GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σκάνδαλο με τον Λακωνικό Κόλπο...

Εχει μεγαλύτερο ...βάθος! Η περιοχή έχει γεμίσει πλοία που κάνουν ανεφοδιασμό ενώ ετοιμάζεται η κατασκευή εργοστασίου που θα μολύνει τη θάλα...

Εχει μεγαλύτερο ...βάθος!
Η περιοχή έχει γεμίσει πλοία που κάνουν ανεφοδιασμό ενώ ετοιμάζεται η κατασκευή εργοστασίου που θα μολύνει τη θάλασσα...

Με ενδιαφερον διάβασα τα οσα γραψατε για την αλλοιωση προεδρικου διαταγματος που αφορα την απαγορευση αλιειας στον ορμο των Βατικων. Η ιστορια αυτη εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος απο οτι μπορει να φανταστει κανεις. Σιγουρα παντως δεν ειναι μια διαμαχη μεταξυ τραταρηδων και παρακτιων αλιεων.
Η περιοχη απο τοτε που εδιωξαν τα πλοια που εκαναν ανεφοδιασμο στην Πυλο λογω του οτι ο εφοπλιστης Κωνσταντακοπουλος ηθελε να αναπτυξει την Πυλο τουριστικα, εχει γεμισει πλοια παντος ειδους που εκτος απο ανεφοδιασμο κανουν και καθαρισμο υφαλων. Ο κοσμος φωναζει και το λιμεναρχειο και ο Δημος λενε οτι δεν γινεται τιποτε γιατι ετσι αποφασισε το Υπουργειο. Βλεπουμε τάνκερ και φορτηγα και διπλα τρατες και ψαροβαρκες.
Καποια στιγμη θα γινει καποιο ατυχημα και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.
Πιστευω οτι ειναι αυτος ο...
λογος που εγινε απαγορευση της αλιειας και οχι γιστι ξαφνικα τους επιασε ο πονος για τον γονο. Μετα βεβαια για ψηφοθηρικους λογους αποφασισαν να αφησουν τις τρατες να συνεχισουν να ψαρευουν.
Εδω στην ιδια περιοχη θελει η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ να κανει εργοστασιο παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας στα Ασπρουδια και τα νερα απο το εργοστασιο θα καταληγουν στην θάλασσα. Για τετοια προστασια μιλάμε.
Μ.

9 σχόλια

  1. Ο Χαρδαβέλας και το 2012
    Στιχοαδέρφια η ώρα πλησιάζει.........

    Το δυο χιλιάδες δώδεκα λένε στου Χαρδαβέλα,
    θε να συμβούν περίεργα που θα μας έρθει τρέλα.

    Οι πόλοι θα αντιστραφούν λένε με αγωνία,
    και η όμορφη Ελλάδα μας θα γίνει Λαπωνία.

    Οι πάγοι όλοι θα λιώσουνε και η θάλασσα θ’ ανέβει,
    κι ο Αθηναίος στο Σύνταγμα σαρδέλες θα ψαρεύει.

    Η Κηφισίας θα χαθεί, θα γίνει παραλία,
    και θα γλυτώσουν κι οι οδηγοί απ’ την ταλαιπωρία.

    Αρκούδες θα ‘χει πολικές τότε το Κολωνάκι,
    φώκιες θα ρίχνουνε βουτιές πιο κάτω στο Κουκάκι.

    Και στης Βουλής το κτίριο που ήταν οι Βουλευτάδες,
    Τάρανδοι με τα κέρατα θα κάνουνε καυγάδες.

    Και οι εθνοπατέρες μας, που η δουλειά τους τρώει!!!
    ω τι χαρά για όλους μας, θα γίνουν Εσκιμώοι.
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=87567

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA BAΘΟΣ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ.
    ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 1994, 53 άνθρωποι, μέλη της αίρεσης "Ο Ναός του ήλιου", αυτοκτόνησαν περιμένοντας τη συντέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 2:49:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    · Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    · Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    · Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    · Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ

    ΠΩ..ΠΩ...ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    4Η ΦΟΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ.
    Όπως λέμε Μαλάκας! Μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται ο καθαρισμός υφάλων (από οικονομικής σκοπιάς).
    Φέρνουν δύτες? Τι ακριβώς κάνουν? Και πια η επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την στρειδόνα?

    ...εκτος απο ανεφοδιασμο κανουν και καθαρισμο υφαλων...
    Πως λέμε, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΙΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

    Ξέρεις πόσα κονομάει η Τζιμπιράλτα από τα καράβια που κάνουν πόκερ?
    Τι να σου λέω ρε ΜΑΛΑΚΑ τώρα!
    "...πέτα στο κύμα τον παλιό που σκούργιασε σουγιά σου κι αντε μονάχος στον πλωραίο ιστό να κρεμαστής..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα βυτία με τα λύματα που ρίχνει ο πρόεδρος της Ελαφονήσου στον μεγάλο Σίμο την ώρα που ο κόσμος κάνει εκεί το μπάνιο του δεν πειράζει καμιά από τις βαρκούλες σας . . . αντε ρε μόνο να ζητάτε €210 τη βραδυα ξέρετε για ένα δωματιο χωρίς πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση