GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χούντα του 1967 και ο σύγχρονος φασισμός...

Τότε φυλάκιζαν τους αγωνιστές! Σήμερα φυλακίζουν και δολοφονούν τη σκέψη. Γράφει o Θύμιος Παπανικολάου Απρίλιος 2006, Ρεσάλτο τεύχος 6 Η δικ...

Τότε φυλάκιζαν τους αγωνιστές!
Σήμερα φυλακίζουν και δολοφονούν τη σκέψη.

Γράφει o Θύμιος Παπανικολάου
Απρίλιος 2006, Ρεσάλτο τεύχος 6

Η δικτατορία είναι μια συνήθεια του αίσχους:
Μια μηχανή που σε καθιστά κωφάλαλο,
Ανίκανο να ακούσεις, ανήμπορο να μιλήσεις
Και τυφλό σε ό,τι είναι απαγορευμένο να κοιτάξεις.
Εντουάρντο Γκαλεάνο

Κάθε δικτατορία είναι μια «μηχανή», που πρώτα απ΄ όλα καταδιώκει και βασανίζει τους νέους. Καθεστώς στείρο, όπως είναι, μισεί θανάσιμα καθετί που μεγαλώνει και κινείται. Πολλαπλασιάζει μόνο τις φυλακές και τα νεκροταφεία. Δεν μπορεί να παράγει τίποτε άλλο από κρατούμενους, πτώματα, ρουφιάνους και εξόριστους. Το να είσαι νέος και μάλιστα πολιτικοποιημένος νέος, για τη δικτατορία είναι έγκλημα.
Οι αφηγήσεις για τη δικτατορία της 21ης Απριλίου είναι «αφηγήσεις» καπηλείας, ηρωποίησης, πολιτικής εξαργύρωσης, «αφηγήσεις» νάρκωσης και λήθης. Και αυτή η πρόσφατη ιστορία μας έχει δοθεί μασκαρεμένη και αφυδατωμένη από τα πολιτικά της μηνύματα. Αυτή η «ιστορία» σε σχέση με την αληθινή ιστορία, είναι όπως ο εφιάλτης σε σχέση με τα βιώματα της πραγματικής ζωής. Η αλήθεια και η μυθολογία διαπλέκονται και τη θέση των πολιτικών αιτημάτων και μηνυμάτων έχει πάρει το ωχρό πρόσωπο εκείνων που επιδιώκουν όχι μόνο να σβήσουν τις αγωνιστικές μνήμες, αλλά και να επιβάλλουν τον ολοκληρωτισμό του αυτοκρατορικού λόγου.
Εξατμίζουν την ιστορική ουσία, δαιμονοποιούν κάποιες εξωτερικές όψεις της δικτατορίας και τις έννοιες με αρνητική συναισθηματική φόρτιση για να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν το ιστορικό παρόν.
Αυτό το μικρό κείμενο...
δεν αποπειράται την αποκατάσταση της ιστορίας. Δεν είναι ιστορικό κείμενο. Απλώς θέλει να επισημάνει ότι ο σημερινός κυρίαρχος πολιτικός λόγος είναι ένας ταριχευμένος πολιτικός λόγος που αφού έχει μετατρέψει την ιστορία της χούντας σε μούμια Αιγυπτιακή τη χρησιμοποιεί για να επικαλύψει το σύγχρονο εφιάλτη: Το μακάβριο ολοκληρωτισμό της πλανητικής αυτοκρατορίας.

Ο σύγχρονος σκοταδισμός
Η χούντα της 21ης Απριλίου μπροστά στην πλανητική χούντα που ζούμε σήμερα φαντάζει σαν αποκριάτικος καίσαρας. Η δικτατορία της 21ης Απριλίου φυλάκιζε τους αγωνιστές και τους αντιπάλους της. Η σημερινή δικτατορία του πλανητικού κράτους υπερβαίνει αυτά τα όρια, είναι χωρίς όρια. Φυλακίζει και δολοφονεί ανθρώπους και ιδέες, αποδομεί την Ιστορία, ακρωτηριάζει συνειδήσεις, ανατρέπει τους μηχανισμούς τη σκέψης: Επιβάλει την ενιαία σκέψη και την ενιαία ταυτότητα.

Οι συνταγματάρχες δεν μπορούσαν να εξοντώσουν τις ιδέες και την ελπίδα. Σήμερα έχουν τελειοποιηθεί τα βασανιστήρια της επιβολής της σιωπής και της καλλιέργειας του τρόμου, έχει αναχθεί σε επιστήμη η τεχνική εξόντωσης των ανθρώπων, των ιδεών και της ελπίδας.
Η Νέα Tάξη χρειάζεται ανθρώπους που να αισθάνονται ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, μη υποκείμενοι σε καμιά εξουσία ή αρχή ή συνείδηση, ωστόσο πρόθυμους να δέχονται διαταγές, να κάνουν ό,τι απαιτούν από αυτούς, να εφαρμόζουν καλά στην κοινωνική μηχανή, χωρίς τριβή, ανθρώπους που να μπορούν να καθοδηγούνται χωρίς εξωτερική βία, να ποδηγετούνται χωρίς ηγέτες, να παρακινούνται χωρίς σκοπό. Σήμερα θέλουν πλάσματα με στενό, μίζερο μυαλό, ταπεινά περιχαρακωμένο στην απληστία και στην ατομική αναρρίχηση. Θέλουν πλάσματα άβουλα, χειραγωγήσιμα, πειθαρχημένα, γρανάζια της κοινωνικής μηχανής: Ο σκοταδισμός στην πιο ακραία, μοχθηρή και εφιαλτική του μορφή.


Τα ιδεώδη της Νέας Εποχής
Το ιδεώδες της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μας είναι η υπνωτική αρμονία, η μηχανοποίηση της σκέψης, ο λήθαργος του υποκειμένου. Γι αυτό οι μηχανισμοί της πλανητικής Χούντας στοχεύουν:
* Στην αποδόμηση της ιστορίας, της συλλογικής συνείδησης και των αγωνιστικών παραδόσεων. Κατακερματίζουν τον «παλαιό» κοινωνικό ιστό, με πρόσχημα την ενημέρωση και τον προβληματισμό. Κατακερματίζουν τον «ιστό» της σκέψης και της Έκφρασης με πρόσχημα την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης

*Στην παράλυση της σκέψης και της βούλησης. Υποσκάπτουν τη λογική αποδομώντας κάθε αυτονόητο και κάθε κοινωνικό κριτήριο. Η «νέα λογική» θεωρεί κάθε άποψη εξ ίσου έγκυρη, γιατί ο καθένας είναι φορέας της δικής του αλήθειας. Καταργούν στην πράξη τη λογική, όταν υποβιβάζουν σύνθετες έννοιες στο επίπεδο των αγοραίων απλουστευτικών εξισώσεων. Καταστρέφουν τη σκέψη με τις σούπες των κοινοτοπιών και την ασυδοσία της «ατομικής άποψης». Παραλύουν τη λογική διαμέσου της τυπικής και της «δημοκρατικής» τήρησης ίσων αποστάσεων μεταξύ δικαίου και αδίκου, θύματος και θύτη, καταπιεσμένων και καταπιεστών, βίας και αντι-βίας, καλού και κακού κλπ. Καταστρέφουν, τέλος, κάθε κοινωνικό, ταξικό, πνευματικό, ηθικό, εθνικό, θρησκευτικό έρεισμα του ανθρώπου με το δογματικό πλουραλισμό.
* Στην κατασκευή πραγμάτων και ανθρώπων χωρίς σύνορα, χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς: «ανοικτά σύνορα», πολύ-πολιτισμικός πολτός, ανοχή χωρίς όρια, πάθη και ένστικτα χωρίς όρια, δηλαδή άνθρωποι χωρίς αναστολές, χωρίς δισταγμούς, χωρίς ενοχές, νοσηρά ατομικιστές, εν δυνάμει απατεώνες και που θα είναι περήφανοι για το ρεαλισμό τους και τον κυνισμό τους…
Με δύο λόγια η σύγχρονη δικτατορία της Νέας Τάξεις έχει ως έμβλημά της το μίσος για τη σκέψη και τη βούληση και στοχεύει στην κατασκευή ανθρώπων δειλών, μοιραίων και άβουλων οι οποίοι θα ανέχονται τα πάντα και θα παρακολουθούν, δίχως να το αντιλαμβάνονται, την αποσάθρωση και αποτέφρωση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.


Ο αόρατος πόλεμος
Με τη Χούντα των συνταγματαρχών είχαμε να κάνουμε με συμβατικό πόλεμο. Αυτή μας δίωκε, μας φυλάκιζε, μας βασάνιζε, αλλά διατηρούσαμε πλήρη διαύγεια του πνεύματός μας, είχαμε επίγνωση της ήττα μας. Γνωρίζαμε δηλαδή ότι η εξωτερική ελευθερία μας είχε αλωθεί, αλλά η ελευθερία της σκέψης και της βούλησής μας, συνακόλουθα και της δράσης μας παρέμενε αλώβητη. Συνεπώς η υποδούλωσή μας ήταν προσωρινή.
Με τη σημερινή Χούντα της Νέας Τάξης ο πόλεμος είναι αόρατος, δραματικά πιο επικίνδυνος και καταστροφικός από ένα συμβατικό πόλεμο. Σήμερα ο εχθρός ( η πλανητική Χούντα) στρέφεται επιπλέον και κατά της λογικής, για να την απορυθμίσει, στρέφεται και κατά της βούλησης, για να την αλώσει. Η Νέα Χούντα εξοντώνει δηλαδή και τη σκέψη και τη βούληση, με τα παραπλανητικά δολώματα της «ελευθερίας χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς περιορισμούς». Γεννά ηττημένους χωρίς διαύγεια πνεύματος, ώστε να έχουν επίγνωση της ήττας τους, ηττημένους υπερήφανους για την ήττα τους
Ας μην υπερτιμούμε και δαιμονοποιούμε, συνεπώς, τη βαρβαρότητα των «συμβατικών» δικτατορικών καθεστώτων, επικαλύπτοντας και αποκρύπτοντας ή εξωραΐζοντας τον εφιάλτη του σύγχρονου φασισμού της Νέας Τάξης: Αυτό που κάνει η ηττημένη και καλοαναθρεμμένη «αριστερά»…

26 σχόλια

  1. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Κύριε Καραμανλή, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί τα θές φίλε μου, μας έφεραν την ιδιωτική τελεόραση υποτίθεται για να μην έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης η εκάστοτε κυβέρνηση με τα κρατικά κανάλια.
    Τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο όπου οι επιχειρηματίες / καναλάρχες χρησιμοποιούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ των συχνοτήτων για να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να παίρνουν χοντροδουλειές από το κράτος.
    Πρέπει να σταματήσει πιά αυτό το έγκλημα, δηλητηριάζουμε την καθημερινότητά μας.
    Αναρωτιέμαι πώς το έχουν λύσει το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εφημερίδες και τα κανάλια των καναλο-εκβιαστών επιβιώνουν ως πωλητές DVD, λαχείων και διαφημίσεων.
    Το περιεχόμενό τους δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, έτσι και αλλιώς ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» την προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπόμπολας δεν αρκείται στο 80% της κατασκευαστικής αγοράς, θέλει να κυβερνά τα πάντα.
    Είναι ντροπή για τη δημοκρατία μας και την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών να προσπαθούν επιχειρηματίες σαν τον εν λόγω κύριο (ντρέπομαι για το χαρακτηρισμό) να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο λαό.
    Είναι χειρότερη μορφή χειραγώγησης των ανθρώπων από τη χιτλερική δικτατορία, γιατί είναι επαγγελματικά ύπουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχαμε Δημοκρατία πριν την 21η Απριλίου 1967 ;;;;;;;;;;;;

    Μία ακτίδα φωτός είχε φανεί όταν έγινε πρωθυπουργός τον Νοέμβρη του 1963 ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου .
    Τα σύννεφα όμως γρήγορα φάνηκαν στον ορίζοντα όταν ο τότε Βασιλιάς του επέβαλε σαν Υπουργό Άμυνας τον Πέτρο Γαρουφαλιά .

    Είχαμε Δημοκρατία πριν την 21η Απριλίου 1967 ;;;;;;;

    Δεν έμπαινε στην σχολή Ευελπίδων ένας νέος αν δεν είχε πιστοποιητικό ΔΕΞΙΟΥ εκδοθέν από την Χωροφυλακή του τόπου του.

    Θυμάμαι παραμονές βουλευτικών εκλογών του 1958 , χωροφύλακες να τοιχοκολούν μέρα-μεσημέρι,στην επαρχιακή πόλη που ήμουν μαθητής Γυμνασίου, αφίσες που παρίσταναν ένα τεράστιο κόκκινο χταπόδι να αγκαλιάζει τον χάρτη της Ελλάδας .
    Πάνω στο χταπόδι ήταν τα κεφαλαία γράμματα Ε.Δ.Α. !!!
    Άπό κάτω εξηγούσε η αφίσα ,τι κακά μας περιμένανε αν ψηφιζόταν το ...χταπόδι !!!
    Υποτίθεται ότι η Ε.Δ.Α. κατέβαινε στις εκλογές ισότιμα να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων .

    Οι Έλληνες έγραψαν τις αφίσες των χωροφυλάκων στα αρχ.... τους και έβγαλαν τότε την Ε.Δ.Α. αξιωματική αντιπολίτευση .

    Έγραψα ένα μικρό παράδειγμα για το ποίου είδους Δημοκρατία είχαμε πριν την 21.4.1967 .

    Στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ εκπομπή που αυτές τις μέρες προβάλλει η ΝΕΤ με τίτλο Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ βλέπουμε και ακούμε άλλα ειδυλικά περιστατικά από την δεκαετία του '50 .
    Όπως μας τα περιγράφει ο θείος Αχιλλέας.
    Εγώ όμως έγραψα την δική μου γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μυαλό σου και μιά λύρα Κόπανε.
    ¨Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα, πήγαινε στη Β. Κορέα, στη Κούβα,
    στην Κίνα και γράψε αυτές τις μπούρδες.Φανερά ,είσαι,ένα
    περίττωμα της μαρξιστικής προπαγάν-
    δας,που προσπαθείς να φθείρεις την
    έννοιαν και την άξίαν της Δημοκρατίας.Μιλάς, για την δήθεν
    χούντα του 67? Ε...τότε είσαι
    κόπανος, αν νομίζεις ότι ,η
    Επανάστασις της 21ης Απριλίου,
    ήταν δικτακτορία.Έχεις ζήσει σε
    δικτακτορία? ποτέ? του Φράνκο,
    του Στάλιν,του Μάο τσε τουνκ,
    του Κάστρο καί άλλων της Λατινικής
    Αμερικής, που όταν μίλαγες για
    Δημοκρατία,σου κόβανε το κεφάλι επι τόπου. Που το είδες αυτό να
    γίνεται στην Ελλάδα? Ο Παπανδρέου
    ζήτησε να φύγει και του επέτρεψαν.
    Δεν τον σκότωσαν .Και τόσα άλλα
    καλά που προσέφεραν στην Ελλάδα,
    για την προάσπισιν της Δημοκρατίας
    μας,το πιο έντιμο πολίτευμα,με
    θεσμόν την ελευθερίαν την ισοτιμίαν
    Η κουκουλοφορία, η μη υπακοή των
    νόμων, η αναρχία ,η φθορά ξένων πε-
    ριουσιών ,η λασπολογία,η κακή πληροφόρησις και τόσα άλλα παράσιτα ,που παρεμποδίζουν να
    αναπτυχθεί το πολίτευμα ...Ε, αυτό,
    συναγωνιστή,δεν είναι Δημοκρατία,
    είναι.. πασοκομμουνιστικό μπουρδέλο
    εμπάτε σκύλοι αλέστε ,και αλεστικό μη δώστε.Αυτό το πολίτευμα θέλεις,
    λαδωμένε ποντικέ της μίζας και της
    αναρχίας?
    Χείλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος, προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΦΟΒΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.(ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ). ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΤ ΕΣΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΥΜΝΗΣΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, η συκοφαντία, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς . Με το παραπλανητικό σύνθημα, “ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω”, «πτωχή πλην τιμία Ελλάς»αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821 τον Ελευθέριο Βενιζέλο , αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα «δωρίσει» ( για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή). Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, μονές και μοναστήρια, βαρθολομαίοι, ζαχόπουλοι, μαγγίνες, βουλγαράκηδες, ρουσόπουλους κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε, ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ,μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η δεξιά μάστιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ 9:53.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θύμιο,εγώ ο μικρόνοας κατάλαβα ότι
    "τά βάζεις" μέ τήν USA.
    Οί άλλοι ακόμα διαβάζουν.
    Εεε,τί νά κάνουμε, ζήσε σέ κάποιο
    Κομμουνιστικό κράτος.
    Ίδιο μυαλό έχουν οί άστεγοι τών ΗΠΑ
    καί Ρωσίας.
    Καί δέν γουστάρω νά αναφερθώ στίς
    άλλες χώρες τού ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ,
    γιάτί θά γίνει τής πουτάνας.
    Καί νά γνωρίζεις,ότι πιό κομμουνιστής
    από τή πάρτη μου δέν υπάρχει άλλος.
    Αλλά δέν δύναται ο κάθε άνθρωπος νά
    εκφέρει τήν γνώμη του.....πρίν τόν
    στείλουν γιά διακοπές στά ..Βόρεια
    Κατάλαβες ρέ μονόπαντε βαρκάρη?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KRIMAS ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στον 9.53----
    Τι κουταμάρες είναι αυτές που λές
    υμνητεί της ποσοκομμουνιστικής προπαγάνδας?Μήπως, έχεις μπερδέψει
    τα πράγματα?ποίος σου είπε ότι δεν θα είχαμε ιντερνετ.Σε πληροφορώ,
    ότι,όταν έφυγε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ,είχε αφήσει μεγάλο έργο υπ'ερ της Ελλάδος.΄Ασχετα,
    αν οι πασοκομμουνιστές τα κατέστρεψαν 'ολα ,κι΄ακόμη καταστρέφουν.Αλλα, εσείς,ονομάζετε Δημοκράτες, τους αναρχικούς ,αυτούς
    που βλέπουν το κράτος,την Ελλάδα,
    σαν εχθρό τους.¨Ενας απ΄αυτούς,
    νομίζω, είσαι και εσύ 9.53,
    λασπολόγοι,ψεύτες και λήσταρχοι.
    Ποιός υπέγραψε την ελεύθερη πτήση,
    στους απέναντι,υπεράνω του Αιγαίου?
    Ποίος ωνόμασε τα Στενά σε τούρκικα
    στενά?
    Ποίος κατέβασε την Φωτογραφία του
    Μεγάλου Σρατηλάτη,Θ.Κολοκοτρώνη,
    στο Ξενοδωχείο Μ.Βρεττάνια ?
    Ποίος προέτρεπε τους Κυπρίους
    να υπογράψουν το εκτρωματικό σχέδιο Ανάν?
    Μονο Ο γιωργάκης σας, Τα έκανε αυτά.
    Σε πληροφορώ 9.53,ότι Α Παπανδρέου
    ζήτησε να φύγει ,απ την Ελλάδα,
    και του το επέτρεψαν,και σε
    ερωτώ...είναι δικτακτορία αυτή?
    Λασπολόγοι, προδότες,αναρχικοί.
    Χείλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι λές ορέ ζαγάρι.Τι ψέμματα αραδιάζεις,που νομίζεις,ότι μιλάς,
    στην μάννα σου ορέ η στην γιαγιά σου? Μάθε ο Δεξιός είναι το θεμέλιο
    της Δημοκρατίας που μεταφράζεται, σε Ελευθερία σε Ισοτιμία ο αριστερός, ο πασοκομμουνιστής δηλαδή, ΔΕΝ είναι πολίτευμα,
    αλλά καθεστώς.Θυμάσαι τους πρασινοφρουρούς,την 17Ν? που όταν
    δεν τους πήγαινε, κάποιος , τον
    παστρέυανε αμέσως.Εν τούτοις,
    η Δημοκρατία τους ανέχθηκε,για
    αρκετά χρόνια, ώσπου την καταστρέψανε .Τώρα, προσπαθούμε,
    'ολοι, οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες,να επανορθώσουμε τις
    μεγάλες πληγές, που μας αφησε το
    ποσοκομμουνισταριό και πιστεύω
    πως θα τα καταφέρουμε.
    Γι΄αυτό ,κι΄εσείς,παιδιά βγάλτε
    τον ανθελληνισμό απ΄την καρδιά σας
    και πιστεψτε στηνΕλληνικήν Δημοκρατία,οπασοκομμουνισμός
    είναι ένα κοινωνικό έκτρωμα, που μόνο ώδίνες φέρει στην Ελλάδα και
    όχι πρόοδο.
    Κάντε , κάτι, για να ανοικοδομήσετε
    την Ελλάδα του μέλλοντος, έτσι,
    θα είσθε περίφανοι εσείς και τα παιδιά σας.
    Μην ακούτε δημαγωγούς που σας προτρέπουν, να καταστρέφετε περιου-
    σίες,για να σας έχουν του χεριού τους.Νομίζω,όπως καταγγέλλουν, μερικοί,είναι και θύματα βιασμού.
    Γιάυτό,λέει,τα βγάζουν έξω με τις κουκούλες ,για να..... σφύξουνε .
    Τέλος πάντων,ο Θεός να βάλει το χέρι του,να μη γίνει κανά κακό.

    Περίανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "δαιμονοποιούν κάποιες εξωτερικές όψεις της δικτατορίας"
    Γαμώ το σπίτι σου αληταρά Θύμιο, χουντοθρεμένο Σταλινικό σκατό!

    ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ:
    Σπύρος Μουστακλής ο μεγάλος αγωνιστής. Ο βασανισμός.

    Μέρος πρώτο

    Μέρος δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τους κατοίκους των
    Παραμεθορίων νησιών Αγαθονήσου
    κ . λ . π .
    Πολίτες Έλληνες όπως καταλαβαίνετε
    η πολιτεία σας έγραψε στα αρχίδιατης .
    Τι θα κάνετε ;;;;;;
    Θα σας έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια σας.
    Να τους ταΐσετε και να πηδήξουν τις γυναίκες σας ,
    τις κόρες σας να σας κλέψουν να σας κωλύσουν
    ανίατες αρρώστιες ;;;;;
    Η να αμυνθείτε ;;;;;;;;;
    Πάρτε τα όπλα σας πηγαίνετε στις παράλιες
    Και μόλις έρχονται τα λεφούσια οι λαθρομετανάστες ,
    η πράκτορες με διατεταγμένη υπηρεσία,

    ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗΝ

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν υπάρχει σήμερα ένας
    Αξιωματικός να φορεί παντελόνια
    Οι επαναστάτες και οι ήρωες
    Τι έγιναν ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:08
    Το τι ήταν η 21.4.1967
    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    το ξέρω εγώ όταν συνέλαβαν τον πατέρα μου επειδή στα χαρτιά τηε Βασιλικής Χωροφυλακής διάβασαν ότι όταν μαθητής ,εξαταξίου Γυμνασίου,
    ήταν μέλος του ΕΑΜ .
    Δεν ήταν πολιτικός ο πατέρας μου.
    Ήταν μανάβης !!!
    Ήταν πολύτεκνος .

    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ είσαι λάτρης της χούντας γιατί ο δικός σου πατέρας θα ήταν καρφί επί Χούντας .

    Όταν πήγα στην Χωροφυλακή και τους ρώτησα ποιός θα μας θρέφει την οικογένεια με πλάκωσαν οι μπασκίνες στις μπουνιές .
    ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ .
    ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ 17 ΕΤΩΝ .
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!
    ΖΗΤΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΤΗΣ 21.4.67
    ΓΑΜΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ 21.4.67

    άντε στο διάολο κουράδες που έχετε στόμα γεμάτο σκατα και ακόμα σκατά ξερνάτε μετά από 42 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Indymedia της Αργεντινής σχετικά με την υπόθεση της χρηματοδότησης του "ανεξάρτητου" δικτύου για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον George Soros αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ένα από τα "κριτήρια" βάσει του οποίου ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τον George Soros ως "σύμμαχο" στην επανάσταση. Αυτό λοιπόν το κριτήριο έγκρισης και αποδοχής ενίσχυσης από τον Soros ήταν η πληροφορία (!) ... ότι ο Soros ... κάπνιζε...χόρτο!
    Φυσικά οι περιπτώσεις χρηματοδότησης των Indymedia από τον Soros είναι πολύ περισσότερες, αλλά ενδεικτικά παραθέτουμε δύο από τις πιο διαδεδομένες.

    Στους χώρους της ευρύτερης cool αριστεράς , το να καπνίζεις μαριχουάνα σε καθιστά cool τύπο. Λίγο επανάσταση, λίγο χίπυς, λίγο μαγκάκος , λίγη παρανομία κλπ. Βέβαια ο George Soros όπως μας αποκαλύπτουν στο παρακάτω επώνυμο ντοκιμαντέρ έχει ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

    Άλλωστε γνωρίζουμε ότι στην αποποινικοποιημένη νικοτίνη έχει ήδη πρόσβαση το 99% του πληθυσμού της γης ενώ ο αριθμός των ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ από το κάπνισμα ανθρώπων αγγίζει τα 1,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ! Δηλαδή 1 στους 4 κατοίκους στον πλανήτη είναι εξαρτημένος από τη νικοτίνη και οι συγκεκριμένοι καπνιστές πολύ εύκολα μπορούν να μεταπηδήσουν στη χρήση ελαφρών ναρκωτικών εφόσον δεν θα έχουν νομικές συνέπειες. Ένας κλεπτομανής και φιλάργυρος που βλέπει μακριά κι έχει επενδύσει στα ναρκωτικά ξέρει ότι και η χρήση της μαριχουάνας μπορεί να εξαπλωθεί εξίσου ευρέως σε όλον τον πλανήτη και να αποφέρει στους διακινητές της πολλά τρισεκατομμύρια δολαρίων. Για να μπορέσει όμως ο κάθε κάτοικος της γης να έχει ΕΥΚΟΛΗ πρόσβαση στη μαριχουάνα, απαιτείται σε πρώτη φάση να ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ η χρήση της. Ο μέσος άνθρωπος είναι γενικά επιρρεπής σε όλες τις ουσίες που του φτιάχνουν τη διάθεση (νικοτίνη, μορφίνη, αλκοόλ) και οι προοπτικές δημιουργίας κέρδους από την ανεμπόδιστη εξάπλωση της χρήσης ελαφρών ναρκωτικών είναι κάτι παραπάνω από ΑΦΑΝΤΑΣΤΕΣ!
    Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ηγέτες προωθούν μέσω της Ε.Ε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του καπνίσματος , ο καθένας ξεχωριστά δηλώνει ότι θα αποποινικοποιήσει τα ελαφρια ναρκωτικά και με διάφορες δικαιολογίες προωθούν νομοσχέδια που κινούνται προς την κατεύθυνση της αποποινικοποίησης!!! Την Ευρωπαϊκή αντικαπνιστική εκστρατεία ακολουθεί και σχετική εκστρατεία κατά της κατανάλωσης αλκοόλ μέσω εξοντωτικών προστίμων και των εκατομμυρίων αποτρεπτικών αλκοτέστ που διεξάγονται καθημερινά σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης.
    Κι ενώ μας δίνουν την εντύπωση ότι κινούνται με γνώμωνα την προστασία της υγείας και της σωματικής μας ακεραιότητας ...οι ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    (κι ο Τσίπρας επίσης) προωθούν συνεχώς την ιδέα ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της χρήσης ναρκωτικών. Ταυτόχρονα ο Obama ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ σχεδόν την Αμερικανική Στρατιωτική παρουσία στο βασίλειο των ναρκωτικών που λέγεται ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ χωρίς να διαφαίνεται , σ'εμάς τους κοινούς θνητούς , ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός λόγος παραμονής του Αμερικανικού στρατού στη χώρα των Ταλιμπάν. Θυμιζουμε ότι τον Ομπάμα υποστήριξε ο George Soros, και ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που ΕΠΙΣΗΣ προωθεί την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, θέλησε για σύμβουλό του τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, που εκπροσωπεί ίδρυμα του Soros και συστηνόταν στην τηλεόραση ως ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ RAVE PARTY (!) την εποχή που ήταν της μόδας τα χαπάκια ECSTASY.


    Τέλος σε άλλη δήλωση στο DOWN TOWN o Γρηγόρης Βαλλιανάτος εμφανίζεται ΑΡΙΣΤΟΣ γνώστης του αριθμού των διακινούμενων χαπιών ECSTASY.


    Κλείνοντας το αφιέρωμα στο τρίγωνο Soros-Ναρκωτικά-Gay-Σκοπιανό... αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι το να βρίσκουμε έναν ομοφυλόφυλο ιδιοκτήτη club ... ΣΥΜΒΟΥΛΟ επικοινωνίας του εν δυνάμει πρωθυπουργού της Ελλάδας πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά. Και είναι ακόμα πιο σοβαρό ότι το ίδιο ομοφυλόφιλο άτομο βρίσκεται στη διοίκηση ιδρύματος συμφερόντων του Soros στην Ελλάδα, υπερασπίζεται την "ύπαρξη" "Τουρκικής" και "Μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα και δηλώνει δημοσιογράφος ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. Όλα τα παραπάνω θαυμαστά "επιτεύγματα" απογείωσαν την καριέρα του με αποτέλεσμα ο , ίσως και μακριά από μας, επόμενος πρωθυπουργός της χώρας να ζητήσει τις αξιοθαύμαστες υπηρεσίες και διασυνδέσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ διόρισε σήμερα άλλους 13.979 γαλάζιους . Σύνολο τριμήνου 67.727

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:57,
    Τήν σκανδάλη τήν τράβηξαν γηγενείς.
    Τούς νεκρούς τού Γερμανικού παιδομαζώματος,
    τό έκαναν φαντάροι από 5.000 χλμ.
    μακριά.
    Τό κατάλαβες ρέ.Εμείς "δικαιούμασταν"
    οί ξένοι-μακρινοί ΟΧΙ.
    Κατακτητές στή χώρα μας-μου ήτανε.
    Καί όσον αφορά τήν συνθήκη παράδοσης
    ποιός τούς γαμάει??????
    Ήρθαν νά πάρουν τή χώρα μου ρέ....
    σέ άμυνα ήμασταν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση