn отзывы[/url] , либо интернет казино заработать деньги форум

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. онлайн казино с начальным капиталом [url=http://cuocanvieladeanblon.narod.ru/doc50.html]казино олимпия[/url] скачать казино игровые автоматы.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. интернет казино минимальными ставками это [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page399.html]Онлайн Казино Рояль Онлайн[/url] интернет казино голдфишка играть бесплатно и без регистрации и смс или казино с живым крупье [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page1386.html]Слот Автоматы Скачать[/url] казино онлайн гривна [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page399.html]Онлайн Казино Рояль Онлайн[/url] казино king отзывы [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page777.html]Скачать Стимуляторы Игровых Автоматов[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. http://achatcialisgeneriqueenligne.net/ cialis generique
    http://acquistarecialisgenericoonline.net/ cialis acquisto
    http://comprarcialisgenericoonlinee.net/ comprar cialis
    http://costocialisgenerico.net/ cialis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://achatcialisenligne.lo.gs/ acheter cialis
    http://prixcialisfrance.lo.gs/ cialis
    http://comprarcialisgenerico.lo.gs/ cialis
    http://comprarecialisitalia.lo.gs/ comprare cialis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση