GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν όψει του αγώνα...

Δέκα πράκτορες στο Ηράκλειο... Από το www.dikisports.blogspot. Η Μοσάντ στο Παγκρήτιο. Δέκα πράκτορες της Μοσάντ βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο...

Δέκα πράκτορες στο Ηράκλειο...

Από το www.dikisports.blogspot.

Η Μοσάντ στο Παγκρήτιο. Δέκα πράκτορες της Μοσάντ βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Ισραήλ την Τετάρτη, ενώ η άφιξη της ισραηλινής αποστολής παραμένει μυστική για λόγους ασφαλείας.

8 σχόλια

  1. http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

    Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    http://www.thermopilai.org/content/ilektronika-entypa

    οιΕβραίοι όλη η αλήθεια - Κωνσταντίνος Πλεύρης
    μέρος 1ο
    http://scribd.com/doc/6355803/-1
    μέρος 2ο
    http://scribd.com/doc/6356487/-2

    http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

    http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

    http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245
    The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμεναν αυτό για να έρθουν οι πράκτορες της Μοσσάντ (στα εβραϊκά Ίδρυμα Πληροφοριών και Ειδικών Επιχειρήσεων/ha Mossad le Modiin ule Tafkidim Meyuhadim): http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/03/mossad.html

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ.
    Δεν παίζεται.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Παπαντρέου έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ακόμη το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα – απίστευτοι επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν, ο Ζαχαράτος, ο Βαλιανάτος και ο Χριστοφιλοπούλου).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα πχ. γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Τώρα τελευταία παίζει και η πράσινη ανάπτυξη. Φαίνεται ότι οι συμπατριώτες του αμερικάνοι σύμβουλοι τους έχουν δώσει τη συμβουλή να λέει αυτά που λέει και ο Ομπάμα για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές (το μόνο που δεν υπολόγισε είναι ότι οι Έλληνες δεν είναι αμερικανάκια).
    Στα οικονομικά να δείς πως σκίζει. Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το άλλο «παιντί» ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.
    Και μετά μου ήλθε η φλασιά.
    Βρε, μπας και μας δουλεύουν;
    Μπάς και πρόκειται για κάποια επιθεώρηση, σαν του Χάρυ Κλίν ή του Σεφερλή;
    Λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 7:09:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ
    ΝΕΚΡΟΑΝΕΣΤΗΣΕΣ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922.
    Η ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ
    ΟΘΩΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:25,
    καλός ο λόγος σου.Πολύ καλός.
    Άς είναι επαναλαμβανόμενος,δέ βαριέσαι.
    Πιστεύω ότι κάποια από τά "πιστεύω σου" θά άλλαζαν άρδειν άν ακολουθούσες
    τήν επαναστατική νεολαία.
    ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    Τό καβάλο ακολουθεί τήν ηλικία,από
    αριστερά στά δεξιά.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ:Διάβασε τήν τελευταία πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση