GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα εξεταστικά κέντρα του ΑΣΕΠ...

. Από το http://kosmosnews.blogspot.com/ . Γνωστοποιείται ότι καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και αποστέλλονται για ανάρτηση σε όλες...

.
Από το http://kosmosnews.blogspot.com/
.
Γνωστοποιείται ότι καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και αποστέλλονται για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας οι Πίνακες με τα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα διενεργηθεί ο Γραπτός Διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων εβδομήντα επτά (877) θέσεων τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης (προκήρυξη 1Γ/2008 - ΦΕΚ 461/11.9.2008/τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
Βρείτε το εξεταστικό σας κέντρο εδώ: http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/examPlace.csp

2 σχόλια

  1. "Πνέων τα Λοίσθια, αποπνέει θάνατον.."

    Αυτό το ρητό ταιριάζει στον κ. Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ, τέως γ.γ. Υπ. Οικονομικών, κ.λπ., κ.λπ...

    Γυιός του αλήστου μνήμης υπουργού της χούντας, δεν αποκήρυξε κανένα από τα ανδραγαθήματα του πατρός του. Το μήλο έπεσε ακριβώς στη ρίζα της μηλιάς..

    Διαισθανόμενος το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ο κ. Μίχαλος, τρέχει να αφήσει νόμους-παρακαταθήκες, προτείνοντας στον κωστάκι αλυσίδες, ξερονήσια και Νταχάου.

    Φυσικά ξέρει ότι θα εισακουσθεί, άλλως δεν θα τολμούσε. Μερικοί μάλιστα λένε πως αποτελεί τον τραγο-πιονέρο του συρφετού Ν.Δ-ΛΑΟΣ.

    Λυμαινόμενος τις νταβατζιλίδικες εισφορές των ταλαίπωρων εμπόρων στο ΕΒΕΑ βγάζει γλώσσα, γλώσσα ΟΧΙΑΣ με φασιστικό δηλητήριο.

    Μολύνει την κοινωνία, χρηματοδοτεί τα τάγματα εφόδου, κραδαίνει τον αγκυλωτό σταυρό. Κάποιος πρόγονός του, διάσημος βασανιστής της 4ης Αυγούστου, του ψυθύρισε από τον τάφο του ότι ήλθε ο καιρός να νεκραναστηθεί ο φασισμός. Και εισηκούσθη.

    Βέβαια την ευθύνη την έχουν όχι η ΝΔ, παιδί της είναι, αλλά τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι που δίνουν βήμα στην ΟΧΙΑ αλλά και ο λαός που δεν πιάνει τις ντομάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ. ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΑΣΟΚΙ
    ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ....!

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ
    ΠΕΦΤΕΙΣ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ
    ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ..... ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση